22 Ağustos 2013 Perşembe

NAZILLI’DE PAROLA ''CİDDİYET ''

Nazilli Belediyespor’un tecrübeli hocası Armağan Turhan, Nazilli Belediyespor’un rakibini ciddiye aldığında her takımı yenebilecek güçte olduğunu söyledi.
4-1’lik skorla kazandıkları Balçova Belediyespor maçını değerlendiren Turhan, oyuncularının maçın ilk 20 dakikasında rakibini ciddiye almadığını bundan dolayı sahada iyi oyun sergileyemediğini söyledi. İlerleyen dakikalarda saha kenarından direktifleri oyuncularının uyguladıklarını belirten Turhan, “İlerleyen dakikalarda oyun düzenini oturtunca rakibimiz karşısında farka gittik. Nazilli Belediyespor, rakibi kim olursa olsun ciddiye almalı. Nazilli Belediyespor ya çok iyi oynar, ya da çok kötü oynar. Ama ciddiye aldığımız her maçı kazanacak güçteyiz. Benim futbolcularım her maçı ciddiye almak zorunda”dedi.

PAZAR MAÇ BODRUMLA
Resmi maçlarda da bu tip görüntüyle karşılaşabileceklerini belirten Turhan, “Artık zaman daralıyor. Lige iyi girmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ciddiyet kavramını yönetim-futbolcu-taraftar ve teknik heyet dörtgeninde sağladığımızda ve bu ciddiyeti koruduğumuzda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Pazar günü evimizdeki son hazırlık maçında Bodrumspor ile oynayacağız. Perşembe günü ise Akhisar Belediyespor ile deplasmanda son hazırlık maçımızı oynayıp ligi bekleyeceğiz”diye konuştu.
Kaynak: Gökhan YÖRDEM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder