14 Ağustos 2013 Çarşamba

NAZİLLİ BELEDİYESPOR ALT YAPISI !!!

   Nazilli Belediyespor'umuzun Altyapısı emin ellerde.Temmuz Ayı içerisinde Esat Ergüler tesislerinde bizzat tanıştığım ve sohbet etme fırsatı bulduğum Hasan Aygün Hocamız Altyapımızın başında Sorumlu olarak bulunuyor.Hasan Hoca taaa Spor Okullarından bu yana 13 yıl bu kulübe hizmet veriyor.Pek çok oyuncunun yetişmesinde diğer hocalarımızla birlikte büyük katkısı olmuş.
  Şu anda bu sezon katılacağımız A2 ve U19 ile birlikte yanılmıyorsam 6 kategoride Altyapı takımlarımız  müsabakalara katılacaklar.Bu çok güzel bir gelişme kulübümüz adına.
Futbol okulumuzda çalışmalar aynı hızla sürüyor.
  Pilot takımımız Yıldızgücüspor'un U19 takımı bilindiği gibi TÜRKİYE ŞAMPİYON'u olarak büyük bir başarıya imza attı ve bizi gururlandırdı.
  Emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılar diliyorum.

************************************



Nazilli Belediye Spor Alt Yapısı İle Büyüyor

“Nazilli Belediyespor alt yapı olarak misyonumuzu oluşturmaktadır.”
Geleceğin yıldız futbolcuları futbol okulunda eğitiliyor. Nazilli Belediyespor’un yaz futbol okulunda 200 sporcu Pınarbaşı Sahasında profesyonel futbol oynamış ve profesyonel takımda antrenörlük yapmış UEFA Lisansına sahip Akif Kaya, Gürkan Sönmez ve Yardımcıları Halil Sağlam, Melih İnceoğlu tarafından eğitiliyor.

Çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Altyapı sorumlusu Hasan Aygün 2000-2005 doğumlu sporculara iyi bir alt yapı eğitimi aldıktan sonra Coca Cola Akademi Liglerinde oynamalarını tavsiye ederek, “ Bir futbolcu adayı iyi alt yapı eğitimi alarak yetişmeli. Bu ise ancak deneyimli hocalarla çalışıp iyi eğitim almaktan geçiyor. Bu yüzden futbol okulunda verilen eğitim ve düzenli yapılan antrenmanlar çok önem arz ediyor” dedi. Hasan Aygün aynı zamanda futbol okulu çalışmalarında sağlıkçıların herhangi bir kaza ya da yararlanmaları karşı her an hazır bulunduklarını da belirtti.
Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık  Nazilli’den Türk futboluna ciddi anlamda önemli futbolcuların kazandırıldığını belirterek; “Nazilli Belediyespor alt yapı olarak misyonumuzu oluşturmaktadır. Nazilli’de yetişmiş Türk futboluna kazandırılmış, Türk Futbolunda yer alan değerli ve önemli futbolcularımız var. Mesela eski Milli Takım oyuncumuz ve şu an futbol yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen,  Trabzonspor da oynayan Serkan Balcı, Ankaragücü’nde Aydın Toscalı, Galatasaray’da Berkin Arslan, Fenerbahçe’de Emre Özkaya, BJK‘da Oğuzhan Başaran, Nazilli Belediyespor’da Fatih Üge, Mehmet Ersavaş, Erdinç Karakaş, Ayhan Altınkılıç, Mustafa Acar, Engin Ateş ve şu an Balıkesirspor’da oynayan  Olcay Çetinkaya Nazilli’mizin değerleridir. Nazilli’de yetişmiş bu değerli isimlere daha çoklarını ekleyebilmek için ciddi çalışmalarla iyi alt yapılar oluşturmak gerek. Futbol okulumuzun da amacı bu yönde ilerlemektir. Futbola sevdalanmış genç yetenekleri ortaya çıkarmaktır. Sporla uğraşan çocuklar her zaman planlı programlı oldukları gibi iyi ahlaklı olurlar. Bu okulun amacı da Atatürk’ün dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve Ahlaklısını yetiştirerek Nazilli Belediye Profesyonel Futbol Takımına ve Türk Futboluna kazandırmaktır” dedi.
U19 Türkiye Şampiyonu Nazilli Yıldızgücü Spor
2012-2013 Sezonu 19 Türkiye Şampiyonası final maçında Adanaspor A.Ş.'yi normal süresi 2-2 biten karşıla sonrası oynanan uzatmalarda 4-2 mağlup eden Nazilli Yıldızgücü Spor şampiyon oldu.
Bursa Orhangazispor ise Orduspor'u 2-1 yenerek şampiyonayı 3. sırada tamamladı.
Sakarya'da oynanan final maçlarının ardından takımlara kupa ve madalyalarını Sakarya Valisi Mustafa Büyük, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, Sakarya ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin ve Sakarya Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan verdi.

Yıldızgücüspor ‘Şampiyon’ oldu

2012-2013 sezonu U19 Türkiye Şampiyonasında final karşılaşmasında Adanaspor ile karşılaşan Nazilli Yıldızgücüspor U19 futbol takımı iki kez öne geçtiği ve 90 dakikası 2-2 biten maçın uzatma dakikalarında isteğini ortaya koyarak 4-2 galip ayrıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın kulüp başkanı olduğu Nazilli Yıldızgücüspor aldığı tarihi başarı ile Aydın da ilki gerçekleştirerek sevenlerine büyük gurur yaşattı.

Sakarya Erenler Stadında yarı finalde ilk rakibi olan Orduspor'u Ramazan Kocabıyık'ın golüyle 1-0 geçen ve adını finale yazdıran Nazilli Yıldızgücüspor, final maçında 18. dakika da Ünal Ergeç'in golüyle 1-0 öne geçti. 21. dakikada Adanaspor'dan Berk attığı golle durumu 1-1 getirdi. İlk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmada ikinci yarıya da etkili başlayan Nazilli Yıldızgücüspor 70. dakikada Ünal Ergeç takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmadan kopmayan Adanaspor’da ilk golü atan Berk 72. dakikada tekrar sahneye çıkarak skoru 2-2’ye eşitledi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında eşitlik bozulmazken 15’er dakikalık uzatmalara geçildi. Final karşılaşmasında ilk 15 dakikada iki takım eşitliği bozamazken, ikinci uzatma devresinde ataklarını artıran Nazilli Yıldızgücüspor’da 106. dakikada Soner Çetin takımını 3-2 öne geçirdi. Şampiyonluğunu ilan etmek için farkı artırmaya çalışan Yıldızgücüspor’da 114. dakikada Yunus Çabuker kazanılan penaltıda topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken, Nazilli Yıldızgücüspor 4-2 Adanaspor'u yenerek U19 Türkiye Şampiyonu oldu.

TÜRK FUTBOLUNA ÖRNEK OLDULAR

Mütevazi bir takım olmalarına rağmen, sporcuların zoru başardığını ifade eden Nazilli Belediye ve Yıldızgücüspor Kulüp Başkanı Haluk Alıcık; “Çok küçük bir bütçe ile oluşturulan takımımız grup maçlarını mükemmel oyunuyla geçti. Yarı finalde Orduspor’u, finalde ise Adanaspor’u eleyerek kupaya ulaştı. Zorluklar içerisinde gelen bu kupa bizleri çok mutlu etti. Futbolcularımız başta olmak üzere teknik heyet ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Başkanı olduğum Yıldızgücüspor’un bu başarısı sadece Nazilli’ye değil Aydın futbolu için de gurur vericidir. Aydın’da bir ilki gerçekleştirdik. Bölge açısından çok önemli bir misyona imza attığımızı düşünüyorum. Aydın ve Nazilli’nin Türk futbolu için ne kadar önemli olduğu bir kez daha görülmüş oldu. Süper Lig’de oynayan futbolcularımızın yerlerine genç neslin yetiştiğini göstermiş olduk. Süper Amatör Lig’de oynayan bir takımın Süper Lig ve Bank Asya’da oynayan takımların alt yapılarıyla mücadele ederek bu kupaya ulaşması bizim için gururdur. İnşallah bu çocuklarımızdan bazılarını Nazilli Belediyespor’a kazandıracağızdedi. Başkan Alıcık konuşmasında Yıldızgücüspor U19 takımı için özel bir şampiyonluk kutlaması yapacağını da söyledi.

“FUTBOLCULARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Nazilli’ye bu gururu yaşattığımız için mutluyuz diyen Yıldızgücüspor Genel Kaptanı Memduh Kahveci ise; “Bizlere bu mutluluğu yaşatan sporcularımız ve değerli hocalarımız Hüseyin Yıldırım ile Rıdvan Yıldırım’a teşekkür ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız bu şampiyona süresince olağanüstü bir çalışma yaparak şampiyonluğa ulaştı. Her zaman söylediğimiz gibi tek istediğimiz Nazilli Belediyespor’a daha çok futbolcu kazandırmak. Bu jenerasyon adeta bu çabalarımızın tercümanı oldu. Onlar en güzel cevabı verdi. Takımın oluşmasında büyük emekleri olan Nazilli Belediyespor alt yapı antrenörlerinden Cumhur Sezer'e ve Hasan Aygün’e çok teşekkür ediyoruz. Onların desteği ile bu çocukları Nazilli'ye ve Türk futboluna kazandırdık” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı : Ümit ÖZMEN – M.Şevket ALTINAYAR – Durmuş Ali KILINÇ

Nazilli Belediyespor Alt Yapısı Genç Yetenek Arıyor

02 Temmuz 2013 Salı 12:22

Nazilli Belediyespor Futbol Okulu çalışmalarına başladı. Pınarbaşı Tesisleri’nde devam eden çalışmalara 9 grupta 110’e yakın genç yetenek katılıyor.Nazilli Belediyespor Futbol Okulu eğitmenlerinden Murat Angın, 1999-2007 doğumlu 8 ayrı...








Nazilli Belediyespor Futbol Okulu çalışmalarına başladı. Pınarbaşı Tesisleri’nde devam eden çalışmalara 9 grupta 110’e yakın genç yetenek katılıyor.


Nazilli Belediyespor Futbol Okulu eğitmenlerinden Murat Angın, 1999-2007 doğumlu 8 ayrı yaş gurubu öğrencilerin katıldığı çalışmaların Haziran ayının ilk haftası başladığını ve 3 ay devam edeceğini söyledi. Futbol Okulu’nda 4 kişiden oluşan ekibin eğitim verdiğini ifade eden Murat Angın, “Öğrencilerimiz Mahmut Girgin, Melih İnceoğlu ve Mert Karakaş’tan futbolun doğrularını öğreniyorlar. Eğitmenlerimizin 2’si UEFA ‘B’ Belgeli, diğer öğreticilerimiz ise üniversitede eğitimlerine devam ediyor. Her yaş grubuna ayrı eğitim veriliyor. Oyunsal formatta gerçekleştirilen derslerimizde öğrencilerimiz enerjilerini atıyorlar. Aynı zamanda futbolun temelini, futbolun doğru işlerini öğrenip, yukarıya doğru tırmanışlarına devam ediyorlar” dedi.
Futbol Okulu’nun kış aylarında cumartesi ve pazar günleri devam ettiğini hatırlatan Murat Angın, “Futbol Okulumuzda, öğrencilerin özgüvenlerinin kazanmasının yanı sıra, koordinasyon becerilerinin gelişmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimizden yetenekli olanları ‘U11’ Takımı’na gönderiyor ve bu oyuncularımıza lisans çıkartıyoruz. Nazilli Belediyespor ‘U11’ Takımı’nın tamamı, Futbol Okulu’ndan seçilmiş oyunculardan oluşuyor. Bu takımımız Nazilli’de oynadığı 14 karşılaşmayı da kazanarak ligi yenilgi almadan şampiyon olarak tamamladı. Nazilli Belediyespor Futbol Okulu’nda yetişen bu oyuncularımızla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
Günümüz futbolunda alt yapıların giderek önem kazandığına dikkat çeken Murat Angın, “Nazilli genç yetenekler bakımından müthiş madene sahip bir şehrimiz. Sadece futbolda değil, her branşta genç yetenekler kaynıyor. Biz, alt yapımızdan çıkan yetenekli oyuncuları belirleyip, Akademi Ligi dediğimiz, ‘U11’, ‘U13’, ‘U14’, ‘U14’, ‘U15’, ‘U16’, ‘U17’ ve ‘U18’ takımlarına gönderiyoruz. En son örneğimiz Onur Yavaş isimli oyuncumuzdur. Bu yıl profesyonel takıma çıktı. Önceki senelerde Tolga Akyüz, Ayhan Altunkılıç, Mustafa Acar, Fatih Üge, Erdinç Karakaş, Kurtuluş Yurt ve Mehmet Ersavaş da Nazilli Belediyespor alt yapısından çıkarak profesyonel olmuş oyuncularımızdır. Bizim amacımız, misyonumuz her yıl tane oyuncumuzu Türk Futbolu’na kazandırabilmektir” ifadelerini kullandı.

ALT YAPIDAN YILDIZGÜNÜ’NE DAVET
Nazilli Belediyespor Futbol Okulu Eğitmeni Murat Angın, Türkiye Şampiyonu olan Yıldızgücüspor U19 Takımı’nı futbol okuluna davet etti. Angın, kırmızı-beyazlı takımın Şampiyonluk Kupası’yla birlikte okulu ziyaret etmesinin, okulda eğitim alan öğrenciler üzerinde olumlu etki bırakacağını söyledi. Nazilli Belediyespor Futbol Okulu olarak Türkiye Şampiyonu olan Yıldızgücüspor’u kutladıklarını dile getiren Murat Angın, “Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyoruz. Ancak şu kesinlikle göz ardı edilmemelidir. Yıldızgücüspor’un ilk 11’ini oluşturan en az 6-7 oyuncusu Nazilli Belediyespor’un Akademi Ligleri’nde mücadele etmiştir. Bu oyucularımız 18 yaşını doldurunca pilot takımımız Yıldızgücüspor’a geçmiştir. Şampiyon olan takımımızı, Şampiyonluk Kupası’yla birlikte Futbol Okulumuza bekliyoruz” dedi.


Nazilli'de altyapı futbolcu seçmesi ve hazırlıklar Ağustos'a kaldı 
24 Temmuz 2013, Çarşamba 10:02 
Yeni sezonda Akademi Lig’de 6 kategoride mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor’un, bu hafta başlaması planlanan yeni sezon hazırlıkları ve 22 Temmuz’da Serkan Balcı Futbol Sahası’nda yapılması planlanan Akademi Lig ve A2 takımlarında oynayabilecek amatör futbolcu seçmesi, ileri bir tarihe alındı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Nazilli Belediyespor Altyapı Sorumlusu Hasan Aygün, “Yeni sezon hazırlıklarını ve Akademi Lig ve A2 takımlarında oynayabilecek amatör futbolcu seçmesini ileri bir tarihe aldık. Yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağız. Seçmeleri de yeni sezon hazırlıklarından sonra yapacağız. A2 Ligi başvurumuzun da netlik kazanmasını bekliyoruz” dedi.
 (RAMAZAN AYDEMİR)

2009'DAN BIR HABER;

MEHMET ERSAVAŞ
TFF 3. LIG 2. KLASMAN GRUBU’NDA YER ALAN NAZILLI BELEDIYESPOR’UN SAĞ BEK OYUNCUSU MEHMET ERSAVAŞ TÜRK MILLI TAKIMI U19 SEÇMELERINE ÇAĞRILIRKEN, ZIRAAT BANKASI TÜRKIYE KUPASI B GRUBUNDAKI ILK MAÇINDA GALATASARAY’DA TOP KOŞTURAN NAZILLILI GENÇ YETENEK BERKIN ASLAN DA OYNADI.

TEKNIK DIREKTÖR OGÜN TEMIZKANOĞLU YÖNETIMINDEKI U19 MILLI TAKIMIMIZIN, 23-25 ARALIK 2009 TARIHLERINDE TFF RIVA TESISLERI'NDE YAPACAĞI HAZIRLIK KAMPINA ÇAĞRILAN MEHMET ERSAVAŞ, NAZILLI BELEDIYESPOR’DA SEVINÇ YAŞATTI.

 ZIRAAT BANKASI TÜRKIYE KUPASI B GRUBUNDAKI GALATASARAY – TRABZONSPOR MAÇINDA GALATASARAY’IN GENÇ YETENEĞI NAZILLILI BERKIN ASLAN 74.DK DA ALPARSLAN ERDEM’IN YERINE OYUNA DAHIL OLDU. NAZILLI BELEDIYESPOR’UN ALT YAPISINDA YETIŞEREK GALATASARAY’A TRANSFER OLAN NAZILLI’NIN GURURU BERKIN ASLAN VE U19 MILLI TAKIM SEÇMESINE DAVET EDILEN MEHMET ERSAVAŞ, NAZILLILI ALT YAPILARDA TOP OYNAYAN TÜM GENÇLERI ÜMITLENDIRDI. 

NAZILLI BELEDIYESPOR KULÜP BAŞKANI ENGIN TOPÇU KONUYLA ILGILI YAPTIĞI AÇIKLAMADA; “NAZILLIMIZDE BIRÇOK YETENEKLI FUTBOLCULARIMIZ VAR BUNLARIN BIRÇOĞU ŞEHIR DIŞINDA SÜPER LIG DE, BANK ASYA DA, 2.LIG DE OYNAMAKTADIR. NAZILLI'MIZDEN YETIŞEN AYDIN TOSCALI, SERKAN BALCI VE BERKIN ASLAN GIBI BIRKAÇ ARKADAŞIMIZ DA KENDILERINI TÜRK FUTBOLUNA KANITLAMAKTADIR. GALATASARAY’IN GENÇ YETENEĞI NAZILLILI BERKIN ASLAN’I, TRABZON MAÇINDA OYNATARAK ONA INANAN FRANK RIJKAARD’A NAZILLI HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDERIM. U19 MILLI TAKIM SEÇMELERINE KATILAN VE NAZILLI BELEDIYESPOR’UN GURURU OLAN MEHMET ERSAVAŞ’A DA SEÇMELERDE BAŞARILAR DILIYORUM” DEDI.

KAYNAK : nazilliadalet.org


NAZİLLİ'DEN MİLLİ TAKIMA !!!!

A Milli Futbol takımına yeni yetenekler kazandırmak için başlatılan altyapı seçmeleri İzmir ve Manisa dışında Nazilli’de başladı. Denizli ve Aydın’dan gelen 14-17 yaş grubu gençler, göze girebilmek için kıyasıya çalışırken, 42 futbolcunun katıldığı seçmelerde 13 ismin Nazillili olması dikkat çekiyor.
Nazilli Pınarbaşı Spor tesislerinde süren A milli takım altyapı seçmelerine Nazilli, Aydın ve Denizli’den gelen 14, 15, 16 ve 17 yaş grubu 42 futbolcu katılıyor. TFF Ege Bölge Antrenörleri olan Yusuf Tepekule ve Özer Yurteri tarafından çalıştırılan gençler, milli formayı giyebilmek için büyük bir rekabet yaşıyor. Ege Bölgesi akademi liginde top koşturan futbolcular arasından seçilen 42 futbolcudan 13’ünün Nazilli Belediyespor’dan olması ise dikkat çekiyor.
“NAZİLLİ İÇİN BÜYÜK ŞANS”

TFF Ege bölge sorumluları tarafından 15 günde bir Nazilli, Aydın, Denizli, Denizli Belediyespor gibi takımların akademi liginde mücadele eden sporculardan seçilecek genç oyuncuların, programı yapılmış 24 çalışmadan sonra belli olacağını ifade eden Nazilli Belediyespor Altyapı Sorumlularından Hasan Aygün; “14-15 yaş grubunda 24 kişi, 16-17 yaş grubunda 18 kişilik takım yaptılar. Bunların içinde Manisa Karması, İzmir Karması ve Aydın-Denizli-Nazilli Karması yaparak değerlendirme maçları yapacaklar. Buradan seçilen sporcular daha sonra milli takıma gidecek. Ege Bölgesinden Milli takıma gidecek sporcular bu tür etkinlikler sonucu belirlenecek. Uzun yıllar Galatasaray’ın sağ beki olarak görev yapan Yusuf Tepekule ile milli takımda görev alan Özer Yurteri bu işi en iyi şekilde yerine getirerek çocukları milli takıma yetiştiriyorlar. Nazilli gerçekten genç yeteneklerin bulunduğu bir yer. Geçtiğimiz yıl Milli Takım U-16 yaş grubuna bir kaleci yolladık. O markayı alır almaz zaten sporcumuz Fenerbahçe’ye transfer edilmişti. 4 büyük takımda Nazilli Belediyespor alt yapısından veya Nazilli’den yetişen çocuklarımız var. 
Ege Karması seçmelerine katılan 42 sporcudan 13 tanesi Nazilli Belediyespor’un alt yapısından yetişen sporcularımızdır” dedi.
“MİLLİ TAKIMA HAZIRLANMALARI SAĞLANIYOR”

TFF Ege Bölge Sorumlu Antrenörü Yusuf Tepekule “15 günde bir Nazilli, Aydın ve Denizli’den seçilmiş olan 14-15, 16-17 yaş gruplarıyla ilgili geliştirme çalışmaları yapıyoruz. Seçilen sporcularımıza verdiğimiz eğitimlerle Milli Takım hocalarımızın yetişen futbolcuları daha kolay seçmesi ve zorluk çekmemeleri için milli takım altyapısına uyum sağlamalarını kolaylaştırıyoruz. Burada çalışan futbolcular Akademi Ligine katılan sporculardan seçilmiştir. 15 günde bir toplam 24 çalışma yapılacak. Belirli aralıklarla da ege bölgesindeki diğer ekipler olan İzmir ve Manisa karmaları ile değerlendirme maçları yapacağız” dedi.
25.02.2012 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder