11 Ağustos 2013 Pazar

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 2012 - 2013 SEZONU



Ayaktakiler Soldan Sağa : İsmail Konuk,Mehmet Taş,Yusuf Abdioğlu,
Aykut Yenen,Burhanettin Çakırefe,Mesut Balkan
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Mehmet Ersavaş,Erhan Şahin,
Erdinç Karakaş,Lider Koç


Ayaktakiler Soldan Sağa : Bora Yelken,Kemal Okyay,Aykut Yenen,
Burhanettin Çakırefe,Yusuf Abdioğlu,Kurtuluş Yurt
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Mehmet Taş,Hüseyin Akoğlu,
Gökhan Çakır,Lider Koç

Ayaktakiler Soldan Sağa : Teknik Direktör Mustafa Ceviz,Yusuf 
Abdioğlu,Furkan İlker Baştan,İsmail Konuk,Hakan Soylu,
Aykut Yenen,Mesut Balkan
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Mert Kaytankaş,Mehmet
Taş,Ali Setirekli,Erdinç Karakaş

Ayaktakiler Soldan Sağa : Yusuf Abdioğlu,İsmail Konuk,
Aykut Yenen,Fatih Özer,Hakan Soylu,Mesut Balkan
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Mehmet Taş,Erdinç Karakaş,
Ümit Aydemir,Furkan İlker Baştan

Ayaktakiler Soldan Sağa : İsmail Konuk,Burhanettin Çakırefe,
Yusuf Abdioğlu,Fatih Özer,Aykut Yenen,Kurtuluş Yurt 
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Furkan İlker Baştan,
Mehmet Taş,Ümit Aydemir,Erdinç Karakaş


Ayaktakiler Soldan Sağa : Teknik Direktör Cüneyt Biçer,İsmail Konuk,
Yusuf Abdioğlu,Fatih Özer,Burhanettin Çakıefe,Aykut Yenen,
Kurtuluş Yurt
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Furkan İlker Baştan,Lider
Koç,Mehmet Taş,Erdinç Karakaş

Ayaktakiler Soldan Sağa : Mustafa Ceviz,Burhanettin Çakırefe,
Hakan Soylu,Yusuf Abdioğlu,Fatih Özer,Mesut Balkan
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Ümit Aydemir,Aytaç Uçar,
Mehmet Taş,Ali Setirekli,Errdinç Karakaş

2012-2013 sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta 6.olduk ancak Polatlı Bugsaşspor'un Hak İhlali nedeniyle Play Off oynama hakkı elde ettik fakat Bayrampaşaspor'a 1-0 yenilerek elendik.
Ziraat Türkiye Kupasında ise 2.turda Çankırı Belediyespor'u 1-2,3.turda Torku Konyaspor'u da 0-3 yenerek 4.tura yükseldik.4.turda Bursaspor'a 0-3 yenilerek elendik.
Golcümüz Muğdat Çelik 24 Golle Gol Kralı oldu.



BAŞKANLAR : VAHİT AYSAN (16 Ekim - 30 Ekim)
 - HİLMİ VOLAKA
TEKNİK DİREKTÖRLER : MUSTAFA CEVİZ - CÜNEYT BİÇER - AKİF KAYA

KADRO

Nazilli Belediyespor'un bu sezon bütün maçlarında, takımda 2. sezonunu geçiren 1987 doğumlu Hakan Canbazoğlu görev yaptı. Galatasaray altyapısından yetişen Hakan, 5 kez 19 Yaş Altı Milli Takım'a çağrılmış ve burada Arda Turan, Mevlüt Erdinç gibi isimlerle birlikte oynamış bir isim. 

Yedek kaleci Kurtuluş Yurt ise 1990 doğumlu ve 2008'de Çeşme Belediyespor'dan alınarak profesyonel yapılmış. Diğer kaleci 1991 doğumlu Engin Ateş'se 2010-2011 sezonunda altyapıdan profesyonel takım kadrosuna dahil edilmiş.

Sağ bek Lider Koç bir maç hariç bütün maçlarda forma giymiş. Bucaspor altyapısından yetişen 1988 doğumlu Lider, takımda 2. sezonunu geçiriyor. 

1989 doğumlu sol bek Erhan Şahin de geçtiğimiz sezon takıma dahil olanlardan. Muğlaspor'dan takıma katılan Erhan bu sezon 32 maçta forma giymiş.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Turgutluspor'dan gelen stoper Bora Yelken'se 1985 doğumlu. Bir kez 20 Yaş Altı Milli Takım forması giyen Bora bu sezon şu ana kadar oynanan 34 maçın 29'unda (tamamı ilk on bir) görev almış. 

Sezon başında Kırşehirspor'dan alınan diğer stoper 1982 doğumlu Erdal Akyürek takımın en tecrübelilerinden. 
Diğer stoper 1988li Hüseyin Bülbül, bir önceki sezon Ayazağaspor'dan keşfedilip profesyonel kadroya dahil edilmiş. 
Takımın en gençlerinden 1990 doğumlu Erdinç Karakaş aynı zamanda en kıdemlilerinden. Altyapıdan yetişen sol bek Erdinç, takımdaki 6. sezonunu geçiriyor. 

Sezon başında Denizlispor'dan alınıp profesyonel yapılan 1991'de doğan Burak Koca, bu sezon 2 maçta sonradan oyuna dahil oldu.
Sezon başında Menemen Belediyespor'dan alınan 1990 doğumlu Ali Setirekli, 30 maçta forma giyerek en çok forma giyen orta saha oyuncusu olmuş. 

29 maçta 6 gol kaydeden Eskişehirspor kökenli Aykut Yenen ise 1986 doğumlu. 

Orta sahada oynayan Mehmet Ersavaş da takımın altyapı kökenlilerinden. 1991 doğumlu Mehmet, 2008-2009 sezonu başında A takıma alınmış. 

Championship Manager oynayanların yakından tanıdığı, ancak gerçekte kendinden beklenenleri bir türlü karşılayamayan Furkan İlker Baştan 1982 doğumlu. Samsunspor altyapısı menşeili olan Furkan, genç milli takımlarda 30 kez forma giymiş bir isim.

Devre arasında takıma gelen Ankaragücü'nden yetişen 1985 doğumlu Hüseyin Demir, 6'sı ilk on bir olmak üzere 10 maçta forma giymiş. 

Yine devre arasında gelen bir diğer orta saha oyuncusu Mehmet Taş da Ankaragücü'nden yetişmiş. Mehmet, 1991 doğumlu. 

Sezon başında profesyonel yapılan 1989lu Ahmet Güven, 6 kez oyuna sonradan girip 1 de gol atmış. 

Altyapı kökenli olan ve takımda 2. sezonunu geçiren Mustafa Acar 1991 doğumlu ve 2 kez sonradan oyuna girmiş. 

Galatasaray altyapı menşeili 1986 doğumlu Fatih Özer, 29 maçta 4 gol buldu. Fatih, alt yaş kategorilerinde 15 kez milli olmuş.

Forvette görev yapan ve 33 maçta 13 gol atarak takımın en skorer ismi olan 1990 doğumlu Muğdat Çelik, Gençlerbirliği'de yetişmiş. 

1991 doğumlu Fatih Üge de takımın genç tecrübelilerinden. 5. sezonunu geçiren Fatih, 30 maçta 9 gol attı. 

Dardanelspor'dan kiralanan (2009-2010 sezonunda da kiralanmıştı) 1990 doğumlu Okan Sarı da 27 maçta 10 gol attı ve takımının en önemli isimlerinden biri oldu.

 Teknik direktör Mustafa Ceviz'in elindeki alternatif santraforlar ise Trabzonspor altyapısından yetişen 1987 doğumlu Emre Kahraman (21 maç 4 gol) ve 

1987 doğumlu Adanaspor'da yetişen Gökhan Aydıngül (15 maçta 3 gol). 

Bir dönem Fenerbahçe ve Gaziantespor formaları giyen 1992 doğumlu Yiğit Dağkaya ise bu sezon hiç forma bulamadı.
(altligler.blogspot.com)

GOL KRALIMIZ 

TRANSFER RAPORU : 
Gelenler : Hakan Soylu,Yusuf Abdioğlu (Ofspor),Erhan Kırcı (Polatlı Bugsaş),İsmail Konuk (Turgutluspor),Burhanettin Çakırefe (Belediye Bingölspor),Aytaç Uçar (Ünyespor),
Devre arası transferinde ; Mert Kaytankaş (Akhisar Belediye),Gökhan Çakır (Hatayspor),Hüseyin Akoğlu (Çankırıspor),Muzaffer Taşkın (Ünyespor),Fatih Üge (Kiralık gittiği Refahiyespor'dan geri alındı.),Mustafa Aydoğdu (Kırıkhanspor),Kemal Okyay (K.Erciyesspor),
Gidenler : Hakan Canbazoğlu (İBB),Ayhan Altınkılıç (İzmirspor),Ahmet Güven (Manisa Belediyespor),Gökhan Aydıngül (Tekirova Belediyespor),
Devre arasında gidenler : Aytaç Uçar,Hakan Soylu

SEZONUN GENEL SEYİR  DEFTERİ

Nazilli, Ceviz ile sözleşme yeniledi!

Nazilli, sözleşmeleri yeniledi!

Hakan Soylu Nazilli'de..

Nazilli'den 2 transfer..

Ceviz'in hedefi ilk 5 !!!!

Alıcık: ''Yeni sezonda da iddialıyız''

Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada, yeni sezonda takımın iskelet kadrosunu koruduklarını ve eksik mevkilere gerekli transferleri yaptıklarını belirtti. 

Yeni sezonda da başarıyı hedeflediklerini ifade eden Alıcık, şöyle konuştu: 

"Taraftarlarımıza heyecanlı maçlar izlettireceğiz. Yeni sezonda da iddialıyız. Bütçemiz 3 milyon lira. Hiç bir sorunumuz yok. Spor Toto 2. Lig'de de kupayı kaldırmak neden nasip olmasın- Bizim her zaman hedefimiz vardır. Özellikle bu yıl Türkiye Kupası maçlarında gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Nazili Belediyespor taraftarlarına bir Süper Lig takımı izlettirmeyi çok arzuluyorum. Hele bu 4 büyüklerden birisi olursa çok daha mutlu olacağım."
ajansspor com


Nazilli'de 3 yolcu!

Nazilli Belediyespor Genel Menajeri Orhan İbiş yaptığı açıklamada, oyuncuları Ayhan Altınkılınç'ın İzmirspor'la sözleşme imzaladığını, Ahmet Güven'in Manisa Belediyespor, Gökhan Altıngül'ün ise Tekirova Belediyespor ile anlaştığını söyledi. 

Lige güçlü bir şekilde başlayabilmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İbiş, ''Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Lige güçlü bir kadro ile başlayabilmek için eksikliğini hissettiğimiz bölgelerimize transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu ana kadar kadromuza 6 yeni oyuncu dahil ettik. Aksayan bölgelerimize dahil etmek istediğimiz bazı oyuncular ile de görüşmelerimiz sürüyor. Kendi oyuncularımızdan Fatih Üge'nin durumu ise şu ana kadar netlik kazanmadı'' dedi. 

ajansspor com

Erhan Kırcı ve Burhanettin Çakırefe Nazilli'de 

5 Eylül 2012
Genel Menajer Orhan İbiş yaptığı açıklamada, transfer döneminin son gününde kaleci sorununu Polatlı Bugsaşspor kalecisi Erhan'ı alarak çözdüklerini ve tamamen lig maçına odaklandıklarını söyledi. 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Bingöl Belediyespor'dan forvet oyuncusu Burhanettin Çakırefe'yi 2 yıllığına renklerine bağladı..


ajansspor com



Nazilli Belediyespor-Tepecikspor: 1-1


Stat: Nazilli Şehir 


Hakemler: Hakan Akmısır, Hüsnü Emre Çelimli, Serdar Gezgin 


Nazilli Belediyespor: Mesut, Erdinç, Ali (Dk. 10 Mehmet Ersavaş), Mehmet Taş (Dk. 62 Furkan), Muğdat, Fatih (Dk. 71 Furkan Aydın), Ümit, İsmail, Hakan, Aytaç, Yusuf 


Tepecikspor: Eray, Türker, Ali Görkem, Recep, Mehmet, Adem, Eser (Dk. 25 Aytek), Günay (Dk. 79 Vedat), Ufuk, Aykut (Dk. 64 Kemal), Serkan 


Goller: Dk. 3 Muğdat (Nazillli Belediyespor), Dk. 45 Aykut (Tepecikspor) 


Sarı kartlar: Dk. 8 Hakan, Dk. 14 Yusuf, Dk. 89 Furkan (Nazilli Belediyespor), Dk. 38 Ali Görkem, Dk. 58 Türker, Dk. 89 Ufuk 

(ajansspor com)


Turgutluspor-Nazilli Belediyespor: 0-2

ajansspor com


Nazilli Belediyespor - Fethiyespor: 0-2

Çankırıspor 1 - Nazilli Belediyespor 2 ZT Kupası 2.Tur Maçı


TÜRKİYE Kupası maçında Çankırı Belediyespor, sahasında Nazilli Belediyespor'a 2-1 yenilerek kupadan elendi. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın golleri ikinci yarıda geldi.

Stat: Atatürk

HAKEMLER: Serdar Sözlevi (6), Ömer Aslantekin (6), Emre Bole (6)

ÇANKIRISPOR: Ömür (6)- Gökhan (6), Orkan (7), Ahmet (5), Serhat (5), Gürkan (5) (Dk.70 Aykut 5), Celal (6), Hüseyin Akoğlu (5) (Dk.46 Can Polat 5), Hüseyin Keleş (7), Eşref (6), Nuri (5) (Dk.46 Ali Yakup 6)

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Erhan (6)- Erdinç (6), Mehmet (6), Aykut (5) (Dk.79 Fatih 5), Muğdat (7) (Dk.88 Burhanettin), Ümit (8), Bora (6), İsmail (6), Lider (7), Aytaç (6) (Dk.46 Furkan 7), Yusuf (6)

GOL: Dk.68 Aykut, Dk.84 Fatih (Nazilli Belediyespor), Dk.83 Eşref (Çankırıspor)

SARI KARTLAR: Mehmet, Furkan (Nazilli Belediyespor) 


İstanbul Güngörenspor-Nazilli: 0-0

30 Eylül 2012
Stat: Mimar Yahya Baş 

Hakemler: Bilal Köseoğlu, M. Mithat Levent, Hüseyin Han 


İstanbul Güngörenspor: Egemen, İbrahim Arıkan, Kürşat Ergun, Fuat, Mehmet (Dk. 61 Murat), Sinan (Dk. 83 Soner), Hakan (Dk. 46 Atakan), Seçkin, Yunus Murat, Pekin, Erkan 


Nazilli Belediyespor: Mesut, Erdinç, Mehmet Taş (Dk. 78 Mehmet Ersavaş), Aykut, Muğdat, Ümit (Dk. 70 Fatih), Bora, İsmail, Lider, Furkan Aydın (Dk. 85 Burhanettin), Yusuf 


Sarı kartlar: Dk. 78 Seçkin (İstanbul Güngörenspor), Dk. 79 Lider, Dk. 82 Fatih, Dk. 86 Muğdat (Nazilli Belediyespor) 
ajansspor com

Nazilli Belediyespor-Bozüyükspor: 2-2

07 Ekim 2012

Stat: Şehir 

Hakemler: Eser Birinci, Mehmet Sinan Akgül, Erdem Ayaröz 


Nazilli Belediyespor: Mesut, Erdinç, Mehmet (Dk. 76 Hakan Soylu), Aykut, Muğdat, Ümit (Dk. 53 Aytaç), Bora, İsmail, Lider, Yusuf (Dk. 55 Furkan İlker Baştan), Furkan Aydın 


Bozüyükspor: Serdar, Özkan, Erhan (Dk. 83 Metin Mumcu), Kadir, Alim, Haluk, Erman (Dk. 66 Gökhan Çavuş), Ferit, Tuncay, Uğur, Murat (Dk. 87 Dündar Denizhan) 


Goller: Dk. 12 Aykut Yenen, Dk. 75 Furkan Aydın (Nazilli Belediyespor) Dk. 25 Erhan Namlı, Dk. 50 Murat Berge (Bozüyükspor) 


Sarı kartlar: Dk. 71 Mehmet Taş, Dk. 79 Muğdat Çelik, Dk. 56 Lider Koç (Nazilli Belediyespor) Dk. 6 Tuncay (Bozüyükspor) 
ajansspor com

Bandırmaspor-Nazilli Belediyespor: 0-2

Nazilli Belediyespor'da görev dağılımı yapıldı!

Nazilli Belediyespor-Hatayspor: 2-2

Mustafa Ceviz İstifa Etti !!!!

Nazilli Belediyespor, kendi sahasında Hatayspor'la berabere kaldığı maçın ardından teknik direktörü Mustafa Ceviz istifa etti.

Önceki sezon devre arasında göreve gelen, geçen sezon siyah-beyazlı ekibi 3. Lig'de şampiyon yaparak 2. Lig'e taşıyan Mustafa Ceviz, 1-1 sona eren Hatay maçının sonrası istifasını açıklarken, "Ayrılma kararımı maçtan önce vermiştim. Kazansaydık bile bırakacaktım" diye konuştu.

Ceviz'in istifa kabul edilmedi!

Nazilli yeni hocasını buldu!

Nazilli Belediyespor'da şok istifa..

Vahit Aysan, yaptığı yazılı açıklamada, istifasının, görevi bırakan teknik direktör Mustafa Ceviz ile ilgili olmadığını söyledi. 
Aysan, açıklamasında şunları kaydetti: 
''Takımımızın istikrarı yakalaması için istifamı sundum. Bu takım, benim başkanlığımda şampiyon oldu. Şampiyon olduktan sonra da 2. Lig'de iyi bir takım kurduk. Ben, takımımızın play-off mücadelesi yaparak, bir üst lige yükseleceğine olan inancımı koruyorum. Bunun da kulübümüzün çok iyi yönetilmesi ile gerçekleşeceğine inanıyorum. Kulübümüz iyi yönetildiği sürece, büyük başarılara imza atacaktır. Kulübümüzün borcu yok denecek kadar azdır.'' 
ajansspor com

Nazilli Konyaspor'u eledi..ZTK 3.Tur Maçı


Pendikspor-Nazilli Belediyespor: 1-0

Stat: Pendik 
Hakemler: Ozan Soykan, Erdinç Kırıcı, Serkan Erbayındır 
Pendikspor: Haluk, Evren, Umut (Dk. 87 Semih), Samet (Dk. 53 Cem), Osman (Dk. 53 Arif), Salih, Caner, Eser, Abdullah, Cemal, Oğuz 

Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, Mehmet Taş, Aykut, Muğdat, Burhanettin, Fatih (Dk. 59 Aytaç), Ümit (Dk. 81 Furkan), İsmail, Yusuf, Mehmet Ersavaş (Dk. 76 Hakan) 

Gol: Dk. 62 Caner (Pendikspor) 
Sarı kartlar: Dk. 82 Umut ve Evren (Pendikspor), Dk. 82 Mehmet Taş (Nazilli Belediyespor) 
ajansspor com

Nazilli başkanını seçti..

Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde biraraya gelen Nazilli Belediyespor yönetim kurulu, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulüp başkanlığından ayrılan Vahit Aysan'ın yerine yönetim kurulu üyesi Hilmi Volaka'yı getirdi. 

Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Hilmi Volaka, Nazilli Belediyespor'u daha ileriye götürebilmek için çalışacaklarını belirtti. 


Hilmi Volaka, ''Her kulübün bir hedefi olur. Bizim de şu anda tek hedefimiz bulunduğumuz yerden bir üst lige çıkabilmektir. Bunu da kulüp olarak başarabilecek güçteyiz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenimiz tamdır. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, nöbet değişiminde kulüp başkanlığı görevini bana verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 
ajansspor com

Nazilli Belediyespor-F.K.Maraşspor: 2-0

Stat: Nazilli Şehir 

Hakemler: Alper Ulusoy, Fikret Aras, Sebahattin Ayvazoğlugil 


Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, Mehmet Taş, Aykut, Muğdat (Dk. 46 Furkan Aydın), Burhanettin (Dk. 78 Mehmet Ersavaş), Furkan (Dk. 67 Hüseyin), Fatih, İsmail, Lider, Yusuf 


Faturavizyon Kahramanmaraşspor: Taylan, Zafer, Adem, Mustafa, Onur (Dk. 59 Erhan), Şadi (Dk. 78 Gökhan), Mehmet Yılmaz, Mert, Erhan Kurt, Berkant, Bilal (Dk. 59 Taha) 


Goller: Dk. 26 Muğdat, Dk. 74 Fatih (Nazilli Belediyespor) 


Sarı kartlar: Dk. 88 Kurtuluş (Nazilli Belediyespor), Dk. 30 Bilal, Dk. 40 Mert (Faturavizyon Kahramanmaraşspor)
ajansspor com

Sakaryaspor-Nazilli Belediyespor: 1-4

Stat: Atatürk 

Hakemler: İbrahim Halil İleri, Soner Maraş, Murat Öztürk


Sakaryaspor: Harun, Metekan, Onur, Özgür, Bünyamin (Dk. 65 Mesut), Hakan, Levent, Ayhan, Alaattin, Abdülkadir, Doğan 


Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, İsmail, Lider, Yusuf, Mehmet, Aykut, Furkan, Muğdat (Dk. 66 Hüseyin), Burhanettin, Fatih 


Sarı kartlar: Dk. 14 Lider, Dk. 37 Erdinç, Dk. 50 Furkan (Nazilli Belediyespor), Dk. 60 Abdülkadir (Sakaryaspor) 


Goller: Dk. 6 Abdülkadir (Sakaryaspor), Dk. 12 Muğdat, Dk. 58 Furkan, Dk. 61 ve Dk. 89 Burhanettin (Nazilli Belediyespor)
ajansspor com

Nazilli Belediyespor-Giresunspor: 1-0

Stat: Nazilli Şehir

Hakemler: Cihan Burgan, Deybet Gök, Gürhan Karamelek


Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, Mehmet Taş, Aykut, Muğdat, Burhanettin, (Dk. 85 Aytaç), Furkan, (Dk. 84 Hüseyin), Fatih, (Dk. 71 Mehmet Ersavaş) Ümit, İsmail, Yusuf


Giresunspor: Mehmet, Süleyman, Ümit (Dk. 62 Habip), Uğur (Dk. 35 Burak), Berkant, Ali (Dk.76 Cem) Cihan, Gökhan, Ramazan, Sezer, Burak


Gol: Dk. 74 Muğdat


Sarı kartlar: Dk. 3 Erdinç, Dk. 59 Fatih Özer, Dk. 70 Furkan (Nazilli Belediyespor), Dk. 41 Süleyman, Dk. 45 Burak, Dk. 49 Berkant (Giresunspor)


Kırmızı kart: Dk 73 Berkant (Giresunspor) 
ajansspor com

Sarıyer-Nazilli Belediyespor: 3-3

Stat: Yusuf Ziya Öniş 

Hakemler: İlkay Aydın, Tolga Bakal, Samet Çiçek 


Sarıyer: Ethem, Tevfik, Emre, Mehmet Menderes (Dk. 46 Yunus), Barış Bakır, Sinan, Ulaç, Bilal (Dk. 60 Turgay), Serhat, Semih (Dk. 74 Egemen), Melih Rahman 


Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, Mehmet Taş, Aykut (Dk. 77 Bora), Muğdat, Burhanettin, Fatih (Dk. 62 Lider), Ümit, İsmail, Yusuf, Mehmet Ersavaş (Dk. 45 Hüseyin) 


Goller: Dk. 20 ve 89 Muğdat, Dk. 65 Burhanettin (Nazilli Belediyespor), Dk. 81 Melih Rahman, Dk. 83 Erdinç (kendi kalesine), Dk. 90+2 Yunus (Sarıyer) 


Sarı kartlar: Dk. 34 Burhanettin, Dk. 64 İsmail (Nazilli Belediyespor), Dk. 55 Serhat, Dk. 64 Emre, Dk. 64 Tevfik, Dk. 69 Ulaç (Sarıyer) 
ajansspor com

Nazilli Belediyespor- Tarsus İdmanyurdu: 0-1

Timsah kısa kesti - ZTK 4.Tur Maçı

Polatlı BUGSAŞ-Nazilli B: 3-3

ajansspor com

"Yardımcı hakemden başka kimse görmedi"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da, Polatlı Bugsaş ile oynadığı maçta son dakika golüyle 3-3 biten karşılaşmadan 1 puanla ayrılmanın üzüntüsü yaşanıyor. 

Teknik direktör Biçer, yaptığı açıklamada, son iki deplasman maçında son dakika golleriyle galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, şunları söyledi: 

''Uzatma dakikalarında yediğimiz gollerle son 2 haftada 4 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dün oynadığımız Polatlı Bugsaşspor maçında uzatma dakikalarında yediğimiz son golü yardımcı hakemden başka hiç kimse gol olduğunu görmedi. Çünkü top, kale çizgisini geçmemişti. Deplasmanda grubumuzun liderinden aldığımız tek puana üzülelim mi, sevinelim mi bilemiyoruz. Buna rağmen tüm oyuncularımız saha içerisinde görevlerini yaptılar. Gollerini de attılar. Ancak galip gelemediğimiz için tabi ki üzgünüz.'' 
ajansspor com

Nazilli Belediyespor-Ünyespor: 2-0

Stat: Şehir 

Hakemler: Emre Kosif, Mehmet Yıldırım, Doğuş Darık 


Nazilli Belediyespor: Mesut, Erdinç, Hüseyin, Aykut, Muğdat, Burhanettin (Dk. 57 Furkan), İsmail (Dk. 83 Bora), Lider, Erhan (Dk. 79 Ümit), Yusuf, Mehmet 


Ünyespor: Armağan, Mehmet, Emre (Dk. 50 Serdar), Mikail (Dk. 75 Muzaffer), Azmi, Yusuf, Fatih (Dk. 69 Muratcan), Volkan, Cihan, Adem, Uğurtan 


Goller: Dk. 47 Aykut, Dk. 77 Muğdat (Nazilli Belediyespor) 


Sarı kartlar: Dk. 32 Yusuf, Dk. 57 Erdinç, Dk. 85 Ümit (Nazilli Belediyespor), Dk. 70 Adem (Ünyespor
ajansspor com

Nazilli Belediyespor'da 3 imza..

Ligde zirve hesapları yapan Nazilli Belediyespor'da, 31 Mayıs 2013 tarihinde sözleşmesi sona erecek kaleci Kurtuluş Yurt ve Aykut Yenen 2 yıllık, Erhan Şahin de 3 yıl süreyle daha kendilerini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka, törende yaptığı konuşmada, hedefleri olan bir kulüp olduklarını belirterek, ''Oyuncularımız da bizlere inandıkları için hiç tereddüt etmeden sözleşmelerini uzatıyorlar. Nazilli Belediyespor'u çok iyi ve güzel günler bekliyor. İnanın ki bu takım, bu mevcut kadrosu, teknik heyeti ve taraftarlarıyla el ele vererek bir üst lige yükselecektir. Çünkü bunu çoktan hak ettik'' ifadelerini kullandı.
ajansspor com

Çankırıspor-Nazilli Belediyespor: 2-1

Stat: Atatürk 

Hakemler: Nuri Karahançer, Mustafa Savranlar, Eser Eti


Çankırıspor: İbrahim, Gökhan, Orkan, Yahya(Dk. 81 Hüseyin Keleş), Onur Çakmakçı, Ahmet (Dk. 55 Serhat), Onur Demirok (Dk. 30 Aykut), Emrah, Hüseyin Akoğlu, Eşref, Nuri 


Nazilli Belediyespor : Mesut, Erdinç, Hüseyin (Dk. 70 Furkan Aydın), Mehmet, Aykut, Mugdat, Burhanettin, Bora, İsmail, Lider (Dk. 73 Ümit), Erhan (Dk. 60 Furkan İlker Baştan) 


Goller: Dk. 54 Aykut, Dk. 90 Aykut (Çankırıspor), Dk. 84 Bora (Nazilli Belediyespor) 


Sarı kartlar: Dk. 15 Ahmet, Dk. 90+4 İbrahim, Dk. 72 Serhat, Dk. 90+2 Hüseyin Keleş (Çankırıspor), Dk. 19 Lider, Dk. 35 İsmail, Dk. 42 Mehmet, Dk. 90+2 Bora, Dk. 90+2 Furkan Aydın (Nazilli Belediyespor) 
ajansspor com
Devre Arası Transfer Sezonunda ; 
Kırıkhanspor'dan forvet oyuncusu Mustafa Aydoğdu (2,5 yıllık.Geçen sezon 16,bu sezon şu ana kadar 6 gol atmış),Ünyespor'dan Orta Saha oyuncusu eski oyuncumuz Muzaffer Taşkın (1,5 yıllık), Hatayspor'dan Orta Saha oyuncusu Gökhan Çakır (1,5 yıllık),Refahiyespor'a giden forvet oyuncumuz Fatih Üge geri alındı.Kayseri Erciyesspor'dan Sol Kanat Kemal Okyay 1,5 yıllığına alındı.
Son olarak Çankırıspor'un Orta Saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu 2,5 yıllığına alındı.


Mert Kaytankaş Nazilli'de..

Aytaç Uçar  takımdan ayrıldı.Sezon başında Ünyespor'dan gelmişti.Gene Ofspor'dan gelen Hakan Soylu da takımdan ayrıldı.

Nazilli Belediyespor-Pendikspor: 2-0

F.K.Maraşspor-Nazilli Belediyespor : 1-2

Stat: Giresun Atatürk 

Hakemler: İbrahim Bülbül, Mehmet Sinan Akgül, Erdem Ayaröz 


Giresunspor: Recep, Gökhan Çalışır, Berkan, Sedat, Süleyman, Ramazan, Veysel (Dk. 72 Uğur), Fatih (Dk. 84 Sefa), Sezer (Dk. 66 Aydın), Yakup, Hüsamettin 


Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Mehmet (Dk. 67 Burhanettin), Aykut (Dk. 90+3 Mustafa), Muğdat, Bora, Mert (Dk. 79 Furkan), Hüseyin, Lider, Gökhan Çakır, Kemal, Yusuf 


Sarı kartlar: Dk. 37 Veysel, Dk. 66 Fatih, Dk. 90+2 Yakup (Giresunspor), Dk. 38 Lider, Dk. 87 Gökhan Çakır (Nazilli Belediyespor) 

ajansspor com


Nazilli Belediyespor-Sarıyer: 5-1

Tarsus İdmanyurdu-Nazilli Belediyespor: 3-0

Nazilli Belediyespor-Polatlı Bugsaşspor: 1-1

Akrep Vuruşuyla Muhteşem Gol !!!!

Nazilli Belediyespor'un orta saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu, efsane Kolombiya milli takımının kalecisi Rene Higuita'yla özdeşleşen akrep vuruşuyla harika bir gole imza attı.

Nazilli Belediyespor ile Polatlı Bugsaşspor arasında oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu, efsane Kolombiya milli takımının kalecisi Rene Higuita'yla özdeşleşen akrep vuruşuyla harika bir gole imza attı. Takımını beraberliğe getiren golü atan Akoğlu’nun muhteşem golü takımına da 1 puan kazandırdı. Sahasında oynadığı karşılaşmada kalesinde ilk yarı gol gören Nazilli Belediyespor ikinci yarıda ataklarını sıklaştırdığı sırada Aykut Yenen’in sağ kanattan açtığı ortasında topu zor pozisyonda topuğuyla Polatlı Bugsaşspor ağlarına gönderdi.
Kaynak : nazillihavadis.com





Ünyespor-Nazilli Belediyespor: 0-5

Stat: Ünye Şehir 

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, H. Mehmet Ekmekyermez, Mustafa Savranlar 


Ünyespor: Ümit, Can, İbrahim, Ömer Yavuz, Yusuf Efil, İsmail, Mustafa Emre (Dk. 77 Yunus), Samet Hasan (Dk. 68 Taha), Ömer Topraktepe, Yasin, Ömer Keskin (Dk. 46 Emre) 


Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Mehmet (Dk. 71 Furkan İlker), Aykut, Muğdat, Muzaffer, Bora, Fatih (Dk. 46 Burhanettin), Hüseyin Akoğlu, Gökhan, Kemal, Yusuf Abdioğlu (Dk. 74 Hüseyin Bülbül) 


Sarı Kartlar: Dk.35 Mustafa Emre, Dk. 87 İbrahim, Dk. 90 İsmail (Ünyespor), Dk. 66 Burhanettin (Nazilli Belediyespor) 


Goller: Dk. 16 - 55 - 70 Muğdat, Dk. 33 Gökhan, Dk. 59 
ajansspor com

Nazilli Belediyespor-Çankırıspor: 3-2

Nazilli'de play-off sevinci..

Bayrampaşa yarı finalde!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder