14 Ağustos 2013 Çarşamba

STADIMIZ VE TESİSLERİMİZ !!!

STADIMIZ
Nazilli Belediyespor'un iç saha maçlarını oynadığı stattır.Stadın kapasitesi 4500 kişiliktir.Nazilli Beldiyespor 3. ligten 2. lige çıkmasına rağmen statta bir yenilik yapılmamıştır.Stadın tamamı koltuklu ve 50 kişilik engelli tribünü vardır.Stad karşılıklı çift tribünlüdür.Boyutu 68x105 dir.Etrafında 70x107'luk koşu pisti vardır.Stadın zemini çimdir.

ANTRENMAN TESİSLERİMİZ

ESAT ERGÜLER ANTRENMAN VE KAMP TESİSİ

Buradaki sahamızın yanında altyapı takımlarımızın antrenman yaptığı saha da vardır.

AYDIN TOSCALI PINARBAŞI FUTBOL SAHASI
Aydın Toscalı'nın isminin verildiği Pınarbaşı Sahasında Bayan futbol takımı ve Akademi takımlarımız oynuyor.
NAZİLLİ BELEDİYESPOR ALT YAPI SERKAN BALCI SENTETİK ÇİM AYDINLATMALI ANTRENMAN SAHALARI.
NAZILLI BELEDİYESPOR ALT YAPI SÜMER DOĞAL ÇİM ANTRENMAN VE MAÇ SAHALARIMIZ.

KAMP MERKEZİ PROJESİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Şampiyonluk Kupamızı vermek için geldiği ziyarette kendisine ''Kamp Merkezi Projemiz'' de sunulmuştur.
KAMP MERKEZİ PROJESİ
TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e   3. Ligin iddialı ekibi olduklarını hatırlatan ve istatistiki verilere göre de ligin en iyi ekibi olduklarını anlatan Başkan Alıcık,Nazilli Belediyespor yönetim kurulunca hazırlanan Yeni Sanayi'deki Serkan Balcı sahasına yapılacak olan yeni altyapı binası, profesyonel takım ve altyapı takımları antrenman sahaları ile aydınlatma ve tribün projelerini kapsayan 'Nazilli Belediyespor Kamp Merkezi Yenileme Projelerini' teslim etti. 
Görüşmeler neticesinde yaklaşık olarak 2 milyon 229 Bin TL maliyeti olan projeler için TFF'nin kaynak kullandırma talimatı çerçevesinde TFF ve Nazilli Belediyespor yönetimince yapılması kararlaştırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder