11 Ağustos 2013 Pazar

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 2010 - 2011 SEZONU



Ayaktakiler Soldan Sağa : Hakan Canbazoğlu,Hüseyin Bülbül,Fatih
Özer,Gökhan Aydıngül,Bora Yelken,Kenan Karışık
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Mehmet Ersavaş,Erdinç
Karakaş,Lider Koç,Fatih Üge

Ayaktakiler Soldan Sağa : Hakan Canbazoğlu,Feyyaz Belen,
Hakan Yağmurkaya,Bora Yelken,Hüseyin Bülbül,Kenan Karışık
Oturanlar Soldan Sağa : Muğdat Çelik,Mehmet Ersavaş,Erdinç
Karakaş,Zafer Çil,Fatih Üge


Ayaktakiler Soldan Sağa : Fatih Özer,Hüseyin Bülbül,Kenan Karışık,
Bora Yelken,Oğuz Kocabal,Hakan Canbazoğlu
Oturanlar Soldan Sağa : Mehmet Ersavaş,Samet Yüksel,Erdinç Karakaş,
Fatih Üge,Zafer Çil

Ayaktakiler Soldan Sağa : Gökhan Yılmaz,Oğuz Kocabal,Fatih Özer,
Hüseyin Bülbül,Ali Erdem Avuncaner,Fatih Üge
Oturanlar Soldan Sağa : Erdinç Karakaş,Ramazan Abacı,Fatih Üge,
Mehmet Ersavaş,Celal Çelebi,Kıvanç Şimşek


FF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’da dualar eşliğinde yeni sezon hazırlıklarına başlandı. Esat Ergüler tesislerinde ilk idmanlarına çıkan Siyah-Beyazlı ekip önce dua etti daha sonra ise hatıra fotoğrafı çekildi. 2. Lig hedefi ile yola çıkan Nazilli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da izlediği idman öncesi kurban kesildi, dualar okundu. Teknik Direktör Gürkan Zora yönetiminde düz koşu ile başlayan idmana, 11 yeni transferin tamamı da katıldı. Teknik Direktör Gürkan Zora, 11 yeni transferin takıma büyük katkısı olacağını söyleyerek, “Transfer çalışmalarında ince eleyip, sık dokuduk. Takımda görmeyi arzu ettiğimiz futbolcuların tamamını renklerimize bağladık. Takımın iskeleti oturdu. Yeni transferlerimiz birçok kulübün istediği futbolculardı. Yeni transferler ile Nazilli Belediyespor yeni sezona çok daha güçlü girecek” dedi. Kulüp Başkanı Engin Topçu ise futbolcularla yaptığı sohbetinde; “Sizler bu sezon oynayacağınız futbol ile 3.Lige damga vurabilecek güçte futbolcularsınız. Nazilli’nin ve Aydın’ın gururu olacaksınız. Sizleri Yönetim olarak desteklediğimiz gibi taraftarlarımızda canı gönülden destekleyeceğine eminim. Sizlere düşen görev en iyi futbolunuzu sezon sonuna kadar sürdürmek ve hedefimiz olan 2.Lig’e çıkarmaktır. Sizlere başarılar diliyorum, bizleri gururlandırın. Nazilli’ye şampiyonluk sevincini yaşatın” dedi. Engin Topçu ile bir süre sohbet eden futbolcular kendisine şampiyonluk sözü vererek çalışmalara başladılar. Genel Menajer Orhan İbiş tarafından, kesilen kurbanın kanı uğur getirmesi amacıyla futbolcuların anlına sürüldü. Siyah-beyazlılar Esat Ergüler Tesisleri’nde yapacakları 10 günlük kampın ardından, 2. etap çalışmalarına ilçe dışında yapacak.


2010-2011 Sezonunda 3.Lig 1.Grubu 4.bitirdik ve Play Off oynama hakkı elde ettik.Play Off'ta maalesef Lüleburgazspor'a 1-0 yenilerek elendik.



************
Hakan'dan 2 yıllık imza.
TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, İç transferde kaptan İbrahim Kırdemir ile sözleşme yenilerken, dış transferde kaleci Hakan Canbazoğlu(23) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Nazilli Belediyespor, Gölcükspor’dan kaleci Hakan Canbazoğlu (23) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray alt yapısında yetiştiği öğrenilen ve sırasıyla Sivasspor, Orhangazi ve Gölcükspor’da forma giyen Hakan Canbazoğlu ile ligin en az gol yiyen ekibi olacaklarını iddia eden Kulüp Başkanı Engin Topçu, “İç transferde de tecrübeli kaptanımız İbrahim Kırdemir ile de 1 yıllık sözleşme yenileyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teknik direktörümüzün alınmasını istediği tüm oyuncularımızı tek tek renklerimize bağlıyoruz. Nokta transferlerimiz devam edecek” dedi.
1987 doğumlu Hakan Canbazoğlu, Galatasaray Altyapısında yetişmiş Sivasspor ve Orhangazispor’dan sonra Gölcükspor’da futbol oynamıştı. 5 kez Milli takıma çağırılan ve kalesini koruyan genç kaleci, geçen yıl Gölcükspor’un 28 maçında takımının kalesini koruduğu belirtildi.
Nazilli Belediyespor daha önce Afyon’dan Muhammet Çetin Polat (26), Lüleburgaz’dan Ali Erdem (23), Altınordu’dan Lider Koç (22), Karabükspor’dan Gökhan Yılmaz (23) ve Aydın Belediyespor’dan Orçun Akgün (23) ve Mustafa Adamhasan (22) ile anlaşmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 21:32:38

Umut Salgınoğlu'ndan 2 Yıllık İmza

TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, iç transferde kaptan Kenan Karışık ile 2 yıllık sözleşme yenililerken; dış transferde de forvet oyuncusu Umut Salgınoğlu’nu (22) 2 yıllığına renklerine bağladı.
Nazilli Belediye Başkan Makamında düzenlenen imza töreninde Nazilli Belediye Başkan Haluk Alıcık, Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, Genel Menajer Orhan İbiş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayacağız diyen Nazilli Belediyespor, yaptığı transferler ile 3.Lig’e iddialı hazırlandığını belirtti. Nazilli Belediyespor, Sarıyer’den forvet Umut Salgınoğlu (22) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol hayatına Adanaspor’da başladığı öğrenilen ve sırasıyla Ankaragücü, Balıkesir, Bursa Merinosspor, Aksihar Belediye Gençlik ve Spor ile son olarak Sarıyer’de forma giyen Umut Salgınoğlu ile lige damga vuracaklarını iddia eden Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, “Nazilli Belediyespor olarak İç ve Dış transferlerimiz devam ediyor. İç transferde Kenan Karışık ile 2 yıllık sözleşme yeniledik. Dış transferde ise Sarıyer’den forvet oyuncusu Umut Salgınoğlu ile anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladık. Umut’un Nazilli’de çok iyi işler başaracağına inanıyorum. Geçmişine de baktığımızda kendisinin çeşitli yaş gruplarında 37 kez milli formayı giydiğini ve köklü takımlarda top oynadığını görmemiz mümkün. Genç yaşında bu kadar başarılı işlere imza atan Umut’un Nazilli’yi hedeflerine taşıyacağına ve kendisini Nazilli halkına hayran bırakacağına inanıyorum” dedi.
1988 doğumlu Umut Salgınoğlu, Adanaspor Altyapısında yetiştiği ve sırasıyla Ankaragücü, Balıkesir, Bursa Merinosspor, Aksihar Belediye Gençlik ve Spor ile son olarak Sarıyer’de futbol oynamıştı. 37 kez Milli takıma çağırılan ve 6 kez Milli forma ili topu ağlarla buluşturan genç forvet, geçtiğimiz yıl 2.Lig takımlarından Sarıyer forması altında 10 maça çıktı.

Nazillispor'un kralları hazır

Golcüler Ali Kafadar, Serhat Karadaban Umut Salgınoğlu, Fatih Üge çok iddialı

3. Lig 1. Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un golcüleri yeni sezon öncesi umut dağıttı. Göksel'in takımdan ayrılmasından sonra geçen sezondan takımda kalan tek forvet Fatih Üge'nin yanına siyah-beyazlı yönetim, Bandırmaspor'dan Ali Kafadar, Sarıyer'den Umut Salgınoğlu ve Muğlaspor'dan Serhat Karadaban'ı renklere bağladı. Geçen yıl Bandırmaspor'da gol kralı olan ve takımın 2. Lig'e çıkmasında büyük payı olan Ali Kafadar, bu sezon Nazilli'de de kral olacağını iddia etti. Ali, Serhat, Umut ve Fatih dörtlüsü, "Nazilli Belediyespor'u şampiyon yapmak için buluştuk. Bu sezon ligde fırtına gibi eseceğiz. Gollerimizle tribünleri coşturacağız. Bu yıl gol kralı Nazilli Belediyespor'dan çıkacak" diye konuştular. İdari Menajer Orhan İbiş ise, ligin en güçlü kadrosu ve en kaliteli forvetlere sahip olduklarını söyledi.
ALİ SOYDEMİR 12.08.2010

Zorda olsa 3-1

Fatih Özer'in golüne Serdar cevap verdi. Muzaffer direğe takıldı, 45'te Fatih Özer kırmızı kart gördü. 90+2'de Mehmet Ersavaş, 90+4'te Kenan'ın golleri bayram yaptırdı

STAT: Nazilli
HAKEMLER: Sedat Sert *, Murat Temel *, Osman Kozan ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ** - Lider **, Erdinç ***, Muhammet ** - Celal **, Ali Erdem * (74 Kenan ***), Melih ** (57 Mehmet Ersavaş ***), Oğuz **, Göksel *** - Muzaffer ** (69 Fatih Üge ***), Fatih Özer ***
DİYARBAKIR KAYAPINAR BELEDİYESPOR: Necdet ** - Murat *, Oğuzhan **, Ramiz ** - Mustafa Aşık *** (86 Kemal ?), Abdulilah Tarhan **, Onur Güdül ***, Serdar ***, Vahit * - Eren ** (64 Erdal **), Ahmet ** (75 Emrah **)
GOLLER: Dk.27 Fatih Özer, 40 Serdar, 90+2 Mehmet Ersavaş, 90+4 Kenan
KIRMIZI KART: Dk.45 Fatih Özer (Nazilli Belediyespor)
SARI KARTLAR: Oğuz, Göksel (Nazilli Belediyespor), Abdulilah, Ahmet (Kayapınar Belediye)

3. Lig 1. Grup'ta Nazilli Belediyespor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. 10. dakikada Fatih Özer'in soldan ortasında Göksel'in kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 20'de soldan çalımlarla gelen Onur'un pasında Ramiz'in şutu az farkla dışarı gitti. 22'de Melih kaleyi yokladı, top az farkla auta çıktı. 24'te Muzaffer'in şutu direkte patladı. 27'de ceza alanındaki karambolde Fatih Özer sert vurdu: 1-0. 40'ta soldan Eren'in pasında Serdar skoru eşitledi: 1-1. 45'te Fatih, hakeme itiraz eden kırmızı kart gördü, Nazilli 10 kişi kaldı. 71'de Fatif Üge'nin frikiğinde kaleci Necdet tokatladı, Göksel'in röveşatası auta gitti. 90+2'de Fatih Üge'nin pasında Mehmet Ersavaş'ın volesi ağlarla buluştu: 2-1. 90+4'te Fatih Üge'nin pasında Kenan, kale ile karşı karşıya plaseledi, skoru belirledi: 3-1.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR 18.11-2010

* Bu maçı seyrettim.Nazilli'de olduğum zamandı bayram da.Hakem maçı katletmişti.

Nazilli Belediyespor'da yüzler gülüyor..

Nazilli Belediyespor'un Diyarbakır Kayapınarspor karşısında 10 kişi kalmasına rağmen son dakikada attığı gollerle 3-1'lik galibiyeti, taraftarlarına ikinci bir bayram sevinci yaşattı.

Karşılaşmadan sonra konuşan, Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ''Takımlarını bu bayram gününde yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Oyuncularımızı yürekten kutluyoruz. 45 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen attıkları 3 gol ile altın değerinde üç puan almayı başardılar. Oyuncularımız kazandıkları üç puanı da tüm taraftarlarımıza bayram hediyesi olarak armağan ettiler'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com - 21 Kasım 2010

Nazilli'ye ceza yağdı!


NAZİLLİ BLD. SPOR Kulübünün, 18.11.2010 tarihinde oynanan NAZİLLİ BLD. SPOR - DİYARBAKIR KAYAPINAR BLD. SPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup futbol müsabakasında, mensuplarının ve taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 MAÇ SAHA KAPAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,


Aynı müsabakada NAZİLLİ BLD. SPOR Kulübü başkanı ENGİN TOPÇU'nun, müsabaka temsilcisine yönelik saldırısı ve müsabaka hakemi ile müsabaka temsilcisine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 105 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve7.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,


Aynı müsabakada NAZİLLİ BLD. SPOR Kulübü idarecisiÖZGEN TÜRKER'in, müsabaka temsilcisine yönelik saldırısı ve müsabaka hakemi ile müsabaka temsilcisine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 105 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve7.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,


Aynı müsabakada NAZİLLİ BLD. SPOR Kulübü sporcusuFATİH ÖZER'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,Cezanın infazının çift sarı kart görmesi sebebiyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına,


Aynı müsabakada NAZİLLİ BLD. SPOR Kulübü idarecisi MEHMET ATALAY'ın, müsabaka temsilcisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.



Nazilli Tepkili



Nazilli Belediyespor'a gözlemci Raporlar doğrultusunda Rekor Cezalar geldi. Saha kapatmadan hak mahrumiyetine kadar uzanan bir çok ceza sonrası Yönetim TFF'ye ateş püsrkürüyor Kulüp Başkanı Engin Topçu verilen cezaları anlamanın imkansız olduğunu vurgladı.

Nazilli Belediyespor'a Uefa, Şampiyonlar ligi, Avrupa Kupa elemeleri Süper Lig'de bile verilmeyen cezalar verilince ipler koptu. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile güzel ve sıkı bir mücadele veren Nazilli Belediyespor'a Maç sonrası gözlemci ve hakem raporları sonrasında Rekor cezalar kesildi. Gözlemci'nin Federasyona gönderdiği Rapor'da kendisine Yumruk atttığı gerekcesi ile Kulup Başkanı Engin Topçu'ya 105 gün Hak Mahrumiyeti, Kulübe taraftarların küfürleri ve konfeti atmalarından dolayı 1 maç saha kapama ve 7 Bin TL para cezası, Gol makinası Fatih Özer'e itiraz ettiği gerekçesi ile 5 Maç oynamama cezası Yine yönetici Mehmet Karaman'a 2 maç hak mahrumiyeti cezası verildi. Ceza sonrası Ateş Püsküren Yönetim Kururlu Başkanı Engin Topçu, Nazilli Belediyespor'un hak etmediği cezalara maruz kaldığını belirterek Hakem ve gözlemci heyetine ateş püskürdü. Nazilli Belediyespor'da hiç bir yöneticinin ne gözlemci nede hakem'e darp girişiminde bulunmadığını Eğer darp unsuru varsa neden sağlık raporu alarak bu Noktayı vurgulamadığını yine aynı şekilde Madem Darp edildiğini iddia eden gözlemci raporunda bunu yazarken niçin Sağlık kontrolü'nü görmeden böylesine bir ceza verdiğini anlamadığını ifade ederek verilen cezaların keyfiyetten olduğunu, Maçın hakeminin ise maçı çığırından çıkarmak için elinden gelen ne varsa yaptığını gereksiz kartlar gösterdiğin, gözlemcinin bunu rapora eklemediğini ifade ederek hiç anlamadığı noktanın ise Fatih Özer'e hakeme itiraz ettiği gerekçesi ile 5 Maç ceza kesilmesini ise hiç ama hiç anlamadığını Nazilli Belediyespor'un Yükselen grafiğini bozmak amacı ile yapılan buı yaptırımlar karşısında sessiz kalmayacaklarını ifade eden Topçu cezaları düşürtmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Nazilli Belediyespor Lobisi var
3. Lig 1. grupta mücadele veren Nazilli Belediyespor son haftalarda hakemler sayesinde kaybedilen puanların sıkıntısını yaşarken hakeme rağmen kazanılan 3 Puannın tadını çok yaşayamadı. Feberasyonun Saha gözlemcisi tarafından hazırlanan Rapor doğrultusunda böylesine ağır kararlar almasına anlam veremediklerini Belirten Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler "Nazilli Belediyespor'a karşı bir lobi var" diyerek hakem ve gözlemcilerin Adil kararlar ve doğru raporlar hazırlamaları gerektiğini Federasyonunda hakem atamalarında daha dikkatli olmalarını hakemlerin verdiği kararları ele almaları ve gereken yaptırımı uygulamaları gerektiğini ifade ederen bu cezaları Nazilli Belediyespor'un hak etmediğini ifade ederek şunları söyledi. "Nazilli Belediyespor güçlü bir takım, Takım olarak beyin olarak yönetim olarak her şekilde güçlü bir takım, Biz bu hafta diyarbakır kayapınar Belediyespor mücadelesi sonrası Hatay Bölgesi Hakeminin yanlıs kararlarına rağmen sahadan 3 Puanla ayrıldık, yanlışlarımız olmadımı evet oldu ama bu Kadar ağır ceza gerektirecek bir karar beklemiyorduk. Kulüp olarak 3. lig 1. grupta adımızdan sıkça söz ettirdik bu ligde tüm takımlar güçlü hiç bir rakibimizi küçümsemedik ama unutulmamalıdır ki Federasyonun almış olduğu bu karar Bizim Şampiyonluğumuzu etkileyecek kararlardır. Federasyonun Hakem atamalarını ve hakemlerin sahalarda göstermiş olduğu performnansı yakından izleyecek Saha gözlemcisi yanına hakem gözlemcisi de koyması gerektiğini düşünüyoruz. Şeref türbününde Sözlü ikaz dışında asla ve asla gözlemciye darp olayı söz konusu olmamıştır. gözlemci yanlı olarak rapor hazırlamıştır. Bu Kararlara karşı tepkimiz oldukça sert Nazilli Belediyespor Bu Lig'de yeri var ve Bir üst lige çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya da devamn edecekltir. bu tarz davranışlar Kulübü yıkmaya yönelik çabalardır bu çabalardan herkesin uzak durmasını Nazilli Belediyespor'un güçlü bir takım olduğunu belirtmek isterim. Biz Bu lig'de şampiyon olmaya geldik. Hakem ve gözlemciyi, gözlemcinin raporları sonrasında Federasyonun almış olduğu cezaları Kınıyor, cezaların düşürülmesi içinde gerekli hassasiyetin gösterileceğini umut ediyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.


Kaynak :Nazilli Turkuaz Gazetesi



Nazilli isyan ediyor!



Yöneticiler tartıştıkları federasyon temsilcisinin raporuyla kulüpten intikam aldığını iddia ediyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) gelen şok haberle sarsıldı. Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile içeride oynadıkları maçta yaşanan olaylar nedeniyle 1 maç sahası kapatılan Nazilli Belediyespor'da, aynı maçta kırmızı kart gören Fatih Özer'e 4 maç, külüp başkanı Engin Topçu ve yöneticiler Özgen Türker'e 105'er gün hak mahrumiyeti artı 7'şer bin lira para cezası gelirken, diğer bir yönetici Mehmet Atalay'a ise 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Faturanın çok ağır olduğuu söyleyen İdari Menajer Orhan İbiş, "Adam mı öldürdük?" diye konuştu. Orhan İbiş, ceza aldıkları maçta sahada ne hakeme, ne de rakip futbolculara yönelik herhangi bir darp olayının gerçekleşmediğini belirterek, "Protokol tribününde de kavga yaşanmadı. Sadece Futbol Federasyonu temsilcisi Nevzat Süzen ile yaşanan diyalog ve onun raporu bizi mahkum etti. Şampiyonluk yarışındayız. Rakiplerimizden birisi de Hatayspor. Kritik bir maçımıza Hataylı hakem gönderilmesine tepki gösterdik. Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğiz" diye konuştu.


Kaynak Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY - 25.11.2010

Bu kadar da olmaz 1-1!

MALATYASPOR - NAZİLLİ BELEDİYESPOR: 1-1
Stat: Malatya İnönü
Hakemler: Hakan Akmısır, Erdinç Kırıcı, Koray Yıldızer
MALATYASPOR: Mehmet Başkak, Talat, Mehmet Yoldaş, Uğur, Müslüm, Mustafa Aslan, Hakan (Dk 87 Okan), Harun, Raif (Dk 62 Sedat), Burak (Dk 80 Fethi), Güven
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan, Lider, Erdinç, Celal, Muhammet , Ali Erdem ( Dk 88 Mustafa Karagülle), Melih, Kenan, Göksel, Muzaffer (Dk 68 Mehmet Ersavaş), Fatih Üge (Dk 46 Ali Kafadar)
GOLLER: Dk 33 Müslüm (Malatyaspor), Dk 47 Ali Kafadar (Nazilli Belediyespor)
SARI KARTLAR: Talat , Güven (Malatyaspor); Celal, Ali Kafadar ( Nazilli Belediyespor)
Yine hakem kararları maça damgasını vurdu.
Grubun zayıf takımlarından Malatyaspor ile deplasmanda oynadığımız maçta İzmir bölgesi hakemlerinden Hakan Akmısır ve yardımcılarının verdiği kararlar teknik heyetimizi ve futbolcularımızı çılgına çevirdi. Attığımız 2 gol ofsayt gerekçesi ile verilmedi. Dakika 61'de kornerden gelen topu eliyle kesen Malatyasporlu oyuncuyu göremeyen orta hakem penaltımızıda es geçti.
Evimizde oynadığımız Diyarbakır Kayapınar maçında kırmızı kart gören ve hafta içinde federasyondan toplamda 5 maç oynamama cezası alan Fatih Özer ve yine aynı maçta sarı kart ile cezalı duruma düşen Oğuz dışında eksiğimiz yoktu. Fatih Üge, bu sene ilk defa ilk 11'de şans buldu, ikinci yarı başında yerini maçtaki tek golümüzü atan Ali Kafadar'a bıraktı.
Kaynak : nazillispor.com

Nazillispor'da ayrılık.

Nazilli Belediyespor'da, teknik direktör Murat Gürkan Zora, görevini bıraktığını bildirdi.

Zora, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor'da 11 aydır görev yaptığını, yönetim kurulu ile anlaşarak, yardımcı antrenör Gürkan Tekdoğan ile görevini bıraktığını söyledi.

Nazilli Belediyespor'un başında bulunduğu sürede 28 maçta 52 puan topladıklarını ifade eden Zora, ''İyi şeyler yaptık. Takımımızher geçen gün iyiye gidiyordu. Ancak taze bir kan değişikliğine gerek vardı. Teknik ekip olarak, görev yaptığımız süre içerisinde dürüst olduk. Bunun için de gönlümüz çok rahat. Nazilli Belediyespor çok iyi bir takımTakım içerisinde çok fedakarfutbolcular var. Bu futbolcuarkadaşlarımızın Nazilli Belediyespor'u çok iyi yerlere taşıyacaklarına olan inancım tamdır'' diye konuştu.

Zora, Nazilli Belediyespor'un son 7 sezonda ilk 14 maç itibariyle en fazla puana ulaştığı dönemi bu sezon yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'de hoca arayışları başladı.


Teknik direktör Murat Gürkan Zora ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayıran Nazilli Belediyespor yönetiminin, teknik direktörlük için Ali Çınar ve İsmet Tükel ile görüştüğü öğrenildi.

Yönetimin Çınar'ı Arsinspor ile Trabzon'da oynanankarşılaşmaya götürdüğü, İsmet Tükel'in ise Diyarbakır Kayapınar ile oynanan karşılaşmayı izlediği öne sürülüyor.

Kulüp başkanı Engin Topçu, en geç gelecek haftaya kadar teknik direktör sorununu çözeceklerini kaydetti.
Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor'da moraller bozuk.

Nazilli Belediyespor'da Arsinspor karşısında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor.

Karadeniz deplasmanına çıkmadan bir gün önce teknik direktör Murat Gürkan Zora ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran siyah beyazlılar, genel menajer Orhan İbiş nezaretinde çıktığı ilk maçında Arsinspor ile 0-0 berabere kaldı.

Orhan İbiş, Arsinspor karşılaşmasında oyuncuların galibiyet içinmücadele ettiklerini belirterek, ''Görevlerini de iyi yaptılar. Ancak Ali Kafadar, Mehmet, Muzaffer ve Melih'in son vuruşlarda etkisiz kalmaları galibiyetimizi engelledi. Bu arada kalecimiz de rakip takımın üç gollük pozisyonunu kurtararak gole izin vermedi. Ve tek puan ile Nazilli'ye dönmek zorunda kaldık. Zirvedeki iddiamız devam ediyor'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor hocasını buldu.

Nazilli Belediyespor, teknik direktör Mustafa Ceviz ile 6 aylık sözleşme imzaladı.

Esat Ergüler Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, sezon başında taraftarlara verdikleri şampiyonluk sözünü yerine getirebilmek için uğraş verdiklerini söyledi.

Teknik direktör Mustafa Ceviz ise futbolculuk
 kariyerinde Nazilli Belediyespor'da şampiyonluk sevinci yaşadığını, şimdi de teknik direktör olarak aynı mutluluğu yaşatmak için Nazilli'ye geldiğini belirtti. 
Konuşmaların ardından Mustafa Ceviz, 6 aylık sözleşmeye imza attı. 

Mustafa Ceviz daha önce Kurtalan Belediyespor, Şanlıurfaspor, Muşspor, Mardinspor, Demir Çelik Divriğispor, Çubukspor, Kartalspor, Fethiyespor, Aksarayspor, Yeni Malatyaspor ve Tarsus İdman Yurdu takımlarında görev yaptı.

Kaynak : ajansspor.com


Ceviz'den Camia’ya mesajlar var!

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz Bu gün idmanlara başladı. Aşırı soğuk ve yağmura aldırmayan Mustafa Ceviz takımı tanımaya çalıştığını ve Hatay Maçından galip gelmek için ortaya ne varsa koyacaklarını söyledi. Mustafa Ceviz "Birlik Olalım başaramayacağımız hiçbir sorun olmaz."
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz Ayağının tozu ile bu gün ilk idmanı yaptırdı. Yardımcı antrenörler nezaretinde futbolcuları çift kale maç yaptıran Mustafa Ceviz, Futbolcusundan Yönetimine Malzemecisi ve taraftarına kadar önemli açıklamalarda bulundu.


Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz İdman Sonrası Gazetemiz Turkuaz’a önemli açıklamalar yaparak, yapmak istediklerini sıraladı.


Nazilli Belediyespor’un güçlü bir yönetimle güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirten Ceviz; “Takımımı tanımaya çalışıyorum. Gerçekten güçlü bir kulüpte Teknik direktörlük yapmaktan dolayı öncelikle mutluyum. Nazilli Belediyespor, grubunda başarıya aç bir takım ve biz bu başarıyı yakalayacağız. 2005 senesinde şampiyon oldu 2007 senesinde ise lig’den düştü ve o günden bu yana 2. lige çıkma çabası göstermekte. Rakiplerimiz güçlü ama biz onlar kadar güçlüyüz.


Yönetim gerçekten çok iyi.

Mustafa Ceviz Nazilli Belediyespor yönetiminin oldukça güçlü ve özverili olduğunu işinden aşından zamanından çalarak bu güzel kulübü ayakta tuttuklarını ve en iyi transferleri yaptıklarını Olmazsa olmazların basında gelen Tesisleşme yönünde önemli adımlar attıklarını gördüm Bir çok kulübün tesislerden yana sıkıntısı olduğunu ama Nazilli Belediyespor’un böyle bir sıkıntısının olmadığını görmekteyim. Kulübün Onursal Başkanı Sayın haluk Alıcık’ın da bu kulübe verdiği desteğinde Nazilli Belediyespor’u bir yerlere taşımak adına güzel bir çaba olduğunu görmekteyim.
Birlik Olmalıyız
Başarı sadece bireysel çalışma ile gelmez, Biz Büyük bir camiayız. Sahada sadece 11 kişi yok 110 bin kişi var sahada, bu halkı bu kenti temsil ediyor. Başarıyı yakalamak istiyorsak eğer bize destek olsunlar yeter. Biz görevimizi layıkıyla yerine zaten getirmek için çaba harcayacağız.


Kulübün futbolcusu da bir Malzemecisi de Yönetimi de Taraftarı da bir benim gözümde hepimiz kenetlenelim bakın neler yaşanacak Nazilli’de başarı yakın zamanda gerçekleşecek sadece birlik olalım takımıza destek olalım inanın başarı uzak değildir.


Hatay iyi hava yakaladı ama çok güçlü değil.
Bu hafta sonu oynayacağımız Hatay Maçı var bu maç bizim için oldukça önemli. Lider Hatay 10 haftadır puan kaybetmiyor iyi bir hava yakaladı ama biz Lider Hatay’dan korkmuyoruz. Hatayspor’u buradan eli boş göndermek ve yeniden yükselişe geçmek istiyoruz bu yılın derbisine tüm taraftarlarımız bekliyoruz.

Kaynak : turkuaznazilli.com - 13 Aralık 2010

"Hatay'ı yenmek istiyoruz"


Hafta sonu Nazilli Şehir Stadı'nda lider Hatayspor'u ağırlayacak Nazilli Belediyespor, hazırlıklarını yeni teknik direktörü Mustafa Ceviz nezaretinde sürdürüyor.

Takım kaptanı İbrahim Kırdemir, Hatayspor karşılaşmasını kazanarak, yeni teknik direktörleri Mustafa Ceviz ve kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara galibiyet armağan etmek istediklerini belirtti.

Kırdemir, "Artık geçmişimizden dersler çıkararak önümüze bakacağız. Hedefimiz birlik beraberlik içerisinde zirveyi yakalamaktır. Şimdi Hatayspor maçından başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Bld'ye taraftar morali.

Teknik Direktör problemini Mustafa Ceviz ile çözerek kan değişikliğine giden Nazilli Belediyespor, Hatay maçı öncesi taraftarlardan destek geldi. Önceki gün Nazilli Belediye Sarayı önünde toplanarak meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde Şehir Stadı'na yürüyen taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara baklava ziyafeti çekerek sürpriz yaptı. Lider Hatay ile yarın evinde karşılacak olan ekipten, galibiyet sözü alan taraftarlar ilçeyi "Şampiyon Nazilli" sloganlarıyla inlettiler. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Bu taraftarlara şampiyonluk yaşatacağım" diye konuştu. Bu arada Hatay maçı öncesi takımda tek eksik oyuncu kart cezalısı Fatih Özer.
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR - 18 Aralık 2010

Olmadı 0-0


Nazilli Belediyespor lider Hatayspor'u evinde konuk etti Yaklaşık 1 haftadan bu yana herkesin kenetlendiği maçta lider Hatayspor karşısında istenilen oyun ortaya konmayınca Sahadan 0 -0'lık bir sonuç çıktı

Nazilli Belediyespor lider Hatayspor mücadelesinden eli boş döndü. Maç sonunda lider Hatayspor ile berabere kalan Nazilli Belediyespor'da istenilen oyunun sahaya yansıtılmaması Yönetimi üzdü.


Maça iyi başlayan Nazilli Belediyespor her hafta yaşadığı gol bölgelerindeki etkisizliğini bu haftada ortaya koydu. ikinci yarı lider Hatayspor Nazilli Belediyespor kalesine yüklendi ancak sonuç vermezken 90. Dakika sonunda iki rakip yenişemedi.


Maç esnasında Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğü olağanüstü güvenlik önemi alırken, maç sonrası yöneticilerin ikinci devre ortasında Takımda büyük bir revizyona gidileceği sinyallerini verdiler.

Kaynak : turkuaznazilli.com  - 19 Aralık 2010


Topu uzun süre tutamıyoruz

Nazilli Belediyespor Teknik direktörü Mustafa Ceviz Takımı analiz etmeye başladı. İlk maçına Çıkan Teknik direktör Mustafa Ceviz Eksikleri gördü ve teşhisi koydu “Gol bölgesinde beceriksizlik ve uzun süre topu ayağımızda tutamamak”

Nazilli Belediyespor Lider Hatayspor karşısında iyi mücadele ettiklerini dile getirirken, şunları kaydetti. Maça çok iyi başladık ilk 20 dakika da iyi pozisyonlar bulduk bir topumuz direkten dışarı gitti. Sonra oyun biraz dengelendi. Kanatlardan yaptığımız sağlı sollu ataklarda sonuç alamadık. 2.Yarıda yine 65.dakikaya kadar tek kale baskılı oynadık rakip Hatayspor çok çıkamadı ve savunmasını sağlam tuttu, fazla açamadık biraz bizim beceri eksikliğimizde vardı. İlk yarıda rakibimize 2 tane pozisyon verdik diğer 2.yarıda rakibimize hiç pozisyon vermedik diyebilirim. Ankara Demir maçına aynı motive ve hırsla çalışıp galibiyetle döneceğiz”

Nazillispor'un Başkent baskını

Şampiyonluk hesapları yapan Siyah İnciler, Ankara Demir önünde geriye düştü ama Muzaffer ve Ali Kafadar'la güldü.



STAT: Cebeci İnönü
HAKEMLER: Olgun Başdan ***, Osman Yamar ***, Bertan Püsküller ***
ANKARA DEMİRSPOR: Beycan ** - Reha **, Yasin Gün **, Şükrü ** - Kenan **, Feyyaz **, Ali **, Halil **, Burak ** - Hüseyin ** (80 Onur *), Yasin Kapucu ** (75 Mete *)
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Gökhan *** - Lider ***, Erdinç ***, İbrahim *** - Muhammet ***, Kenan ***, Mehmet ***, Oğuz *** (72 Ali Erdem ***), Ali *** - Muzaffer *** (80 Fatih Üge **), Melih *** (65 Mustafa Karagülle ***)
GOLLER: Dk.18 Reha, 41 Muzaffer, 42 Ali
KIRMIZI KART: Dk.44 Feyyaz (Ankara Demirspor)
SARI KARTLAR: Yasin Kapucu, Şükrü (Ankara Demirspor), Ali (Nazilli Belediyespor)

ÜÇÜNCÜ Lig 1. Grup'ta şampiyonluk kovalayan Nazilli Belediyespor, Başkent deplasmanında Ankara Demirspor'u 2-1 yenerek, devreyi 4. sırada tamamladı. 18. dakikada korner atışında Reha kafayı çaktı: 1-0. 41. dakikada Mehmet Ersavaş ceza alanına girdi, çıkardığı topu Muzaffer sert vurdu: 1-1. 42. dakikada soldan Melih girdi, Kenan'ı gördü. Bu oyuncunun ortasında Ali Kafadar plaseledi: 1-2. 44'te Feyyaz, kırmızı kart gördü. İkinci yarıda her iki takım da gollük fırsatları harcadı. Ev sahibi ekip beiraberlik golü için bastırdığı dakikalarda ani ataklarla tehlikeli olan Siyah İnciler, son vuruşlarda etkisiz kaldı. 65'te Mehmet Ersavaş, 74'te Ali Kafadar ve 85'te Fatih Üge gollük pozisyonları cömertçe harcadı, farklı galibiyet kaçtı.

Kaynak : Yeni Asır - OZAN TUNA

Nazilli'de yüzler gülüyor.

Nazilli Belediyespor'da Ankara deplasmanında kazanılan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz,oyuncularının zorlu Ankara deplasmanında çok iyi mücadele ettiğini belirtti.

Yenik duruma düşmelerine rağmen çok koşarak, kazanma hırsı ile mücadele ederek maçı kazanmasını bildiklerini söyleyen Ceviz, "Ben Ankara deplasmanına giden tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Şu anda Ligin ilk yarısını 29 puanla dördüncü sırada tamamladık. Üzerimizde 31 puanlı Ünyespor ve Nilüferspor var. Lider Hatayspor'un puanı ise 36. Puan farkı çok değil. İkinci yarıya umutlu gireceğiz" dedi.

Ceviz, oyuncuların 4 günlük iznin ardından 31 Aralık Cuma günü klüp tesislerinde ikinci yarı çalışmalarına başlayacakları bilgisini verdi.

Kaynak : ajansspor.com - 27 Aralık 2010

Nazilli kabus oldu

3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan Siyah İnciler'in 10 maçtaki rakiplerine 8 kırmızı, 31 sarı kart çıktı.

Üçüncü Lig 2. Grup'ta zirveye demir atan Nazilli Belediyespor, oynadığı futbol ile dikkat çekerken, rakiplerinin de korkuluyu rüyası oldu. Siyah-beyazlıtakımın, bu sezon oynadığı 10 maçta rakiplerine 8 kırmızı kart çıktı. Kadro kalitesi ile istikrarlı bir grafik çizen Siyahİnciler'in, İstanbulspor maçında rakipten 2 oyuncu atıldı, İstanbul ekibinin 6 oyuncusu da sarı kart gördü. Nazilli'nin, Arsinspor, Bingöl Belediye, Keçiörengücü, Orhangazispor, Batman Petrol ve Maltepespor maçlarında da rakipleri 90dakikayı 11 kişi tamamlayamadı. Siyah-beyazlıların, 10 maçında rakiplere toplam 8 kırmızı, 28 sarı kart çıktı. Siyahİnciler ise, bu periyotta 2 kırmızı, 31 sarı kart gördü. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "İyi oynuyoruz. Rakiplerimiz formda oyuncularımızı faulle durduruyor. Kart da kaçınılmaz oluyor" dedi.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

Nazilli Şaha Kalktı!

10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan ve 25puanla zirveye çıktı, 2. Lig için yeşil ışık yaktı.1998-1999 sezonunda 24 puana ulaşan ve şampiyon olan siyah-beyazlılar, rekor puanla 2. Lig'e doğru koşuyor3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan Nazilli Belediyespor, son 17 sezonun ilk 10 haftaları incelendiğinde bu yılki performansı ile rekor puana ulaştı. Sezona İstanbulspor (2-0), Arsinspor (3-0), Kahramanmaraşspor (1-0) ve Kilimli Belediyespor'u (2-0) yenerek 4'te 4 ile başlayan Siyah İnciler, Bingöl Belediye deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile döndü, hem ilk golünü yedi, hem de ilk yenilgisini tattı. Siyah-beyazlı ekip, daha sonraki maçlarında Keçiörengücü (3-2), Batman Petrol (2-0), Maltepespor (1-0) ve Yalıspor'u (2-0) dize getirdi. Tek beraberliğini Orhangazispor (0-0) karşısında alan Nazilli Belediyespor, evinde 5'te 5 yaparak dikkat çekti. Son 17 sezonun 10 haftalık performansları incelendiğinde 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan ve 25 puan toplayan Siyah İnciler, en iyi performansını sergiledi. 1998-1999 sezonunda 24 puan toplama başarısı gösteren Nazilli, en başarılı sezonunu geçirdiği bu yıl 2. lig'e koşuyor.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY
Muzaffer Taşkın'la Yollar Ayrıldı.

Spor Toto 3. lig 1. grupta yer alan Nazilli Belediyespor, transfer çalışmalarının yanı sıra bazı futbolcularıyla da yolunu ayırmaya devam ediyor.
Siyah-Beyazlı ekipte son olarak orta saha oyuncusu Muzaffer Taşkın’ı gönderen yönetim, ara transfer döneminde çok sayıda oyuncusuyla da sözleşmelerini feshetti. Transfer döneminde 7 oyuncuyu renklerine bağlayan Nazilli Belediyespor, 10 oyuncusunu da gönderdi.
Kadrosunda köklü değişim yaptıklarına değinen Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu; “Geçtiğimiz yıl kadromuza kattığımız ve kendisinden çok yarar gördüğümüz Muzaffer, yaş ve askerlik probleminden dolayı bizden ayrılmak istedi. Ara transfer döneminde yaptığımız verimli transferlerimizin ardından 2. Ligde bir kulübe gitmek istediğini belirtti. Teknik heyet ve yönetimimizin görüşleri de alındıktan sonra bu oyuncuyla yolarımızı ayırdık. Kendisine Nazilli camiası olarak futbol hayatında başarılar dileriz” dedi.
Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılan orta saha oyuncusu Muzaffer Taşkın’ın kısa süre içerisinde 2. lig takımlarından Adana Demirspor’la anlaştığı öğrenildi. Muzaffer’in göstereceği iyi performans ile uzun yılar forma giymeyi planladığını ve takımını Bank Asya Ligine taşımak için çok çalışacağını ifade ettiği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 17:10:00

Nazilli Belediyespor Yara Aldı.

Spor Toto 3. Lig 1.Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 2. yarıda evinde oynadığı ilk karşılaşmasında ligin alt sıralarındaki Bingöl Belediyespor’a farklı mağlup oldu. Şampiyonluk hedeflerini geçtiğimiz hafta Ünyespor deplasmanında berabere kalarak sıkıntıya sokan Nazilli Belediyespor sahasında farklı mağlup olunca büyük yara aldı. Üst sıralara çıkma mücadelesi veren siyah beyazlılar 4. sıradan 5. sıraya gerilerken karşılaşma sonunda maçı izleyen Nazilli Belediyespor taraftarları Bingöl Belediyesporlu futbolcuları oynadıkları güzel futboldan dolayı alkışladılar.

STAD: Nazilli Şehir Stadı
HAKEMLER: Murat Orhan xx, Ayhan Ender xx, Fatih yelseli xxx
GOLLER: Dk.5 Fatih Üge, Dk.64 Kenan (Nazilli Belediyespor) – Dk.28-70 Cihan, Dk. 30 Gökhan, Dk. 50 Mehmet Ali (Bingöl Belediyespor)
SARI KARTLAR: Fatih Üge (Nazilli Belediyespor) – Ali, İbrahim, Halil (Bingöl Belediyespor)
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Gökhan x, Lider x, Erdinç xx, İbrahim xx, Bora xxx, Feyyaz x(Dk.46 Mehmer Ersavaş xx), Hakan x(Dk.76 Ali Kafadar xx), Muğdat x (Dk. 53 Zafer x), Fatih Üge xxx, Kenan xx, Fatih Özer xx
BİNGÖL BELEDİYESPOR: Mehmet xxx, Emrah xxx, Ali Ertekin xx, Mehmet Ali xxx, İbrahim xx, Volkan xx, Gökhan Erdöl xx (Dk. 66 Nihat x), Halil xx, Cihan xxxx(Dk. 82 Halil İbrahim x), Mehmet Türk xxx(Dk.90 Mert ?), Cenk xxx
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2011 Pazar 17:51:04

Nazilli Belediyespor'un Başkent Baskını

Şampiyonluk hesapları yapan Siyah İnciler, Ankara Demir önünde geriye düştü ama Muzaffer ve Ali Kafadar'la güldü.
STAT: Cebeci İnönü
HAKEMLER: Olgun Başdan ***, Osman Yamar ***, Bertan Püsküller ***
ANKARA DEMİRSPOR: Beycan ** - Reha **, Yasin Gün **, Şükrü ** - Kenan **, Feyyaz **, Ali **, Halil **, Burak ** - Hüseyin ** (80 Onur *), Yasin Kapucu ** (75 Mete *)
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Gökhan *** - Lider ***, Erdinç ***, İbrahim *** - Muhammet ***, Kenan ***, Mehmet ***, Oğuz *** (72 Ali Erdem ***), Ali *** - Muzaffer *** (80 Fatih Üge **), Melih *** (65 Mustafa Karagülle ***)
GOLLER: Dk.18 Reha, 41 Muzaffer, 42 Ali
KIRMIZI KART: Dk.44 Feyyaz (Ankara Demirspor)
SARI KARTLAR: Yasin Kapucu, Şükrü (Ankara Demirspor), Ali (Nazilli Belediyespor)

Nazilli'de takviye arayışları başladı.

Nazilli Belediyespor'da yapılacak takviyelerle ilgili çalışmalar sürüyor.

Deplasmanda aldığı Ankara Demirspor galibiyetiyle moral bulan, ligin ilk yarısını 4. sırada bitiren siyah-beyazlılar, ikinci yarıya umutla bakıyor.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, lider Hatayspor maçı öncesi yaptıkları teknik direktör değişikliğinin isabetli olduğunu belirtti.

Takım olma yolunda iyi bir hava yakaladıklarını belirten Yüzügüler, ''Takıma mutlaka takviye yapacağız. İstanbul ve Ankara'da futbolcu arayışlarımız var. En az 4-5 oyuncumuzugöndermeyi düşünüyoruz. Bu isimler yönetim kurulutoplantımızda kesinleşecektir. Hedefimizden kopmuş değiliz. İkinci yarıya liderden 7 puan geride başlayacağız. Ama biz bu puan farkını kapayıp bir üst lige çıkacağız'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Antalya'da kampa giriyor.

Nazilli Belediyespor, ikinci yarı çalışmalarına Antalya'da devam edecek.

Nazilli Belediyespor, 10 günlük kamp için gittiği Antalya'da, ilk hazırlık maçını perşembe günü Göztepe ile yapacak.

Kulüp basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, ara transfer döneminde Balıkesirspor'dan Samet, Turgutluspor'dan Bora, Van Belediyespor'dan Zafer Çil, Ünyespor'dan Hakan Yamurkaya'yı takıma kazandırdıklarını belirterek, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Öte yandan, Antalya kampına götürülmeyen futbolcular Göksel Yaman, Mustafa Karagülle, Melih Açıkal, Serhat Karadaban, Muhammet Çetinpolat ve Umut Salgınoğlu'ndan kendilerine takım bulmaları istendi.

Kaynak : ajansspor.com 5 Ocak 2011

Nazillispor'a Kocaeli morali

Nazilli Belediyespor, 10 günlük Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Kocaelispor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı. Kampa katılan tüm oyuncuların forma giyme fırsatı yakaladığı karşılaşmanın tek golünü 61. dakikada Fatih Özer'in ayağından kazanan Siyah İnciler ilk hazırlık maçında moral buldu. Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, "Takımım iyi oynadı. İki takım halinde tüm oyunculara şans vererek oynadık. Oyuncuların arzu, istek ve oyun temposu takım olma yolunda iyi görüntü verdi. Yeni transferlerimiz de takıma çok iyi uyum sağladı. Kondisyon ve taktik açıdan ligdeki ilk maçımıza kadar hazır olacağız" dedi. Siyah-beyazlılar, bugün 15.00'te Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR 9 0cak 2011

Nazilli'de Değişim!

Yönetim; Göksel, Ali Erdem, Melih, Muhammet Çetin, Serhat, Umut, Kıvanç, Mustafa Karagülle, Ramazan'ın biletini kesti.

Balıkesir'den Samet, Van'dan Zafer, Turgutluspor'dan Bora, G.Birliği'nden Hakan ve Muğdat, Konya'dan Feyyaz imza attı.


Nazilli Belediyespor, 9 oyuncu ile yollarını ayırdı, ara transferde 5 takviye yaptı. Ligin ilk yarısını 4. sırada bitiren Siyah İnciler'de, devre arası tatilinde büyük değişim yaşanıyor. İlk yarının bitimi ile birlikte takımdan Göksel Yaman, Mustafa Karagülle, Melih Açıkal, Serhat Karadaban, Muhammet Çetin Polat ve Umut Salgınoğlu'ndan sonra Kıvanç, Ali Erdem ve Ramazan ile yollarını ayıran siyah-beyazlı yönetim, kadrosunu güçlendirmek için Balıkesirspor'dan Samet, Van Belediyespor'dan Zafer, Turgutluspor'dan Bora, Gençlerbirliği'nden Hakan, Konyaspor'dan Feyyaz ve yine Gençlerbirliği'nden Muğdat'ı renklerine bağladı. 
Kulüp Başkanı Engin Topçu, "Teknik kadro değişikliğini zamanında yaptık. Yeni hocamızın 2 maçta da olsa takımı ve futbolcuları tanıması çok yararlı oldu. Nazilli Belediyespor son yılların en iyi kadrosunu kurmuştur. Artık söz teknik heyetimiz ve futbolcularımızındır. Biz kurduğumuz bu yeni kadromuz ile ligin tozunu atarız. Şampiyonluk yaşamak hedefindeyiz" diye konuştu.
Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY 13 Ocak 2011

Nazilli Belediyespor kampı tamamladı.

Antalya'da kampın son gününde 3. Lig 3. Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşan siyah beyazlılar rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü MustafaCeviz, Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, artık lige konsantre olacaklarını belirterek, ''Ben oyuncularımdan memnunum. İyi birçalışma ve kamp dönemi geçirdik. Kamp boyunca üç hazırlık maçı yaptık. Kocaelispor'u 1-0 yendik. Fethiyespor'a 1-0 yenildik ve son olarak da 3. Lig 3. Grup birincisi olan Gaziosmanpaşaspor ile 2-2 berabere kaldık. Antalya'da kamp çalışmalarımızı tamamladık. 2. yarı taraftarımız farklı bir Nazilli Belediyespor izleyecek'' dedi.

Nazilli Belediyespor ilk devrenin ilk maçında 20 Ocak Perşembe günü deplasmanda Ünyespor ile karşılaşacak.


Kaynak : ajansspor.com

Nazillispor'da İmzalar Atıldı.

Siyah İnciler, yeni transferler Zafer, Muğdat, Hakan, Bora, Feyyaz ve Kayhan dün kulüp tesislerinde sözleşme yaptı

ÜÇÜNCÜ Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, Antalya kampında prensipte anlaşılan futbolcularla resmi sözleşme imzalandı. Esat Ergüler Spor Tesislerinde düzenlenen imza törenine, Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, kulüp başkanı Engin Topçu ve tüm yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende Gençlerbirliği'nden Zafer Çil, Muğdat Çelik, Hakan Yumrukaya, Turgutluspor'dan Bora Yelken, Denizlispor'dan Kayhan Arduç ile 1,5 yıllık, Konyaspor'dan kiralık olarak alınan Feyyaz Belen ile de 6 aylık sözleşme imzalandı. Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, imza töreninde yaptığı konuşmada, Nazilli Belediyespor için her şeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Biz bu yola baş koyduk. Hedefimize ulaşabilmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda bugün prensipte anlaştığımız 7 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Şimdi söz sırası onların" dedi.
ALİ SOYDEMİR 15.01.2011

Nazilli Belediyespor 2 Oyuncuyu Renklerine Bağladı

Nazilli Belediyespor Antalya'da girdiği kampta çalışmalarını sürdürürken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Nazilli Belediyespor Antalya'da girdiği kampta çalışmalarını sürdürürken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Siyah beyazlılar daha önce gerçekleştirdikleri, 4 transferin ardından
Ankara Gençlerbirliği'nden Muğdat ile Konyaspor'dan da Feyyaz'ı transfer edip renklerine bağladılar.

Nazilli Belediyespor son iki transfer ile ara transferde şu ana kadar 6 Oyuncuyu renklerine bağlamış oldu.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 'Antalya'da sürdürmekte olduğumuz kamp çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Takımımıza ara transferde alınan yeni Oyuncularımız elbette Nazilli Belediyespor'a güç verecektir. Oynadığımız iki hazırlık maçında ortaya koyduğumuz takım Oyunu ilerisi için ümit verdi. Bizim şu anda sadece zamana ihtiyacımız var oda çok uzun sürmeyecek. Taraftarlarımız bizimle gurur duyacak. İkinci yarıda herkes bizim başarılarımızı konuşacak' dedi. 

Kaynak : haberler.com.

Ünyespor 0-0 Nazilli Belediyespor

Nazillispor kendi sahasında ligin ilk maçında yenildiği Ünyespor ile deplasmanda 
0-0 berabere kaldı. Nazillisporlu 4 futbolcu kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen, golü bulamadılar.


STAD: Çarşamba Şehir

HAKEMLER: İnan Cem İpek 6, Abdurrahman Duman6, Ufuk Altınbaş7,

ÜNYESPOR: Murat(7), Kemel(8), Emrah(7), Samet(8), Uğur(6), İbrahim(6)(dk.80 Alkan (5)), Salih(6), Hanefi(7), Ali Can(7), Ekrem(6)(dk.25 Taner(7)), Seçkin(6)(dk. 90 Fırat(?))

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Gökhan(8), Lider(7), Erdinç(7), Bora(8), Hüseyin(8), Kenan (7), Hakan(7), Ersavaş(6) (dk. 40 Oğuz(6)), Fatih Üge(7) (dk. 80 Samet(6)), Muğdat(7) (dk.75 Zafer (6)), Fatih Özer(8)


GOL: Yok

SARI KARTLAR: Muğdat, Gökhan, Hakan Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor ikinci yarının ilk deplasman maçını ligin 3.sırasında yer alan Ünyespor ile yaptı. Ünye Şehir Stadının bakımda olması nedeniyle maç Samsun’un Çarşamba ilçesinde oynandı. Zemini bozuk olan sahada Nazillispor ilk 20 dakikada rakibinin atakları karşısında büyük sıkınt yaşadı.

Kaynak : nazillihaber.org

Nazilli Belediyespor - Belediye Bingölspor : 2-4
Resmen harakiri yaptık.


Menemen Belediyespor 1-3 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor kendisini af ettirdi. Bugün Menemen' oynanan maçtan 3-1 galip ayrıldık. 7 nci dakikada Menemenspor 1-0 öne geçti. 27 nci dakikada durumu 1-1 yaptık. 73 ve 87 nci dakikalarda attığımız gollerle 3-1 galip geldik. 75 nci dakikada bir futbolcumuz kırmızı kart gördü. 33 puanla 3 ncü durumdayız.
6 Şubat 2011

Nazilli'de kaptan kadro dışı !

Nazilli Belediyespor'da, takım kaptanı İbrahim Kırdemir, kadro dışı bırakıldı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, İbrahim'in son günlerde disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu ve sürekli tepkili davrandığını belirterek, yönetim kurulu kararı ile bu futbolcunun kadro dışı bırakılarak altyapıya gönderildiğini söyledi.

Hafta sonunda karşılaşacakları Tekirova Belediyespor'un zorlu bir rakip olduğunu belirten Yüzügüler, futbolcularının bu işin ciddiyetini anlamaları gerektiğini ifade etti.

Yüzügüler, Menemen Belediyespor deplasmanındaki oyunu sergileyerek, rakiplerini yenmek istediklerini, taraftarlardan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak : ajansspor.com
Nazilli Belediyespor 0 Tekirova Belediyespor 0 
37.dk.da Fatih Özer penaltı kaçırdı.Hatay ve Ünye'nin 3'er puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedik.

Nazilli'de gergin saatler yaşanıyor

Nazilli Belediyespor'da, Tekirova maçı sonrasında yönetim, taraftar ve futbolcular arasında gerginlik yaşandığı öğrenildi. Tekirova maçı öncesi kaptan İbrahim ve Lider'in kadro dışı kalmasına tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarların, Tekirova karşısında puan kaybedilmesinin faturasını yönetime kesti. Tribünlerin "Yönetim istifa" tezahüratlarına anlam veremediklerini açıklayan Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, "Oyuncularımızın işin ciddiyetini kavrayamadıklarını düşünüyoruz" diyerek, topu futbolculara attı. Yüzügüler, "İyi oynamadık ve sahadan puan kaybı ile ayrıldık. Tribünler de puan kaybının üzüntüsü içinde. Başarısız sonuçlar taraftarlar kadar bizleri de üzüyor. Ancak bundan böyle yönetim olarak gerekli tedbirleri alacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bu takımda hiç kimse vazgeçilmez değil" diye konuştu.
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli'den 1 puan.

İlk yarıda vasat bir futbol sergileyen siyah-beyazlılar 31. dakikada Halil'in golü ile devreyi 1-0 yenik kapattı

51'de Feyyaz Belen kırmızı kart gördü ve konuk takım 10 kişi kaldı. Siyah-beyazlılar, Gökhan'ın golü ile kurtuldu


STAT: Ahi
HAKEMLER: Sefa Demir **, Zekeriya Bakıntaş **, Serdar İla *
KIRŞEHİRSPOR: Rasim ** - Mehmet Semih **, Yakup *, Erdal * - Fatih Erdem *, Ahmet ** (83 Onur *), Emrah * (69 Rıdvan *) , Ertuğrul **, Halil ** -Gürkan * (76 Mehmet Öner *), Ali Berk *
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan Canbazoğlu * - Mehmet **, Erdinç **, Bora ** - Hüseyin **, Feyyaz *, Hakan Yamurkaya ***, Zafer * (72 Oğuz *), Fatih Üge * (65 Gökhan Aydıngül ***) - Kenan ***, Muğdat * (46 Fatih Özer **)
GOLLER: Dk.31 Halil, 88 Gökhan
KIRMIZI KART: Dk.51 Feyyaz (Nazilli Belediyespor)
SARI KARTLAR: Gürkan, Halil, Emrah, Yakup (Kırşehirspor), Fatih, Hüseyin (Nazilli Belediye)
Kaynak : Yeni Asır - YASİN ATA

Nazilli'den büyük tepki

Nazilli Belediyespor'da, teknik patron Mustafa Ceviz, Kırşehir'de hakemlerin yanlış kararı ile çok önemli 2 puandan olduklarını, hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Ceviz, "Ligimizde çok zorlu maçlar oynanıyor. Her takım bir puanın önemini çok iyi biliyor. Maçın 90. dakikasında Gökhan'ın nizami golü yan hakemin ofsayt kararı nedeniyle sayılmadı, 2 puanımız uçtu gitti. Çalınan her hatalı düdük puan kayıplarına neden oluyor" dedi. Feyyaz dışında eksiklerinin olmadığını belirten Ceviz, "Futbolcularım İstanbulspor karşılaşmasına hazır. Lider'i kadro dışı bırakmadık, formsuz. Kendisi hazır olduğunda formasına da kavuşacak" dedi.
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Nazilli Belediye'de başkandan sitem!

Üçüncü Lig Birinci Grup'ta Play-Off hedefi yapan Nazilli Belediyespor'da, Başkan Engin Topçu taraftarlara sitem etti. Ligde iç sahada ard arda İstanbulspor ve İnegöl ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekipte, Başkan Topçu taraftar baskısı altında olduklarını belirterek, sabır ve destek istedi. Topçu, "Kadromuz genç. Hepside taraftardan korkar oldu. Taraftar rakip takımı, hakemi etkilemeli deniyor ama bizde tam tersi. Futbolcu hata yapınca 'Acaba yuhalayacaklar mı?' diye düşünüyor. 90 dakika siz o çocuklara birşey verin ki futbolcular da size birşey versin. Barış için birlik olmamız şart" diye konuştu.
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR 26 Şubat 2011

Zaman Nazilli Belediyespor’a Destek Zamanı!

AYDIN ILININ TEK PROFESYONEL FUTBOL TEMSILCISI OLAN NAZILLI BELEDIYESPOR, ŞAMPIYONLUĞU HEDEFLEYEREK BAŞLADIĞI LIG MÜCADELESINDE GENÇLEŞEN KADROSU ILE FUTBOL CAMIASINDA ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTIRMEYI BAŞARARAK, HEDEFINE YAKLAŞMASINA ÇOK AZ KALDI.


Lige verilen arada kadroda yerini alamayan ve yaş sorunu yaşayan futbolculara veda eden ve genç bir yapı için transferler gerçekleştiren Siyah-Beyazlı ekipte moraller yerinde. Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan Nazilli Belediyespor gençleşen kadrosu ile her zaman her yönü ile Türkiye’de örnek bir kulüp olmaya devam ediyor. Nazilli Belediyespor’da alt yapıdan yetişerek A takıma çıkan futbolcular maçların kaderini belirlemeye başladı.




“MÜTEVAZİ BÜTÇEMİZ VE MÜTEVAZİ BİR KADROMUZ VAR”


Ortalaması 20,5 yaş olan genç, dinamik bir kadro oluşturduklarını ifade eden Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu; “Nazilli Belediyesporun her zaman bir hedefi vardır. Bu liglerde farklı bir kulüp, lige her zaman şampiyonluk hedefi, parolası ile çıkıyor. Bizim bütçemiz belli biz mütevazi bir takımız. Bizim en büyük en büyük destekçimiz Nazilli Belediyesi, ondan belirli gelirlerimiz var. Ayrıca Onursal Başkanımız Haluk Alıcık en büyük destekçimiz, kendisine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Mütevazi bütçeyle elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. En çok eleştirilen 9 adam gidiyor, 9 adam geliyor. Şimdi herkes şunu anlamıyor bizim gönderdiğimiz adamlar bizim takımda direk oynamayan adamlar ve yaş problemi olan futbolcular. Mesela Göksel, Mustafa Karagülle, Muzaffer, Umut Salgınoğlu genç yetenekli arkadaş ama sürekli sakat kaç maç oynadı. Yani bizdeki adamların çoğu verim alamadığımız adamlar biz ne yaptık şimdi 26 kişilik bir kadro oluşturduk. Bunu 30-35’e çıkarmamızın mantığı yok. Çünkü oynamadığı zaman futbolcuyu farklı farklı değerlendirme şansı yoksa bizim gibi liglerde problem oluyor. Yaşı gelmiş futbolda belli bir seviye olan bir insanın beklemesi bana göre bir problem biz takımı ne yaptık, gençleştirdik. Bu arada yani bizim eksik gördüğümüz yerleri izlediğimiz adımları aldık. Bu arada illaki uyum problemi olur ama bunların kalitesi zaman geçtikçe görülür. Biz burada 2 tane malubiyet aldık ama ikisinde de takım kabul etmeliyiz ki takım çok kötü futbol oynamadı. En azından ben kabul etmiyorum yani Bingöl maşında 1-0 takım mağlup gol atıyorsun ofsayt değil ofsayt diye hakemler iptal ediyor. Adamlar 4 sefer kaleye geliyor kafa vuruyor gitmeyecek yere gidiyor top doksana takılıyor. Yani bunda ne kaleci ne defans bir şey yapabilir böyle bir sıkıntı yaşadık. Hakemler yüzünden de birçok puanımızı kaybettik. Mesela Tekirova maçında penaltıyı atsak maç kopacak ama olmadı bu şansızlıkların hepsi bir araya geldi” dedi.


“YAŞ ORTALAMAMIZ 20,5”


Konuşmasını sürdüren Topçu; “Yeni transferlerimizden 4-5 tanesini transfer olarak görüyoruz. Diğerleri bizim için genç yetenek onları önümüzdeki yıla hazırlıyoruz. Tabiî ki kendilerini gösterir ve hırslı olurlarsa her an hocamızın isteği doğrultusunda kadroya girebilir. Biz Menemen’i son üç seneden beri yenemiyoruz ama gittik aslanlar gibi oynayarak yendik. Kırşehir’de de 10 kişiyle beraberliği yakaladık hatta galibiyeti getiren golü attık ama yine nizami golümüzü vermediler. Çok kötü bir takım değiliz, iyi bir takımız, mütevazi bütçeyle iyi bir takım kurduk. Çok iyi bir tesisimizi, çok iyi sahamız, çok istekli Nazilli halkı ve gönülden inanan yönetimimiz var. Bana göre takım çok iyi bir takım. İnşallah Play-offlarda çıkarız, çıkamasa da seneye taş gibi takım olur. Yaş ortalaması 20,5 bu takıma çok büyük takviyeler lazım değil. Biz düşmeme için transfer değil hedefe ulaşacak ve hedefte sağlam bir yapıyla kalacak bir kadro için ısrar ediyoruz. Oluşturduğumuz bu genç ve dinamik kadro ile önümüzdeki yıllarda adımızdan sıkça söz ettireceğiz. Şuan ligin belki de en geç takımıyız” dedi.


“TARAFTARDAN 90 DAKİKA DESTEK VE SABIR BEKLİYORUZ”

Sahamızda son iki maçta rakip taraftarı alkışlayan ve yönetime serzenişte bulunan taraftarlardan sabır ve destek bekliyoruz diyen Topçu; “Taraftarlıkta öyle bir centilmenlik yok, yani seyircide olur. Taraftarlıkta yok yani kardeşim, bu takım ne yaptı yani sen iyi yada kötü güde takımının yanında olmayacak mısın. 3 büyük takımı tutuyorsun yenilince küsüyor veya istifa mı diyorsun ama Nazilli Belediyespor’da bunu göremiyoruz. 90 dakika destek görmek istiyoruz sadece 1 maç değil bütün maçlar. Kadromuz genç, hepside taraftardan korkar oldu. Taraftar rakip takımı ve hakemi etkilemeli deniyor ama bizde tam tersi. Futbolcu hata yapınca acaba yuhalayacaklar mı diye düşünüyor. 90 dakika siz o çocuklara bir şey verin ki o çocuklar da size bir şeyler versin. Müsabaka 3 sonuçludur her sonuç alınabilir. O gün 2-3 futbolcun kötü oynar veya bireysel hata yapılır kaybedersin ama biz bu durumlarda bile destekçi olmalıyız. Bazen haberlerde görüyoruz mahalle baskısından şu oldu bu oldu diye bizde de taraftar baskısı var. Bunu çözmemiz ve birlikte tek yürek olmalıyız. Bu anlamda herkes takıma verdiği desteği sorgulamalı ve yeterli destek vermiyorsa hiç olmazsa bundan sonra vermeli. Her şey Nazilli Belediyespor için olduğunu unutmamalıyız” dedi.
“EN BÜYÜK HAYALİM ŞAMPİYONLUK KUPASINI NAZİLLİ’YE GETİRMEK”
Nazilli Belediyespor’un 1998-1999 yılında 2.Lige çıkan Yeni Nazilli Spor’a yönetici olduğunu hatırlatan Başkan Engin Topçu; “Ben ilk olarak 1998-1999 yılında 2.lige çıktıktan sonra yönetici oldum. O zamandan beridir kulüp başkanı olarak bu takıma şampiyonluk kupası getirme hayalindeyim. Yeni oluşturduğumuz kadro ile bu hedefe bu yıl olmasa bile en kötü ihtimalle önümüzdeki yıl bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Futbolcu, Taraftar, Teknik Heyet ve Yönetim inansın her şeyin olacağına inanıyorum. Çünkü her şey öncelikle inanmaktan geçiyor. Haydi Nazilli şimdi destek zamanı” dedi.

Kaynak : Nazilli Adalet Gazetesi

Nazilli çok cömert!

3. Lig 1. Grup'ta sahasında 3 karşılaşmadır galibiyete hasret siyah-beyazlı takım, İstanbulspor'a da diş geçiremedi, Play-Off yarışında çok önemli 2 puan kaybettiSTAT: Nazilli
HAKEMLER: Öner Fırat *, Mehmet Camer Karataş **, Suat Fidan **
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan Canbazoğlu *** - Lider **, Erdinç ***, Bora *** - Hüseyin **, Oğuz **, Fatih Özer *, Hakan Yamurkaya ** (85 Samet *), Fatih Üge ** (64 Muğdat *) - Kenan **, Ali Kafadar ** (78 Gökhan *)
İSTANBULSPOR: İskender **** - Tayfun ***, Müslüm ** (77 Yunus *), Arif ** - Fatih **, Murat **, Ali Işık **, Ahmet ** (77 Cemal *) - Baykal **, İlyas *
GOL: Yok
SARI KARTLAR: Muğdat (Nazilli Belediyespor), Fahri (İstanbulspor)
Kaynak : Yeni Asır -ALİ SOYDEMİR

Nazilli bir bir dağıtıyor!

Siyah İnciler, sahasında İnegöl'e de diş geçiremedi Play-Off yolunda yara aldı, ilk 6'nın dışında kaldı.

STAT: Nazilli
HAKEMLER: Emre Altun **, Egemen Eren **, Muzaffer Kaşıkçı **
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan Canbazoğlu *** - Lider **, Erdinç ***, Bora ** - Hüseyin **, Oğuz **, Hakan Yamurkaya ** (70 Ali Kafadar *), Muğdat ** (81 Samet *), Gökhan * (65 Zafer *) - Kenan *, Fatih Özer *
İNEGÖLSPOR: Serhat ** - Şenol ***, Ali **, Mustafa ** - Salih **, Hüseyin **, Serdar Bayrak ** (88 Sefa ?), Oktay ** - Serdar Aytek ** (89 Ufuk ?), Güven * (69 Metin *)
GOL: Yok
SARI KARTLAR; Erdinç, Fatih Özer (Nazilli Belediyespor), Serdar Bayrak, Recep (İnegölspor)

ÜÇÜNCÜ Lig 1. Grup'ta Nazilli Belediyespor, sahasında İnegölspor önünde de kazanamadı, Play-Off yarışında yara aldı: 0-0. 5. dakikada soldan Kenan'ın getirdiği topu kontrol eden Fatih müsait pozisyonda kaleci Serhat'ı geçemedi. 21'de Serdar Aytek'in şutunu kaleci Hakan çıkardı. 30'da Muğdat'ın ortasına Gökhan sert vurdu, top kaleci Serhat'ta kaldı. 32'de Serdar Aytek,. kaleci Hakan ile karşı karşıya mutlak golü kaçırdı, devre 0-0 sona erdi. 47'de ceza alanı çizgisi üzerinde topla buluşan Hakan'ın sert şutu kaleci Serhat'ta takıldı. Bu dakikadan sonra orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta her iki takım da gol pozisyonu üretemedi, mücadele başladığı gibi sona erdi: 0-0.
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR 7 Mart 2011

Tepecikspor 1- 0 Nazilli Belediyespor

3. Lig 1. Grup'ta İstanbul deplasmanında Tepecikspor'a 38. dakikada Mehmet'in golüyle teslim oldu, dış sahadaki 6 maçlık yenilmezlik serisini bozdu, 9. sıraya kadar geriledi

STAT: Tepecik Belediye
HAKEMLER: Hasbi Dede ***, Mehmet Coşkun ***, Osman Tüfekçi ***
TEPECİKSPOR: Ramazan **** - Türker ***, Ali ***, Adem *** - Mehmet ***, Aykut *** (70 Onur **), Yasin *** (90 Birol ?), İsa ***, Burhanettin *** (50 Selim **) - Mehmet Ali ***, Metin ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ** - Lider **, Erdinç **, Bora ** - Hüseyin **, Mehmet **, Hakan **, Muğdat ** (85 Feyyaz ?), Gökhan ** - Kenan ** (60 Oğuz **), Fatih Özer ** (60 Fatih Üge **)
GOL: Dk.38 Mehmet
SARI KARTLAR: Türker, Burhanettin, Birol (Tepecikspor), Hüseyin, Feyyaz (Nazilli Belediyespor)
Yeni Asır

Nazillispor ağır yaralı!

Üçüncü Lig 1.Grup'ta Tepecik deplasmanından yenilgi ile dönen Nazilli Belediye, ağır yaralı. Ligde şampiyonluk hayalleri kuran siyah-beyazlı ekip, 25 hafta sonunda 37 puanla 9 sırada yer alırken son 5 maçta da galibiyet yüzü göremedi. Lider Hatayspor'la aradaki puan farkı 10'a çıkarken Nazilli en son 6 Şubat tarihinde Menemen Belediyespor'u yendi. Bu süreçte 4 beraberlik ve 1 yenilgi alan siyah-beyazlılar 11 puan kaybederek zirve şansını yitirdi. Tepecik maçının yaralarını sarmaya çalışan Nazilli, evinde oynayacağı 72Batman maçıyla yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Nazillispor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, son haftalardaki kötü gidişata son vermek istediklerini kaydederek, "Sahamızda oynayacağımız 72Batman maçı ile birlikte çıkışa geçmek istiyoruz. Futbolcularım hafta boyunca çok iyi çalıştı. Taraftarlarımızın desteği ile sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak : Yeni Asır 12 Mart

İbrahim KIRDEMİR Nazilli'den Ayrıldı!

Nazilli Belediyespor'un en sevilen futbolcusu Kaptan İbrahim KIRDEMİR Nazilli'den ayrıldı.


Sevgili İbrahim kardeşimize Nazilli Belediyespor'a verdiği hizmetlerden dolay çok çok teşekkür ediyor sağlıklı ve başarılı günler diliyorum.

Nazilli'den bu sezonda ayrılan futbolcu sayısı 10'a yükseldi. Küskün teknik direktörler küskün futbolcular sonuç Takım üçüncülükten dokuzuncu sıralara kadar geriledi. Hiç düşündünüz mü devre arasında aldığınız futbolcuları takımları neden satıyor çok başarılılardı da neden sattılar. Herkes bizim gibi mi? Ben daha önce yazdığım yorumlarda hangi büyük takımdan dokuz tane futbolcu gitti demiştim. Fenerbahçe iki tane futbolcusunu gönderdi hiç oyuncu almadı. Elindeki futbolcularla yetindi. Biz takımın iskeletini dağıttık. Teknik direktörle olan sorunları çözmeye çalışmadık direkt olarak gönderdik. Mustafa Ceviz iyi niyetli olarak takımın başına geldi başarılı olmasını tüm içtenliğimle istiyorum. Takımın yaş ortalamasını düşürdük diye övünen yöneticilerimiz var. Biz şampiyonlukla övünelim. Takımda ağabeylik yapacak futbolculara ihtiyaç var takımın tamamı 20 -21 yaşlarında olursa başarıyı beklemek mümkün mü? Yeni futbolcuları kim buldu kim izledi bilmiyorum ancak bu memleketin insanı olarak artık bu takımın başarılı olmasını istiyoruz. Küme düşme korkusu yaşamak istemiyoruz ne yapacaksanız yapın takımı düze çıkarın.

13 Mart 2011 Siyah İnci - nazillibelediyespor.blogspor.com

Nazilli Nihayet

Play-Off hesapları yapan Siyah İnciler, 72Batmanspor'a patladı. Son 5 maçını kazanamayan siyah-beyazlılar, Fatih Özer, Muğdat, Hüseyin ve Bora'nın golleriyle nefes aldıSTAT: Nazilli
HAKEMLER: Erkan Engin ***, Kamil Turan ***, Murat Kurt ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan Canbazoğlu *** - Lider **, Erdinç ***, Bora *** - Hüseyin ***, Mehmet ***, Hakan Yamurkaya ** (60 Zafer **), Muğdat *** (75 Samet *), Gökhan ** (46 Ali Kafadar *) - Kenan ***, Fatih Özer ***
72 BATMANSPOR: Mehmet * (64 Emir *) - Fikret **, Harun **, Turgut ** - Cuma **, Veyselcan *, Serkan * (78 Hayrettin *), Yakup **, Engin ** (46 Göksel **) - Emre **, Devran **
GOLLER: Dk.10 Fatih Özer, 44 Muğdat, 52 Göksel, 56 Hüseyin, 63 Bora
SARI KARTLAR: Bora, Hüseyin, Muğdat, Ali Kafadar (Nazilli Belediyespor), Harun, Göksel, Engin (72 Batmanspor)
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

3 Puanda Lüleburgaz'a verdik.

Aşırı rüzgar ve bozuk zemin nedeniyle her iki takımın da pozisyon üretemediği mücadelenin devresi golsüz sona erdi. Maçın tek golü 80'de Mehmet Ali kaydettiSTAT: Babaeski 100. Yıl
HAKEMLER: Barış Yavaş ***, Fatih Gündoğdu ***, Ömer Faruk Bakır ***
LÜLEBURGAZSPOR: Oğuzhan *** - Berk *** (90 Emre ?), Levent ***, Menderes *** - Serhat *** (81 Ziya *), Sercan ***, Mehmet ***, Semih ***, Gökhan *** - Serdal ***, Ercüment *** (77 Mehmet Ali **)
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ** - Lider **, Erdinç **, Celal ** - Hüseyin **, Oğuz **, Samet ** (83 Ali Kafadar *), Mehmet ** (72 Zafer **), Gökhan ** (65 Fatih Üge **) - Kenan **, Fatih Özer **
GOL: Dk.80 Mehmet Ali
SARI KARTLAR: Erdinç, Celal, Samet, Mehmet (Nazilli Belediyespor), Berk, Semih, Gökhan (Lüleburgazspor)
27 Mart 2011

Nazilli Belediyespor 4 – 2 Bursa Nilüferspor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 28. haftada Nazilli Belediyespor sahasında
Bursa Nilüferspor’u 4-2 yenerek ligde 6. sıraya tekrar yükseldi. Maç boyunca atak ve etkili oynayan siyah beyazlılar, aldıkları farklı galibiyetle 43 puana çıkardılar. Siyah Beyazlı ekipten Fatih Üge’nin 14. dakikasında attığı golle 1-0 öne geçen Nazilli Belediyespor’a maçın 41. dakikasında Ahmet penaltı atışı ile durumu 1-1’e getirmesine rağmen siyah-beyazlı ekipten üstün oyunu ile maçın 50. dakikasında Fatih Özer 2-1’e, 52. dakikasında Hüseyin Bülbül 3-1’e, 83. dakikasında Muğdat 4-1’e getiren golleri attı. Maçın uzatmalarında ise konuk ekip Nilüferspor’un ataklarında 90+2’de Mustafa’nın sert şutuyla gelen 2. gol yetersiz kalırken, siyah-beyazlı ekip sahasında 4-2 galip ayrıldı. Sahasında aldığı galibiyetle büyük bir fırsat yakalayan Nazilli Belediyespor haftayı üç puan kazanarak 7. sıradan 6. sıraya çıktı.

MAÇIN NOTLARI

**Maçı izlemek üzere 2 bin 500 Nazilli Belediyespor, Nilüferspor’u desteklemek üzere ise 20 taraftar tribünde yerini aldı.
**Maçı izleyenler arasında Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu ve Yöneticiler ile Bursa Nilüfersporlu yöneticiler yerini aldı.
**Maçın ilk dakikasından itibaren hırslı oynayan iki takım oyuncuları birçok pozisyonda maçın orta hakeminde faul beklentisinde bulundular.

STAD: Nazilli Şehir Stadı
HAKEMLER: Şerif Bayram xxx, Mehmet Caner Karataş xxx, Gencehan Şahnar xxx
SARI KARTLAR; Oğuz, Bora (Nazilli Belediyespor) – Recep, Emre (Nilüferspor)

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan xxx, Lider xx(Dk.46 Mustafa xxx), Erhan xx, Bora xxx, Hüseyin xxx(Dk.63 Feyyaz xx), Oğuz xx, Fatih Üge xxx, Muğdat xxx, Gökhan x, Kenan xx, Fatih Özer xxx(Dk.76 Hakan Yamurkaya x)

BURSA NİLÜFERSPOR: Zekeriya xx, Merter xxx, Recep xx, Mustafa xx, Olcay xx, Koray xx (Dk.58 Fırat xx), Aykut xx, Altan xxx(Dk.68 Umut x), Ahmet xxx, Sedat xx, Emre xx(Dk.58 Veysi xx)


Kaynak : haberx.com 31 Mart 2011


Nazilli koşar adım ilerliyor!



Bursa Nilüfer'den sonra Diyarbakır Kayapınar'ı yenen Nazilli Belediyespor, lider ile farkı 4 puana indirdi. 

STAT: Diyarbakır Atatürk
HAKEMLER: Eser Birinci **, Murat Vezne **, Mert Türk **
DİYARBAKIR KAYAPINAR: Necdet **, Yunus **, Ramiz **, Onur **, Serdar **, Vahit * (76 Murat *), Cenk * (70 Eren *), Osman * (67 Erdal *), Kemal *, M. Akif Savaş ***, M.Ali *
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ***, Lider *** (90 Erhan), Bora ***, Hüseyin ***, Oğuz ** (46 Mehmet Gelen **), Fatih Üge ***, Muğdat ***, Gökhan ** (78 Samet **), Kenan **, Fatih Özen ** (Dk.88 Erdinç ?)
GOLLER: Dk.28 Muğdat, 90+2 Fatih Üge (Nazilli), 90 M.Akif (P)(Kaynarpınar)
KIRMIZI KART: Dk.88 Muğdat
SARI KARTLAR: Cenk, Serdar, Fatih (Kayapınar), Mehmet Gelen (Nazilli)

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta bitime 5 maç kala ilk 5 için ümitlenen Nazilli Belediyespor, son dakikalarında büyük heyecan yaşanan maçta Diyarbakır Kayapınar'ı 2-1 yenerek iddiasını güçlendirdi. Nazilli Belediyespor maça çok hızlı başladı. 28. dakikada Muğdat'ın golüyle öne geçen Ege temsilcisi, ikinci yarıda kontrollüydü. Ancak 89. dakikada Muğdat'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Nazilli, 2 dakika sonra M.Akif'in attığı penaltı golüyle şoka girdi: 1-1. Maçın uzatma dakikalarında baskısını arttıran Nazilli, 90+2'de Fatih Üge ile öne geçti ve maçı kazandı: 2-1. Nazilli Belediyespor bu sonuçla puanını 46'ya yükseltirken 5. sıradaki Ünye ile arasındaki puan farkı da 2'ye indirdi. Nazilli kalan maçlarda Malatya, Bayrampaşa (D), Arsin, Hatay (D) ve Ankara Demirspor ile karşılaşacak.


Kaynak : Yeni Asır

Nazillispor altın buldu!

Diyarbakır'da çok önemli bir zafere imza attıklarını belirten teknik patron Ceviz, "Rakiplerin kaybettiği haftayı iyi değerlendirdik" dedi

3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Nazilli Belediyespor, Diyarbakır deplasmanında Kayapınar Belediyespor'u uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenerken, rakiplerinin kaybettiği haftayı karlı kapattı. Bu maç öncesinde 6'da 6 yapmayı hedefleyen Siyah İnciler, ilk engeli aşmanın mutluluğunu yaşadı. Siyah-beyazlı ekip, sahasında Malatyaspor, Arsinspor, Ankara Demirspor, deplasmanda Hatayspor ve Bayrampaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik patron Mustafa Ceviz, "Hatayspor, Menemen Belediye'ye mağlup oldu. Bursa Nilüfer, Tepecikspor'u devirdi. İnegölspor, Ünyespor'u mağlup etti. Diyarbakır zaferi bizim için milat oldu. Geçen hafta 6 olan puan farkı, bu hafta 4 puana indi. 3 puanlı sistemde her şey olabilir. Zirveye yaklaşmak istiyoruz. Bu haftaki Malatyaspor maçını kazanarak üst sıralara doğru tırmanışımısı devam ettireceğiz" dedi.


Kaynak : Yeni Asır

Nazilli'nin B planı hazır!

Malatyaspor maçında cezalı Muğdat'ın yerine Hakan, Celal'in yerinde de Oğuz oynayacak
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan, lider Bursa Nilüferspor ile arasında 4 puan fark bulunan Nazilli Belediyespor'da eksik oyuncuların yeri doldu. Yarın kümede kalma hesapları yapan Malatyaspor'u evinde ağırlayacak siyah-beyazlı ekipte, sarı kart cezası bulunan orta saha oyuncusu Muğdat'ın yerinde Hakan, sakatlığı süren defans oyuncusu Celal'in yerinde de Oğuz'un oynayacağı öğrenildi. Başkan Engin Topçu, lig sonuncusu rakiplerini hafife almayacaklarını bu konuda futbolcularını uyardıklarını belirterek, "Maç oynanmadan kazanılmıyor. Ligin bitimine 5 hafta var. Hedefimiz belli. Yara almak istemiyoruz. Bu yüzden işimizi sıkı tutacağız. Tüm Nazilli halkından destek bekliyoruz" dedi.
 

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR 16 Nisan 2011

Nazilli Belediyespor 4 – 0 Malatyaspor


Naz Naz Malatyaspor engelini 4 golle aştı.

Nazilli Belediyespor adım adım zirveye adını yazdırmaya başladı. Son 5 Haftada 4 Galibiyet alan Nazilli Belediyespor Ligde iddiası olmayan Malatyaspor’u konuk etti Maça kontrollü başlayan Nazilli Belediyespor Maç Sonunda gülerek Liderle Arasındaki Puan farkını Korudu 4-0.


Nazilli Belediyespor üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Haftalardan bu yana sıkça eleştirilen Nazilli Belediyespor En parlak Dönemini yaşıyor.

Nazilli Belediyespor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Lig’de iddiası kalmayan Nazilli Belediyespor’u konuk etti.

Maça iyi başlayan Nazilli Belediyespor Malatyaspor karşısında oldukça rahat bir futbol sergiledi.

Maçın ilk yarısının hemen başında Mehmet Ersavaş’ın golu ile öne geçen Nazilli Belediyespor Fatih Özer’in ayağından şık bir gol atarak durumu 2-0 yaptı.

Malatyaspor ilk yarıda pozisyon üretemezken, Nazilli Belediyespor bir çok pozisyonu gole çeviremedi.


İkinci yarı başından itibaren rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyespor Korner atşından kullanılan topu Ağlara gönderen Fatih Üge ile 3-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra daha rahat bir top oynayan Nazilli Belediyespor zaman zaman kalesinde tehlike yaşadı.





Fatih Özer’in girdiği ikili mücadele sonrası Hakeme itiraz etmesinden dolayı sarı kart görmesi herkesi kızdırırken, Hoca Değişikliğe giderek Fatih Özeri Oyundan alarak cezalı duruma düşmesini önledi.

Maçın son bölümlerine doğru Nazili Belediyespor’da Fatih Üge sahneye çıkarak Maçta 2. golünü takımında 4. golünü kaydetti.

Maçta Başka gol olmayınca Nazilli Belediyespor sahadan galip gelerek 3 Puanı Hanesine yazdırdı.

Ligde diğer oynanan karşılaşmalarda ise alınan sonuçlar Nazilli Belediyespor’u 3. sıraya Averajla taşıdı.

Kilit Bir haftaya giriyoruz

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Nazilli Belediyespor’un ciddi maçlar aldığını belirterek bu kadro ile 2. lig ve 1. ligde dahi top oynayacak durumda olduğunu ifade ederek; “Takımı zamanında eleştirenler bu takım için neler yapıldığını görsünler. Bu kadroyu oluşturmak için birçok şeyden vazgeçildi. Biz Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve Şampiyon olmak için futbolcusundan Teknik heyetine Yönetimine kadar el birlik bu takımda başarı için mücadele ediyoruz, edeceğiz. Ben futbolcularımı son haftalarda gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ediyorum”
Kaynak : Nazilli Turkuaz Gazetesi  17 Nisan 2011

Nazilli'de yüzler gülüyor..

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Malatyaspor'u 4-0 mağlup eden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, "Malatyaspor maçındaki farklı galibiyet nedeni ile oyuncularımızı kutluyorum" dedi. Ceviz, Malatyaspor karşısında alınan galibiyetle puan sıralamasında iki basamak yükseldiklerini ve liderle aralarındaki puan farkını koruduklarını söyledi. Lider olma inançlarının devam ettiğini ifade eden Ceviz, "Malatyaspor maçındaki farklı galibiyet nedeni ile oyuncularımızı kutluyorum. Özellikle alt yapıdan profesyonel yaptığımız iki genç oyuncumuz Ayhan ve Mustafa Acar'ın iyioynamaları beni çok memnun etti. Hedefimize giderken, genç oyuncularımızı da kazanacağız" diye konuştu. Ceviz, kendilerini karşılaşmada yalnız bırakmayan taraftarlara ayrıca teşekkür etti.
 Kaynak : ajansspor.com

Nazilli Belediyespor Altın değerinde 1 Puanla dönüyor!

Ligde son 3 haftaya girilirken 3. Lig 2.grupta tansiyon oldukça yüksek seyrediyor. Nazilli Belediyespor’un son haftalarda ki çıkışı dikkatlerden kaçmazken, bu hafta konuk olduğu Bayrampaşadan 1-1 lik sonuçla berabere dönebildi.

Ligin Ateşi git gide ısınıyor. Nazilli Belediyespor Konuk olduğu Bayrampaşa Mücadelesi sonrasında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı
Ligde şampiyon olmak için adeta seferberlik ilan eden Nazilli Belediyespor Zorlu Bayrampaşa deplasmanından 1 Puanla döndüler.
Karşılaşmanın zorlu geçeceğini bilen Siyah inciler tüm imkanlarını kullandılar ancak galip gelmek için sonuca ulaşamadılar.
Ligde Nazilli Belediyespor beraberlikle ayrılırken Liderlik Savaşı veren Nilufer Lüleburgazı 1-0 ile geçti. Tepecik kolay maç olan Malatya karşısında 7-0 Lık net bir skorla sahadan ayrıldı. Yine İddiasını sürdüren Ünyespor Menemen’i 4-2 Lik skorla geçti.
Kaynak : Nazilli Turkuaz Gazetesi  24 Nisan 2011

Nazilli Belediyespor 4 – 0 Arsinspor

Nazilli Belediyespor son 3 maçından galip gelmek için adeta seferberlik ilan etti ve bu gün Nazilli şehir stadında konuk ettiği Arsinspor karşılaşmasında iyi bir futbol ile sahadan 4-0 galip ayrılarak Lider iki takım ile arasındaki Puan farkını 2’ye indirdi.

Geliyor Geliyor, Özlem sona eriyor. Nazilli Belediyespor Son iki haftaya oldukça rahat ama stresli giriyor. Son 6 haftadan bu yana iyi bir çıkış yakalayan Nazili Belediyespor şampiyonluk potasına resmen girdi.

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Konuk Arsinspor ile karşılaşan Nazilli Belediyespor sahadan 4-0 gibi net bir skorla ayrılmasını bildi.
Sahanın diri takımı Nazilli Belediyespor’du maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyesporda Klasını Konuşturan Gökhan Aydıngül yarım vole ile topu rakip ağlarla buluşturdu. 1-0

İlk yarıda ataklara karşı herhangi bir gol olmayınca İlk yarı Nazilli Belediyespor’un Galibiyeti ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında sağlı sollu ataklar ile rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyespor’da 58. dakika da Oyuna Fatih Özer’in yerine Hakan Yamurkaya girdi.

Bu dakikadan sonra rakip takım kalemizde etkili olmaya çalıştıysada defansından önemli açıklar verdi. Bu açıkları iyi değerlendiren Muğdat fırsatçığını konuşturdu ve durumu 2-0 yaptı.

Rakip kale üzerinde iyice rahatlayan Nazilli Belediyespor defansın içine iyiden iyiye yayıldı ve bu kez oyuna yeni giren Hakan Yamurkaya’nın ayağından topu filelerle buluşturdu. 3-0

Maçın bitimine az bir zaman kala ceza alanı içinde penaltı kazanan Nazilli Belediyespor’da penaltı atışını Hakan Yamurkaya kullandı ve gol oldu 4-0 sahada adeta bayram havası niteliğinde olan maç sonrası taraftarlar ve futbolcular kucaklaşarak şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylediler.

Maçın adamı Erdinc.

Erdinç bu gün Oynadığı futbol ile adeta Maçın kahramanıydı denilebilir. Kademe de çok önemli işler başaran Erdinç takımın adeta dinamosu gibiydi Sağlı Sollu atakları akıl dolu hareketleri ile kesen Erdinç Hem yönetimden hemde taraftardan alkış aldı.

Başkan Soyunma odasında;

Maç Sonrası Soyunma odasına giden Kulüp Başkanı Engin Topçu Futbolcular tebrik ederek Kutladı. İyi bir futbol oynadıklarını ve adım adım şampiyonluğa koştuklarını ifade eden Başkan Engin topçu “Galibiyetleri aldığımız takdirde biz 2. lige çıkacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki Hatay ve Ankara Demir Maçlarını kazanıp 2. Lig vizesini hep beraber alalım” diyerek futbolcu ve yönetimdeki arkadaşları ile galibiyeti kutladı.

Kaynak : Nazilli Turkuaz Gazetesi



Nazilli'de şampiyonluk umutları arttı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, Arsinspor maçında alınan 4 gollü galibiyet, şampiyonluk umutlarını artırdı.

Seyircisi önünde Arsinspor'u 4-0 yenerek liderle arasındaki puan farkını 2'ye indiren Nazilli Belediyespor camiasında büyük sevinç yaşanıyor. Teknik direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, tüm oyuncularını yürekten kutladığını belirtti.
Kulüp başkanı Engin Topçu da zor bir grupta mücadele etmelerine rağmen zirve yarışına ortak olduklarını, ancak geride kalan haftalarda kaybettikleri şanssız puanlara da çok üzüldüklerini söyledi.

Kaynak : ajansspor.com 1 Mayıs 2011

Olmak Yada Olmamak!

Artık Sadece 1 gün Kaldı. Yarın Hatay’da Ligin en önemli sınavına çıkacak olan Nazilli Belediyespor Galibiyete Şartlandı. Takımda Moraller yerinde son 3 gündür kendi evinde kapanan Nazilli Belediyespor Galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Nazilli Belediyespor Olmak yada Olmamak maçına çıkıyor. Ligin son 6 haftasında 14 Puan alan Nazilli Belediyespor Hatay deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Çarşamba gününden itibaren idmanları kapalı olarak sürdüren Nazilli Belediyespor’da Moraller süper, yoğun bir çalışma temposu içinde son hazırlıklarını tamamlayarak Hatay’a giden Nazilli Belediyespor Hatay Deplasmanından galip gelerek Şampiyonluğu yakalamak istiyor.

Lider Tepecik ve Lüleburgaz’ında hayati iki maçı olduğunu bilen Nazilli Belediyespor’lu oyuncular ve Yönetim bu maçtan galip gelmek için konsantrasyonu üst düzeye çıkardı.

Kulüp Başkanı Engin topçu ve yönetim kurulu üyelerinin hemen hepsi hatay deplasmanına giderek Takımı yalnız bırakmadı. Başkan Topçu bu kadronun sadece bu sezon değil önümüzdeki sezonda çok iyi işler yapabileceğini Kaydetti. futbolcularına güvendlğini kaydeden Topçu Futbolcularına başarılar diledi.

Kaynak : nazilli turkuaz gazetesi

Nazilli Belediyespor’un Gol Makineleri!

NAZILLI BELEDIYESPOR’UN GOLCÜ GENÇ FUTBOLCULARI FATIH ÖZER, MUĞDAT, GÖKHAN VE FATIH ÜGE TAKIMLARININ GALIBIYETLERINDE BAŞROL OYNUYORLAR.

Fatih Üge oynadığı 17 maçta 5, Fatih Özer 26 maçta 9, Muğdat Çelik 13 maçta 5 ve Gökhan Aydıngül ise 11 maçta 1 gol attı. Takımın gol makineleri arasındaki dostluk da takım içerisinde örnek teşkil ediyor. Golcü Özer “Bir takımda dostluk, uyum ve disiplin önemlidir. Bu da bizde var. Başarı kendiliğinden gelecek” dedi.
Nazilli Belediyespor’un bu yıl öne çıkan futbolcuları ofansif orta saha ve forvet oyuncuları antrenmanda ve sahada uyumları ile dikkat çekiyor. Asistlerinin yanı sıra oynadığı 26 maçta 9 gol atan Fatih Özer ile 5 gol atan Fatih Üge, antrenmanlarda sürekli şut çalışması yapıyor. Fatih Özer, orta sahadan Fatih Üge’ye yaptığı uzun ortaları ve ara paslarıyla göz dolduruyor. İki futbolcunun antrenman ve maçlarda ki uyumu yönetimi ve teknik heyeti sevindiriyor.
Genç yetenek Özer, “İyi bir takımız. Adaşım Fatih Üge ile de uyum içerisinde oynuyoruz. Muğdat ve Gökhan’da eksiklerimizi gideriyor. Gol hatlarında hocamız Mustafa Ceviz’in direktifleri ve tecrübesi bizim başarımızda en büyük etken. Kimin gol attığı değil, takımın gol atarak galip gelmesi önemli. Takımın başarısı için çalışıyoruz. Takımımız için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Kaynak : nazilliadalet.org

Nazilli'ye açık çek!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Kulüp Başkanı Engin Topçu, şampiyonluk halinde kesenin ağzını açacak.

Spor Toto 3. Lig Birinci Grup'ta bitime 180 dakika kala 55 puanlı lider Tepecik'in iki puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor'da, yönetim kesenin ağzını açtı. Ligde yarın Hatayspor'la deplasmanda çok önemli bir sınav verecek olan seyah-beyazlı ekip, son hafta sahasında Ankara Demir'i konuk edecek. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Başkan Engin Topçu futbolcularla toplantı yaparak, şampiyonluk halinde prim olarak açık çek vereceklerini açıkladı. "Şampiyon olun, primi siz belirleyin" diyerek siyah-beyazlı kafileyi motive eden Başkan Alıcık, "Size güvenimiz tam. İki haftayı galibiyetle kapatıp, doğrudan 2. Lig'e çıkacağız. Buna inancımız tam" diye konuştu. Siyah-beyazlı futbolcular da kenetlenerek şampiyonluk sözü verdi. Siyah-beyazlı ekip, Hatay engelini aşıp, lider Tepecik'in Arsin'e, 2. sıradaki B.Nilüfer'in ise D.Kayapınar'a deplasmanda puan kaybetmesini bekleyecek.


Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

8 MAYIS 2011 PAZAR


Olmadı 1-1

Nazilli Belediyspor bugün Hatay'da yapılan maçtan 1-1 beraberlikle ayrılarak ne yazık ki 2 puan kaybetti. Hatayspor'dan 2 futbolcu kırmızı kart gördü. Kendi sahamızda 6-2 yendiğimiz Tepecikspor şampiyonluğa koşuyor. Şimdilik puan durumunda 5 nci sıradayız ancak Lüleburgazspor maçını yarın oynayacak. 2'li averajda Lüleburgaz'dan kötü durumdayız. Haftaya galip gelirsek çok büyük bir aksaklık olmazsa play off'tayız.
Siyah İnciler nazillibelediyespor.blogspot.com

Nazilli'nin sözü söz!

Siyah-beyazlı oyuncular, Nazilli Belediye Başkanı Alıcık'a sezon sonunda takımı bir üst lige çıkaracaklarına söz verdi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Play-Off'a kalmak için mücadele eden Nazilli Belediyespor'da ilçe takımın etrafında kenetlendi. Futbolcular, Ankara Demirspor maçı öncesi kendileriyle sürekli bir arada olan ve moral veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a şampiyonluk sözü verdi. Nazilli Restoran Sahibi Hasibe Duruoğlu'nun takımı ağırladığı yemekte buluşan Başkan Alıcık, futbolcular ve yöneticiler, hedefe ulaşma yemini etti.
Pide tezgahına geçerek, kendi elleriyle pişirdiği pideleri teknik heyet ve futbolculara ikram eden Başkan Alıcık. Ben bu takıma güveniyorum. Nazilli'nin adını 2. Lig'e yazdıracağız" dedi. Kulüp Başkanı Engin Topçu, Teknik Direktör Mustafa Ceviz ve futbolcular da başkanın kendilerine gösterdiği ilgiye şampiyonlukla karşılık vereceklerini vurguladı. Siyah-beyazlı futbolcular, bu sezon mutlaka hedefe ulaşacağız. Başkanımız ve Nazillililer mutluluğu hak ediyor" dedi.

Kaynak : Yeni Asır -ALİ SOYDEMİR

Nazilli gözünü play-off'a dikti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kalarak liderlik şansını kaçıran Nazilli Belediyespor, son haftada play-off'a kalmak için mücadele edecek.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, galibiyet için gittikleri Hatayspor deplasmanında maçın başında yedikleri golün, oyun planlarını bozduğunu söyledi.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü ele geçirdiklerini ifade eden Ceviz, ''Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Golcülerimiz Muğdat, Mehmet, Fatih Üge, Fatih Özer ve Kenan ellerine geçirdikleri pozisyonları gole çeviremediler. 81. dakikada Hüseyin ile eşitliği sağlamamıza, rakibin 9 kişi kalmasına rağmen üstünlük golünü atamadık'' dedi.

Kulüp başkanı Engin Topçu da, bugüne kadar en kötü deplasman maçını yaşadıklarını belirterek, ''Karşılaşmanın bitiminin ardından Hatayspor taraftarları saha içerisine girerek oyuncularımıza, hakemlere saldırdı. Sahaya gelen takviye kuvvetlerin sayesinde canımızı zor kurtardık. Gecikme ile sahadan çıkabildik. Bunlar olmamalı, maçlar centilmence oynanmalı'' diye konuştu.

Topçu, son hafta Ankara Demirspor ile oynayacakları maçtan alacakları 3 puanla şampiyonluk şanslarını play-off'a taşımak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'de hazırlıklar tamamlandı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin son maçı olan ve kendi sahasında oynayacağı Ankara Demirspor maçının çalışmalarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi.

Teknik direktör Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazanıp galibiyeti tüm Nazilli halkına ve kendilerini hiç yalnız bırakmayan taraftarlara hediye edeceklerini söyledi.

Takımda şu anda 3 eksik futbolcu bulunduğunu kaydeden Ceviz, Bora ve Lider'in kart cezalısı olduğunu, Celal'in ise sakatlığının devam ettiğini dile getirdi.

Kulüp başkanı Engin Topçu ise ''Ankara Demirspor karşılaşmasını kazanmaktan başka çaremiz yok. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek zorundayız. Bu hafta sonu sezonun final maçını oynayacağız. Şu ana kadar oynadığımız 33 maçın tüm emeğinin karşılığını bu maçta alacağız. Bu maçı kazanarak play-of'a çıkıp Nazilli halkına ve tüm taraftarlarımıza hak ettikleri sevinci yaşatmak istiyoruz'' diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com  14 Mayıs 2011

İnandılar ve başardılar Tebrikler Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor Şampiyonluğu kaçırdı ama Play off mücadelesinde bende varım diyerek Sezonu Play off grup maçlarına kalarak tamamladılar.

Nazilli Belediyespor sezonun son maçında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demirspor’a gol olup yağdı.

Nazilli Belediyespor için oldukça kritik bir maç olan Ankara Demirspor maçına Nazilli Belediyespor tam kadro çıktı.

Geçtiğimiz hafta Hatay maçında sarı kart görerek Cezalı duruma düşen Bora Ankarademirspor maçında yerini alamadı.

Sahaya Kontrollü ve baskılı başlayan Nazilli Belediyespor rakip kalede etkili oldu. Nazilli Belediyespor’un gelişen atağında Fatih Üge’nin sağ kanattan ortasına silme geçti ancak Arka kısımda topu uzaklaştırmak isteyen ankarademirspor bir anda topu kendi kalesinde görünce 1-0 oldu.

Bu golün hemen sonrasında Bu kez sahneye Fatih Özer çıktı fatih Özer Akıl dolu çalım ve paslarıyla Rakip kalede sıkıntı yaratırken Kaleyi sağdan gören Pozisyonda topu ağlara gönderdi. 2-0

Bu golden sonra daha da rahatlayan Nazili Belediyespor ilk yarının bitimine az bir süre kala Yine orta alanda Fatih Özer’in kazandığı topa kendisinin giderek Ankara Demirspor’un kalecisini avlaması ile 3-0 olunca ilk yarı 3-0 tamamlandı.

İkinci yarıda ise rakip alanda yine baskılı olan Nazili Belediyespor bu dakikadan sonra rakip kale’de etkili ataklar geliştirdi. Nazilli Belediyespor’un yıldızı Faih Üge Rakip kale’de etkili atakların sonucunda 4. gole imzasını attı.

Play off’u garantileyen Nazilli Belediyespor rakip kalede baskısını sürdürdü bu kez Sahanın adım atmadık yerini koymayan Muğdat sahneye çıktı ve 5. golu kaydetti.

Maçta ise son sözü Fatih Üge söyledi ve 6. golu atarak 3. ligin son maçında Ankara Demirspor’u 6-0 gibi net bir skorla yenerek Play off’a gitmeyi garantiledi.

Bu sonuçlardan sonra Nazilli Belediyespor’un ilk rakibi Lüleburgaz Oldu. 23 Mayıs ta oynanacak olan Play off maçlarında Nazilli Belediyespor 2. Lig vizesini almak istiyor

Play-off maçları 23 Mayıs'ta başlayacak

Spor Toto 2. Lig'e yükselecek son 3 takım 23-28 Mayıs tarihleri arasında oynanacak play-off maçları sonucunda belli olacak.

Play-off'ta 1.Grubun ikincisi Bursa Nilüferspor ile aynı grubun beşincisi Ünyespor ile, bu grubun üçüncüsü Nazilli Belediyespor, grup dördüncüsü Lüleburgazspor ile, 2.Grup ikincisi Afyonkarahisarspor ile 2.Grubu beşinci sırada tamamlayan Altınordu, bu grubun üçüncüsü Gümüşhanespor ile grup dördüncüsü Darıca Gençlerbirliği ile, ve 3.Grup ikincisi Beylerbeyi ile aynı grup beşincisi Denizli Belediyespor, bu grubun üçüncüsü Sancaktepe Belediyespor grup dördüncüsü Diyarbakır B.Ş. Diskispor ile tek maçlık eleminasyon sisteminde karşılaşacak.
İşte İlk Maçlar
Bursa Nilüferspor- Ünyespor
Nazilli Belediyespor-Lüleburgazspor
Afyonkarahisarspor-Altınordu
Gümüşhanespor-Darıca Gençlerbirliği
Beylerbeyi- Denizli Belediyespor
Sancaktepe Belediyespor- Diyarbakır B.Ş. Diskispor
Bu maçları kazanan takımlar yine tek maç üzerinden eşleşecek ve bu maçı kazanarak finale yükselen 3 takım Spor Toto 2.Lig'e yükselecek. Böylece toplam 6 takım, 2011-2012 sezonu için Spor Toto 2. Lig'e yükselmiş olacak.

NAZİLLİ PLAY-OFF’DA


STAD: Nazilli Şehir Stadı
HAKEMLER: Özgür Sepin ***, Doğuş Darık ***, Mustafa Han ***
GOLLER: Dk.12-44 Fatih Özer, Dk.76-86 Fatih Üge, Dk.81 Muğdat ( Nazilli Belediyespor) – Dk.9 Ali (K.K.) Ankara Demirspor
SARI KARTLAR: Hakan Yamurkaya, Mehmet Ersavaş, Fatih Özer (Nazilli Belediyespor) – Mehmet, Hüseyin (Ankara Demirspor)
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ***, Hakan Yamurkaya ***, Erdinç ***, Oğuz **(Dk.83 Mustafa ?), Hüseyin **, Mehmet Ersavaş ***, Fatih Üge ****, Muğdat ***, Gökhan **, Kenan **(Dk.68 Feyyaz **), Fatih Özer ***(Dk.66 Samet **)
ANKARA DEMİRSPOR: Hüsami *, Ali *, Mehmet Ali **, Barış ***, Kenan **, Halil ** (Dk.52 Özcan **), Gökhan **, Ufuk **(Dk.65 Hüseyin Korkmaz **), Ahmet **(Dk.46 İsmail **), Hüseyin Bak ***, Resul **

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ligin son maçını evinde oynayan siyah-beyazlı Nazilli Belediyespor, hedefi olmayan Ankara Demirspor’u 6-0 mağlup ederek üçüncü sıraya yükseldi. Play off’u garantileyen siyah incilerin gollerini 9. dakikada Ankara Demirsporlu Ali kendi kalesine, 12. ve 44. dakikada Fatih Özer, 76 ve 86’da Fatih Üge, 81’de Muğdat kaydetti. Siyah beyazlı ekibin baskılı oyunu karşısında etkili olamayan konuk ekip Ankara Demirspor, Play Off’u hedefleyen Nazilli Belediyespor’a boyun eğmek zorunda kaldı. 3 bin kişiyi aşan taraftarı önünde geliştirdiği kontrataklarla gol yollarında etkili olan ev sahibi ekip, Muğdat, Fatih Üge ve Gökhan Altıngül’ün değerlendiremediği sayısız gol fırsatını da harcadı. 90 dakika boyunca ataklarını sürdüren Nazilli Belediyespor rahat oynadığı karşılaşmayı 6-0’lık farklı skorla kazanmayı başardı. Oynadığı son 7 karşılaşmada aldığı galibiyetleri en az 4’er golle tamamlayan siyah beyazlılar maç sonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve taraftara 2. lig yeminlerini tutacaklarını söyledi.

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.3; Sol kanattan Fatih Özer’in ortasında ceza yayı üstünde topu kontrol edip vuran Kenan’ın şutunda top üst direği sıyırarak auta çıktı.
Dk. 8; Çalımlarla sol kanattan ceza alanına giren Ankara Demirsporlu Hüseyin sol çizgiden sert şutunda top uzak direğin hemen yanından auta gitti.
Dk. 9 (GOL); Kombine gelişen atakta ceza alanı içerisine sokulan siyah beyazlılardan Gökhan’ın şutunda rakip defans oyuncusu Ali ters vurdu ve top kendi ağlarına gitti. (1-0)
Dk. 12 (GOL); Kendi topunu sürerek ilerleyen Fatih Üge, sol çizgi üzerinden defans oyuncularını da geçerek uzak direkte bekleyen Fatih Özer’e ortaladı. Özer klas bir vuruşla topu ağlara yolladı. (3-0)
Dk. 44 (GOL); sağdan kontratak geliştiren Siyah Beyazlılardan Fatih Özer, sürdüğü topla ceza alanına sokuldu. Kaleci Hüsami’nin yanından topu ağlara gönderen Özer kendisinin 2, takımının da 3. golünü kaydetti. ilk yarı 3-0’lık skorla sonuçlandı.



Dk. 58; Orta alanın sağından defansın arkasına açılan ortada topla buluşan Muğdat direkt kaleye vurdu. Hüsami 2 hamlede topu kurtardı.
Dk. 76 (GOL); Sol kanattan gelişen kontratakta kendi topuyla kaleye kadar sokulan Fatih Özer kaleci Hüsami’nin sağından topu ağlarla buluştu. (4-0)
Dk. 81 (GOL); Orta alandan defansın arkasına uzatılan ortada ofsayt beklentisi ile tereddüte düşen Ankara defansını geçen Muğdat, topa sahip olarak kaleci Hüsami’nin solundan topu ağlarla buluşturdu. (5-0)
Dk. 86 (GOL); Kaleden uzun pasla rakip ceza alanına giren Fatih Ügekarşılaşmanın skorunu belirledi. (6-0)


MAÇIN NOTLARI
**Nazilli Belediyespor’u desteklemek üzere yaklaşık 3 bin taraftar yerini aldı.
**Karşılaşma biletleri sezon başında da olduğu gibi 50 kuruş olarak belirlendi.
**Yaş ortalaması 20,5 olan siyah beyazlı ekip genç kadrosu ile maç boyunca konuk ekip Ankara Demirspor’a göz açtırmadı. Ender ataklarla siyah incilerin defansına girebilen konuk ekip maç boyunca etkili olamadı.
**Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, karşılaşmayı Haluk Alıcık la birlikte izledi.
**Maçı seyretmek için İzmir’den gelen hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu, aracı Selçuk yakınlarında arıza yapınca ancak maç sonuna yetişebildi. Şehir stadına gelen Keleşoğlu’nu Başkan Alıcık, yönetim ve taraftar coşkuyla karşıladı. Soyunma odasına girerek futbolcuları tebrik eden Keleşoğlu futbolcularla galibiyet coşkusu yaşadı. Futbolcular Keleşoğlu’ndan 2. Lig için destek istedi. Karşılaşmadan sonra önce Nazilli Belediyesini ziyaret eden Keleşoğlu ardından Nazilli Spor tesislerine geçerek burada incelemelerde bulundu.
**Karşılaşma ikinci yarısının oynandığı sırada Hakan Oduncu (30) isimli taraftar fenalık geçirdi. Kalp krizi şüphesi ile statda bulunan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan taraftarın durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Kaynak : nazilliadalet.org


Nazilli Belediye adım adım zafere!



3. Lig 1. Grup'ta Play-Off'a kalmanın sevincini yaşayan Siyah İnciler Lüleburgaz'a odaklandı. Teknik patron Ceviz, "2. Lig'e çıkacağız" dedi3. Lig 1. Grup'ta sezonun son maçında Ankara Demirspor'u 6-0'lık sonuçla geçen ve adını Play-Off'a yazdıran Nazilli Belediyespor, 2. Lig'e odaklandı. Ligde son 7 haftada yenilgi yüzü görmeyen ve müthiş bir performans sergileyen Siyah İnciler, tarihinde ilk kez mücadele edeceği Play-Off maçında karşılaşacağı Lüleburgazspor'a odaklandı. 2. Lig'e yükseleceklerine inançlarının tam olduğunu belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Keşke direkt çıkabilseydik. Grupta sahamızda 1-1 berabere kaldığımız ve İstanbul'da 1-0 mağlup olduğumuz Lüleburgaz'ı ezberliyoruz. Son 7 haftada iyi bir çıkış yakaladık. Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak maçların havası çok değişik olur. Takımımıza uyarılarımızı yapıyoruz. 4 yıllık 2. Lig özlemine son vereceğiz" dedi. Siyah İnciler'de, sarı kart cezalısı Fatih Özer ve Hakan Yumurkaya ilk maçta forma giyemeyecek.

Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR 17 Mayıs 2011

Nazilli'de 2. Lig yemini!

Play-Off'a kalmanın sevincini yaşayan Nazilli Belediyespor'da, takımın bankoları gol sözü verirken, siyah-beyazlılar Lüleburgaz'a odaklandı. Ligde son 7 haftada yenilgi yüzü görmeyen ve müthiş bir performans sergileyen Siyah İnciler, tarihinde ilk kez mücadele edeceği Play-Off maçında karşılaşacağı Lüleburgazspor maçını bekliyor. 2. Lig'e yükseleceklerine inançlarının tam olduğunu belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Son 7 haftada iyi bir çıkış yakaladık. Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak maçların havası çok değişik olur. Takımımıza gerekli uyarılarımızı yapıyoruz. 4 yıllık 2. Lig özlemine son vereceğiz" dedi. Golcüler Fatih Özer, Fatih Üge, Muğdat, Gökhan, Hakan Yamurkaya, Mehmet Ersavaş, Hüseyin ve Bora "Gol olup yağacağız" diyerek gözdağı verirken, Futbol Federasyonu'ndan gelen haber moralleri yükseltti. Sarı kart cezalısı Fatih Özer ve Hakan Yamurkaya'nın Lüleburgaz'a karşı oynayacağı açıklandı.
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

Elendik.

Bugün Ankara 19 Mayıs stadyumunda oynanan maçtan 1-0 mağlup ayrıldık. Ünyespor'da Bursa Nilüfer Belediyespor'u 3-1 yendi. Lüleburgazspor ve Ünyespor final oynayacak. Ünyespor'u şimdiden tebrik ediyorum. Ünyespor 2 nci Ligde diyebiliriz. Lüleburgazspor hiçbir şey yapmadan galip geldi. Bizde hiçbir şey yapmadık gol pozisyonlarını cömertce harcadık. Seyirci maçın başından sonuna kadar şarkılarla marşlarla takımını destekledi. Sonuç hüsran oldu.
23 Mayıs 2011

Birinciler ve Beşinciler

Bu sezon 3 ncü Türkiye Liginde ilginç sonuçlarla play offtan çıkan takımlar belirlendi. Her üç grupta da Birinciler Şampiyon oldukları için, Beşinciler de 2. 3. ve 4. takımları eledikleri için 2 nci Türkiye Ligine çıktılar. Grubumuzdan Ünyespor, 2 nci gruptan Altınordu ve 3 ncü grupta Denizli Belediyespor 2 nci Türkiye Ligine çıktılar. Bütün takımları tebrik ediyor darısı başımıza diyorum.
27 Mayıs 2011
Siyahİnci nazillibelediyespor.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder