22 Ağustos 2013 Perşembe

7.Hazırlık Maçı : Nazilli Belediyespor 4 Balçovaspor 1


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, yedinci hazırlık maçında Balçova Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 

Nazilli Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Siyah-Beyazlılar, 0-1 geriye düştüğü Balçova Belediyespor karşısında ilk yarının sonu ve ikinci yarının başında, ard arda bulduğu gollerle maçı 4-1 kazandı. 


Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Siyah-Beyazlılara 4-1’lik galibiyeti getiren golleri Muğdat, Tunç, Barış ve Balçovalı Şükrü kendi kalesine atarken, Balçova Belediyespor’un tek golünü Erhan kaydetti. 


Siyah-Beyazlılar'ın yedinci hazırlık maçında üç galibiyet, üç beraberlik ve bir mağlubiyeti bulunuyor.

(ARİF YILMAZOĞLU)
http://www.aydindenge.com.tr/22/08/2013/nazilli-dort-kose


Nazilli Belediyespor 4 – 1 Balçova Belediyespor

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor oynadığı yedinci maçında 3. galibiyetini Spor Toto 3. Lig 2. grup takımlarından Balçova Belediyespor önünde aldı. İlk yarıda vasat oynayan Siyah İnciler ikinci devre toparlanırken maçı 4-1 gibi farklı bir skorla kazandı.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ve yönetici Hakkı Özsavran haricinde yöneticilerin katılmadığı görünen karşılaşmadan ilk yarıda vasat bir oyun sergileyen Nazilli Belediyespor karşılaşmanın 17. dakikasında Selçuk'un defansın arkasına attığı topta Erhan, kaleci Hakan'ın bakışları arasında topu Nazilli ağlarına yolladı. Nazilli Belediyespor da 42'de Barış'ın soldan ceza alanına ortasında defanstan seken topu takip eden Muğdat skoru eşitledi. İkinci devre daha diri bir takımla sahaya çıkan Nazilli'de 52. dakikada Muğdat sağ kanattan ceza alanına girdi. Şutunda kaleciden dönen tapu Tunç ağlarla buluşturdu. 58. dakikada Muğdat'ın soldan ceza alanına ortasında topla buluşan Barış’ın sert şutunda top ağlarla buluştu. Karşılaşmanın son golü ise 88. dakikada Balçova Belediyespor’dan Bülent'in kendi kalesine attığı gol ile geldi.Nazilli oynadığı yedinci hazırlık maçını 4-1 kazandı.
Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

* Son Balçova maçı 4-1 olacaktı.
Nazilli Belediyespor`umuz şu ana kadar yaptığı 7 hazırlık maçında 3 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Nazilli Belediyespor rakip kalelere 13 gol gönderirken kendi kalesinde 8 gol gördü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder