10 Ağustos 2013 Cumartesi

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 2006-2007 SEZONU (2.LİG'TEN DÜŞTÜK)



Ayaktakiler Soldan Sağa : Teoman Ak,Erhan Şentürk,Cem Kavçak,Serdar Göçerler,Kaptan Cihan Erdil,Erman Özcan
Oturanlar Soldan Sağa : Serkan Çevik,Burak Çeneli olabilir,Yusuf Büküşoğlu,Oktay Sayın,Salih İzmir



Ayaktakiler Soldan Sağa : Erhan Şentürk,Sunay Zafer (Kaleci),Oktay,Ali Kunter,Serdar Göçerler,Kaptan Cihan Erdil
Oturanlar Soldan Sağa :  Cem Kavçak,Fırat Akyıl,Yusuf  Büküşoğlu ,Ertürk Koray Balcıoğlu,Serkan Çevik

2006-2007 Sezonunda maalesef  KÜME DÜŞTÜK.

Ama nasıl ? Ligin bitimine 7 hafta varken düşme hattının 5 puan üstündeydik ancak 5 haftada 6 puan toplayabilince son 2 haftaya fark 3 olarak girdik,sondan bir önceki hafta Bucaspor'a 4-1 yenilip, Turgutluspor, Mersin İdman Yurdu deplasmanından 0-3 galibiyetle dönünce averaj farkıyla düşme hattının içinde girdik son haftaya. Son hafta Turgutluspor'un evinde Muğlaspor'la 0-0 berabere kaldığı gün sahamızda Mersin İdman Yurdu'yla 1-1 berabere kalınca düştük.





1. SUNAY ZAFER
2. SERDAR GÖÇERLER
3. MUHARREM ZENGİN
4. ERHAN ŞENTÜRK
5. SERKAN ÜNLÜ
6. İLYAS SAKIZCI
7. OKTAY SAYIN
8. CEM KAVÇAK
9. ALİ KUNTER
10. ERTÜRK KORAY BALCIOĞLU
11. ERMAN ÖZCAN
12. VOLKAN ERTEN
13. GÖKHAN ALTINTAŞ
14. EDİP SAN
15. CİHAN ERDİL
16. OĞUZHAN TÜRKMEN
17. SERKAN ÇEVİK
18. CELAL NALÇACI
Başkan : Cengiz Düzgün
Teknik Direktör : Necdet Zorluer
***************

Sezer: "3 oyuncu transfer etmek istiyoruz"

Nazilli Belediyespor Genel Menajeri Cumhur Sezer, ara transfer döneminde, bir kaleci, bir orta saha ile sol kanat oyuncusu alarak takımı güçlendirmek istediklerini açıkladı..

Cumhur Sezer yaptığı açıklamada, takımın 3 Ocakta Nazilli'de çalışmalara başlayacağını söyleyen Sezer, ara transfer döneminde bir kaleci, bir orta saha ile sol kanat oyuncusu alarak takımı güçlendirmek istediklerini belirterek, ''Teknik Direktörümüz Necdet Zorluer'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüteceğiz. Kadroyu fazla şişirmek istemiyoruz. Nokta transferler yaparak ikinci devreye güçlü bir takımla girmek istiyoruz. Takımımız 18 Ocakta Antalya'ya giderek ikinci dönem çalışmalarını sürdürecek. Tek hedefimiz üst sıralara çıkmaktır'' dedi.
23 Aralık 2006

Nazillispor güçleniyor!

Nazilli Belediyespor, tranfsere hız verdi. Siyah-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Necdet Zorluer'in raporu doğrultusunda harekata başladı. Daha önce Ali Rıza, Kerim ve İbrahim ile yollarını ayıran Siyah İnciler, yeni transferler kesinleşmeden futbolcu bırakmayı düşünmüyor. Dış transferde bir kaleci, iki sol kanat oyuncusu ve iki de orta saha futbolcusu transfer etmek isteyen Nazilli Belediyespor'da, Denizlsporlu Eyüp, Gaziantepsporlu Zait, Samsunspor kalecisi Seyhun, Malatyaspor'dan Ali ve Bursaspor'dan Hüseyin ile görüşmeler sürüyor. Teknik patron Zorluer, "En az 3 Süper Lig futbolcusu almaya kararlıyız. Nazillispor akıllı transferler için düğmeye bastı" dedi.
25 Aralık 2006

Nazilli atağa kalktı

Nazilli Belediyespor, ara transferde prensipte anlaştığı futbolculara imza attırıyor. Gaziantep'ten Zait, Samsun'dan kaleci Seyhun, Malatya'dan Ali ve Bursa'dan Hüseyin ile el sıkışan siyah-beyazlılar, 3-4 tecrübeli oyuncuyu daha kadrosuna dahil etmeyi planlıyor. Klasman Grubu öncesinde takımın 4 Ocak'ta toplanacağını belirten Başkan Cengiz Düzgün, "Kadromuzu güçlendireceğiz. Yeni yılda bambaşka bir Nazillispor izlettireceğiz. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda araştırmalırımız devam ediyor. Güçlü bir ekip yaratacağız. Bundanz kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
26 Aralık 2006

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder