22 Ağustos 2013 Perşembe

Nazilli Belediyespor TFF Ulusal Kulüp Lisansı Aldı.


10 kulüp daha lisans aldı..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, 10 kulübe daha "Ulusal Lisans" verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Kulüp Lisans Kurulu'nun Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında başvuruda bulunan kulüplerden 10'una daha hukuki, sportif, altyapı, personel ve mali kriterlere göre incelemede bulunarak "Ulusal Lisans" verdiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'den Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor, Spor Toto 2. Lig'den de Yeni Malatyaspor, Polatlı Bugsaşspor, Hatayspor, Nazilli Belediyespor, Turgutluspor, İstanbul Güngörenspor, Alanyaspor ve Kırklarelispor'un ulusal kulüp lisansı almaya hak kazandıkları duyurularak, lisans alan toplam kulüp sayısının 34'e ulaştığı belirtildi.

Öte yandan, TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun bir sonraki toplantısını 29 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştireceği kaydedildi.

Kaynak : ajansspor.com
 “KULÜP ULUSAL LİSANS BELGESİNİ ALDIK” 
Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka,
Bu arada önemli bir gelime var.Türkiye Futbol Federasyonu Lisans Kurulu, Nazilli Belediyespor’un yapmış olduğu Ulusal kulüp Lisans başvurusunu kabul etti. Yani 72 tane takım arsında biz 30 takımın içine girdik. Kıvanç duyarak söylüyorum ki biz bu belgeyi aldık. Bu belgeyi almak gerçekten kolay değil. Görüyoruz bizden daha büyük kulüpler var ama daha bu belgeyi alamadılar. Bu belgeyi alamamalarının sebebi kulüplerin sigortaya, vergi dairesine futbolculara olan borçlarıdır. Nazilli Spor bu belgeyi aldı. Çünkü Nazilli sporun borcu yok. Bu da bizi onurlandırıyor.
http://www.cizgigazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=3313

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder