10 Ağustos 2013 Cumartesi

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 2008-2009 SEZONU


  Ayaktakiler Soldan Sağa : Mutlu Köktaş,Yüksel Babayiğit,Baha Çörüz,
Nizamettin Kemal Metin,Hüseyin Türksoy,Serdar Kılıç
Oturanlar Soldan Sağa : Kadir Nergis,Fırat Akyıl,İbrahim Kırdemir,
Kenan Karışık ve ? 


Nazilli Belediyespor 2 Aydınspor 0


2008-2009 Sezonunda 3.Lig 2.Klasman Grubunu 3.bitirdik.



Nazilli Belediyespor Transferde Hız Kesmiyor.

TFF 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden Nazilli Belediyespor devam eden transfer çalışmaları kapsamında yeni sezon kadrosuna 6 oyuncu daha takviye etti. Nazilli Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, 2. Başkanı Ziya Aksüt ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Transfer çalışmalarını tamamlamak üzere olan Nazilli Belediyesporda imza sevinci yaşandı. Nazilli Belediyesinde düzenlenen imza töreninde yeni transfer olan 6 sporcu ile karşılıklı imzalar atılarak kadroya dahil edildi. İnegölspor’dan santrafor Serdar, Ispartaspor’dan sağ kanat oyuncusu Onur, Muğlaspor’dan orta saha oyuncusu Yüksel, Fethiyespor’dan Stoper Fahri, Nilüfer belediyespor’dan santrafor Oskay ve Kütahyaspor’dan stoper Fatih, Nazilli Belediyespor renklerine bağlandı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, nazilli Belediyespor’un sezon bitiminden itibaren iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüğünü ve bu güne kadar yapılan tüm çalışmalarda hedeflenen ideal kadronun oluşturulduğunu kaydetti. Kaplan “Nazilli Belediyespor, yeni sezonda iddialı bir şekilde sahalarda olacak. Bu sezonki gurubumuzda bizle birlikte 10 takım yer alacak. Lig boyunca her takımla dört kez karşılaşmış olacağız. Bu da zorlu bir lig bizi bekliyor demektir. İşi başta sıkı tutup sonuca erken ulaşmak istiyoruz. Yeni transferlerle birlikte kadromuz daha da güçlendi. Şampiyonluk ve üst lig için iddialıyız. Nazilli Belediyespor camiamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 17:45:55

Nazilli Belediyespor'da Transfer Çalışmaları

3. Lig 2. Gurup takımlarından olan Nazilli Belediyespor ideal kadrosunu oturtmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dün Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından sağ bek oyuncusu Gökhan Aktaş 2 yıllığına Nazilli Belediyespor renklerine bağlandı. Muğlaspor’dan transfer edilen oyuncudan sonra 3 transfer daha yapılması bekleniyor.

Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde dün düzenlenen imza töreninde Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu ile Genel Menajer Orhan İbiş, Muğlasporlu sağ bek oyuncusu 24 yaşındaki Gökhan Aktaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Nazilli Belediyespor’a hayırlı olması dilekleri ile karşılıklı imzalar atılırken, takımın santrafor ve orta saha eksiklerinin de en kısa sürede doldurulacağı kaydedildi. Ayhan Yeloğlu yaptığı açıklamada “Futbola Yalovaspor’da başlayan ve sırasıyla Üsküdar Anadolu, Erzincanspor ve Muğlasporda top koşturan sağ bek oyuncusu Gökhan’ı renklerimize bağlayarak defansımızı daha da iyi hale getirdik. Performansı ve oyunculuğu ile Nazilli Belediyespor’a taze bir kan getireceğine inandığımız bu futbolcumuzun 2 yıl boyunca takımı için en iyisini yapacağına inanıyoruz. Tüm camiamıza hayırlı olsun diyerek kendisine yeni ailesi ile birlikte başarılar diliyorum” dedi.

Nazilli Belediyesporlu olmanın gerçekten bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan Gökhan Aktaş “Kendimi son derece modern bir tesiste buldum. Hocalarım ve yöneticilerim çok iyi insanlar bir baba bir ağabey gibiler. Kendimi evimde hissederek onlar ve kendim için futbol oynayacağım. Bu camia her şeye layık” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 14:15:30

Nazillispor Yönetimi Karıştı.Hakkı Aslan İstifa Etti.

TFF 3. Lig 2. Gurup takımlarından olan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Aslan istifa etti. Geçtiğimiz hafta sonunda Menemen deplasmanından yenilgiyle dönen Nazilli Belediyespor yönetimi karıştı. Ani bir karala istifa ettiğini açıklayan Hakkı Aslan, futbolcuları üzüntüye boğdu.

Nazilli Belediyespor, ligin ilk maçında deplasmanda aldığı yenilgiden sonra teknik direktör değiştirerek bir rekora da imza attı. Menemenspor maçı sonrası gelişmelerden rahatsız olan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Aslan, dün aldığı ani bir kararla yönetime istifasını sundu. Oynadıkları Menemenspor maçı sonrasında yöneticilerin kendi bilgisi dışında futbolcularla özel görüşme yapmasını, futbolcularla yöneticilerin yaptığı toplantıya alınmamasını şahsına ve kariyerine yapılmış müdahale kabul ettiğini kaydeden Aslan; “Nazilli Belediyespor profesyonel bir takımdır. Futbolcu ve yöneticiler de profesyonelce davranmalıdır. Benim sporcu önünde kariyerime müdahaleyi seyircisiz kalamazdım. Nazilli Belediyespor’da büyük işler yaptığıma inanıyorum. Geçen yıl ikinci yarının başında başladığım üçüncü teknik direktörlük döneminde Nazilli Belediyespor’u on dört maçta bir malubiyet, üç beraberlik ve on galibiyet alarak düşme mücadelesinden son maça kadar zirve mücadelesine getirdim. Herhalde bu başarılarımdan dolayı yönetim kurulumuz huzursuz oldu ki böyle davranışlar içerisine girdi. Özellikle Nazilli Belediyespor taraftarlarımıza takıma ve bana verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Nazilli Belediyespor’a da bundan sonra başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, Hakkı Aslan’ın ani istifa kararı ile ilgili olarak, “Hocamızın Nazilli Belediyespor üzerinde çok emeği vardır. Üç kez gelmiş dördüncü kez görevinden ayrılmıştır. Biz yönetim kurulu olarak dün akşam yaptığımız toplantıda Hakkı Aslan’ın istifasını üzülerekten de olsa kabul ettik. Nazilli Belediyespor yönetimi olarak Teknik Direktörümüz Hakkı Aslan’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Yeni bir hoca bulununcaya kadar takımı Orhan İbiş çalıştıracak” dedi.
Öte yandan ligin ikinci haftasında Pazar günü sahasında Torbalıspor’la karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor’u Orhan İbiş ile arkadaşları hazırlıyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 15:19:31


Nazilli Zorlanmadan 3 Puanını Aldı.

TFF 3. Lig 2. Gurup müsabakalarında Torbalıspor’u evinde ağırlayan Nazilli Belediyespor, konuk ekibi zorlanmadan geçti. İlk yarısı 0-0 geçen maçın golleri 2. yarıda geldi. İlk haftaya yenilgi ile başlayan Nazilli Belediyespor, taraftarı önünde konuk takım Torbalıspor’a gol yağdırdı.

İlk yarıda hızlı tempoyla süren karşılaşmada Nazilli Belediyesporlu futolcular Torbalıspor takımının kale direğini isabet ettirdikleri 5-6 şuttan sonra kendileri ile birlikte seyirciyide kahrettiler. Şansız geçen ilk yarının ardından tekrar hızlı bir tempoyla başlayan 2. yarıda ise gülen taraf Nazilli Belediyespor oldu. 53. dakikada sağdan ceza alanına giren Serdar, topu tecrübeli golcü baha’nın önüne bıraktı. Baha’nın sert şutu ağları buldu. 1-0 55. dakikada Muğlaspor’dan transfer edilen Yüksel, önüne aldığı topu ceza alanına gelen Nizamettin’in kafasına ortaladı. Nizmettin topu iyi değerlendirerek takımının 2. golünü kaydetti.

Kontrataklarını sürdüren ev sahibi ekipten Baha’nı yerine 2 dakika önce oyuna giren Onur, orta sahadan aldığı topu sürerek Torbalıspor kalecisine 30 metreden ser bir şut attı. Kaleci Caner, topa dokunamadı ve 3. gol geldi. Karşılaşma Nazilli Belediyespor’un atakları ile sürerken maçın son dakikalarında skor 3-0 bitecek derken konuk ekibin golü geldi. Serkan’ın ortasını direk dibinde bekleyen M.Agah gole çevirdi ve karşılaşma Nazilli Belediyespor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi
iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 12:13:17

Nazilli'de Galibiyet Sevinci

TFF 3.Lig 2. Gurup takımlarından olan Nazilli Belediyespor, hafta sonu evinde ilk kez oynadığı ligin 2. haftasındaki maçta Torbalıspor’u farklı yenerek Menemenspor yenilgisini unutturdu. Hakkı Aslan’ın istifasının ardından Teknik Direktörsüz çalışan ve sahaya çıkarak hakkıyla 3 puanı koparan Nazilli Belediyespor’u taraftarı da yalnız bırakmayarak destek oldu.

Nazilli Belediyespor, sezonun ilk maçında aldığı Menemenspor mağlubiyeti ile Teknik Direktörleri Hakkı Aslan’ın istifasından sonra Torbalıspor karşısında alacağı sonuç çok önemliydi. Siyah-beyazlılar rakiplerini 3-1 yenerek hem özgüvenlerini kazandılar hem de ilerisi için umut verdiler. Nazilli Belediyesporda geçen yıldaki kadrosunda bulunan 7 oyuncusu yoktu. Bugün sahaya çıkan 11 futbolcu galibiyete kilitlenmiş gibi mücadele ettiler. Nazilli Belediyespor attığı golün en az üç mislini şansızlık eseri gole çeviremedi. 20 saniye içersinde arka arkaya Serdar’ın, Baha’nın ve Nizamettin’in şutlarının direkten dönmesi tam bir şanssızlıktı. Nazilli Belediyespor topu yere indirdiği andan itibaren oyunun mutlak hakimi idi. Serdar, topla her buluşmasında tek başına maçın sonucunu değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi. Baha ise geçen yıldan farklı, çok istekliydi. Serdar ile tam uyumlu bir ikili oluşturdu.

Nizamettin’in de sık sık ataklara katılması, Nazili Belediyesporun hücum gücünü arttırdı. Yüksel’de orta sahanın beyni olduğunu ortaya koyduğu futbolla gösterdi. Nazilli Belediyespor, takım olarak bir makine düzeninde çalıştı ve hak ettiği bir galibiyeti aldı.

Torbalı sporun iki tehlikeli adamı Adnan ve Yasin’in tehlikeli ataklarını Mutlu tecrübesi ile kontrol altında tuttu. Futbolcular taraftarlarına umut verirken takımın başında sahaya çıkan Nazilli Belediyesporun eski futbolcularından Orhan İbiş ve Gürhan Sönmez, taraftarlardan ve yönetimden tam not aldılar.
iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 15:06:00


Aydınspor 0-3 Nazilli Belediyespor (2008-2009 Sezonu)

Nazilli Belediyespor ligin 5. Haftasında Aydın’da Aydınspor ile oynadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
Aydın Adnan Menderes Stadyumunda oynanan aynı ilin Siyah-Beyazlı takımının karşı karşıya geldiği yerel derbi de maçın başından sonuna rakibine büyük bir üstünlük kuran konuk siyah-beyazlı takım bulduğu 3 golle ile 3 puanı alarak evine döndü. Oynadığı son iki karşılaşmada Göztepe ile deplasmanda golsüz berabere kalan ve Balıkesirspor’a sahasında 3-2 yenilen Nazilli Belediyespor’un Aydınspor karşısında sergilediği güzel futbol beğeni topladı. Siyah-Beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri Nizamettin, Baha ve Serdar attılar.
“TAKIM İNANDI VE BAŞARDI”
Karşılaşma sonrasında Nazilli Belediyespor’lu futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar büyük bir sevinç yaşarlarken, Kulüp Başkanı Erol Sezgin yaptığı açılmasında; “Ligin ilk 4 haftasında oynadığımız karşılaşmalarda iyi futbol oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Geçtiğimiz hafta sonu sahamızda oynadığımız Balıkesirspor karşılaşmasında maçın hakeminin yanlış kararları nedeniyle hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. O yüzden Aydınspor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyordu. Ligin üst sıralarından kopmamamız adına bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmamız gerekiyordu. Futbolcularımız bu inanç ile sahaya çıktılar ve 3 puanı almayı başardılar. Onlara inanmıştık bizim yüzümüzü kara çıkarmadılar. Üzerimizdeki şansızlığı attığımıza inanıyorum. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda bugünkü futbolumuzu oynarsak kimse bizi durduramaz” dedi.
“ISPARTA MAÇINI ALACAĞIZ”
Maç sonrası soyunma odasında sevinç gösterileri yapan Nazillispor’lu futbolcular soyunma odasına gelen Onural başkan Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan’a Isparta maçını alma sözü verdiler. Pazar günü Nazilli Şehir Stadyumunda oynanacak maçı ne pahasına olursa olsun alacaklarını sözünü veren futbolcular “Bize güvenen yöneticilerimizin ve hocalarımızın güvenlerine layık olacak ve Isparta maçını alacağız” derken Kaptan Baha; “Bugün Aydınspor karşısında aldığımız farklı galibiyet bizim için büyük bir moral oldu. Önümüzde hafta sonu oynayacağımız zorlu bir Ispartaspor karşılaşması var. Takım olarak bu karşılaşmayı kazanacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız, hocalarımız ve yöneticilerimiz iyi günde kötü günde bizden desteklerini esirgemiyorlar. Bu maçı alarak onlara hediye edeceğiz” dedi.

NAZİLLİ 'EFE'LENDİ

Nazilli Belediyespor, deplasmanda Aydınspor'u farklı yenerek moral buldu: 0-3.
Karşılaşmaya ev sahibi Aydınspor atak başladı. Maçın 9. dakikasında geriden atılan topla buluşan Rıdvan'ın çok sert şutunu kaleci Mutlu yumrukla uzaklaştırdı. 35'de Kadir'in ceza sahasına ortasında altı pas üzerinde Nizamettin kafayla topu kaleci Gökhan'ın üzerinden filelerle buluşturdu: 0-1. 48'de ceza sahası dışından Ahmet Yapıcı'nın kullandığı serbest atışta kaleci Mutlu son anda gol çizgisi üzerinden topu yumrukladı. 60'da Rıdvan'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutta top çerçeveyi bulmadı. 62'de Lider şık çalımlarla sağdan ceza sahasına girdi. Kale önüne ortaladığı topa hiçbir futbolcu dokunamayınca Aydın mutlak bir golden oldu. 64'de ceza sahası içinde kaleci Gökhan, Baha'yı düşürdü. Penaltıyı kullanan Serdar takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2. 88'de Aydınspor savunmasında Süleyman'ın ayağından topu kapan Serdar, kaleci Gökhan'ın üzerinden aşırttığı vuruşla kendisini iki takımının üçüncü golünü attı: 3-0. Karşılaşma bu skorla sona erdi. GÜLAY BOZKURT 
Tribün doldu taştı Aydın ve Nazilli Belediyespor'u karşı karşıya getiren karşılaşmaya her iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Zorlu mücadaleyi 4 bin seyirci takip ederken Aydın Adnan Menderes Stadı, son 5 yılın en kalabalık seyirci topluluğunu ağırladı. Nazilli'den gelen 6 otobüs dolusu taraftar da takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Karşılaşmayı Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin takip etmezken, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan protkol tribününde yerini aldı. Aydınlı taraftarlar da mücadeleyi izlemek için Aydın'a gelen Aytekin Kaplan'a sevgi gösterisinde bulunarak jest yaptılar. Karşılaşma öncesi Aydınspor Başkanı Cemal Özdemir, hakem üçlüsü ile Nazilli Belediyespor Başkanı Erol Sezgin'e çiçek verdi. Karşılaşma boyunca her iki takım taraftarlarının da birbirlerine ettiği küfürlü tezahüratlar maç öncesi yaşanan güzelliği gölgede bıraktı.

"Yerel" derbinin ardından!

Nazilli Belediyespor'un İkinci Başkanı Hilmi Volaka, Aydınspor'u yenerek şampiyonluk yarışında yer aldıklarını ispat ettiklerini söylerken, Aydınspor Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora ise taraftardan özür diledi.. 
Yerel derbide Aydınspor'u deplasmanda 3-0 yenen Nazilli Belediyespor camiasında çifte bayram yaşandığını ifade eden Volaka, 3 golle gelen üç puanın kendilerine büyük moral verdiğini söyledi. Balıkesirspor maçında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını, ancak kısa sürede toparlanarak Aydınspor karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçtiklerini söyleyen Hilmi Volaka, ''Aydın'da göze hoş gelen sabırlı futbolumuzun karşılığını aldık'' dedi. Volaka, galibiyeti maçta kendilerine büyük destek veren Nazilli Belediyespor taraftarlarına armağan ettiklerini kaydetti. AYDINSPOR CEPHESİ Öte yandan, Aydınspor Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora da, maçı değerlendirerek, ''Çok önemli puan kaybı yaşadık. Ama mutlaka telafi edeceğiz'' diye konuştu. Zora, Nazilli Belediyespor karşında alınan farklı mağlubiyetten çok, yıllar sonra tribünleri dolduran ve kendilerine büyük destek veren taraftarları sevindiremedikleri için üzgün olduklarını belirtti. Taraflarlardan özür dileyen Zora, ''Bir hatalı aranacaksa o da benim. Futbolcuları maça hazırlayan, taktiği veren benim. Ama dün top bizi hiç sevmedi. Rakibimiz olmadık pozisyonlardan goller buldu. Biz sayısız pozisyondan yararlanamadık. Ama kimse telaşa kapılmasın. Bu maçın telafisini Pazar günü Menemen Belediyespor maçında alacağımız üç puanla yapacağız'' dedi.
4 Ekim 2008

Nazilli Belediyespor - Ispartaspor 0-1

TFF 3. Lig 2. Gurup 6. hafta müsabakalarında sıralamada bir altında bulunan ve 7 puanla 4. sıradaki aynı puana sahip Ispartaspor’u evinde ağırlayan Nazilli Belediyespor maçtan 0-1 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında iyi bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Baha ve Serdar’ın girdiği pozisyonlardan yararlanamayarak gollük pozisyonları kaçırdı. 20'inci dakikadan itibaren karşılıklı ataklarla gol arayan her iki ekipte gollük pozisyonları değerlendiremediler.
Nazilli Belediyespor’un ileri uç oyuncuları kanatlardan gelen toplarla rakip takımın kalecisi Ergin’le sık sık karşı karşıya geldiler. Ancak girdikleri gollük pozisyonları değerlendiremeyen Baha, Onur ve Serdar takımları adına sanşsızlık yaşadılar. Karşılaşmanın 42’inci dakikasında kaleci Mutlu’nun kullandığı top defanstan sekince Ispartaspor’lu İbrahim topu ayağında buldu ve güzel bir plase ile topu ağlara gönderdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
2’inci yarıda aynı kadrolarla maça devam eden her iki ekip yine karşılıklı ataklarla gol aradılar. Doksan dakika sonunda gol arayan ev sahibi ekibin tüm çabaları boşa çıktı ve konuk ekip maçın gülen tarafı olarak 3 puanı tek golle alıp evine gitti.
Maçın ardından taraftar Nazilli Belediyespor yönetimi aleyhine yoğun tezahürat yaparak yönetimi protesto ettiler. Geçen maçta yaşanan davul tokmaklarının sahaya atılması olayına engel olmak için bu kez maç bitmeden tokmaklar toplanarak olası bir taşkınlık önlendi. Maç başında ise taraftar ve futbolcuların terör aleyhine attıkları sloganlar ile bir dakikalık şehitler için saygı duruşu teröristlere en büyük cevap oldu.

STAD; Nazilli Şehir Stadı
HAKEMLER: Erdoğan Özkaya XX, Ali Karaçelik XX, Cihan Ataş XX,
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu XXX, Mehmet XX, Hüseyin XXX, İbrahim XXX, Nizamettin XXXX, Kenan XX (Dk 80 FahriX), Onur XX (Dk 52 YükselXX), Kadir XX, Serdar X, Baha XXX, Ahmet XX (Dk 52 ErdinçXX)
ISPARTASPOR: Ergin XXX, Cüneyt XX, Hasan XX, M. Çetin XXX, Cihan XXX, Barış XX (Dk 80 Alpaslan X), Melih XXX, Çetin XXX, Yücel XX, Emrah XX (Dk 85 Ergun?) İbrahim XXX
SARI KATLAR: Baha ( Nazilli Belediyespor) Emrah, Cüneyt (Ispartaspor)
GOL; İbrahim Dk 42 (Ispartaspor)

iha
Yayın Tarihi : 05 Ekim 2008 Pazar 18:44:58

Nazilli Zeki Çakır İle Anlaştı.

TFF 3. Lig 2. Gurup takımlarından olan Nazilli Belediyespor dört hafta süren teknik direktör sorununa son noktayı koyarak tecrübeli Teknik Direktör Zeki Çakır ve iki yardımcısı ile sezon sonuna kadar anlaştı. Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda basına tanıtılan teknik direktör ve iki yardımcısı hedeflerinin hem şampiyonluk hem de iyi bir ekip oluşturmak olduğunu ifade ettiler.

TFF 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden Nazilli Belediyespor, son dört haftadır yaşadığı teknik direktör sorununa son noktayı koyarak Trabzonspor ve İzmirspor’da futbol oynamış olan Bucaspor, Tarsus İdmanyurdu, Denizli Belediyespor, İzmirspor, Muğlaspor ve son olarak İnegölspor’un Teknik Direktörlüğünü yapmış olan Zeki Çakır ile anlaştı. Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Nazilli Belediyespor yönetimi, yeni hoca Zeki Çakır ile kaleci Antrenörü Atilla Büyüktaka ve Yardımcı Antrenör Bekir Limanlar’ı basına tanıttı. Nazilli Belediyespor’un onursal başkanı Aytekin Kaplan başta olmak üzere başkan Erol Sezgin ve tüm yönetim kurulu üyeleri toplantıda hazır bulundu. Nazilli Belediyespor’u sürekli izlediğini ve takımı çok beğendiğini ifade eden Çakır, “Bu tesisler 2. ligde bile yok. Futbolcularımız ve bizler bu konuda çok şanslıyız. Bu takım ve bu yönetimle yapılacak tek şey şampiyon olmaktır. Biz ekip olarak bu nedenle buradayız. Takımımızı hem şampiyon yapacağız hem de futbolcularımızı iyi bir takım olarak tüm Türkiye’ye tanıtacağız. Çünkü bu takım hedefleri olan ve şampiyonluğa layık bir takım. Kadromuza ve camiamıza güveniyorum. Futbolcularımız, yönetimimiz, taraftarımız ve basınımızla bir bütün olarak hep birlikte şampiyon olacağız. Ne olursa olsun önce kulübümüzün menfaatleri ön plandadır” dedi.

Nazilli Belediyespor Başkanı Erol Sezgin yaptığı açıklamada dört haftadır yaşadıkları teknik direktör sorununa son noktayı koyduklarını ifade ederek “Orhan İbiş hocamızla daha önce almış olduğumuz devam kararı son haftaki şansızlıklar nedeniyle askıya alındı. Orhan hocamız duygusal davranarak teknik direktörlük yapamayacağını ama bir yardımcı olarak her zaman aklında bulunan Zeki hoca’yla daha iyi olabileceğini ifade etti. Biz de Orhan Hocamızın sözü iler Zeki hocayla görüştük. Prensipte ve diğer konularda anlaşmaya vardık. Zeki çakır hocamızın camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Diğer taraftan alınan bir bilgiye göre yaklaşık dört aydır kaleci antrenörü olarak çalışan Yalçın Bilgiç’in Torbalıspor’la anlaşarak Nazilli Belediyespor’dan ayrıldığı öğrenildi. Bilgiç’in Torbalıspor’da önünün daha iyi açılacağını dile getiren Erol Sezgin, Torbalıspor’un teklifinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 07 Ekim 2008 Salı 19:04:59

Nazilli Belediyespor affettirdi... M.Kemalpaşa 0-2 Nazilli Belediyespor

STAT: Mustafakemalpaşa
HAKEMLER: Erman Ellaç ***, Erhan Gündoğdu ***, Ünal Doğru ***.
MUSTAFAKEMALPAŞA: Selçuk **, İbrahim **, Mahmut **, Ali **, Gökhan **, İbrahim Karayiğit **, Onur **, Tahir ** (4 Faruk **), Üstün ** (79 Gökhan *) Sinan ** (5 Taner **), Fatih **
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu ***, Mehmet **, Hüseyin **, İbrahim **, Nizamettin ***, Kenan ***, Ahmet ** (5 Sinan **), Fırat ***, Serdar ** (85 Egemen), Baha ** (90 Fahri), Yüksel **GOLLER: Dk. 55 Kenan, 81 Fırat
SARI KARTLAR: Sinan, Selçuk, Mahmut, Gökhan, Mehmet
Nazilli Belediyespor evindeki Ispartaspor yenilgisini deplasmanda Mustafakemalpaşaspor'u 2-0 yenerek telafi etti. Maçın ilk yarısında konuk ekip 14'te Fırat, 27'de Serdar ve 34'te Yüksel ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken M.Kemalpaşa 42'de Fatih ile yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremedi. Nazilli ekibi 55'te golü buldu. Orta sahadan kaptığı topla ceza alanına sokulan Nazillisporlu Kenan kalecinin yanından topu ağlara gönderdi: 0-1. 63'te M.Kemalpaşalı Onur'un vuruşu üst direkten geri döndü. 81'de Kenan'ın pasıyla ceza alanına giren Fırat maçın skorunu belirledi: 0-2.

Sezgin: "Hedef kesinlikle şampiyonluk"

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Erol Sezgin, bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu bildirdi.
Sezgin, yaptığı açıklamada göreve yeni getirdikleri teknik direktör Zeki Çakır yönetiminde, takımının deplasmanda Mustafakemalpaşaspor'u 2-0 mağlup etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sezgin ''Lig, bizim için yeni teknik direktörü Zeki Çakır ile yeniden başladı. Nazilli Belediyespor'un bundan sonraki hedefi kesinlikle şampiyonluktur'' dedi. Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Çakır ise yeni bir ruh ve heyecanla gittikleri Mustafakemalpaşaspor deplasmanından 3 puanla dönmelerinin çok önemli olduğunu ifade ederek ''Ekip olma yolunda bu maçta önemli bir adım attık. Futbolcularım bireysel futbol yerine, ekip futbolunu tercih ederek galibiyete ulaştı. Bizim hedefimiz bellidir, şampiyonluk. Bunun için de çok çalışacağız'' diye konuştu.

Sahamızda Yokuz.

Nazilli Belediyespor, sahasında puan dağıtmaya devam ediyor.
Balıkesirspor ve Ispartaspor’dan sonra Pazar günü de Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılarda taraftarlar yönetimi istifaya davet ederken, maçtan sonra yaşanan gelişmeler camiaya büyük yara aldırdı. 90 dakikanın bitiminde taraftarlar ile bazı yönetim kurulu üyelerinin tartışması takımda moralleri bozarken, Kulüp 2. Başkanı Hilmi Volaka yaşananları talihsizlik olarak değerlendirdi. Grubun en iyi takımlarından biri olduklarını tekrarlayan Hilmi Volaka, “Evimizde kazanamıyoruz. Buna bir türlü anlam veremiyoruz. Ancak pes etmeyeceğiz” dedi.
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRAMADIK
Maçtan sonra yaşanan olayları onaylamadıklarını, her takımın sahaya galibiyet için çıktığını hatırlatan 2. Başkan Hilmi Volaka, “90 dakika boyunca elimizden geleni yaptık. Ancak şeytanın bacağını kıramadık. Uzatma dakikalarında yediğimiz penaltı gölü ile sahadan boynu bükük ayrıldık. Yaralarımızı en kısa süre içinde saracağız. Biz bu takıma inanıyoruz. Taraftarlarımızı da sağduyulu olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

Nazilli'de Aksüt devri!

Nazilli Belediyespor'da, başkanlığına işadamı Ziya Aksüt getirildi.
Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Erol Sezgin, geçen hafta Bandırmaspor karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından taraftarların da olumsuz tepki göstermesiyle istifa etmişti. Bunun üzerine toplanan yönetim kurulu, başkanlığa Aksüt'ü getirdi.Aksüt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Bütün gücümle takımımızın başarısı için çalışmalarımı sürdüreceğim. Hedefimizde hiçbir sapma olmadan yolumuza devam edeceğiz. Biz Nazilli Belediyespor'u bir üst lige çıkarmak için yola çıktık. İnşallah bunu da başaracağız. Artık tüm şanssızlıklarımızı aşmak istiyoruz'' diye konuştu.Öte yandan teknik direktör Zeki Çakır, yarın deplasmanda oynayacakları İzmirspor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini bildirdi.Futbolcularının hafta boyunca yapılan antrenmanlarda moralli ve istekli çalıştığını kaydeden Çakır,''Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan ile hem yeni bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz'' dedi.
Nazilli Belediyespor'da İstifa Şoku 

Nazilli Belediyespor Başkanı Erol Sezgin istifa etti. Geçtiğimiz pazar oynanan Bandırmaspor karşılaşması ardından taraftarın çirkin tezahüratı neticesinde bu kararı aldığını açıklayan Sezgin “Şahsıma ve belediye başkanımıza yapılan hakaretler tahammül edilemez” dedi.

Sezon başında seçimle göreve gelen Erol Sezgin, sekizinci hafta sonunda yaşanan talihsiz Bandırmaspor mağlubiyetinin ardından yaşanan olaylar ve hakaretler neticesinde istifa ettiğini açıkladı. Başkan Sezgin, basın kuruluşlarına gönderdiği yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Benim de içinde bulunduğum 45 kişilik yönetim kurulu teveccüh göstererek beni başkanlık görevine getirmiş, ben, tüm yönetimdeki arkadaşlarım ile birlikte bu güne kadar özveri ile Nazilli Belediyespor’un başarılar kazanması yolunda var gücümüzle elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Ne yazık ki geçtiğimiz hafta sonu Bandırmaspor karşısında istemediğimiz bir sonuçla sahadan ayrılmak zorunda kaldık. Sonuç itibari ile bu bir spor müsabakası ve bir taraf gülecekti fakat bu biz olamadık. Maç sonrası taraftarımızla, yönetimimizle ve futbolcularımızla nerede hata yaptık bunu tahlil edip düzeltmeye çalışmamız, kötü gününde takımıza daha fazla sahip çıkmamız gerekirken bir grup taraftarımızın yönetimdeki arkadaşlarımı, şahsımı ve en büyük emeğin sahibi belediye başkanımızı hedef alan hakaretlere maruz kaldık. Nazilli Belediyespor yönetimi olarak bu yapılanları hak etmediğimiz kanaatini taşımakla beraber, diğer yönetici kardeşlerimin önünü açmak ve bu olayların tekrarlanmaması için bir uyarı niteliği taşıması adına Nazilli Belediyespor Başkanlığı ve yönetim kurul üyeliği görevlerimden istifa etme karı aldım. Bana güvenerek başkanlık görevine seçen tüm yönetici arkadaşlarımdan ve görevim süresince şahsıma ve yönetim kuruluna büyük destekler veren Belediye Başkanımız Aytekin Kaplan’dan özür diliyorum”

Spora siyasetin karıştırılmasını kabul edemeyeceğinin altını çizen Başkan Segin, “90 dakika boyunca takımımız desteklemeyen, penaltı pozisyonumuzun verilmemesine dahi sessiz kalan bir grup taraftarın 90+3’üncü dakikada aleyhimize verilen penaltı sonrasında özellikle yönetimimize hakaret dolu tezahüratlarda bulunmalarının, maç sonrasında ki istenmeyen olayların çıkmasının ardından haklı olarak başka şeyler arıyorum. 45 kişiden oluşan Nazilli Belediyespor yönetiminde bu güne kadar başkanlık görevi sembolik bir görev olarak yürütülürken her arkadaşım en az başkan kadar takıma sahip çıkarak büyük emekler harcamaktadır. Arkadaşlarım yeni bir başkan seçmekte zorlanmayacaklardır. Çünkü 45 kişilik Nazilli Belediyespor yönetiminden 45 tane başkanlık yapacak nitelikte cesaretli yönetici kardeşim bulunmaktadır. Hangisi olursa olsun bu görevi layıkıyla yapacağına inancım tamdır” ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 18:37:08

Nazilli yaraları saracak...

Son 4 haftada 3 mağlubiyet, 1 galibiyet elde eden Nazilli Belediyespor'da, çöküşün nedenleri araştırılıyor. Takımın yeni Başkanı Ziya Aksüt, "Herşey düzelecek. Bunu düzeltecek olan da önce formayı giyen futbolcularımız. Geçici bir düşüş içindeyiz. Düzlüğe çıkmakta zorluk çekersek kimsenin gözünün yaşına bakmam. Çalışma ve kazanma hırsı bitmiş futbolcuların aramızda işi yok. Herkes işine bakacak" dedi. Son iki maçta penaltı yaptıran Nizamettin'e sahip çıkan teknik patron Zeki Çakır, "Her futbolcu böyle hatalar yapar. Önemli olan tekrarlanmaması" dedi. 
Yeni Asır - ERDOĞAN EKER 28 Ekim2008

Nazilli Belediyespor Çıkışa Geçecek..

Nazilli Belediyespor, sahasında Yeni Menemen Belediyespor'la oynayacağı maçtan 3 puan alarak kötü gidişi durdurmak ve çıkışa geçmek istiyor.Siyah-beyazlıların, Nazilli Şehir Stadyumu'nda yarın saat 14.00'te başlayacak karşılaşmaya kart cezalısı Nizamettin ve sakat olan Hüseyin dışında tam kadroyla çıkacağı bildirildi.
Kulüp başkanı Ziya Aksüt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncularına galibiyet için açık çek vereceğini belirtti.
Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Hilmi Volaka ise yaptığı açıklamada, yeni bir sayfa açmayı hedeflediklerini ifade ederek, ''Seyircimizin de desteği ile sahadan galibiyet alarak çıkacağız ve yükselişe geçeceğiz. Artık çıkışa geçmenin zamanı geldi. Ligde ve grubumuzda bulunan tüm takımlar inişli çıkışlı bir grafik sergiliyorlar. Biz de bu takımların arasından sıyrılarak hak ettiğimiz yeri almak istiyoruz'' dedi.

Nazilli'ye açık çek!

Siyah-beyazlı ekipte Başkan Ziya Aksüt, Menemen maçı öncesi futbolculara, "Yenin primi siz belirleyin" dedi. 
Bandırma ve İzmirspor mağlubiyetleriyle ligde irtifa kaybeden Nazilli Belediyespor'da Başkan Ziya Aksüt, futbolculara Menemen Belediye maçı öncesi açık çek verdi. Teknik heyet ve siyah-beyazlı futbolcularla biraraya gelen Aksüt, "Menemen'i yenin primi siz belirleyin" diyerek zorlu randevu öncesi prim dopingi yaptı. Artık düzlüğe çıkmak istediklerini belirten Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, "Yeteri kadar yara aldık. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Bu maçtan itibaren yükselişe geçeceğiz" dedi. Menemen Belediye maçında kırmızı kart cezalısı Nizamettin forma giyemeyecek. Teknik Direktör Zeki Çakır, Menemen maçı öncesi futbolcularını uyararak galibiyet istedi. Çakır, "Menemen, karşısında bütün benliğimizle mücadele edip galibiyete ulaşacağız." Yeni Asır - ERDOĞAN EKER 1 Kasım 2008

Nazilli Belediyespor 2-1 Y.Menemen Belediyespor

Nazilli Belediyespor sonunda şeytanın bacağını kırdı ve kendi sahamızda galip geldi. 
HAKEMLER: Mehmet Emin Atasoy ***, Ç.Mehmet Uludan **, 3 Murat Özat ***
NAZİLLİ BELEDİYE: Mutlu *** - Mehmet ***, Erdinç ***, İbrahim *** - Fahri ** (43 Sinan **), Kenan **, Onur ** (40 Ahmet ****), Fırat ***, Kadir *** - Baha *** (80 Serdar **), Yüksel ***
MENEMEN BELEDİYESPOR: Serhat ** - Zafer ** (50 Volkan **), Selçuk ***, Ali Rıza ***, Cenk **, Mert **, Fettah ***, Sait ** (46 Hikmet **), Burhanettin *** - Eşref **, Zihni ** (46 Arif ***)
GOLLER: Dk.41 Baha, 73 Yüksel, 75 Hikmet
SARI KARTLAR: Mutlu, Serdar, Mehmet (Nazilli), Zafer, Cenk, Mert, Hikmet (Menemen)Üst üste aldığı puanlarla Play-Off için ümitlenen Menemen Belediyespor, Nazilli Belediyespor'a boyun eğdi: 2-1. Ev sahibi ekip maça hızlı başladı. 11. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Baha'nın sert şutu kalecide kaldı. 24'te Nazilli'den Baha'nın attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. 30'da Nazilli'li Yüksel'in ara pasına gelişine Fırat çok sert vurdu top direğe çarparak auta çıktı. 41'de oyuna yeni giren Ahmet sagdan ortaladı, kaleciden dönen topa Baha uçarak kafa vurdu: 1-0. Golden bir dakika sonra kaleciyle karşı karşıya kalan Baha'nın şutu kaleci ayaklarıyla uzaklaştırdı. Nazillispor 53'te Baha, 57'de Kadir ile mutlak iki golü kaçırdı. 71'de Ahmet'in ortasında Baha 3 metreden topu boş kaleye gönderemedi. 73'te Ahmet'in soldan ortasında araya giren Yüksel kalecinin yanından topu ağlara gönderdi: 2-0. 76'da Menemensporlu Hikmet'in ceza alanı önünden sert şutu ağlara gitti: 2-1. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

Nazilli yarışı bırakmaz!

Menemen Belediyespor'u yenerek haftalar sonra taraftarı önünde galibiyet coşkusu yaşayan Nazilli Belediyespor'un iki golcüsü Baha ve Yüksel, "Şanssızlığımızı kırdık. Artık yarışın içinde bizde varız" dediler. Gruptaki gol kralının siyah-beyazlı ekipten çıkacağını belirten tecrübeli forvetler, "Artık Nazillispor yükseliş dönemine girmiştir. Biz de gollerimizi bundan böyle her maçta sıralayacağımıza inanıyoruz. Başarı birlikte gelir. Zirve yarışını sonuna kadar kovalayacağız" diye konuştular. Teknik Direktör Zeki Çakır ise, "Her geçen gün fizik zafiyetimizi gideriyoruz. Her maçta rakibinden çok koşan mücadele eden bir Nazillispor'u yakalamak üzereyiz. Menemen maçında aldığımız galibiyetten sonra bu hafta Torbalısporu da yenip yükselişimizi sürdüreceğiz" dedi. Yeni Asır- ERDOĞAN EKER

Nazilli Belediyespor çözüm arıyor

Bu sezon üst üste iki galibiyet yaşayamayan Nazilli Belediyespor, istikrarı yakalayamamanın üzüntüsü içinde. Üç teknik adam değiştiren ve bir türlü istediği sonuçları alamayan siyah-beyazlı ekipte, moraller de bozuk. Göztepe maçına final havasında hazırlandıklarını belirten Kulüp Başkanı Ziya Aksüt, "Ligde sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Bu nedenle Göztepe maçını mutlaka kazanmalıyız. Şuan takımda iyi bir ahenk var. Futbolculara güveniyoruz" dedi. Teknik patron Zeki Çakır, fizik kondisyon eksikliğini gidermeye çalıştıklarını söyledi. 
Yeni Asır -ERDOĞAN EKER

"Çıkışa geçeceğiz"

Nazilli Belediyespor'da, basın sözcüsü Ayhan Yeloğlu, pazar günü karşılaşacakları Göztepe'yi yenerek çıkışa geçeceklerini söyledi. 
Yeloğlu, yaptığı açıklamada, grup lideri Göztepe ile yapacakları maça günde çift idman yaparak hazırlandıklarını belirtti. Nazilli Belediyespor'un inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini belirten Yeloğlu, ''Seyircimizin de desteği ile sahadan galibiyet alarak çıkacağız ve yükselişe geçeceğiz. Aslında sadece biz değil, ligimizde ve grubumuzda bulunan tüm takımlar inişli çıkışlı bir grafik sergiliyorlar. Biz de bu takımların arasından sıyrılarak hak ettiğimiz yeri almak istiyoruz'' dedi. Siyah-beyazlılarda cezalı oyuncu bulunmazken, savunma oyuncusu Hüseyin'in sakatlığının sürdüğü öğrenildi. 
Nazilli 1 Göztepe 1 Gol : Son Dakikada Nizamettin.

Nazilli Belediyespor Gözaltında!

Yaşanan performans düşüklüğü nedeniyle yönetim ve teknik heyet bir dizi karar aldı. Devre arasına kadar takım kampa alınırken, futbolcular günde sadece 3 saat dışarı çıkacak Tesislerin kapısına da bekçi diken kurmaylar telefonla görüşme yapmaya bile yasak getirdi.
2.Grup'ta ateş hattından kurtulmaya çalışan Nazilli Belediyespor'da, yönetim ilginç bir uygulamaya imza attı. Takımın son haftalardaki performans düşüklüğünü futbolcuların disiplinsiz yaşamasına bağlayan yönetim, siyah-beyazlıları adeta gözaltına aldı. Ligde 14 puanla 8. sırada yer alan takımda yönetim, futbolcuları devre sonuna kadar tesislerde kampa alarak bir dizi yasak getirdi. Buna göre, günde çift idman yapacak futbolcular tesisten sadece 19.30-22.30 saatleri arasında çıkabilecek. Tesislerin kapısına da bir bekçi diken siyah-beyazlı yönetim, giriş çıkışları denetlerken 22.30'dan sonra da oyuncuların telefonla konuşmasını yasaklayarak dışarıyla bağlantısını koparıyor.
ÇAKIR'DAN YAKIN TAKİP 
Nazilli Belediyespor'un çok iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Teknik Direktör Zeki Çakır, ilginç uygulamanın sebebini ise şöyle açıkladı: "Futbolcularımın güç kaybını prensipsiz yaşamaya bağlıyorum. Bizde buna çare bulmak için Ege'de eşi ve benzeri olmayan tesislerimizde bir dizi uygulamalar getirdik. Tesiste futbolcuların her türlü ihtiyacını karşılayacak donanım var. Teknik ve idari heyetimiz futbolcularla daha yakından ilgilenecek" dedi. Teknik Menajer Orhan İbiş ise "Profesyonel ligde duygusallık olmaz. Futbolcularımızla tam bir kolej takımı havası içersinde olacağız. Nazilli'yi hak ettiği yere getireceğiz" dedi.
22 Kasım 2008

Balıkesirspor 0-2 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor zorlu Balıkesir deplasmanından 3 altın puanla döndü.
Goller dakika 13 ve 90+2'de Serdar'dan geldi . Balıkesirspor'un 1 şutunun direkten döndüğü maçta Balıkesirsporlu Kubilay kırmızı kart gördü. Uzatmalarda Serdar penaltı kaçırdı. 

Nazillispor'da Serdar rüzgarı!

Kadro dışı kalan, sonra affedilen genç golcü Balıkesir deplasmanında futboluyla büyüledi...
Balıkesir'i deplasmanda yenerek 3 puan özlemine son veren Nazilli Belediyespor'da, golleri atan Serdar sevinci yaşanıyor. Dört hafta önce kadro dışı bırakılan, PAF takıma gönderilen, daha sonra affedilen ve formasına kavuşan Serdar, attığı iki gol ve yaptığı asistlerle dikkat çekti. Nazilli'ye kral olmaya geldiğini söyleyen Serdar, hırslı ve azimli çalışması sonucunda takımıyla çıktığı ilk lig maçında Balıkesirspor'a 2 gol attı, kaçırdığı penaltıyla hactrick yapamadı. Çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirten Teknik Direktör Zeki Çakır, "Serdar da bu oyunculardan birisi. Her geçen gün daha da güçleniyoruz. Balıkesirspor maçında rakibimize karşı oynadığımız 90 dakikalık fulbol bunun bir göstergesi. İleriki haftalarda adımızdan çok bahsettireceğiz" diye konuştu. Öte yandan Siyah İnciler, pazar günü yerel derbi niteliği taşıyan maçta Aydınspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden dün başladı.Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

Nazilli'de yerel derbi heyecanı!

Aydınspor ile Nazilli Belediyespor'un hafta sonu yapacakları maç öncesi iki cephede de farklı bir heyecan yaşanıyor. Yoğun bir taraftar kitlesinin takip edeceği tahmin edilen zorlu mücadelede seyirci ve hasılat rekoru kırılması bekleniyor.
Yıllardır aralarındaki rekabet nedeniyle zaman zaman gergin atmosferlerde oynanan Aydınspor-Nazilli Belediyespor maçı öncesi Aydınspor'da teknik heyet ve futbolcular yerel derbiden çok olağanüstü genel kurulda kimin başkan olacağını ve alacakları paranın dağıtılıp dağıtılmayacağını düşünüyor. Balıkesirspor ve Ispartaspor maçlarında alınan 3 puan sonrası galibiyet primleri, maç başı ücretleri ve transfer taksitlerinin ödenmemesi nedeniyle idman boykotu yapan, ancak sorunları olağanüstü genel kurula kadar rafa kaldıran Aydınsporlu futbolcular, zorlu maça da moralsiz bir şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Göksel Özdemir, genel kurulun sonucunu ve yaşanacak gelişmeleri merakla takip ettiklerini, bir yandan da futbolcularını Nazilli Belediyespor maçına motive etmeye çalıştığını kaydetti.
NAZİLLİ CEPHESİ İDDİALI 
Öte yandan pazar günü Nazilli'de oynanacak Nazilli Belediyespor-Aydınspor karşılaşması öncesi Nazilli'de büyük bir taraftar kampanyası başlatıldı.
İlk yarıda Aydınspor'u evinde 3-0 yenen siyah-beyazlılar, rakiplerini yine farklı mağlup etmenin hesaplarını yaparken, camiada büyük bir taraftar kampanyası başlatıldı. Nazilli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Hilmi Volaka yaptığı açıklamada, Aydınspor karşılaşmasına mutlak 3 puan için çıkacaklarını, Balıkesirspor deplasmanında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını kanıtlayacaklarını kaydetti. Takımda eksik futbolcu bulunmadığını söyleyen Volaka, "Nazilli Belediyespor-Aydınspor maçları her zaman çekişmeli geçmiştir. Biz pazar günü futbolseverlere göze hoş gelen bir karşılaşma seyrettirmek için elimizden geleni yapacağız. İlk önce dostluğun kazanmasını istiyoruz. Ama 3 puan almak için de futbol kuralları çerçevesinde elimizden geleni yapacağız" dedi.
Öte yandan Nazilli Belediyespor taraftar gruplarından "Liseli Gençlik", "Liseli Angel's" ve "Üni Naz-Naz" taraftar grupları Aydınspor maçı öncesi "Forza Naz-Naz" ismi altında birleşti. Nazilli'de pazar günü saat 13.30'da başlayacak maçta seyirci ve hasılat rekorunun kırılması bekleniyor. 25 Kasım 2008

Nazilli'den Aydınspor'a dost eli!

3.Lig 2.Grup'ta gözler yarın oynanacak olan Aydın derbisine çevrilirken Nazilli Belediyespor'dan, kritik mücadelesi öncesi dostluk çağrısı geldi. 
Nazilli'de oynanacak maç öncesi ev sahibi ekibin Başkanı, Ziya Aksüt, rakipleri Aydınspor'u en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade etti. Aksüt, "Bir zamanlar 1.Lig'i titretmiş Aydınsporla, daha üst liglerde karşılaşmak isterdik. Ancak ne acıdır ki bu günleri yaşamak zorunda kaldık. Rekabet ön planda olacak ama dostluk baki kalacak. Aynı ilin iki takımı olarak sonuçtan ziyade maça kol kola çıkıp maçtan kol kola ayrılmak istiyoruz" diyerek önemlgi mesajlar verdi. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

Nazilli rövanşı vermedi 1-0


30 Kasım 2008 Pazar

Nazilli Belediyespor Doludizgin!!!

Aydın derbisinde rakibini yıktı zirve yarışına ortak oldu
İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin tek golünü 70. dakikada Fatih kaydetti.
Aydın derbisinde Nazilli Belediyespor, sahasında Aydınspor'u 1-0 yenerek puan sıralamasında rakibinin bir basamak üstüne çıktı ve zirve için umutlandı.
23. dakikada ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Fırat'ın ortasında top kaleciyi geçti. Ancak Serdar topa yektişemeyince ev sahibi ekip mutlak golden oldu. Dakika 26'da Erdinç'in 25 metreden sert şutunu Aydınspor kalecisi Gökhan iki hamlede kontrol etti. 43'te Nazillisporlu Nizamettin'in sağdan ortasında Ahmet kötü bir vuruşla topu auta attı. İlk yarı golsüz sona erdi. 51. dakikada Ahmet'in sağdan ortasına Serdar kafayı vurdu, kalecinin dokunduğu top üst direğe çarpıp auta çıktı. 70'te Fırat'ın sağdan kullandığı kornerde gerilerden koşarak gelen Fatih şık bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Dakika 76'da Hakan Karakayalı'nın sert şutunu kaleci Mutlu direğin dibinden çeldi. 86'da Fırat'ın ortasında genç Fatih gelişine vurdu ve top kalecinin kucağında kaldı. Maç 1-0 sona erdi. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER 
Hakemin gözüne sinek kaçtı
Nazilli Belediyespor-Aydın maçının ikinci yarısında ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 65. dakikasında yan hakem Emre Güzeldere'nin gözüne sinek kaçınca oyun durdu. Nazilli Belediyespor Masörü Osman Özcan'ın, 5 dakikalık çabası sonucu sinek çıktı ve oyuna devam edildi.
Ev sahibi ekipte sakat olan Baha takımda yerini alamazken, Aydınspor'da ise hafta içinde kadro dışı bırakılan İbrahim maçı tribünden takip etti. Mücadeleye ilgi son derece fazlaydı. Stada giremeyen taraftarlar karşılaşmayı evlerin çatılarından takip etti. 6000'e yakın taraftar maçı izlerken, Aydın'dan ise 200'e yakın taraftar takımlarına destek verdiler.

"Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz"

3. Lig 2. Grup'ta evinde Aydınspor'u mağlup eden Nazilli Belediyespor'da, kulüp başkanı Zeki Çakır, "Başka takımların aldığı sonuçlara bakmadan, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" dedi.
Çakır, yaptığı açıklamada, grupta her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu belirterek, özellikle son haftalarda bunun görüldüğünü söyledi. Ligde son 4 haftaya girerken, liderle aralarında 5 puan fark olduğunu hatırlatan Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Son iki haftada elde ettiğimiz Balıkesirspor ve Aydınspor galibiyetleri bize moral kazandırdı. Özellikle dünkü karşılaşmada futbolcularımın ortaya koyduğu inatçı futbol ilerisi için ümit verdi. Başka takımların aldığı sonuçlara bakmadan, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz." Nazilli Belediyespor, bu hafta deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşacak.
1 Aralık 2008 

Nazillispor'a 'Paşa' morali!

Ispartaspor'a son dakika golüyle teslim olan siyah-beyazlı ekip M.K.Paşa karşısında Fahri ve Serdar ile coştu, yaralarını sardı 2-0
STAT: Nazilli
HAKEMLER: Hüdaverdi Sancı ***, Necip Onur Akar ***, Osman Kozan ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu **** - Mehmet ***, Polat ***, İbrahim *** - Nizamettin ***, Fahri ****, Ahmet ***, Fırat *** (86 Kenan ?), Serdar *** - Baha **, Yüksel *** (76 Kadir **)
MUSTAFAKEMALPAŞA: Fevzi ** (60 Selçuk **) - İbrahim **, Tahir **, Mehmet *** - Ali **, Gökhan ***, Taner ** (63 Ali **), İbrahim ** (76 Oğuzhan **), Üstün *** - Sinan **, Mahmut ***
GOLLER: Dk.17 Fahri, 71 Serdar
SARI KARTLAR: İbrahim (Nazilli), Sinan (M.Kemalpaşa)

Nazilli Belediyespor, Mustafakemalpaşa'yı 2-0 yendi, Isparta mağlubiyetini affettirdi. Henüz 1. dakikada Üstün, kaleci Mutlu ile karşı karşıya kaldı. Mutlu, topu kornere tokatladı. 13'te Mahmut'un şutu, üst direği yalayarak auta gitti. 15'te kaleci Mutlu, Üstün'ün ayaklarından topu alarak mutlak gölü önledi. 17'de Fırat'ın kornerinde ön direkte Fahri topa dokundu: 1-0. 32'de Ahmet'in şutu yan direği sıyırarak dışarı çıktı, devre 1-0 bitti. 56'da Serdar, Fırat'ı gördü. Bu oyuncunun sert şutu auta gitti. 71'de Fırat'ın arapası ile ceza alanına giren Serdar kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldı, plase vuruşla farkı ikiye çıkardı: 2-0. 78'de İbrahim'in şutunu kaleci Mutlu, inanılmaz bir refleksle uçarak kurtardı. 85'te Üstün, mutlak golü kaçırırken, uzatmalarda Baha boş kale yerine topu auta attı, maç 2-0 sona erdi. 
Yeni Asır - NURETTİN GÜRSOY 11 Aralık 2008

Deplasman fatihi Nazilli Belediye..

İlk yarısı golsüz biten maçta siyah-beyazlılar, Bandırma önünde geriye düştü. Siyah İnciler, Serdar'ın golleriyle yarışa katıldı 1-2
STAT: 17 Eylül
HAKEMLER: Volkan Şeker **, Mahmut Koca **, Ufuk Şener**
BANDIRMASPOR: Cem ** - Nihat * (17 Feyzullah **), İnan **, Mert ** - Abdülkadir **, Recep **, Candaş *, Ali Sevin ***, Abdullah * (79 Nazım **) - Halil **, Mustafa * (87 Onur ?)

NAZİLLİ BLD.: Mutlu **** - Nizamettin **, Erdinç **, İbrahim *** - Fahri **, Kenan ** (62 Gökhan **), Ahmet ** (70 Fatih **), Fırat ***, Serdar **** - Baha ***, Polat ** (55 Özkan **)GOLLER: Dk.51 Mustafa, 66 ve 77 Serdar
SARI KARTLAR: Halil (Bandırma), Baha, Özkan (Nazilli Bld.)

Nazilli Belediyespor, Bandırmaspor deplasmanında 2-1 kazandı ve zirve yarışına ortak oldu. 17. dakika Nazilli kalesi önündeki karambolde Abdülkadir'in şutu yan direkten geri geldi. 19'da Serdar ceza alanına girdi, topu ayağından açınca mutlak gol kaçtı. 20'de Candaş'ın sağdan şutu üstten auta gitti. 51'de Halil'in soldan ortasında savunma uzaklaştıramadı, Mustafa yerden sert vurdu: 1-0. 54'te Baha orta alandan gelen topla kaleci Cem ile karşı karşıya kaldı, şutunu kale çizgisinden Feyzullah çıkardı. 66'da Bandırma savunmasının ofsayt diye duraklamasından faydalanan Serdar, kaleci Cem'in altından ağlara gönderdi: 1-1. 72'de Fahri'nin ceza alanı içinde Abdullah'a yaptığı harekete penaltı çaldı. Atışı İnan, topu kaleciye bıraktı. 77'de ani gelişen Nazilli atağında Serdar topu ağlarla buluşturarak takımına 3 puanı getiren golü attı: 1-2. Bu dakikadan sonra Bandırma'nın bilinçsiz atakları sonuç getirmedi, Siyah İnciler, zaferle döndü: 1-2. 
Yeni Asır - ÖNDER BALIKÇI

22.12.2008

Kim nasıl çıkacak?

3'ncü Lig'de dört Ege takımı play-off için şimdi kağıt kalem elde hesap yapıyor.
Lider İzmirspor ile takipçileri Göztepe ve Menemenspor son haftaya avantajlı giriyorBu müthiş yarışta Nazilli'nin de şansı var Öyle ya futbol bu; Her an her şey olabilir.
İzmirspor evinde Balıkesirspor'u 3-0, Göztepe Aydınspor'u, Nazilli Bandırmaspor'u deplasmanda aynı skorla 2-1 yendi. Haftaya lider giren Menemen ise lig sonuncusu M.Kemalpaşa'a 4-1 gibi farklı skorla yendi ve TFF 3.Lig 2.Grup'ta ortalık tamamen karıştı. Şimdi herkes bu grupta kimin, nasıl çıkacağını hesaplamaya başladı. Olasılıklar öylesine fazla ki, şimdiden oturup da "Şu takım kesin çıkar" denilecek bir durum yok.
NASIL BAŞARIRLAR?
Ama bir gerçek varki İzmirspor, Menemen ve Göztepe bu yarışta Nazillispor'dan biraz daha avantajlı. Ama geçmişte olduğu gibi futbolda heran her şey olabiliyor. 3.Lig 2.Grup'ta Play-Off'a gidecek iki takım bu hafta oynanacak Nazilli-İzmirspor, Menemen-Bandırma, Göztepe-Isparta maçlarının sonunda belli olacak. Peki takımlar Play-Off'a nasıl kalacak? İşte yanıtı:
İZMİRSPOR P: 30 AVE.: +6Lider İzmirspor, deplasmanda Nazilli'yi yener veya berabere kalırsa her ne şartta olursa olsun işini garantileyecek. Nazilli'nin galibiyeti halinde Göztepe ve Menemen'nin mağlubiyetleri veya puan kayıplarında bile İzmirspor Play-Off'a kalacak. Yenilgide iki takımdan birisinin puan kaybı halinde yine İzmirspor bileti alacak. İzmirspor bu yarışta en favantajlı takım konumunda.
MENEMEN P: 28 AVE.: +7Menemenspor ise Bandırmaspor'u yenerse 31 puana ulaşacak. Rakibi Göztepe ile oynadığı maçlar 1-1, 2-2 bittiği için genel averaja bakılacak. Yani deplasmandaki gol sayısı baz olarak alınmıyor. Menemen'in +7, Göztepe'nin +4 averajı var. Bu durumda Göztepe'nin Ispartaspor'u 5-0 yenmesi gerekecek. Menemen'in beraberliği halinde ise Göztepe berabere kalır, Nazilli yenilirse yine Menemen Play-Off'a çıkmış olacak.
GÖZTEPE P: 28 AVE: +4Göztepe'nin Play-Off'a yükselmesi için mutlaka Ispartaspor'u yenmesi gerekiyor. İzmirspor'un galibiyeti, Menemen'in puan kaybı Göztepe'yi hedefe ulaştırır. İzmirspor'un yenilgisi halinde de Göztepe kazanırsa Play-Off'a yükselir. Menemen ile Göztepe'nin galibiyetleri halinde sarı-kırmızılılar Ispartaspor'u farklı yener ve genel averajda da Menemen'i geçerse Play-Off'a çıkar.
NAZİLLİ P: 26 AVE.: +6Nazillispor ise İzmirspor maçını kazanır Menemen ve Göztepe kaybederse Play-Off'a çıkacak. Nazilli yine rakibini yener Menemen ve Göztepe berabere kalırsa o zaman 3'lü averaja bakılır. Nazilli Göztepe ile oynadığı maçlarda 0-0 ve 1-1'lik eşitlikler sağlayıp genel averajda üstün olduğu için avantajlı. Ancak Menemen'e ilk maçta 3-1 yenilip, ikinci maçta 2-1 kazanmasına rağmen 1 golle geride kalıyor. 
YENİ ASIR 23 Aralık 2008

Nazilli'de hazırlıklar sürüyor!

Nazilli Belediyespor, geçen hafta zorlu Bandırmaspor deplasmanından galibiyet ile dönmesinin ardından bu Pazar sahasında oynayacağı İzmirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, ''Bu pazar kendi sahamızda ligin son karşılaşmasını oynayacağız. Grubumuzun lideri İzmirspor'dan üç puan alıp grubumuzda mücadele eden ve üzerimizde bulunan diğer takımların oynayacakları maç sonuçlarına bakacağız. Tabii ilk etapta bu maçı kazanmak, sonra beklemek... Şayet üzerimizdeki takımlar mağlup olur da üç puan alırsak, play-off'a yükselen takım biz olacağız'' dedi. Volaka, oyuncularının tam kadro olarak çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Nazilli yemin etti!

İZMİRSPOR İLE FİNAL GİBİ BİR MAÇA ÇIKACAK SİYAH İNCİLER HEDEFİ VURACAK.
Son haftalardaki performansı ile Play-Off yarışına ortak olan siyah-beyazlı ekip, Şimşek önüne zafer parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor. Teknik patron Çakır, "Ka-za-na-ca-ğız" diyor.
Nazilli Belediyespor, pazar günü sahasında konuk edeceği İzmirspor maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Final niteliği taşıyan Bandırmaspor maçını kazandıklarını hatırlatan Teknik Direktör Zeki Çakır, "Zorda olsa bir umudumuz var. Ama ilk önce bizim lider İzmirspor'u yenmemiz gerekiyor. Zor bir mücadele bizleri bekliyor. Takımda mükemmel bir hava yakaladık. Bunu sürdürmek en büyük hedefimiz" dedi. Grupta bu sezon çok çetin maçlar oynandığını, her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu belirten Başkan Ziya Aksüt, şöyle konuştu:
KLASMAN'I DÜŞÜNÜYORUZ "Tabii ki hedefimiz galibiyet. 3 puanla yatıp, 3 puanla kalkıyoruz. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz ve lider İzmirspor'u devireceğiz. Bu maç sadece Play-Off için değil, Klasman Grubu açısından da önemli. Alacağımız 3 puanla Klasman'a da avantajlı başlama şansımız doğacak." Öte yandan İkinci Başkan Hilmi Volaka, Bandırmaspor ile oynanan final maçının ardından takımı final gibi ikinci bir maçın daha beklediğini vurguladı. Volaka, "Sahamızda İzmirspor'u yenmeliyiz" dedi. Siyah-beyazlı ekipte, Mehmet Ersavaş sakat, Hüseyin ise kart cezalısı. 
Yeni Asır - BURAK HAKERLER

Nazilli hedefi vurdu ama Play Off'a çıkamadı.

Final havasında karşılaştığı İzmirspor'u son dakika golüyle yenerek Klasman'a lider başlama fırsatını yakalayan Siyah İnciler çok mutlu

Nazilli Belediyespor'un Kulüp 2. Başkanı Hilmi Volaka, Play-Off şansını kıl payı kaçırdıkları için üzgün olduğunu, ancak Klasman Grubu'na lider başlayacakları için de büyük sevinç yaşadıklarını söyledi. Volaka, "Biz hedefimizden sapmadık. Klasman liginde de başarılı olup, bir üst lige yükseleceğiz" derken, sözlerine şöyle devam etti: "Şubat sonunda Klasman Grubu'ndaki karşılaşmalara lider olarak başlayacağız. Takım olarak verdiğimiz sözlerimizden, hedeflerimizden kesinlikle sapmadık. Klasman liginde de başarılı olup, bir üst lige yükseleceğiz. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Şu anda oyuncularımıza 15 gün izin verdik. Oyuncularımızın tümünü İzmirspor maçını kazandıkları için kutluyoruz."
Yeni Asır  - ERDOĞAN EKER

Topbaşı 14 Ocak'ta
Nazilli Belediyespor'da, yönetim teknik heyetten geniş bir rapor isterken, takımdan gidecek ve kalacak oyuncuların yeni yılda belli olacağı öğrenildi. Teknik direktörümüzün talebi halinde uygun görülen mevkilere takviye yapabileceklerini belirten Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, "Bizi 2. Lig'e taşıyacak futbolcuları alacağız. Takım 14 Ocak 2009 tarihine kadar izinli. 14 Ocak'ta topbaşı yapacağız. Klasman Grubu hazırlıklarına başlayacağız" dedi. 
Nazilli Belediyespor'da Yönetim Değişti.


Nazilli TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da başkanlığa işadamı Engin Topçu getirildi.

Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştiren Nazilli Belediyespor yönetimi geçtiğimiz ay yapılan Olağan Genel Kurulda Erol Sezgin’in istifası ile boşalan başkanlığa Ziya Aksüt getirilmişti. Dün yapılan toplantıda ise Ziya Aksüt’ün başkanlık görevini Engin Topçu’ya bıraktığı öğrenildi.

Yeni başkan Engin Topçu, Nazilli Belediyespor yönetiminde görev yapan her arkadaşının eşit olduğunu, önemli olanın unvan değil fedakarlık yaparak hep birlikte takımın başarısı için çalışılması olduğunu söyledi. Topçu “Ben ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarım tüm gücümüzle takımımızın başarısı için çalışacağız. Hedeflerimizde hiçbir sapma olmadan yolumuza devam edeceğiz. Nazilli Belediyespor’u bir üst lige çıkarmak için yola çıktık. Bunu da başaracağız” dedi.
Nazilli Belediyespor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Engin Topçu, 2. Başkan Dr Hilmi Volaka, As Başkanlar A. Vahit Aysan, Recep An, Mehmet Atalay, Recep An, Mehmet Atalay, Süleyman Kılınçarslan, Muhasip Nuri Arslan, Basın Sözcüsü Nurettin Özkat, Genel Kaptan Ayhan Yeloğlu, Profesyonel Şube Sorumlusu Mehmet Koşar, Sağlık Sorumlusu Dr. Gürel Çırpanlı, Hukuk Sorumlusu Av. Selahattin Yılmaz, Altyapı Sorumlusu Haluk Volaka, Tesisler Sorumlusu Ömer Yazgan, Üyeler Ziya Aksüt, Asım İçeli, Serkan Çelen, Ramazan Gençler, Mehmet Ali Şahin, Necdet İzgü, Mustafa Altınok, Mustafa Aktaş, Yaşar Gözdaş, Gürhan Sağsözlü, İzzet Aktaş, Veysel Ekincier, Olgun Taşkoparan, Reşat Oflioğlu, Umut Portakal ve Ali Murat Akça.
iha

Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 10:43:22


Nazilli Belediye 3 Attı,3 Aldı.



TFF 3. Lig Klasman grubunda bugün oynanan müsabakalarda evinde avarajla lider Menemen Belediyespor’u konuk eden Nazilli Belediyespor, geçtiğimiz hafta kaybettiği 3 puanı taraftarı önünde 3 güzel golle geri aldı.
Baştan sona kadar atak bir futbol sergileyen ev sahibi ekip ilk dakikalarda Ahmet’in ayağından ilk golünü kaçırdı. Zaman zaman konuk ekibin maça ortak olmak istemesini temposu yüksek bir oyunla izin vermeyen Siyah İnciler ilk golü 36. dakikada kazandı. Maçın sonunda taraftarı ile büyük sevinç yaşayan futbocular, Aydınspor maçını da kazanmak istediklerini belittiler.
STAD; Nazilli Şehir
HAKEMLER; Mehmet Güven xxx, Halil Ertan Yılmaz xxx, Onur İşyer xxx
NAZİLLİ BELEDİYESPOR; Mutlu xxx, Mehmet xxx, Erdinç xxx, Ferhat xxx, Fahri xx, Kenan xx, Ahmet x(Osman xxx Dk 34), Fırat xx(İzzet xx Dk 65), Serdar xxx, Yüksel xxx, Fatih xxx(Baha xx Dk 75)
MENEMEN BELEDİYESPOR; Serhat xx, Sait xx, Can xx, Ali Rıza xxx, Cenk xx, Ahmet xxx(Volkan x Dk 79), Fettah xxx, Vural, xx(Soner Dk 63), Hikmet xx, , Mehmet Akif xxx, Selçuk xx
GOLLER; Dk 36 Onur, dk 47 Serdar, Dk 80 Mehmet (Nazilli Belediyespor), Dk 57 Mehmet Akif(Menemen Belediyespor)
SARI KART; Serhat(Menemen Belediyespor)

iha
Yayın Tarihi : 01 Mart 2009 Pazar 22:57:29

Aydınspor 2 Nazilli Belediyespor 0

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta bugün oynanan Aydınspor, Nazilli Belediyespor maçından Aydınspor 2-0 galip ayrıldı.
İlk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 45. dakikasında hakem çok tartışılacak bir karara imza attı. Aydınspor ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyon sonrası önce penaltı noktasını gösteren maçın orta hakemi futbolcuların itirazları sürerken yan hakemle görüşerek kararını bozdu. Maçın ikinci yarısında ise Aydınspor baskılı oyunu ile oyunu Nazilli Belediyespor yarı sahasına yıktı. İki korner atışından Bartu ile iki gol bulan Aydınspor maçı 2-0 kazandı.
STAD: Aydın Adnan Menderes Stadı
HAKEMLER: Serhat Ürkmez xxx, Süleyman Vaş xxx, Fettah Yiğit xxx
AYDINSPOR: Mehmet Koç xxx, Osman Kodalak xxx, Sürayya Ünlüoğlu xxx, Bartu Büyükyıldırım xxxx, Abdullah Parlak xx, Ahmet Albayrak xx(Aykut xxx dk.78), Melis Volkan xxx, Burak Gökçekoğlu xxx(İsmail xx dk.85), Barış Kazer xxx, Özgür Şahin xx(Berat xxx dk.45), Kayahan Köylü xx,
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu Köktaş xx, Mehmet Ersavaş xx,Erdinç Karakaş xxx, İbrahim Kırdemir xx, Fahri Gül xxx, Kenan Karışık xx, Fatih Üge xx(Semih xx dk80), Fırat Akyıl xx(Osman xx dk.65), Serdar Kılıç xxx, Yüksel Babayiğit xx(İzzet xx dk.75)
SARI KARTLAR: Bartu Büyükyıldırım dk 31, Mehmet Koç dk 90 (Aydınpor) Baha Çörüz dk 31, Kenan Karışık dk 37 (Nazilli Belediyespor)
GOLLER: Bartu Büyükyıldırım (dk 52 ve 73)
iha
Yayın Tarihi : 07 Mart 2009 Cumartesi 23:43:11

Nazilli Belediye Evinde Kayıp

TFF 3. Futbol Ligi 2. Klasman Grubunda mücadele eden Nazilli Belediyespor, kendi sahasında Balıkesirspor’a 1-2 mağlup oldu.
Maçın ilk dakikalarında baskılı bir oyun sergileyen konuk ekip Ali ile iki kez Nazilli Belediyespor kalecisi Mutlu ile karşı karşıya kaldı. Ancak Ali ile golü bulamayan konuk ekip karşılaşmanın 15. dakikasında Emrah’ın ayağından ilk golünü kazandı. Maçın ilk yarısı 0-1’lik skorla konuk ekibin üstünlüğünde sona erdi.
74. dakikada Zülküf’ün ayağından ikinci golü bulduktan sonra ataklarını sıklaştıran konuk ekip ataklarından bir sonuç alamadı. Umut’un 87 dakikada kendi kalesine attığı golle Nazilli Belediyespor ilk sayısına ulaşırken; başka gol olmayınca karşılaşma 1-2 Balıkesirspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
STAD: Nazilli Şehir Stadı
HAKEMLER: Alparslan Cebe xxx, Abdurrahman Duman xxx, Soner Yalçın xxx
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu Köktaş xx, Ferhat Kara xx (Baha Çörüz xx Dk 70),Erdinç Karakaş xxx, İbrahim Kırdemir xx, Fahri Gül xxx, Nizamettin Kemal Metin xxx, Kenan Karışık xx, Osman Yıldırgan xx (Fatih Üge xx Dk 58), Serdar Kılıç xxx, Semih Atıcı xx, Yüksel Babayiğit x (Fırat Akyıl xx Dk 45)

BALIKESİRSPOR: Gökhan Ant xxx, Yusuf Soylu xxx, Emre Bayraktarbaşı xxx, Hüseyin Akmaz xxx, M.Murat Gülbaba xx, Turgut Yılmaz xx (Umut Baysal xx dk.59), Emrah Ekmekçi xxx, Erdal Alemdar xxx, Zülküf Ertem xxx (Yunus İçuz x Dk 75), Ali Öztürk xx, Yusuf Yalçın xx (Tuncay x Dk65)
SARI KARTLAR: Erdinç Karakaş, Fahri Gül, Nizamettin Kemal Metin, Fatih Üge, Semih Atıcı (Nazilli Belediyespor) M. Murat Gülbaba (Balıkesirspor)
GOLLER: Dk 15 Emrah Ekmekçi, Dk Zülküf Ertem , Dk 74 (Balıkesirspor) Dk 87 Umut Baysal (KK) (Nazilli Belediyespor)

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 23:16:14

Nazilli Belediye Zeki Çakır İle Yollarını Ayırdı.

TFF 3. Lig 2. Klasman Gurubu takımlarından Nazilli Belediyespor yönetimi; Teknik Direktör Zeki Çakır ve 3 futbolcu ile yolları ayırdı.
İkinci yarıya grupta lider olarak başlayan Nazilli Belediyespor, oynanan son 4 lig karşılaşmasından 3’ünün kaybedilmesinin ardından yönetim kadroda revizyona gitme kararı aldı. Nazilli Belediyespor’da gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Nurettin Özkat, Teknik Direktör Zeki Çakır ile sözleşmeleri karşılıklı feshedildiği; futbolculardan kaleci Mutlu Köktaş, orta saha oyuncusu Fırat Akyıl ve forvet Oyuncusu Baha Çörüz’ün de süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı belirtildi.
Nazilli Belediyespor yönetimin aldığı kararları kamuoyuna duyuran Nurettin Özkat, açıklamasında; “Nazilli Belediyespor lider olarak başladığı ve büyük bir iddia ile sürdürdüğü play off ümidini tehlikeye düşürdü. Bunda da sebep oynanan maçlarda bazı futbolcularımızın olumsuz davranışları ve teknik yönetimimizin zamanında müdahale etmemesidir. Nazilli Belediyespor lider olarak sürdürdüğü ligde en güçlü takımlardan biri olarak ayağına kadar gelen Play off fırsatını tepmemelidir. Son iki maçta aldığımız Aydınspor ve Balıkesirspor yenilgilerinin ardından futbolcularımızın kan kaybettiğini gördük. Bu nedenle Nazilli Belediyespor Yönetimi olarak Teknik Direktör Zeki Çakır ile yaptığımız özel görüşmede karşılıklı olarak sözleşmemizi feshetme kararı aldık. Bu kararla birlikte takımdaki uyumsuz davranışları nedeniyle Kaleci Mutlu Köktaş, Orta Saha Oyuncusu Fırat Akyıl ve Forvet Oyuncusu Baha Çörüz’ü de süresiz kadro dışı bıraktık. Aldığımız bu kararlar Nazilli Belediyespor’un geleceği açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.
YENİ TEKNİK DİREKTÖR VE 5 FUTBOLCU İLE ANLAŞMA YAPILIYOR
Öte yandan yapılan diğer açıklamada yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Nazilli Belediyespor Yönetimi eski Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Erhan Özalp ile büyük oranda anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Özalp ile anlaşmayı kesin gözü ile bakan yönetim 5 yeni futbolcu ile de anlaşılmak üzere olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 21:45:19

Gitti Çakır Geldi Özbağcı

TTF 3. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Nazilli Belediyespor’da Zeki Çakır’dan boşalan teknik direktörlük görevinde Adnan Özbağcı getirildi.
Dün olağanüstü toplanan Nazilli Belediyespor yönetimi, Teknik Direktör Zeki Çakır’la karşılıklı olarak yollarını ayırdıktan, sonra yeni teknik direktör arayışına girmişti. Bugün kulüpten yapılan açıklamada Aliağa Belediyespor’un eski teknik direktörü Adnan Özbağcı ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.
Görüşmeleri doğrulayan Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Nurettin Özkat, “2008-2009 yılı sezon başında Balıkesirspor maçı öncesi anlaşmıştık. Ancak maç öncesinde Adnan Özbağcı yönetimimizden sözleşme dışı ek isteklerde bulunmuş ve kabul edilmediği için yaklaşık bir hafta süren sözleşmemiz feshedilmişti. Bu gün ise geldiğimiz bu ortamda kendisi ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde prensipte anlaştık ve Pazar günü kendisiyle masaya oturarak sezon sonuna kadar sözleşme yapacağız” dedi.
Şampiyonluk hedeflerinden şaşmadıklarını ifade eden Özkat, “Nazilli Belediyespor’un hedefi şampiyonluktur. Oynadığımız son dört maçta aldığımız üç yenilgiye rağmen en iyi takımlardan biri olarak önümüzdeki hafta Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Ispartaspor maçını kazanarak iddiamızı sürdüreceğiz. Daha önceden almadığımız bu radikal kararı bugün alarak büyük bir yanlıştan döndük. Yoksa yarın telafisi olmayan zararlara uğrayacaktık. Nazilli Belediyespor olarak kalan 8 maçımızda kadromuzu yeni futbolcularla ve altyapıdan yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Daha önce Aydınspor, Turgutluspor ve Aliağa Belediyespor’u çalıştıran Teknik Direktör Adnan Özbağcı için bugün Nazilli Belediyespor Tesislerinde imza töreni düzenleneceği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 13:17:29

Nazilli'de Özbağcı Dönemi

Nazilli Belediyespor yönetimi ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Adnan Özbağcı, kulüp tesislerinde yapılan imza töreninin ardından ilk idmanına çıktı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Teknik Direktör Zeki Çakır ile yollarını ayıran Nazilli Belediyespor yönetimi, sözleşmelerin karşılıklı feshedilmesinin ardından sezon başında anlaşamadığı Teknik Direktör Adnan Özbağcı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Nazilli Belediyespor yönetiminin katılımı ile bugün Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde gerçekleşen imza töreninin ardından futbolcuları ile ilk idmanına çıkan Özbağcı, Nazilli Belediyespor Başkanı Engin Topçu, İkinci Başkan Hilmi Volaka, yönetimin diğer üyeleri ve futbolcularla uzun süre sohbet etti.

Nazilli Belediyespor’un sezon sonunda grup lideri olmaması için hiçbir engel olmadığını ifade eden Özbağcı, disiplinli bir çalışmayla hedefe ulaşılacağının altını çizerek “Kalan 10 maçta şu an lider olma avantajını kullanıp son haftayı lider bitirmek amacımızdır. Bu anlamda sahaya iyi futbol yansıtmak, modern futbol yansıtmak, seyirciye zevk veren futbolumuzu geliştirmek ve iyi futbol oynamak istiyoruz.
Şu anda herkes çok istekli, şevkli ve arzuludur. Herhangi bir sıkıntımız da yoktur. Sakat oyuncu ve kadro dışı olan kişilerden dolayı şu anda oyuncu sayısı biraz az durumdadır. Biz hemen işleri toparlayıp 4 maçta 3 mağlubiyet almış bu çok iyi oyunculardan kurulmuş bir takımı toparlamak zorundayız. Çalışarak ve iyi oynayarak son haftayı da lider bitirmek istiyoruz. Sayısal anlamda az olmamız bizim kalitemizi geri götürmeyecektir. Biz mevcut kadromuzla en iyisini yapacağız. 11 kişi sahaya çıkarsak sorun yok demektir. 10 maçlık periyotta hiçte azımsanmayacak bir sayıdır” dedi.

BU TAKIMA TÜN NAZİLLİ SAHİP ÇIKMALIDIR
Nazilli halkının Nazilli Belediyespor’a sahip çıkmak zorunda olduğunu savunan Adnan Özbağcı, “Çünkü bu işin sonunda bir üst lige çıkmak söz konusudur. Ben iddia ediyorum; bu gruptan çıkan takım bir üst lige çıkacaktır. Ligler açısından 5 grup içerisinde değerlendirdiğimizde en iyi grubun bizim bulunduğumuz gurup olduğunu düşünüyorum.
Nazilli’de yaşayan herkes bu işe el atmalı, destek vermelidir. Birkaç puan kaybıyla umutsuzluğa düşmemeliyiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben kopmaların, çözülmelerin ya da çıkacak olan takımların son maçlara kalabileceğini düşünüyorum. Sabırla, bıkmadan, usanmadan birbirimize kenetlenmemizi istiyorum. Yönetmeni, futbolcusu, taraftarı, Kaymakamı vs. birlik ve bütünlük içinde başarabiliriz. Başardığımızda da başarı sırf bize ait olmaz. Bu başarı kimseye değil bütün Nazilli’ye mal edilecek diye düşünüyorum. Gücümüz var ve başaracağız, ama çokta çalışacağız” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 19:39:04

Kemalpaşa Nazilli'yi Vurdu.

TFF 3. Lig 2. grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor kendi evinde M. Kemalpaşaspor'a karşı varlık gösteremedi.
STAD; Nazilli Şehir
HAKEMLER; Harun Yücedağ xxx, Fahri Var xxx, Ayhan Moralar xxx
NAZİLLİ BELEDİYESPOR; 1-Mutlu xx, 2-Ferhat xx, 3-Erdinç xx, 4-Nizamettin xx, 5-Fahri xxx, 6-Kenan xx (Dk 66 18-Polat x), 7-Mehmet xx, 8-İzzet xxx, 9-Serdar xxx, 10-Yüksel xx, 11 Semih x (Dk 52 16-Baha)
M.KEMALPAŞASPOR; 1-Ali Köksal xxxx, 2-Kemal xx, 3-Mahmut xx, 4-Gökhan Tokat xxx, 5-Mehmet Emin xx, 6-Tahir xx(Dk 54. 13-Taner ), 7-Türker xx, 8-Mehmet Öner xxx, 9-Gökhan Güney xxxx(Dk 78. 16-Ali Kükrek), 10-Onur xxx, 11-Fatih xxxx(Dk 71.14-Ahmet Faruk)
SARI KARTLAR;2-Ferhat, 3-Erdinç(Nazilli Belediyespor) 10-Onur, (M.Kemalpaşaspor)
GOLLER; Dk 42, Dk 47 9-Gökhan Güney, Dk 75 13 Taner (M.Kemalpaşaspor)

Deplasmanda 3 güzel gol kazanan konuk ekip, 90 dakika sonuna kadar ev sahibi ekibe geçit vermedi ve 3 puanı 3 güzel golle alarak evine döndü. Karşılaşma sonunda ise Nazilli Belediyespor taraftarı yönetimi istifaya çağırırken konuk ekip futbolcularını kapalı tribünlerin önüne çağırarak alkışladı.
iha
Yayın Tarihi : 05 Nisan 2009 Pazar 18:42:27

Hızlı Başlayıp Çabuk Yoruldular.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Futbol Ligi 2. Klasman Grubunda mücadele eden Aydınspor ve Nazilli Belediyespor bu sezon yakalamış olduğu fırsatları iyi değerlendiremedi.
Her iki takım da belirli aralıklarla liderlik koltuğuna oturmasına rağmen, bulundukları konumda fazla tutunamayarak alt sıralara gerilediler.
Sezon başında çok iyi bir çıkış yakalayan Aydınspor -3 Puan geriden gelemsine rağmen özellikle kendi sahasında almış olduğu galibiyetlerle puan cetvelinde en üst sıraya kadar tırmandı. Kendi evinde Göztepe yenilgisiyle play-of şansını da yitiren Aydınspor, ilerleyen günlerde daha da kötü bir performans sergileyerek ligde kalma mücadelesi verir hale geldi. Aydın’ın 3. Ligde mücadele eden bir diğer takımı Nazilli Belediyespor da ise durumlar çok farklı değil, geçtiğimiz haftalarda grup lideri durumundayken son 5 maçtan sadece 2 puan toplayarak liderlik koltuğundan oldu. Son haftalarda oynanan maçlardan istediği sonuçları alamayan Nazilli Belediyespor, şuanda grup lideri Menemen Belediyespor’un 5 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.
Son 7 haftaya girilen gurupta Aydınspor bu hafta deplasmanda Ispartasporla karşılaşırken, Nazilli Belediyespor kendi evinde Torbalı Sporu konuk edecek.

iha
Yayın Tarihi : 07 Nisan 2009 Salı 14:05:48

Nazilli Belediyespor'dan Alıcık'a Ziyaret

Nazilli Belediyespor yönetimi ve futbolcuları, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Nazilli Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Nazilli Belediyespor Başkanı Engin Topçu, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyespor bizim her şeyimizdir. Torbalıspor maçında yaşanan bu olaylar nedeniyle hepimiz çok üzgünüz. Ancak sevindiğimiz bir olay da tiribünlerden tek bir küfürün dahi gelememesidir. Bundan sonra da gelmemesini istiyoruz. Seyircimiz centilmen olacak ve centilmen olmayan seyirciye de cezası verilecektir” dedi.
Nazilli Belediyespor’a bütün manevi desteğini vereceğini açıklayan Alıcık, “Biz Nazilli Belediyespor’a yakışır şekilde, formaların hakkını verir şekilde top oynamasını istiyoruz. Seyircisi ve taraftarları Nazilli Belediyespor’un futbolcusuna desteklemeyip, küfür etmenin yanında protesto etme ihtiyacı duyuyorsa onunda gereğini yapacağız. Bu kadar net Nazilli’nin üstünlüğü kimsede olamaz. Bunu ne yapmamız gerekiyorsa, kaba kuvvetse kaba kuvvet kesinlikle söylüyorum yani Nazilli Belediyespor’un üstünde kimse olmayacak. Biz Nazilli Belediyespor’un desteğini sağlıyoruz. Herkes rahat olsun” diye konuştu.
Menemen Belediyespor maçı öncesi yapılması gerekenleri yapma sözü veren Başkan Alıcık, şöyle konuştu: “Kampsa kamp her şeyi yapacağız. Önümüzde çok enteresan bir lig var. Yıllarca top oynadık ama ben böyle bir lig görmedim. Nazilli Belediyesporun üstünde kimse olamaz. Dün Nazilli Belediyesporun yöneticisine net tepkimi koydum. Kimse futbolcunun adamı olmaz, futbolcunun yöneticisi olmaz. Futbolcu Nazilli Belediyesporu yöneten tek insan var, o da Engin Topçu’dur. Bizim yapmamız gereken şey şu; 1–0 galip gelen takım mutluluğunu orada seyircisiyle paylaşacak. Ve hakemi de tebrik etmesi gerekiyor. Yapacağımız tek şey artık şu Nazilli Belediyesporun yüzünü güldürelim ve kafada bitirelim”

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 10:59:47

Nazilli Belediye - Isparta 1--1

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu’nda Nazilli Belediyespor sahasında Ispartaspor ile 1-1 berabere kaldı.
Düşme potasından uzaklaşmaya çalışan Ispartaspor ile kıyasıya bir mücadele eden Nazilli Belediyespor ekibi beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.
Maçın 40. dakikasında Siyah beyazlıların kalesinde gol arayan konuk ekip Ispartaspor takımı Osman’ın Emre’yi ceza alanı içerisinde düşürmesi ile penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan İbrahim kaleci Kurtuluş’un uzanmasına rağmen takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golün üzerinden henüz 2 dakika geçmesine rağmen sağ kanattan ilerleyen Serdar’ın ceza yayı önüne ortasını kısa bir pasla golcü Baha’ya aktaran Nizamettin’in pasını iyi değerlendiren Golcü Baha takımının beraberlik golünü kaydetti.
İkinci yarıda gol arayışlarını sürdüren Nazilli Belediyespor takımı Serdar’la 75. dakikada golü buldu. Ancak ofsayt gerekçesi ile orta hakem Bora Budak tarafından gol iptal edildi. Bu dakikadan sonra gerilen her iki tarafta sert bir futbol sergilemeye başladı. Maç sonuna kadar devam eden sert oyun maçın bitiş düdüğüyle 1-1 sona erdi.
STAD; Nazilli Şehir
HAKEMLER; Bora Budak x, Murat Ceylan x, Çağlar Mehmet Uludağ x
NAZİLLİ BELEDİYESPOR; Kurtuluş Yurt xx, Mehmet Ersavaş xxx, Osman Yıldırgan xx, İbrahim Kırdemir xxx, Fahri Gül xx, Nizamettin Kemal Metin xxx, Ahmet Özen xx(Dk 70 Onur Güdül ?), Polat Özsel xx, Serdar Kılıç xx(Dk 86 Semih Atıcı), Baha Çörüz xxx, Fatih üge xx(Dk 58 Yüksel Babayiğit xx)
ISPARTASPOR; Ergin Duru xx, Cüneyt Dev xxx, Eser Derkil xx(Dk 81 Serkan Özdemir), Orhan Kılınçarslan xx, Ergün Eryakıcı xxx, Hasan Kaplan x(Dk 84 Osman Özbek), Ender Akoğlu xx, Barış Altıntaş xx, Emre Kart xx, İbrahim Kumcu xxx, Recep Temiz xx(Dk 66 Gökhan Uzunoğlu)
SARI KARTLAR; Osman, Ahmet, Polat(Nazilli Belediyespor) Ergün, Hasan(Ispartaspor)
GOLLER; Dk 42 Baha(Nazilli Belediyespor) Dk 40 İbrahim(penaltıdan) (Ispartaspor)

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 23:25:25

Nazilli Evinde Kayıp

TFF 3. Lig 2. Klasman Gurubu müsabakalarında Nazilli Belediyespor, Bandırmaspor’u ağırladı. Maçta 90 dakika boyunca istediği oyunu sergileyemeyen siyah beyazlılar evinde altın değerinde 3 puan kaybettiler.
Maçın ilk golü 9. dakikada konuk ekipten geldi. Sol köşe çizgisinin hemen önünden faul atışı kullanan Bandırmasporlu Ali Serin, mükemmel bir plase ile yaklaşık 40 metreden kaleci Kurtuluş’un hemen üzerinden aşırttığı topu kale direğinin tam köşesinde filelerle buluşturarak takımını öne geçiren golü attı. 0-1
2. gol yine konuk ekipten geldi. Orta sahadan gelen topu defansın arkasına düşüren Ali Serin’in ortasına çok güzel bir plase ile değerlendiren Ali Kafadar deplasmanda takımını 14. dakikada 2-0 öne geçiren golü kazandırdı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip penaltı kazandı. Orta sahadan gelen topla ceza alanına giren Baha, Bandırmasporlu Feyzullah tarafından düşürüldü. Hakemin verdiği penaltıyı kullanan Yüksel topu kaleci Cem’in üzerine atmasına rağmen takımı adına golü kazandırdı. 1-2
Doksan dakikanın ardından maçta skor değişmedi ve deplasmanda 3 puanı 2 golle alan konuk ekip Bandırmaspor oldu. Nazilli Belediyespor ise ikinci kez evinde puan kaybederek liderlik şansını kaçırdığı gibi düşme potasına geriledi.
Stad; Nazilli Şehir
Hakemler; Volkan Bayarslan x, Murat Yıldırım x, Emir Fatih Akbulut x
NAZİLLİ BELEDİYESPOR; Kurtuluş Yurt xx , Mehmet Ersavaş xxx, Osman Yıldırgan xx (Dk 58- Erdinç Karakaş x) İbrahim Kırdemir xxx, Fahri Gül xxx, Nizamettin Kemal Metin xxx, Fatih Üge xx (Dk 73-18 Semih Atıcı xx), Polat Özsel xx, (Dk 46 Kenan Karışık xx ), Serdar Kılıç xx , Baha Çörüz x , Yüksel Babayiğit xxx
BANDIRMASPOR; Cem Temizel xxx, Ünal Danışıkkaya xx, Feyzullah Hardak xxx, Nihat Özay xx, İnan Doğan xx, Bülent Taş xxx, Mustafa Şen xx, Ünal Avcı xx (Dk 46 Ziya Yemiş xx), Ali Kafadar xxx (Dk 85- Abdülkadir Boklaya), Ali Serin xxx (Dk 87- Nazım Orta Fidan) Recep Ata xxx
Sarı kartlar; Yüksel, Osman, Nizamettin, İbrahim(Nazilli Belediyespor) İnan, Feyzullah, Nihat, Recep(Bandırmaspor)
Goller; Dk 43 Yüksel (Penaltıdan) (Nazilli Belediyespor) Dk 10 Ali Serin, Dk 14 Ali Kafadar (Bandırmaspor)

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 23:58:32


..............

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder