10 Ağustos 2013 Cumartesi

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 2009-2010 SEZONU


Ayaktakiler Soldan Sağa : Kurtuluş Yurt,Göksel Yaman,Erdoğan Davaslıoğlu,Ramazan Irmak,Samet Sakarya,İbrahim Kırdemir
Oturanlar Soldan Sağa : Mehmet Ersavaş,Ahmet Faruk Alataş,Erdinç Karakaş,Hüseyin Ateş ,Nevzat Öner
(Hazırlık Maçı)

Sezon Açılışı Hazırlık Maçı : 
Nazilli Belediyespor 1 Akhisar Belediyespor 1
Ayaktakiler Soldan Sağa : Ahmet Faruk Alataş, Kurtuluş Yurt, Ramazan, Hüseyin Akmaz, Göksel Yaman, Ahmet Özen
Oturanlar Soldan Sağa : Mehmet Ersavaş, Kenan Karışık, Erdoğan Davaslıoğlu, Erdinç Karakaş, Soner Sakarya
Sezon açılışı

NAZİLLİSPOR TEKNİK HEYETİ
Teknik Direktör:Yüksel CAN
Antrenör:İsmail ALAN
Antrenör:Gürhan Sönmez
Kaleci Antrenörü:Atilla Kırıkkaya


2009-2010 NAZILLI BELEDIYESPOR KADROSU

2009-2010 Sezonunda 3.Lig 2.Klasman grubunu 5.bitirdik.



BAŞKAN ENGİN TOPÇU
TEKNİK DİREKTÖR YÜKSEL CAN
********
Yönetim Güven Tazeledi
TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da dün akşam yapılan olağan genel kurulda Engin Topçu başkanlığındaki mevcut yönetim güven tazeledi.
Nazilli Belediye Sarayı Tiyatro Salonu’nda yapılan genel kurulda Belediye Başkanı Haluk Alıcık, divan başkanlığını yaptı.
Kongrenin açılışında konuşan Başkan Alıcık, “Biz şu anda Aydın ilinde Türkiye liglerinde tek profesyonel takım ünvanını elimizde bulunduruyoruz. Ancak şu anda bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Herkesin de elini taşın altına koymasını istiyoruz. Biz Bir üst lige çıkmak için düğmeye bastık. İnşallah bunu da bu yeni sezonda başaracağız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kongrede oy kullanma işlemine başlandı. Mevcut başkan Engin Topçu’nun tek aday ve tek liste ile girdiği seçimlerde, yapılan sayımın ardından mevcut yönetim güven tazelemiş oldu.
Engin Topçu başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Ziya Aksüt, Hilmi Volaka, Vahit Aysan, Ali Gürsoy, Nuri Arslan, Gürel Çırpanlı, Nevzat İzgü, Selahattin Yılmaz, Mehmet Koşar, Kemal Aşık, Arif Şentürk, Mustafa Altınok, Yaşar Gözdaş, Ramazan Gençler, Umut Portakal, İsmail Özer, Ahmet Uluhan, İbrahim Sarınoğlu, Yılmaz Kınlı, Asım İçeli, Selahattin Menekşe, Serdar Rıfat Pirinç, Kemal Aslan, Nurettin Özkat, Recep An, Abdullah Aktolun, Metin Putak, Mehmet Atalay, Taner Günana, Doğan Güneş, Ömer Pamuk, Hakan Karakaş, İrfan Bezci ve Gürdal Yüzügüler.
iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 10:34:28

Nazilli Belediyespor Hedef Büyüttü.
Nazilli Belediyespor Başkanı Engin Topçu, kongrenin ardından göreve gelen yeni yönetim olarak Nazilli Belediyespor için tek yürek tek vücut olduklarını belirtti.

Nazilli Belediyespor yönetiminin güvenoyu almasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Topçu, “Arzu ettiğimiz yönetimi oluşturduk. Herkes işine bakacak, Nazilli Spor başarıyı yakalayacak. Bizim bu çalışma dönemimizdeki parolamız budur. Arkadaşlarımla başarıyı yakalayacağımızı inanıyorum. Şimdi lafı bırakıp transfer için kollarımızı sıvayacağız. Aramızdaki tecrübeli arkadaşlardan da yararlanıp yanlış işler yapmamaya çalışacağız. Aydının profesyonel ligde tek temsilcisi haline geldik. Buda bize daha fazla sorumluluk getiriyor. Hedefimizdeki başarıyı yakalayacağız” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, yeni seçilen yönetime istekle göreve geldikleri için teşekkür etti. Başkan Alıcık, “Nazillimizin sesini bir şekilde Türkiye’de duyuracağız. Nazilli Belediyespor da bunlardan birisi, Nazillinin spordaki gururu. Bu gururumuzu en iyi şekilde temsil edip Nazilliye layık olduğu 2. Lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 10:47:54

Nazilli Belediye'den Transfer Atağı

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.
Nazilli Belediyespor bir yandan futbolcu seçmelerinde sporcu ararken, dış transferde de son olarak sol açıkta oynayan Ahmet Faruk Alataş (24) ve orta saha oyuncusu Mehmet Samet Akbaba (26) ile prensipte anlaşarak 2 yıllık sözleşmeye imza attırdı. A. Faruk Alataş’ın daha önce Denizlispor-Buca ve M.Kemalpaşa spor da oynadığı, M. Samet Akbaba’nın ise Samsunspor-İstanbulspor ve Atınordu da oynadığı öğrenildi.
Bu yıl ligin çok zorlu geçeceğini, hedeflerinin mutlaka 2. Lig'e yükselmek olduğunu anlatan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, “2. Lige yükselmek için takımımızda eksik gördüğümüz bölgelerde çalışmalarımız sonucu Hem Mehmet Samet Sakarya, hem de Ahmet Faruk Alataş takımda görmek istediğimiz futbolculardı. Bu oyuncuları takımımıza kazandırarak hedefimize 1 adım daha yaklaştığımıza inanıyorum. Hocamıza ve yeni transferlerimize bu sezon başarılar diliyorum. Ayrıca transfer çalışmalarımızın devam etmekte olduğunu ve futbolcu seçmelerinde beğendiğimiz futbolcuları da takıma kazandırarak 3. Ligin en iyi takımı olacağına inanıyoruz” dedi.
Nazilli Belediyespor’un yeni transferi Samet Akbaba da, ''Böyle bir kulübe geldiğim için de ayrıca çok mutluyum. Nazilli Belediyespor'un başarısı için çalışacağım'' diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 13:00:03

Futbolcu Seçmeleri Tamamlandı.


TFF. 3 lig 2 grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da futbolcu seçmeleri sona erdi.
Seçmeleri izlemek için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Engin Topçu ve Belediye Meclisi üyelerinden bazıları katıldı. Nazilli Belediyespor teknik direktörü Yüksel Can ve Teknik Heyet seçmelere gelen futbolcuları dikkatle izleyerek karar vermeye çalıştı.
Şehir dışından katılımın yüksek olduğu seçmelerde tüm sporcuların kıyasıya oynaması hem seçmeleri renklendirdi hem de Nazilli Belediyespor’un kalitesinin artması için gerekli olan gençlerin bulunmasına kolaylık sağladı. Nazilli Belediyespor’a şampiyonluk yaşatmak için geldiğini belirten Yüksel Can, kaliteli ve becerikli futbolcular gördüğünü belirterek beğenilen futbolcuların kamp programına dahil edileceğini belirtti.
Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu seçmeler hakkında yaptığı konuşmada, “Elemelerdeki hedefimiz takımdaki eksik yerleri tamamlamak. Bölgemizdeki gençlerimizin önünü açmaktır. Nazilli Belediyespor olarak iç ve dış transferleri de hocamızın istekleri doğrultusunda yapmaktayız. Üzerinde durduğumuz oyuncularla görüşmelerimiz devam etmektedir. 2. Lige çıkma hedefimizde yapacağımız transferlerle ve seçeceğimiz gençlerimizle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum”dedi.
Seçmelerde sporcuların sert oynamaları ne kadar odaklandıklarının göstergesiydi. Seçmelere Gümüşhane, Fatsa, Kayseri, Sakarya, İstanbul, Ankara, Denizli’den katılan sporcular da Nazilli Belediyespor’a verilen önemi gösterdi.
iha
Yayın Tarihi : 01 Temmuz 2009 Çarşamba 18:16:58

Yeni Salonun Adı Rıdvan Dilmen


Nazilli’de, Sümer Park’ta bulunan spor salonuna Rıdvan Dilmen’in adının verilmesi kararlaştırıldı
Nazilli Belediye Meclisi’nin toplantısı 16 MHP, 7 CHP, 6 AKP, bir DP ve bir bağımsız üyenin katılımıyla yapıldı. Görüşülen konular arasında spor salonunun adının değişitirilmesi de yer aldı.
Nazilli’nin MHP’li Belediye Başkanı Haluk Alıcık, spor salonunun adının “Dr. Rıza Arpaz” olduğunu hatırlatarak, “Dr. Rıza Arpaz’ın adını yine Sümer Park’ta bulunan sağlık ocağına vereceğiz. Rıdvan Dilmen, Nazilli’nin tanımında etkin rol oynamaktadır. Bunun yanı sıra bugüne kadar Rıdvan’ın Nazilli Belediyespor’a da katkıları tartışılmaz. Bu nedenle Spor Salonu’nun adının Rıdvan Dilmen olmasını arzu ediyoruz” dedi.

Nazilli Belediyespor İstanbul'a Çıkarma Yaptı.
TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor yönetimi transfer çalışmaları kapsamında İstanbul’da oyuncu ararken, iç transferde de Serdar Kılıç ile sözleşme yenilendi.
Nazilli Belediyespor bir yandan dış transfer için futbolcu ararken iç transferde de hız kesmiyor geçen sezon başarılı grafik çizen santrafor Serdar Kılıç sözleşme yenileyerek kendini Nazilli Belediyespor’a emanet etti.

Bu yıl hedeflerinin 2. Lig'e yükselmek olduğunu her fırsatta anlatan Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, “2. Lige yükselmek için takımımızda eksik gördüğümüz bölgelerde çalışmalarımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ve Kulüp Başkanımız Engin Topçu, geçtiğimiz hafta Nazilli’ye gelen Rıdvan Dilmen’in tavsiyeleri doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü ile görüşmeler yaptı. Ayrıca başkanlarımız, MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Ertuğrul Kumcuoğlu’nun girişimleriyle Beşiktaşlı yöneticilerle temas kurdu. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Engin Topçu, Sayman Üye Nuri Aslan ve Genel Menajer Orhan İbiş İstanbul’a gittiler ve bu köklü kulüplerin alt yapısından yetişen futbolcuları izleyecek yöneticilerimiz, öneriler ve tavsiyeler üzerinde sağlanacak mutabakat ile Nazilli Belediyespor formasını giydireceğiz” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 07 Temmuz 2009 Salı 12:55:59

Nazilli Belediyespor Sahaya İndi.

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, yeni sezon öncesi top başı yaparak, sezon hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz sezon 3. Lig 2. Grup’u 3’üncü sırada tamamlayan Nazilli Belediyespor sahaya indi. Nazilli Belediyespor 2009-2010 sezonu hazırlıklarına Esat Ergüler Tesisleri’nde başladı. Sabah 07.00 ve akşam 19.00’da olmak üzere günde çift idman yapan Nazilli Belediyespor’lu futbolcular, Teknik Direktör Yüksel Can nezaretinde topsuz çalışmalarla güç topluyorlar.
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Yüksel Can, sezon hazırlıklarına erken başladıkları yönünde gelen eleştirilere katılmadığını söyleyerek, “Kontrollü gidiyoruz. Benim tanımam gereken oyuncular var, yeni gelen oyuncular var. Sezonu erken açtığımız söylenemez. Hatta rakiplerimizin geç kaldığını düşünüyoruz” dedi. Şampiyonluk hedefi olan takımların yola erken çıkması gerektiğini söyleyen Yüksel Can, “Şu anda denenen oyuncular var. Biz oyuncularımızı, oyuncularımız da bizi tanıyacak. Kaynaşma süresini lig başlayana kadar tamamlamak istiyoruz” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 09 Temmuz 2009 Perşembe 14:36:17

Nazilli Belediye Transfere Doymuyor.

TFF 3. Lig 2. Gurup takımlarından Nazilli Belediyespor’da 2 transfer bir arada yapıldı.
Lig hazırlıklarına son hızla hazırlanan Nazilli Belediyespor Lige 2 hafta geç başlamasını değerlendiriyor. Lig maçları öncesi transfer çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Başkan Engin Topçu, Çanakkale Dardanelspor’un milli oyuncuları stoper Volkan ve Forvet Okan ile sözleşme yaparak renklerine bağladı.
Daha önce 40 kez genç milli takımda oynamış olan tecrübeli defans oyuncusu 22 yaşındaki Volkan ile 23 kez genç milli takımda oynamış olan genç forvet 18 yaşındaki Okan, kiralık geldikleri Nazilli Belediyespor’un 2. lige giriş vizesi olacaklarını söylediler.
İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Defalarca genç milli takımda oynamış arkadaşlarımızın aramızda olması Nazilli Belediyespor için büyük bir onurdur. Bu arkadaşlarımızla birlikte takımımız daha da renklenecek ve taraftarımız zevkli bir sezon geçirecektir. Takımımız adına hayırlı uğurlu olmalarını diliyorum” dedi.
İmza törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra Başkan Engin Topçu, 2. Başkan Hilmi Volaka, Genel Menejer Orhan İbiş ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Düzgün katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 

Nazilli Belediyespor Fırsat Tepti.

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu’nda Nazilli Belediyespor kendi evinde öne geçtiği maçta Muğlaspor ile 1-1 berabere kaldı.
Maça hızlı başlayan ev sahibi Nazilli Belediyespor 3’üncü dakikada A.Faruk’un sol kanattan ceza sahasına kadar girdi ve açtığı ortada devansın arasına giren Okan topa dokunarak kaleciyi avladı ve durum 1-0 oldu. Bu dakikadan sonra atağa geçen Muğlaspor aradığı golü dk. 41 de Hayati’nin sağ kanattan açtığı ortada topla buluşan Kıvanç bu sefer kaleci Kurtuluşu avladı ve maç 1-1 oldu. Maç da kalecileri geçen toplar adeta direklerin önlemesi ile iki takımı da galibiyete götürmedi. Maçın son dakikalarında iki tarafında etkili ataklarına rağmen sonucu değiştiren gol gelmedi ve 1-1 sona erdi. Muğla spor ilk puanını alırken Nazilli Belediyespor puanını 10’a çıkardı. Maçın ilk yarısında Muğla sporlu bir taraftar sıcaklardan dolayı fenalaştı.
Maç sonu konuşan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu; “Bize ve taraftarımıza yakışmayan bir oyun sergiledik. Taraftarlarımızdan ve tüm camiamızdan özür dileriz. Önümüzdeki Ispartaspor maçında futbolcularımızın hatalarını telafi edip, 3 puanla evimize döneceğimize inanıyorum” dedi.
STAD; Nazilli Şehir
Hakemler; Mehmet Emre xxx, Murata Şener xxx, Soner Maraş xxx
NAZİLLİ BELEDİYESPOR; Kurtuluş xxx, İbrahim xx, Erdinç xx , Muhittin xx, Volkan xx, Nevzat xxx, Hüseyin Ateş xx (Dk. 45 Ahmet Özen), Okan xxx, Göksel xxx, M.Samet xx (Dk.45 İrfan), A.Faruk xxx (Dk.83 Kenan)
MUĞLASPOR; Göksel xx, İnan xxx, Erhan xxx, Halil xxx, Hayati xxx, Levent xx, Kıvanç xxxx, Enver xx (Dk.90 Çağdaş), Cihan xx (Dk.73 Sercan), Fatih xx , Ersan xx (Dk. 68 Ata Gürbüz)
GOLLER: Onur Dk 3 (Nazilli Belediyespor), Kıvanç Dk. 41 (Muğla spor
İHA
Yayın Tarihi : 04 Ekim 2009 Pazar 18:14:03

Nazilli'de Gol Sesi Çıkmadı.0-0

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu’nda bugün kendi sahasında Altınorduspor’u ağırlayan Nazilli Belediyespor 0-0 berabere kaldı.
Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan Nazilli Belediyespor-Altınorduspor maçının ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın son dakikalarında iki tarafında etkili ataklarına rağmen sonucu değiştiren gol gelmedi ve 0-0 sona erdi. Nazilli Belediyespor puanını 11’e çıkardı. Maçın ilk yarısında 112 Ekiplerinin aracının klimasının hortumu patlayınca ortaya çıkan ses ve duman seyircileri heyecanlandırdı.
Maç sonu konuşan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu; “Atak geliştirdik fakat sonuç alamadık. Son derece üzgünüm” dedi.
STAD: Nazilli Şehir
HAKEMLER; Öner Fırat x, Vedat Demir x, Selman Timur xx
NAZİLLİ BELEDİYESPOR; Erman xxxx, İbrahim xxx, Erdinç xxx, Muhittin xx (Dk.46 Mehmet xx), Volkan xx (Dk.46 Ramazan xx), Kenan xx, Hüseyin Ateş xx (Dk. 69 Okan xx), İrfan xx, Göksel xxxx, M.Samet xx, A.Faruk xx
ALTINORDU SPOR; Onur xxx, Yusuf xxxx, Koray xxx, Fırat xxx(Dk.87 Lider ?), Altan xx, M.Mert xxx(Dk.69 Osman), Zafer xx, Sinan xx, Mustafa xxx (Dk.73 Sercan), Celal Özcan xx, Serkan xx
SARI KARTLAR; Volkan, Samet (Nazilli Belediyespor)-Yusuf, Zafer, Celal Özcan (Altınordu spor)
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2009 Pazar 18:28:01

Ahmet Kılıç'la Görkemli İmza Töreni.

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Nazilli Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Ahmet Kılıç görkemli bir imza töreni ile görevine başladı. Altınordu maçı sonrası Yüksel Can ile yollarını ayıran ve 10 gündür teknik direktör arayışlarını sürdüren Nazilli Belediyespor Ahmet Kılıç'la sezon sonuna kadar anlaştı.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’un Nazilli’de programı nedeniyle bulunduğu saatlerde gerçekleşen imza töreni bir ilk oldu. Nazilli Protokolünün tam olarak katıldığı imza töreninde herkesin ortak temennisi Aydın’ın tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor’un 2.Lig’e çıkması oldu.
Balıkesirspor, Eskişehirspor, Afyonspor, Göztepe gibi kulüpleri çalıştıran başarılı teknik adam Ahmet Kılıç, Nazilli Belediyesporun geçen Pazar Ankara’da oynadığı Keçiörenspor maçını izlediğini belirterek “Kulüpler içinde en iyi kulübe geldiğime inanıyorum. İsteyerek geldim. Yönetimimizin sıcak karşılamasından dolayı çok memnunum. Sezon iyisiyle kötüsüyle başladı ve devam ediyor. Takımımızın içinde bulunduğu performans itibariyle hak ettiği yerde olmadığını görüyorum. Bugün takımımızla az da olsa bir çalışma yapacağız önümüzdeki Torbalıspor maçına taktik ve uyum sorunu çözerek girmeye çalışacağız. En büyük avantajımızın Ligin ilk yarısına girmemiz olmasını düşünüyorum. Sezon arasında gerekirse ufak takviyelerle 2. yarıya bomba gibi hazırlanacağız. Yönetimimizi ve taraftarlarımızı bu hafta oynanacak olan Torbalıspor maçında desteklemelerini istiyorum. Büyük taraftar desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.” dedi.


İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 01:55:00

Nazilli Belediyespor Uzatmada Vuruldu.


TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu’nda Nazilli Belediyespor kendi evinde oynadığı maçta Torbalıspor’u baskılı ve etkili futboluna rağmen uzatma dakikalarında yediği gol ile 1-2 yenildi.
Stad; Nazilli Şehir
Hakemler; Özer Bektaş xx, Gürcan Çalışkan xx, Yunus Taşkın xxx
NAZİLLİ BELEDİYESPOR; Erman xxx, M.Ersavaş xxx, Ramazan xx (Dk. 46 Hüseyin Akmaz xx), Erdinç xxx, Muhittin xx (Dk.78 İrfan ?), Volkan xx (Dk.46 Ramazan xx), Kenan x, Hüseyin Ateş xx, Göksel xxx, M.Samet xx (Dk.63 A.Faruk xx), Okan xxx
TORBALISPOR; Umut xxx, Ufuk xxx, Salih xxx, Celal xxx, Süleyman xx, Erkan xx, Emrah xx (Dk.59 Rıdvan), Hakan xxx (Dk. 86 Hüsnü), Hasan xx, Mümin xxx, Gökhan xx (Dk. 61 M.Ali xx)
GOLLER: Onur Dk. 20 (Nazilli Belediyespor) - Emrah Dk. 26, Mümin Dk. 90+2 ( Torbalıspor)
SARI KARTLAR: Muhittin, Kenan (Nazilli Belediyespor)- Ufuk, Salih (Torbalıspor)

Liderlik koltuğundan ayrılmayacağını kanıtlayan Torbalıspor’un yanında Nazilli Belediyespor 5 haftadır bireysel hatalar yüzünden yenilmeye devam ediyor. Ayrıca ikinci golü atmanın sevincini yaşayan Torbalıspor Kulüp Başkanı Hamit Karasu Nazilli Belediyespor Protokol Trübününde bulunan bazı kişiler yüzünden arbede yaşandı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor Yöneticilerinin araya girmesi ile olaylar sona erdi. Torbalısporlu taraftarların “Nazilli Kümeye” sözlerini ise Nazilli Belediyespor taraftarları ıslıklayarak tepki verdi. Orta hakem Özer Bektaş’ın son dakikalarda kötü yönetimiyle her iki takım taraftarlarından tepki aldı. Ayrıca Maçın başlamasına dakikalar kala taraftarlar stad dışında Haluk Alıcık posteri açarak “Büyük Başkan” diyerek stad dışına çağırdılar. Alıcık, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çekildi.


Maç sonu konuşan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu; “ Maç boyunca üstün oynayan taraf bizdik. Fakat bir şansızlığımızın olduğunu düşünüyorum. Gol yollarında bir sorun yaşıyoruz. Ayrıca yenildiğimiz bütün maçlarda bireysel hatalar yüzünden olması bizleri ayrıca üzüyor. Teknik Direktörümüz Ahmet Kılıç’ın takımımıza kattığı hırs ve morali gördük ve mutlu olduk. Takım olarak iyi fakat şanssız olduğumuzu düşünüyorum. Lige verilen aradan faydalanarak İkinci yarıda fırtına gibi esecek bir Nazilli Belediyespor göreceğimize inanıyorum.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2009 Pazar 17:31:08

Fatura 3 Futbolcuya Kesildi.
Son yedi haftadır galibiyet yüzü göremeyen Nazilli Belediyespor bu düşüşün faturasını 3 futbolcuya kesti.
Menemen mağlubiyetinin bardağı taşıran son damla olduğunu açıklayan basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler “Tüm iyi niyetimize rağmen bazı futbolcuların yüreklerini ortaya koyamadıklarını gördük. Beklediğimiz performansı gösterememesi üzerine yönetim kurulumuz İstanbulspor’dan transfer ettiğimiz Samet, Denizli Belediyespor’dan transfer ettiğimiz Muhittin ile Kuşadasıspor’dan transfer ettiğimiz Erdoğan ile yollarımızı ayırma kararı aldı. Hiçbir futbolcumuzla ilgili art niyetimiz ve peşin hükmümüz yokt, ancak bunları yapmak zorundaydık” dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 16:08:14

Muğlaspor Kaçtı Nazilli Yetişti!

STAT: Muğla Atatürk

HAKEMLER: Cihan Burgan **, Barış Akdemir **, Burak Ağlamış **
MUĞLASPOR: İbrahim * - İnan ***, Erhan ***, Halil Çolak *** - Hayati **, Levent **, Çağdaş***, Onur ****, Atat Gürbüz *** - Ersan ** (55 Halil Arslan *), Enver **(55 Kasım *)

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Erman ** - Mehmet **, Erdinç **, İbrahim *** - Volkan ***, İrfan *, Ahmet Özen * (45 Nevzat **), Onur * (60 Hüseyin *), Göksel ? (6 A.Faruk **) - Okan **, Fatih Üge **

GOLLER: Dk.6 ve 35 Onur, 72 Fatih, 90+1 Hüseyin Ateş

SARI KARTLAR: Mehmet Ersavaş (Nazilli Belediyespor), Erhan, Halil Arslan, Çağdaş (Muğlaspor)

Nazilli 90'da güldü!


Haftalardır galibiyet alamayan siyah-beyazlılar, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Tekirova Belediye'yi uzatma dakikalarında attığı golle yenerek rahat bir nefes aldı!



STAT: Nazilli Şehir
HAKEMLER: Emre Altun **, Hüseyin Otyakmaz **, Ali Etlikci**
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Erman **, Mehmet ***, Erdinç **, İbrahim ***, Hüseyin Akmaz**, İrfan * (78 Hüseyin Ateş *), Ahmet Özen ***, Kenan **, Göksel ****, Okan ***, Fatih ** (67 Onur **)
TEKİROVA BELEDİYESPOR: Yusuf **, Muzaffer **, Umut **, Serdar **, İsmail **, Devrim **, Efe Berker ***, Alihan *** (87 Cenk), Ethem **, Cengiz ***, Erhan ** (79 Hüseyin İdiç *)
SARI KARTLAR: İrfan, Kenan, Göksel (Nazilli Belediyespor), Yusuf, Devrim, Cengiz (Tekirova)
GOLLER: Dk. 11 Göksel, 83 Ahmet özen, 90+2 Onur (Nazilli Belediyespor), 18 ve 67 Alihan (Tekirova)

Nazilli Belediyespor alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Tekirova Belediye'yi 3-2 yenerek rakibini puan olarak yakaladı. 11'de Ahmet Özen'in düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta Göksel'in kafa şutu ağlara gitti: 1-0. 18'de konuk ekipten Alihan, kaleci Erman ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda güzel bir plase ile skoru eşitledi: 1-1. 67'de Nazilli Belediyespor ceza alanı içerisinde yaşanan karambolü iyi değerlendiren Alihan bir kez daha sahneye çıkarak takımını öne geçirdi: 1-2. 83'te Kenan'ın orta alanda kullandığı serbest vuruşta Göksel'in aşırtma kafa şutu skora tekrar denge getirdi: 2-2. 90+2'de Onur, sol kanattan gelen ortayı iyi değerlendirerek klas bir vuruşla takımına galibiyet getiren golü kaydetti: 3-2.
Kaynak : Yeni Asır - ALİ SOYDEMİR

BAŞKANI AĞLATAN MAÇ.!

Nazillibelediyespor 8 hafta sonra sahasında Tekirova Belediyesporu 3-2 yenip galibiyetle tanıştı. derin bir oh çeken yönetim kurulu Nazilli sporun ligin dibine demir atmaktan kurtulmasının sevincini yaşıyor.


Nazillisporun 2-1 mağlup iken taraftarların dakikalarca yönetim istifa bağırmaları şeref trübününda gergin anların yaşanmasına neden oldu. Taraftarlara ayıptır yapmayın diyen başkan Haluk Alıcık’a dinlemeyen taraftarları.. Nazilli sporlu futbolcular attıkları iki golle susturmasını bildi.


90+3 galibiyet golünü atan Nazillispor o ana kadar gerilen ortamı bayram havasına çevirdi. Gerilen belediye başkanını Haluk Alıcık gerilimini gözyaşları ile boşalttı.


Nazillispor basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler “Nazillispor olarak çok zorlu günlerden geçiyoruz. Yeni bir takım kurduk bugüne kadar her türlü fedakarlığı yapmamıza rağmen bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. Her maçta yönetim olarak eksiksiz maçlara gittik futbolcularımıza destek verdik. Ama taraftarlarımıza yaranamadık. Dün belediye başkanımız galibiyet golünden sonra boşalıncaya kadar ağladı. Başkan “biz bunu hak etmiyoruz böyle giderse ben bu işte yokum” sözü hepimizi düşündürdü. Bizde çok tedirginiz taraftarlarımıza sadece şu sözü veriyoruz “bize destek verin çalışma zevkimizi kırmayın”dedi.



Kaynak : nazilliyenihaber.org - Mustafa ÜNLÜ
Nazillisporda işler hem kör hem topal misali kötü gidiyor.. Takım istenilen düzeyde futbol oynamıyor, istenilen sonuçları da alamıyor. Pazar günü oynanan Nazillispor Tekirova maçında yine nahoş olaylar yaşandı. Nazilli spor 83 dakikaya kadar sahada 2-1 mağlup durumda oynuyor. Nazillispor taraftarlarından bir gurup daha önceki maçlarda olduğu Gibi başlıyor “YÖNETİM İSTİFA diye bağırmaya yönetim üzgün, şeref trübünü üzgün, sesler kesilmeyince başkan ve yöneticiler sinirli bir şekilde.. “ne istiyorsunuz ? ayıp oturun oturun yerinize” diye karşılık vermek zorunda kalıyor.. trübünler karışıyor .. Belediye başkanı Haluk Alıcık sahayı terk etmek istiyor. Arkadaşları onu bırakmıyor. İşte ondan sonraki dakikalarda Nazillispor 84 dakikada önce beraberliği, 90+3 te galibiyet golünü atıp maçı 3-2 kazanmayı başarıyor.O anda başkan Haluk Alıcık ta sevinçle karşılık sinir boşalması gerçekleşiyor arkadaşlarına sarılıp boşalıncaya kadar ağlıyor. Buraya kadar anlattıklarım yorumsuz haberdir.
Gelelim bundan sonraki fasulyenin nimetlerine.. Önce Belediye Başkanı Alıcık’ın spor kökenli olması, sporun içinden gelmesi Nazillispor için bir şanstır. Bunu daha önce de ifade etmiştim. Şöyle bir çevremize bakalım. Çinemadranspor, Kuşadasıspor, Ödemişspor, Milasspor, Tirespor, Türkiye süper liginde Fenerbahçe'yi 6-1 maglup eden ilimizin takımı Aydınspor nerede… maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilen Uşakspor Marmaisspor nerede Hepside Türkiye prefosyonel liglerinden amatör kümeye düşmekten kurtulamadılar.
Günümüzde kimse Nazillispor için kazanmıyor. Genç bir yönetim görev yapıyor. Hepsininde amacı ceplerinden verdiği paralarla Nazillisporu 2 nci lige çıkarmak. Lig başında 16 transfer yaptılar. Ama bir türlü başarılı bir takımı oluşturamadılar. Bugünkü sıkıntılar yaşanmak zorunda kalındı. Başarıyı yakalamak için teknik direktörü değiştirdiler. Kör topal giden takım sekerek gitmeye başladı. Rahmetli Hüseyin Barışcan'ın bir sözü vardır yarısından fazlası değişen bir takım ligde kalmaya oynar derdi. İşte şimdi Nazillispor bu dönemi yaşıyor. Taraftarlar bunu iyi bilmeli, maç izlemeye mi yoksa küfür etmeye mi geldiği belli olmayan, Huzur bozmaya çalışanlar statlara alınmamalıdır. Bu kişiler ne yazıktır ki bazı yöneticilerden güç almaktadır.
Ben açık olarak ifade ediyorum bugünkü yönetimi oluşturan genç arkadaşların çalışma zevki bu tür olaylarla kırılırsa bir istifa furyası başlar ki… İşte o zaman Nazillispor için bu sonun başlangıcı olur. Hiç kimse.. kendisine ve geçmişine küfür ettirmek için yönetime gelmiyor. Bir Belediye Başkanı sonunda stada gözyaşlarını tutamamışsa bunun vebali yönetime küfreden olumsuz tezahüratta bulunanlarındır.Taraftarlarımızında büyük kesiminin bu küfürü istemeden, elinde olmadan yaptığını inanıyorum. Taraftarlarımızın,sabırlı daha sağduyulu davranmasını bekliyorum. Yoksa Nazillispor ortada kalır. temsilinden başka yöneticiye bir yararı olmayan Nazillisporda hiç kimse görev almaz.
Kaynak : nazillihaber.org Erdoğan EKER


3 Gol 3 Puan


STAD: Nazilli Şehir Stadı
HAKEMLER: Osman Ender Bulut x, Serkan Akal x, Yavuz Bahadır Ordu xxx
GOLLER: Hüseyin Ateş Dk. 4, Okan Dk. 17, Göksel Dk. 25, Kenan Dk. 53(K.K) (Nazilli Belediyespor) – Halil Dk. 40 (Ispartaspor)
SARI KARTLAR: Erman, Volkan, İrfan, Kenan, Fatih (Nazilli Belediyespor) - Ender (Ispartaspor)
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Erman xx, M. Ersavaş xxx, Erdinç xxx, İbrahim xxx, Volkan xxx, İrfan xx, Onur x (Dk 73 Ahmet Özen ?), Kenan x , Göksel xx (Dk 29 Fatih x), Okan xx (Dk 83 H.Akmaz), Hüseyin Ateş xxx
ISPARTASPOR: Onur xx, Muharrem x (Dk77 Şevki ?), Ergün xx, Alihan xxx, Dede xx, Tahsin x (Dk 29 Ö.Faruk xx) , Ender xx, Halil xx (Dk 50 Barış xx), Bünyamin xx, Muzaffer xxx, Aydın xxx

İHA
Yayın Tarihi : 09 Aralık 2009 Çarşamba 17:12:00

Nazillispor Puan Hovardası!


NAZİLLİBELEDİYESPOR:0-KEÇİÖREN SPORTİF:0



Hakemler:Mehmet Devir(6),Çağdaş Çallıoğlu(5),Hüseyin Han(5)



NAZİLLİ BELEDİYE SPOR: Kurtuluş (5), Mehmet Ersavaş (6), Erdinç (6),İbrahim (7),Hüseyin (5)(Dk.72 Ali (4)),Nevzat(7),Onur(5)(Dk.78 A.Faruk(5)),Kenan(6),Fatih(5),Okan(5),Hüseyin Ateş(5)



KEÇİÖREN SPORTİF A.Ş.: Erhan(7),Ahmet(6),Arif(6),Adem(7),Özgür(6),Cem(5)(Dk.81 Harun),Onur(6),Serdar(6),Mert(7),Ekrem(7),Hakan(5),(Dk.64 Çağdaş(6))


GOL:YOK
20 Aralık 2009

Nazilli'den takviye..

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Topçu, Beykoz 1908'de oynayan Cüneyt ile her konuda anlaşma sağladıklarını bildirdi.

Topçu, teknik heyetin isteği doğrultuda eksik bölgelere ''nokta transferler'' gerçekleştireceklerini belirtti.

Zaman kaybetmeden dış transfer çalışmalarına başladıklarını kaydeden Topçu ''Saha içerisinde formasını ıslatacak olan oyuncuları renklerimize bağlayacağız. Ara transfer döneminde her konuda anlaştığımız Cüneyt ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık'' dedi.

Beykoz 1908'den Nazilli Belediyespor'a katkıda bulunmak için geldiğini belirten Cüneyt de ''Denizlispor altyapısında yetiştim. Ispartaspor'da oynadım. Son olarak da Beykoz'da oynarken, Nazilli Belediyespor ile anlaştım. Mutluyum, sevinçliyim'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Engin Topçu yaptığı açıklamada “Nazilli sporun ikinci yarıda sıkıntı yaşamaması için yönetim olarak ne gerekiyorsa yapacağız teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda 4,5 mevkie nokta transfer yapmak istiyoruz bunun ilkini gerçekleştirdik ocak ayının ilk haftasında en az 3,4futbolcuyu daha transfer ederek çalışmalara eksiksiz başlayacağız” dedi

Kaynak : ajansspor.com 30 Aralık 2009


İki Transfer Birden 

TFF 3. Lig 2. Klasman Gurup takımlarından Nazilli Belediyespor’da nokta transfer çalışmaları kapsamında 2 transfer bir arada yapıldı. Kaleci Hasan Yaranlı (24) ve Orta Saha mevkilerinde oynayan Muzaffer Taşkın(28) ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Esat Ergüler Spor Tesislerinde düzenlenen imza törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Volaka, Nurettin Özkat, Doğan Güneş, Mehmet Atalay, Profesyonel Şube Başkanı Mehmet Koşar, Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler ve Kulüp Menajeri Orhan İbiş hazır bulundu.
Ligin ilk yarısında istediği sonuçlara ve pozisyona sahip olamayan Nazilli Belediyespor transfer sezonun başlaması ile transfer çalışmalarına hız verdiklerini gösterdi. Lige verilen ara ve transfer sezonun başlaması ile Nazilli Belediyespor geçen hafta aldığı sağ bek oyuncusunun ardından yeni transferlerini de açıkladı.
Nokta Transferlerle Hedeflerine gideceklerini söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Yüzügüler; “Nazilli Belediyespor olarak Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda ve eksik bölgelerimize nokta transferler yapmaya devam ediyoruz. Transfer sezonumuzun başlaması ile ilk transferimizi Beykoz’dan sağ bek mevkiinde oynayan Cüneyt’i renklerimize bağlamıştık. Bugün ise Gebzespor’dan kaleci Hasan Yaranlı ile Ispartaspor’dan orta saha oyuncusu ve 10 numara dediğimiz oyun kurucu olarak Muzaffer Taşkın’ı renklerimize bağlayarak gerçekleştirdik. Hasan ve Muzaffer ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladık” dedi.
Nazilli Belediyespor ile sözleşme imzalayan Hasan Yaranlı da, “Nazilli’ye başarılı olmak için geldim. Trabzonspor alt yapısında yetiştim ve 5 yıldır profesyonel olarak oynuyorum. Bu sezon başında yaşadığım sakatlık nedeniyle oynayamadım fakat Kupa maçında oynadım. Tamamen iyileştim ve Nazilli Belediyespor’un hedeflerini yerine getirmeye çalışacağım. Takımda ilk 11’in devamlısı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.
Nazilli Belediyespor’un Orta Sahasında vazgeçilmez olacağını belirten Muzaffer Taşkın, daha önce SüperLig, Bank Asya ve 2.Lig’de oynadığını belirten Taşkın ise, “Nazilli Belediyesporla geçtiğimiz sezon Ispartaspor karşılaşmasında tanıma fırsatı buldum. Tesislerimiz çok güzel ben daha önce 3.lig kulüplerinde hatta çoğu 2.lig kulüplerinde görmediğim imkanları burada görmek beni mutlu etti. Nazilli Belediyespor’un hedeflerinin yüksek olması amacıyla tercih ettim” ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 08 Ocak 2010 Cuma 10:28:05

Nazilli Belediye'den 2 Transfer Daha

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Nazilli Belediyespor, kaleci Serdar Ertemçöz (22) ve stoper Hamdin Kaya (21) ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz günlerde Hasan, Cüneyt ve Muzafferi takıma kazandıran Nazilli Belediyesporlular transfer çalışmalarında 2 futbolcuyu daha renklerine bağladıktan sonra lige sıkı bir dönüş yapacakları belirtti. Ligin ikinci yarısına iddialı gireceğini belirten Nazilli Belediyespor yöneticileri transfer sezonun başlaması ile bomba transferler yaparak hem taraftarın gönlünü kazandı.
“İsteyip de alamayacağımız oyuncu yok ve istediğimiz tüm oyuncuları aldık” diyen Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, “Nazilli Belediyespor olarak Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda ve eksik bölgelerimize nokta transferler yapıyoruz. Aldığımız futbolcuların tamamı istediğimiz oyuncular bu hem hocamızı hem de bizi sevindiriyor. Hedeflerimize ulaştıracak futbolcuları özenle seçtik ve aldık. Eksik gördüğümüz mevki oyuncularından Hamdin ve Serdar ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladık. Görüşmelerimizin devam ettiği oyuncular var bu oyuncuları da kampa dahil etme çabasındayız” dedi.


İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 12:31:04

Nazilli'de Gol Sesi Duyulmadı

STAD: Nazilli Şehir Stadı
HAKEMLER: Tolga Kadaz xx, Tunahan Ertem xx, Tolga Atsan xxx
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Serdar xxx, Cüneyt xx, Erdinç xx, İbrahim xxx, Volkan xxx, Gökhan xx (İrfan dk. 65 x), Hüseyin Ateş xx (Kıvanç dk. 81 x), Fatih xx (Hüseyin Tunç dk. 72 x), Göksel xx, Muzaffer xx, Okan xx
AFYONKARAHİSARSPOR: Özer xxx, Feyzullah xxx, M.Çetin xx, Erdal xx, Barış Ayyıldız xx (Selçuk dk. 80 x), Nihat xx (Dk 84 Engin dk. 84 x), İsmet xx, Ahmet xx ( Harun dk. 46 xx), Hasan xx, Onur xx, Barış Aydın xx
SARI KARTLAR: Cüneyt, Hüseyin Tunç, Muzaffer (Nazilli Belediyespor), M. Çetin, Erdal, Harun, Onur, Barış (Afyonkarahisarspor)
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2010 Pazar 18:29:03

Nazilli Belediyespor Zora'ya Emanet


TFF 3. Lig 2. Klasman Gurup takımlarından Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Murat Gürkan Zora ile 1,5 yıllık anlaşma yaptı.
Nazilli Belediyespor yönetimi dün akşam yapılan olağanüstü toplantının ardından teknik Direktör Ahmet Kılıç ile yollarını ayırırken; Kılıç’tan boşalan bu göreve Murat Gürkan Zora getirildi. Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Zora, kendini 1,5 yıllığına Siyah Beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Nazilli Belediyespor Başkanı Engin Topçu, yola yeni Teknik Direktör Murat Gürkan Zora ile devam edeceklerini söyleyerek, “Yönetim kurulumuzla acil olarak yaptığımız 3 saatlik toplantı sonucunda takıma yeni ve taze kan getirmesi amacıyla Teknik Direktör Ahmet Kılıç ile yolları ayırma kararı aldık. Sorumlu veya sorumlular olarak düşünmedik. Fakat Nazilli Belediyespor’un hedeflerinden uzaklaştığını gördüğümüz noktada yapabileceğimizin en iyisi bu olduğuna inandık ve uyguladık. Talihsiz bir sezon yaşıyoruz. Nazilli Belediyespor hak ettiği yerde değil. Çok puan kaybettik ve geride 14 maçımız kaldı. Yeni hocamız ile üzerimizdeki şansızlığı kırmak ve tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak istiyoruz” dedi.
Nazilli Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora ise, Nazilli Belediyespor takımının kaliteli bir ekip olduğuna dikkat çekerek, “Pazar günü sahamızda oynayacağımız Ispartaspor maçı ile birlikte yükselişe geçeceğiz” diye konuştu.
Bilindiği gibi; Teknik Direktör Murat Gürkan Zora, Aydınspor, Ispartaspor ve son olarak Torbalıspor’u çalıştırmıştı. Zora, imza töreninin ardından takımla birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 02 Şubat 2010 Salı 17:25:03

Nazilli Belediyespor Nihayet.

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu’nda Nazilli Belediyespor kendi evinde düşme potasında yer alan ve ligde kalma mücadelesinde önem arz eden Muğlaspor maçında son 15 dakikada bulduğu atakları iyi değerlendirerek maçtan 2-1 galip ayrıldı.
Maçın ilk yarısında Muğlaspor oldukça fazla pozisyon oluşturan ve iyi oynayan takım olurken, ikinci yarıda kondisyonu iyi olan Nazilli Belediyespor son 15 dakikada sayısız gol fırsatını kaçırmasına rağmen galibiyet açısından iki önemli golü atarak maçtan galip ayrıldı.


MAÇIN NOTLARI:

Maçı yaklaşık dört bin Nazilli Belediyespor taraftarı izlerken, Muğlaspor’u desteklemek üzere 170 taraftar katıldı.
Maç boyunca yağan yağmura rağmen çok sayıda taraftar maçı izledi. Maçı İzlemek için İlçe Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Ulukaraağaç, Belediye Meclis Başkanı Ziya Aksüt, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum ve daire müdürleri, Nazilli Belediyespor Yönetimi ve çok sayıda protokol üyesi protokol tribününde yerini aldı.
Son haftalarda aldığı yenilgiler ve beraberliklerle kaybettiği puanlara üzülen siyah beyazlılar, Muğlaspor önünde 3 puan almanın sevincini yönetim ve taraftarla paylaştılar.
Maçta yenik durumdayken hakaret eden taraftarlara maç sonunda Teknik Direktör M.Gürkan Zora ve Takım Kaptanı İbrahim Kırdemir tepki gösterdi. Maçın sonunda taraftarlar takımın ve teknik heyetin gönlünü aldı.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 09:15:05

Okan 3'lük Attı.


TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu’nda Nazilli Belediyespor sahasında Tekirova Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

STAD: Nazilli Şehir Stadı
HAKEMLER: Kerem Yükünç xxx, Soner Akgün xxx, Yalçın Köroğlu xxx
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Serdar xxx, Cüneyt xx, Turhan x (A.Faruk dk 46 xx), İbrahim xx, Mahmut xxx, Gökhan xx, H.Ateş xxx (Muzaffer dk 83 x), Kenan xx, Göksel xx, Okan xxx(Hamdin dk 70 x), Erdinç xxx
TEKİROVA BELEDİYESPOR: Yusuf xx, Efe xx, Mevlüt x (Ethem dk 63 xx), Hakan xx, Devrim xx, Hüseyin xx (Emrah dk 62 xx), İsmail xx, Birkan xx, Alihan xxx, Umut xx, Erhan xx (Yıldırım dk 79 x)
GOL: Dk.57 Okan (Nazilli Belediyespor)
SARI KARTLAR: Hüseyin, Devrim (Tekirova Belediyespor)


İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 19:21:01

Burası Nazilli Burada Şike Yok !!!!


Top yan ağlarda kaldı. Maçta bu sonuçla golsüz berabere bitti.
Muğlaspor’un Tekirovasporla berabere kalması sonucunda 3.Ligden Amatör kümeye düşen 3. Takım İzmirspor oldu.

Maç sonunda Konuşan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu; “Takımımız kurulduğu günden beri şaibeye veya şikeye karışmamaştır. Futbolcularımızı kutluyorum sahada ellerinden geleni yaptılar. Önümüzdeki sezon güçlü ve kaliteli bir kadro oluşturacağız. Ligin son 12 haftasında nağmağlup olmamız bizim önümüzdeki sezon için çalışmalarımıza katkı sağlıyor. İzmirspor camiasına geçmiş diyorum. Ama tarih tekerrürden ibarettir. O gün bizim başımıza gelenler, bugün İzmirspor’un başına gelmiştir. Gene de İzmirsporlu dostlarımıza geçmiş olsun diyorum” dedi.
MAÇIN NOTLARI:
Maçı yaklaşık 3 bin beşyüz Nazilli Belediyespor taraftarı izlerken, İzmirsporu izlemek üzere 45 taraftar katıldı.
Maçın orta hakemi Volkan Bayarslan maçın 28,43 ve 69. Dakikalarında futbolculara 1 dakikalık su molası verdi.
Zaman zaman oyun içersinde Muğla’dan gelen gol haberleriyle bazen İzmirsporlu bazen Nazilli Belediyesporlu taraftarlar tezahüratta bulundular.
Maçtan sonra Nazilli Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık penaltıyı kaçıran Okan’a teselli etmek için sahaya indi. Onu öperek birlikte Zeybek oynadılar.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte İzmirsporlu futbolcular Muğlaspor maçının sonucunu öğrenince sahada dakikalarca yatıp ağladılar.
Nazilli Belediyespor taraftarı ve futbolcuları “Burası Nazilli, Burada Şike yok”sloganı attı.
STAD: Nazilli İlçe Stadı
HAKEMLER: Volkan Bayarslan xxx, Sedat Bayrak xxx, Atakan Pehlivanlar xxx
GOLLER: -
SARI KARTLAR: Erdinç, İbrahim, Serdar, Nevzat (Nazilli Belediyespor) – Efe, Rıdvan (İzmirspor)
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Serdar xxxx, Cüneyt xx, Erdinç xxx, İbrahim xxx, Mahmut xx, Gökhan xx, H.Ateş xxx(Dk.75 A.Faruk xx), Kenan xx(Dk.65 Nevzat xx), Okan xx, Muzaffer xxx, M.Ersavaş xxx(Dk.87 Fatih ?)
İZMİRSPOR: Onur xxxx, Erşan xxx, Ali xx, Efe xxx, Olcay xxx, Uğur xx, Çağrı xxx, Rıdvan xx(Dk.83 Halit ?), Oğuzhan Emre xx(Dk.68 Hasan xx), Volkan xxx, Olcay xxx(Dk.65 Hakan xx)

İHA
Yayın Tarihi : 09 Mayıs 2010 Pazar 19:42:39

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder