6 Ekim 2020 Salı

3.LİG 2.GRUP 3.HAFTANIN PANORAMASI

 
3.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

PUAN DURUMU

4.HAFTANIN PROGRAMI

GOL KRALLIĞI

MAÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ


Bu maçı bahis sitesi yayıncı kuruluş vermiş ama haberim yoktu,olsa da oraya üye olmayı düşünmüyorum.Ev sahibi ekip 5.dk.da Fatih Kıran ile öne geçmiş,ancak Tekirdağ 24.dk.da Gökhan Artun ile eşitliği sağlamış.Bu sonuçla Tekirdağ 5 puanla 3.sırada,Yomra da aynı puan ve averajla 4.sırada haftayı kapattı.Gelecek haftaki Tekirdağ-Fethiye maçı merakla beklediğim maçlardan biri olacak. 

Naz Naz 3 Altın Puanla Döndü : 1 - 2 !!!
https://nazillisporumuz.blogspot.com/2020/10/naz-naz-3-altn-puanla-dondu-1-2.html

Ligin yeni takımı Çengelköy bu zorlu deplasmanda 11.dk.da orta sahadan rakip savunmasnın arkasına atılan topta Kaleci ile karşı karşıya kalan  Ömer Faruk Öztürk ile bulduğu golü korumasını bilerek 3 Altın Puan ile döndü ve Liderliğe yükseldi.İlk yarı karşılıklı ataklar ile geçmiş,ikinci yarıda Mardin bulduğu tek pozisyonda golü bulamayınca maçtan mağlup ayrılmış ve maç eksiği ile 3 puanla 10.sırada yer bulmuş oldu.Çengelköy'ün hocası Özgür Ataçocuğu içlerinde 66.dk.da Golcü Ali Özgür Basa olmak üzere 5 oyuncu değişikliği hakkını da kullanmış ve galibiyeti korumasını bilmiş.Mardin Fosfat hocası Cevdet Uzunküprü ise 3 oyuncu değişikliği ile hamle yapmış ama başaramamış.Mardin Fosfat'ta forvet 9 numara Melih Kılıç (26 yaşında Keçiören Bağlum Belediyesi BAL takımından geldi) eleştiriliyor.Yönetim burada yetersizlik görmüş olsa gerek ki transferin son gününde 24 yaşındaki Taha Esmeray ı Fırat Üniversitesi Amatör takımdan transfer etti.

Geçen hafta Nazillispor'a farklı yenilen Ceyhanspor bakımı biten kendi stadında oynadığı maçta ilk yarının sonunda 45.dk.da Nebi Tiryakioğlu nun ayağından yediği gol ile devreyi yenik kapatmasına rağmen ikinci yarıda maçı çevirmeyi başarmış ve 6-0 lık bozgunun etkisinden çabuk kurtulmayı başarmış.Golleri 47.dk.da frikikten 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncuları Ercan Çapar ve 64.dk.da Penaltıdan kanat forvetleri Muhammed Sak atmış.Hakem Aykut Sergin 8 sarı kart gösterdiği maç oldukça sert ve gergin geçmiş.Ceyhan ın etkili forvet oyuncularından Fatih Yılmaz 7.dk.da sakatlanıp çıkmış yerine Aziz Ceyan girmiş.Geçen sezon BAL da Şampiyonlukta büyük payı olan Kaptan Murat Çaydemir sezon başında Yalovaspor'a gitmişti geri dönmüş,böylece ''Bermuda Şeytan Üçgeni '' Murat Çaydemir-Fatih Yılmaz-Muhammed Sak tekrar kurulmuş.

''Ceyhanspor geçen sezon BAL 5.Grupta 22 maçta 63 gol atmıştı ve bunların 45'initaraftarların ''Ceyhan'ın Herkülleri'' dedikleri Kaptan Murat Çaydemir (14),Muhammed Sak (15) ve Fatih Yılmaz (16) atmışlardı ''

Darıca genç kadrosunun tecrübe eksikliği ile olsa gerek galibiyeti koruyamamış,iki duran top golüne teslim olmuş.

Ağrıspor'lu futbolcuların Karantina süreci devam ettiği için geçen haftadan sonra bu hafta da maçları ertelendi.
Ev sahibi ekip geçen haftayı BAY geçen Karaman'ı İlhan Aslanoğlu nun 48 ve 63.dk.larda attığı 2 gol ile yenmiş.Karaman ın 70.dk.da İsmet Yazgan ile verdiği cevap yeterli olmamış.2 Gol atan İlhan Aslanoğlu 24.dk.da sakatlanan Rıza Aslantaş'ın yerine oyuna girmiş ,İlhan'a şans doğmuş ve iyi değerlendirmiş.

Tepecik TD ü Enver Şen'in ikinci yarı başında yaptığı 2 değişiklik etkili olmuş,Kayhan Arduç ve Ömer Buğdaycı nın yerine İsmail Baran Karakoç ve Kadir Yılmaz Çelik girmiş.Tepecikspor hakkında her zaman en ayrıntılı bilgileri aldığım ''keskinbakis.com '' sitesinde İbrahim Keskin abinin maçla ilgili yorumları şöyle ; 

Değişiklikler, galibiyeti getirdi

İkinci 45 dakikaya değişikliklerle başlayan ev sahibi Mono Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor, bu değişikliğin karşılığını almış oldu. Teknik Direktör Enver Şen’in takıma dokunuşları yeşil-beyazlıların hücum gücünü arttırdı. Orta alanda ilk yarıda istediğini yapamayan Mono Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor, ikinci yarıda oyuna İsmail Karakaç’un dahil olmasıyla büyük bir hareketlilik kazandı. İkinci yarıya Kayhan Arduç’un yerine İsmail Karakoç ile başlayan yeşil-beyazlılar, bu oyuncunun katkılarını atılan iki golde de görmüş oldu. Orta alanda Yunus Emre Yaşar ve Sefer Kanıtemiz ile iyi bir üçlü olacağını gösteren İsmail Karakoç, ilk maçında sınıfını geçen oyuncular arasında yerini aldı. İlk kez yeşil-beyazlı formayı giyen İsmail Karakoç, orta alana büyük bir hareketlilik getirdi. Bununla birlikte Ömer Karancı’nın yenide oyuna dahil olan genç oyuncu Ahmet Ozan’da rakip takımın sol tarafını adeta hallaç pamuğuna çevirdi. Savunmada görev yapan Özkan Zileli ve Tayfun Yanar’da görevlerini layıkıyla yerine getiren isimler oldu. Özellikle sağ kanatta görev yapan ve bitmek bilmez enerjisiyle takımın hücum gücünü arttıran Enes, sahanın her zamanki gibi yıldızları arasında yerini aldı. Tecrübeli golcü İlhan Aslanoğlu’da, pozisyonları bularak attığı güzel gollerle adeta şapka çıkarttı.

Goller ardı ardına geldi

Mono Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor’da goller ardı ardına geldi. İlk yarıda sakatlanan Rıza’nın yerine oyuna dahil olan İlhan Aslanoğlu’nun ilerde topla iki kez buluşup ikisini de gol yapması üç puanın gelmesini sağladı. 49. Dakikada sağ taraftan yapılan ortayı kale önünde iyi takip eden tecrübeli oyuncu İlhan Aslanoğlu, şık bir vuruşla topu Karaman Belediyespor ağlarıyla buluşturdu. 1-0.

Golden sonra ataklarını daha çok sıklaştıran Mona Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor, 64. Dakikada ilk gole benzer bir pozisyonda İlhan Aslanoğlu ile ikinci golü buldu ve skor 2-0’a geldi. Skor avantajını ele geçirmesine rağmen oyunun son bölümlerinde sıkıntılar yaşamaya başlayan yeşil-beyazlılar, 71. Dakikada İsmet Yazgan’ın golü ele biraz telaş yapmaya başladı. 2-1’den sonra da pozisyon bulan Büyükçekmece Tepecikspor, üçüncü golü bulamamanın sıkıntılarını çekti. Buna rağmen savunmada hata yapmamak için büyük bir mücadele örneği gösteren yeşil-beyazlılar, maçı 2-1 kazanarak rakibine beraberlik şansı tanımadı. İlk üç puanını hanesine yazdırma sevinci yaşayan Mono Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor, Bay haftasına moralli girmeyi başardı.

Bir maç üç sakatlık

Karaman Belediyespor ile oynanan müsabakanın ilk yarısında Rıza Altıntaş, ikinci yarısında da Ömer Buğdaycı ve Kadir Yılmaz Çelik, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldılar. Sertliklere göz yuman müsabakanın hakemi, beş kez sarı kartına başvurdu. Birçok pozisyonda avantajı oynatan ve bazı pozisyonlarda da faulleri inandırıcı bulmayan karşılaşmanın hakemi, orta dereceli bir yönetim göstererek büyük tepki almadı.

http://www.keskinbakis.com/?islem=haber&id=9656

Tokatspor ,İskenderunspor'dan sonra bir Sürpriz de Kütahyaspor'a yaptı.Tokatspor 10 numaralı 2001 doğumlu futbolcusu Ahmet Talha Yılmaz ile 47.dk.da öne geçmiş,ev sahibi ekip tecrübeli forveti Onur Garip ile 71.dk.da cevap vermiş ama yetmemiş.Kütahyaspor taraftarının Hakem Oğuzhan Aksu ya hatalı kararları nedeniyle büyük tepkisi var.9.Dk.da Sağ bek Fatih Yılmaz'ın verdiği pastaki pozisyonda Kaptan Emrah Dağ'ın gördüğü Kırmızı kart ve Onur Garip ile buldukları 2.golün ofsayt gerekçesi ile sayılmamasına isyan ediyorlar.

Kütahyaspor şu 11 ile çıkmış.

Takip ettiğim futbolcu Fenerbahçe den Kiralanan Sol bek Emir Miray Köksal 26.dk.da yerini Murat Demirezen'e bırakmış.Salı günü Keçiörengücü'nden Kiralık transfer olan Erdem Onur Bektaş 11 de yer almış.

Tokatspor adeta U19 kadrosu ile iyi işler çıkarıyordu.Son gün transfer tahtasını açmışlar ve aralarında bizim eski oyuncularımızdan Eren Açıkgöz başta olmak üzere Mehmet Önkuzu,Eser Yayla,Gökalp Seçal,Ali Kemal Yükseker gibi bilindik oyuncular olmak üzere 15 yeni transfer yapmışlar.

    Anıl'lar Nazillispor'dan sonra Yozgatspor'u da yenmiş.2 tane iyi oyuncu var Anıl Gir ve Anıl Arıcıoğlu bunlara önlem alınamaması,durdurulamaması da enteresan geliyor bana,bu oyuncular bu kadar Süper yıldız ise 3.Lig'te ne işleri var gerçi Anıl Arıcıoğlu'na Süperlig takımları takip ediyor,G.Saray takip ediyor  ama yönetim bırakmıyor deniliyor demek ki cazip teklifler yok.
Anıl Arıcıoğlu golü Penaltıdan atmış ama ben gollere göre yorum yapmıyorum zaten.
Fethiye son 2 günde 5 transfer daha yaptı,en flaşı Yakup Alkan Bombası.
Gol Makinası Yakup Alkan'ı almakla büyük avantaj sağladılar ama şu var tabii Fethiyespor daha önceleri de isimli transferler yaptı,büyük paralar harcadı ama başarılı olamadı.Emre Torun da var,içeride sorun yaşanmazsa tabii ki bu takviyeler şanslarını arttırdı bana göre.Ümraniye den Sağ kanat Alihan Tuncer,Tuzla dan Kaleci Kubilay Tim Mert Akış,Payas'tan Ön libero Fatih Somuncu ve Nevşehir den Sol kanat Hakan Horzum da diğer transferleri.
 Yakup ile Alihan geçen sezon Kocaelispor'da Şampiyon olmuşlardı.
Yakup Alkan da enteresan bir oyuncu,bu kadar Gol Makinası falan diyoruz Malatyaspor 2015'te aldı bunu hiç oynatmadan 5 senedir Kiralıyor 2022'ye kadar yine Malatya nın oyuncusu.Yakup'ta 3.Lig'te iyi paralar kazanıyor daha üst liglerde oynamayı tercih etmiyor,fazla koşmayan ama pozisyon geldi mi golü atan bir oyuncu.Nevşehir ile anlaştı denilmişti demek ki Fethiye son anda daha fazla para verdi döndürdü iş.
Fethiye bu transferle Şampiyonluk için ne kadar istekli olduğunu gösterdi.
Gelecek haftaki Tekirdağ - Fethiye maçı sonucunu merakla beklediğim maçlardan biri olacak.
Yozgatspor ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum,geçen hafta geçen sezondan daha zayıflar dedim diye ve Çağrı Tekin isimli 2 oyuncu varmış karıştırmışım Orta Saha ve Forvet olarak sehven yanlışlık olmuş bu yüzden bir Yozgat taraftarı ileri geri lambur lumbur konuştu durdu.Ben bu yazıları 7 yıldır yazıyorum ilk kez böyle bir densizlik gördüm.Neyse 3 maçtır alınan olumsuz sonuçları Başkanları Corona yüzünden demiş,taraftarları büyük tepki gösteriyor bu kadar.Bunu da bir Yozgatspor Sayfası yazmış ''İstatistik :3 hafta oldu akan oyunda gol bulamadık. 3 hafta boyunca Sadece iki gol atabildik.İki golde duran toptan stoper oyuncusu Semih Oğuz"dan geldi.Gol yollarında ciddi sıkıntılarımız var . Taktiksel anlamda sıkıntılar yaşıyoruz .Yozgatspor"un kurtarıcısı Beytullah Ersoy olmamalı Seyit Ali Altın olmamalı. (Yozgatspor Sayfası)

HAFTANIN NOTLARI
*7 Maçta 17 gol atıldı,geçen hafta 22 Gol atılmıştı.
*2 Deplasman,3 Evsahibi takım galibiyeti,2 Beraberlik sonucu alındı.
*7 Maçta 38 Sarı,1 Kırmızı kart görüldü.
Kütahya-Tokat Maçı 7 Sarı,1 Kırmızı kart,Ceyhan - Darıca maçında 8 Sarı kart gösterildi.
*HEASK haftayı BAY geçti.
*İskenderun FK-Ağrı maçı Ağrıspor dan 13 futbolcunun Covid testi pozitif çıktığı karantina süreci devam ettiği için ileri bir tarihe ertelendi.
*misli.com rezaleti devam ediyor.

-GRUBUN ''EN'LERİ''
- En Fazla Galibiyet : (2) Çengelköy,Nazilli,Fethiye
- En Az Galibiyet : (0) Tokat,Kütahya,Yozgat,Karaman,Ağrı
- En Fazla Mağlubiyet : (2) Kahta,Yozgat
- En Az Mağlubiyet :(0) Çengelköy,Tekirdağ,Yomra,İskenderun
- En Fazla Beraberlik : (2) Tekirdağ,Yomra,Tokat
- En Az Beraberlik (0) : Nazilli,Fethiye,Mardin,Kahta,HEASK,Ağrı
- En Çok Gol Atan Takım : (9) Nazilli
- En Az Gol Atan Takım : (1) Ağrı (*1 Maçta)
- En Çok Gol Yiyen Takım : (8) Ceyhan,Tokat
- En Az Gol Yiyen Takım :  (1) Mardin,İskenderun

HAFTANIN TAKIMLARI

ÇENGELKÖY 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRLERİ

ÖZGÜR ATAÇOCUĞU (ÇENGELKÖY)

HASAN ŞERMET (NAZİLLİ BELEDİYESPOR)

HAFTANIN KARE ASI

ANIL GİR (FETHİYESPOR)

AYTAÇ DENİZ (NAZİLLİ BELEDİYESPOR)

İLHAN ASLANOĞLU (TEPECİK)
ÖMER FARUK ÖZTÜRK (ÇENGELKÖY)
*Oyuncunun hiç bir yerde fotoğrafını bulamadım.

KIRMIZI KARTLAR : Emrah Dağ (Kütahyaspor) Dk.9

KENDİ KALESİNE GOL : -

KAÇAN PENALTI : -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder