15 Ekim 2014 Çarşamba

2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta Değerlendirmesi !!!!

8.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

8.HAFTANIN PUAN DURUMU

9.HAFTANIN PROGRAMI

PAZARSPOR - DİYARBAKIR BŞB.SPOR : 2-0

Stat: Yenişehir
Hakemler: Ali Zağlı, Ahmet Yakarca, Yusuf Yaratıcı
Pazarspor: Fethi, Hakan Macit, Cabir, Burhan, Nezir, Hacı Şükrü (Dk. 72 Mülayim), Hasan (Dk. 78 Ramazan), Serkan, Aykut, Nuh, Ahmet (61 Dk. Salih)
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent, Ercan Ünal, Kamil, Ercan Çapar, Barış, Şehmus, Yusuf (Dk. 33 Ercüment), Erhan (Dk. 81 Sedat), Ertan, Mesut (Dk. 68 Caner), Sercan
Goller: Dk. 52 Ahmet, Dk. 90 Serkan (Pazarspor)
Sarı kartlar: Dk. 24 Hakan Macit, 45 Dk. Hasan, Dk. 73 Nezir, Dk. 87 Ramazan (Pazarspor), Dk. 39 Şehmus, Dk. 70 Sercan, Dk. 75 Barış (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Pazarspor 8.hafta da nihayet ilk galibiyetini aldı.Hem de Diyarbakır Bşb.gibi iyi bir takım karşısında.Böylece 7 puan yükselerek 16.sıradan 14.sıraya yükseldi ve düşme hattından bu haftalık uzaklaşmış oldu.Diyarbakır Bşb.Spor'a 1 hafta maç yapmamak yaramamış olsa gerek.Karşılaşmanın ilginç bir notu da iki kardeşin karlı karşıya gelmesiydi.Pazarspor'dan Serkan Çelik karşılaşmanın yıldızı olmuş.1.gol de asist,2.golü de kendisi atmış.Sezon başında Derince Belediyespor'dan transfer edilen 25 yaşındaki oyuncu Beşiktaş alt yapısından yetişmiş,orta sahanın ortasında oynuyor.
Pazarspor'da bu hafta Kaleyi Fethi Bilgin Onur Bilgin'den ilk kez devralmış ve çok da iyi oynamış.8.sezonu takımda ve hep 2.Kaleci konumunda,
Diyarbakır Bşb.Spor'dan Şeyhmus  Özer ile Pazarspor'dan Nezir Özer.
PAZARSPOR 11'İ ; 
DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ ; 
DÜZYURTSPOR - KOCAELİ BİRLİKSPOR 1-1
Stat: Ahmet Suat Özyazıcı
Hakemler: Yiğit Peşin, Ejder Yapıcı, Evren Çağlar
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Halit, Emre, Serdar, Gökhan, Selim, Halil İbrahim (Dk. 94 Yasin), Samet, Gürkan, Çağdaş, Hakan (Dk. 56 Sezer)
Kocaeli Birlikspor: Fırat, Erhan Yılmaz, Turgay, Erhan Şentürk (Dk. 85 Erman), Cafercan, Üstün (Dk. 80 Uğur), Emre, Adnan, Ramazan (Dk. 65 Volkan), Gökhan, Maksut
Goller: Dk. 72 Halil İbrahim (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 57 Cafercan ( Kocaeli Birlikspor) 
Sarı kartlar:  Dk.44 Selim (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 19 Ramazan, Dk. 70 Erhan Yılmaz (Kocaeli Birlikspor)
BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR1 1 KOCAELİ BİRLİKSPOR
http://www.youtube.com/watch?v=pX7TpEw53NU&feature=yout
Kocaeli Birlikspor geçen haftanın morali gittiği deplasmanda iyileşen Cafercan Aksu'nun attığı gol ile 1-0 öne geçmesine rağmen bunu koruyamamış.Düzyurtspor Halil İbrahim Cenik ile 73.dk.da beraberliği sağlamış.Son bölümde de üstün oynayıp galibiyeti kaçırmış.Kocaeli Birlikspor da iyi futbol oynamış.Düzyurtspor'da Teknik Direktör Ömer Ortakudaş kursta olduğu için takımın başında olamamış yardımcı antrenörler çıkarmış takımı bu haftaki Pazarspor maçından sonra kursu bitip takımının başında olacakmış. 
DÜZYURTSPOR 11'İ ; 
KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ; 

GÖLBAŞISPOR - SARIYER : 2-2

Stat: Gölbaşı
Hakemler: Ali Şükrü Beldüz, Fethi Kayış, Kerem Yükünç
Gölbaşıspor: Murat Günay, Kemal Bersis, Murat Selvi, Mertgül, Nuri, Selahattin, Bülent (Dk. 46 Fatih), Berkay, Hüseyin (Dk. 65 Okan), Timur, İbrahim (Dk. 86 Aydın)
Sarıyer: Osman, Eray, Mert, Serhat, Günay (Dk. 61 Gökhan), Sami, Gürhan, Eser (Dk.74 Ferdi), Soner, Hakan, Yaşar
Goller: Dk. 1 Yaşar, Dk. 89 Mert (Sarıyer), Dk. 37 ve 70 Timur (Gölbaşıspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Murat Selvi, Dk. 73 Kemal Bersis, Dk. 88 Fatih, Dk. 90 Okan (Gölbaşıspor), Dk. 45 Gürhan, Dk. 51 Hakan, Dk. 83 Serhat, Dk. 90 Yaşar (Sarıyer)
Son sıradaki Gölbaşıspor 8.haftada ilk galibiyetini almak üzereyken ''Sarıyer'in Beraberlik Tılsımı''na yakalanmış ve yazık olmuş.Daha 1.dk.da geriye düşmelerine rağmen 2-1 öne geçmeyi başarmışlar ama Sarıyer'in 89.dk.da Mert Somay ile attığı gole engel olamamışlar.Gölbaşıspor'da Timur Karagülmez attığı 2 gol ile yıldızlaşırken Hakem Ali Şükrü Beldüz her iki takıma 5'er sarı kart ile kötü bir yönetim göstermiş.Sarıyer 8.haftada namağlup tek takım ama 8 haftada 7 beraberliği olan da tek takım ve 9.sırada.Gümüşhanespor maçından sonra 2.kez son dakika golü ile beraberliği (2-2 bitti ikisi de) kurtarıyor.
2 gün önce Sarıyer'de üzücü bir olay yaşandı.Kobani olayları ile ilgili sosyal medyadan attığı mesajlar Sarıyer taraftarı tarafından tepki geçen Kaleci Antrenörü Erdal Ergörmüş için tesislere giden taraftarlarla konuşmak için dışarı çıkan Teknik Direktör Turhan Özyazanlar saldırıya uğramış.Üzücü bir olay.Hocaya geçmiş olsun diyorum.

GÖLBAŞISPOR 11'İ ; 

SARIYER 11'İ ; 


NAZİLLİ BELEDİYESPOR - HATAYSPOR : 0-1

Stat: Nazilli İlçe
Hakemler: Serdar Akkoçoğlu, Mehmet Yıldırım, Ali Akkor
Nazilli Belediyespor: İbrahim, Lider, Bora, Sedat, Erdi, Metehan (Dk.62 Mustafa), Tufan, Abdullah (Dk. 46. Ahmet), Mehmet, Hüseyin, Halil (Dk.42  Caner)
Hatayspor: Fatih, Halil Zeybek (Dk.89 Osman), Murat Uluç (Dk.83 İbrahim), Ömer, Özgür, Emre, Mustafa, Serkan (Dk. 54 Necdet), Halil Karataş, Mehmet, Murat Türkkan
Gol: Dk. 20 Mehmet (Hatayspor)
Sarı kartlar: Dk. 29 Hüseyin, Dk. 39 Abdullah, Dk. 52 Mehmet, Dk. 69 Ahmet,  Dk. 77 Sedat (Nazilli Belediyespor), Dk. 44 Murat Uluç, Dk. 59 Murat Türkkan, Dk. 90 Osman (Hatayspor)
Bu maçın yorumunu şurada yapmıştık ;
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ; 



HATAYSPOR 11'İ ; 


KIRKLARELİSPOR - ALTAY : 1-1
Stat: Lüleburgaz 8 Kasım
Hakemler: Şeref Taştan, Beybet Gök, Ömer Faruk Bakır
Kırklarelispor: Muhammet, Davut, Samet, Hasan Can Özkan, Lokman, Onur (Dk. 53 Murat), Göksel (Dk. 85 Emrah), Hasan Türk ( Dk.75 Okan), Enis, Hasan Erdi Aslan, Deniz
Altay: Burak, Emrah, Cumhur, Raşit (Dk. 85 Osman), Ömer, Mükail (Dk. 71 Bedrican), İlyas (Dk. 45 Tahir), Hikmet, Fatih, Hüsamettin, Yüksel
Gol: Dk. 15 Onur (Kırklarelispor), Dk. 22 Cumhur (Altay)
Sarı kartlar: Dk. 20 Hasan Türk, Dk. 45 Hasan Can Özkan, Dk. 51 Onur (Kırklarelispor), Dk 27. Fatih, Dk. 39 İlyas (Altay)
Kırklarelispor geçen haftaki ''Hatayspor maçındaki büyük hasar'' dan 5 oyuncusundan yoksun çıktığı maçta iyi futbol oynamış ve Altay gibi güçlü bir takımı elinden kaçırmış.Bu maçta Kırklarelispor taraftarları da takımlarına sahip çıkıp Stadı doldurmuşlar.Altay'da Semavi Özgür ve Sol bek Serkan Silan cezalıydı.Hikmet Yiğit Yöney ilk kez oynadı.Deplasman fobimiz sürüyor diyorlar.
KIRKLARELİSPOR 11'İ ; 

ALTAY 11'İ ; 


GÖZTEPE - BANDIRMASPOR : 1-4

Stat: Atatürk
Hakemler: Ercan Hellaç, Metin Cebeci, Tuğrul Akkoyun
Göztepe: Oğuzhan, Matteus, Burak (Dk. 55 Metin), Sabutay, Ertuğrul, Enes (Dk. 57 Mustafa), Samed, Koray (Dk. 62 Fatih), Halil, Umut, Timur
Bandırmaspor: Bekir, Yasin, Celal, Cenk, Serkan, Ali Kuleli, Onur (Dk. 78 Ali Serin), Oğuz, Hakkı İsmet (Dk. 86 Orkun), Hacı Mustafa, Muharrem Ozan (Dk. 82 Doğan)
Goller: Dk. 10 Timur (Göztepe), Dk. 13 Muharrem Ozan, Dk. 53 Hacı Mustafa, Dk. 80 Ali Serin, Dk. 90+3 Doğan (Bandırmaspor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Ertuğrul, Dk. 64 Samed, Dk. 76 Matteus (Göztepe), Dk. 30 Hakkı İsmet ve Hacı Mustafa, Dk. 90 Bekir, Dk. 90+1 Cenk (Bandırmaspor)
Göztepe 1-4 Bandırmaspor | Goller ve Özet.
http://www.youtube.com/watch?v=5obvsRn2mFk
Haftanın Maçında gülen taraf Şok bir sonuçla Bandırmaspor oldu.Maç öncesi ve Maç sonrası çok konuşulan bir maç oldu.Özellikle Hakem Ercan Hellaç'ın yönetimi her şeyin önüne geçti.Göztepe cephesinden Hakeme ve Bandırmaspor'lu futbolcuların anti futbol'una büyük tepki var.Maç 1-1 iken net penaltılarının verilmediğini iddia ediyorlar.Buna karşılık Bandırmaspor'lular da 1-1 ike gole giden ataklarının hakem tarafından kesildiğini iddia ediyorlar.Göztepe'liler hakemin Bandırmaspor'un oyunu çirkinleştirmesine izin verdiği ve maçın sonucuna direkt etki ettiğini söylüyorlar.Suat Kaya maçtan sonra şunları söylemiş ''Maçtan sonra sabaha kadar uyumayıp oyunu analiz ettim.Tespitlerime göre Bandırmaspor'lu futbolcular 90 dakikanın 23 dakika 40 saniyesini yatarak bitirmişler.Resmen futbolu çirkinleştirdiler ''  
Yenigün gazetesinin manşetinde bu konuda esprili bir fotoğraf da vardı :))
  Ben 65.dk.dan sonra izleyebildim LİG TV olmayınca link aradım ve zor buldum.İzlediğim dakikalar da Bandırmaspor 1-2'yi korumak için çok iyi kapandı alan bırakmadı Göztepe'ye ve oyunu iyi soğuttu.Daha sonra oyuncu değişiklikleri ile de farkı arttırdı.Ali Serin 77.dk.da girdi belki de topla ilk buluşmasında golü attı.Göztepe kalabalık Bandırmaspor sahasında etkili olamadı ve sanki panik düğmesine basılmış gibiydiler çok dağınık oynuyorlardı özellikle defans'da çok hata yaptılar Metin Depe başta olmak üzere.Sonuçta Bandırmaspor kısıtlı kadrosuna rağmen - 22 toplam lisanslı futbolcuları var - yorgun futbolcularına rağmen ki son dakikalarda bile çok iyi mücadele ediyorlardı demek ki kondisyonları çok iyi zirvedeki en büyük rakibini deplasmanda Flaş bir sonuçla yenmeyi başardı.Normal de bu skor büyük gürültü koparır,yangın yaratır ama Göztepe taraftarı ve camiası destek çıkıyor bu iyi bir şey.Maça da 15-20 bin taraftarı ile gelmişlerdi.
Dediğim gibi Teknik adamın kellesini bile alabilecek bir skor kendi sahanda Lider takımdan rakibinden 4-1 ile bozguna uğramak ama oldukça kontrollü ve olgun davranıyorlar.Bu takdirlik bir durum Suat Kaya çok şanslı bu konuda.
Göztepe de Golcü Timur gene boş geçmedi.
Sol bek de cezalı İsa'nın yerine genç Koray ilk kez oynamış ama şanssızlık 62.dk.da sakatlanıp yerini Fatih Kıran'a bırakmış.
Bandırmaspor'lular da sevinçlerini bir espri ile kutlamışlar.
GÖZTEPE 11'İ ; 

BANDIRMASPOR 11'İ ; 





ANKARAGÜCÜ - BUGSAŞSPOR : 1-0


Stat: 19 Mayıs 
Hakemler: Emre Malok, Süleyman Yavaşoğlu, Abdurrahman Duman 
Ankaragücü: Gökhan Akkan, Orhan, Metin, Aytaç, Onur, Serhat, Harun, Gökhan Erdoğan (Dk. 72 Ramazan), Levent (Dk. 46 Hasan Ayaroğlu), Erdem (Dk. 88 Mehmet), Umut
BUGSAŞ Spor: Ahmet Üçgün, Cebrail, Burak Kardeş, Muhammet, Osman, Necati (Dk. 80 Yavuz), Tolgahan, Burak Kara (Dk. 85 İsmail), Mikail, Kudret (Dk. 59 Şahin), Ahmet Baykal 
Gol: Dk. 75 Umut (Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 63 Hasan Ayaroğlu, Dk. 90+3 Ramazan, Dk. 90+5 Gökhan Akkan (Ankaragücü), Dk. 45+1 Cebrail, Dk. 55 Kudret, Dk. 88 İsmail  (BUGSAŞ Spor) 
Ankara derbisinde Ankaragücü zorlansa da kazanmasını bilmiş.Mustafa Kaplan hoca takımın defans kurgusunda değişiklikler yapmış.Stoper Gürkan Alver 2-3 Ay uzak kalacakmış ondan yoktu.Volkan Geyik'i de kesmiş yerlerine Sağ bek oynayan Aytaç Öden'i ve Metin Aydın'ı oynatmış.Orhan Evci'yi Sağ bek,Onur Atasayar'ı da ilk kez Mehmet Taşcı'nın yerine Sol bek de şans vermişti.Orta Saha ortasında da Serhat Gülpınar ve Harun Aydın.Selim Teber de sakatmış.Golcü Umut Nayir 75.dk.da sahneye çıkarak Altın Golü atmış.Son 15 dakika da Bugsaşspor'un çabaları sonuç vermemiş hatta Kaleci Ahmet Üçgün bile son dakikalarda gol için kaleye gelmiş.
Tabii maçtan ziyade olaylar çok konuşuluyor.Ankaragücü taraftarı ile Başkan Mehmet Yiğiner arasında uzun süredir bir gerginlik var.75.dk.daki golden sonra 5 Ankaragücü taraftarı sahaya girmiş emniyet güçleri ile gerginlik yaşanmış maç 5 dakika durmuş.Ankaragücü yönetiminin bildirisi var siteden ''Bu kişiler Ankaragüçlü olamaz'' diye ama tepki sürüyor sanal alemden.
ANKARAGÜCÜ 11'İ ; 

BUGSAŞSPOR 11'İ ; 


KAHRAMANMARAŞSPOR - İNEGÖLSPOR : 0-1
Stat: 12 Şubat
Hakemler: Emre Altun, Mehmet Ekmekyeryemez, Ali Etlikci
Kahramanmaraşspor: Onur Nazmi Terzioğlu, Mehmet Ballı (Dk. 58 Kadir Baylan), Tufan Deniz Gelen, Sercan Uslu, Dede Çelik, Tayfun Özkan, Fahri Genç, Ramazan Durdu, Niyazi Erdem (Dk. 16 Onur Berber), Erdinç Kedikli, Hüseyin Keleş
İnegölspor: Ali Türkan, Kemal Hastürk, Alişan Ural (Dk. 83 Emre Pehlivan), Bilal Özdemir, Yılmaz Özeren, Mümin Aysever (Dk. 69 Yasin Görkem Arslan), Raif Demir (Dk. 28 Okan Deniz), Emrah Dağ, Uğur Kavuk, Ömürcan Yıldırımlı, Muharrem Efe
Goller: Dk.90 Yasin Görkem Arslan (İnegölspor) 
Kırmızı Kart: Dk. 78 Ramazan Durdu (Kahramanmaraşspor)
Sarı kartlar: Dk.11 Tufan Deniz Gelen, Dk. 44 Hüseyin Keleş, Dk. 79 Erdinç Gedikli, Dk. 90 Onur Nazmi Terzioğlu (Kahramanmaraşspor), Dk. 14 Alişan Ural, Dk. 41 Emrah Dağ, Dk. 62 Okan Deniz (İnegölspor)
Kahramanmaraşspor-İnegölspor: 0-1
http://www.youtube.com/watch?v=51uirnDthzM

Kahramanmaraşspor ilginç gidişatını devam ettiriyor.Hiç beraberlikleri yok 2 Galibiyetleri 6 mağlubiyetleri var o 2 galibiyeti de deplasmanda aldılar kendi sahalarında ise 4 kez yenildiler.78.dk.da Ramazan Durdu'nun kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldıkları maçta İnegölspor'un Golcüsü Raif Demir de 28.dk.da sakatlanıp çıkmış hastaneye götürülmüş ve 90+2.dk.da Mümin Aysever'in yerine 69.dk.da oyuna giren Yasin Görkem Arslan'ın attığı gol ile mağlup duruma düşmüşler.90+4'de kazandıkları penaltıyı Tayfun Özkan atamamış Kaleci Ali Türkan kurtarmış.Tabii bu penaltıda Tayfun'un çok kötü kullanmasının yanı sıra ihlal var Kaleci topa vurulmadan öne çıkıyor,ceza sahasına girenler falan tekrar ettirmesi gerekirdi.
İnegölspor Raif'in yokluğunda aldığı bu piyango +2 puan ile maç berabere bitecek denilirken ve Şaban Yıldırım'ın Santrfor Mümin Aysever'i çıkarıp orta saha Yasin Görkem Arslan'ı bunun için almışken gelen piyango gol onları 3.sıraya yükseltti.

KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ;

İNEGÖLSPOR 11'İ ; 


GÜMÜŞHANESPOR 3 TEPECİKSPOR 0
Stat: Yenişehir
Hakemler: Hasan Avcı, Kamil Çetin, Fatih Söyler
Gümüşhanespor: Hasan, Salih Zafer, Bilal (Dk. 46 Hakan), Tekin, İzzet (Dk. 78 Ardahan), Yusuf Emre, Muhittin, Fatih Mustafa (Dk. 85 Ali Osman), Ali Kılıç, Selçuk, Fırat
Tepecikspor: Ramazan, Serdar, Recep Onur, Adem İnanç, Kemal (Dk. 68 Onur), Adem Çalık, Gökhan (Dk. 46 Metin), İlker, Berk (Dk. 84 Türker), Serhat, Sinan
Goller: Dk. 60 İzzet, Dk. 86 Hakan, Dk. 89 Ardahan (penaltı) (Gümüşhanespor)
Sarı kartlar: Dk. 31 Tekin, Dk. 80 Muhittin, Dk. 90 Ardahan (Gümüşhanespor), Dk. 41 Kemal, Dk. 62 Sinan, Dk. 62 Metin, Dk. 74 Serhat, Dk. 86 Adem İnanç (Tepecikspor)
Kırmızı kart: Dk. 68 Serdar 
GÜMÜŞHANESPOR 3-0 TEPECİKSPOR A.Ş.
https://www.youtube.com/watch?v=Ch4w8ftFFks


Pazartesi mesai saati içinde olunca maç başına yetişemedim.Tam eve geldim gol oldu.Ama nasıl oldu anlayamadım tekrarını da göstermedi çok tartışılacak bir goldü zaten Tepecikspor takım halinde yardımcı hakeme itiraz etti ofsayt diye sanırım ve Hakem golü geçerli saydı Tepecikspor'dan Sinan,Metin Akan ve Serdar Kargın'a itirazlarından dolayı sarı kart gösterdi,68.dk.da Serdar Kargın 2.sarı kart'dan kırmızı kart gördü.Ondan sonra Tepecikspor zaten dağıldı ve 3-0 oldu.İzlediğim bölümde Gümüşhanespor'dan Hakan Albayrak şahane top oynadı ikinci yarıda girmiş.Beğendiğim ve takip ettiğim bir oyuncu.Tepecikspor taraftarı yönetime çok tepki gösteriyor iyi takım kurulmadı diye ama Eyüpoğlu Ailesi sahip çıkmasa kim sahip çıkacak o da ayrıca tartışma konusu.Armağan Hoca'nın işi zor Allah yardımcısı olsun.
GÜMÜŞHANESPOR 11'İ ;

TEPECİKSPOR 11'İ ; 


ÖZET
* HAFTANIN NOTLARI 
- Lider Bandırmaspor'un en yakın takipçisi ve rakibi Göztepe'yi deplasmanda 4-1 gibi Flaş bir sonuçla bozguna uğratması.
- Çok kötü Hakem performansları.
- Nazilli Belediyespor'un Hatayspor karşısında ''Adeta Harakiri'' yapması.
- Pazarspor'un Diyarbakır Bşb.Spor karşısında ilk galibiyetini alması.
- Sarıyer'in ''Beraberlik Tılsımı''nı bozmaması.8 maçta 7 beraberlik.Geçen sezon da aynı şekilde 8 maçta 7 beraberlik almışlardı.
- İnegölspor'un Golcüsü Raif Demir'in 28.dk.da sakatlanıp çıktığı Kahramanmaraşspor deplasmanında 90+2'de golü atması,90+4'de Kalecileri Ali Türkan'ın Tayfun Özkan'ın penaltısını kurtarması.
- Ankaragücü - Bugsaşspor maçında 75.dk.da Umut Nayir'in golünden sonra sahaya 5 Ankaragüçlü taraftarın girmesi ve oyunun 5 dakika durması.
- 8 hafta sonunda Namağlup tek takım Sarıyer.Buna rağmen Lider'den 9 puan geride ve 9.sıradalar çünkü 7 beraberlikleri var.
- 8 hafta sonunda Nagalip takımlar Kırklarelispor ve Gölbaşıspor.Gölbaşıspor bunu kıl payı kaçırdı 2-1 öndeyken 88.dk.da yediler 2.golü.
- En çok berabere kalan takım : Sarıyer (7)
- Beraberliği olmayan tek takım : Gümüşhanespor
- En çok gol atan takım : Göztepe
- En az gol atan takım : Kırklarelispor (4)
- En az gol yiyen takım : Nazilli Belediyespor (5)

* HAFTANIN TAKIMI 
BANDIRMASPOR
  Lider gittiği en yakın takipçisi ve en önemli rakibi Göztepe deplasmanından Flaş bir sonuç ve 3 puanla döndü.

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
MUSTAFA ÇAPANOĞLU (BANDIRMASPOR)
Takımını zorlu deplasmanda 4-1 galip getirdi.

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Serkan Çelik (Pazarspor)
Takımının 8.Hafta da ilk galibiyetini aldığı maçta 1 gol 1 asist ile oynadı 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu.

HAFTANIN DİĞER BAŞARILILARI : 
- Hatayspor.Zorlu Nazilli deplasmanından 3 puan çıkardılar.
- Hacı Mustafa Karabulut (Bandırmaspor) 26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu takımın 2.golünü attı bu onun 8.maçta 4.golü idi.İleri geri çalıştı.
- Cenk Kaplan - Celal Aras (Bandırmaspor) Stoper tandemi Göztepe'ye tek gol dışında geçit vermediler.Yerden havadan çok iyi oynadılar.
- Mehmet Akif Şerifoğlu (Hatayspor) 18 yaşındaki genç orta saha oyuncusu takımını deplasmanda 3 puanı getiren tek golü attı. 
- Timur Karagülmez (Gölbaşıspor) Attığı 2 gol ile takımını neredeyse galip getiriyordu.
- Umut Nayir (Ankaragücü) Golcü oyuncu tek golü atarak kendi sahalarındaki ilk galibiyetlerini aldırdı arkadaşlarıyla birlikte.
- Yasin Görkem Arslan (İnegölspor) 69.dk.da Mümin Aysever'in yerine girdiği oyunda 90+2.dk.da takımına hayati 3 puanı getiren golü attı.
- Hakan Albayrak (Gümüşhanespor) İlk yarısı 0-0 biten maçta 2.devreye başladı ve organizatör rolünü çok iyi oynadı 3-0'lık galibiyet de payı büyüktü.
- Yiğit Peşin (Düzyurtspor - Kocaeli Birlikspor Maçı Hakemi) Sadece 3 sarı kart ile maçı bitirdi.

HAFTANIN KÖTÜSÜ
- Nazilli Belediyespor.Kendi evinde 6 puanlık maçta hiç bir varlık gösteremediler.
- Göztepe Kalecisi Oğuzhan Bahadır ve defans dörtlüsü.
- Ercan Hellaç (Göztepe - Bandırmaspor Maçı Hakemi) Maçın önüne geçti.
- Serdar Akkoçoğlu (Nazilli Belediyespor - Hatayspor Maçı Hakemi) İki takım adına da çok kötü kararlar verdi.
- Ali Şükrü Beldüz (Gölbaşı - Sarıyer Maçı Hakemi) İki takımdan da 5'er oyuncuya sarı kart gösterdi.
- Hasan Avcı (Gümüşhane - Tepecik Maçı Hakemi)  
- Tayfun Özkan (Kahramanmaraşspor) 90+4'de penaltı kaçırarak takımını 1 puan dan etti.

GOL KRALLIĞI

KIRMIZI KARTLAR : 
Ramazan Durdu (Kahramanmaraşspor) Dk.78,Serdar Kargın (Tepecikspor) Dk.68.

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 
Mehmet Öztonga (Nazilli Belediyespor ),Barış Ataş (Diyarbakır BŞB.Spor), Özgür Çelik (Hatayspor),Kemal Bersis Çanak,(Gölbaşıspor)

3 SARI KART İLE CEZA SINIRINDAKİLER
Hakkı İsmet Şimşek (Bandırmaspor),Cumhur Yılmaztürk (Altay),Hakan Albayrak,İzzet Akgül (Gümüşhanespor),Maksut Taşkıran (Kocaeli Birlikspor),Serhat Gülpınar ve Volkan Geyik (Ankaragücü),Serdar Üçüncü (Düzyurtspor),Deniz Durmuş (Kırklarelispor),Fatih Gümüşel (Gölbaşıspor)

KAÇAN PENALTI : 
Tayfun Özkan (Kahramanmaraşspor - İnegölspor maçında 0-1 iken 90+4'de)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder