9 Ekim 2014 Perşembe

2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta Değerlendirmesi !!!!



7.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI


7.HAFTANIN PUAN DURUMU

8.HAFTANIN PROGRAMI

ALTAY - GÜMÜŞHANESPOR : 3-0

Stat: Atatürk
Hakemler: Mehmet Güngör, Oğuzhan Şenler, Murat Taşçıkar
Altay: Burak, Yüksel, Ömer, Fatih, Serkan, Mikail, Semavi, Cumhur, Bedrican (Dk. 46 Emrah), Raşit (Dk. 82 Osman Berk), İlyas (Dk. 59 Hüsamettin)
Gümüşhanespor: Hasan, Taner (Dk. 57 Selçuk), Muhittin, Salih Zafer, Fırat, Yusuf Emre (Dk. 60 Bilal), Fatih Mustafa, Hakan (Dk. 74 Samet), Ali, Tekin, İzzet
Goller: Dk. 54 Mikail, Dk. 90+1 Emrah, Dk. 90+3 Hüsamettin (Altay)
Kırmızı kart: Dk. 70 Semavi (Altay)
Sarı kartlar: Dk. 37 Yüksel, Dk. 72 Ömer, DK. 76 Serkan (Altay), Dk. 45 Hakan, Dk. 50 İzzet, Dk. 52 Muhittin, Dk. 90 Samet (Gümüşhanespor)

Altay Göztepe yenilgisinin acısını Gümüşhanespor'dan aynı skorla çıkarmış.
11'de değişiklikler yapmış Mesut Toros.Kalede Bulut Basmaz yerine Burak Cengiz ilk kez oynamış.Gene o maçtan Gökhan Caba,Ozan Solak,Emrah Kaya'nın yerlerine Fatih Yiğen,Yüksel Kayaalp ve Bedrican Özdoğan oynamış.
Yani 4 değişiklikle çıkmışlar.1-0 öne geçmeyi başarmışlar 70.dk.da Semavi Özgür'ün kırmızı kart görmesi ile son 20 dakika acaba beraberlik golü yenir mi derken skoru korumayı bilip 90+1 ve 90+3'de sonradan giren Emrah ve Hüsamettin net skoru getirmiş.
Gümüşhanespor ise çıkışını devam ettirememiş bu maçta.

ALTAY 11'İ ; 

GÜMÜŞHANESPOR 11'İ ; 

HATAYSPOR - KIRKLARELİSPOR : 1-0

Stat: Atatürk
Hakemler: Bilal Emektar, Levent Görün, Ahmet Alemdar
Hatayspor: Polat Keser, Halil Zeybek, Selçuk Özkan, Ömer Bozan, İbrahim Taylan Uzunoğlu (Dk. 46 Murat Uluç), Özgür Çelik, Bülent Kalecikli, Mustafa Kayabaşı (Dk. 46 Halil Karataş), Oktay Pop (Dk. 33 Emin Altunay), Serkan Koç, Murat Türkkan
Kırklarelispor: Muhammed Şentürk, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Lokman Akyıldız, Onur Garip (Dk. 80 Hasan Erdi Aslan), Cemal İşleyen, İlkem Özkaynak, Hasan Türk (Dk. 76 Gökhan Demir) (Dk. 90+1 Hasan Can Özkan), Hakan Güvençer, Enis Çeliksu, Deniz Durmuş
Gol: Dk. 62 Murat Uluç (penaltıdan) (Hatayspor)
Kırmızı kartlar: Dk. 76 İlkem Özkaynak, Dk. 80 Müslüm Aydoğan, Dk. 83 Cemal İşleyen (Kırklarelispor)
Sarı kartlar: Dk. 7 Serkan Koç, Dk. 27 Selçuk Özkan (Hatayspor), Dk. 36 Hakan Güvençer, Dk. 65 Enis Çeliksu, Dk. 74 Onur Garip (Kırklarelispor)

HATAYSPOR:1 KIRKLARELİSPOR:0 MAÇIN ÖZETİ
http://www.youtube.com/watch?v=j_DRKWEPcLs
Hakem Bilal Emektar, maçın dördüncü hakeminin "8 dakika" olarak gösterdiği kayıp süreyi, "3 dakika" olarak anlayınca karşılaşmayı  90+3. dakikada bitirdi. Dördüncü hakemin uyarısı üzerine hatasını fark eden Emektar, oynanmayan 5 dakikayı da süreye ilave etti ve 90+8. dakikanın tamamlanmasının ardından maçı sona erdirdi.

Volkan Can isyan etti: "Amatör ruhlu..."

Can, AA muhabirine, Sarıyer ve Hatayspor karşılaşmalarında kaybettikleri 6 puanın, hakemlerin verdiği yanlış kararlardan kaynaklandığını ileri sürdü.
Son iki haftada yanlış karar nedeniyle futbolcularına 4 kırmızı kart gösterildiğini ve penaltılardan yedikleri gollerle maçlardan mağlup ayrıldıklarını iddia eden Can, bu maçların görüntü kayıtlarını Merkez Hakem Kurulu'na göndereceklerini belirtti.
Stajyer hakemlerin, profesyonel liglerde görev yapmasının yanlış olduğunu savunan Can, şöyle devam etti:
"Merkez Hakem Kurulu'nun stajyer hakemlere görev vermesi çok yanlış. Amatör ruhlu hakemlerin, profesyonel ligde görev yapmasını istemiyoruz. Biz bu kadar zor şartlarda takımı ligde tutmaya çalışırken, emek hırsızları yüzünden karşılaşmalardan mağlup ayrılıyoruz. Bu güne kadar koruduğumuz sessizliğimizi artık bozacağız. Sarıyer ve Hatayspor karşılaşmalarında görev yapan hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz. İnşallah önümüzdeki karşılaşmaları tecrübeli hakemler yönetir. Futbolcular hata yapınca çok güzel cezalandırılıyor ancak hakemler hata yapınca bir şey olmuyor"
******
Olaylı maçı Hatayspor tartışmalı bir penaltı golüyle güç bela kazanabilmiş ama farklı bir kadro çıkarmalarına rağmen gene kötü futbol oynamışlar.
Bu konudaki köşe yazısı şöyle ;


Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek enteresandır 3 değişiklik hakkını 2.yarı başlarken tamamlamıştı bile.33.dk.ilk değişiklik ,2.yarıya başlarken de 2 değişiklik birden yaparak galibiyeti kovaladı.
  Kırklarelispor cephesinde ise yukarıda Başkan Can'ın konuşmalarını verdiğim üzere Hakemlere büyük tepki var.

HATAYSPOR 11'İ ; 

KIRKLARELİSPOR 11'İ ; 

BUGSAŞSPOR -  PAZARSPOR : 2-0

Stat: OSTİM
Hakemler: Hakan Akmısır, Sebahattin Ayvazoğlugil, Halil İbrahim Atabay
BUGSAŞ Spor: Ahmet Üçgün, Rahmi, Volkan (Dk. 23 Baki), Burak Kara, Mikail, Ahmet Baykal, Yavuz (Dk.62 Tolgahan), Cebrail, Osman, Kudret, Burak Altıparmak (Dk.76 İsmail)
Pazarspor: Onur, Hakan, Cabir, Burhan, Nezir, Emre (Dk.63 Hacı Şükrü), Taner (Dk. 46 Salih), Mülayim, Hasan, Aykut, Nuh (Dk. 27 Ramazan)
Goller: Dk. 33 Yavuz, Dk. 84 Kudret (BUGSAŞ Spor)
Sarı Kartlar: Dk. 38 Mikail, Dk 70 Osman, Dk. 72 Ahmet Üçgün, Dk. 78 Baki (BUGSAŞ Spor), Dk. 72 Burhan, Dk. 81 Salih (Pazarspor)

BUGSAŞSPOR 11'İ ; 

PAZARSPOR 11'İ ; 

Bugsaşspor sahasında önemli oyuncuları Yavuz Koç ve Kudret İleri'nin golleriyle henüz galibiyeti olmayan zayıf Pazarspor'u yenerek 11.sıradan 7.sıraya kadar yükseldi.İç sahada 3 galibiyet 1 beraberlikleri var.
İç saha puan durumuna göre 3.sıradalar.

SARIYER - NAZİLLİ BELEDİYESPOR : 0-0

Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Yavuz Çetin, Engin Gökçe, Atilla Ünlü
Sarıyer: Osman, Eser, Mert, Gökhan, Günay (Dk. 81 Ferdi), Soner, Gürhan (Dk. 70 Yaşar), Sami, Hakan, Eray, Serhat
Nazilli Belediyespor: İbrahim, Lider, Bora, Mustafa (Dk. 84 Yunus), Erdi, Abdullah, Mehmet, Eren, Hüseyin, Umut (Dk. 74 Tufan Zahid), Caner Hüseyin (Dk. 61 Metehan Andaç)
Sarı Kartlar: Dk. 57 Soner (Sarıyer), Dk. 73 İbrahim, Dk. 74 Mehmet (Nazilli Belediyespor) 
Fazla pozisyonun olmadığı Sarıyer'in 80.dk.dan sonra 3 net gol pozisyonunun olduğu ondan önce Nazilli Belediyespor'un ilk yarı 2 ikinci yarı 1 pozisyonunun olduğu maç beklendiği gibi berabere bitti.Sarıyer 7 maçta 6.beraberliğini aldı.Geçen sezon da ilk 6 hafta beraberlik almışlardı.Bu sonuçla Nazilli Belediyespor belki de kazanç olarak kabul edilebilecek 1 puan'a rağmen Lider'lik ten 3.sıraya geriledi.
SARIYER 11'İ ; 


NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ; 

TEPECİKSPOR - GÖZTEPE : 2-4

Stat: Tepecik
Hakemler: Serdar Sözlevi, Bilal Gölen, Mutlu Çiğdem
Tepecikspor: Ramazan, Ümit (Dk. 14 Ali Görkem), İlker, Feyyaz, Serhat, Recep Onur, Adem İnanç (Dk. 66 Hasan Ali), Şahinali (Dk. 46 Metin) Kemal, Adem Çalık, Sinan
Göztepe: Oğuzhan, İsa, Sabutay Alper, Timur (Dk. 77 Mustafa), Umut (Dk. 82 Seçkin), Enes, Burak, Samed (Dk. 75 Tolga), Halil, Fatih, Ertuğrul
Goller: Dk. 4 Sinan, Dk. 82 Adem Çalık (Penaltıdan) (Tepecikspor), Dk. 32 Umut (Penaltıdan), Dk. 43 Samed, Dk. 58 Halil, Dk. 74 Timur (Göztepe)  
Sarı Kartlar: Dk. 31 Feyyaz, Dk. 43 Ramazan, Dk. 43 Adem Çalık, Dk. 81 Kemal (Tepecikspor), Dk. 70 Samed, Dk. 79 İsa (Göztepe)  
Tepecikspor 2-4 Göztepe l Maçın Geniş Özeti l GözGöz Tv
http://www.youtube.com/watch?v=CZSqX7fPsfg#t=25

Göztepe maça şok bir golle yenik durumda başlasa da kadro kalitesi farkıyla sonucu lehine çevirmeyi başardı.Belki Tepecikspor Stoperi Feyyaz'ın gereksiz topu elle müdahale etmesiyle oluşan penaltı Göztepe adına geri dönüşü çabuklaştırdı ama gene de Göztepe skoru değiştirebilirdi.Devre biterken 2.golü gelmesi Tepecikspor'un hesaplarını bozdu.Bu gol de bir şey yok gibiydi
ama golden sonra Kaleci Ramazan dahil tüm takım çok itiraz ettiler hakeme nedenini bilmiyorum belki de pozisyonun başlangıcına itiraz ediyorlardı göremedim veya ben kaçırdım.Zaten Ramazan sarı kart gördü bu itirazlarından.1-2 ile içeri gitmek Göztepe adına büyük avantaj oldu.
Tepecikspor'un risk aldığı anda Göztepe hızlı çıktığı kontra atakta sanırım Enes'in götürüp ortalığı topu Halil gol yaptı.3.gol maçın bitişiydi adeta.
4.gol maça sakat sakat çıkan Timur'un Golcülüğünü bu hafta da tescillediğini 
gösteriyordu.Tepecikspor daha sonra penaltıdan 2.golü buldu 3.golü karşı karşıya Metin Akan üstten auta atarak kaçırdı.Göztepe'nin de kaçırdığı goller oldu tabii.Açıkcası Göztepe zaten bu ligin favorisi.Bu maçta da çok ağır bastılar.Tepecikspor zayıf kaldı.10 numara Kaptan Kemal Özyurt'u beğendim sadece.Armağan Hoca ne yapsın diyeceğim kadro kalitesi belli.Önce 14.dk.da sağ bek Ümit Aydemir sakatlanıp çıktı,sonra 33'de Feyyaz gereksiz penaltı yaptı,43'de çok itiraz ettikleri 2.golü yediler ve erken ummadıkları gol ile gelen kazanma planlarını alt üst etti.
 Göztepe de Suat Kaya'nın yüzü gülüyor sürekli tabii güler diyeceğim bu kadro benim elimde olsa Ben de sürekli gülerim :)) 
Yalnız ilk haftalardaki kötü futbol oynayan kadroda değişiklik yapıp Umut Kaya ve son 2 haftadır da Enes Kubat'ı 11'e yerleştirmesi doğru değişikliklerdi.Takım daha hızlı ve çabuk oynuyor artık.
Bu maçta Kaleci Oğuzhan bazı hatalar yaptı,pozisyonlar verdiler bunlar ileride sorun olur mu,Ertuğrul,Timur,Halil gibi oyunculara bir şey olursa yerlerini doldurabilirler mi bence soru işareti.Özellikle Ertuğrul orta sahada 2-3 kişilik oynuyor.Timur boş geçmiyor.Halil her atakta var.
Sağ bek sorunları belli.Bu hafta da ilk kez Fatih Kıran oynadı.Fena değildi.
Sol bek İsa gol de hatalıydı.4.sarı kart gördüğü için Bandırma maçında cezalı.Yerine Sol bek kim oynayacak bilemiyorum.Kadrolarına baktım şuradan http://www.transfermarkt.com.tr/goztepe-izmir/startseite/verein/1467#subnavi Sol bek 19 yaşındaki Koray Yıldız var.
Muhtemelen Sağ beklerden birini oraya kaydıracaktır.
Bu hafta sonu Bandırma maçı erken final gibi.Göztepe kazanıp  liderliği oturursa kolay kolay bırakmayacak gibi görünüyor.
Maçı LİG TV'de yayınlayacakmış sanırım.Hak eden kazansın.

TEPECİKSPOR 11'İ ; 

GÖZTEPE 11'İ ;

BANDIRMASPOR - ANKARAGÜCÜ : 2-0

Stat: 17 Eylül
Hakemler: Erdem İren, Sezgin Altun, Ramazan Onat
Bandırmaspor: Bekir, Onur, (Dk. 70 Doğan), Ali Kuleli, Oğuz, Hakkı İsmet (Dk. 87 Orkun), Serkan, Ozan, (Dk. 86 Ali Serin), Hacı Mustafa, Celal, Cenk, Yasin
MKE Ankaragücü: Gökhan Akkan, Volkan, Mehmet Umut, Serhat, Mehmet Erdem, Mehmet Taşçı, Harun, Gökhan Erdoğan, Gürkan (Dk. 63 Hasan), Aytaç, Levent (Dk. 79 Teoman)
Goller: Dk.17 Ali Kuleli, Dk. 77 Hacı Mustafa (Bandırmaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 12 Ali Kuleli, Dk. 45 Hacı Mustafa, Dk.55 Cenk (Bandırmaspor), Dk. 64 Harun (MKE Ankaragücü)
BANDIRMASPOR 2 - 0 A.GÜCÜ MAÇI 17.DK.DA ALİ KULELİ.NİN GOLÜ MAÇIN İLK GOLÜ...

http://www.youtube.com/watch?v=0R1VVJWL ... e=youtu.be
BANDIRMASPOR 2 - 0 A.GÜCÜ 2. GOLÜMÜZ ( HACI ) MUSTAFA KARABULUT 

http://www.youtube.com/watch?v=dixiF2vh ... e=youtu.be

"Göztepe'ye lider olarak gideceğiz.."

Kılkışlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, MKE Ankaragücü müsabakasında alınan 2-0 galibiyetle liderliğe yükseldiklerini hatırlattı.
Oyuncuları almış oldukları başarıdan dolayı kutladığını belirten Kılkışlı, "Önemli olan olan ligin 7 haftasında lider olmak değil lig sonunda lider olmaktır. Hafta sonu İzmir'de oynayacağımız Göztepe müsabakasına lider olarak gideceğiz. Burada alacağımız puan ve puanlarla ligi ilk iki içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.
Ankaragücü müsabakasından galibiyetle ayrıldıklarından dolayı camia olarak çok mutlu olduklarını aktaran Kılkışlı, maç boyunca takımı destekleyen taraftara teşekkürlerini iletti.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu da "Her iki takım adına zor bir maçtı. Kısıtlı bir kadromuz var. Sık sık oynanan maçlar kadromuzun kısıtlı olmasından dolayı takımızı olumsuz etkiliyor. Buna rağmen sahada tüm çabayı göstererek bizlere galibiyeti armağan eden oyuncularımızı kutluyorum. Bu hafta sonu karşılaşacağımız Göztepe deplasmanına lider olarak gidiyoruz. Oradan puan ve puanlar alarak lider olarak dönmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.  
**********
Bandırmaspor yeni hocası Mustafa Kaplan ile ilk maçına çıkan Ankaragücü'nü ağırladığı maçta 2 gol ile kazanmayı başararak Nazillispor'dan Liderliği aldı.
Bandırmaspor taraftarları 5 olacak maçtı 2 penaltımız verilmedi diyor.
Ankaragücü taraftarı 1-0 gerideyken takımın kaleye giden tek adamı Mehmet Erdem Uğurlu'yu çıkarıp Orhan Evci'yi almasını anlayamıyorlar.
Anlaşılan Bandırmaspor maçı hak etmiş.
Bandırmaspor'da Sağ bek Yasin Palaz oynamış bu maçta.
Hacı Mustafa Karabulut formu ile dikkat çekiyor.
Takımın maç sonrası sevincini 'Angara'nın Bağları' şarkısı ile kutlaması da
manidar olmuş Ankaragücü'ne ; 

BANDIRMASPOR 11'İ ; 

ANKARAGÜCÜ 11'İ

İNEGÖLSPOR - GÖLBAŞISPOR : 3-1

Stat: İnegöl İlçe
Hakemler: Çağdaş Altay, Sedat Etik, Seyfettin Oktay Önce
İnegölspor: Ali, Kemal, Alişan, Bilal, Yılmaz, Mümin, Raif, Okan (Dk. 72 Mahmut) Emrah, Uğur (Dk. 83 Cenk) Muharrem (Dk. 87 Emre)
Gölbaşıspor: Sadrettin, Kemal, Berkay, Ufuk (Dk. 23 Selehattin), Timur, Nuri, Bülent (Dk. 83 Fatih) Alihan, Hüseyin, Mertgül, Mehmet (Dk. 46 İbrahim)
Goller: Dk. 18 Emrah, Dk. 85 Raif, Dk. 90 Mümin (İnegölspor)  Dk 90+1. Hüseyin (Gölbaşıspor)
Sarı kartlar: Dk. 58 Alişan, Dk. 68 Muharrem, Dk. 90 Mahmut (İnegölspor)  Dk. 44 Selehattin, Dk. 51 Bülent, Dk. 72 Kemal, Dk. 75 Hüseyin, Dk. 74 İbrahim (Gölbaşıspor)

İNEGÖLSPOR 11'İ ;

GÖLBAŞISPOR 11'İ ; 

İnegölspor'un keyfi yerine geldi..

Karşılaşmayla ilgili olarak değerlendirme yapan İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, Gölbaşıspor karşısında konsantrasyon sıkıntı yaşamadıklarını belirtti.
Yıldırım, "Gölbaşı mücadelesi hafta arası olması nedeniyle çekindiğim bir maçtı. Konsantre olabilme sıkıntısı yaşayabiliriz diye düşünüyordum. Çok şükür böyle bir sıkıntı yaşamadık. 3-0’dan sonra takım biraz disiplinden uzaklaştı. Bunları düzeltmeye çalışacağız. İstediğimiz bir skoru elde ettik. Yolumuza devam ediyoruz. Pazar günü oynayacağımız maçın hazırlıklarına ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

ÜST ÜSTE İKİ DEPLASMAN 
Teknik direktör Şaban Yıldırım, Kahramanmaraşspor ve Kocaeli Birlik ile üst üste iki zorlu deplasmana çıkacaklarını belirterek, "2 deplasman arka arkaya olacak. Her maç zor. Kahramanmaraş ve Kocaeli maçları zorlu geçecek" dedi.

ÜSTÜNLÜK BİZDEYDİ
İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise, "Maçın üstünlüğü bizdeydi. Nazilli Belediyespor maçında alınan sonuç beni daha çok üzdü. Şu maça baktığın zaman kontrollü futbol oynadık. 90 dakika boyunca kendimizi yormadık. Önümüzde iki tane önemli deplasman var. Bu iki deplasman bizim çok önemli. Burada altı puan yaparsak, ortalama puanımızı 2 puan daha koruruz yani hedefimizden şaşmayız" dedi.
*******
İnegölspor Nazilli Belediyespor yenilgisinin acısını zayıf rakibi Gölbaşıspor'dan çıkarmış.Normal sonuç.Golcü Raif gene boş geçmemiş.Mümin Aysever de nihayet ilk golünü atmış ama Okan Deniz'den hala tık yok.

KOCAELİ BİRLİKSPOR - KAHRAMANMARAŞSPOR : 2-1

Stat: İsmetpaşa
Hakemler: Levent Aktan, Tamer Okuldaş, Hüseyin Kıvanç Durmaz.
Kocaeli Birlikspor: Fırat, Erhan Yılmaz, Turgay, Efe (Dk. 71 Cafercan), Üstün (Dk. 88 Feyyaz), Emre, Muhammed Burak (Dk. 71 Erhan Şentürk),  Adnan, Ramazan, Gökhan, Maksut.
Kahramanmaraşspor: Onur Nazmi, Tufan Deniz, Sercan, Dede, Tayfun, Fahri (Dk. 46 Volkan), Ramazan, Niyazi (Dk. 77 Onur Berber), Kadir (Dk. 77 Emre), Erdinç, Ebubekir.
Goller: Dk. 23 ve Dk. 49 Üstün (Kocaeli Birlikspor), Dk. 64 Tayfun (Kahramanmaraşspor)
Sarı kartlar: Dk. 65 Emre, Dk. 82 Erhan Şentürk, Dk. 85 Erhan Yılmaz, Dk. 87 Maksut (Kocaeli Birlikspor), Dk. 32 Dede, Dk. 66 Sercan (Kahramanmaraşspor) 
Kocaeli Birlikspor 4 hafta sonra sahasında 2.galibiyetini aldı.Santrfor Üstün Bilgi nihayet patlama yapmış 2 gol ile.23.dk.da Stoper Erdinç Kedikli'nin kademe hatasını iyi değerlendirip karşı karşıya golü atmış.İlk yarıda başka pozisyonları olmazken KMS'un 2 duran toptan tehlikesi olmuş.2.devre ise hemen başında Üstün 2.golü atmış.Bir de penaltı kazanmışlar ama Üstün 3.gol şansını kaçırmış.Akabinde KMS Golcüsü Tayfun Özkan ile 2-1'i yakalayıp umutlanmış ama sonucu değiştirememişler.Kocaeli Birlikspor için haftayı kurtardı,Takımda Adnan,Cafercan ve Üstün var sadece Şampiyonluğa oynayacak takımda bulunacak iyi oyuncu olarak,Bu takım kadrosu ile bırak Şampiyonluğu Play Off bile hayal deniyor.
KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ; 

KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ; 

DİYARBAKIR BŞB.SPOR - DÜZYURTSPOR (ERTELENDİ)

Diyarbakır'daki terör olayları nedeniyle Düzyurtspor kafilesi 4 saat bekledikten sonra şehre giremeyerek Elazığ'a dönmek zorunda kaldı.TFF'de maçı ileri bir tarihe erteledi.

ÖZET

* HAFTANIN NOTLARI 
- Liderliğin el değiştirmesi.(Nazilli Belediyespor >> Bandırmaspor <<<)
- Diyarbakır BŞB.Spor - Düzyurtspor maçının ''Terör olayları'' nedeniyle
Ertelenmesi.
- Hatayspor - Kırklarelispor maçında konuk takımın 3 kırmızı kart
görmesi ve maçı 8 kişi tamamlaması.
- 6 maçı ev sahiplerin kazanması.
- Tek deplasman galibiyeti Göztepe'den 2-4 Tepecikspor'a karşı.
- Tek berabere ve golsüz biten maç Sarıyer - Nazilli Belediyespor.
- Namağlup takımlar : Göztepe ve Sarıyer.
- Nagalip Takımlar : Pazarspor,Kırklarelispor,Gölbaşıspor.
- Beraberliği olmayan takım : Kahramanmaraşspor
- En çok beraberliği olan takım : Sarıyer (6)
- En çok gol atan takım : Göztepe (14)
- En az gol atan takım : Kırklarelispor ve Gölbaşıspor (3)
- En az gol yiyen takım : Nazilli Belediyespor (4)

* HAFTANIN TAKIMI 
GÖZTEPE
Haftanın tek deplasman galibiyetini Tepecikspor karşısında farklı bir skor ve iyi futbol ile aldı.

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
Suat KAYA (Göztepe)
Suat Kaya aynı zamanda Göztepe'nin başında çıktığı 20 maçta 15 galibiyet,4 beraberlik,1 mağlubiyet 49 puanla sanırım Liglerin en başarılı hocasıymış.

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Üstün BİLGİ (Kocaeli Birlikspor)
Kayseri Erciyesspor'dan kiralanan Golcü futbolcu kötü giden takımına attığı
2 gol ile 3-1 maçı kazandırarak derin bir nefes aldırdı.

HAFTANIN DİĞER BAŞARILILARI : 
Yavuz Koç ve Kudret İleri (Bugsaşspor),Hacı Mustafa Karabulut ve Ali Kuleli (Bandırmaspor),Emrah Dağ,Raif Demir (İnegölspor),Ertuğrul Arslan,Umut Kaya,Halil Akbunar (Göztepe),Kemal Özyurt (Tepecikspor)

HAFTANIN KÖTÜSÜ
Bilal Emektar (Hatayspor - Kırklarelispor Maçı Hakemi)
Sonuca etki eden 1 tartışmalı penaltı,5 sarı,3 kırmızı kart ile.

GOL KRALLIĞI

KIRMIZI KARTLAR : 
Semavi Özgür Dk 70 (Altay),İlkem Özkaynak Dk.76,Cemal İşleyen Dk.84 ve Müslüm Aydoğan Dk.84 (Kırklarelispor),

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 
İsa Akgöl (Göztepe),Serkan Silan (Altay),Baki Mercimek (Bugsaşspor),Hakan
Güvençer (Kırklarelispor)

3 SARI KART İLE CEZA SINIRINDAKİLER
Mehmet Öztonga (Nazilli Belediyespor ),Hakkı İsmet Şimşek (Bandırmaspor),Cumhur Yılmaztürk (Altay),Barış Ataş (Diyarbakır BŞB.Spor),Özgür Çelik (Hatayspor),Hakan Albayrak,İzzet Akgül,Maksut Taşkıran (Kocaeli Birlikspor),Serhat Gülpınar ve Volkan Geyik (Ankaragücü),Serdar Üçüncü (Düzyurtspor),Deniz Durmuş (Kırklareslispor),Kemal Bersis Çanak,Fatih Gümüşel (Gölbaşıspor)

KAÇAN PENALTI : 
Üstün Bilgi (Kocaeli Birlikspor - KMS Maçında)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder