4 Haziran 2020 Perşembe

ŞAMPİYON YENİ NAZİLLİSPOR 1991-1992 !!!

KULÜP BAŞKANIMIZ : KEMAL UZUNOĞLU
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ : TANER HANCI
KADROMUZ
ŞAMPİYONLUĞUN ÖYKÜSÜ
   Geçtiğimiz sezon sahamızın çimlenmesi,tesis yapımı ve yapılanma sezonuna rağmen 12 puan geriden gelip 3 puana kadar farkı indirmiş Şampiyonluğu kıl payı kaybetmiştik.Yönetim çok akıllı bir strateji ile o kadroyu iskelet olarak belirleyip sezon başında çok az transfer ile takviye yapmayı tercih etti.
 Teoman Aktaş,Mustafa Ceviz,Hüseyin Hancı,Hakan Öztan,Muhittin İpli 5
takviye olarak geldi.Ara transferde de Rahmetli Rıza Aslan'ın kardeşi Erdal Aslan,Ali Güneş,Reşit  Tuna,Mahmut Arslan,Ali Karagüzel geldi.
  Takımda arkadaşlık,ahenk,uyum da üst düzeydeydi.Eski futbolcular yenileri
hemen bir aile gibi kucakladılar.
Bu Şampiyonluk aslında ders olarak okutulacak bir Şampiyonluk oldu.
Hani hep klasik olarak denir ya ''Şampiyonluk için,başarı için Yönetim-Teknik Heyet-Futbolcular-Taraftar hatta yerel basın,şehrin mülki amirleri,STK ları
yani dinamikleri' bir bütün olarak Sinerji oluşturup 'Tek Yürek-Tek Yumruk'
olursa başarı gelir diye.Son kısmı bilemem muhtemelen Onlar da destek olmuşlardı ama ilk başta söylediklerim Yönetim-Teknik heyet-Futbolcular
ve Taraftar ' Sacayakları muntazam işledi.
 Bunları anlatmaya çalışacağım.
  Bu sezon aslında 1990-91 başarılı sezonun devamı diyebiliriz zira 107 gol 
atmış takımın 8 oyuncusu 11 de devam ediyordu.
 Yani başarının temel faktörlerinden ''Kadro istikrarı'' en başta sağlanmıştı.
Aynı şekilde Rahmetli Mehmet Özalp'ten bayrağı devralan Kemal Uzunoğlu
Başkan ve ekibi Genel Kaptan Esat Ergüler,Basın Sözcüsü Cengiz Düzgün,
Akif Ateş,Halil Kurt ve diğer yöneticiler hep birlikte tek ses olarak Rahmetli
Başkan Mehmet Özalp'e verdikleri ''Bu takımı Şampiyon yapma'' sözünü
yerine getirebilmek için canla başla çalıştılar ve başardılar.
  Özellikle Futbol Şubesinin Tek Sorumlusu Esat Ergüler takıma hakimdi,
verdiği sözler senet gibiydi ve hepsini yerine getiriyordu,futbolcular da
sahada kafaları rahat bir şekilde futbollarını oynuyorlardı.
 Futbolcu saha dışında sorun yaşamıyordu.Siz başarılı olmak için saha içine
odaklanın,biz yönetim olarak size verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
anlayışı hakim olmuş ve bu gerçekleşmişti.
 Yönetim gerçekten ödemeleri hiç aksatmıyordu,futbolcular sadece Şampiyonluğa odaklanmıştı.
   Yönetim de sezon sonunda görevini başarmanın haklı gururunu yaşıyordu.
Esat Ergüler de Şampiyonluğu garantilediğimiz 32.Haftadaki Dinar deplasmanından sonraki sahamızdaki Akşehir maçında 17 dakika forma giyerek bu gururu da tadıyordu.
 Yönetime en büyük desteği Bayındırlık ve İskan Bakanı Cengiz Altınkaya veriyordu.Geçen sezon Rahmetli Mehmet Özalp Başkan'a da sahanın çimlenmesi ve tesisin yapımı konusunda da yardımcı olmuştu,Onun vefatından sonra kulübün Hamisi rolünü üstlendi ve desteğine devam etti.Onun da büyük emekleri vardı,hakkını teslim etmek lazım.
Takımın başında ilk Teknik Direktörlük deneyimi olan Taner Hancı getirildi.
Taner hoca kısa zamanda takımla çok iyi kaynaşıp,uyum gösterdi ve başarının mimarlarından biri oldu.Yardımcı Antrenör olarak bir önceki sezon Kemal Yüksel den sonra görevi devralıp başarılı bir şekilde yarışan Murat Dilmen,
Taner Hocanın Yardımcısı olarak işin içinde görevine devam ediyordu.
  Taner Hoca o sezon ile ilgili şunları söylüyor ;
''Şampiyonluk kolay değil meşakkatli iş.En büyük olay bütün şehrin inanması ve büyük mücadelede Şampiyonluğu inandırabilmek.En başta seyirciyi alınan neticelerle stada çekebilme bunu da futbolcu kardeşlerimiz büyük hırs ve azimle yerine getirdiler.
Bu arada yönetimde gerekli olan ilgi ve alakasını yerine getirerek bu başarıda önemli yer aldı .
 Kulüp içinde tüm çalışan personel dahil malzemeciler olsun masör olsun büyük özveri gösterdiler.
 Muazzam bir birliktelik oluşmuştu tam bir kenetlenme oldu.
 Sevgi saygı üst düzeyde  futbolcu kardeşlerim sezon başından sonuna dek inançlarını ortaya koydular güzel Nazilliye seneler sonra Şampiyonluğu hakederek getirdiler
  Ve hepsi mütevaziliklerinden hiçbir zaman ayrılmadılar böylesine bir toplulukla çalıştığım için ve Şampiyonlukta payımın olması beni çok mutlu etmişti .
 Hocaları olarak hala onlarla iftihar ederim.Kolay değil koskoca bir sezon. Üzüldüğümüz sevindiğimiz günlerde birlikteliğimiz görülmeye değerdi .
  Taraftarlar hep yanımızda  oldu her maç içerde dışarda muhteşemdiler çok fedakarlıklar yaptılar.Yönetim bu Şampiyonluğu çok istedi bir evvelki sene büyük meblağlar harcanmasına rağmen kaçan şampiyonluğu yakalamak için bizim senemizde çok değil yerinde iki üç transferle başarı yakalandı onlarda yıllar sonra çok mutlu oldular .
Bu başarıda yönetimin hepsi Kulüp Başkanı ve tüm yönetimdeki kişiler
ekip olarak süper gayret gösterdiler.
    Şampiyonluğun en büyük mücadelesini futbolcu kardeşlerim vermiştir. 
Onlar Nazilli de unutulmayacak bir tarih yazdılar, akıttıklar ter mücadele görülmeye değerdi.Oynayan veya oynamayan hepsi büyük bir Şampiyonluk getirdiler. Her zaman ne kadar övünseler azdır ve arkalarında yıllarca konuşulan  konuşulacak büyük bir başarıya imza attılar. 
Hepsini canı gönülden yine kucaklıyorum.
    Uzun maratonda Nazillide oynadığımız ve rakibimiz olan Marmaris'i yenmemiz Şampiyonluğun anahtar maçıydı, o maçın stresi  unutulmaz mağlubiyet halinde çok sıkıntı doğuracaktı ama seyircimizin desteği büyük oldu ve o gün futbolcu kardeşlerim son dakikaya kadar hırsları ile maçı koparmasını bildiler.  Unutamadığım an Marmaris'li Cengiz'in kaçırdığı goldür.O an Şampiyonuz dedim ve maçı kazandık.Hala o pozisyonu hiçbir zaman unutamam ''

Bir diğer sacayağı Taraftarlar demiştik.
 Efes Plak Sahibi Ahmet Sert'in Başkanlığında oluşturulan Sosyal Komite
taraftarlarımızı çok iyi organize ederek,iç saha maçlarında mükemmel atmosfer oluşturup takımı desteklediler,deplasmanlara onlarca otobüslerle gittiler,antrenmanlara her zaman baklavalar olsun,oyuncuları evlerinde ziyaretleri olsun her şekilde takımın yanlarında olduklarını hissettirdiler ve sezon sonunda onlarda bu başarıda pay sahibi olmanın gururunu yaşadılar.
Sosyal Komite Başkanı Ahmet Sert yıllar sonra ''Nazilli Manşet'' gazetesine 
verdiği röportajda şunları söylemişti ''

“11 YIL HİÇ YALNIZ BIRAKMADIM”

Nazillispor’u desteklemeye başladıktan sonra elini taşın altına koyarak tüm Nazilli’yi birleştiren ve tribünlere çeken Ahmet Sert, “1985-86 sezonunda Yeni Nazillispor Sosyal Komitesi’ni kurduk. İçeride ve dışarıda Nazillispor’u hiç yalnız bırakmadık. Her deplasmana kendi imkanlarımızla otobüs kaldırıyorduk. İnsanlar bizimle maça gelmek için 4-5 gün önceden otobüsteki yerini ayırttırıyordu. O dönemde sevgi saygı vardı, menfaat yoktu. Kulüp başkanı ve yöneticiler bizi dinlerdi. Yönetim kurulu toplantılarına katılır, Sosyal Komite’nin aldığı kararları anlatırdım. Yöneticilerde fikirlerimizi dinleyip bizimle birlikte hareket ederlerdi. Başkanlığım döneminde sekiz yıl boyunca her deplasman maçına otobüs kaldırdım. Ayrıca, 11 yıl Yeni Nazillispor’u hiçbir deplasmanda yalnız bırakmadım. Başta en büyük yardımcım Süleyman Kılıçaslan olmak üzere o dönem bizimle birlikte Nazillispor’a sahip çıkan tüm taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum ''

“MUTLULUKTAN SABAHA KADAR AĞLADIM”

Yeni Nazillspor Sosyal Komitesi olarak her maça özel hazırlandıklarını söyleyen Sert, “ Bizim zamanımızda birlik beraberlik vardı. Yöneticisinden futbolcusuna, malzemecisinden, taraftarına hepimiz kardeş gibiydik. Birbirimizi sever, sahip çıkardık. Her deplasmandan önce futbolcularımız ve aileleriyle birlikte piknik yapar mangal partileri düzenlerdik. İşte bu birlik ve beraberlik Nazilli’mize şampiyonluğu getirmişti. 1991-92 sezonunda en yakın takipçimiz Marmarisspor’la oynadığımız deplasman maçına 38 otobüs kaldırmıştım. Özel otomobillerle birlikte Nazilli’den yaklaşık 100 araçlık konvoyla Marmaris’e gittik. O gün Marmarisspor’a kaybetmediğimiz için şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Döndüğümüzde tüm Nazilli ayaktaydı. Tek tek bütün mahalleleri gezdik. Herkesin gözünde aynı sevinç gözyaşları, dilinde şampiyon Nazillispor vardı. Nazilli ve Nazillispor belki de tarihin en anlamlı günlerinden birini yaşamıştı. Benim için de hayatımın en özel günlerinden birisiydi o gün. Mutluluktan uyuyamayıp sabaha kadar ağladım.” diyerek o günleri anlattı.

“HER YERDE SAYGI GÖRÜRDÜK”

Sosyal Komite kurulduktan sonra tribünlerde birlik ve beraberliği sağladığını vurgulayan Ahmet Sert, “ Ege Bölgesi’nde gittiğimiz her deplasmanda fark yaratırdık. Rakip takım taraftarları Nazillispor ‘un geldiğini duyduğunda stadyumu doldurmak için o hafta duyurular yaparlardı. Gittiğimiz her yerde en iyi şekilde karşılanırdık. Çünkü tüm rakipler bize saygı duyarlardı. Bizler, Yeni Nazillispor’u en iyi şekilde temsil etmek için pankartından tutun da yaptığımız tezahüratlara kadar her şeyin en güzelini yapmaya çalışırdık. Bırakın rakip taraftara hakaret etmeyi, hepsiyle dostluk kurardık. Nazillispor ’un maçları olmadığı zamanlar, başta Kuşadasıspor olmak üzere çevremizdeki Ege kulüplerinin maçlarına gider onlara destek verirdik. Gittiğimiz her stadyumda bizim geldiğimiz hissedilirdi. Özellikle Kuşadasıspor taraftarları, bizi alkışlarla karşılarlardı. Biz de her zaman onların başarısı için elimizden geleni yaptık.” 

Gruplar belli olduğunda her ne kadar çekiştiğimiz Marmaris gibi iddialı takımlar olsa da herkes bizi banko Şampiyon olurlar gözü ile bakıyorlardı.Rakiplerde böyle bir algı oluşturmuştuk
************
 Biraz da sezondan teknik notlar vereyim ; 
*Kadir Sakallı'nın da dediği gibi en büyük sistemimiz ''tempomuz ve takım arkadaşlığımız'' idi.
*5.Hafta Burdur deplasmanında aldığımız 3-0'lık galibiyet ile oturduğumuz Liderlik koltuğunu sezon sonuna kadar bırakmadık.
*Sadece 2 yenilgi aldık.11.Hafta Kemer de 3-0 ve Şampiyonluk rehaveti ile gittiğimiz son maçta deplasmanda Afyon'a 1-0 yenildik.
*29.Haftaki en yakın takipçimiz Marmaris maçı kader maçımızdı.
0-0 beraberlik ile 4 puanlık farkı koruyup döndük.
Bu maça taraftarlarımızda adeta çıkarma yapmıştı.
Sosyal Komiteninönderliğinde 38 Otobüs kaldırılmış,özel araçlarla birlikte
Nazilli'den 100 araçlık konvoyla gidilmişti.
*32.Haftada biz Dinar deplasmanında 2-0 galibiyetle dönerken,Marmaris
Antalya Köy Hizmetlerine 2-1 kaybedince Şampiyonluğumuzu Matematiksel 
olarak garantileyip ilan etmiştik.8 puanla girdiğimiz fark 11 puan olmuştu.
*86 Puanla en yakın rakibimiz Marmaris'in 11 puan önünde Şampiyon olduk.
*Bir önceki sezon 107 gol atmıştık,bu kez 87 gol attık.
Kadir-Rıza-Yavuz ''Muhteşem İleri Üçlü'' müz geçen sezon 107 golün 75'ini
atmışlar,bu sezon 87 golün 61'ini attılar.
*Golcümüz Kadir Sakallı 36 Gol ile Gol Kralı olurken geçen yıl ki 34 golünü
geliştirmiş oldu.Geçen sezon bir maçta 5 gol atmıştı,bu sezon 10-1'lik
Dinar maçında tam 6 gol atarak bu anlamda da rekorunu geliştirdi.
*Kadir Sakallı'yı izleyemeyenler çok şey kaçırdı.Ceza sahası içinde yerden,
havadan her şekilde tek vuruş ustası idi.
*Kadir Sakallı geçen sezon gösterdiği performanstan sonra G.Saray'a transfer olmuştu ancak daha sonra Soma Sotesspor'a para ödenip,kendisine para ödenmeyince sezon başlamadan geri döndü.
*Sezon boyunca 3 futbolcumuz Kırmızı Kart gördü.
17.Hafta 1-0 yendiğimiz Y.Afyonspor maçında 79 Mustafa Ceviz 81 Yavuz Keklik
30.Hafta 2-1 yendiğimiz Fethiyespor maçında 37.dk.da Rıza Aslan
*Kalecilerimiz Yalçın Bilgiç ve Teoman Aktaş sadece 18 gol yediler.
Yalçın Bilgiç 15 maçta 9 gol,Teoman Aktaş 19 maçta 9 gol yedi.
*Unutulmayan Maç ve Gollerde;sahamızda 2-1 kazandığımız Marmaris
maçında Kadir Sakallı'nın 69.dk.da attığı 2.gol önem ve kalite anlamında
unutulmaz.
*Bu sezon Türkiye Kupasında 1.Kademede Marmarisspor'a 3-1 yenilerek
elendik.
SEZONUN ÖYKÜSÜ
  Sezona Antalya Köy Hizmetleri deplasmanında alınan 1-1'lik beraberlikle başladık.Golümüzü Ayhan Topçam'ın ortasında Kadir Sakallı attı.

1. HAFTA

08. 09. 1991 Antalya Yolspor – Yeni Nazillispor: 1 – 1

Stadyum: Antalya Köy Hizmetleri

Hakemler: Hüseyin Kuzuoğlu,Mehmet İnan,Selahattin Dereli

Antalya Yolspor: Güven Kaplan Ali Ak,Turhan Demir,Murat Canaydın,

Ali Tekşan,Tuncay Duman,Mehmet Felek,Çağatay Öz,Murat Çakır,

Mustafa Karayazı,Sertan Eser

Teknik Direktör: A

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam (Dk.46 Muhittin İpli),Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Mehmet Lütfi Tekin,Yavuz Keklik,Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Mustafa Ceviz (Dk.75 Erdal Şimşek)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller: Dk.? Kadir Sakallı


2.HAFTA kendi evimizde Ormanspor'u Kadir Sakallı'nın 52.dk.da Penaltıdan ve Ayhan Yıldız'ın 85.dk.da attığı gollerle  2-1 yendik.

15. 09. 1991 Yeni Nazillispor – Ormanspor: 2 – 1

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Özkan Sarıoğlu,Recep Turalı,Mesut Yılmaz

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Mehmet Lütfi Tekin,Yavuz Keklik,Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Mehmet 

Emin Kaya (Dk.40 Muhittin İpli),Mustafa Ceviz (Dk.75 Hüseyin Hancı)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Ormanspor:Murat Çakmak,Gürol Yanık,Yusuf Koz,Sacittin Şahin,Mehmet Nehat

Hacıahmetoğlu,Mete Cebeci,Miraç Altın,Ahmet Zorba,Serkan Aksay,Olkan Yiğitbaşı,Deniz Şengün

Teknik Direktör : A

Goller: Dk.52 Kadir Sakallı (Penaltıdan),Dk.85 Ayhan Yıldız /

Dk.78 Ahmet Zorba


3.HAFTA gene kendi sahamızda Silifke Belediyespor'u Kadir Sakallı'nın  9,32,35 ve 70.dk.larda (4) ,Rahmetli Rıza Aslan'ın 21 ve 40.dk.lardaki (2) ve Ayhan Yıldız'ın 52.dk.ki golü ile 7-1 yendik.

3. HAFTA

22. 09. 1991 Yeni Nazillispor – Silifkespor: 7 – 1

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Kadir Taşbaş,Şeref Uzun,Erdoğan Üstün

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Ayhan Topçam,Erdal Şimşek,Ayhan Yıldız,

Güven Karacasu,Mehmet Lütfi Tekin (Dk.80 Muzaffer Kojuk),Yavuz Keklik 

(Dk.46 Cahit Sevim),Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Muhittin İpli,Hüseyin Hancı

Teknik Direktör: Taner Hancı

Silifkespor:Ahmet Sarılmışer,Ümit Üşenmez,Kemal Karabaş,Ahmet Turgay Esmeci,Mustafa Kemal Özcan,Erol Durmuşlu,Mehmet Başak,Halit Oruç,Halil Canbaz,Kutlay Bulut,Mustafa Şahin

Teknik Direktör : A

Goller: Dk.9,32,35 ve 70 Kadir Sakallı,Dk.21 ve 40 Rıza Aslan,Dk.52 Ayhan Yıldız /Dk.73 Cemal Tamamoğulları


4.HAFTA gene sahamızda Konya Yolspor'u Rahmetli Rıza Aslan'ın 37 ve 79.dk.lardaki (2) ,Muhittin İpli'nin 5.dk. Kadir Sakallı'nın 45.dk.,ve Mehmet Lütfü Tekin'in 74.dk.daki golleriyle 6-0 yendik.

4. HAFTA

22. 09. 1991 Yeni Nazillispor –Konya Yolspor: 6 – 0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: M.Sami Acuner,Suat Gökkaya,Mustafa Kemal Özdemiroğlu

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam,Erdal Şimşek (Dk.46 İdris 

Yıldırım ),Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Mehmet Lütfi Tekin,Yavuz Keklik (Dk.20 Hakan Öztan),Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Muhittin İpli (Dk.70 Mustafa Ceviz),Hüseyin Hancı

Teknik Direktör: Taner Hancı

Konya Yolspor: Nurettin Büyükbahçıvan,Veli Fidan,Murat Gociaoğlu,Cahit Cenk,Erdem Çiçek,Yaşar Yüksel,Ergun Erdem,Süleyman Tuzcu,Mehmet Pınar,Mümin Dayanır,Erol Yıldırım

Teknik Direktör : A

Goller: Dk.5 Muhittin İpli,Dk.37 ve 79 Rıza Aslan,Dk.45 Kadir Sakallı,Dk.46 Cahit Cenk (Kendi Kalesine),Dk.74 Mehmet Lütfi Tekin 


5.HAFTA deplasmanda Burdurgücü'nü Kadir Sakallı'nın 14 ve 49.dk.larda (2),Cengiz Savaş'ın 68.dk.da (K.K) golü ile 3-0 yendik.

5. HAFTA

06. 10. 1991 Burdurgücü - Yeni Nazillispor : 0 –3

Stadyum: Burdur Gazi Atatürk

Hakemler: Zafer Şaşmaz,Mustafa Durmaz,Mehmet Can

Burdurgücü:Süleyman Ayaz,Cengiz Savaş,Hüseyin Demirel,Sedat Çetin,Nasuh Özmen,Kaya Özcan,Mehmet Ekinci,Ali Tokmak,Orhan Sarıca,Hasan Apaydın,Abdülkadir Yanelli

Teknik Direktör : A

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam,Erdal Şimşek,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Mehmet Lütfi Tekin,Hakan Öztan (Dk.65 Orhan İbiş),Kadir Sakallı, Rıza Aslan,Muhittin İpli (Dk.80 Cahit Sevim), Hüseyin Hancı

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller:Dk.14 ve 49 Kadir Sakallı,Dk.68 Cengiz Savaş (K.K.)


6.HAFTA kendi sahamızda Yeni Milasspor'u 1-0 geriye düşmemize rağmen Rahmetli Rıza Aslan'ın 38 ve 84.dk.larda (2),Kadir Sakallı'nın 30.dk.da ve Muhittin İpli'nin 75.dk.da attığı golleriyle 4-2 yendik.

6. HAFTA

13. 10. 1991 Yeni Nazillispor – Yeni Milasspor: 4 – 2

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Necdet Zincir,Okan Aşkın,Veysel Yavaş

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam,Erdal Şimşek,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Mehmet Lütfi Tekin (Dk.83 İdris Yıldırım),Hakan Öztan (DK.46 Orhan İbiş),Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Muhittin İpli,

Hüseyin Hancı

Teknik Direktör: Taner Hancı

Yeni Milasspor:Ali Sütçü,Mahmut Arslan,Varol Deniz,Yıldırım Özer,Birol Erten,Selim Demirci,Kerim Taşkın,Kemal Aydeniz,Mehmet Kabak,Müjdat Ünal,Şener Gürkan

Teknik Direktör:A

Goller:Dk.30 Kadir Sakallı,Dk.38 ve 84 Rıza Aslan,Dk.75 Muhittin İpli / Dk.13 ve 65 Kerim Taşkın

Kırmızı Kart: Dk.87 Dinçer Atağan (Yeni Milas)


7.HAFTA Etibank SAS'ı deplasmanda Hüseyin Hancı'nın 18.dk.da Penaltıdan ve 67.dk.da Kadir Sakallı'nın golleriyle 2-0 yendik.

. HAFTA

19. 10. 1991 Etibank SAS - Yeni Nazillispor : 0–2

Stadyum: Seydişehir Aluminyum

Hakemler: O.Gürsel Korel,Hayrettin Topkaya,Kemal Öztürk

Etibank SAS:Fikret Ünlü,Cemal Kalın,Nihat Ceylan,Birol Yalçın,Ahmet Aksoy,Mahmut Apaydın,Turgay Batur,Recep Göral,Zekeriya İğdeli,Oktay Özdoğan,Şafak Sayın

Teknik Direktör : A

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Orhan İbiş,,Erdal Şimşek,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Mehmet Lütfi Tekin,Mustafa Ceviz,Kadir Sakallı, Rıza Aslan,Hakan Öztan (Dk.55 Muhittin İpli), Hüseyin Hancı (Dk.60 Cahit Sevim)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller:Dk.18 Hüseyin Hancı (Penaltıdan),Dk.67 Kadir Sakallı


8.HAFTA kendi sahamızda Karamanspor'u 49.dk.da Muhittin İpli ve 55.dk.da Kadir Sakallı'nın golleriyle 2-0 yendik.

8. HAFTA

27.10.1991 Yeni Nazillispor – Karamanspor: 2-0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Ali Rıza Çakmak,Necmi Görer,Ercan Bilekli

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Erdal Şimşek (DK.74 Ayhan Topçam),Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Mustafa Ceviz,Mehmet Lütfi Tekin,Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Muhittin İpli (Dk.70 Hakan Öztan)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Karamanspor: Yusuf Çimen,Kazım Nas,Birol Yalçın,Mevlüt Çiftçi,Gazi Mustafa Çalışkan,Ergün Güler,Şıhhasan Kızıl,Musa Şenel,Müslüm Yıldız,Murat Gümüş,

Metin Akkaya

Teknik Direktör:A

Goller:Dk.49 Muhittin İpli,Dk.55 Kadir Sakallı


9.HAFTA deplasmanda Yeni Sandıklıspor'u 11.dk.da Yavuz Keklik, 29.dk.da Rıza Aslan,40.dk.da Hüseyin Hancı ve 89.dk.da Hakan Öztan'ın golleriyle 

4-0 yendik.

9. HAFTA

03.11.1991 Yeni Sandıklıspor – Yeni Nazillispor : 0-4

Stadyum: Sandıklı İlçe

Hakemler: Tahsin Çankaya,Mehmet Can,Ramazan Özsarı

Yeni Sandıklıspor:Mustafa Akkuş,Ali Şahin,Sıtkı Kaya,Ahmet Fincankaya,Ali Saklangıç,İbrahim Yılmaz,Bahadır Karakılınç,Turan Saltık,Uğur İnam,Hayri Söyüncü,İslam Çemberci

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı (Dk.70 Muhittin İpli),Mustafa Ceviz,Mehmet Lütfi Tekin,Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Yavuz Keklik (Dk.78 Hakan Öztan)

Teknik Direktör: Taner Hancı

 Goller : Dk.11 Yavuz Keklik,Dk.29 Rıza Aslan,Dk.40 Hüseyin Hancı,Dk.89 Hakan Öztan


10.HAFTA kendi evimizde Antalya Yolspor'u Rıza Aslan Dk 23,Ayhan Yıldız Dk.73 ve Kadir Sakallı'nın Dk.85'deki golleriyle 3-0 yendik.

10. HAFTA

10.11.1991  Yeni Nazillispor – Antalya Yolspor : 3-0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Mahmut Arıbakır,Hayrettin Topçuoğlu,Sadi Çağlı

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı (Dk.70 Muhittin İpli),Mustafa Ceviz,Mehmet Lütfi Tekin (Dk.11 Hakan Öztan),Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Yavuz Keklik

Teknik Direktör: Taner Hancı

Antalya Yolspor:Ali Sarı,Arif İstif,Hasan Tuğrul,Mehmet Kemerci,

Yüksel Akman,Fuat Aloğlu,Ahmet Tez,Hakan Erol,Abdurrahman Muslu,Mustafa Uşaklar,Serkan Er

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.23 Rıza Aslan,Dk.73 Ayhan Yıldız,Dk.85 Kadir Sakallı


11.HAFTA deplasmanda Kemer Belediyespor'a 3-0 yenilerek ''İlk yenilgimizi'' aldık.

11. HAFTA

17.11.1991 Kemerspor – Yeni Nazillispor : 3-0

Stadyum: Kemer İlçe

Hakemler: Mehmet Çayan,Barış Atmaca,Necati Süzük

Kemerspor:Fikret Yılmaz,Ramazan Özen,Necdet Kahraman,Hüseyin Baysan,Halil Yapıcı,Mustafa Akhanım,Hilmi

Okudan,Ercan Güllüpınar,Şevki Karasu,Emin Pehlivanlar,Uğur Aksu,Mustafa Kahraman

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Mustafa Ceviz (Dk.53 Muhittin İpli),Erdal Aslan(Dk.75 Hakan Öztan),Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Yavuz Keklik

Teknik Direktör: Taner Hancı

 Goller : Dk.23 Uğur Aksu,Dk.60 Ercan Güllüpınar,Dk.70 Şevki Karasu


12.HAFTA kendi sahamızda 1-0 mağlup düşmemize rağmen Marmarisspor'u 33.dk.da Rıza Aslan ve Kadir Sakallı'nın 69.dk.daki golleriyle 2-1 yendik.

12. HAFTA

24.11.1991  Yeni Nazillispor – Marmaris Belediyespor : 2-1

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Osman Avcı,Recep Pişkin,Özcan Şimşek

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Muhittin İpli (Dk 81 Cahit Sevim),Mustafa Ceviz,Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Yavuz Keklik,Erdal Aslan (Dk.77 Ayhan Topçam)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Marmarisspor:Cevdet Bilgin,Ahmet Gümüş,Hakan Bozdemir,Recai Karasu,Mutlu Çelik,Kamuran Şanal,Veli Güler,Cengiz Aydın,Erol Özbek,Tevfik Cihan Bulut,Dinçer Yokuş

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.33 Rıza Aslan,Dk.69 Kadir Sakallı / Dk.24 Dinçer Yokuş


13.HAFTA deplasmanda Fethiyespor'u 50.dk.da Güven Karacasu ve 81.dk.da Yavuz Keklik'in golleriyle 2-1 yendik.

13. HAFTA

01.12.1991 Fethiyespor – Yeni Nazillispor : 1-2

Stadyum: Fethiye İlçe

Hakemler:Sami Bağırsakçı,Affan Arif Erol,Rıfat Kınay

Fethiyespor:Ferruh Akın,Zait Sarı,Muharrem İzgen,Turgay Can,

Kamil Özgen,Hayri Yüksel,Ercan Eryılmaz,Tamer Selvan,Ercüment

Gökçeler,Metin Helat,Fethi Atalay Aydın

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı (Dk.60 Muhittin İpli),Mustafa Ceviz,Erdal Aslan (Dk.85 Hakan Öztan),Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Yavuz Keklik

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.74 Ercüment Gökçeler / Dk.50 Güven Karacasu,

Dk.81 Yavuz Keklik 


14.HAFTA evimizde Ereğlispor'u Kadir Sakallı'nın 27 ve 55.dk.larda  (2),Hakan Öztan'ın 50.dk.,Güven Karacasu'nun 75.dk.da,Mustafa Ceviz'in 88.dk.lardaki golleriyle 5-0 yendik.

14. HAFTA

08.12.1991  Yeni Nazillispor – Ereğlispor : 5-0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Yusuf Kenan Yıldırım,Mesut Yılmaz,Eşref Koparan

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Ayhan Topçam,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Muhittin İpli (Dk 75 Ahmet Zafer Maltaş),Mustafa Ceviz,Kadir Sakallı,Hakan Öztan,Erdal Aslan

Teknik Direktör: Taner Hancı

Ereğlispor:Şükrü Türkdal,Mustafa Çetin,Gönen İğde,Asım Demirkıran,

Ramazan Bozdağ,Uğur Kulaksız,Faruk Aksoylu,Arif Işık,Ömer Faruk Özgüven,Halil Kök,Tufan Saraç

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.27 ve 55 Kadir Sakallı,Dk.50 Hakan Öztan,Dk.75 Güven Karacasu,Dk.88 Mustafa Ceviz


15.HAFTA sahamızda Y.Dinarspor'u 10-1 yendik.Kadir Sakallı tam 

6 gol attı.

15. HAFTA

15.12.1991  Yeni Nazillispor – Yeni Dinarspor : 10-1

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Bahri Ceylan,Taner Vardarlı,Hulusi Aldaç

Yeni Nazillispor: Teoman,Ayhan Topçam,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Muhittin İpli (Dk 60 Cahit Sevim),Mustafa Ceviz,Kadir Sakallı,Erdal Aslan (Dk.65 Hüsamettin Balcı),Yavuz Keklik

Teknik Direktör: Taner Hancı

Yeni Dinarspor:Memet Güvercin,Mustafa Önder,Nafiz Arısoy,Hasan Sevgi,Osman Çelik,Engin Kale,Erdoğan Yılmaz,Rıdvan Yılmaz,Ercan Ergu,Uğur Heppekcan,Mahmut Eğripınar

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.12,18,21,32,67 ve 86 Kadir Sakallı,Dk.4 Erdal Aslan,Dk.79 Yavuz Keklik,Dk.56 ve 83 Hüseyin Hancı / Dk.17 Rıdvan Yılmaz

16.HAFTA deplasmanda sürpriz bir sonuç aldık.Yeni Akşehirspor ile 0-0 berabere kaldık.

16. HAFTA

22.12.1991 Yeni Akşehirspor – Yeni Nazillispor : 0-0

Stadyum: Akşehir İlçe

Hakemler:Adnan Şeker,İrfan Oruç,Celil Aykan

Akşehirspor:Mehmet Alan,Metin Seçilmiş,Kemal Yiğit,Kökmen Çongar,

Yalçın Dilber,Mustafa Yağar,Hüseyin Ekinci,Yaşar Özkan,Mahir Demiral,

Hidayet Söğüt,Hasan Cankılıç

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Mustafa Ceviz,Erdal Aslan,Kadir Sakallı,Yavuz Keklik,Cahit Sevim ((Dk.75 Muhittin İpli)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : -


17 ve İlk yarının son haftasında kendi evimizde Y.Afyonspor'u Kadir Sakallı'nın 72.dk.da attığı gol ile 1-0 yendik.
*Mustafa Ceviz 79 ve Yavuz Keklik 81.dk.da Kırmızı Kart gördüler ve 
maçı 9 kişi tamamladık.

17. HAFTA

29.12.1991  Yeni Nazillispor – Afyonspor : 1-0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Tahsin Kesiciler

Yeni Nazillispor: Teoman,Mahmut Arslan,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı (Dk.15 Hüsamettin Balcı),Muhittin İpli (Dk.85 Ahmet Zafer Maltaş),Mustafa Ceviz,Kadir Sakallı,Erdal Aslan,Yavuz Keklik

Teknik Direktör: Taner Hancı

Afyonspor:Kamil Öllükçü,Tarık Halit Karsavuran,Cengiz Güder,Yalçın Patlar,Hayati Aslan,İsmail Aladaş,Dilek Uzan,Aydın Erol,Murat Kayhan,Temel Gülşen,Yalçın Keleşoğlu

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.72 Kadir Sakallı

Kırmızı Kartlar:Dk.79 Mustafa Ceviz,Dk.81 Yavuz Keklik / Dk.85 Cengiz Güder


 İlk yarıyı LİDER tamamladık.

2.YARI

18.HAFTA kendi evimizde Antalya Özel İdarespor'u 46.dk.da Rıza Aslan'ın golüyle 1-0 yendik.

18. HAFTA

09.02.1992  Yeni Nazillispor – Antalya Köyhizmetlerispor : 1-0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Yücel Çağatay,Necmi Görer,Okan Aşkın

Yeni Nazillispor: Teoman,Mahmut Arslan,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı (Dk.60 Muhittin İpli),Ali Güneş,Reşit Tuna,Kadir Sakallı,Erdal Aslan (Dk.70 Erdal Şimşek),Rıza Aslan

Teknik Direktör: Taner Hancı

Antalya Köy.Hizmetlerispor:Güven Kaplan,Ali Ak,Mehmet Nail Ersoy,Murat Canaydın,Bülent Demir,Tuncay Duman,İhsan Tanrıverdi,

Kenan Yücel,Murat Çakır,Sertaç M.Yüzbaş,Sertan Eser

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.46 Rıza Aslan


19.HAFTA deplasmanda Ormanspor'u 1-0 geriye düştüğümüz maçta 77.dk.da Rıza Aslan ve 79.dk.da Güven Karacasu'nun golleriyle 2-1 yendik.

19. HAFTA

15.02.1992 Ormanspor – Yeni Nazillispor : 1-2

Stadyum: Antalya Orman

Hakemler:Erdal Güleç,E.Bekir Sekman,M.İlhan Peker

Ormanspor:Mustafa Aksu,Gürol Yanık,Yusuf Koz,Sacittin Şahin,Mehmet Nehat Hacıahmetoğlu,Ahmet Koçin,Mete Cebeci,Ahmet Zorba,Hamit Taşdemir,Murat Turhan,Olkan Yiğitbaşı

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı (Dk.72 Muhittin İpli),Ali Güneş,Erdal Aslan (Dk.48 Reşit Tuna),Kadir Sakallı,Yavuz Keklik,Rıza Aslan

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.10 Ahmet Zorba / Dk.77 Rıza Aslan,Dk.79 Güven Karacasu


20.HAFTA deplasmanda Silifkespor ile 6.dk.da Güven Karacasu'nun attığı golle öne geçmemize rağmen 1-1 berabere kaldık.

20. HAFTA

23.02.1992 Silifkespor – Yeni Nazillispor : 1-1

Stadyum: Silifke İlçe

Hakemler:Hasan Hüseyin Bülbül,Ahmet Büyükaşıcı,İlyas Özdoğan

Silifkespor:Ergun Cengiz,Kemal Karabaş,Ümit Üşenmez,Mustafa Kemal Özcan,Ahmet Turgay Esmeci,Murat Ateş,Mesut Cömert,Erdal Yaldırık,

Halil Canbaz,Murat Yenigün,Mustafa Tekeli

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Reşit Tuna (Dk.75 Muhittin İpli),

,Ali Güneş,Kadir Sakallı,Yavuz Keklik (Dk.40 Erdal Aslan),Rıza Aslan

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.19 Murat Yenigün  / Dk.6 Güven Karacasu

Kırmızı Kart : Dk.32 Mustafa Tekeli


21.HAFTA deplasmanda Konya Yolspor'u 1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen 52.dk.da Güven Karacasu ve 74.dk.da Kadir Sakallı'nın golleriyle 
2-1 yendik.

21. HAFTA

01.03.1992 Konya Yolspor – Yeni Nazillispor : 1-2

Stadyum: Konya Atatürk

Hakemler:Yusuf Ziya Adabay,Mustafa Işıktaş,İ.Halil Yeter

Konya Yolspor:Mahmut Teke,Halil Türkmen,Yaşar Yüksel,Mehmet Altın,

Murat Gociaoğlu,Çetin Kaynak,Ali Uyar,Ergun Erdem,Tevfik Aktutan,

Mümin Dayanır,Erol Yıldırım

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Muhittin İpli,Ali Güneş,Kadir Sakallı,Mustafa Ceviz,Rıza Aslan

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.48 Yaşar Yüksel  / Dk.52 Güven Karacasu,Dk.74 Kadir Sakallı

Kırmızı Kart : Dk.85 Mehmet Pınar

22.HAFTA kendi evimizde Burdurgücü'nü 60.dk.da Penaltıdan Hüseyin Hancı ve 76 ile 89.dk.larda Kadir Sakallı'nın (2) golleriyle 3-0 yendik.

22. HAFTA

08.03.1992  Yeni Nazillispor – Burdurgücü : 3-0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Mustafa Kayacan,Kadir Çirik,Mustafa Aydınoğlu

Yeni Nazillispor: Teoman,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Muhittin İpli (Dk.60 Reşit Tuna),Mustafa Ceviz (Dk.55 Mahmut Arslan),Ali Güneş,,Kadir Sakallı,Rıza Aslan

Teknik Direktör: Taner Hancı

Burdurgücü:Bülent Okkan,Cengiz Savaş,Hüseyin Demirel,Ercan Soylu,Sedat Çetin,Nasuh Özmen,Kaya Özcan,Haluk Güven,Cavit Özlen,

Birol Işık,Hasan Apaydın

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.60 Hüseyin Hancı (Penaltıdan),Dk.76 ve 89 Kadir Sakallı


23.HAFTA deplasmanda Yeni Milasspor'u 10.dk.da Hüseyin Hancı ve 60.dk.da Rıza Aslan'ın golleriyle 2-0 yendik.

23. HAFTA

15.03.1992 Yeni Milasspor – Yeni Nazillispor : 0-2

Stadyum: Milas İlçe

Hakemler:M.Sami Acuner,Bekir Cengiz,Hayrettin Topçuoğlu

Yeni Milasspor:Ali Sütçü,Ahmet Aktaş,Birol Erten,Yıldırım Özer,

Selim Demirci,Kemal Aydeniz,Kerim Taşkın,Ali Tunalı,Mehmet Kabak,Müjdat Ünal,Hasan Dizdar

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı (Dk.75 Yavuz Keklik),Muhittin İpli,Mahmut Arslan,Mustafa Ceviz,Rıza Aslan,Ali Güneş (Dk.47 Erdal Aslan)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.10 Hüseyin Hancı,Dk.60 Rıza Aslan


24.HAFTA kendi sahamızda Etibank SAS'ı 10.dk.da Kadir Sakallı'nın golü ile 
1-0 yendik.

24. HAFTA

22.03.1992  Yeni Nazillispor – Etibank SAS : 1-0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Ömer Alper,Bekir Öcal,Nazmi Karakaş

Yeni Nazillispor : Teoman,Mahmut Arslan,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Mustafa Ceviz,Ali Güneş (Dk.80 Erdal Aslan),Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Yavuz Keklik (Dk.40 Ahmet Zafer Maltaş)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Etibank SAS : Hasan Terzi,Hasan Hüseyin Köse,Mahmut Apaydın,Birol Yalçın,Ahmet Aksoy,Turgay Batur,Ahmet Özdoğan,

Şafak Sayın,Zekeriya İğdeli,Fikret Bademci,Ahmet Karadağ

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.10 Kadir Sakallı

Kırmızı Kart:Dk.17 Ahmet Aksoy

25.HAFTA deplasmanda Karamanspor ile Kadir Sakallı'nın 41.dk.daki Penaltı golü ile 1-1 berabere kaldık.

25. HAFTA

29.03.1992 Karamanspor – Yeni Nazillispor : 1-1

Stadyum: Kemal Kaynaş

Hakemler:Necmi Aktuna,Hayrettin Topkaya,Metin Gündüzler

Karamanspor:Yusuf Çimen,Gazi Mustafa Çalışkan,Ergün Güler,

Musa Şenel,Birol Yalçın,Muammer Pirinçci,Kazım Nas,İsmail Erdal İzler,Müslüm Yıldız,Metin Akkaya,Şıhhasan Kızıl

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Erdal Şimşek,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Muhittin İpli (Dk.75 Yavuz Keklik),Mahmut Arslan,Mustafa Ceviz,Rıza Aslan (Dk.58 Cahit Sevim),Ali Güneş

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.66 Şıhhasan Kızıl / Dk.41 Kadir Sakallı (Penaltıdan)


26.HAFTA sahamızda Yeni Sandıklıspor'u Kadir Sakallı'nın 5,12 ve 79.dk.lardaki (3),16.dk.da Mustafa Ceviz,37.dk.da Rıza Aslan ve 61.dk.da Yavuz Keklik'in golleriyle 6-0 yendik.

26. HAFTA

05.04.1992  Yeni Nazillispor – Yeni Sandıklıspor : 6-0

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: İzzet Kösterelioğlu,Erol Yelkenci,Mustafa Sevim

Yeni Nazillispor : Teoman,Mahmut Arslan,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Mustafa Ceviz (Dk.80 İdris Yıldırım),Ali Güneş (Dk.65 Ahmet Zafer Maltaş),Erdal Aslan,Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Yavuz Keklik

Teknik Direktör: Taner Hancı

Yeni Sandıklıspor :Ahmet Erol,Ali Şahin,Yılmaz Akyıldız,Atilla Dal,

İbrahim Yılmaz,Ali Saklangıç,Bahadır Karakılınç,Hayri Söyüncü,

Ramazan Sayın,İslam Çemberci,Osman Kırkbınar

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.5,12 ve 79 Kadir Sakallı,Dk.16 Mustafa Ceviz,Dk.37 Rıza Aslan,Dk.61 Yavuz Keklik


27.HAFTA deplasmanda Antalya Yolspor'u 62.dk.da Rıza Aslan ve 72.dk.da Kadir Sakallı'nın golleriyle 2-0 yendik.

27. HAFTA

11.04.1992 Antalya Yolspor – Yeni Nazillispor : 0-2

Stadyum: Antalya Atatürk

Hakemler:Hasan Hüseyin Bülbül,Engin Kor,Muharrem Büyükyürük

Antalya Yolspor:Ali Sarı,Arif İstif,Osman Alça,Mehmet Kemerci,Yüksel Akman,Mehmet Kısaç,Ahmet Tez,Hakan Erol,Mustafa Uşaklar,Abdrrahman Muslu,Barış Çakır

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Yavuz Keklik,Mahmut Arslan,Mustafa Ceviz,Rıza Aslan,Ali Güneş (Dk.70 Reşit Tuna),Erdal Aslan (Dk.60 Ahmet Zafer Maltaş)

Orhan İbiş,Kadir Sakallı

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.62 Rıza Aslan,Dk.72 Kadir Sakallı


28.HAFTA kendi sahamızda Kemer Belediyespor'u 73 ve 87.dk.larda Yavuz Keklik (2),10.dk.da Kadir Sakallı ve 60.dk.da Rıza Aslan'ın golleriyle 4-0 yendik.

27. HAFTA

11.04.1992 Antalya Yolspor – Yeni Nazillispor : 0-2

Stadyum: Antalya Atatürk

Hakemler:Hasan Hüseyin Bülbül,Engin Kor,Muharrem Büyükyürük

Antalya Yolspor:Ali Sarı,Arif İstif,Osman Alça,Mehmet Kemerci,Yüksel Akman,Mehmet Kısaç,Ahmet Tez,Hakan Erol,Mustafa Uşaklar,Abdrrahman Muslu,Barış Çakır

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Yavuz Keklik,Mahmut Arslan,Mustafa Ceviz,Rıza Aslan,Ali Güneş (Dk.70 Reşit Tuna),Erdal Aslan (Dk.60 Ahmet Zafer Maltaş)

Orhan İbiş,Kadir Sakallı

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.62 Rıza Aslan,Dk.72 Kadir Sakallı

29.HAFTA deplasmanda Marmarisspor ile 0-0 berabere kaldık.

29. HAFTA

26.04.1992 Marmarisspor – Yeni Nazillispor : 0-0

Stadyum: Marmaris İlçe

Hakemler:Serdar Çakır,Turgut Odabaşı,H.Müslüm Özyol

Marmarisspor:Cevdet Bilgin,Ahmet Gümüş,Hakan Bozdemir,Recai Karasu,Mutlu Çelik,Erol Candan,Kamuran Şanal,Veli Güler,Arif Öztürk,Tevfik Cihan Bulut,Dinçer Yokuş

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,

Güven Karacasu,Mustafa Ceviz,Mahmut Arslan,Muhittin İpli,Kadir Sakallı,

Rıza Aslan (Dk.60 Yavuz Keklik),Ali Güneş (Dk.80 Hüseyin Hancı)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : -

Kırmızı Kart : Dk.68 Mutlu Çelik (Marmaris)


30.HAFTA kendi sahamızda Fethiyespor'u 47 ve 71.dk.larda Kadir Sakallı'nın 
(2) golleriyle 2-1 yendik.
Rıza Aslan 37.dk.da Kırmızı Kart gördü.

30. HAFTA

03.05.1992  Yeni Nazillispor – Fethiyespor : 2-1

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Bahri Ceylan,Adnan Yılmazçoban,Selahattin Dereli

Yeni Nazillispor : Teoman,Mahmut Arslan,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı,Muhittin İpli,Kadir Sakallı,Rıza Aslan,Yavuz Keklik

(Dk.75 Ahmet Zafer Maltaş),Erdal Aslan (Dk.60 Erdal Şimşek)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Fethiyespor :Ferruh Akın,Zait Sarı,Fethi Atalay Aydın,Turgay Can,

Kamil Özgen,Volkan Koyuncu,Tamer Selvan,Ali Demir,Ercüment Gökçeler,Muhammet Fevzi Aykırı,Metin Helat

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.47 ve 71 Kadir Sakallı / Dk.60 Metin Helat

Kırmızı Kartlar : Dk.37 Rıza Aslan / Dk.48 Ferruh Akın 

31.HAFTA deplasmanda Ereğlispor'u 26.dk.da Yavuz Keklik'in golüyle 
1-0 yendik.

31. HAFTA

10.05.1992 Ereğlispor – Yeni Nazillispor : 0-1

Stadyum: Ereğli İlçe

Hakemler:Mevlüt Yerli,Sedat Kavaklı,Hakan Sunay

Ereğlispor:Şükrü Türkdal,Bülent Özgüven,Mustafa Çetin,Asım Demirkıran,Ramazan Bozdağ,Uğur Kulaksız,Arif Işık,Tufan Saraç,

Faruk Aksoylu,Halil Kök,Ömer Faruk Özgüven

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Teoman Aktaş,Erdal Şimşek,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,

Güven Karacasu,Mustafa Ceviz,Mahmut Arslan,Muhittin İpli (Dk.60 Hüseyin Hancı),Kadir Sakallı,Yavuz Keklik,Ali Güneş (Dk.80 Erdal Aslan)

Teknik Direktör: Taner Hancı

Goller : Dk.26 Yavuz Keklik


32.HAFTA deplasmanda Yeni Dinarspor'u 56.dk.da Rıza Aslan ve 73.dk.da Kadir Sakallı'nın golleriyle 2-0 yendik.

32. HAFTA

17.05.1992 Yeni Dinarspor – Yeni Nazillispor : 0-2

Stadyum: Dinar İlçe

Hakemler:Atilla Olkun,Salih Karabağlı,Melih İnanlı

Yeni Dinarspor:Aytekin Güvercin,Mustafa Önder,Osman Çelik,

Hasan Sevgi,Himmet Tuncel,Rıdvan Yılmaz,Erdoğan Yılmaz,

Ercan Ergu,Tarkan Gürakar,Uğur Heppekcan,Engin Kale

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,İdris Yıldırım (Dk.60 Cahit Sevim),Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Mustafa Ceviz,Ahmet Zafer Maltaş (Dk.45 Mahmut Arslan),Reşit Tuna,Kadir Sakallı,Yavuz Keklik,Rıza Aslan

Goller : Dk.56 Rıza Aslan,Dk.73 Kadir Sakallı


33.HAFTA kendi sahamızda Yeni Akşehirspor'u 20 ve 58.dk.larda Rıza Aslan'ın (2),79.dk.da Kadir Sakallı'nın golleriye 3-1 yendik.

33. HAFTA

24.05.1992  Yeni Nazillispor – Yeni Akşehirspor : 3-1

Stadyum: Nazilli İlçe

Hakemler: Cumhur Balyan,İbrahim Erik,Memduh Zorlu

Yeni Nazillispor : Teoman,Mahmut Arslan,Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Hüseyin Hancı (Dk.70 Erdal Aslan),Mustafa Ceviz,Muhittin İpli,Kadir Sakallı,Esat Ergüler (Dk.17 Rıza Aslan),Yavuz Keklik

Teknik Direktör: Taner Hancı

Yeni Akşehirspor :Alpaslan Uysal,Metin Seçilmiş,Kemal Yiğit,Kökmen Çongar,Ramazan Şimşek,Hüseyin Ekinci,Mustafa Yağar,Hakan Fıçıcı,Hidayet Söğüt,Özkan Çalışkan,Ertan Kervan

Teknik Direktör:A

Goller : Dk.20 ve 58 Rıza Aslan,Dk.79 Kadir Sakallı / Dk.90 Yalçın Dilber

34.HAFTA Şampiyonluğu haftalar önce garantilemenin rehavetiyle Y.Afyonspor'a 1-0 yenildik.

34. HAFTA

31.05.1992 Yeni Afyonspor – Yeni Nazillispor : 1-0

Stadyum: Afyon Atatürk

Hakemler : Necmi Aktuna,Recep Yıldırım,Alptekin Çivi

Yeni Afyonspor:Kamil Öllükçü,Tarık Halit Karsavuran,İsmail Dünya,

Yalçın Patlar,Hayati Aslan,Yalçın Keleşoğlu,Aydın Erol,Cengiz Güder,

Uğur Eşmekaya,Avni Civak,Süleyman Karabuğa

Teknik Direktör:A

Yeni Nazillispor: Yalçın Bilgiç,Mahmut Arslan (Dk.42 Erdal Şimşek),Orhan İbiş,Ayhan Yıldız,Güven Karacasu,Ali Güneş,Reşit Tuna,Kadir Sakallı,Yavuz Keklik,

Cahit Sevim (Dk.58 Hüseyin Hancı),Muhittin İpli

Goller : Dk.26 Aydın Erol


VEEEEEE 86 PUAN 87 GOLLE ŞAMPİYON OLDUK !!!!!!!!!!
GOLCÜMÜZ KADİR SAKALLI'DA 36 GOLLE GOL KRALI OLDU  !!!!!!!!!!!
* 87 Golümüzün 54'ünü Gol Kralımız Kadir Sakallı ve Rahmetli Kaptanımız Rıza Aslan attı.
Gollerin dağılımı şöyle ;  
Takımımızın en etkili oyuncularından Sol açık ve Forvet arkası Yavuz Keklik
Son 2 sezon çok iyi performans gösterdi.Fenerbahçe'den Rıdvan Dilmen'in tavsiyesi ve katkıları ile gelmişti.Bu performansı pek çok takımdan transfer teklifi almasına neden oldu ancak kulüp hemen bırakmadı,kendisi de Antalya ve Konya dan gelen ciddi teklifleri Rıdvan Dilmen'i kırmayarak kabul etmedi ve kaldı
Şampiyonlukta özellikle sayısız asistleri ile büyük katkı sağladı.
En son giderken kulübe 800 milyon bonservis parası kazandırarak gitti,bu anlamda da kulübe katkı sağlamış oldu.
Yavuz Keklik'i rakipler aynı Rıdvan Dilmen'i durdurmak istedikleri gibi tekme,tokat,kafa göz dalıyorlardı,o yüzden bu sezon ciddi sakatlıklar geçirdi.
Konya maçında kol dirsekten fırladı omuzuna kadar,Silifke deplasmanında omuz kemiği kırıldı.Sakatlıktan zorlu Kemer maçında döndü ve 2 gol,1 asist yaptı
4-0 kazandık.
Kalecilerimiz ; Yalçın Bilgiç ve Teoman Aktaş 34 Maçta sadece 18 gole izin verdiler.Yalçın Bilgiç 15 maçta 9 gol,Teoman Aktaş 19 maçta 9 gol yedi.
NOT:1-
Ebediyete intikal etmiş Mehmet Özalp Başkanımıza,Rıza Aslan'a 
Allah'tan rahmet diliyorum,mekanları cennet olsun İnşaallah.
NOT 2-
Maç bilgilerini bitiremdim daha sonra ekleyeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder