17 Mart 2015 Salı

PLAY OFF VE 1.LİG YOLUNDA TEK YUMRUK YÜRÜYORUZ !!!

    
  Sezon başında ''FEDA / YAPILANMA SEZONU'' diyerek önceki sezonlara göre daha düşük bütçe ile ama bu demek değildir ki ''NAZİLLİ BELEDİYESPOR İDDİALI OLMAYACAK'' Sloganı ile yola çıktık.27 haftada iyi sonuçlar,kötü sonuçlar,sevinçler,üzüntüler yaşadık.Haksızlıklara maruz kaldık ama rotadan hiç şaşmadık.
  Artık Son 7 haftadayız.Yani Son düzlükteyiz.Takımımızın her şeye rağmen
''ÖNCE PLAY ,OFF SONRA 1.LİG '' şansı hala devam ediyor.
  4 haftalık büyük oranda mecburi (Eser Birinci provokasyonu) 
nedenden dolayı ''duraklama dönemi'' yaşıyoruz.
 Pazar günü de Lider Bandırmaspor ile kendi sahamızda ''hayati önemde kritik bir maça çıkıyoruz '' 
Bu maç ''Yeniden yükselişe geçme'' maçımız olacak inşaallah.
 İşte tam bu durumda ''tüm Nazillispor dinamikleri TEK YUMRUK'' olmalı.
Bizde bu yolda neler yapılmalı diyerek bazı maddeler sıraladık ; 
1-Başkanlarımız.
 Onursal Başkanımız Haluk Alıcık ve Kulüp Başkanımız Nurettin Özkat bu zamana kadar olduğu gibi yine yılmadan camiaya Liderlik etmelidirler.
2- Yöneticilerimiz.
Görev tanımları içinde hareket ederek sorumluluklarını yerine getirmeli,her yönetici kendi yetki ve sınırları içinde enerjisini harcamalıdır.
3- Teknik Heyet
Teknik Direktörümüz Ahmet Kazım Ertem ve yardımcı hocalarımız her zaman olduğu gibi takımımızı en iyi şekilde antrene ederek maçlara hazırlamalıdır.
Sadece teknik,taktik ve fizik kondisyon olarak değil mental ve psikolojik olarak da hazırlamalıdırlar.Bunun yolu da sağlıklı iletişimden geçer.
Bunu sağlayacaklarına da inanıyoruz.
4- Futbolcularımız
 Profesyonellik bilinci ile hareket ederek antrenmanlarda ve maçlarda ''sadece futbolu düşünerek'' özveri ile sorumluluklarını yerine getirmeliler.
 Arma için oynamalarını pek beklemesek de kendi kariyerleri ve gelecekleri için oynamaları da yeterli.Diğer takımları küçümsemek değil ancak Düzyurt,Bugsaş,Gölbaşıspor'da değil Nazilli Belediyespor'da oynadıklarını unutmamalılar.
Özel hayatlarına da dikkat etmeli,sosyal hayatlarında olsun sosyal medyada olsun ''Nazilli Belediyespor futbolcusuna yakışır'' şekilde davranış sergilemeliler,kulübü,şehri temsil ettiklerini de akıllarından çıkarmamalılar.
5-Taraftar Grupları ve Münferit Taraftarlarımız
'' 12.Adam'' bilinci ile ''Sadece takımı desteklemeliler '' bunu yaparken de ''küfür,hakaret,o oynasın,bu oynasın,o çıkmalıydı bu girmeliydi '' şeklinde kendi görevleri içinde olmayan söylemlerden kaçınmalılar.
Gruplar aralarındaki kısır çekişmeleri bir yana bırakıp 
 ''birlikte hareket etmeliler''
Kulübümüz 2. Yarı Hakem ve rakip taraftarlarının hataları ve yaptıkları istenmeyen olaylardan dolayı ağır cezalara maruz kaldı bundan sonraki cezalarımız daha ağır olacak biraz daha sakın olup futbolcularımızı desteklemeliyiz.  
 Ve artık tribünlerimizde başka takımın renklerini değil sadece SİYAH ve
BEYAZ renkleri görmek istiyoruz.
6- Yerel basınımız
 Ortak paydamız NAZİLLİ BELEDİYESPOR'umuzun dinamiklerinden biri olarak
Yerel basınımızdaki değerli isimlerin takımımıza bu yolda destek için biraz daha fazla çaba göstermeleri gerekiyor.
7- Şehrin Mülki Amirleri ve İleri Gelenleri
 Onlarda üzerlerine düşen ne gerekiyorsa maddi manevi yapmalılar.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu mesela maddi desteği şu Bandırma maçı için şu kadar prim vermek gibi geçelim hep dile getirdiği 
''Manevi desteği'' ni de en azından maça gelerek göstermeli.
  Yine şehrin Ulusal ve Uluslararası markası ''Uğur Soğutma'' Bandırmaspor maçı için veya Play Off'a kalınırsa şu kadar prim gibi bir destek gösterse ne olur ?
Seçim zamanı yaklaşıyor ''Nazilli Belediyespor yokmuş  gibi,sadece Belediye Başkanımızın takımı'' gibi davranan siyasileri de dikkatle takip ediyoruz.
 Bu yazıyı okuyan her Nazilli'li ve Nazilli Belediyespor'lu etrafına da okutmalı pozitif bir Sinerji yaratarak ''desteği kar topu gibi büyütmeliyiz ''
UNUTULMAMALIDIR Kİ ; ''BAŞKA NAZİLLİ BELEDİYESPORUMUZ YOK '' 
  Bu takım bir Üst lige çıkarsa ''Şehir de bir üst lige çıkmış olacaktır.
  Bu takım bu şehrin bir markasıdır.O halde ; 
   HEP DESTEK TAM DESTEK.TEK YUMRUK YÜRÜYORUZ HEDEFE !!!! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder