30 Mart 2015 Pazartesi

Naz Naz ''Bildiğiniz Gibi '' : 0-0 !!!

Stat: Ostim
Hakemler: Caner Ak, Mithat Levent, Fatih Karatağ 
Bugsaşspor : Ahmet Eyüp Türkaslan, Rahmi Muhammet, Tolgahan, Burak Kara (Dk. 54 Ferhat), Yavuz, Baki, Necati (Dk. 64 Mikail), Osman (Dk. 78 Ahmet Baykal), Bahadır, Burak Altıparmak, Ahmet Güven
Nazilli Belediyespor: İbrahim, Lider, Bora, Mehmet, Tufan Zahid (Dk. 90+1 Hüseyin), Hakan, Saffet Gurur, Yasin, Eren (Dk. 85 Emin), Halil, Caner Hüseyin (Dk. 57 Sedat)
Sarı kart: Dk. 45 Necati (Bugsaşspor)
Gol : Yok

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK
* Maalesef yine olmadı ve kazanamama serimizi 6 maça çıkardık.Ne ilginçtir ki ilk devrede de Sarıyer maçı ile başlayan 7 maçlık bir kazanamama serimiz vardı bu devrede de yine Sarıyer maçı ile başlayan kazanamama serimiz 6 maça çıktı.
* Aslında bu skor maç öncesi beklenen skordu her iki takımın son form durumlarına baktığımızda.Biz 5 ,onlar 9 maçtır kazanamıyordu.Bizim Play Off'a kalmak Onlarında kümede kalmak için şiddetle galibiyet ihtiyacı vardı.O yüzden beraberlik ilk öne çıkan sonuçtu öyle de oldu ve her iki takıma da yaramadı.
* Maça şu 11 ile çıktık ; 
Geçen hafta sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan Yasin Yener dönmüş,sakatlanan ve 4 sarı kartla cezalı duruma düşen Hüseyin Bülbül'ün yerine de Gurur Yazar forma giymişti.Sezon başında çapraz bağlarından sakatlanan Barış Kol ise ilk kez 18 kişilik kadroda yer almıştı.Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyorum.
* Oyuncu değişikliklerimiz ise şöyle olmuş ; 57.dk.da Caner çıkmış Sedat girmiş Zahid Caner'in yerine Sağ kanada geçmiş forveti ikilemişiz.84'de ise Eren çıkmış Emin  girmiş ki bunu sayfada 1 dakika önce yazdık Emin son şans olarak niye alınmaz diye ve hocalar duymuş sanki girdi.90+1'de ise artık sanırım bari 1 puanı koruyalım diye olsa gerek ki Zahid çıkmış Akoğlu girmiş.
* Bugsaşspor ise geçen hafta görevi bırakan Tayfun Türkmen hocanın yerine Nihat Balan'ı getirmişti maç öncesi.Nihat Balan da son haftalardan bir kaç farklı değişiklik ile çıkarmış 11'i ; 
Son maçlarda yedekten giren Yavuz Koç beklediğim gibi 11'de idi.Ön libero'ya Necati Demirhan'ı koymuş en önemli değişikliği ise haftalardır Sol bek oynayan tecrübeli Baki Mercimek'i asıl yerinde Stoper oynatıp Eren'i marke etttirmiş,Sol bek'e de yedek Sol bek Bahadır Erol'u koymuştu.Maç içerisinde de 54'de Burak Kara / Ferhat Duman,64'de Necati Demirhan / Mikail Koçak ve bizim gibi forveti ikilemişler Ahmet Baykal'ı da 77'de Osman Torun'un yerine alarak.
* Maçla ilgili maçı Stad'da izleyen biri bizim taraftar biri tarafsız 2 kişi,bizim ve Bugsaşspor cephesinden bilgiler aldım.Notlar şöyle ; 
- Tarafsız seyirci ; ''Bugünkü maçı canlı izledim ilk dakikada Eren boş kaleye o golü atsaydı gerisi gelecekti Nazilli maalesef kötüydü son dakikalara gelince kazanamıyorsam kaybetmiyeceksin mantığıyla oynadı bazı oyuncularda performans düşüklüğü var inşallah play ofa kalırsınız saygılar ''
(Bu pozisyona, Eren zaten ofsayt vermişti dediği için kardeşimize yeniden sorduk hayır vermedi auta attı dedi) 
- Nazillispor Taraftarımız ;
''Barış Kol oyuna girecekmiş gibi ısınıyordu bugün. Eren altı pastan kaçırdı diye yazmıştım altı pas bile değil neredeyse çizgi üzerindeki topu dışarı attı. (Bu pozisyona Eren zaten ofsayt vermişti dediği için kardeşimize sordum) Dikkat etmedim abi, ofsayt vermiş olabilir ama Eren ofsayt olmasa da kaçırmıştı zaten.Emin her maç sonradan oyuna girsin ama 65-70 gibi. Emin'i oyuna alıp Eren'i çıkarmanın bi mantığı yoktu bugün, adam orta açıyor kafa vuracak kimse yok. Pozisyonlarimiz var ama yanlış hatırlamıyorsam kaleyi bulan şutumuz yoktu. Ibrahim zaten sürekli zaman geçirdi. Stoperler günündeydi, beklerin hücuma en küçük bi katkısı olmadı, deyim yerindeyse orta sahayı geçmediler.Caner çıkınca Zahid sağa geçti, Eren çıkınca Sedat ileride tek kaldı, son 20 dakika Zahid ve Halil yerdegistirdi, bu 20 dakikada Halil'e sadece 1 top geldi
- Bizim cepheden ; ''Öyle yüzde yüzlük gol pozisyonumuz yok.Son dakika da Emin'in sert şutu vardı defansa çarptı çarpmasa belki goldü.Adamların da hiç pozisyonu yoktu.Cılız atakları vardı ''
- Bugsaşspor Cephesinden ;  eski hocaları ile konuştum ''Bugsaş çok üstün oynamış.Kazanmaya yakın taraf bizdik.Nazilli'nin hiç etkinliği yoktu '' demiş Başkanları.
* Eren'in kaçırdığı gol için kendisi bize tepki göstermişti yanlış yönlendiriyorsunuz diye bu yüzden doğru bilgi için pek çok yerden teyit ettirdim ''hakem aut vermiş ofsayt değil'' çok önemli değil artık ama belirteyim. Zaten ofsayt vermiş olsa da aut vermiş olsa da kaçırmış mesele bu.Umarım haftaya bu şanssızlığını kırar.
* Şunu da belirteyim ; Biz ''Nazilli Belediyespor'' Sayfamızda mümkün olduğu kadar yönetime,teknik heyete,futbolculara destek olmaya çalışıyoruz.Yıkıcı eleştiri ,hedef gösterme yapacak olsak çoktan alasını yapardık.Maçlarımızı Stad'lardan anlık bilgi paylaşımı ile aktarmaya çalışıyoruz.Aktaran arkadaşlarımızın dediklerini yazıyoruz.Sonra yanlış,eksik bilgi varsa düzeltiyoruz da ,teyit de ettirmeye çalışıyoruz kimsenin hakkını yememek için.
Başka sayfalardaki olan küfür,hakaretler bizde olmaz.
* Maçla ilgili bir iki not da ben söyleyeyim ; 
- Kaleci İbrahim'in vakit geçirdiğini aktarmış taraftar kardeşimiz.Aynısını geçen hafta Bandırma maçında da duymuştum bunu anlayamıyorum.
- Maçta hiç sarı kart görmemişiz.Bu sarı kart sınırında olan oyuncularımızın cezalı duruma düşmemesi için iyi bir şey ama diğer yandan sahada ne kadar mücadele ettiğimizi,ne kadar isyan ettiğimizi de gösterir.Ne mücadele gereği ne hakeme itirazdan falan kart görmemişiz.
- Emin Yalın'ın oyuna girmesi gecikmiş.
- Caner'deki formsuzluk sürüyor artık kendisini toparlamalı.
* Gol sorunu kronik hal aldı maalesef.En büyük baskıyı da Golcümüz Eren yaşıyor özellikle iki haftadır.Bu sıkıntıyı da en çok kendisi hissediyor söylüyor da zaten.Kaçırdıkça baskı,stres ve hata yapma oranı artıyor.Bir an önce 1 gol atarak bu şanssızlığını kırması lazım.Haliyle takımda maç kazanmaya başlayacak.Bütün takımlar aslında bunu yaşıyor.Mesela Altay 20 maçtır kazanamıyor ve yetkilileri her hafta aynı şeyi söylüyor '' 1 maç kazansak üzerimizdeki baskıyı atacağız,çıkışa geçeceğiz'' diye ama bir türlü olmuyor.Bugsaş da öyleydi onlarda 10 maç oldu kazanamamaları.
* Bu sorun ile ilgili şunu yazmadan geçemeyeceğim,evet para yoktu,sıkıntı vardı devre arası transferinde ama keşke Stoper Fatih ve Kanat adamı Emin'i alacağımıza o paralarla ne yapıp edip 1 tane Santrfor alsaydık.Bu iki kardeşimizi kötülemek istemiyorum yeterli katkıyı yapamadıkları için ama bence elzem olan yer Golcü transferiydi.Elimizde 3 tane Santrfor var Eren,Sedat ve Osman.
Eren en fazla gol atan oyuncumuz evet ama en çok da kaçıran oyuncumuz.
Sedat 21 maçta 1 gol atmış.Genç Osman kadroya bile giremiyor şu ana kadar bir 20 dakika oynadı Onda da Sol kanatda.Allahtan Halil 9,Zahid 5 gol attı da bir nebze sıkıntıyı giderdiler.Dönersek tekrar santrfor transferine,devre arası kim en iyi oyuncusunu satardı,kimi alacaktık,çok paraydı v.s.bunlar mazeret değil.
2.Lig ve 3.Lig'lerde maalesef takım kurmada sezon başında takımlar sorun yaşadığı için devre arasında bir kez daha adeta yeniden takım kuruyorlar o yüzden futbolcu sirkülasyonu çok oluyor yani oyuncu bulunurdu.
Ayrıca hani Göztepe ile iyi ilişkiler içindeyiz madem niye kapılarını çalmadık  
bir sürü forvet alıp elindekileri gönderirlerken mesela Mustafa Tiryaki,Enes 
Kubat gibi isimler için bizde talip olabilirdik ki Mustafa Tiryaki takım bulamadı.
Yine aklıma geldi Tepecik bir çok adam aldı oyuncu da gönderdi Türker Demirhan'ı bıraktılar mesela takım bulamadı.Evet 32 yaşında ama 6 Aylık deneyeceksin maç başı para verirsin gidip Sinan Kurumuş'a talip olursak vermezler tabii.Gökhan Kaba da boştaydı Tepecik aldı sonra gönderdi v.s.
Elimizde Sedat var O da 32 yaşında ve 21 maç 1 gol yani.
Demek istediğim oyuncu bulunurdu.Alınacak böyle bir oyuncu şu 6 maçtan
2 tanesini kazandırsaydı 2'şerden 4 puan daha kazandırmış olurdu hedefin için.
Kısacası devre arası Golcü transferi yapılmamasını hata olarak görüyorum.
* Gol sorununu bu saatten sonra nasıl çözebiliriz ona bakmak lazım.
Antrenmanlarda çalışılıyordur mutlaka ama yeterli olmuyor demek ki.
Oyuncu tercihleri üzerinde durabiliriz.Mesela Zahid Santrfor denenebilir.
İkincisi Sedat 21 maç 1 gol bu kadar şans buluyorken Osman Doğru'ya neden bu şansın yarısı bile tanınmaz.Onur Yavaş keza öyle.
Ha yetersiz ise bu oyuncular teknik heyetin Onu neden hazırlayamadığı sorusunu sordurur.Bu tip farklı,yeni şeyler de denemek lazım.
* Artık önümüze ve kalan 5 maça bakacağız.
Play Off mücadelesi veren takımların kalan maçları ; 
Evet çok ciddi avantaj kaybettik ama her şey bitmiş değil.Sarıyer bizden 
Eser Birinci marifetiyle çaldığı puanlarla 2 puan önümüzde.O maçı kazanmış olsak biz 46,Sarıyer 45 olacaktı oraya takılıp kalmıyoruz ama bunu da bir tespit olarak belirteyim.Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece savaşmaya devam etmeliyiz.Bu hafta Diyarbakır maçı yalnız son şans.Kazanamazsak Sarıyer çünkü Altay ile oynayacağı için fark daha da açılabilir.
* İlk yarıda 7 maç kazanamama serisi yine Sarıyer maçı ile başlamıştı 7.maç Diyarbakır Bşb.maçı idi ancak o maçta 2-0'dan gelip 2-2'yi yakalamış ve galibiyeti kaçırmıştık kazanamamıştık ancak bu geriden gelip aldığımız beraberlik galibiyet kadar değerliydi ve o maç ile çıkışımız başlamış son 5 maçta 10 puan almıştık.
Yine neden öyle olmasın zira ikinci devre yine Sarıyer maçı ile başlayan bir kazanamama serimizdeyiz ve 6 maç oldu 7.maç yine Diyarbakır Bşb.maçı.
İnanıyorum ki yine bu Diyarbakır maçını alarak çıkışa geçeceğiz son 5 maçta.
* Artık futbolcularımız gerekiyorsa son 5 haftada her şeylerine dikkat ederek bireysel kampa girip en iyi sonuçları almalılar.Taraftar o kadar destek veriyor Onlar da artık bunun karşılığını vermeliler. 
* Hayırlısı Olsun bakalım.Başarılar Diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder