15 Mart 2015 Pazar

2.Lig Kırmızı Grup 27.Hafta Değerlendirmesi !!!

27.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
27.HAFTANIN PUAN DURUMU
28.HAFTANIN PROGRAMI
* 23.HAFTA ERTELEME MAÇLARI
18 Mart 2015 Çarşamba 13:30
Kocaeli Birlikspor - Diyarbakır Bşb.Spor 
Sarıyer - Kırklarelispor
Tepecikspor - Ankaragücü

DİYARBAKIR BŞB.SPOR GÖZTEPE 2-0


Stat: Büyükşehir Tesisleri
Hakemler: Bülent Birincioğlu, Kerem Yükünç, Burak Cansız
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent Taşkın, Kamil İçer, Ercüment Balıkçı (Dk. 85 Sercan Özçelik), Şehmuz Özer, Yusuf Yağmur, Erhan Eren, İ. Ferdi Coşkun (Dk. 77 Ercan Çapar), Sadat Şahin (Dk. 69 Ertan Koç), Abdullah Çetin, Emre Hasan Balcı, Samet Yeniceli
Göztepe: Oğuzhan Bahadır, İsa Akgül (Dk. 59. M.Tahir Babaoğlu), S. Alper Bayülken (Dk. 70 Fatih Kıran), Burak Keskin, M. Erdem Uğurlu, Hüseyin Acar, Serdar Deniz (Dk. 78 Salim İyik), Halil Akbunar, Erkan Sekman, Emrah Metoğlu, Ertuğrul Aslan
Goller: Dk. 18 (Penaltıdan) ve Dk. 56 Şehmus (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 25 Levent Taşkın, Dk. 26 Ercüment Balıkçı, Dk. 72 Ertan Koç, Dk. 80 Abdullah Çetin, Dk. 84 Emre Hasan Balcı, Dk. 85 Erhan Eren (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 12 S. Alper Bayülken, Dk. 18 Oğuzhan Bahadır, Dk. 75 Serdar Deniz, Dk. 83 Erkan Sekman (Göztepe)

14 haftadır yenilmeyen iki takımın mücadelesinde ev sahibi ekip kazanarak serisini 15'e çıkarırken Göztepe çekinerek gittiği zor deplasmandan puansız döndü ve Bandırmaspor'un 2 puan kaybettiği haftada farkı indirme şansını teptiği gibi fark 4'e çıktı.Bu haftada Penaltı kaçırdılar bu kez genç Hasan Hüseyin kaçırmış.Bu Göztepe'nin üst üste 4 haftada kaçırdığı 4.cü penaltıydı.
Diyarbakır Bşb.yeni hocaları İsmet Taşdemir ile çok iyi çıkış gösteriyor.
Play Off'a kalma yolunda önemli bir 3 puan aldılar.
Göztepe'nin şu bütçe ve geniş kadrosu ile  bu hafta eksikleri olsa da  
27 maçın ancak 13 tanesini kazanabilmesi ve 14 maçta puan kaybetmesi 
ciddi bir başarısızlık.Fakat hala Şampiyon olma şansı var.
DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ
GÖZTEPE 11'İ

ALTAY - GÖLBAŞISPOR 1-2


Stat: Menemen
Hakemler: Murat Özcan, Sedat Etik, Mücahit Değermenci
Altay: Burak, Ferit (Dk. 73 Bedri), Kürşat Ergun, Serkan, Cumhur, Raşit (Dk. 81 Mikail), İhsan Furkan (Dk. 60 Aziz), Hikmet Yiğit, Hüsamettin, Yüksel, İsmet
Gölbaşıspor: Sadrettin, Fatih, Kemal, Yakup, Berkay (Dk. 65 Murat), Timur, Bülent, Nuri, İbrahim, Yakup Ramazan (Dk. 90+1 Fatih), Mehmet Talha (Dk. 76 Batuhan)
Goller: Dk. 68 Aziz (Altay), Dk. 24 Timur (penaltıdan), Dk. 61 Bülent (Gölbaşıspor)
Kırmızı Kart: Dk. 71 İbrahim (Gölbaşıspor)
Sarı kartlar: Dk. 44 ihsan Furkan, Dk. 45 Kürşat Ergun (Altay) Dk. 45 Kemal, Dk. 69 Murat, Dk.70 Yakup (Gölbaşıspor)

Altay'ın paraşütsüz inişi tüm hızı ile sürüyor.18 hafta oldu kazanamama serisi.
Ve son sıraya indiler.Kalan 7 haftada da 4 deplasman ve içeride zor rakiplerle oynayacaklar.İşleri çok zor.Her hafta çok istedikleri ''o bir galibiyeti'' bir türlü alamıyorlar.Alamadıkça da stres çığ gibi büyüyor.
 Gölbaşıspor'da Adnan Hocam takımdaki sakat ve cezalıların da dönmesi ile takımı toparladı ve yeniden çıkışa geçtiler.Bu maç öncesi de önceki hafta Hatay maçından önce de kendisini ''kazanırsınız'' demiştim 2/2 yaptılar.Yine Tepecik maçı öncesi ''kazanırsınız'' dedim bakalım artık aramızda 'totem olan'' :)) bu söylem 3.kez tutacak mı ? Dilerim tutar.
Kazandıkları bu 2 maç Gölbaşıspor'u derin bir nefes aldırdı ve orta sıralara demirledi.8.Kocaeli Birlik ile arada fark var 9.sırayı hedeflemeleri onlar adına bu sezon için iyi iş olacaktır.
ALTAY 11'İ ; 
GÖLBAŞISPOR 11'İ ; 

BUGSAŞSPOR - GÜMÜŞHANESPOR 1-1


Stat: OSTİM
Hakemler: Hüseyin Çiftsüren, Selman Timur, Mustafa Tuncer Bilir
BUGSAŞ: Ahmet Eyüp Türkaslan, Rahmi, Volkan, Tolgahan, Burak Kara, Cebrail, İsmail (Dk. 64 Mikail), Ferhat (Dk. 80 Yavuz), Osman, Burak Altıparmak (Dk. Bahadır), Ahmet Güven
Gümüşhanespor: Hasan, Bilal, Samet (Dk. 80 Burak), Tekin (Dk. 90+3 Akın), Hakan Çevik, Yusuf, Muhittin, Süleyman Çelikyurt (Dk. 90+1 Koray), Fatih, Ali, Taner
Goller: Dk. 21 Süleyman Çelikyurt (Gümüşhanespor), Dk 54 Ahmet Güven (BUGSAŞ)
Sarı kartlar: Dk. 30 Samet, Dk. 73 Taner (Gümüşhanespor), Dk. 55 Ahmet Güven, Dk. 55 İsmail, Dk. 75 Mikail (BUGSAŞ)

Bugsaşspor'un kazanmasını bekliyordum ama yenilgiden kurtulmuşlar.
Gümüşhanespor aslında santrforsuz olmalarına rağmen iyi futbol oynayan ama sonuç alamayan bir takım hüviyetinde.Yine öne geçtikleri maçı kazanamamışlar.
Tayfun hocamın Bugsaş'ı düşme hattının hemen üzerinde 5 puan fark ile yer alıyor.Küme düşme sıkıntısı çekeceklerini sanmıyorum ama öyle bir lig ki 2 maç kazanan hemen yukarı zıplıyor 2 maç kaybeden dibe geliyor.Düzyurt ve Gölbaşı yukarı zıpladılar.Altay hariç K.Maraş ve Tepecik tüm güçleri ile savaşıyorlar ama kazanamayıp beraberlikle yetindikleri için yetmiyor.  
NOT : ''Tayfun Hocam kısmetsizliğin devam ettiğini iki takımında pozisyonları gole çevirebilse maçın 6-2 biteceğini söyledi ''
BUGSAŞSPOR 11'İ 
GÜMÜŞHANESPOR 11'İ 

BANDIRMASPOR KIRKLARELİSPOR 2-2


Stat: 17 Eylül
Hakemler: Sarper Barış Saka, Murat Ergin, Musa Yılmaz
Bandırmaspor: Bekir, Ali (Dk. 46 Volkan), Oğuz Kocabal, İsmet, Serkan, Ozan, Talha, Mustafa (Dk. 46 Eren), Oğuz Özden (Dk. 53 Onur Bektaş), Cenk, Orkun
Kırklarelispor: Alişan, Davut, Müslüm, Hasan Can Özkan, Lokman (Dk. 49 Göksel), Onur Garip (Dk. 74 Emrah), Cemal, Hasan Türk, Hakan, Enis, Okan (Dk. 85 Anıl)
Goller: Dk. 69 İsmet, Dk. 79 Ozan (Bandırmaspor), Dk. 26 Hasan Türk, Dk. 52 Onur Garip (Kırklarelispor)
Kırmızı kartlar: Dk. 56 Onur Bektaş (Bandırmaspor), Dk. 8 Enis, Dk. 38 Hasan Türk, Dk. 77 Cemal (Kırklarelispor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Mustafa, Dk. 59 Cenk, Dk. 77 Bekir, Dk. 90 Oğuz Kocabal (Bandırmaspor) 

Haftanın Maçı olmuş.Neler olmuş neler ? 
Bandırmaspor seyircisiz oynadığı  -Göztepe maçında bilerek ceza sınırında oldukları için bu maçta çekmek istediler cezayı - maçta büyük şok yaşadı neyse ki 1 puanı kurtardı ve Göztepe'nin yenilmesiyle farkı 4'e çıkardı.
Kırklarelispor maçı 8 kişi tamamladı.Daha 8.dk.da Enis Çeliksu rakibi Serkan'a sert girmiş direkt kırmızı kart.(Yerel basında köşe yazan Muharrem Şen buna ağır karar sarı kart ile geçiştirilebilirdi demiş) Ona rağmen 26'da 0-1 öne geçmişler.38'de Hakkı İsmet'in kaleye gitmekte olan topunu eli ile çıkaran Hasan Türk kırmızı kart görüyor ve 9 kişi kalıyorlar.Penaltıyı Hacı Mustafa kullanmış ama Kaleci Alişan kurtarmış.Devre 0-1 bitmiş.İkinci yarı başında 52'de  Kırklarelispor 9 kişi Golcüsü Onur Garip ile 2.golü bulmuş 0-2.53'de Bandırmaspor'da Onur Bektaş oyuna girmiş 2 dakika sonra rakibine sert girerek 55'de kırmızı kart görmüş.69'da Hakkı İsmet frikikten 1-2 yapmış.78'de Kaleci Bekir'e tekme atan Stoper Cemal İşleyen de kırmızı kart görmüş Kırklarelispor 8 kişi kalmış.
Olaylar bitmiyor :)) 79'da Bandırma Serkan'ın sert şutunu Ozan'ın tamamlaması ile 2-2'yi yakalamış.82'de Bandırma bir kez daha penaltı kazanmış Hakkı İsmet düşürülmüş ama Kaleci Alişan bu kez Eren Görür'ün penaltısını kurtarmış.
Ve geri kalan +6 dk.lık zamanda başka bir şey olmayınca 4 kırmızı kart,2 penaltı,4 gollü maç 2-2 bitmiş.
Çapanoğlu'nun Talha Mayhoş varken ki Bugsaş deplasmanında 90+5'de penaltıyı gole çevirmişti niye Ona attırmadı penaltıları ilginç.
Kırklarelispor Çarşamba günü Sarıyer ile oynayacağı erteleme
maçına 4 önemli oyuncusundan yoksun çıkacak.
BANDIRMASPOR 11'İ
KIRKLARELİSPOR 11'İ

KOCAELİ BİRLİKSPOR - PAZARSPOR 1-0


STAT: Alparslan Türkeş
HAKEMLER:  Erdoğan Özkaya **, Armağan Çekilmez ***, Habib Tiryaki ***
KOCAELİ BİRLİKSPOR
29-Fatih Öztürk ***,2-Engin Aktürk **,3-Recep Yılmaz **,5-Turgay Gölbaşı **,6-Efe İnanç ** (Dk.46 Maksut **),10-Cafercan Aksu ***,12-Üstün Bilgi ** (Dk. 72 Feyyaz **),55-Adnan Güngör ***,61-Ufukhan Bayraktar **,77-Ramazan Altıntepe **,91-Gökhan Meral ** (Dk.82 Erhan Şentürk **)
PAZARSPOR
85-Onur Bilgin **,5-Devrimcan Beyaz **,7-Uğur Yanıkdemir **,8-Cabir Coşar **,26-Mülayim Erdem **,34-Hasan Güleryüz ** (Dk. 72 Gazanfer *),38-Tugay Adamcıl **,51-Serkan Çelik * (DK. 59 Taner **),77-Nuh Aşkın **,83-Ali Görkem Aydın **,99-Ahmet Kuru ** (Dk. 67 Tayyib **)
GOLLER: Cafercan Aksu Dk 39 (PNT)
SARI KARTLAR:  Nur Aşkın, Ali Görkem, Tugay, Tayyib (Pazarspor), Adnan, Feyyaz (Birlik)
Kocaeli Birlikspor Cafercan'ın penaltı golü ile kazanarak kazaya uğramadan Play Off'a kalma mücadelesini sürdürmüş.

Kocali Birlikspor 1-0 Pazarspor
https://www.youtube.com/watch?v=7l8N5QH19SU&feature=yout


KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ; 
PAZARSPOR 11'İ

SARIYER İNEGÖLSPOR 0-0


Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Ercan Hellaç, Gökhan Yumlu, Ahmet Çifci
Sarıyer: Osman, Emre Karaman, Eser (Dk. 86 Eray), Mustafa, Yaşar, Güney (Dk. 78 Mert Somay), Gökhan, Soner, Cemre, Fırat Sezer, Fırat Arıkan
İnegölspor: Hamdi, Alişan, Uğur, Semih, Bilal, Cihan, Yasin Görkem, Yılmaz, Okan (Dk. 90 Mahmut), Ömürcan (Dk. 90+2 Mümin), Ersel
Sarı kartlar: Dk. 42 Güney, Dk. 86 Cemre (Sarıyer), Dk. 58 Semih, Dk. 63 Cihan, Dk. 68 Bilal, Dk. 84 Yasin Görkem (İnegölspor)

Maç öncesi tahmin ettiğim gibi berabere bitmiş.İnegölspor sağlam defans yapan ligin en az gol yiyen takımı.Sarıyer bastırmış,goller kaçırmış ama beklediği golü bulamamış.Kaleci Hamdi Tevfik iyi oynamış.
 Tesadüfler,şanslar yaver gitmeye devam ediyor.Ertelenen (!) Kırklarelispor maçı Çarşamba günü oynanacak ve ne tesadüf rakibin 3 önemli oyuncusu kırmızı kart gördü,1 oyuncusu da sarı kart cezalısı ve oynayamayacaklar.Avantajın böylesi (!) ...
Sarıyer de de Cemre sarı kart cezalısı ama nispeten kolay maçta çekecek bu cezasını.Bu maç normal takviminde oynanmış olsa bu 4 futbolcu oynayabilecekti,Cemre de oynayabilecekti ama avantaj kimde ?
SARIYER 11'İ ; 
İNEGÖLSPOR 11'İ ;

HATAYSPOR KAHRAMANMARAŞSPOR 1-1


Stat: Antakya Atatürk
Hakemler: Mesut Carık, Nurettin Taşkesen, Gürcan Dönmez
Hatayspor: Ozan, Halil Zeybek, Selahattin (Dk. 84 Mehmet Akif), Murat Uluç, Ömer (Dk. 44 Cihan), Taylan, Özgür, Semavi (Dk. 44 Halil Karataş), Necdet, Mesut, Murat Türkkan
Kahramanmaraşspor: Erman, Recep (Dk. 77 Tufan), Özcan, Dede, Hakan, Ramazan, Hüseyin, Onur, Gökhan (Dk. 70 Ahmet), Sinan (Dk. 87 Serdar), Rıdvan 
Goller: Dk. 70 Halil Zeybek (Hatayspor) Dk.43 Recep (Kahramanmaraşspor)
Sarı kartlar: Dk. 57 Mesut, Dk. 78 Selahattin, Dk. 88 Halil Karataş, Dk. 90 Cihan (Hatayspor) Dk. 20 Sinan, Dk. 73 Özcan, Dk. 74 Recep, Dk. 76 Ahmet, (Kahramanmaraşspor)
Kırmızı Kartlar: Dk. 66 Hakan (Kahramanmaraşspor)

Hatayspor rakiplerini puan kaybettiği haftada şok yaşadı.Önce yenik duruma düştüler sonra beraberliği sağladılar ancak Golcüleri Murat Uluç'un Penaltıyı bu kez kaçırması ile 2 puan kaybettiler.Tabii K.Maraşspor da kümede kalma yolunda öne geçtiği maçtan 1 puanla dönüyor onlarda 2 puan kaybetmiş oldu.
Hatayspor her zamanki gibi her kötü sonuçtan sonra karıştı.Galip geldikleri maçtan sonra her şey güllük gülistanlık oluyor coşuyorlar.Yenildikleri veya puan kaybettikleri maçtan sonra ise yerin dibine batırıyorlar.
Bir kısım taraftarın sezon başından beri istifasını istediği Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ''Hedeflerine ulaşamamaları ve son iki maçtaki özveriden yoksun futbola binaen '' aldığı karar ile istifa ettiğini bildirmiş.
 Ancak Başkan ve yönetimin daha önce olduğu gibi istifayı kabul etmeyeceği söyleniyor.Bir kısım taraftarda bırakmasını istemiyor kendisi ise çok yorulduğunu ve yıprandığını vazgeçmeyeceğini söylemiş bakalım ne olacak ?
HATAYSPOR 11'İ ; 
KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ; 

TEPECİKSPOR NAZİLLİ BELEDİYESPOR 1-1


Stat: Tepecik
Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Sezgin Çınar, Gökmen Baltacı
Tepecikspor: Ziya, Berk, Feyyaz (Dk. 46 Evren), Volkan, Adem İnanç, Yusuf, Şahinali (Dk. 24 Yasin), Kemal, Adem Çalık (Dk. 69 Gökhan Kaba), Metin, Sinan  
Nazilli Belediyespor: Sofu, Arda, Bora, Mehmet (Dk. 46 Erdi), Halil (Dk. 83 Hüseyin Akoğlu), Hüseyin Bülbül, Hakan, Saffet, Yasin (Dk. 62 Caner), Eren, Tufan
Goller: Dk. 13 Hüseyin Bülbül (Nazilli Belediyespor), Dk. 42 Adem Çalık (Penaltıdan) (Tepecikspor)
Sarı kartlar: Dk. 10 Mehmet, Dk. 41 Saffet, Dk. 59 Hakan, Dk. 80 Halil (Nazilli Belediyespor), Dk. 45 Volkan (Tepecikspor)
TEPECİKSPOR 11'İ ; 
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ; 

DÜZYURTSPOR - ANKARAGÜCÜ 5-2


Stat: Ahmet Suat Özyazıcı
Hakemler: Burak Taşkınsoy, Abdurrahman Duman, Önder Çalış
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Feridun, Selim, Hakan Macit, Samet, Yetkin (Dk. 69 Sezer), Serdar, Yasin (Dk. 60 Batınay), Suat (Dk. 77 Hakan Aydın), Halil İbrahim, Gökhan
Ankaragücü: Gökhan Akkan (Dk. 56 İhsan), Aytaç, Muhammed, Volkan, Mehmet, Harun, Gökhan Erdoğan, Levent (Dk.72 Ali Sinan), Hasan Kaya, Hasan Ayaroğlu, Teoman (Dk. 75 Emir)
Goller: Dk. 4 Hasan Ayaroğlu, Dk. 90 Hasan Kaya (Ankaragücü) Dk. 26 ve 68 Suat, Dk. 63, 71 ve 85 Gökhan (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Sarı kartlar: Dk. 13 Levent, Dk. 25 Gökhan Erdoğan (Ankaragücü), Dk. 39 Suat, Dk. 67 Batınay (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)

Düzyutspor son 4 maçta 1 galibiyet,3 beraberlikle kümede kalma yolunda büyük çaba göstermişti Ankaragücü'nü böyle Flaş bir sonuçla yenerek 5.maçta taçlandırmış oldular ve 31 puanla 10.sıraya rahat bir yere yükseldiler.
Devre arası yaptıkları transferlerin faydasını gördüler.Zaten Gökhan Erdöl gibi iyi bir golcü santrforları vardı.Gökhan bu maçta 3 gol ile Hat - trick yapmış.
Son 3 maçta 5 gol atmış oldu ve gol sayısını 11'e çıkardı.
DÜZYURTSPOR 11'İ
ANKARAGÜCÜ 11'İ ; 


27.HAFTANIN PANORAMASI
* HAFTANIN NOTLARI 
- Lider Bandırmaspor'un rakibinini 8 kişi tamamladığı,2 penaltı kaçırdığı maçta 0-2'den ancak 2-2'yi sağlayabilmesi.
- Takipçisi Göztepe'nin de Diyarbakır Bşb.deplasmanında 2-0 yenilmesi.
- Onlar puan kaybetmişken takipçileri İnegölspor ve Hatayspor'un da puan kaybetmesi.
- Tepede herkesin birbirine ''Ben olmayacağım Sen ol '' diye ikram etmesi :))
- Altay'ın galip gelememe serisini 18'e çıkararak sonuncu sıraya inmesi.
- Diyarbakır Bşb.Spor'un 15 maçtır yenilmemesi.
- Göztepe'nin 14 maç sonra yenilmesi.
- Göztepe'nin son 4 maçta 4 penaltı kaçırması.
- Bandırmaspor'un aynı maçta kazandığı 2 penaltıyı kaçırması.
- Kırklarelispor Kalecisi Alişan Şeker'in aynı maçta 2 penaltı kurtarması.
- Kırklarelispor'un Hatay deplasmanından sonra Bandırma deplasmanında da
3 kırmızı kart görmesi.
Kırklarelispor'un Penaltı görme rekoru kırması.Sezon başından beri 9 kez
kırmızı kart gördüler.
- Düzyurtspor'un Golcüsü Gökhan Erdöl'ün Hat-trick yapması.Üs üste 3 maçta 5 gol attı ve gol sayısını 11'e çıkardı.
- 9 maçta 23 gol atıldı.
- 9 maçta 57 sarı,6 kırmızı kart çıktı.

* GRUBUN ''EN''LERİ
- En Fazla Galibiyet : Bandırmaspor (15)
- En Az Galibiyet : Altay,Tepecikspor (4)
- En Fazla Mağlubiyet : Kahramanmaraşspor (15)
- En Az Mağlubiyet : Göztepe,Bandırmaspor (3)
- En Fazla Beraberlik : Sarıyer,Gümüşhanespor (12)
- En Az Beraberlik : Kahramanmaraşspor (6)
- En Çok Gol Atan Takım : Bandırmaspor (42)
- En Az Gol Atan Takım : Altay (18)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Tepecikspor (42)
- En Az Gol Yiyen Takım : İnegölspor (16)

* HAFTANIN TAKIMLARI
KIRKLARELİSPOR 
8 kişi tamamladıkları Lider Bandırmaspor deplasmanından 0-2'yi koruyamamalarına rağmen 1 puan çıkarmayı başardılar.

GÖLBAŞISPOR 
Alt sıraları ilgilendiren maçta rakipleri Altay'ı deplasmanda 21 yenerek rahat bir nefes aldılar ve orta sıralara yükseldiler.

DİYARBAKIR BŞB.SPOR 
15.kaybetmedikleri maçta Şampiyonluk Adayı Göztepe'yi 2-0 yenmeyi başardılar.

DÜZYURTSPOR
Ankaragücü'nü 5-2 gibi Flaş bir sonuçla yenerek 10.sıraya yükseldiler.

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRLERİ
BİLGİN ERDEM 
ADNAN ERKAN 
İSMET TAŞDEMİR 
ÖMER ORTAKUDAŞ

HAFTANIN FUTBOLCULARI
ALİŞAN ŞEKER (KIRKLARELİSPOR)
Bandırmaspor maçında 2 penaltı ve bir çok gol kurtardı 1 puanın
alınmasında büyük rol oynadı.

GÖKHAN ERDÖL (DÜZYURTSPOR)
Ankaragücü maçında Hat - trick yaparak son 3 maçta 5 toplamda 11 gol attı.

ŞEYHMUS ÖZER (DİYARBAKIR BŞB.SPOR
1'i penaltıdan attığı 2 gol ile Göztepe'yi yıktı ve gol sayısını 11'e çıkardı.

BÜLENT KOCABEY (GÖLBAŞISPOR)
Attığı 2.gol ve oynadığı futbol ile göz doldurdu galibiyette büyük rol oynadı.

CEZA TAHTASI
- Bandırmaspor - Mustafa Çapanoğlu
- Göztepe - Metin Diyadin
- Altay Yalçın - Koşukavak
- Ankaragücü - Aykan Atik
- Hacı Mustafa Karabulut ve Eren Görür (Bandırmaspor)
- Murat Uluç (Hatayspor)
- Sinan Cem İyihuylu (Hatayspor K.Maraş Maçı Hakemi)

GOL KRALLIĞI
KIRMIZI KARTLAR : 
- İbrahim Bulut (Gölbaşıspor) Dk.72
- Onur Bektaş (Bandırmaspor) Dk.55
- Enis Çeliksu (Kırklarelispor) Dk.8
- Hasan Türk (Kırklarelispor) Dk.36
- Cemal İşleyen (Kırklarelispor) Dk.78
- Hakan Sayar (Kahramanmaraşspor) Dk.65

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 
- Erhan Eren (Diyarbakır Bşb.Spor)
- Sabutay Bayülken (Göztepe)
- Hacı Mustafa Karabulut (Bandırmaspor)
- Oğuz Kocabal (Bandırmaspor)
- Davut Babür (Kırklarelispor)
- Adnan Güngör (Kocaeli Birlikspor)
- Nuh Aşkın (Pazarspor)
- Cemre Atmaca (Sarıyer)
- Semih Durmuş (İnegölspor)
- Suat Mutlu (Düzyurtspor)
- Batınay Ak (Düzyurtspor)

KAÇAN PENALTI : 
- Dk.38 Hakkı İsmet Şimşek (Bandırmaspor) 0-1 iken.
- Dk.82 Eren Görür (Bandırmaspor) 2-2 iken.
- Dk.71 Hasan Hüseyin Acar (Göztepe) 20 iken
- Dk.62 Murat Uluç (Hatayspor) 0-1 iken.

27.HAFTANIN TAHMİNLERİ : 
- Diyarbakır Bşb. - Göztepe : 0-2 -
- Altay - Gölbaşıspor : 0-2 2.tercih tuttu.
- Bugsaşspor - Gümüşhanespor : 1 -
- Bandırmaspor - Kırklarelispor (Seyircisiz) : 1 -
- Kocaeli Birlikspor - Pazarspor : 1 +
- Sarıyer - İnegölspor : 0 +
- Hatayspor - Kahramanmaraşspor : 1 -
- Tepecikspor - Nazilli Belediyespor : 0 + 
- Düzyurtspor - Ankaragücü : 1-0 +
Bakalım kaç maç tutacak ? :) 
* 4 ilk 1 tane de 2.tercihimiz tuttu.

28.HAFTANIN TAHMİNLERİ : 
- Gümüşhanespor - Diyarbakır Bşb.: 1
- Sarıyer - Kocaeli Birlikspor : 0
- Gölbaşıspor - Tepecikspor :1
- Kahramanmaraşspor - Altay : 1
- İnegölspor - Hatayspor : 1
- Ankaragücü - Pazarspor  : 1
- Kırklarelispor - Bugsaşspor : 0
- Nazilli Belediyespor - Bandırmaspor : 0
- Göztepe -Düzyurtspor :1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder