9 Şubat 2015 Pazartesi

NAZ NAZ ''Gölbaşı Fatihi '' 1-2 !!!

Stat: Gölbaşı
Hakemler: Erdem İren, Hakan Karayel, Halil İbrahim Kızılcan
Gölbaşıspor:  Fırat Kocaoğlu, Yakup Kayış, Ufuk Arslan, Nuri Terliksiz (Dk. 74 Selahattin Özcan), Fatih Altundağ (Dk.46 Mehmet Talha Bulut), Nurullah Çelik, Bülent Kocabey, Batuhan Er, Hüseyin Korkmaz(Dk.90 Adem Sarı), Yakup Ramazan Zorlu, İbrahim Bulut 
Nazilli Belediyespor: Sofu Baykal, Bora Yelken, Mehmet Ersavaş, Fatih Gültekin, Hakan Duran, Yasin Yener, Arda Demiral, Caner Hüseyin Bağ (Dk.60 Erdi Zengin),Tufan Zahid Arslan (Dk.82 Emin Yalın), Eren Açıkgöz, Halil Çelik (Dk.90 Lider Koç)    
Sarı kartlar: Dk.83 Selahattin Özcan, Dk.90 Yakup Kayış, Dk.90 Yakup Ramazan Zorlu (Gölbaşıspor)
Kırmızı kartlar: Dk.90 Bülent Kocabey (Gölbaşıspor)
Goller: Dk.55. Mehmet Talha Bulut(Gölbaşıspor), Dk. 71. Emin Yalın, Dk 88. Eren Açıkgöz(Nazilli Belediyespor)
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem                                 "Ben öncelikle tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Oyuncularımız bu zorlu Gölbaşıspor deplasmanında sahaya çıktılar, çok koştular, oyuna çok iyi motive oldular ve kazanmasını bildiler. Geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadık. Geçen hafta son dakikada kaybettiğimiz puanları, yine son dakikada aldığımız için mutluyuz" dedi.                                 Tüm maçların final niteliğinde olduğunu belirten Ertem, bu maçın unutup, Kahramanmaraş maçına odaklanacaklarını kaydetti.(A.A)
TELAFİ 3 PUAN
* Takımı,teknik heyeti ve cefakar taraftarı kutluyorum.3 Puan Hayırlı Olsun.
* Geçen haftaki ''Kocaeli Birlikspor Harakirisi''ni telafi etme adına çok  önemli 3 puan aldık.
* Aynı zamanda bu 3 puan ile geçen hafta 90+2'de yediğimiz 3.gol ile kaçırdığımız ''5.lik ve Play Off '' konumunu Sarıyer'in evinde Göztepe'ye        2-4 yenilmesiyle 3 puan fark ile yakaladık.
* Maçı ''Facebook Nazilli Belediyespor'' sayfamızdan 
Stad'da bulunan arkadaşlarımızın aktarımları ile an be an canlı aktardığımız,maçtan sonra da Gölbaşıspor Teknik Direktörü Adnan Erkan   hocam ile maçı değerlendirdiğimiz için o bilgilerle yansıtmaya çalışacağım.
* Maça şu 11 ve Diziliş ile çıktık ; 
Geçen haftaki 11'imizden tek değişiklik vardı.Geçen hafta sarı kart cezalısı olan Hakan Duran'ın yerine Sol bek oynayan Arda Demiral bu hafta Lider Koç'un yerine Sağ bekteki yerini almış.Hakan Duran da formasını geri almıştı.Sedat Debreli sakatlığı nedeniyle yine 18'de yok.
* Gölbaşıspor 11'i ve Dizilişi ise şöyleydi ; 
Maç öncesi belirttiğimiz gibi Gölbaşıspor bir hayli eksikti.Timur Karagülmez, Berkay Öztuvan,Alihan Can sarı kart cezalısı,Bersis Çanak ve Murat Selvi de sakatlıkları nedeniyle yoktular.Bir diğer sakat oyuncuları Bülent Kocabey ise 11'de yerini almıştı.5 eksik oyuncularının yerine 4 yeni transfer Yakup Ramazan Zorlu,Fatih Altundağ,Nurullah Çelik ve İbrahim Bulut oynuyordu.Adnan Erkan hocam kadro kurmakta bir hayli zorlanmıştı.Stoper Bersis'in yerine Ön libero olarak aldıkları İbrahim Bulut'u çekmiş,Orta sahada Ön libero Berkay Öztuvan'ın yerine Nurullah Çelik'i,Sol kanatda oynayan Hüseyin Korkmaz'ı Orta sahaya çekip Fatih Altundağ'ı Sol kanada,Santrfor Timur Karagülmez'in yerine de Kayseri Erciyes'den kiraladıkları Yakup Ramazan Zorlu'ya şans vermişti.
* Maçın İlk yarısı arkadaşlarımızın aktarımına göre şöyle geçmişti ;    ''Gölbaşıspor sert bir oyun oynadı.Hatta oyuncumuz Bora bir ara sakatlandı ama şükür oyuna devam etti.Mücadele gücü yüksek bir ilk yarı oldu.Saha ve zemin çok kötü.Oyun kontrolü bizim elimizdeydi.3 net pozisyon bulduk.Maça ilgi pek yok.Gölbaşı taraftarı biraz bizden fazlaydı ''
* 2.yarıya Adnan Hoca ilk hamleyi yapan isim oldu.Yeni transfer Sol kanat Fatih Altundağ'ı çıkarıp Orta sahaya Mehmet Talha Bulut'u aldı.Sanırım Hüseyin Korkmaz'ı da yerine Sol kanada çekti.Bu değişiklik meyvesini verdi.Oyuna 46.dk.da giren Mehmet Talha Bulut 52.dk.da ceza sahası dışında çok güzel bir gol atmış ve 1-0 öne geçtiler.Bu golden hemen önce de Kalecimiz Sofu % 100 bir gollük pozisyonu önlemişti.
* Hamle sırası bu maçta cezalı olup tribünde olan Ahmet Kazım Ertem ve ekibinde idi.57.dk.da Caner Hüseyin Bağ'ı çıkarıp Emin Yalın'ı aldık.
* Beraberlik için bastırmaya başladık ama gol kaçırma yarışındaydık.               ''3 net gol pozisyonunu değerlendiremedik.Eren boş kaleye atamadı.           Tufan Zahid kafayla 2 metreden boş kaleye vurdu aut ''
* Ve ne enteresandır ki aynen Gölbaşının golünü atan Mehmet Taha Bulut'un 46.dk.da girip 52.dk.da golü attığı gibi ,Caner'in yerine 57.dk.da oyuna giren Emin Yalın 64.dk.da beraberlik golümüzü atıyordu.Kaleciden dönen topu tamamlamış.1-1
* 2.golü arıyorduk ve Stad'dan gelen haber şöyleydi '' Dk.81.Tek kale oynuyoruz.Her an öne geçebiliriz''
* Gölbaşıspor'da 78.dk.da çok kritik bir değişiklik oldu.Bersis'in sakatlığı nedeniyle tek gerçek Stoper olarak oynayan son 2 haftanın Golcüsü Nuri Terliksiz de sakatlanmış ve yerine Sağ bek yedeği olan Selahattin Özcan girmiş.Yani geri kalan dakikalarda Gölbaşıspor'un Stoper tandeminde orijin olarak Stoper olmayan Ön libero yeni transfer İbrahim Bulut ve Sağ bek     yedeği Selahattin Özcan vardı.
* Halil Çelik 3 kişiyi çalımlayıp ceza sahasına girip vuruyor Kalecide kalıyordu.
* Bora'nın frikiği 90'dan geri dönmüş.
* Ve beklediğimiz gol Eren ile Dk.85'de geliyordu.Bu gol de Adnan Hocamın anlattığına göre 5 oyuncu ile kontra atağa çıkmışlar dönüştü bir uzun topumuz da Stoperlerden İbrahim Bulut yere düşmüş Eren alıp götürüp Kalecinin yanından golünü atmış.
* Dk.90'da Adnan Hocam penaltılarının verilmediğini iddia ediyor.Bu pozisyon sonrasında itiraz eden Bülent Kocabey Kırmızı kart görmüş.Aynı şekilde Adnan Erkan hocam da hakem tarafından tribüne gönderilmiş gelecek haftaki Kocaeli Birlikspor maçında kulübede olamayacağını söyledi.İlk maçta da İbrahim Şahin ile kazandığımız gol sayılmadı ve itiraz eden İbrahim kırmızı kart gördü.Aynı pozisyon aynı şey oldu dedi Adnan Hocam.Objektif olarak bunu belirtiyorum.
* 90+3'de ise bunu bizde sayfada yazmıştık zaten ''Maç bitti.1-2 kazandık ama son dakika Allah yanımızdaydı.Gölbaşı'nın şutu direkten döndü'' şeklinde.Adnan Hocam da anlattı Stoper oynayan İbrahim'in kafa şutu direğimizden dönmüş.Şans Melekleri bu kez bizim yanımızdaymış.
* Çok gol kaçırdığımız,Gölbaşıspor'un da o kadar eksiğine,4 yeni transfer oynatıp takımın ritmi bozuk olmasına rağmen biraz da sert oynayarak iyi mücadele ettiği ve gol pozisyonları kaçırdığı maçtan ''Play Off yolunda hayati bir 3 puan '' çıkararak döndük.
* Maalesef kendi sahamızda beklemediğimiz şekilde çok ve şok puanlar kaybettik.Hatay,Bugsaş,Koceli Birlik yenilgileri ve Tepecik beraberliği ile toplam 11 puan kaybımız oldu.Bunları Kahramanmaraş,Pazarspor ve Gölbaşı deplasman galibiyetleri ile telafi etmeye çalıştık ama o kaybettiğimiz 11 puandan yarısını   5-6 puanı da alabilseydik bugün Şampiyonluk yarışında da olabilirdik.
* Gene maalesef iyi mücadele edip,iyi oynadığımız - bir devre bile olsa - maçlarda çok ve basit goller kaçırıyoruz.Bu sorunumuzu çözmeliyiz.Evet 29 gol attık Eren gibi 11 gol atmış Golcümüz var O dahil çok kaçırıyoruz.Elbette maç içinde gol pozisyonları kaçar bu futbolda var ama mühim olan bunların sayısını azaltmak ve canımızın yanmamasını sağlamak.Transfer bittiğine,yeni forvet oyuncusu alamayacağımıza göre mevcut forvet oyuncularımız ve diğer oyuncularımız antrenmanlarda daha çok gol vuruşu çalışmalı,konsantrelerini iyi sağlamaları lazım.
* Maçla ilgili 2 not var dikkatimi çeken.Birincisi hiç sarı kart görmedik bu maçta bu iyi bir şey gibi görülse de bence 3 sarı kartı olan oyuncularımızdan Eren,Caner,Mehmet Ersavaş,Bora ve Sofu'dan bazılarının zor maçlar öncesi nispeten evimizde daha kolay K.Maraş maçında cezalarını tamamlasalar iyi olur muydu diye düşünüyorum.
* İkincisi de Hocamız maç 1-1 iken Tufan Zahid - Erdi değişikliği yapmış 79.dk.da.Yani ofansif oyuncu yerine defansif oyuncu almış.Maç 1-1.Gene anlamadım bu değişikliği de acaba Erdi girince Yasin'i daha mı öne attık diye    de düşünüyorum.Öyleyse olabilir makuldur.
* Cefakar taraftarlarımızda 1 otobüs olarak takımımızı yalnız bırakmadılar.Hepsine teşekkürler,emeklerine sağlık diyorum.
* Gölbaşıspor'a bundan sonraki maçlarda Başarılar diliyorum.Gayet mütevazi,kaliteli insanların başında bulunduğu bu takıma ayrı bir sempatim var.
* Artık haftaya Kahramanmaraş maçına bakıyoruz.Biraz önce nispeten kolay maç dedim de grupta hiç bir maç kolay değil bunu da biliyoruz.Ki Tepecikspor'u yenemediğimiz de bir gerçek.Ama artık ''yeni bir iş kazası'' istemiyoruz.İyi hazırlanıp hafta içi İnegöl deplasmanı ile de başlayacak zor maçlar öncesi bu maçı alarak moral motivasyonumuzu da arttırmalıyız.
* Play Off hattı içine girdik.Sarıyer Kupa maçlarının dezavantajını yaşıyor.15 günde 5 maç yapmanın yorgunluğu ile düşüştüler.Onları geçtik şimdilik ama Hatayspor'un balı devam ediyor.Yine 90.dk.da kazanmışlar ve yine Murat Uluç atmış.Bakalım nereye kadar gidecekler ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder