11 Şubat 2015 Çarşamba

2.Lig Kırmızı Grup 21.Hafta Değerlendirmesi !!!


21.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
21.HAFTANIN PUAN DURUMU
22.HAFTANIN PROGRAMI


TEPECİKSPOR - DÜZYURTSPOR : 0-0


Stat: Tepecik Belediye
Hakemler: Deniz Kükrek, Gündoğdu Yiğit, Ahmet Alemdar
Tepecikspor: Ziya, Berk, Evren, Feyyaz, İlker, Gökhan Caba, Şahinali, Adem Çalık (Dk. 80 Fatih), Metin (Dk. 55 Yasin), Sinan, Abdullah (Dk. 58 Kemal)
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Samet, Serdar, Gökhan, Hakan, Raif, Erdinç, Feridun, Halil İbrahim (Dk. 81 Sezer), Suat (Dk. 76 Yasin), Batınay (Dk. 67 Mustafa Kaya)
Sarı kartlar: Dk. 31 Gökhan Caba, Dk. 45 Evren (Tepecikspor), Dk. 65 Serdar (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Tepecikspor kümede kalmak için mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maçı
kazanamadı.Bu 2 puanı çok ararlar.Düzyurtspor ise galibiyeti kaçırdıkları için üzdün.TD Ömer Ortakudaş "Mücadelede yüzde yüzlük 4 gol pozisyonumuz oldu ancak değerlendiremedik. Rakibimiz savunma yaparak uzun toplarla oynamaya çalıştı. Oyunun hakimi olarak kaçırdığımız 2 puana üzülüyoruz" diyor.
TEPECİKSPOR 11'İ ; 

DÜZYURTSPOR 11'İ ; 

GÖLBAŞISPOR - NAZİLLİ BELEDİYESPOR : 1-2


Stat: Gölbaşı
Hakemler: Erdem İren, Hakan Karayel, Halil İbrahim Kızılcan
Gölbaşıspor:  Fırat Kocaoğlu, Yakup Kayış, Ufuk Arslan, Nuri Terliksiz (Dk. 74 Selahattin Özcan), Fatih Altundağ (Dk.46 Mehmet Talha Bulut), Nurullah Çelik, Bülent Kocabey, Batuhan Er, Hüseyin Korkmaz(Dk.90 Adem Sarı), Yakup Ramazan Zorlu, İbrahim Bulut 
Nazilli Belediyespor: Sofu Baykal, Bora Yelken, Mehmet Ersavaş, Fatih Gültekin, Hakan Duran, Yasin Yener, Arda Demiral, Caner Hüseyin Bağ (Dk.60 Erdi Zengin),Tufan Zahid Arslan (Dk.82 Emin Yalın), Eren Açıkgöz, Halil Çelik (Dk.90 Lider Koç)    
Sarı kartlar: Dk.83 Selahattin Özcan, Dk.90 Yakup Kayış, Dk.90 Yakup Ramazan Zorlu (Gölbaşıspor)
Kırmızı kartlar: Dk.90 Bülent Kocabey (Gölbaşıspor)
Goller: Dk.55. Mehmet Talha Bulut(Gölbaşıspor), Dk. 71. Emin Yalın, Dk 88. Eren Açıkgöz(Nazilli Belediyespor)  

NAZ NAZ ''Gölbaşı Fatihi '' 1-2 !!!
http://nazillisporumuz.blogspot.com.tr/2015/02/naz-naz-golbasn-evinde-teslim-ald-1-2.html
GÖLBAŞISPOR 11'İ ; 
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ;

SARIYER - GÖZTEPE : 2-4


Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Caner Ak, Adem Şahan, Murat Emre
Sarıyer: Osman, Emre, Eser (Dk. 55 Cemre), Mustafa, Yaşar, Gökhan, Günay (Dk. 46 Güney), Soner (Dk. 54 Mert), Fırat, Hakan, Eray
Göztepe: Oğuzhan, İsa, Sabutay Alper, Umut (Dk. 75 Hasan Küçcük), Tolga, Burak, Mehmet Erdem, Hasan Hüseyin, Emre (Dk. 86 Cemil), Erkan, Emrah (Dk. 59 Mustafa Tahir)
Goller: Dk. 25 Emrah, Dk. 43 ve 54 (Penaltılardan) Umut, Dk. 85 Emre (Göztepe), Dk. 56 Güney, Dk. 81 Hakan (Sarıyer)
Sarı kartlar: Dk. 34 Emre, Dk. 60 İsa, Dk. 82 Tolga (Göztepe), Dk. 58 Yaşar, Dk. 67 Mert, Dk. 72 Fırat (Sarıyer)
Göztepe Sarıyer gibi zor bir deplasmanda ilk 60 dakika mükemmel bir futbol oynadı.Bunun sebepleri arasında her ne kadar Sarıyer'in ZTK ile birlikte üst 
üste oynadığı yoğun maç trafiğinden dolayı yorgun olması da vardır ama Göztepe 11'inin de tutması da olabilir.Ertuğrul'un sarı kart cezalısı olması nedeniyle olmadığı Orta saha göbeğine Hasan Küççük'ü de keserek Tolga Çavdar ve Eskişehirspor'dan yeni transfer genç Hasan Hüseyin Acar ikilisini tercih etmişti Metin Diyadin.Ayrıca Ümit Tütünci'nin sakat olması,Timur'un da maç 
öncesi sakatlanmasıyla Emrah Metoğlu'nu tek forvet oynatıp arkasına Umut Kaya'yı,sağ kanada da ilk kez Emre Aygün'ü koyması çok farklı bir takım ortaya çıkarmıştı ve tuttu bu 11.Özellikle Umut Kaya çok iyi futbolcu.Oyunu çok iyi yönlendiriyor.Attığı 2 penaltı golü ile de güzel futbolunu taçlandırdı.
İlk kez oynayan Hasan Hüseyin de sanki 40 yıldır oynuyormuş gibiydi.  
Göztepe geniş ve kaliteli kadrosunun avantajını kullanıyor.Zira sakatlık ve cezalardan önemli isimlerinin olmadığı bir maçta bile bunlar aranmadı.
Stoper de yaşadıkları sorunu Cemil Vatansever ile de çözebilirlerse başka
ciddi sorunları kalmaz gibi.Bandırmaspor'un son dakikada 2 puan kaybetmesiyle puan farkını 3'e indirdiler.
Bakalım Diyadin'in Bandırmada Lideriz sözü tutacak mı ? 
Sarıyer ise yoğun maç trafiğinden olsa gerek düşüşte.Aslında gene de maçı
bırakmadılar.Göztepe'de 1-3'den sonra Metin Diyadin'in sakatlanmasından
korktu sanırım Emrah Metoğlu - Tahir Babaoğlu değişikliği ve Bahri Kaya'nın
Cemre ve Mert Somay'ı alması oyunun şeklini değiştirdi.60.dk.dan itibaren
bambaşka bir oyun vardı sahada ve 2-3 oldu acaba beraberlik geliyor mu
derken 84'de Emre Aygün'ün golü skoru belirledi.
Sarıyer bu yenilgi ile Play Off hattındaki yerini Nazilli Belediyespor'a kaptırdı.
SARIYER 11'İ ; 
GÖZTEPE 11'İ ; 

ALTAY - PAZARSPOR : 0-0


Stat: Atatürk
Hakemler: Oktay Taş, Fatih Pazı, Nurettin Taşkesen
Altay: Burak, Yüksel, Ferit, İsmet, Serkan, Emrah (Dk. 85 Aziz), Cumhur, Bilal, Furkan, Raşit (Dk. 69 Gökhan), Ahmet (Dk. 58 Hüsamettin)
Pazarspor: Fethi, Erdi, Burhan, Görkem, Devrimcan, Uğur (Dk. 59 Gazanfer), Taner, Cabir, Tuğay (Dk. 90+2 Cem), Tayyib, Ahmet (Dk. 77 Mülayim)
Sarı kartlar: Dk. 59 Serkan, Dk. 74 Yüksel, Dk. 89 Gökhan (Altay), Dk. 33 Uğur, Dk. 68 Görkem (Pazarspor) 
Altay'da kötü gidiş Pupa Yelken devam ediyor.12 maç oldu galibiyet yok.Ve Serhat Güller çok geç kaldığı istifasını verdi.Bana göre Yönetim Serhat Güller seçiminde yanlış yapmıştı.Görüştüğü camianın çocuğu Cüneyt Biçer'e o şansı vermeliydi.Ama komşunun tavuğu kaz görünür misali gittiler Serhat Güller ile anlaştılar.Halbuki o şartlarda camia içinden birisinin olayı sahiplenmesi ve bir Ankaragücü'nün gençlerle mücadelesi gibi bir yeni sistem geliştirmeleri lazımdı.
Şimdi 12 hafta sonra geç kalmış olarak yapması gerekenleri Reha Kapsal ile yapmak istediler ama olmadı Kapsal görevi kabul etmedi.
Reha Kapsal "Altay benim için paradan çok daha önemli, ancak zamanlama doğru değil. Ara transfer de geride kaldı. Prensip gereği bu aşamada görevi kabul edemem. Takımı ben kurmadım. Altay'ın ligde kalacağına inanıyorum. Davetinizi kırmayıp tanışmak ve projelerimi anlatmak için geldim. Önümüzdeki sezon uzun vadeli hedeflerimizi hayata geçirmek için seve seve göreve gelirim."

ROTA ERİŞ'E DÖNDÜ
Reha Kapsal'la anlaşamayan Altay yönetiminin, teknik direktörlük için Levent Eriş'e teklif yapacağı öğrenildi. 12 maçtır galip gelemeyen siyah-beyazlı ekibin, hırslı ve takımı ateşleyecek bir teknik adama ihtiyaç duyduğunu düşünen kurmayların Levent Eriş'le bir araya geleceği öğrenildi. Son olarak Adanaspor'u çalıştıran 53 yaşındaki İzmirli teknik adam, 2005-06 sezonunda da Altay'da görev yaptı.

ALTAY 11'İ ; 
PAZARSPOR 11; 

BANDIRMASPOR - DİYARBAKIR BŞB.SPOR : 2-2


Stat: 17 Eylül
Hakemler: Ömer Faruk Ocak, H. Mehmet Ekmekyermez, Ali Pınar
Bandırmaspor: Ethem, Onur (Dk.68,Talha), Ali Kuleli (Dk.74,Eren), Oğuz Kocabal, Furkan, Serkan, Ozan, Ali Serin (Dk.46 Hakkı İsmet), Oğuz Özden, Cenk,Yasin
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent, Kamil, Ercan, Ercüment, Şehmus, Yusuf (Dk.74 Nezir), Erhan, Abdullah, Ertan, Emre Hasan (Dk.32,Caner), Sercan
Goller: Dk.7, Dk.71 Ali Kuleli (Bandırmaspor), Ercüment (Dk.67, Dk.90+3 Erhan (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk.16 Furkan, Dk.43 Cenk, Dk. 87 Ozan, Dk.90 Eren (Bandırmaspor), Dk. 60 Ercan, Dk.69 Abdullah, Dk.78 Nezir (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)

Bandırmaspor sahasında Son Dakika Şoku yaşadı.
Geçen hafta Bugsaş deplasmanında 90+5'de tartışmalı bir penaltı ile
kazanmışlardı.Bu kez kendileri 90+3'de gol yemişler.Mustafa Çapanoğlu golden önce faul vardı verseydi zaten maç bitmişti diyor.Hakemleri suçluyordu.
Eren Görür öndelerken bencillik yapmış ve maç bitirebilecek fırsatı harcamışlar.
Bu beraberlik ile geçen hafta Bugsaş deplasmanından aldıkları ekstra 2 puanı
iade etmiş oldular.Fark 3'e indi.25.Haftadaki Göztepe maçına kadar bakalım
neler olacak ve Dananın kuyruğu orada kopacak mı ? 
Diyarbakır Bşb.de Play Off iddiasını devam ettiriyor.Bu zor deplasmanda da Şeyhmus Özer - Erta Koç ikili forvetini bozmadıkları gibi formda kanat oyuncuları Erhan Eren ve Ercüment Balıkçı ile de forvete iyi destek oluyorlar.ZTK onlara yaramış gibi.
BANDIRMASPOR 11'İ ; 
DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ ;

KOCAELİ BİRLİKSPOR - BUGSAŞSPOR : 2-2


Stat: Kocaeli Alparslan Türkeş
Hakemler: Bayram Başkan, Halil Kurt, Ertan Başdağ
Kocaeli Birlikspor: Fırat, Engin, Recep, Turgay, Erhan Şentürk, Cafercan, Emre (Dk. 9 Erhan Yılmaz), Adnan, Atilla (Dk. 89 Maksut), Ufukhan, Sinan (Dk. 60 Feyyaz)
BUGSAŞ Spor: Ahmet Eyüp Türkaslan, Rahmi, Volkan, Tolgahan, Mikhail, Ahmet Baykal, Cebrail, Necati (Dk. 72 Yavuz), Osman, Bahadır (Dk. 79 Burak), Ahmet Güven
Goller: Dk. 70 Erhan Şentürk, Dk. 86 Feyyaz (Kocaeli Birlikspor)
Sarı kartlar: Dk. 63 Ufukhan, Dk. 89 Turgay (Kocaeli Birlikspor), Dk. 38 Necati (BUGSAŞ Spor)

Kocaeli Birlikspor ''Dönüm Maçı'' Nazilli Belediyespor deplasmanını kazandıktan sonra rahatladı ve bu rahatlıkla Bugsaşspor'u da zorlanmasına rağmen yenerek Play Off iddiasını devam ettirdi.Feyyaz Aydil gene sonradan girip gol atmış.
Yeni transfer Sinan Turan ilk kez 11'de oynamış.
Bugsaşspor da Tayfun Hoca deplasmanda olmasına rağmen Ahmet Güven ve
Ahmet Baykal ile çift forvet çıkmış.Yalnız Yavuz Koç'un 3 haftadır yedek kalmasını anlamadım formsuz mu acaba.
KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ; 
BUGSAŞSPOR 11'İ ;

İNEGÖLSPOR - GÜMÜŞHANESPOR : 1-0


Stat: İnegöl İlçe
Hakemler: Ali Zağlı, Yusuf Yaratıcı, Volkan Cindemir
İnegölspor: Ali, Kemal, Alişan, Bilal, Yılmaz, Okan (Dk.64 Yasin) Cihan, Muhammet (Dk.55 Mümin) Ersel, Uğur, Ömürcan (Dk.90 Mahmut)
Gümüşhanespor: Hasan, Salih, Bilal, İzzet (Dk.46 Hakan Albayrak) Hakan Çevik, Muhittin, Süleyman (Dk. 83 Samet) Fatih, Ali, Fırat, Ardahan
Goller: Dk. 90 Alişan (İnegölspor)
Sarı kartlar: Dk. 26 Yılmaz, Dk. 43 Kemal, Dk. 47 Ömürcan, (İnegölspor), Dk. 26 Bilal, Dk. 43 Ardahan, Dk.71 Muhittin, (Gümüşhanespor)
İnegölspor - Gümüşhanespor : 1-0 Son Dakika Golü
https://www.youtube.com/watch?v=c5SckNdRTh4&app=des

İnegölspor çok zorlandığı ve artık 2 puan gitti dediği bir anda Ömürcan'ın ortasında Gümüşhanespor Stoperi Muhittin Baştürk'ün affedilmez hatasında araya girip kafa ile dokunan Sol bek Alişan Ural'ın piyango gibi bir gol ile galip geldi.

Gümüşhane takımının kendilerini çok zorladığını ifade eden Yıldırım, "Bizim grubun hali bu, çok zorlu bir grup, Gümüşhanespor bizi çok zorladı ama bizim çalışmalarımız sürüyor. İstediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık ama çalışmaya devam edeceğiz. Güzel bir galibiyet aldık. Önemli olan böyle haftalarda kazanmak. İyi oynamadığınız zaman da kazanmanız gerekiyor çok şükür kazandık" diye konuştu.
Bandırmaspor'u yakalamak ve liderlik koltuğuna oturmak istediklerini söyleyen Şaban Yıldırım, şöyle devam etti:
"Deplasman oyunlarınız var. O deplasman oyunlarımıza daha iyi hazırlanacağız yavaş yavaş. Bandırma'yı yakalamak istiyoruz. Sezon sonuna kadar çalışmalarımız sürecek. Her maç zor. Bandırma son dakikada gol yedi ve berabere kaldı. Biz hedefe gitmek istiyorsak daha iyi oynamak zorundayız. Bu bir gerçek. Rakibin sert oyununa cevap vermeliyiz. Yani biz de ayakta kalmalıyız, bu konuda çalışmalara devam edeceğiz, buraya yumuşak oyun oynayan rakipler gelmeyecek bu konuda cevap vermeliyiz."
 Maç Gümüşhanespor'un hakkıymış.İki topları direkten dönmüş.2 kez karşı karşıya atamamışlar.Birinde İzzet Akgül boş kaleye atamamış.Ki Gümüşhanespor'da eksikler vardı Tekin Adar gibi ,Hakan Albayrak sakatlıktan çıktı 2.yarı girdi.
İNEGÖLSPOR 11'İ ; 
GÜMÜŞHANESPOR 11'İ ; 

KAHRAMANMARAŞSPOR - KIRKLARELİSPOR : 1-0

Stat: 12 Şubat Hakemler: Öner Fırat, Erkan Yılmaz, Harun Reşit Güngör 

Kahramanmaraşspor: Onur Nazmi Terzioğlu, Rıdvan Koçak, Murat Özavcı, Koray Sönmez Uysal, Onur Karakabak, Hakan Sayar, Ali Osman Aydoğan (Dk.77 Recep Yaşar), Dündar Denizhan (Dk. 69 Serdar Gökkaya), Tufan Deniz Gelen, Volkan Bekci (Dk. 46 Özcan Dağ), Sinan Yitmez 

Kırklarelispor: Alişan Şeker, Davut Babur, Hasan Can Özkan, Müslüm Aydoğan, İlkem Özkaynak, Deniz Durmuş, Hakan Güvençer, Hasan Türk (Dk. 74 Ali Akburç), Göksel Ergün (Dk. 82 Emrah Ekmekçi), Okan Derici, Onur Garip

Gol: Dk. 89 Recep Yaşar (Kahramanmaraşspor) 

Kahramanmaraşspor kümede kalma mücadelesinde son dakika golü ile
bir hayat öpücüğü aldı.İki haftada 4 puan aldılar çıkıştalar.

Sarı kartlar: Dk. 61 Murat Özavcı, Dk. 87 Özcan Dağ (Kahramanmaraşspor) / İlkem Özkaynak (Kırklarelispor)

Kahramanmaraşspor - Kırklarelispor 1-0
https://www.youtube.com/watch?v=lgKiyu7adfM


KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ; 
KIRKLARELİSPOR 11; 

HATAYSPOR - ANKARAGÜCÜ : 2-1


Stat: Antakya Atatürk
Hakemler: Sertan Bakan, Mehmet Vargün, Gürsel Yelkenci
Hatayspor: Polat, Doğan, Murat Uluç, Ömer, İbrahim Taylan, Özgür (Dk.46 Halil Zeybek), Emre, Cihan (Dk.46 Mehmet), Serkan, Halil Karataş (Dk. 79 Emrah), Murat Türkan
Ankaragücü: Gökhan, Metin, Teoman (Dk. 88 Hasan Kaya), Mehmet, Harun, Gürkan, Aytaç, Orhan (Dk. 86 Ali), Muhammed, Levent, Hasan (Dk. 74 Volkan)
Goller: Dk. 47 İbrahim Taylan, Dk.90+5 Murat (Hatayspor), Dk. 70 Levent (Ankaragücü) 
Kırmızı kartlar: Dk. 26 Gürkan, Dk. 90+4 Gökhan (Ankaragücü), Dk.75 Halil Zeybek (Hatayspor)
Sarı kartlar: Dk. 36 Serkan, Dk. 45 Özgür, Dk. 52 Halil Zeybek, Dk.69 Polat (Hatayspor), Dk. 45 Harun, Dk. 46 Orhan, Dk. 52 Gökhan, Dk.81 Levent, Dk.90 Ali (Ankaragücü)

Hatayspor yine bir 90+da tartışmalı penaltı ile kazandı.Hatayspor taraftarları alınmasın ama devamlı böyle lehlerine hakem hataları ile yarışa devam etmeleri hiç de adil değil.Bugsaş deplasmanında 2 tartışmalı penaltı ile kazandılar.Biri 90+4'de idi Murat Uluç gole çevirdi.Rakip 10 kişi kalmıştı.
Bu kez Ankaragücü 9 kişi kaldı ve +5 uzatmanın sonunda topu yumruklayan Kaleci Gökhan'ı rakibi yumrukladı diye atıyor ve penaltı veriyor (!) 
Murat Uluç yine golü atıyor ve 2-1 galibiyet.

Maçın Özeti Son dakikadaki Penaltı resmen komedi.
https://www.youtube.com/watch?v=1JhgLiUsJqA&feature=yout

Hatayspor - Ankaragücü maçındaki Skandal Penaltı ortada müdahale yok ama hakem maç katlediyor.
https://vine.co/v/OUwltD033qn


Tabii Ankaragücünde 25 dakikada Kırmızı kart görerek arkadaşlarına ihanet eden Gürkan Alver'i de es geçmemek lazım.
HATAYSPOR 11'İ ; 
ANKARAGÜCÜ 11'İ  ;

21.HAFTANIN PANORAMASI
* HAFTANIN NOTLARI 
- Lider Bandırmaspor'un 90+3'de yediği gol ile 2 puan kaybetmesi.
- Göztepe'nin 60 dakika mükemmel futbol ile Flaş Sarıyer galibiyeti.
- Nazilli Belediyespor'un Gölbaşı galibiyeti ile Play Off hattına girmesi.
- İnegölspor'un kötü oynadığı bir maçı 90.dk.da vahim hatası ile kazanması.
- Hatayspor'un bir kez daha 90+'da haksız penaltı ile galibiyeti.
- Kahramanmaraşspor'un son dakika golü ile 3 puan alması.
- Tepecikspor'un kümede kalma yolunda 2 puan kaybetmesi.
- Altay'ın galip gelememe serisini 12 maça çıkardı.
- 90+ galibiyetleri.İnegölspor'un,Hatayspor'un,Diyarbakır Bşb.Spor'un ve
Kahramanmaraşspor'un.
- 9 Maçta 20 gol,43 Sarı,5 Kırmızı Kart çıkması.
- Haftanın tek kart görmeyen takımı Nazilli Belediyespor.

* GRUBUN ''EN''LERİ
- En Fazla Galibiyet : Bandırmaspor (13)
- En Az Galibiyet : Tepecikspor (3)
- En Fazla Mağlubiyet : Kahramanmaraşspor (13)
- En Az Mağlubiyet : İnegölspor,Göztepe (2)
- En Fazla Beraberlik : Sarıyer,Gümüşhanespor (9)
- En Az Beraberlik : Kahramanmaraşspor (3)
- En Çok Gol Atan Takım : Göztepe (36)
- En Az Gol Atan Takım : Altay (15)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Tepecikspor (37)
- En Az Gol Yiyen Takım : İnegölspor (12)

* HAFTANIN TAKIMI
- GÖZTEPE

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
- METİN DİYADİN

HAFTANIN FUTBOLCUSU
- UMUT KAYA (GÖZTEPE)
Takımın Maestrosu idi.2 Penaltı golü ve 1 asistlik performans gösterdi.
20 maçta 7 gol 7 asisti var.
GOL KRALLIĞI

KIRMIZI KARTLAR : 
90+3 Bülent Kocabey  (Gölbaşıspor)
- Dk.76 Halil Zeybek (Hatayspor)
- Dk.27 Gürkan Alver (Ankaragücü)
- Dk.90+4 Gökhan Akkan (Ankaragücü)

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 
- Fırat Sezer (Sarıyer)
- Mert Somay (Sarıyer)
- Yüksel Kayaalp (Altay)
- Uğur Yanıkdemir (Pazarspor)
- Ali Görkem Aydın (Pazarspor)
- Ufukhan Bayraktar (Kocaeli Birlikspor)
- Necati Demirhan (Bugsaşspor)
- Volkan Altınsoy (Bugsaşspor)
- Bilal Isak (Gümüşhanespor)
- İlkem Özkaynak (Kırklarelispor)
- Serkan Koç (Hatayspor)
- Harun Aydın (Ankaragücü)

* Furkan Soyalp (Bandırmaspor) 
Bu oyuncu Bursaspor U21 takımı ile 2 sarı kart görmüştü.Geçen
hafta Bandırmaspor ile de 2 sarı kart gördü ve toplam 4 sarı karta
ulaştı o yüzden cezalı olduğunu yazmıştım ama bu hafta oynadı ve
yine sarı kart gördü.U21 müsabakaları sayılmıyor demek ki.

KAÇAN PENALTI : 
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder