16 Şubat 2015 Pazartesi

2.Lig Kırmızı Grup 22.Hafta Değerlendirmesi !!!


22.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
22.HAFTANIN PUAN DURUMU
23.HAFTANIN PROGRAMI

GÜMÜŞHANESPOR - SARIYER : 1-3


Stat: Yenişehir
Hakemler: Şeref Taştan, Musa Yılmaz, Serdar Soydan
Gümüşhanespor: Hasan, Salih Zafer, Tekin, Hakan Albayrak, Hakan Çevik, Yusuf Emre, Süleyman, Fatih Mustafa (Dk. 75 Ardahan), Ali Kılıç (Dk. 30 Samet) (Dk. 50 Göksel), Taner, Fırat
Sarıyer: Osman, Emre Bayraktarbaşı, Emre Karaman, Mustafa (Dk. 84 Eser), Yaşar, Güney, Gökhan, Günay (Dk. 80 Eray), Ozan, Cemre (Dk. 55 Soner), Serhat
Goller: Dk. 63 Yusuf Emre (penaltıdan) (Gümüşhanespor), Dk. 21 Yaşar, Dk. 45 Cemre, Dk. 69 Güney (Sarıyer)
Kırmızı Kart: Dk. 70 Serhat (Sarıyer)
Sarı kartlar: Dk. 32 Hakan Albayrak, Dk. 32 Salih Zafer, Dk. 69 Tekin, Dk. 80 Ardahan (Gümüşhanespor), Dk. 35, Dk. 81 Emre Bayraktarbaşı (Sarıyer)
Gümüşhanespor oynadı Sarıyer kazandı demek lazım.Sarıyer 3 kez kontra atağa çıktı ve 3 gol oldu.Gürses Kılıç ne yapmak istiyor anlamak mümkün değil demiştim maçı izlerken kendi ayağına sıktı resmen ve bunun bedelini ödemiş istifa etmiş.Tamam Santrfor almadınız ara transferde,İzzet Akgül de gene yok anladık da yedeklerde Samet Taş var,Altay da Santrfor oynayan ama Senin orta sahada oynattığın Ardahan Gündoğdu var,ara transferde aldığın gurbetçi Göksel Serhan Durmuş var hadi bunlara güvenmiyorsun yedeklerde Stoper Muhittin Baştürk var koy onu Santrfora birader santrforsuz,forvetsiz maça çıkmak nedir anlamak mümkün değil.İnanın forvet kim oynadı çözemedim maç boyunca.4-6-0 oynadı resmen.Yenik duruma düştükten sonra Samet Taş'ı aldı O da sakatlandı çıktı Göksel'i aldı,74'de Ardahan'ı aldı ama iş işten geçmişti.Kısacası Gürses Kılıç Gümüşhanespor'u çökertip bıraktı gitti.Yerine Gümüşhaneli TD Mehmet Kaya geldi.
Gümüşhanesporlu oyuncular herşeye rağmen maçı bırakmadılar 0-2'den penaltı ile 1-2 oldu,duran topta Salih Zafer Kurşunlu bom boş kafayı gole çevirse 2-2 olacaktı hemen sonra bir kontrada 1-3 oldu.Gene bırakmadılar bir penaltı daha kazandılar ama 1.penaltıyı gole çeviren Yusuf Emre Kasal aynı yere ama çok kötü vurdu ve Kaleciye teslim etti.2-3 olsaydı 3-3 bile olabilirdi çünkü Gümüşhanespor oyunu bindirmişti.Akabinde gene ne olduğunu anlayamadan birden 4.golü yediler ve bitti.                                                                      Sarıyer ise Play Off iddiası için hayati bir 3 puan aldı.Bu maçta puan kaybetselerdi fark açılacaktı.Santrfor Yaşar önemli faktör onlar için.Cemre Atmaca'nın da devre arası dönmesi artı faktör olacaktır.
GÜMÜŞHANESPOR 11'İ ;

SARIYER 11'İ ;

NAZİLLİ BELEDİYESPOR - KAHRAMANMARAŞSPOR : 3-1


Stat: Nazilli Şehir
Hakemler: Hasbi Dede, Tolga Bakal, Kerem Yükünç
Nazilli Belediyespor: Sofu Baykal, Lider, Bora Yelken, Mehmet Ersavaş, Hakan, Gurur, Yasin, Caner (Dk. 79 Abdullah), Tufan (Dk. 70 Sedat), Eren, Halil (Dk. 60 Emin Yalın) 
Kahramanmaraşspor: Onur Nazmi, Koray, Murat, Onur Karakabak, Tufan (Dk. 60 Gökhan) Hakan, Ali Osman (Dk. 89 Dede), Dündar (Dk. Recep), Rıdvan, Serdar, Özcan Dağ 
Goller: Dk. 32 Tufan, Dk. 76 Emin Yalın, Dk. 90 Bora Yelken (Nazilli Belediyespor), Dk. 57 Özcan Dağ (Kahramanmaraşspor) 
Sarı kartlar. Dk. 74 Hakan, Dk. 78 Bora (Nazilli Belediyespor), Dk.89 Özcan Dağ (Kahramanmaraşspor)  
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ;

KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ;

PAZARSPOR - TEPECİKSPOR : 1-1

Stat: İlçe

Hakemler: Burak Şeker, Yakup Yılmaz, Cevher Ahen

Pazarspor: Fethi, Hasan, Devrimcan, Cabir (Dk. 7 Maksut), Ramazan, Taner (Dk. 57 Burhan), Tuğay, Serkan, Nuh, Tayyib (Dk. 64 Mülayim), Ahmet

Tepecikspor: Ziya, Feyyaz, Adem, Evren, Şahinali, Fatih (Dk. 70 Abdullah), Metin (Dk. 62 Recep Onur), İlker, Berk, Yusuf (Dk. 86 Kemal), Sinan

Goller: Dk. 82 Burhan (Pazarspor), Dk. 53 Sinan (Tepecikspor)

Sarı kartlar: Dk. 27 Maksut, Dk. 42 Tayyib (Pazarspor), Dk. 32 Adem, Dk. 45 Fatih, Dk. 75 İlker (Tepecikspor)

Tepecikspor kümede kalabilmek için ölüm kalım maçları yapıyor.Golcüleri Sinan Kurumuş ile öne geçmelerine rağmen ev sahibi ekibin Golcüsü Burhan Coşkun'a 82.dk.da engel olamadılar ve hayati 2 puan bıraktılar.
Pazarspor'da 2.devre büyük düşüş var.5 maçta sadece 2 beraberlik alabildiler.Ki takviye de yaptılar takıma K.Erciyes'den Santrfor Tayyip Kanarya'yı aldılar.

PAZARSPOR 11'İ ;

TEPECİKSPOR 11'İ ;

DİYARBAKIR BŞB.SPOR - BUGSAŞSPOR : 0-0


Stat: Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Tesisleri
Hakemler: Murat Orhan, Muzaffer Kaşıkçı, Hüseyin Kocadağlı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent Taşkın, Kamil İçer, Ercan Çapar, Ercüment Balıkçı (Dk. 77 İ. Ferdi Coşkun), Şehmus Özer (Dk. 77 M.Uğur Tülümen), Yusuf Yağmur, Erhan Eren, Abdullah Çetin, Ertan Koç, Caner Erdoğan (Dk.55 Nezir Özer), Sercan Özçelik
BUGSAŞ Spor: A. Eyyüp Türkaslan, R. Muhammed Akyazı, Tolgahan Erbay, Burak Kara (Dk.86 Yavuz Koç), Mikail Koçak, Baki Mercimek, Cebrail Karayel, Ferhat Duman (Dk.66 İsmail Türk), Osman Torun, Hasan Akdemir, Ahmet Güven (Dk.90 Ahmet Baykal)
Sarı kartlar: Dk.17 Sercan Özçelik, Dk. 68 Abdullah Çetin, Dk. 73 Erhan Eren (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 21 Baki Mercimek, Dk. 60 Ahmet Güven, Dk. 64 A. Eyyüp Türkaslan, Dk. 68 Burak Kara, Dk.88 Hasan Akdemir (BUGSAŞ Spor)
Yeni TD'ü İsmet Taşdemir ile üst üste aldığı sonuçlarla Play Off için ümitlenen DİY.BŞB. sahasında ummadığı 2 puan bıraktı.Maç nasıl geçti bilemiyorum ama Bugsaşspor'un her an her şeyi yapabilecek genç,dinamik bir ekip olduğunu bir kez daha gördük.Beraberlik çıkarmaları başarıdır.Yavuz Koç 85'de girmiş.Hala formsuz galiba yoksa Tayfun Hocam oynatırdı.
DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ ;

BUGSAŞSPOR 11'İ ;

DÜZYURTSPOR - BANDIRMASPOR : 0-2


Stat: Ahmet Suat Özyazıcı
Hakemler: Hüseyin Sabancı, Sezgin Çınar, Gökmen Baltacı
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Samet, Serdar, Gökhan (Dk. 55 Mustafa), Hakan, Raif, Erdinç, Feridun, Halil İbrahim, Suat (Dk. 61 Yetkin), Batınay
Bandırmaspor: Ethem, Ali (Dk. 79 Abdurrahman), Oğuz, Furkan (Dk. 45. Hakkı İsmet), Serkan, Muharrem Ozan (Dk. 80 Eren), Talha, Hacı Mustafa, Oğuz, Cenk, Yasin
Goller: Dk. 40 Oğuz, Dk. 90+4 Hacı Mustafa (Bandırmaspor)
Kırmızı Kartlar: Dk. 79 Feridun, Dk. 83 Serdar (İkinci Sarı Karttan) (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Sarı kartlar: Dk. 32 Samet, Dk. 76 Halil İbrahim (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 9 Talha, Dk. 79 Hacı Mustafa (Bandırmaspor)
Lider Bandırmaspor geçen haftaki son dakika şokundan sonra mutlak 3 puan   için gittiği Trabzon deplasmanından istediğini alarak dönmüş.Düzyurtspor son 10+ dakikalarda gördüğü kırmızı kartlarla maçı 9 kişi tamamlamış.Çok fazla da söylenebilecek bir şey yok izlemediğimiz maçla ilgili.

DÜZYURTSPOR 11'İ ;
BANDIRMASPOR 11'İ ;

KIRKLARELİSPOR - İNEGÖLSPOR : 1-0


Stat: Lüleburgaz 8 Kasım
Hakemler: Emre Yıldırım, Onur İçyer, Murat Tekbaş
Kırklarelispor: Alişan, Davut, Müslüm, Onur, Cemal, İlkem, Hasan Türk (Dk. 87 Lokman), Salim, Hakan, Enis (Dk. 60 Göksel), Okan (Dk. 90+2 Hasan Can Özkan)
İnegölspor: Ali, Kemal, Alişan, Bilal, Yılmaz, Yasin (Dk. 60 Gürcan), Okan, Cihan, Muhammet (Dk. 67 Mümin), Ersel, Uğur
Gol: Dk. 82 Göksel (Kırklarelispor)
Sarı Kartlar: Dk. 20 Hakan, Dk. 75 Hasan Türk (Kırklarelispor), Dk. 86 Bilal (İnegölspor)
İnegölspor Şampiyonluk yolunda beklemediği bir yara almış kümede kalma mücadelesi veren Kırklarelispor deplasmanında.Aslında skor olarak beklenmedik olabilir ama haftalardır kötü futbol oynadıklarını ve şans golleri ile veya bir şekilde kazandıklarını kendi taraftarları da ifade ediyordu zaten.
En büyük darbeyi Raif Demir'in sakatlığı ile yediler.Devre arasında Ersel Aslıyüksek gibi direkt sonuca etki eden forvet ve Cihan Yılmaz gibi orta saha oyuncuları aldılar ancak orta sahada sakatlıklar da oldu Emrah Dağ'ın gibi mesela sıkıntı çektikleri görülüyor.Çarşamba günü 5.sıradaki Nazilli Belediyespor ile oynayacakları maç 'Şampiyonluk için tamam mı devam mı '' maçı olacaktır.
Kırklarelispor ise hayati 3 puan ile hayat öpücüğü kazandı kümede kalmak için.
KIRKLARELİSPOR 11'İ ;
İNEGÖLSPOR 11'İ ;

GÖLBAŞISPOR - KOCAELİ BİRLİKSPOR : 0-1


Stat: Gölbaşı
Hakemler: Arda Kardeşler, Rüştü Baykal, Fatih Pazı
Gölbaşıspor: Fırat Kocaoğlu, Ufuk Arslan, Yakup Kayış, Mehmet Talha Bulut, Alihan Can (Dk.90 Berkay Öztuvan), Hüseyin Korkmaz (Dk.88 Adem Sarı), Timur Karagülmez, Fatih Şahinoğlu, Nurullah Çelik, İbrahim Bulut, Yakup Ramazan Zorlu (Dk. 73 Batuhan Er)
Kocaeli Birlikspor: Engin Aktürk, Recep Yılmaz, Erhan Yılmaz, Turgay Gölbaşı, Erhan Şentürk (Dk.82. Feyyaz Aydil), Cafercan Aksu, Fırat Çakmak, Adnan Güngör, Atilla Yıldırım (Dk.70 Muhammed Burak Taşdemir), Serdar Karkın, Sinan Turan (Dk. 46 Üstün Bilgin)
Sarı kartlar: Dk. 59 Yakup Ramazan Zorlu (Gölbaşıspor), Dk. 62 Recep Yılmaz, Dk. 75 Erhan Yılmaz (Kocaeli Birlikspor)
Gol: Turgay Gölbaşı (Kocaeli Birlikspor)
Kocaeli Birlikspor'un şansı bir açıldı pir açıldı demek lazım.İkinci yarının ilk 2 haftasında aldıkları kötü sonuçlardan sonra Nazilli deplasmanında 90+2'de attıkları kornerden kafa golü ile aldıkları 3 puandan sonra yine bir 90+2.dk.da deplasman golü,aradaki iç saha galibiyeti ile 3/3 yaparak Play Off İddiasını sürdürdüler.Bu kadar bal kimsede yok demek lazım.
Gölbaşıspor sakat ve cezalılarından dolayı eksiklerle çıktığı maçta,Adnan Erkan hocam da cezası nedeniyle tribündeydi üst üste 2 iç saha maçını da puansız kapatmış oldu.Kötü zamanda yakalandılar 2 iç saha maçı avantajlarını değerlendiremediler.Bu maçta 1 puan hiç değilse iyi olacaktı.
GÖLBAŞISPOR 11'İ ;
KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ;

ANKARAGÜCÜ - ALTAY : 2-0

Stat: Ankara 19 Mayıs 

Hakemler: Ali Şükrü Beldüz, Abdullah Bora Özkara, Murat Şener

MKE Ankaragücü: Turgut, Orhan, Metin, Volkan, Mehmet, Aytaç, Muhammed, Levent (Dk. 89 Sinan), Hasan Ayaroğlu (Dk. 84 Mahsum), Gökhan (Dk. 66 Hasan Kaya), Teoman

Altay: Burak, Yiğit, Ferit, İsmet, Serkan, Cumhur, Bilal (Dk. 85 Ergün), Mikail (Dk. 65 Hüsamettin), Raşit, Furkan, Aziz (Dk. 71 Emrah)

Goller: Dk. 74 ve 77 Hasan Ayaroğlu (MKE Ankaragücü)

Kırmızı kart: Dk. 51 Serkan (Altay)

Sarı kartlar: Dk. 23 Aytaç, Dk. 81 Mehmet (MKE Ankaragücü), Dk. 70 Yiğit (Altay)

Ankaragücü'nü tebrik etmek lazım.Umut Nayir ve Mehmet Erdem Uğurlu gibi hatta Serhat Gülpınar'ı da kaybettiler 3 önemli oyuncularını kaybetmelerine rağmen gayet de iyi götürüyorlar.Geçen hafta Hatay'da suikasta uğramasalardı (!) daha iyi bir 2.devre başlangıcı karneleri olacaktı.Hasan Ayaroğlu'nun 2 golü ile kazanmışlar.Bu genci beğeniyorum.Umut Nayir gibi fiziği yok ama çok teknik ve çabuk bir forvet.Aratmıyor şimdilik.
Altay da kötü gidişat devam ediyor.Bu kadar kötü karne olur mu bilemiyorum ; 
''13 maçtır galip gelememe,son 8 maçta gol atamama ''
Yeni TD'leri de belli olmuş.Daha önce Reha Kapsal'ın yardımcılığını yapan Yalçın Koşukavak ile anlaşmışlar.
''Takımın 13 maçtır kazanamadığını ve 8 müsabakadır gol atamadığını hatırlatan Koşukavak, "Böyle bir ekipte tekrar heyecanlı bir ortam yaratmak çok zor ancak bu zorluğu bilerek görevi kabul ettim. Bu sadece benim davam değil, Altaylıyım diyen herkesin davası. Böyle bir zamanda destek olmayan kimseni 'Altaylıyım' deme hakkı yok" dedi.
Koşukavak, takımın içinde bulunduğu konumdan dolayı tesislerde kalacağını ve evine sadece çocuklarını görmek için gideceğini belirterek, ilk etapta çarşamba günkü Göztepe maçı için takımın bir otelde kamp yapacağını kaydetti.
"Düşme" ifadesini bir daha kullanmayacağını belirten Koşukavak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Düşme hattındayız ve en yakın rakibimizle 3 puan fark var. Göztepe maçının ardından önemli 2 müsabaka daha oynayacağız. Nefes alacak vaktimiz ve kredimiz yok. Ben buraya hizmet etmeye geldim. Spor Toto 2. Lig'de istatistiklere bakıldığında 33-34 puan düşme barajı gözüküyor. Bu 38 de olabilir 30'da da kalabilir. Kalan 12 haftada 5 maç kazanmamız, bunun dışında da 1-2 beraberliğe ihtiyacımız var. 13 maçtır galip gelemeyen takım için kalan 12 maçta 6 galibiyet alması mümkün gözükmez ancak imkansız da yoktur. Umudum olmasa görevi kabul etmezdim."
ANKARAGÜCÜ 11'İ ;

ALTAY 11'İ ;

GÖZTEPE - HATAYSPOR : 1-0


Stat: Atatürk
Hakemler: Murat Özcan, Oktay Önge, Candaş Elbil
Göztepe: Oğuzhan, Erkan, Burak, Sabutay, İsa, Emre (Dk. 81 Serdar), Tolga, Hasan Hüseyin Acar, Mehmet Erdem, Umut (Dk. 71 Ertuğrul), Emrah (Dk. 90 Fatih)
Hatayspor: Polat, Necdet, Özgür, Murat Türkkan, Emre, Ömer, Halil, Mehmet Akif (Dk. 46 Emin), Cihan, Selahattin Selçuk (Dk. 81 Semavi), İbrahim Taylan (Dk. 46 Murat Uluç) 
Gol: Dk. 49 Emrah (Göztepe) 
Kırmızı kart: Dk. 87 İsa (Göztepe)
Sarı kartlar: Dk. 51 Umut, Dk. 90+5 Oğuzhan (Göztepe), Dk. 40 Mehmet Akif, Dk. 48 Necdet, Dk. 76 Murat Uluç, Dk. 83 Emin (Hatayspor)
Göztepe'nin 45+2. dakikada kazandığı penaltı atışını kullanan Umut'un ilk vuruşu gol olmasına rağmen hakem Murat Özcan'ın kararıyla tekrarlanan atışta Umut'un şutunu kaleci Polat kurtardı.
Göztepe Murat Uluç gibi 16 gol ile Gol Krallığında başta olan bir forvetini yedek bırakarak adeta kafadan korktuğunu belli ederek çıkan Hatayspor'a şans tanımadı.Baştan sona üstün oynamışlar Hatayspor'un pozisyonu bile yokmuş.45+2'de kazandıkları ve gol olan Penaltıyı Hakem tekrarlatmış ve Umut bu kez kaçırmış.Buna rağmen artı Hatayspor TD Ahmet Taşyürek'e biraz cesaret gelmiş olsa gerek ki 2.yarıya Murat Uluç'u alarak çıkmış ama 49'da Tam isabet transfer Emrah Metoğlu gene golünü atmış ve Altın değerinde 3 puanı kazandırmış.
GÖZTEPE 11'İ ;

HATAYSPOR 11'İ ;

22.HAFTANIN PANORAMASI
* HAFTANIN NOTLARI 
- Lider Bandırmaspor'un Trabzon deplasmanında takılmaması.
- Takipçilerinden İnegölspor'un Kırklareli'n de yenilmesi.
- Sarıyer'in Play Off yolunda kritik Gümüşhane galibiyeti.
- Kocaeli Birlikspor'un akan balı.Son 2 deplasmanda 90+2'de attıkları
gollerle kazanıp ekstra 4 puan almaları.
- Kırklarelispor'un hayati galibiyeti.
- Altay'ın facia tablosu.Son 13 maçtır kazanamama,son 8 maçtır gol bile
atamama.
- Pazarspor'daki düşüş.İkinci devredeki 5 maçta 3 mağlubiyet,2 beraberlik.
- Nazilli Belediyespor'un Play Off İnadı.
- Gölbaşıspor'un kötü zamanda yakalanıp üst üste 2 iç saha maçını kaybetmesi.
- Gümüşhanespor'u Gürses Kılıç'ın yakması.Kendi sahasındaki maça forvetsiz   4-6-0 ile çıkması.
- Bugsaş'ın ve Tepecik'in aldıkları deplasman beraberlikleri.
- Altay'da yeni Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın olması.
- Gümüşhanespor'da Gürses Kılıç'ın İstifa etmesi yerine Mehmet Kaya'nın gelmesi.
- 9 maçta 17 gol atılması.
- 9 maçta 5 Kırmızı ,40 sarı kartın gösterilmesi.

* GRUBUN ''EN''LERİ
- En Fazla Galibiyet : Bandırmaspor (14)
- En Az Galibiyet : Tepecikspor (3)
- En Fazla Mağlubiyet : Kahramanmaraşspor (14)
- En Az Mağlubiyet : Göztepe (2)
- En Fazla Beraberlik : Sarıyer,Gümüşhanespor,Pazarspor,Diyarbakır Bşb.(9)
- En Az Beraberlik : Kahramanmaraşspor (3)
- En Çok Gol Atan Takım : Göztepe (37)
- En Az Gol Atan Takım : Altay (15)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Tepecikspor (38)
- En Az Gol Yiyen Takım : İnegölspor (13)

* HAFTANIN TAKIMI
- BANDIRMASPOR

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
- MUSTAFA ÇAPANOĞLU

HAFTANIN FUTBOLCUSU
- HASAN AYAROĞLU (ANKARAGÜCÜ)
20 yaş içerisindeki genç oyuncu Umut Nayir'in satılmasından sonra
sahne alarak attığı 2 gol ile takımına galibiyeti kazandırdı.

HAFTANIN DİĞER BAŞARILILARI : 
- SARIYER
- BUGSAŞSPOR
- TEPECİKSPOR
- Yaşar Çetin,Cemre Atmaca (Sarıyer)
- Emin Yalın ,Yasin Yener (Nazilli Belediyespor)
- Oğuz Özden (Bandırmaspor)
- Emrah Metoğlu (Göztepe)
- Sinan Kurumuş (Tepecikspor)
- Turgay Gölbaşı (Kocaeli Birlikspor)
- Göksel Ergül (Kırklarelispor)

GOL KRALLIĞI

KIRMIZI KARTLAR : 
- Feridun Sungur Dk.80  (Düzyurtspor)
- Serdar Üçüncü Dk.83 (2.sarı) (Düzyurtspor)
- Serhat Akyüz Dk.70 (İkinci Sarı) (Sarıyer) 
- Serkan Silan Dk.50 (İkinci Sarı) (Altay)
- İsa Akgöl Dk.87 (İkinci Sarı) (Göztepe)

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 
- Abdullah Çetin (Diyarbakır Bşb.)
- Burak Kara (Bugsaşspor)
- Hakan Albayrak (Gümüşhanespor)
- Hasan Türk (Kırklarelispor)
- Bilal Özdemir (İnegölspor)
- Aytaç Öden (Ankaragücü)
- Murat Uluç (Hatayspor)
- Mehmet Akif Şerifoğlu (Hatayspor)

KAÇAN PENALTI : 
- Umut Kaya 45+2 (Göztepe) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder