24 Şubat 2015 Salı

2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta Değerlendirmesi !!!

24.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
24.HAFTANIN PUAN DURUMU
25.HAFTANIN PROGRAMI

DÜZYURTSPOR - DİYARBAKIR BŞB. : 1-1


Stat: Ahmet Suat Özyazıcı
Hakemler: Erbay Aldemir, Fatih Söyler, Tamer Okuldaş
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Halit (Dk. 67 Yetkin), Samet, Serdar, Gökhan, Hakan Macit, Raif (Dk. 81 Hakan Aydın), Selim, Mustafa, Halil İbrahim (Dk. 67 Batınay), Suat
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent, Kamil, Ercan (Dk. 67 İbrahim Ferdi), Ercüment, Şehmus (Dk. 85 Mehmet Uğur), Yusuf, Erhan, Sadat, Nezir (Dk. 56 Emre Hasan), Mansur, Sercan
Goller: Dk. 90 Hakan Aydın (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 35 Mansur (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Kümede kalma mücadelesi veren Düzyurtspor kendisi için hayati önem taşıyan maçta kötü bir futbol oynamış,1 puanı 82.dk.da oyuna giren Hakan Aydın'ın uzatma dakikalarında attığı gol ile kurtarmışlar.Kayıp 2 puandan ziyade kazanç 1 puan demek lazım.
DÜZYURTSPOR 11'İ ; 
DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ ; 

GÖZTEPE - TEPECİKSPOR : 0-0


Stat: Atatürk
Hakemler: Erkan Engin, Levent Görün, Oğuzhan Şenler
Göztepe: Oğuzhan, Fatih, Burak, Sabutay, Mehmet Erdem, Serdar (Dk. 71 İsa), Ertuğrul, Hasan Hüseyin Acar, Halil Akbunar (Dk. 77 Umut), Emre (Dk. 62 Timur), Tahir
Tepecikspor: Ziya, Berk, Feyyaz, Volkan, İlker, Recep Onur, Şahinali (Dk. 76 Yasin), Yusuf (Dk. 58 Kemal), Adem, Metin (Dk. 58 Abdullah), Sinan
Kırmzı kart: Dk. 82 Timur (Göztepe)
Sarı kartlar: Dk. 38 Burak (Göztepe), Dk. 27 Volkan, Dk. 57 Adem (Tepecikspor)
Maç Özeti | Göztepe 0-0 Tepecikspor (Kanal 35)
https://www.youtube.com/watch?v=mjyPHz4rCfA
Maçı izledim.Göztepe hiç beklemediği şok bir 2 puan kaybetti.Altay'dan sonra üst üste ligin son sırasındaki 2 takıma 2 haftada 4 puan kaybetmeleri Şampiyonluk yarışındaki bir takım için kabul edilemez bir durum.Evet bu maçta bir penaltıları verilmedi ama ona sığınmadan çoktan skoru bulmaları gerekiyordu.
Metin Diyadin'i anlamak çok güç.Son haftaların golcüsü Emrah Metoğlu'nun sakatlığı nedeniyle oynamadığı bir maçta farklı ve enteresan bir 11 ile çıkmıştı.Kendisi de tribündeydi cezası nedeniyle.
Umut Kaya ve Timur Kosovalı yedek.Tahir Babaoğlu 11'de yer bulmuş Emrah   ve Ümit'in sakatlıklarında santrfor olarak.Timur niye hala yedek ve 61'de girdi anlamak mümkün değil.Timur o psikoloji ve gerginlikle gol atma isteği de çok fazlaydı 82.dk.zamanlama hatası yaptı bence Tepecik Stoperi Volkan'a hakem ağır bir kararla kırmızı kart gösterdi.Haliyle çok tepki de gösterdi ve PFDK'ya birden fazla farklı eylemden sevkedilmiş 1 maçtan fazla ceza gelmesi olası.
 Mehmet Erdem Uğurlu'nun Sol bek oynaması,Umut Kaya'nın kesilip Halil Akbunar'ın forvet arkasına o bölgeye kaydırılması hep Diyadin'in Sol kanatda Serdar Deniz'e yer açmak için yaptığı hamlelerdi bana göre.
 Tutmadı tabii 70'de Serdar'ı çıkarıp İsa'yı aldı Mehmet Erdem'i öne sürdü.
77'de Halil - Umut değişikliği çok geç ve anlamsızdı zaten Umut'un yedek  Halil'in Onun yerine ortada oynaması.Kısacası Diyasin sınıfta kaldı.
Tepecik haddini bilerek,mücadele ederek 1 puan almak için oynadı ve hocasız çıktığı maçta Bandırmaspor'dan sonra Göztepe'den de puan almayı başardı.Cafer Aydın yeni başladığı görevde fazla kalamadı ve 6.teknik adam olarak istifa etti.Sportif Direktör Bülent Taşkın çıkardı takımı.Bu 1 puan kümede kalmalarına yeter mi bilemem ama ligin kaderini etkilemiş olabilir.Zira Göztepe bu maçı alsaydı bu hafta Bandırma maçına Liderlik maçı olarak çıkacak hiç de değilse yenilmeden dönmeye çalışacaktı 3 puan fark ile,şimdi 5 puan fark oldu yeniden ve Bandırma maçını mutlak kazanmaları gerekiyor 1 puan yetmez.

GÖZTEPE 11'İ ; 
TEPECİKSPOR 11'İ ; 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR - SARIYER : 1-1


Stat: Nazilli İlçe
Hakemler: Eser Birinci, Evren Çağlar, Çağlar Mehmet Uludağ
Nazilli Belediyespor: Sofu, Lider, Bora, Erdi, Sedat (Dk. 81 Abdullah), Tufan Zahid (Dk. 67 Eren), Hakan, Gurur, Hüseyin, Halil (Dk. 67 Emin), Caner Hüseyin
Sarıyer: Osman, Emre Bayraktarbaşı (Dk. 46 Eser), Emre Karaman, Mustafa, Yaşar, Güney (Dk. 57 Mert), Gökhan, Ozan, Cemre, Fırat, Hakan (Dk.78 Soner)
Goller: Dk. 44 Halil (Nazilli Belediyespor), Dk. 60 Eser (penaltıdan) (Sarıyer)
Sarı kartlar: Dk. 60 Bora, Dk.60 Halil, Dk. 88 Eren (Nazilli Belediyespor), Dk. 70 Gökhan, Dk. 85 Yaşar, Dk.90 Cemre  (Sarıyer)
Naz Naz'ı Sarıyer değil Hakem Eser Birinci Durdurdu : 1-1 !!!
http://nazillisporumuz.blogspot.com.tr/2015/02/naz-naz-saryer-degil-hakem-eser-birinci.html
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ; 
SARIYER 11'İ ; 

GÜMÜŞHANESPOR - ALTAY : 0-0


Stat: Yenişehir
Hakemler: Burak Taşkınsoy, Süleyman Yavaşoğlu, Yunus Taşkın
Gümüşhanespor: Hasan, Salih Zafer, Bilal (Dk. 83 Burak), Tekin, Hakan Albayrak (Dk. 59 Göksel), Hakan Çevik, Yusuf Emre, Süleyman, Taner, Fırat, Ardahan (Dk. 72 Samet)
Altay: Burak, Ferit, Kürşat Ergün, Emrah, Cumhur, Raşit (Dk. 90 Mikail), Bedri Can (Dk. 60 Hikmet Yiğit), Aziz (Dk. 67 Hüsamettin), Serkan, Yüksel, İsmet
Kırmızı Kart: Dk. 49 Yüksel (Altay)
Sarı kartlar: Dk. 18 Tekin, Dk. 20 Fırat, Dk. 62 Bilal, Dk. 78 Taner, Dk. 86 Yusuf Emre (Gümüşhanespor), Dk. 41 Cumhur, Dk. 79 Raşit (Altay)
Bu maçı da Göztepe - Tepecik maçı ile birlikte dönüşümlü izledim.İki takımın galibiyet hasreti devam etti.Özellikle Altay'ın galip gelememe serisi 15 maça yükseldi.15 maçta 6 Beraberlik,9 Mağlubiyet aldılar.49.dk.da Yüksel'in kırmızı kart görmesi ve penaltı yaptırması ile zor durumda kaldılar ancak neyse ki penaltıyı Kaleci Burak kurtardı ve 1 puan almalarını sağladı.Buna rağmen K.Maraşspor'un galibiyeti ile 1 basamak daha geriye düştüler ve 17.sıraya indiler.Ciddi şekilde kümede tutunma hesapları yapıyorlar.35-36 puanın kümede kalmak için yeteceğini hesaplıyorlar.Bakalım alabilecekler mi ? Bu hafta Kırklarelispor ile bir nevi final maçı yapacaklar.Menemen'de oynamayı düşünüyorlar ama 1 maç seyircisiz ceza aldılar 6.kez kötü tezahürat dan.
Gümüşhanespor da ise kötü gidişat sürüyor.Hakan Albayrak'ın Penaltıyı kaçırması 2 puan kaybetmelerine neden oldu.
GÜMÜŞHANESPOR 11'İ ; 
ALTAY 11'İ ; 

KIRKLARELİSPOR - HATAYSPOR : 3-0


Stat: Lüleburgaz 8 Kasım
Hakemler: Fahri Var, Gürcan Çalışkan, Abdurrahman Duman
Kırklarelispor: Alişan, Davut, Müslüm, Onur (Dk. 90 Emrah), Cemal, İlkem, Göksel (Dk. 75 Lokman), Salim, Hakan, Enis (Dk. 87 Hasan Can), Okan
Hatayspor: Polat (Dk. 80 Ozan), Doğan Can, Halil Zeybek (Dk. 55 Ömer), Murat Uluç, İbrahim, Semavi (Dk. 67 Erol), Emre, Necdet, Cihan, Halil Karataş, Murat Türkkan
Goller: Dk. 78 Müslüm, Dk. 83 Onur, Dk. 90+2 Emrah (Kırklarelispor)
Sarı kartlar: Dk. 4 Müslüm (Kırklarelispor), Dk. 22 Halil Karataş, Dk. 58 Polat, Dk. 74 Murat Türkkan, Dk. 82 Cihan, Dk. 85 Ömer (Hatayspor)
Kırklarelispor - Hatayspor : 3-0
https://www.youtube.com/watch?v=s7jZa0RhJlM
Kırklarelispor kümede kalmak için Altın değerinde bir 3 puan almayı başarmış.Hatayspor ise hiç beklemediği şok bir yenilgi almış.5 dakikalık        özet den izlediğim kadarıyla dengede bir maç olmuş,ilk yarıda Murat Uluç'un soldan götürüp kestiği topa İbrahim Taylan dokunamamış.Başka da pozisyonları yok.Bir de penaltı bekledikleri bir pozisyon var ama net belli olmuyor.78.dk.da Stoper Müslüm Aydoğan'ın topla ileri çıkıp verkaç ile defansı yarıp attığı gol dengeyi bozmuş ama Hatay defansının böyle bir gol yemesi de çok enteresan olmuş.Bu pozisyonda Kaleci Polat sakatlanıp çıkmış yerine Ozan Öztürk ilk kez forma giymiş.O da 2 gol yemiş.Zaten 1-0'dan sonra havlu atan bir Hatay var sahada.Son dakikada Murat Uluç'un kalecide kalan frikiği dışında.Hatay taraftarı bu yenilgiye çok tepki gösteriyor Şampiyonluk bekliyorlardı ama bence Play Off oynamaları başarıdır.Ömer Bozan ve Halil Karataş Sarı kart cezalısı.
Kırklarelispor bu haklı galibiyetle 26 puanla 13.sıraya yükselmiş.
KIRKLARELİSPOR 11'İ ; 
HATAYSPOR 11'İ ; 

PAZARSPOR - BUGSAŞSPOR : 4-2


Hakemler: Levent Aktan, Emre Ajun, Kamil Çetin
Pazarspor: Fethi, Devrimcan, Maksut (Dk. 46 Ramazan), Burhan, Taner, Mülayim, Hasan Güleryüz (Dk. 78 Hasan Erdi), Tuğay, Nuh, Ali Görkem, Ahmet ( Dk. 58 Tayyib)
Bugsaşspor: Ahmet Eyüp, Rahmi ( Dk. 74 İsmail), Burak (Dk. 65 Ahmet Baykal), Mikail (Dk. 46 Yavuz), Baki, Cebrail, Necati, Ferhat, Osman, Hasan, Ahmet Güven
Goller: Dk. 16 Burhan, Dk. 22 Mülayim, Dk. 56 Nuh, Dk. 72 Tuğay (Pazarspor), Dk. 26 Rahmi, Dk. 90+5 Ahmet Baykal (Bugsaşspor)
Kırmızı kartlar: Dk. 45 Burhan, Dk. 83 Nuh (Pazarspor)
Sarı kartlar: Dk. 44 Maksut, Dk. 47 Nuh, Dk. 64 Devrimcan (Pazarspor), Dk. 30 Mikail, Dk. 84 Cebrail, Dk. 85 Ferhat (Bugsaşspor)
Pazarspor nihayet galip gelmiş.Hem de 9 kişi tamamladıkları maçı.Devreyi 2-1 önde bitirmişler ama Burhan Coşkun'un 45.dk.da daha doğrusu soyunma odasına giderken çıkan tartışmada kırmızı kart görmesiyle ikinci yarıya 10 kişi çıkmışlar.Ona rağmen 2 gol daha bulup 4-1'e getirmişler durumu.83'de Nuh ikinci sarıdan atılmış 9 kişi kalmışlar 90+5'de Ahmet Baykal skoru belirlemiş.Bugsaşspor'un 10 kişi rakibi karşısında dağılması enteresan nasıl bir maç geçti bilemiyorum tabii. 
PAZARSPOR 11'İ ; 
BUGSAŞSPOR 11'İ ; 

ANKARAGÜCÜ - BANDIRMASPOR : 1-1


Stat: 19 Mayıs 
Hakemler: Murat Türker, Erdinç Kırıcı, Yusuf Yaratıcı 
Ankaragücü: Gökhan Akkan, Metin (Dk. 12 Gökhan Erdoğan), Volkan (Dk. 81 Hasan Kaya), Gürkan, Mehmet, Harun, Muhammed, Orhan, Hasan Ayaroğlu, Levent (Dk. 87 Emir), Teoman
Bandırmaspor: Bekir, Yasin, Oğuz Özden, Cenk, Serkan, Oğuz Kocabal, Ali Kuleli (Dk. 85 Abdurrahman), Mustafa, İsmet (Dk. 62 Furkan), Ali Serin (Dk. 85 Talha), Ozan   
Goller: Dk. 56 Teoman (Ankaragücü), Dk. 76 Mustafa (penaltıdan) (Bandırmaspor)
Sarı kartlar: Dk. 2 Harun, Dk. 20 Muhammed, Dk. 72 Levent, Dk. 75 Hasan Ayaroğlu, Dk. 83 Mehmet, Dk. 90+2 Hasan Kaya (Ankaragücü), Dk. 36 Mustafa, Dk. 65 Ozan (Bandırmaspor)
Ankaragücü as oyuncularını kaybetmesine,transfer yapamamasına rağmen Lider Bandırmaspor'u elinden kaçırmış.Bandırmaspor bir kez daha Penaltı golü ile puan almış.Bu penaltı Bandırmaspor'un bu sezon yanlış saymadıysam 8.penaltısı.Bunların 2 tanesini kaçırdılar (Altay 3-0 ve Sarıyer 1-3) 1 tanesi 3-2 kaybettikleri Gölbaşı maçıydı geri kalan 5 penaltı ile ise maç ve puan kazandılar.
 Burada bir şey ima etmeye çalışmıyorum Bandırmaspor taraftarı farklı algılamasın sadece ilginç geldiği için durum tespiti yapıyorum.Bu penaltıların hangileri haklı hangileri haksız bilemeyeceğim çünkü Bugsaş deplasmanında kazandıkları penaltı hariç izlemedim o penaltı bence yanlıştı.Bu kadar penaltı kazanmaları Bandırmaspor'un atak,oyunu rakip sahaya yıktığını da gösterir bir anlamda izlemediğim için bilemiyorum tahminim bu yönde.
Bu maç ile ilgili de Ankaragücü cephesinin çok büyük tepkisi var.Başkan Mehmet Yiğiner'in Hakemlerin kıyımına uğramaya devam ediyoruz açıklaması var.Ayrıca 20 bin taraftar önünde oynamışlar bu da onlar adına sevindirici.
Bandırmaspor bu hafta sonu Şampi.. diyebilir.Göztepe ile sahalarında oynayacakları maçı kazanırlarsa farkı 8 puana çıkaracaklar ve kalan 9 haftada bu farkın kapanması çok çok zor.Merakla sonucu beklediğimiz bir maç olacak.
ANKARAGÜCÜ 11'İ ; 
BANDIRMASPOR 11'İ ; 

KAHRAMANMARAŞSPOR - KOCAELİ BİRLİKSPOR : 2-1


Stat: 12 Şubat
Hakemler: Bora Budak, Mert Türk, Nurettin Dinçer Demir
Kahramanmaraşspor: Erman Öztürk, Koray Sönmez Uysal, Serdar Gökkaya (Dk. 71 Ramazan Durdu), Recep Yaşar (Dk. 60 Tufan Deniz Gelen), Özcan Dağ, Dede Çelik, Onur Balduk (Dk. 53 Hüseyin Keleş), Ali Osman Aydoğan, Onur Karakabak, Dündar Denizhan, Ahmet Topal
Kocaeli Birlikspor: Fırat Çakmak, Engin Aktürk, Recep Yılmaz, Turgay Gölbaşı, Erhan Şentürk, Cafercan Aksu, Üstün Bilgi (Dk. 59 Feyyaz Adil), Adnan Güngör, Atilla Yıldırım (Dk. 66 Sinan Turan), Ufukhan Bayraktar, Ramazan Altıntepe (Dk. 83 Muhammed Burak Taşdemir)  
Goller: Dk. 5 Özcan Dağ, Dk. 67 Dündar Denizhan  (Kahramanmaraşspor) Dk. 45 Recep Yılmaz (Kocaeli Birlikspor)
 Sarı kart: Dk. 13 Onur Balduk Dk. 76 Dede Çelik, Dk. 88 Özcan Dağ, Dk. 90 Dündar Denizhan Dk. 90 Erman Öztürk (Kahramanmaraşspor), Dk. 24 Adnan Güngör Dk. 65 Cafercan Aksu, Dk. 76 Engin Aktürk (Kocaeli Birlikspor)
Maçın Özeti ; 
Kahramanmaraşspor kümede kalma mücadelesinde hayati bir 3 puan aldı.Ki Kocaeli Birlik 3/3 galibiyet ile Play Off mücadelesinde İddialı hale gelmişti.Şok bir sonuç oldu onlar adına.Dündar Denizhan'ın attığı 2.gol onları 1 basamak yukarı çıkardı ve ümitlerini yeşertti.
KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ;
KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ; 

GÖLBAŞISPOR - İNEGÖLSPOR : 0-2

Stat: Gölbaşı

Hakemler: Bahattin Şimşek, Can Savaşan, Ulaş Aksoy

Gölbaşıspor: Fırat Kocaoğlu, Ufuk Arslan, Yakup Kayış, Berkay Öztuvan, Mehmet Talha Bulut, Okan Salmaz (Dk. 75 Hüseyin Korkmaz), Adem Sarı, Timur Karagülmez (Dk. 80 Nuri Terliksiz), Fatih Şahinoğlu, Nurullah Çelik, İbrahim Bulut

İnegölspor: Ali Türkan, Kemal Hastürk, Alişan Ural, Semih Durmuş, Bilal Özdemir, Yılmaz Özeren, Okan Deniz, Cihan Yılmaz (Dk. 90 Muhammet Öz), Uğur Kavuk, Ömürcan Yıldırımlı (Dk. 83 Mahmut Şeker) Ersel Aslıyüksek (Dk. 88 Mümin Aysever)

Sarı kartlar: Dk.85. Nurullah Çelik (Gölbaşıspor), Dk. 27 Bilal Özdemir, Dk 45 Alişan Ural (İnegölspor)  


Goller: Dk. 59 Ersel Aslıyüksek, Dk. 78 Ufuk Arslan (Kendi kalesine) (İnegölspor)

Hafta içi sahasında bir varlık gösteremeden Nazilli Belediyespor'a teslim olan İnegölspor Gölbaşı deplasmanında bunu telafi etti.Aynı zamanda tüm rakiplerini puan kaybetmesiyle kaybettiği 3 puanı bir nevi tolere etmiş oldu.
Adnan Erkan hocamın Gölbaşıspor'un da ise kötü gidişat sürüyor.Bence en büyük problemleri Stoper tandeminde Bersis ve Nuri'nin sakatlıkları nedeniyle kaç maçtır oynayamamaları ve yerlerine Fatih ve İbrahim Bulut gibi o mevkinin oyuncusu olmayan devşirme oyuncuların oynaması.Gol sorunlarını çözmek için aldıkları Yakup Ramazan Zorlu'nun bekleneni verememesi bu maçta da yokmuş,Timur Karagülmez'in de ilk yarıdaki formundan uzak oluşu kötü gidişatın sebepleri arasında bana göre.İnegöl de cezası biten Bilal Özdemir'i de defansın önüne monte etmiş Şaban Yıldırım zaten zor gol yiyen bir takım sağlam defans anlayışları var haliyle iyice arkayı sağlama almış ve Ersel'in golü ile öne geçtiği andan itibaren zaten maçın akibeti belli olmuş.
 Adnan Hocamın acilen takımı toparlaması lazım küme düşme hattına yaklaştılar.Haftaya Sarıyer deplasmanına gidiyorlar.1 puan bile kazançtır.

GÖLBAŞISPOR 11'İ ; 
İNEGÖLSPOR 11'İ ;

24.HAFTANIN PANORAMASI
* HAFTANIN NOTLARI 
- Lider Bandırmaspor 20 bin taraftarı önünde oynayan genç Ankaragücü'nden    1 puanı penaltı golü ile kurtardı.
* Göztepe'nin Çarşamba günkü Altay (2-2) maçından sonra Tepecik ile de 0-0 berabere kalması.Ligin son iki sırasındaki takımları 4 günde yenemediler.
24.maçta 10.cu Beraberlikleri oldu bu.
* İnegölspor'un haftanın tek karlı takımı olması.Nazillispor yenilgisini Gölbaşı deplasmanında telafi ettiler.
* Nazilli Belediyespor'un 4/4 yapacağı müthiş çıkışını Eser Birinci isimli hakemlikle uzaktan yakından alakası olmayan şahsın durdurması.Sarıyer'e verdiği komik penaltı ve lehlerine verilmeyen 3 penaltı tam bir suikast idi.
* Altay'ın galip gelememe serisini 15 maça çıkarması ve 1 basamak daha inmesi.
* Pazarspor'un nihayet galip gelmesi.Gol atan 2 oyuncuları Burhan Coşkun ve Nuh Aşkın'ın Kırmızı kart görmeleri ile 9 kişi tamamlamaları.
* Gölbaşıspor'un kötü gidişinin devam etmesi.
* Tepecikspor'un Şampiyonluk Adayı Göztepe deplasmanından 1 puan çıkarması
* Tepecikspor da bu maçtan önce 6.hocaları Cafer Aydın'ın İstifası.
* Kırklarelispor'un 3-0'lık Flaş Altay Galibiyeti.
* Kahramanmaraşspor'un hayati 3 puan kazanması.
* Ankaragücünden Harun Aydın'ın 1.dk.da sarı kart görmesi.
Bu Onun 11.sarı kartı idi.1'de kırmızı kartı var.
* 9 maçta 56 Sarı,5 Kırmızı Kart gösterildi.
* 9 maçta 20 gol atıldı.
* Şampiyon Adayı 2 takımın Penaltı karnesi ; 
BANDIRMASPOR'UN PENALTI KARNESİ
1.Hafta
Tepecik  - Bandırma : 1-2 Penaltı Hakkı İsmet Şimşek
6.Hafta
Pazarspor - Bandırma : 0-1 Penaltı Hakkı İsmet Şimşek
12.Hafta
Gölbaşı - Bandırma 3-2 Penaltı Hakkı İsmet Şimşek
15.Hafta
Bandırmaspor - Sarıyer : 1-3 Hakkı İsmet Penaltı kaçırdı.
17.Hafta
Bandırmaspor - Altay : 3-0 Muharrem Ozan Cengiz Penaltı kaçırdı.Altay'dan Serkan Silan Penaltı kaçırdı.
20.Hafta
Bugsaş - Bandırma : 0-1 Dk.90+5 Talha Mayhoş
23.Hafta 
Bandırmaspor - Pazarspor : 2-1 Hacı Mustafa Karabulut
24.Hafta
Ankaragücü - Bandırmapor : 1-1 Dk.75 Hacı Mustafa Karabulut
8 penaltı kazanmışlar 5 tanesi Galibiyeti getiren.2 kaçırmışlar.
GÖZTEPE'NİN PENALTI KARNESİ
3.Hafta
İnegölspor - Göztepe : 3-3 Umut Kaya 2.gol
7.Hafta
Tepecikspor - Göztepe : 2-4 Umut Kaya 1.Gol 
11.Hafta
Düzyurtspor - Göztepe : 0-2 Umut Kaya 1.Gol
21.Hafta
Sarıyer - Göztepe : 2-4 Umut Kaya 2.ve 3.Goller
22.Hafta
Göztepe - Hatay 1-0 Umut Kaya Penaltı kaçırdı.
23.Hafta 
Altay - Göztepe 2-2 Umut Kaya ilkini attı hakem tekrarlattı kaçırdı Halil tamamladı golü attı.
* Başka kaçan penaltı var mı bilemiyorum yoksa toplam 7 Penaltı kazanmışlar.
2 tanesi kaçmış.Puan getiren Penaltı golleri İnegöl de 1 puan ve Tepecik'de 2-4 kazandıkları maçta 2 penaltı golü.Düzyurt maçında kilidi açmışlar.
* GRUBUN ''EN''LERİ
- En Fazla Galibiyet : Bandırmaspor (15)
- En Az Galibiyet : Tepecikspor (3)
- En Fazla Mağlubiyet : Kahramanmaraşspor (14)
- En Az Mağlubiyet : Göztepe (2)
- En Fazla Beraberlik : Göztepe,Sarıyer,Gümüşhanespor,Diyarbakır Bşb.,(10)
- En Az Beraberlik : Kahramanmaraşspor (4)
- En Çok Gol Atan Takım : Göztepe ve Bandırmaspor (39)
- En Az Gol Atan Takım : Altay (17)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Tepecikspor (38)
- En Az Gol Yiyen Takım : İnegölspor (15)

* HAFTANIN TAKIMI
- İNEGÖLSPOR
Haftanın tek deplasman galibiyetini aldılar ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada en karlı takım oldular.

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
- ŞABAN YILDIRIM (İNEGÖLSPOR)
Futbol böyle enteresan işte. 4 gün önce Nazilli Belediyespor'a
kendi sahalarında yenilirlerken 2.golü yedikleri 62.dk.dan itibaren İnegölspor taraftar grupları kendisini takım niye oynamıyor söyle Şaban Hoca diye İstifaya davet etmişlerdi :)

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Bu kategoride tek bir futbolcu seçmeyeceğim takımlarına Altın Puan kazandıran bir kaç isim seçeceğim.
- Hakan Aydın (Düzyurtspor)
- Hacı Mustafa Karabulut (Bandırmaspor)
- Ersel Aslıyüksek (İnegölspor)
- Dündar Denizhan (Kahramanmaraşspor)
- Müslüm Aydoğan ve Onur Garip (Kırklarelispor)

HAFTANIN DİĞER BAŞARILILARI

- Halil Çelik (Nazilli Belediyespor)
- Özcan Dağ (Kahramanmaraşspor)
- Burak Cengiz (Altay - Kaleci)
- Ziya Aydın (Tepecikspor - Kaleci)
- Teoman Safa Erkan (Ankaragücü)
- Mülayim Erdem (Pazarspor)
- Tepecikspor
- Kahramanmaraşspor
- Kırklarelispor

CEZA TAHTASI / HAFTANIN KÖTÜLERİ

- Eser Birinci (Nazilli Belediyespor - Sarıyer Maçı Hakemi)
- Erkan Engin (Göztepe - Tepecik Maçı Hakemi)
- Metin Diyadin (Göztepe Teknik Direktörü)
- Hakan Albayrak (Gümüşhanespor)
- Burhan Coşkun (Pazarspor) * Devre arasında soyunma odasına giderken kırmızı kart gördü.
- Sercan Özçelik (Diyarbakır Bşb.) * Maç sonunda Kırmızı Kart gördü.
- Hatayspor
- Gölbaşıspor

GOL KRALLIĞI
KIRMIZI KARTLAR : 
- Sercan Özçelik (Diyarbakır Bşb.) * Maç sonunda.
- Yüksel Kayaalp (Altay) Dk.49
- Burhan Coşkun (Pazarspor) * Devre arasında
- Nuh Aşkın (Pazarspor) Dk.83
- Timur Kosovalı (Göztepe) Dk.82

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 

- Mansur Çalar (Diyarbakır Bşb.)
- Cumhur Yılmaztürk (Altay)
- Müslüm Aydoğan (Kırklarelispor)
- Mikail Koçak (Bugsaşspor)
- Hasan Ayaroğlu (Ankaragücü)
- Dede Çelik (K.Maraşspor)
- Özcan Dağ (K.Maraşspor)
- Serdar Gökkaya (K.Maraşspor)
- Cafercan Aksu (Kocaeli Birlikspor)
- Volkan Koçaloğlu (Tepecikspor)
- Bora Yelken (Nazilli Belediyespor)
- Eren Açıkgöz (Nazilli Belediyespor)
- Gökhan Payal (Sarıyer)
- Alişan Ural (İnegölspor)

KAÇAN PENALTI : 

- Hakan Albayrak (Gümüşhanespor) Dk.49

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder