1 Eylül 2013 Pazar

Nazilli Fenerspor, 3 Kategoride Liglere Katılacak !!!!



Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulu’nun spor kulübü olarak yeni kurulan Nazilli Fenerspor yeni sezonda U11, U13 ve U14 kategorilerinde mücadele edecek.

8 aylık bir kulüp olduklarını açıklayan Nazillli Fenerspor Kulübü 2. Başkanı ve aynı zamanda Antrenörü olan Süleyman Kabasakal, “Biz Nazilli’de Kasım ayında Fenerbahçe Futbol Okulu olarak faaliyetlere başladık. Bünyemizde yetenekli ve ileride Fenerbahçe altyapısına gönderebileceğimiz birçok gencimiz var. Bu açıdan kulüp kurup bu çocuklarımızı kendi bünyemizde yarışmacı gruba taşıdık. Kulüp yönetimimizi oluşturarak, bu yıl Nazilli Fenerspor olarak U11, U13 ve U14 kategorilerinde liglerde mücadele edeceğiz. Nazilli Fenerbahçe Futbol Okulumuzdaki yetenekli futbolcuları kulübümüzde lisans çıkartarak, yarışmacı kimlik kazandıracağız. Üç kategoride mücadele edecek kulübümüzün toplam 60 lisanslı minik futbolcusu var. 
Amacımız Türk futboluna ve Fenerbahçe’ye ahlaklı, onurlu, karakterli ve yetenekli sporcular kazandırmak. Hedefimiz yeni sezonda üç kategoride üst sıralara oynamak. Yeni sezonda miniklerde basketbol ve voleybol branşlarında da liglere katılacağız” dedi.
YENİ YÖNETİM
Nazilli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Nazilli Fenerspor Kulübü'nün Başkanı olan Yaşar Ersun Beker, kulübün yönetimini açıkladı:
İkinci Başkan Süleyman Kabasakal, Genel Kaptan Murat İçöz, Muhasip Üye Özgür Özalp ve Sayman Abdullah Karabağlı. 
(ARİF YILMAZOĞLU) 


*****************
 Öncelikle haber için Arif Yılmazoğlu kardeşime ve Aydın Denge Gazetesine teşekkür ediyorum.
Nazilli'de Fenerbahçe'nin Futbol Okulu faaliyeti yürütmesi ve bunu kısa sürede kulüpleştirerek yarışmacı hale getirmesi önemli bir gelişme ve takdire şayan.
 Emeği geçenleri başta Nazilli Fenerbahçe'liler Derneği Başkanı Yaşar Ersun Beker ve arkadaşları olmak üzere bizzat'ta çok yakından tanıdığım büyük emek veren Süleyman Kabasakal Hocamıza (kardeşime) çok teşekkür ediyorum.
   Nazilli Fenerspor kulübümüzün Türk Futboluna,Fenerbahçe'ye ve Nazilli'imize Hayırlı Uğurlu olmasını dileklerimle  Başarılar temenni ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder