3 Eylül 2013 Salı

2013-2014 Sezon Başlarken 2.Lig Kırmızı Grup'a Genel Bakış !!!

  Yeni sezon başlarken öncelikle tüm takımlara centilmence,sakatlıksız,kazasız belasız bir lig olması temennisi ile başarılar diliyorum.
  Bu başlıkta 2.Lig Kırmızı Grup takımlarını tanıtmaya çalışacağım.Takımımız Nazilli Belediyespor'u ise ayrı bir başlıkta özel olarak inceleyeceğim.

ALANYASPOR 

BAŞKAN : HASAN ÇAVUŞOĞLU

TEKNİK DİREKTÖR : MEHMET ALTIPARMAK


KADRO
17 futbolcu var TFFsitesinde.

mackolik sitesine göre de 21 futbolcuları var.

Lige 20 profesyonel futbolcu ile hazırlandıklarını yazıyor yerel basın.
4 Eylül de Bandırmaspor'dan Gökalp (Stoper ve Sağ bek) ve eski futbolcuları Caner ile de prensipte anlaşmışlar.
http://www.yenialanya.com/spor/iki-takviye-h74118.html


TRANSFER RAPORU
Gelenler : Koray Çölgecen (Adanaspor), Aydın Çetin (Boluspor), Murat Özavcı (Tavşanlı Linyitspor) * Gönderildi., Onur Acar (Orta Saha) - Kerem Gülbahar (Balıkesirspor), Ekrem Sarıçam (Fethiyespor), Timuçin Aşçıgil - Haydar Yılmaz - Efecan Karaca (Kartalspor), Mertgül Çapoğlu (Kızılcahamamspor - Sol bek), Serhat Sağat (Bugsaşspor) * Gönderildi., Türker Toptaş (Tepecikspor), Süleyman Varlık (Giresunspor - Defans), Emre Akbaba (Antalyaspor),Burak Uca (Gurbetçi) ,Gökalp (Bandırmaspor),Caner (eski futbolcuları)
Gidenler : Rıza Şen (Körfez Futbol Kulübü), Levent Taşkın (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Tanju Yavuz (Tekirdağspor), Tayfun Seven, Semavi Özgür, Mehmet Öncan, İskender Köksal, Abdullah Eryılmaz,Can Parlayan,Mazlum Güneş,Murat Özavcı,Serhat Sağan



2012-2013 sezonu 2.Lig Beyaz Grubunu 9.bitirdiler.
 Bizim şimdiki Teknik Direktörümüz Armağan Turhan geçen sezona Alanyaspor'da başlamış ve 8.haftada ayrılmış yerine Ali Haydar Durusoy gelmişti.Onun ardından ise son 4 hafta Mehmet Altıparmak göreve getirilmişti.
Mehmet Altıparmak ile yola devam ediyorlar.

  Mehmet Altıparmak'ın dediği gibi hedefleri ''Şampiyonluk ''

Mehmet Altıparmak, “Hedefimiz, şampiyon olmak. Bir üst lige çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak bu oluşumun içindeyiz. Bu oluşumun içindeki herkes şampiyonluğa inanmış durumda. Biz buna her şeyimizle inandık. Alanyaspor olarak, tesisimizle, stadımızla ve altyapımızla bir üst lige hazırız, şampiyonluk için buradayız”

 Sportif Direktörlüğü bir dönem Fenerbahçe'de de oynamış Taner Savut yapıyor.

 Sezona Şampiyonluk / 1.Lig hedefi ile giriyorlar.Öyle ki geçen sezon 9 golle en golcü isimleri Cihan Özkaymak'ı bile gönderip (Denizlispor'a gitti) ses getiren golcü transferleri yaptılar.Bunlar liglerde isim yapmış golcülerdi.
Fethiyespor'un Şampiyonluğunda büyük rol oynayan Ekrem Sarıçam 34 maçta 17 gol atmıştı.
Aydın Çetin'i ise pek çok takımdan tanıyoruz geçen yılı Boluspor'da iyi geçirmedi ancak 2008-2009 sezonunda Giresunspor ile Bank Asya 1.Lig'te 36 maçta 16 gol atarak adından söz ettirmişti.Artık 33 yaşında tecrübeli isim.
Ve Gökhan Kaba.

Gökhan Kaba Alanyaspor'da..

Alanyaspor, Gökhan Kaba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Alanyaspor, 1. liglerin önemli golcüsü Gökhan Kaba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gökhan, “Şampiyonluk yaşamak için Alanyaspor'u tercih ettim” dedi

Onu tanımayan yoktur.Yakın zamanda bizim de kapımızdan dönmüştü.
Hatta o zaman Alanyaspor'lular şu haberi yapmışlardı ; 

Nazilli çıldırdı

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Urfaspor'dan transfer olan Gökhan Kaba'nın maliyeti olan 400 bin TL'yi kendisinin karşılayacağını açıkladı ve futbolcuya imzayı attırdı

  Gökhan Kaba şehre geldi son anda pürüz çıktı ve imza atmadan gitti.Sonra Bucaspor ile anlaştığı haberi geldi.Oradan da son dakikada - muhtemelen para konusunda - pürüz çıkmasıyla ayrıldı ve ertesi gün Alanya'nın yolunu tuttu.
 Acaba Sevgili Alanya'lılar ile kaç paraya anlaştı ? :))
 Bugün şu habere bakıyoruz ki Başkanları maddi sıkıntı ve destek görmediklerini söylüyor :))


Başkan isyan etti

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Sadece yönetim kurulunun oluşturduğu bütçeyle bu iş yürümez. Ödemeler geldi çattı, sürekli kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz ama somut gelişmeler olmalı" dedi.

Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor yönetim kurulunun yaklaşık üç aydır maddi ve manevi üzerine düşeni yapmaya çalıştığını ancak ligin başlamasına bir hafta gibi kısa bir süre kalmasına rağmen  mali anlamda beklenen gelişmelerin bir türlü olmadığını ifade etti. Çavuşoğlu, "Alanyaspor'un büyümesi, 1. lige çıkması somut adımların atılması, mali yönden desteklenmesi ile olur. Bir de futbolda zamanlama saha içinde de, saha dışında da çok önemlidir. Zamanında yapılamayan şeylerin faturası ağır olabilir. Kulübün mali yükü paylaşılmalı, hem de bir an önce paylaşılmalı yoksa kaçan balık büyük olur. Bizler abartılı bütçeler yapmadan hedef koyduk" dedi.
SADECE 15 BİN TL
Alanyaspor yönetim kurulunun bugüne kadar kulübe kendi oluşturduğu bütçeden 600 bin TL ödeme yaptığını ve yapmaya devam etiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Futbolcuların avanslarını Temmuz ayında ödedik. Tesis için çeşitli ödemeler yaptık. Oyuncularımızın Ağustos ve Eylül aylarına ait 500 bin TL'yi aşan peşinat taksitleri var. Bunların ödenmesi için yönetim kurulu ile birlikte tüm Alanya bu yükü  paylaşmalı. Bugüne kadar kulübe sadece Şehmuz Kadıoğlu 5 bin TL, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin 10 bin TL yardım yaptı. Bir de tesis için malzeme veren işadamlarımız oldu. Onun dışında Eylül ayı gelmesine rağmen ortada hiçbir destek yok ama ödeme çok" dedi.


.. Eeee Sevgili Hasan Çavuşoğlu madem bütçen belli ne diye bize 400 milyar'a geldi diye çamur attığın Gökhan Kaba'yı hangi ve kaç paraya alabiliyorsun ?
Daha diğer transferler var.Onları hangi parayla yaptın diye sormazlar mı adama ?

Diğer kayda değer transferleri ;
Pek çok takımda oynayan Süperlig'te bile forma giyen ama hayatımda gördüğüm en kazma stoperlerden olan Koray Çölgeçen (Adanaspor'dan geçen sezon Balıkesirspor'da kiralıktı) 


HAZIRLIK MAÇLARI
DAVRAZ KAMPINDA
Alanyaspor - Al Nahda FC (S.Arabistan 1.Lig takımı) 2-2
Goller : 67 ve 72 Efecan.
Alanyaspor karşılaşmaya kalede Ethem, savunmada Türker, Murat, Adem, Mertgül, orta alanda Gürcan, Mazlum, Yiğit, Burak, İleri ikilide Serhat ve Can 11’iyle başladı. 
İkinci yarıda kalede Haydar, savunmada Alper, Koray, K.Murat, Kerem, orta alanda Caner, Kazım, Timuçin, Mehmet, ileri ikilide Efecan ve Ünal tertibiyle mücadele etti.

Alanyaspor - Denizli Belediyespor : 0-0
Turuncu-Yeşilli takım karşılaşmaya kalede Haydar, savunmada Türker, Koray, Süleyman, Kerem, orta alanda Onur, Kazım, Timuçin, ileri üçlüde Efecan, Ekrem ve Aydın 11 ile  maça başladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Turuncu-Yeşilli takım kalede Ethem, savunmada Alper, Koray, Adem, Mertgül, orta alanda Gürcan, Mazlum, Emre, hücum hattında da Yiğit, Mehmet, Ünal tertibiyle mücadele etti.

BOLU KAMPINDA
Alanyaspor - İnegölspor : 2-0 
Goller : Ekrem ve Aydın Çetin

Alanyaspor  kalede Haydar, savunmada Türker, Koray, Süleyman, Kerem, orta alanda Emre, Onur, Timuçin, ileri üçlüde Ekrem, Efecan ve Aydın onbiriyle başladı.  65’inci dakikadan itibaren ise tüm kadro değişti. Bu dakikadan sonra kalede Ethem, savunmada Alper, Murat, Adem, Mertgül, orta alanda Yiğit, Kazım, Gürcan, Mehmet, ileri ikilide Ünal ve Can, görev yaptı. 

Alanyaspor - Çankırıspor : 2-0
Goller : Burak Uca ve Ekrem
Turuncu - Yeşilli takım ilk yarıda sahada kalede Ethem, savunmada Türker, Adem, Koray, Mertgül, orta alanda Efecan, Kazım, Emre, Onur, ilerde Burak Uca ve Ünal onbiri ile mücadele etti.Karşılaşmanın 5. dakikasında Kazım, 20. dakikasında Türker sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldılar. Bu iki oyuncunun yerine oyuna Alper ve Timuçin dahil oldu. İkinci yarıda Süleyman, Kerem, Gürcan, Ekrem,Aydın, Can, Mehmet, Yiğit de oyuna dahil oldu. 

Alanyaspor - Çorum Belediyespor : 3-3
Goller : Timuçin,Emre,Aydın
Alanyaspor karşılaşmaya genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıkarken maçın son 20 dakikasında oyuncu değişiklikleri yaptı. Birçok as oyuncu ise maçta forma giymedi. Alanyaspor maça kalede Berk, savunmada Alper, Murat, Süleyman, Mertgül, orta alanda Yiğit, Timuçin, Gürcan, Mehmet, ilerde Burak ve Ünal 11'i ile başladı.
3-0 geriye düşmüşler  ama 3-3 beraberliği sağlamışlar.

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Yeni bir takım olmamıza rağmen saha içinde ve saha dışında yakaladığımız uyum, şampiyonluk için doğru yolda olduğumuzu gösteriyor”

Alanyaspor - Aydınspor  : 1-0 
Gol : Dk.86 Koray 
Alanyaspor karşılaşmaya kalede Haydar, savunmada Alper, Koray, Süleyman, Kerem, orta alanda Onur, Emre, Timuçin, ilerde Efecan, Aydın ve Ekrem onibiri ile başladı.Maçın ikinci yarısında oyuna Murat, Adem, Mertgül, Yiğit, Mehmet, Gürcan, Burak ve Ünal dahil oldu.
Karşılaşmanın 86. dakikasında köşe atışından gelen topa iyi yükselen Koray, kafa ile Alanyaspor'un tek sayasını kaydetti. Karşılaşmada sakat olan Kazım ve Türker ile antrenman eksiği olan Gökhan Kaba, forma giymedi.
Sportif Direktör Taner Savut, “Aydınspor gibi güçlü bir ekip karşısında oyunun büyük bölümünde ortaya koyduğumuz performans lig öncesi umut verici” dedi.

 Alanyaspor - Hatayspor : 3-2
Goller : Ünal,Aydın ve Gökhan
Alanyaspor  maça, kalede Ethem, savunmada Alper, Koray, Adem ve Kerem, orta alanda Efecan, Onur, Emre, Ekrem, ilerde Burak ve Ünal onbiri ile başladı. İkinci yarınını ortalarından itibaren ise Adem'in yerine Murat, Efecan'ın yerine Aydın, Burak'ın yerine Yiğit, Emre'nin yerine Gürcan, Ekrem'in yerine Mehmet, Ünal'ın yerine Gökhan Kaba dahil oldu. 

Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan turuncu yeşilli takım Bolu kampını tamamladı. Alanyaspor 2 günlük iznin ardından ligin ilk haftasında oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına pazartesi günü tesislerinde başlayacak. Turuncu - Yeşilliler lig öncesi son hazırlık maçını 1 Eylül Pazar günü Oba Stadı'nda 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor ile yapacak. Futbolculardan Gökhan Kaba ise takımdan bir gün önce Alanya'ya gelecek ve yardımcı antrenör Mustafa Camunak nezaretinde hazırlıklarını sürdürecek.

Tek Gollü Prova 1-0

Alanyaspor, lig öncesi son hazırlık maçında Anadolu Selçukluspor'u ilk yarıda Süleyman'ın kafa golü ile mağlup etti. Her iki takım da bir çok net gol fırsatından yararlanamadı

Lig hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Alanyaspor son hazırlık maçında 2. lig ekiplerinden Anadolu Selçukluspor'u ilk yarıda attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 12'nci dakikasında rakibinden şık bir çalımla sıyrılan Efecan'ın kaleye yakın mesafeden vuruşunda top kaleci Zeki'den döndü. 17'nci dakikada sağ köşeden Emre'nin kullandığı korner atışında rakipleri arasından topa iyi yükselen Süleyman kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 1-0. 22'nci dakikada sağ kanattan gelişen Anadolu Selçukluspor atağında Fikret içeriye ortaladı. Murat Can'ın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İKİ TAKIM DA KAÇIRDI
Alanyaspor'da maçın 2. yarısında oyuna Ekrem'in yerine Burak, Aydın'ın yerine Gürcan, Onur'un yerine Gökhan, Süleyman'ın yerine Adem, Timuçin'in yerine Ünal, Efecan'ın yerine Mehmet, Emre'nin yerine Türker, Koray'ın yerine Murat girdi. 55'inci dakikada sağ kanattan Can'ın ortasında, Murat Can'ın kale alanı içinden yaptığı kafa vuruşunda top auta gitti. 82. dakikada Efecan'ın pasında Ünal kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top kalecide kaldı. 86'ncı dakikada gelişen konuk takım atağında Emre yerden sert vurdu ancak top kaleci Haydar'da kaldı. Karşılaşma Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


NOT
* Isparta Davraz ve Bolu da 26 günlük Kamp yaptılar.
Alanyaspor Sportif  Direktörü Taner Savut, “Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. 40'a yakın antrenman yaptık. 7 tane hazırlık maçı yaptık” dedi.
 Şampiyon adaylarından biri.Ancak Başkan daha sezon başlamamışken hiç destek olmadığından ve maddi sıkıntıdan yakınması ilerleyen zamanda sorun yaratabilir.
Özellikle Forvet mevkiisinde çok iyiler.

ALTAY


KULÜP BAŞKANI : NİYAZİ KONUŞMAZ
TEKNİK DİREKTÖR : ÜMİT KAYIHAN

2012 - 2013 sezonunda 2.Lig Beyaz grubu 7.bitirdiler.Teknik Direktör Turgut Uçar ile yolları ayırıp eski futbolcuları da olan tecrübeli Ümit Kayıhan ile anlaştılar.

2002-2003 sezonundan bu yana Süper Lig'den uzak olan Altay, 55 sezonun geride kaldığı Süper Lig'e 41 yıl katılmayı başardı. Gençlerbirliği ile ligde en fazla yer alan 6. ekip konumunda bulunan siyah-beyazlı ekip, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'u 7. sırada tamamladı ve bir üst lige çıkamadı. 
Kuruluşunun 100. yılını 2014'te kutlayacak Altay, Niyazi Konuşmaz'ın başkanlığındaki yeni yönetimiyle ve Ümit Kayıhan'ın Teknik Direktörlüğünde bu sezon PTT 1. Lig'e yükselme mücadelesi verecek. 



Kulübün 100. yılında teknik direktör olarak görev yapmanın herkese nasip olmayacağını ifade eden Kayıhan, "Bu nedenle meslek hayatımın en heyecanlı günlerinden birini yaşıyorum. 100 yıllık kulüp çok başarılar, teknik direktörler, güzel günler gördü ama 100. yıl dendiğinde hepimizin başarısı altın harflerle yazılacak. Beni, yönetimi ve taraftarları büyük sorumluluklar bekliyor. Altay en kısa sürede en iyi yerlere gelmek mecburiyetindedir. Buna başaracağımıza inanarak geldim. hedefimiz önce bir üst lig, sonra da Spor Toto Süper Lig"

Futbolculuk döneminde Altay'da forma giyen Ümit Kayıhan, 1991-1992, 1992-1993, 1998-1999 ve 1999-2000 sezonlarında teknik direktör olarak da yer aldı. 


Kulüp Başkanı Niyazi Konuşmaz da Kayıhan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, "Bu ligin üstünde bir hocayla anlaşacağımızı söylemiştim daha önce. Altay da bu ligin üstünde bir kulüp. Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

KADRO



TRANSFER RAPORU

Gelenler : Alihan Kubalas (Sivasspor), Şehmus Özer (Karşıyaka), Burak Akyıldız (Adana Demirspor), Mustafa Cevahir (Yeni Malatyaspor), Mehmet Budak (Eyüpspor), Ardahan Gündoğdu (Dardanelspor), Selçuk Çalışır (Denizli Belediyespor), Yüksel Kayaalp (Siirtspor)

Kaptandan 100. yıl sözü !!!

Aile ortamı yakaladıklarını söyleyen Erdal, "Takımda daha önce de forma giyen Şehmus, Yüksel, Mehmet Budak, Mustafa’nın yuvaya dönüşü sevindirici. Daha önce aynı arkadaşlarla Süper Lig’e çıkmak için Play-off oynadık. O zaman hedefe ulaşamadık. Şimdi şampiyonluk istiyoruz" diye konuştu.
Her futbolcunun maddi fedakarlık yaparak Altay’a imza attığını da söyleyen Erdal, "Fedakarlığın karşılığını şampiyonlukla manevi olarak alacağız" dedi.
Sezona ''100.Yılda Şampiyonluk '' motivasyonu ile hazırlanıyorlar.
Daha önce Altay'da forma giymiş eski oyuncuları (Şehmus Özer,Yüksel Kayaalp,Mehmet Budak,Mustafa Cevahir,Ramazan Kurşunlu,Mesut Çaytemel) ile birlikte Eskişehirspor'dan Adem Sarı gibi önemli transferler yaptılar.
Ramazan Kurşunlu.32 yaşında yuvaya geri döndü.
 "Bu önemli yılda yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Sezon sonu kazanılacak şampiyonlukta payım olmasını çok isterim. Allah mahcup etmesin, camiamız için hayırlı olsun
Çetin Güngör.Ç.Rizespor'dan Sağ bek.

Altay transfere hızlı başladı!

Daha önce alt yapıdan yetiştirdiği Ramazan Kurşunlu ile Galatasaray alt yapısından yetişen ve Şanlıurfa, Çaykur Rize formalarını giyen Çetin Güngör'den sonra Almanya'da yetişen geçtiğimiz sezon Adıyamanspor'da dikkatleri üstüne çeken gurbetçi yıldız Ersan Kuşakçı ile de anlaştı. Ersan geçtiğimiz sezon Adıyamanspor formasıyla çıktığı maçlarda takımına önemli katkılar yapmıştı. Ersan orta saha merkezde ve sol kanatta görev yapıyor. 
Altay'ın tecrübeli teknik adamı Ümit Kayıhan ise transferlerden oldukça memnun gözüküyor. Kayıhan '' Transferlerimiz devam edecek. Ersan kamp da bizimle beraberdi geleceği olan yetenekli futbolcu'' diye konuştu. Öte yandan Ersan Kuşakçı'yı bir çok PTT 1. Lig takımının radarında olduğu biliniyordu...

Adem Sarı Altay'da

Altay, forvet arayışlarını Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'la yollarını ayıran Adem Sarı ile anlaşarak sonlandırdı.


100. yılında 1.Lig'e çıkmayı hedefleyen siyah-beyazlılar Eskişehirspor'dan Adem Sarı, Gaziantep'ten Tufan Kelleci ile Karşıyaka'dan Gurur Yazar'ı transfer etti.

ALTAY BÜYÜK OYNAYACAK

Yeni sezona "100. yılda tek hedef şampiyonluk" parolasıyla hazırlanan Altay'da yönetim Kızılcahamam kampının son gününün gece yarısı operasyonuyla 3 futbolcuyu renklerine bağladı. Ankara'ya giden Başkan Niyazi Konuşmaz, Başkan Yardımcısı Aslan Savaşan ve Profesyonel Şube yöneticisi Umut Köroğlu, öncelikle golcü transferi için düğmeye bastı. 

Gece operasyonu

Teknik Direktör Ümit Kayıhan'dan rapor alan yönetim gece geç saatlere kadar süren görüşmeler sonrasında önce bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Eskişehirsporlu Adem Sarı ile bir yıllığına anlaştı. 



Daha sonra rotayı Gaziantep'e çeviren yöneticiler Süper Lig ekibinin sol kanat oyuncusu Tufan Kelleci'yi (20) bir yıllığına kiralayıp orta alanı da güçlendirdi.

Gurur da tamam


Savunmadaki rekabeti de arttırmak isteyen siyah beyazlılar, bu kez Karşıyaka'da yıldızı parlayıp son iki sezonu Samsunspor'da geçiren stoper Saffet Gurur Yazar ile masaya oturdu. KSK'yle sözleşmesi biten 26 yaşındaki savunma oyuncusuyla her konuda anlaşmaya varıldı. Üç oyuncunun alınmasıyla Altay'da alınan oyuncu sayısı 15'e yükseldi. 

İmza Töreni Düzenlendi.

Kulübümüz Yönetim Kurulu dış transferde kadromuza katılan 15 yeni futbolcumuz için toplu imza töreni düzenlemiştir.

Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine sağlık kontrolüne giden Tufan Kelleci ve aynı saatlerde fizik tedavi gören Ramazan Kurşunlu katılamamıştır.

Yönetim Kurulu Başkanımız Niyazi Konuşmaz, Profesyonel Şube Yöneticimiz Hakan Ceylan ve Genel Müdürümüz Erman Ertaş’ın hazır bulunduğu törene, yeni transferlerimiz Adem Sarı, Selçuk Çalışır, Alihan Kubalas, Ardahan Gündoğan, Burak Akyıldız, Çetin Güngör, Şehmus Özer, Mesut Çaytemel, Mustafa Cevahir, Mehmet Budak, Ersan Kuşakçı, Yüksel Kayaalp ve Saffet Gurur Yazar katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Niyazi Konuşmaz, kısa sürede güçlü bir kadro kurduklarını belirterek ’Bu törenle tüm yeni transferlerimizi siz basın mensuplarıyla tanıştırmak istedik. Aramıza yeni katılan futbolcularımızın geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan futbolcular ve teknik heyetimizle birlikte uyum içerisinde çalışacaklarına ve Altay’ı hak ettiği yerlere taşıyacaklarına inancım tam’ dedi.

Toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafının ardından tören tamamlandı.


Gidenler : 
Burak Karaduman (Karşıyaka), İsa Akgöl (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Hüseyin Kuday, Yunus Altun, Serkan Akın, Yakup Sertkaya, Volkan Altın,Kaptan Ahmet Yakak

10 ele 1 eldiven

Son olarak Ramazan Kurşunluyu'da kadrosuna katan Altay'da kaleci eldiveni kıymete bindi. Beş file bekçisi kıyasıya rekabet ediyor

Yeni sezon hazırlıkları için önceki gün Kızılcahamam Patalya Otel'de kampa giren Altay'da, son transfer Ramazan Kurşunlu'nun takıma katılmasıyla file bekçisi sayısı 5'e yükselince eldiven savaşı iyice kızıştı. 2003'te Altay'dan ayrılıp Beşiktaş'ta 3 yıl üst üste başarılı bir dönem geçiren kaleci Ramazan daha sonra Ankaraspor, Karşıyaka, Ç.Rizespor ve Adana Demirspor kalelerini korumuştu. 10 yıl aradan sonra yuvaya dönen Ramazan, formayı giyebilmek için Ali Şaşal, Fatih Kaldan, Mertcan Dadan ve Arif Erten ile çekişecek. En büyük rekabet geçtiğimiz sezon kalede alternatifsiz olan Ali Şaşal ile tecrübeli Ramazan arasında yaşanacak. Çünkü Ali Şaşal, geçtiğimiz sezon 32 lig maçının 29'unda forma giymiş ve takımı sırtlamıştı. Ramazan'ın da gelmesiyle yedek kalma ihtimali beliren Ali Şaşal ile ilgili transfer dedikoduları da konuşulmaya başladı. Şaşal ise bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. 
MEHMET DEMİRPOLAT

Beyinlere 100'ü kazıdı

Altay Teknik Direktörü Ümit Kayıhan futbolculara 100. yılın önemini anlatıyor


Altay Teknik Direktör Ümit Kayıhan kulübün kuruluşunun 100. yılının kendileri ve camia için büyük önem taşıdığını söyledi. Çalışmalar boyunca futbolculara bu konuda bilgi verdiklerini belirten Kayıhan, "İki haftada 100. yıl olgusunu beyinlere iyice kazıdık" yorumunu yaptı. Yeni sezonda 100. yaşını kutlayacak Altay camiasının büyüklüğünü futbolculara görsel öğelerle anlattıklarını belirten Kayıhan, "Tesislerin her binasını Altay tarihine damga vurmuş kişilerin fotoğraflarıyla donattık. Camiada yer etmiş sembol kişilerin önemli sözlerini duvarlara yazdık. İdman sahasına 100. yılla ilgili pankartlar astık. Her toplantımızda 100. yılda şampiyonluğun ne ifade ettiğini üstüne basa basa futbolculara anlatarak vurguladık. Oyuncularımızı ilk etapta mental olarak 100. yıla hazırladık" diye konuştu. 
MURAT ARABACI

HAZIRLIK MAÇLARI

Altay - Menemen Belediyespor : 0-0
Altay - Anadolu Selçukluspor : 1-1

12 Ağustos-23 Ağustos tarihleri arasında Kızılcahamam’da gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında günde çift idman yapan takımımız, dört takımla da hazırlık müsabakası oynamıştır. 

Bu müsabakalarda hiç mağlup olmayan Profesyonel Futbol Takımımız, Dardanelspor’u 1-0, İskenderun D.Ç. Spor’u ise 2-0 mağlup etmiştir. Takımımızın, Anadolu Selçukluspor ve Pendikspor ile oynadığı hazırlık müsabakaları ise 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştır. 

ALTAY: 1 PENDİKSPOR :1

Takımımız Patalya Tesisleri 1 Nolu sahada oynanan müsabakaya; Ali Şaşal Vural, Alihan Kubalas, Ahmet Yakak, Hüseyin Cihan Avcu, Selçuk Çalışır, Mustafa Cevahir, Erdal Güneş, Metin Yüksel, Sercan Karagöz, Emrah Kaya ve Murat Uluç ilk 11’i ile başladı.
Ekibimiz, müsabakanın ilk yarısını 44. dakikada Murat Uluç’un kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. Rakibimiz 53. dakikada kaydettiği penaltı golüyle eşitliği sağladı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Oyuncu Değişiklikleri: Ali Şaşal Vural, Alihan Kubalas, Ahmet Yakak, Selçuk Çalışır (Dk. 46 Mesut Çaytemel), Mustafa Cevahir, Metin Yüksel (Dk. 21 Ardahan Gündoğan), Erdal Güneş, Sercan Karagöz, Emrah Kaya (Dk. 51 Halil Yılmaz), Murat Uluç ( Dk. 53 Abdulkadir Kuzey), Hüseyin Cihan Avcu (Dk. 62 Tufan Kelleci)


* İç saha maçlarını KANAL 35 yayınlıyor.YENİ TV de yayınlayabilir.İlk hafta Eyüpspor maçı 18.00'dan itibaren KANAL 35'te.

NOT

Şampiyonluk Adaylarından biri.Sık sık dile getirdikleri ''100.Yıl Hedefi '' motivasyonu ve tecrübeli Ümit Kayıhan'ın teknik direktörlüğe getirilmesi ile bilindik tecrübeli isimlerin transfer edilmesi de büyük artıları.

ALTINORDU


KULÜP BAŞKANI : SEYİT MEHMET ÖZKAN
TEKNİK DİREKTÖR : HÜSEYİN EROĞLU

Gelenler : Timur Temeltaş (Kaiserslautern), Yasin Kocatepe (Orduspor), Kemal Cingirt (Balıkesirspor), Kerem Arslan (Sttutgart Kickers), Yaşar Kaya (Sancaktepe Belediyespor), Doğan Karakuş (Kocaelispor), Gökhan Karadeniz (Bursa Nilüferspor), Erce Kardeşler - Mert Hakan Yandaş (Oyak Renaultspor)

Gidenler: Mehmet Mert Özkaptan (Dardanelspor), Caner Akgün (Trabzon Kanuni Futbol Kulübü), Efe Karaoğlu, Yusuf Büküşoğlu

TAKIM KADROSU

Altınordu da Şampiyonluk  Adaylarından biri.Bucaspor Akademisi ile kendinden söz ettiren sonra anlaşmazlık nedeniyle 2011'de ayrılıp 2012 Temmuz'un da Altınordu'nun başına geçen Seyit Mehmet Özkan'ın Altyapıcı kimliği devam ediyor ancak üst lig'e çıkmak için de ciddi atakları var.
Bu planlarını zaten şurada söylemişti ; http://www.gazeteyenigun.com.tr/spor/107116/moda
''Özkan, ilk yıl hedefin düzen kurmak olacağını söyleyerek, “İlk 5 yılın sonunda 1.Lig, ikinci 5 yıl sonunda Süper Lig'i hedefliyoruz. Ama acele yok. Sabırla, planla, programla, üretmekle, istikrarla bunu başaracağız ''
  Bu adımın ilkini başardılar ve Altınordu geçen sezon 3.Lig 3.Grubu Şampiyon bitirerek 2.lig'e yükseldi.Şimdi de hedef 1.Lig.
  Takımın başında Seyit Mehmet Özkan'ın Buca Akademisinden Hüseyin Eroğlu var.
Sportif Direktör de gene aynı BFA'da idari Menajerlik yapan Murat Dizdar var.

BAL Liginde Gümüşordu isimli Pilot takımları da var altyapı takımlarının dışında.Başında Zeki Çakır var.
 Ayrıca Ege bölgesinden Pilot takım olarak Marmarisspor ile anlaşma yaptılar.

A.Ordu Marmaris anlaşması

Altyapısı için Ege Bölgesi'nden pilot takım arayan kırmızı-lacivertli kulüp Marmarisspor ile anlaştı

Ege Bölgesi'nde üç yılda 56 futbol okulu açıp 10 pilot takım oluşturmayı hedefleyen Altınordu, Marmarisspor ile pilot takım anlaşması imzaladı

Yeni bir icraat daha yaptılar ve ''Altınordu Kaleci Akademisi'' kurdular başına da Altay'ın eski kalecilerinden Aydın Dağdelen'i getirdiler.

Önemli Transferleri ; 
Kartalspor'dan Ön libero  Olgay Coşkun
Orduspor'dan Stoper Yasin Kocatepe 
Balıkesirspor'dan Sağ bek Kemal Cıngırt

G.Saray A2 takımından Sağ açık ve forvet genç yıldız Mertan Caner Öztürk 3 yıllık.
21 yaşında.A2 takımında 9 gol atmış.
Kocaelispor'dan 22 Golle Gol Kralı olmuş  Doğan Karakuş
Nilüfer Belediyespor'dan Gol Kralı Gökhan Karadeniz.
23 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapıldı.2 sezonda 30 gol attı.
Geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak geldiği Aydınspor 1923'ün Şampiyonluğunda büyük rol oynadı.

Altınordu'da 7. imza Kerem'den

Şeytanlar Almanya'nın Stuttgarter Kickers takımından 19 yaşındaki Kerem'i 4 yıllığına renklerine bağladı



Altınordu joker aldı

Kırmızı-lacivertliler sol ve sağ kanatta da görev yapabilen Sancaktepeli Yaşar Kaya'ya da imza attırdı


Şeytan'a iki genç yıldız

Altınordu, Oyak Renault'nun 19 yaşındaki iki yıldızı, Erce ve Mert'e 4 yıllık imza attırdı



GİDENLER

Altınordu'da Kaptan gitti


Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Altınordu'da, yönetim 4 oyuncunun ardından dün de kaptan Yusuf Büküşoğlu ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz hafta içinde Timur Karagülmez, Emre Doğan, Arda Demiral, Erman Erten ve Mert Özkaptan'ı kadrosunda düşünmediği için gönderen kırmızı-lacivertli ekip, beşinci oyuncu olarak dün de Yusuf Büküşoğlu ile vedalaştı. Öte yandan Altınordu'nun Turgutluspor'dan almak istediği golcü Raşit Sevindir'in transferi de tehlikeye girdi.
Bu futbolcu için Giresunspor ve Balıkesirspor da devreye girince fiyat yükseldi. Bu nedenle transferi askıya alan Altınordu, Giresun ve Balıkesir'den sonra çarşamba günü de Turgutlusporla masaya oturacak olan Raşit'in durumunu izleyecek. Altınordulu kurmaylar transfer piyasasının hen ilk günleri olması nedeniyle astronomik ücretlerin konuşulması nedeniyle acele etmeyeceklerini açıkladı. 

Gol Kralı ünvanlı oyuncuları Coşkun Yılmaz ile ise Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun raporu üzerine yollar ayrıldı.
Bolu kampını tamamlayıp İzmir'e dönen Altınordu'da dün beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kampın son gününde takımla ilgili yönetime rapor veren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Coşkun Yılmaz ile çalışmak istemediğini bildirdi. Farklı takımlarda 2008-2009 sezonunda 23, 2010-2011 sezonunda 20, bir sonraki sezon da 21 gole imza atarak üç kez gol kralı olan Coşkun geçen sezon devre arasında geldiği Altınordu'da 8 maçta 3 gol atmıştı.

Sisteme uymuyor
Coşkun Yılmaz'ın oldukça yetenekli bir golcü olduğunu ancak Altınordu'nun yeni sezondaki hem taktiksel ve hem de yine sistemine uygun olmadığı için böyle bir karar almak zorunda kaldıklarını dile getiren Eroğlu, "Kadromuzda Gökhan Gümüşsu ve Doğan Karakuş gibi iki santrforumuz var. Coşkun ayrılması fazla etkilemez ancak yine de takviye düşünebiliriz" dedi. 
MEHMET DEMİRPOLAT - Yeni Asır

Şeytan'da 2 formaya 7 aday var

Altınordu'nun orta sahasında sıkı bir rekabet yaşanıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Selçuk'taki kendi tesislerinde sürdüren Altınordu'da, en çok transferin yapıldığı bölge olan orta sahada büyük rekabet yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon başarılı maçlar çıkaran Ozan Sol ile Özkan Toprak'ın görev yaptığı sağ ve sol kanatta yeni transferlerle birlikte tam 7 futbolcu forma savaşı veriyor. Bu bölgede favori görünen Ozan ve Özkan'ın yanı sıra Engin Güngör, Halil İbrahim ile yeni transferler Kerem Arslan, Gökhan Karadeniz ve genç oyunculardan Caner'in rekabeti merakla bekleniyor. 2 kanada 7 aday olmasının her teknik adamın isteyeceği bir rekabet olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Bir forma için ne kadar çok aday olursa, o mevkii için en iyi oyuncuyu ortay çıkarırsınız. Bu sezon biz de en çok rekabet sağ ve sol kanatta yaşanacak" dedi. Öte yandan günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertliler, 28 Temmuz'da Bolu'ya kamp çalışmaları için gidecek. MEHMET DEMİRPOLAT

Şeytan'ın kalesi sağlam

Kalesini Evren, Barış, Hasan Çelebi ve Erce ile güçlendiren Altınordu'da müthiş bir rekabet var

Yeni sezon hazırlıklarını Selçuk'taki tesislerinde sürdüren Altınordu'nun kalesinde müthiş bir rekabet yaşanıyor. Geçen sezon 34 maçın 32'sinde görev alan Evren Üstündağ ile 2 lig bir de kupa maçındaki performansıyla güven veren Barış Türkmen'e ciddi rakipler geldi. Hasan Çelebi ve Erce Kaptanlar iki kaleciyle müthiş bir rekabet yaşıyor. Bu durum ise en fazla Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nu mutlu ediyor. Eroğlu, "Bu sezon kaleci konusunda hiç sorun yaşamayacağız. Her biri rahatlıkla ideal kadroda oynayacak kalitede" dedi. Geçtiğimiz sezon Türkiye liglerinin en az gol yiyen 3 kalecisinden biri olan Evren ise bu sezon da hedefinin aynı olduğunu belirterek, "Diğer kaleci kardeşlerimin performansı benim de performansımı arttırıyor" dedi.
 MEHMET DEMİRPOLAT

Şeytan onlarla coşacak


Spor Toto 2. Lig'de zirveye oynayacak bir kadro oluşturan Altınordu, önceki gün topbaşı yaparken, gözler yeni transferlerdeydi. Seyit Mehmet Özkan başkanlığındaki şirket yönetimi ile Salih Mertan başkanlığındaki dernek yönetiminin de izlediği ilk idmanda yeni transferler büyük ilgi gördü. Kemal, Erce, M.Hakan, Timur, Doğan, Caner, Yaşar, Kerem ve Gökhan Karadeniz, büyük hedefleri olmasından dolayı Altınordu'yu tercih ettiklerini belirterek, "Şampiyon olmuş bir takıma gelmenin onuruyla büyük hedeflerle geldik. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Taraftarlarımızın önüne çıkacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz" dediler. 
MEHMET DEMİRPOLAT

Ligin en iyi takımı Altınordu
Altınordu'nun yeni transferleri Kemal Cingirt, Erce Kardeşler, Mert Hakan Yandaş, Timur Temeltaş, Doğan Karakuş, Caner Solmaz, Yaşar Kayao, Kerem Arslan ve Gökhan Karadeniz kısa sürede yeni takım arkadaşlarına uyum sağladılar. Ligin en iyi takımı olduklarını söyleyen yeni şeytanlar rakiplere gözdağı, taraftarlara umut verdi.

Gurbetçileri

Yeni sezon öncesini iskelet kadroyu koruyan ve önemli transferlerle eksiklerini gideren Altınordu’muzda gurbetçi oyuncu sayısı artıyor.

Hollanda doğumlu Engin Güngör ve Almanya’da dünyaya gelen Gökhan Gümüşsu’nun yanına bu yıl Yasin Kocatepe, Kerem Arslan, Yaşar Kayao ve Timur Temeltaş’ın da eklenmesiyle kırmızı-lacivertli takımımızdaki gurbetçi sayısı 6’ya yükseldi. 

Altınordu’muzun geçen sezonki kadrosunda yer alan Engin Güngör, futbola Hollanda’da başladı, ülkemizde Oftaş, Kastamonu, Hacettepe, Gaziosmanpaşa ve Tarsus İY formalarını giydi. Geçen yıl devre arasında 1461 Trabzon’dan aldığımız golcü Gökhan Gümüşsu, VFB Stuttgart’ta başladığı futbol yaşamını şimdi kırmızı-lacivertli takımımızda sürdürüyor. Altınordu’muzun bu sezon renklerine bağladığı Yasin Kocatepe(Eichenzell, Borissia Fulda, SC Paderborn, SC Pfullendorf, Orduspor), Kerem Arslan (Stuttgarrter Kickers), Yaşar Kayao (Spvgg Greuther Furth, FC Nürnberg, Sancaktepe) ve Timur Temeltaş (Bayer Leverkusen, Aachen, Kaiserslautern) önce doğdukları yer olan Almanya’da görev yapıp sonra ana vatanlarına döndüler. 

HAZIRLIK MAÇLARI

Altınordu - Karşıyaka  : 4-1
SAHA: Bolu Dorukkaya
HAKEMLER: Berk Bora, Burak Bulut, Binnur Yücel
ALTINORDU: Evren (Barış) - Kemal (Caner), Sinan (Melih Can), Murat (Yasin), Gökhan Yılmaz (Yaşar Kayao) - Halil İbrahim (Özkan), Doğan Ateş, Gökhan Karadeniz (Kerem), Timur (Arif), Ozan Sol (Engin) - Gökhan Gümüşsu (Coşkun) 
KARŞIYAKA: Bicik – Rıdvan (Uğur), Tayfun, Gurur  (Mehmet Yiğit), Berkan  - Hakan Bayraktar  (Emircan), Mustafa Sevgi , Erdi, Ali Say (Gökhan Aydaş) - Ali Kemal,  Ars (Battal)
GOLLER: Dk.43 (pen) Gökhan Gümüşsu, 48 Coşkun Yılmaz, 57 Engin Güngör, 67 Kerem (Altınordu), 84 Gökhan Aydaş (Karşıyaka)

Altınordu - Ankaraspor : 2-3
SAHA: Esentepe
HAKEMLER: Fatih Kolukısa, Burak Bulut, Hasan Yıldırım
ALTINORDU: Barış (Dk.46Hasan) - Kemal (Dk.73 Melih Can), Sinan, Yasin (Dk.46 Murat), Gökhan Yılmaz (Dk.46 Yaşar Kayao) - Engin (Dk.46 Özkan), Timur, Arif (Dk.46 Doğan Ateş), Ozan Sol (Dk.68 Doğan Karakuş) - Gökhan Karadeniz, Coşkun (Dk. 46 Gökhan Gümüşsu)
ANKARASPOR: İsmail - Burak (Dk.77 Sedat Yüce), A.Karmil (Dk. 46 Bilal), Samet (Dk.60. Lokman), Muhammet (Dk. 44. Fahri Akyol) - Müslüm (Dk.46 Dilaver), Galip (Dk.46 Emrullah), Yusuf (Dk.60 Ragıp), Serdar Eyilik (Dk.46 Furkan) – Santiago Vizio (Dk.46 Mehmet Yılmaz), C.Pouga (Dk.46 Göksu) 
GOLLER: Dk. 52 ve 64 Göksu, 76 Ragıp (Ankaraspor), 65 Gökhan Karadeniz , 79 Doğan Karakuş Altınordu), 
SARI KARTLAR: Timur (Altınordu), Samet (Ankaraspor)

Altınordu - Keçiörengücü : 2-1
SAHA: Koru Otel
HAKEMLER: Mehmet Öztürk, Ömer Faruk Öztürk, Engin Yaman
ALTINORDU: Evren (Dk. 46 Erce) - Kemal (Dk.46 Caner), Sinan (Dk.76 Melih Can), Murat (Dk.46 Yasin), Yaşar  - Gökhan Karadeniz (Dk.46 Özkan), Timur, Doğan Ateş (DK.67 Doğan Karakuş), Arif (Dk.62 Furkan), Ozan Sol (Dk.46 Engin) - Gökhan Gümüşsu 
KEÇİÖRENGÜCÜ: Burak (Mustafa)  - Selahattin, Berkay (Dk.64 Ender), Hüseyin (Yakup), Sinan (Mikail) – Tolga, Yasin, Yıldıray (Dk.76 Ömer Çiçek), Emrah, Çağrı (Sinan) – Yahya
GOLLER: Dk.18 Gökhan Karadeniz, 40 Gökhan Gümüşsu (Altınordu), 59 Yıldıray (Keçiörengücü)

Bergama Belediyesi - Altınordu : 2-3
STAT: 14 Eylül
HAKEMLER: Hasan Avcı, Buğra Bayguş, Hakan Betaş, 
BERGAMA BELEDİYESPOR: Salih, Sercan (Dk.55 Ahmet), Emrecan (Dk.73 Mehmet), Emin, Efşan – Oğuz, Rıdvan (Dk.53 Okan), Ali Kemal (Dk.62 Ersan), Turgay (Dk.68 Alihan), Önder (Dk.61 Mert Narin)– Fatih Sercan (Dk.55 Samet)
ALTINORDU: Evren (Dk.46 Barış)– Kemal (Dk.46 Caner), Sinan (Dk.46 Yasin), Melih Can (Dk.46 Murat), Gökhan Yılmaz (Dk.46 Yaşar)– Gökhan Karadeniz, Arif (Dk.37 Furkan), Doğan Ateş, Mertan, Engin – Gökhan Gümüşsu (Dk.46 Doğan Karakuş)
GOLLER: Dk.6 Emrecan, Dk.31 Önder (Bergama Belediyespor), Dk. 15, 33 ve 49 Gökhan Karadeniz (Altınordu)
SARI KARTLAR: Furkan, Murat (Altınordu), Turgay (Bergama Belediyespor)

Altınordu - Aydınspor : Penaltılarla 4-6 İzmir TSYD Kupası
STAT: Atatürk Stadı
HAKEMLER: Levent Aktan, Tamer Okuldaş, Halil İbrahim Atabay
ALTINORDU: Evren-Kemal, Sinan, Murat (Dk.46 Yasin), Gökhan Yılmaz (Dk.67 Yaşar Kayao)-Ozan (Dk.46 Halil İbrahim), Timur (Dk.84 Doğan Karakuş), Doğan, Gökhan Karadeniz (Dk.62 Arif Morkaya), Mertan (Dk.46 Engin), -Gökhan Gümüşsu
AYDINSPOR 1923: Kazım-Uğur, Bayram, Ahmet (Dk.68 Fırat), Erdi-Emre, Sefa, Sadullah (Dk.80 Emre Yaman), Umut (Dk.56 Altan), Mehmet-Mümin (Dk.72 Ömer)
GOLLER:Dk.52 Halil İbrahim, Dk.55 Mümin
SARI KARTLAR:Ahmet, Sadullah (Aydınspor 1923), Gökhan Gümüşsu (Altınordu)
TTNET 44. TSYD Ege Dostluk Kupası ilk maçında takımımız,  Aydınspor 1923’e normal süresi 1-1 biten karşılaşma sonrası penaltılarla 6-4 yenildi.

TSYD Ege Dostluk Kupası 3.cülük Maçı
Altınordu 1 Turgutluspor 0
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Hakan Akmısırlı, Koray Yıldızer, Fırat Zengin
ALTINORDU: Barış – Kemal, Sinan, Melihcan (Dk. 90+2 Yasin), Gökhan Yılmaz (Dk.78 Yaşar), Mertan, Doğan Ateş, Timur (Dk.46 Arif), Halil İbrahim (Dk.46 Ozan), Gökhan Gümüşsu (Dk.46 Gökhan Karadeniz), Doğan Karakuş (Dk.73 Furkan)
TURGUTLUSPOR: Süleyman – Hüseyin, Selçuk, Özkan (Dk.79 Hasan), Gökhan, Yasin, Koray (Dk.61 Şevket), Emre Toraman (Dk.61 Barış), Oğuz (Dk.83 Mehmet Ali), İsmail (Dk.40 Mehmet), Ferdi  (Dk.61 Mustafa)
GOL: Dk.90 Doğan Ateş
SARI KARTLAR: Hüseyin, Süleyman (Turgutluspor) Furkan (Altınordu)

* Altınordu'nun iç saha  maçlarını YENİ TV  yayınlıyormuş.

NOT
Şampiyonluk Adaylarından biri.Maddi sorunları olmaması,kurumsal ve iyi yönetimleri büyük avantajları.
Özellikle Golcü transferleri de çok dikkat çekici.


ANKARAGÜCÜ


BAŞKAN  : MEHMET YİĞİNER

TEKNİK DİREKTÖR : HAYATİ SOYDAŞ

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 55'er kez tüm sezonlarda yer aldığı Süper Lig tarihinde 49 katılımla bu ekipleri takip eden Ankaragücü ise yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle 2011-2012 sezonundan itibaren her yıl bir alt lige düştü. 2011-2012 sezonunda Süper Lig'e, geçen yıl da PTT 1. Lig'e veda eden başkent temsilcisi, bu sezon tekrar 1. Lig'e çıkmak için çalışacak.

Daha önce 1. Lig'de 6 sezon yer alan Ankaragücü, bu sezon ilk kez 2. Lig'de mücadele edecek.

Gelenler:
Aydın Toscalı,Selim Teber
A2 Takımından Gelenler :  Bahadır Can, Doğukan Özmen, Harun Aydın, İhsan Turgut Kirveli, İlyas Şamil Yağcı, Mustafa Fehmi Arslan

Ankaragücü, Aydın Toscalı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Karabükspor'dan ayrılan Selim Teber  2 yıllık sözleşme imzaladı.

İbrahim Şahin (Göztepe) ve Serhat Gülpınar Ankaragücü'nde !!!
İbrahim Şahin Kızılcahamamspor ile anlaşmıştı transfer yasağı kalkınca Kızılcahamamspor Başkanından Ankaragücü'nde oynamak için izin istemiş ve transfer gerçekleşmiş.

Mehmet Çakır ve Serhat Gülpınar Ankaragücü'nde !!!
* Transfer yasağı kalktıktan sonra 5 Süperlig futbolcusu aldılar.Aydın Toscali,İbrahim Şahin,Selim Teber,Serhat Gülpınar ve Mehmet Çakır.Aydın Toscalı'nın 600 bin TL.net para alacağı söyleniyor.Deli para.Anlaşılan Ankaragücü yönetimi birden bire hazine buldu :)) 

Gidenler: 
Bilal Gülden (Kayserispor), Timur Bayram Özgöz (Sivasspor), Mehmet Çoğum (Tavşanlı Linyitspor), Enes Kubat (Göztepe), Muhammed Türkmen (Sarıyer)


Başkanları Hedefimiz Şampiyonluk diyor ama bu mümkün değil tabii.
"Bizim hedefimiz şampiyonluk. Başarılı olmamamız için hiçbir neden yok" Teknik adamımız gerçek Ankaragüçlü, işini bilen değerli bir hoca" diyen Yiğiner, şöyle devam etti: "Siz kendinize dikkat edin, kendinizi geliştirin. İnanın, Spor Toto Süper Lig'e çıkarız. 'Hiç kimse bu kulüp bitti' diye bakmasın, beklemesin. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlardan hiçbir eksiğimiz yok. Olması gereken her şeye sahibiz. Sizler de çok çalışıp kendinize iyi bakacaksınız. Futbolunuzu geliştirmek için gerekli çalışmaları yapacaksınız. Sizler gençsiniz, öğrenmeye talipsiniz. Hayati hocamızla uyum içerisinde çok çalışın." 

40 kişilik geniş kadro ile 2 etaplı kamp yaparak kadroyu belirlemeye çalıştılar.

KADRO
TRANSFER RAPORU 

Lige -1 puan cezası ile başlayacaklar.

"TFF tarafından yerli futbolcular ve futbol ailesine olan  borçlarımız sebebiyle eksi 1 puan silme cezası uygulanacağı kulübümüze tebliğ  edilmiştir''

* Bugün (03.09.2013) açıkladıkları haberle ''transfer yasakları da kaldırılmış''
Hemen dedikodular da çıkmaya başlamış Mehmet Yılmaz,Mehmet Çakır,Fatih Tekke,Mehmet Yıldız ve Veli Torun. http://www.yurtspor.com/haber/ankaragucu_1/ankaragucunde-transfer-dedikodulari/6634.html )
 Fazla transfer yapabileceklerini sanmıyorum hala ciddi maddi sorunları var.Yanlışta yaparlar zaten gençlerden belli standartta bir kadroları varken.
* Aydın Toscalı,Selim Teber ve İbrahim Şahin ile transfer yasağı kalktıktan sonra anlaştılar.
Bu isimler tecrübeli isimler katkıları olacaktır ancak hazırlık dönemi geçirmemiş olabilirler o yüzden ne kadar hazır oldukları soru işareti.

NOT
* Genç kadroları ile Başkanları Şampiyonluk hedefi dese de genç kadroları ile bunu başarmaları çok zor.13 bin kombine bilet satmışlar.Bu taraftarın gücü ile sürpriz işler yapabilirler.

BANDIRMASPOR


BAŞKAN : MEHMET KILKIŞLI

TEKNİK DİREKTÖR : HÜSEYİN YENİKAN

Gelenler: Hacı Mustafa Karabulut (Yeni Malatyaspor), Erhan Kuşkapan (Tokatspor), Serkan Sözmen (Kırklarelispor), Furkan İlker Baştan (Nazilli Belediyespor), Müslüm Aydoğan (İstanbulspor AŞ), Timur Kosovalı (Kayseri Şekerspor), Hakkı İsmet Şimşek (Beylerbeyi),Tayfur Bingöl (Gençlerbirliği - Sağ kanat 1 yıl kiralık),Lokman Ayyıldız (Boluspor - Orta Saha 2 yıllık)
Bilal Hallaçlar (Altyapı - 4 yıllık)




Bandırmaspor'dan defansa takviye..

Furkan İlker Baştan, Bandırmaspor'da..

Timur Kosavalı Bandırmaspor'da!

Geçtiğimiz sezon 3’üncü Lig 1’inci Grupta 21 gol atarak gol kralı olan Timur Kosovalı, "Gollerimi bundan sonra Bandırmaspor için atacağım diye" konuştu. 


Tayfur Bingöl, Bandırmaspor'da!

Bandırmaspor, Gençlerbirliği’nin genç yıldızı Tayfur Bingöl'ü 1 yıllığına kiralayarak bünyesine kattı. Sağ ve sol kanatta oynaya bilen Tayfur Bingöl, Gençlerbirliği’nde 20111 yılında profesyonelliğe adım attıktan sonra Gençlerbirliği’nin pilot takımı olan Hacettepe’de 1 yıl kiralık oynadı.

Bandırmaspor'da Ahmet Kuru uzattı..

Ahmet Kuru’nun 31 Mayıs 2014 tarihinde bitecek olan sözleşmesinin 2015’e kadar uzatıldığı açıklandı. Bandırmaspor yönetimi, Ahmet Kuru’nun aldığı ücrette de iyileştirme kararı aldı. Transfer komitesi başkanı Ahmet Edin yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Ahmet Kuru’nun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Gidenler:
 Kılıçarslan Kopuz (Sarıyer), Metin Tuğlu - Aydın Taşkın (Körfez Futbol Kulübü), Bülent Bal, Murat Selvi, Ufuk Arslan, Koray Öztürk (Gaziantepspor), Ayhan Evren
KADRO

HAZIRLIK MAÇLARI
Bandırmaspor, bu yıl 3’üncü Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 0-0 berabere kaldı.

Bandırma, Bursa Nilüferspor'u devirdi!

Bandırmaspor - Ç.Dardanelspor 5-2

İlk 11 : 2013 – 2014 Sezonu Spor Toto 2. lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Bandırmaspor
bugün gerçekleştirdiği yeni sezon açılış töreni ardından, Spor Toto 2. lig beyaz grup
takımlarından Çanakkale Dardanelspor ile hazırlık müsabakası yaptı.
17 Eylül stadyumundaki özel karşılaşmaya mavi beyaz forma ile çıkan Bandırmaspor'da
Emirhan, Davut, Müslüm, Celal, Serkan, Onur, Tayfur, İsmet, Ali Serin, Fırat ve Sinan ilk 11 de yer aldı.
İlk devresi 3-2 Bandırmaspor'un üstünlüğü ile kapanan karşılaşmada Bandırmaspor 2 si
penaltıdan olmak üzere konuk ekip Çanakkale Dardanelspor'u 5-2 yendi.
Bordo beyazlı ekibin teknik patronu Hüseyin Yenikan, İkinci yarıda Emirhan'ın yerine Erhan,
Onur'un yerine Timur Kosovalı, Tayfur'un yerine Lokman'ı, İsmet'in, yerine Zafer'i, Ali Serin'in
yerine Ercan Göç'ü, Fırat'ın yerine İbrahim Ak'ı, ve Sinan'ın yerine Emre Kozak'ı oyuna dahil
etti.
NOT

Orta sıralarda yukarıyı zorlmaya çalışan bir ekip olacaklardır.

BAYRAMPAŞA




KULÜP BAŞKANI : ALİ KAHRAMAN

TEKNİK DİREKTÖR : MURAT ŞENVARDAR



TRANSFER RAPORU : 
Gelenler:
 Yusuf Onur Arıkan (Antalyaspor), Volkan Dikmen (Tavşanlı Linyitspor), Ömer Hacısalihoğlu (Yeni Malatyaspor), Ömür Hacısalihoğlu (Çankırıspor), Hakan Albayrak (İstanbul Güngörenspor), Gökhan Kılınç (Körfez Futbol Kulübü), Mehmet Sait Ulucan (Turgutluspor), Can Akgün (Sumgayıt), Tufan Deniz Gelen (Orhangazispor), Mert Çetin (Bursa Nilüferspor)

Bayrampaşa'dan 3 transfer!

Yeşil-kırmızılılar Körfez Futbol Kulübü’nden forvet Gökhan Kılınç, Yeni Malatyaspor’dan defans oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ve Orhangazispor’dan orta saha oyuncusu Tufan Deniz Gelen için, kulüp binasında Başkan Ali Kahraman ve İdari Menajer Göktuğ Bölükbaşı’nın da katıldığı imza töreni düzenlendi. 

Yeni transferleri tanıyalım 

Gökhan Kılınç 
1988 doğumlu olan Gökhan, futbola Ataşehir Doğuşspor’da 2002 yılında başlayan Gökhan Kılınç, 2004’te Beykoz 1908 AŞ’de profesyonel oldu. 2007’de yeniden amatöre dönüş yaparak Karasuspor, Akyazıspor ve Hür Gücü’nde oynayan Gökhan Kılınç, 2010’da yine profesyonelliğe geçerek Sancaktepe Belediyespor’da oynadı. İlk sezonunda 33 maçta 14, sonraki yıl 25 maçta 16 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu 2012’de Körfez Futbol Kulübü’ne transfer oldu. Geçen sezon 26 maçta oynayan Gökhan 5 gol kaydetti. 

Ömer Hacısalihoğlu 
1977 yılında doğan Ömer, futbola Altıntepsi Makelspor’da başladı. Küçükköyspor, Yıldırım Bosnaspor, Kasımpaşa, Torku Konyaspor, Giresunspor ve Yeni Malatyaspor takımlarında futbol oynadı. Defansta görev yapan Ömer, geçen sezon Yeni Malatyaspor’da 32 maçta forma giyerken, 1 gol attı. Kariyerinde 7 şampiyonluk gören Ömer bunlardan 3’ünü ise Bank Asya şampiyonluğu yaşayarak Süper Lig’e yükselerek yaptı. 

Tufan Deniz Gelen 
1988 yılında İzmir’de doğan Tufan futbola 200 yılında Kuşadasıspor’da başladı. 2003’te Bakırköyspor’a transfer olan olan genç futbolcu 2008’de Manisaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Zeytinburnuspor, Mardinspor, Menemen Belediye, İzmirspor, Keçiörengücü ve son olarak da Orhangazispor takımlarının formalarını giydi. Orta sahada forma giyen Tufan Deniz geçen sezon Orhangazispor’da 32 maçta forma giyerken, 5 gole imza attı. 

Bayrampaşa'dan iki takviye!


Gidenler: 
Abdullah Topkara (Elazığspor), Ziya Alkurt (Orduspor), Mehmet Düz (İstanbul Güngörenspor), Aytaç Uçar (Eyüpspor), Hamdi Tevfik Altıok - İlker Cihan - Recep Soner Cihan (İnegölspor), Tufan Zahid Arslan (Nazilli Belediyespor), Mustafa Demirci (Ankara Demirspor), Polat Güren (Ümraniyespor), Ahmet Yapıcı (Belediye Bingölspor), İlhan Çelikay, Hakan Özkara, Emin Sarı, Uğur Özvardar
HAZIRLIK MAÇLARI

 Dorukkaya kampındaki ilk hazırlık maçında BAL Ligi takımlarından Somaspor’u 2-1 mağlup etti.

Bayrampaşaspor-Pendikspor 1-1
Spor Toto 2. lig hazırlıklarının 2. etabını Bolu Dorukkaya'da sürdüren yeşil-kırmızılı ekibimiz, burada yaptığı hazırlık maçında Pendikspor ile İlkay ve Ömer Hacısalihoğlu'nun karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Bayrampaşa tek golle kazandı..

Çetin Emeç Stadı'nda oynanan karşılaşmada Bayrampaşa'nın golünü 55. dakikada Recep Berk Elitez’in penaltıdan attı.
Bayrampaşaspor - G.Saray U19 : 4-1
Bayrampaşasporumuz Spor Toto 2 Lig’in ilk haftasında kendi evinde Kızılcahamam ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Galatasaray U19 takımı ile yaptığı hazırlık maçı ile sürdürdü.
Galatasaray U19 takımı ile özel maçta karşı karşıya gelen Bayrampaşasporumuz sahadan 4-1 galip ayrıldı. Teknik Direktörümüz Murat Şenvardar, 2. yarıda 9 değişiklik yaparak oyuncularını görme fırsatı bulurken, goller Gökhan (2), Taner ve Cenk’ten geldi. 
Bayrampaşa Belediye Tesislerinde oynanan müsabakaya Bayrampaşasporumuz Mesut, Ünal, Barış, Cenk, Mert Çetin, Hayrullah, Sedat, Taner, Gökhan, Berk ve Ömer Hacısalihoğlu onbiriyle başladı.
NOT : 
* Play Off'ta bizi yakan takım Bayrampaşaspor.Teknik Direktör Murat Şenvardar ile yollarını ayırmışlardı ancak sonra yeniden anlaştılar.
15 oyuncu gönderip bunların içinde as oyuncular da var biri bizi yakan golü atan ve bize gelen Tufan Zahid Arslan,10 yeni oyuncu aldılar.Sedat Yeşilkaya ve Ömer Hacısalihoğlu gibi tecrübeli isimlerle gençleri kaynaştırmaya çalışıp sürpriz yapmaya çalışacaklar.Oyuncuları 1.Lig'e çıkmak istiyoruz diyorlar ama bu sezon geçen yıl yaptıkları sürprizi yapabileceklerini sanmıyorum.
BOZÜYÜKSPOR

KULÜP BAŞKANI : CENGİZ ÖZKAN


TEKNİK DİREKTÖR : ERGİN IŞIK

Gelenler: Ogün Özcan (KV Turnhout), Cem Karahan (Giresunspor), Bahadır Sekizkardeş (Turgutluspor), Emre Batı (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Hüseyin Burak Erin (Sancaktepe Belediyespor), Yusuf Kılıç - Zihni Aydın (Keçiörengücü), İskender Genç (Manavgat Evrensekispor), Semih Durmuş (Oyak Renaultspor), Samet Kılıç (Orhangazispor), Halil Ünsal (Yakutiyespor), Anıl Çelik (Muğlaspor)
Kiralık Gelenler: Onur Bayramoğlu (Eskişehirspor)

Golcü Şengöz imzaladı!


Bozüyükspor'dan imza şov!

Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, güçlü bir kadro kurabilmek amacıyla iç ve dış transfer çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
Keçiörengücü'nden Yusuf Kılıç, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Emre Batı ve Muğlaspor'dan Anıl Çelik'in yanı sıra kendi oyuncuları Muammer Sancaklı ile ikişer yıllık sözleşmeler imzaladıklarını belirten Özkan, eski oyuncuları Onur Bayramoğlu'nu, Eskişehirspor tarafından alınmasının ardından bir yıllığına kiralayacaklarını anlattı.
Bozüyükspor'un bütçesi ve hedeflerine uyan transferler yaptıklarını vurgulayan Özkan, şunları kaydetti:
"Bu transferler, ileride maddi ve manevi Bozüyükspor'a büyük katkı sağlayacaktır. Diğer taraftan futbolcu seçmelerimiz devam ediyor. Burada da Türkiye'nin çeşitli yerlerinden ve Belçika, Fransa ve Almanya'dan yetenekli futbolcuları denemeye alıyoruz. Sezon başına kadar en iyi kadroyu kuracağız. Artık Spor Toto 2. Lig'de kalıcı, mücadele eden, sahada elinden geleni yapan bir takım oluşturmak istiyoruz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun."

Bozüyükspor'dan 4 transfer..

Bozüyükspor'da 4 imza birden!

Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, ilçe stadında düzenlediği basın toplantısında, profesyonel liglerde mücadele eden genç ve yetenekli futbolcular ile tecrübeli oyunların bir arada olduğu takım oluşturmayı hedeflerini söyledi.
Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü vurgulayan Özkan, şöyle konuştu:
"Kulübümüzün gelecek ile ilgili hedeflerinden biri de genç ve yetenekli futbolcularla tecrübeli futbolcuların yer aldığı bir takım oluşturmak. Bu amaçla kendi bünyemizde yetiştirip Beşiktaş'a gönderdiğimiz Onur Bayramoğlu'nu, Eskişehirspor ile anlaşma yaptıktan sonra 1 yıllığına kiralık olarak transfer ettik. Genç kardeşimizin, takıma çok büyük katkı yapacağına inanıyorum. 
Gidenler: Ahmet Bahçıvan (Adanaspor), Egecan Çevir (Tavşanlı Linyitspor), Ferit Şener (Körfez Futbol Kulübü), İbrahim Düz (İstanbul Güngörenspor), Ömer Şengöz (Sarıyer), Güray Gündoğdu (Tepecikspor), Abdullah Temircan (Tarsus İdman Yurdu), Serdar Akdoğan (Ünyespor), Haluk Zeybek (Erzurum Büyükşehir Belediyespor), Erçin Eskier (Derince Belediyespor), Tuncay Elik (Dersimspor), Seyyit Volkan Aygar (Niğde Belediyespor), Erhan Namlı (Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor)

Bozüyükspor, Ergin Işık'a emanet!

Ergin Işık
"Şu anda, Bozüyükspor taraftarının beklentisi 2. Lig'in daha da üzerinde bir ligde yer alabilmek. Ancak bu kolay bir iş değil. Yapacağımız transferlerle oluşturacağımız takım, bizi bu hedefe yöneltebilir. Şu anda transfer çalışmalarımız başladı. Geçen yıldan kalan oyuncularla birlikte, kendini kanıtlamak isteyen gençler ve ligde kendini kanıtlamış oyuncuları karıştırarak ligde üst sıralar için mücadele eden bir Bozüyükspor yaratmak istiyoruz."
"Temel amacımız, takımın sahada performans göstermesi. Biz mağlup olsak da galip gelsek de taraftarın hoşnut olabileceği bir takım oluşturmak istiyoruz. Takım çalışmalarımızı da iyi futbol oynayarak sahaya yansıtmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar 70'in üzerinde futbolcu denedik, bunlar daha alt liglerden gelen futbolculardı. Bunlardan işimize yarayacak, verimli bir oyuncu çıkmadı. Şu anda bizim için, diğer takımlarda oynamış oyuncular daha önemli."
"Daha iyi eğitim görmüş, antrenman düzeyi yüksek gençleri takımımızda bulunduruyoruz" 
HAZIRLIK MAÇLARI

Bozüyükspor berabere!

Bozüyük Şehir Stadı'nda oynan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti. Maçın ikinci yarısında ise ilk golü 70’inci dakikada Bozüyükspor oyuncusu Rıdvan buldu.(1-0) Dakika 88'de ise konuk takım oyuncusu Ceylan skoru belirledi. Karşılaşma 1-1 bitti.
Maç sonrası açıklama yapan Bozüyükspor Teknik Direktörü Ergin Işık; “Bizim için test niteliğinde bir maçtı. Eksiklerimizi çok daha net gördük. Bu eksiklerimizi tamamlayarak, önümüzdeki günlerde daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız” dedi.
"Sekiz günlük kamp için geldiğimiz Kartepe'de, teknik direktörümüz Ergin Işık yönetiminde çok yoğun ve bir o kadar da neşeli antrenmanlar yapıyor, hazırlık maçları oynuyoruz. Şu ana kadar oynadığımız hazırlık maçlarında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor'a 4-0 yenildik, Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginden Edirnespor'u yeni transferimiz Onur Bayramoğlu'nun golüyle 1-0 yendik, yine 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldık. Bugün Dubai 1. Ligi'nden Tuttu Kulübü ile bir hazırlık maçı daha oynayacağız. Sakatlarımızın iyileşmesiyle her geçen gün takımımız daha iyi oluyor."

"Bu kadro en az 3 sezon götürür.."


Transferde 4 yeni kampa katıldığını vurgulayan Soydan, şöyle devam etti:
"23 kişilik kamp kadromuza yeni transferlerimiz Eskişehirspor'dan Nuri Fatih Aydın, Çamlıdere Şekerspor'dan Fatih Uyar, Alanyaspor'dan İskender Köksal ve Çankırıspor’dan Hüseyin Keleş'i dahil ettki. Yeni transferlerimiz gücümüze güç katacaktır. Kaliteli bir santrafor alarak transferi kapatacağız. Kamp dönüşü sezon açılışında Eskişehirspor A takımı ile yapacağımız maçta yüzde 75 hazır olarak sahaya çıkacağız. Tüm taraftarlarımızın tribünleri doldurarak Bozüyükspor'a yakışır bir sezon açılışı yapmak istiyoruz."
NOTLAR 
Başkan'ın da dediği gibi düşük bütçeleri ile yaş ortalaması düşük 3 yıllık bir takım kurmuşlar.Eskişehirspor'dan destek almaya çalışıyorlar.Kalıcı olmak hedefindeler.Wonderkid denilen ve Beşiktaş'a giden fakat orada tutunamayıp Eskişehirspor'a gönderilen Onur Bayramoğlu'nu 1 yıl kiralık olarak yuvaya döndürmüşler.
BUGSAŞSPOR
BAŞKAN : İRFAN KAYA 
Başkanları yeni seçildi.TEKNİK DİREKTÖR : ZAFER TURAN


Keçiörengücü'ne giden Teknik Direkörleri Ahmet Yavuz'un yerine getirilen Zafer Turan geçen yıl Anadolu Selçukluspor'u çalıştırdı.

* Bu sezon Polatlı ile bağlarını kopardılar hiç bir ilişkileri kalmadı.Maçlarını da Ostim Stadında oynayacaklar.

Menajer Tayfun Türkmen, "Bu sezon Polatlı ile herhangi bir bağımız olmayacak. Bugsaşspor ismi ile yola devam edeceğiz. Maçlarımızı OSTİM Stadı'nda oynayacağız. Antrenmanları da Yenikent'te yapacağız" dedi.

  Yeni bir takım kurdular.Geçen yıl ki takımdan çoğu as oyuncusu ayrıldı.Sadece 8 oyuncu kaldı.
15 yeni oyuncu transfer ettiler.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bugsaşspor'un teknik direktörü Zafer Turan, "Hedefimiz PTT 1. Lig. Bunun içinde çok çalışıyoruz" dedi. 
"Buna göre bir kadro kurduk. geçen sezondan takımda 8 oyuncumuz var. Yeni sezon öncesinde 15 transfer yaptık. Takımı biraz daha gençleştirip, biraz daha dinamik hale getirdik" 

"Yukarılarda kalan ve finaller oynayan bir takımız. Bundan sonraki süreçte de hedeflerimiz aynı şekilde devam ediyor. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Sakatlık olmadan kampı bitirirsek ileriye daha rahat bakacağız. Hedefimiz PTT 1. Lig. Bunun içinde çok çalışıyoruz."








"Kırmızı Grup'ta iddialı takım sayısı bir hayli fazla. Zorlu ve heyecanlı bir mücadele bizi bekliyor. Hedefimiz belli. Bu zorlu yarıştan PTT 1. Lig vizesi alarak ayrılmak istiyoruz. Ankaragücü ve Kızılcahamamspor AŞ ile aynı grupta olmak heyecanı daha da artıracak. Sezona en iyi şekilde hazırlanacağız."


Gelenler: Mustafa Keçeli (Mersin İdman Yurdu),Bahadır Erol (Bulancak Belediyespor)
Ozan Öztürk, (Fethiye), Rahmi Alyazı (Gümüşhane), Evren Kilerci (Pendik), Burak Kara, Sertaç Güzel (Şekerspor), Gökhan Kaya (Siirt), Oğuz Ceylan (Maraş Belediye), Oğuz Özden (Tokatspor), Osman Torun (Tekirova Belediye), Sefer Sever (Keçiörengücü) ,

Gidenler: Emre Aygün (Orduspor), Ahmet Güven - Galip Güzel - Muhammed Bayır - Ercüment Kafkasyalı (Ankaraspor), Emrah Çetin - İsmail Türk (Anadolu Selçukluspor), Emre Özivgen (Giresunspor), Mustafa Özgen (Diyarbakır B.Belediyespor), Süleyman Baykuş (Ünyespor), Emrah İnanç (Ankara Demirspor), Süleyman Samet Akar (Adliyespor),Tufan Kelleci,Serhan Yılmaz (Gaziantepspor),Ceyhun Yazar (KDÇ Karabükspor),Orhan Alemdar, Erhan Yılmaz, Ahmet Baykal,
Serhat Sağat ,Baki Mercimek,Emre Aktaş,Taner Kayakıran,Yaşar Yurdusev


HAZIRLIK MAÇI
Boluspor 1 Bugsaşspor 0

Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabakada, hakem Serkan Önsal ile yardımcıları Murat Taşçıkar ve Suat Büz görev yaptı.
Karşılaşmanın ilk yarısında sık sık rakip ceza alanında gol pozisyonları bulmaya çalışan Bolu ekibi, 43. dakikada Ali Güzeldal'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.
Maç, ikinci yarıda takımların gol kaydedemesi üzerine Boluspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
NOT : 
Yukarıda bahsettiğimiz gibi bu sezon Polatlı şehri ile bağlarını kopardılar ancak Ankaraspor yani Melih Gökçek ile bağlarını koparmış gözükmüyorlar.4 önemli oyuncularını Ankaraspor'a verip 3 kiralık oyuncu aldılar ,devamı da gelecektir.Ancak her ne kadar hocaları hedefimiz 1.Lig dese de Şampiyonluğa oynayabileceklerini düşünmüyorum.Zor bir deplasman olur gene de Bugsaş deplasmanı.


DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

KULÜP BAŞKANI : METİN KILAVUZ
TEKNİK DİREKTÖR : TURHAN ÖZYAZANLAR

Takımı Şampiyon yaptı ve göreve devam ediyor.

Gelenler: 
Mehmet Fuat Gölbaşı (Gaziantepspor), İrfan Haluk İldiz (Konyaspor), Suat Mutlu - Ozan Solak (Tokatspor), Samet Yeniceli (Yeni Malatyaspor), Mustafa Özgen (Bugsaşspor), Mehmet Uğur Tülümen - Erhan Yıldırım (Kızılcahamamspor), Mert Somay (İskenderun Demir Çelikspor), Veysi Öz (Ankara Demirspor), Alptekin Teytey (Beylerbeyi), Ali Kurt (Belediye Vanspor),Levent Taşkın,Semavi Özgür ve Tafun Seven (Alanyaspor),Bülent Kalecikli (Fethiyespor)

İç transferde  Kaptan Erhan Eren, Ercüment Balıkcı,Sercan Özdem ,Kamil İçer,İbrahim Keleş ve Serdar Deniz ile yeniden anlaştılar.


Gidenler: Emrah Metoğlu (Boluspor), Emre Batı (Bozüyükspor), Nezir Özer (Pazarspor), Burak Onur (Keçiörengücü), Nedim Köseoğlu (Çorum Belediyespor), Emrah Çalışlar (Erzurum Büyükşehir Belediyespor), Halil Çağırtekin - Hüsnü Zeybekoğlu (Yeni Diyarbakırspor), Anıl Çetin (Payas Belediyespor 1975)

HAZIRLIK MAÇLARI
Diyarbakır B.B. - Adanaspor : 0-2
Yeni Malatyaspor - Diyarbakır B.Belediyespor : 1-4
Yeni Malatyaspor'un sezon açılışında 1-4 galip geldiler.Golleri Gökhan Sinanoğlu (K.K),Hakan Akman,Ercüment Balıkçı,Serdar Deniz attı.

NOT
* 2012 - 2013 sezonunu 3.Lig 1.Grup'ta başarılı bir şekilde Şampiyon bitirerek 2.Lig'e çıktılar.
Yeni bir takım oluşturmaya çalışıyorlar.Geçen yıl ki takımdan güvendikleri isimleri kadroda tutup 16 transfer yaptılar.İçlerinde Semavi Özgür,Uğur Tülümen,Tayfun Seven gibi tanınmış tecrübeli isimler de var.
Lig'te tutunmaya çalışacaklarını düşünüyorum.

EYÜPSPOR

KULÜP BAŞKANI : ŞEVKET SEVER
TEKNİK DİREKTÖR : MEHMET ŞANSAL

Mehmet Şansal Eyüpspor'da!

2 yorum:

  1. Elinize sağlık çok yararlı bi derleme yeni sezonda başarılar.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler nazik yorumunuz için.
    BÜYÜK ALTAY'a da Başarılar dilerim.
    Hak eden kimse o Şampiyon olsun.

    YanıtlaSil