6 Eylül 2013 Cuma

Alanyaspor - Nazilli Belediyespor Maçı Öncesi Değerlendirmesi !!!!


ALANYASPOR 

BAŞKAN : HASAN ÇAVUŞOĞLU

TEKNİK DİREKTÖR : MEHMET ALTIPARMAK

KADRO

24 futbolcu var TFFsitesinde.
mackolik sitesine göre de 21 futbolcuları var.

Lige 20 profesyonel futbolcu ile hazırlandıklarını yazıyor yerel basın.
4 Eylül de Bandırmaspor'dan Gökalp (Stoper ve Sağ bek) ve eski futbolcuları Caner ile de prensipte anlaşmışlar.
http://www.yenialanya.com/spor/iki-takviye-h74118.html

TRANSFER RAPORU
Gelenler : Koray Çölgecen (Adanaspor), Aydın Çetin (Boluspor), Murat Özavcı (Tavşanlı Linyitspor) * Gönderildi., Onur Acar (Orta Saha) - Kerem Gülbahar (Balıkesirspor), Ekrem Sarıçam (Fethiyespor), Timuçin Aşçıgil - Haydar Yılmaz - Efecan Karaca (Kartalspor), Mertgül Çapoğlu (Kızılcahamamspor - Sol bek), Serhat Sağat (Bugsaşspor) * Gönderildi., Türker Toptaş (Tepecikspor), Süleyman Varlık (Giresunspor - Defans), Emre Akbaba (Antalyaspor),Burak Uca (Gurbetçi) ,Gökalp (Bandırmaspor),Caner (eski futbolcuları)

Gidenler : Rıza Şen (Körfez Futbol Kulübü), Levent Taşkın (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Tanju Yavuz (Tekirdağspor), Tayfun Seven, Semavi Özgür, Mehmet Öncan, İskender Köksal, Abdullah Eryılmaz,Can Parlayan,Mazlum Güneş,Murat Özavcı,Serhat Sağan


2012-2013 sezonu 2.Lig Beyaz Grubunu 9.bitirdiler.
 Bizim şimdiki Teknik Direktörümüz Armağan Turhan geçen sezona Alanyaspor'da başlamış ve 8.haftada ayrılmış yerine Ali Haydar Durusoy gelmişti.Onun ardından ise son 4 hafta Mehmet Altıparmak göreve getirilmişti.
Mehmet Altıparmak ile yola devam ediyorlar.

  Mehmet Altıparmak'ın dediği gibi hedefleri ''Şampiyonluk ''

Mehmet Altıparmak, “Hedefimiz, şampiyon olmak. Bir üst lige çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak bu oluşumun içindeyiz. Bu oluşumun içindeki herkes şampiyonluğa inanmış durumda. Biz buna her şeyimizle inandık. Alanyaspor olarak, tesisimizle, stadımızla ve altyapımızla bir üst lige hazırız, şampiyonluk için buradayız”

 Sportif Direktörlüğü bir dönem Fenerbahçe'de de oynamış Taner Savut yapıyor.

 Sezona Şampiyonluk / 1.Lig hedefi ile giriyorlar.Öyle ki geçen sezon 9 golle en golcü isimleri Cihan Özkaymak'ı bile gönderip (Denizlispor'a gitti) ses getiren golcü transferleri yaptılar.Bunlar liglerde isim yapmış golcülerdi.
Fethiyespor'un Şampiyonluğunda büyük rol oynayan Ekrem Sarıçam 34 maçta 17 gol atmıştı.
Aydın Çetin'i ise pek çok takımdan tanıyoruz geçen yılı Boluspor'da iyi geçirmedi ancak 2008-2009 sezonunda Giresunspor ile Bank Asya 1.Lig'te 36 maçta 16 gol atarak adından söz ettirmişti.Artık 33 yaşında tecrübeli isim.
Ve Gökhan Kaba.

Gökhan Kaba Alanyaspor'da..

Alanyaspor, Gökhan Kaba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Alanyaspor, 1. liglerin önemli golcüsü Gökhan Kaba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gökhan, “Şampiyonluk yaşamak için Alanyaspor'u tercih ettim” dedi

Onu tanımayan yoktur.Yakın zamanda bizim de kapımızdan dönmüştü.
Hatta o zaman Alanyaspor'lular şu haberi yapmışlardı ; 

Nazilli çıldırdı

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Urfaspor'dan transfer olan Gökhan Kaba'nın maliyeti olan 400 bin TL'yi kendisinin karşılayacağını açıkladı ve futbolcuya imzayı attırdı

  Gökhan Kaba şehre geldi son anda pürüz çıktı ve imza atmadan gitti.Sonra Bucaspor ile anlaştığı haberi geldi.Oradan da son dakikada - muhtemelen para konusunda - pürüz çıkmasıyla ayrıldı ve ertesi gün Alanya'nın yolunu tuttu.
 Acaba Sevgili Alanya'lılar ile kaç paraya anlaştı ? :))
 Bugün şu habere bakıyoruz ki Başkanları maddi sıkıntı ve destek görmediklerini söylüyor :))

Başkan isyan etti

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Sadece yönetim kurulunun oluşturduğu bütçeyle bu iş yürümez. Ödemeler geldi çattı, sürekli kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz ama somut gelişmeler olmalı" dedi.

Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor yönetim kurulunun yaklaşık üç aydır maddi ve manevi üzerine düşeni yapmaya çalıştığını ancak ligin başlamasına bir hafta gibi kısa bir süre kalmasına rağmen  mali anlamda beklenen gelişmelerin bir türlü olmadığını ifade etti. Çavuşoğlu, "Alanyaspor'un büyümesi, 1. lige çıkması somut adımların atılması, mali yönden desteklenmesi ile olur. Bir de futbolda zamanlama saha içinde de, saha dışında da çok önemlidir. Zamanında yapılamayan şeylerin faturası ağır olabilir. Kulübün mali yükü paylaşılmalı, hem de bir an önce paylaşılmalı yoksa kaçan balık büyük olur. Bizler abartılı bütçeler yapmadan hedef koyduk" dedi.
SADECE 15 BİN TL
Alanyaspor yönetim kurulunun bugüne kadar kulübe kendi oluşturduğu bütçeden 600 bin TL ödeme yaptığını ve yapmaya devam etiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Futbolcuların avanslarını Temmuz ayında ödedik. Tesis için çeşitli ödemeler yaptık. Oyuncularımızın Ağustos ve Eylül aylarına ait 500 bin TL'yi aşan peşinat taksitleri var. Bunların ödenmesi için yönetim kurulu ile birlikte tüm Alanya bu yükü  paylaşmalı. Bugüne kadar kulübe sadece Şehmuz Kadıoğlu 5 bin TL, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin 10 bin TL yardım yaptı. Bir de tesis için malzeme veren işadamlarımız oldu. Onun dışında Eylül ayı gelmesine rağmen ortada hiçbir destek yok ama ödeme çok" dedi.


.. Eeee Sevgili Hasan Çavuşoğlu madem bütçen belli ne diye bize 400 milyar'a geldi diye çamur attığın Gökhan Kaba'yı hangi ve kaç paraya alabiliyorsun ?
Daha diğer transferler var.Onları hangi parayla yaptın diye sormazlar mı adama ?

Diğer kayda değer transferleri ;
Pek çok takımda oynayan Süperlig'te bile forma giyen ama hayatımda gördüğüm en kazma stoperlerden olan Koray Çölgeçen (Adanaspor'dan geçen sezon Balıkesirspor'da kiralıktı) 


HAZIRLIK MAÇLARI
DAVRAZ KAMPINDA
Alanyaspor - Al Nahda FC (S.Arabistan 1.Lig takımı) 2-2
Goller : 67 ve 72 Efecan.
Alanyaspor karşılaşmaya kalede Ethem, savunmada Türker, Murat, Adem, Mertgül, orta alanda Gürcan, Mazlum, Yiğit, Burak, İleri ikilide Serhat ve Can 11’iyle başladı. 
İkinci yarıda kalede Haydar, savunmada Alper, Koray, K.Murat, Kerem, orta alanda Caner, Kazım, Timuçin, Mehmet, ileri ikilide Efecan ve Ünal tertibiyle mücadele etti.

Alanyaspor - Denizli Belediyespor : 0-0
Turuncu-Yeşilli takım karşılaşmaya kalede Haydar, savunmada Türker, Koray, Süleyman, Kerem, orta alanda Onur, Kazım, Timuçin, ileri üçlüde Efecan, Ekrem ve Aydın 11 ile  maça başladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Turuncu-Yeşilli takım kalede Ethem, savunmada Alper, Koray, Adem, Mertgül, orta alanda Gürcan, Mazlum, Emre, hücum hattında da Yiğit, Mehmet, Ünal tertibiyle mücadele etti.

BOLU KAMPINDA
Alanyaspor - İnegölspor : 2-0 
Goller : Ekrem ve Aydın Çetin

Alanyaspor  kalede Haydar, savunmada Türker, Koray, Süleyman, Kerem, orta alanda Emre, Onur, Timuçin, ileri üçlüde Ekrem, Efecan ve Aydın onbiriyle başladı.  65’inci dakikadan itibaren ise tüm kadro değişti. Bu dakikadan sonra kalede Ethem, savunmada Alper, Murat, Adem, Mertgül, orta alanda Yiğit, Kazım, Gürcan, Mehmet, ileri ikilide Ünal ve Can, görev yaptı. 

Alanyaspor - Çankırıspor : 2-0
Goller : Burak Uca ve Ekrem
Turuncu - Yeşilli takım ilk yarıda sahada kalede Ethem, savunmada Türker, Adem, Koray, Mertgül, orta alanda Efecan, Kazım, Emre, Onur, ilerde Burak Uca ve Ünal onbiri ile mücadele etti.Karşılaşmanın 5. dakikasında Kazım, 20. dakikasında Türker sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldılar. Bu iki oyuncunun yerine oyuna Alper ve Timuçin dahil oldu. İkinci yarıda Süleyman, Kerem, Gürcan, Ekrem,Aydın, Can, Mehmet, Yiğit de oyuna dahil oldu. 

Alanyaspor - Çorum Belediyespor : 3-3
Goller : Timuçin,Emre,Aydın
Alanyaspor karşılaşmaya genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıkarken maçın son 20 dakikasında oyuncu değişiklikleri yaptı. Birçok as oyuncu ise maçta forma giymedi. Alanyaspor maça kalede Berk, savunmada Alper, Murat, Süleyman, Mertgül, orta alanda Yiğit, Timuçin, Gürcan, Mehmet, ilerde Burak ve Ünal 11'i ile başladı.
3-0 geriye düşmüşler  ama 3-3 beraberliği sağlamışlar.

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Yeni bir takım olmamıza rağmen saha içinde ve saha dışında yakaladığımız uyum, şampiyonluk için doğru yolda olduğumuzu gösteriyor”

Alanyaspor - Aydınspor  : 1-0 
Gol : Dk.86 Koray 
Alanyaspor karşılaşmaya kalede Haydar, savunmada Alper, Koray, Süleyman, Kerem, orta alanda Onur, Emre, Timuçin, ilerde Efecan, Aydın ve Ekrem onibiri ile başladı.Maçın ikinci yarısında oyuna Murat, Adem, Mertgül, Yiğit, Mehmet, Gürcan, Burak ve Ünal dahil oldu.
Karşılaşmanın 86. dakikasında köşe atışından gelen topa iyi yükselen Koray, kafa ile Alanyaspor'un tek sayasını kaydetti. Karşılaşmada sakat olan Kazım ve Türker ile antrenman eksiği olan Gökhan Kaba, forma giymedi.
Sportif Direktör Taner Savut, “Aydınspor gibi güçlü bir ekip karşısında oyunun büyük bölümünde ortaya koyduğumuz performans lig öncesi umut verici” dedi.

 Alanyaspor - Hatayspor : 3-2
Goller : Ünal,Aydın ve Gökhan
Alanyaspor  maça, kalede Ethem, savunmada Alper, Koray, Adem ve Kerem, orta alanda Efecan, Onur, Emre, Ekrem, ilerde Burak ve Ünal onbiri ile başladı. İkinci yarınını ortalarından itibaren ise Adem'in yerine Murat, Efecan'ın yerine Aydın, Burak'ın yerine Yiğit, Emre'nin yerine Gürcan, Ekrem'in yerine Mehmet, Ünal'ın yerine Gökhan Kaba dahil oldu. 

Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan turuncu yeşilli takım Bolu kampını tamamladı. Alanyaspor 2 günlük iznin ardından ligin ilk haftasında oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına pazartesi günü tesislerinde başlayacak. Turuncu - Yeşilliler lig öncesi son hazırlık maçını 1 Eylül Pazar günü Oba Stadı'nda 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor ile yapacak. Futbolculardan Gökhan Kaba ise takımdan bir gün önce Alanya'ya gelecek ve yardımcı antrenör Mustafa Camunak nezaretinde hazırlıklarını sürdürecek.

Tek Gollü Prova 1-0

Alanyaspor, lig öncesi son hazırlık maçında Anadolu Selçukluspor'u ilk yarıda Süleyman'ın kafa golü ile mağlup etti. Her iki takım da bir çok net gol fırsatından yararlanamadı

Lig hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Alanyaspor son hazırlık maçında 2. lig ekiplerinden Anadolu Selçukluspor'u ilk yarıda attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 12'nci dakikasında rakibinden şık bir çalımla sıyrılan Efecan'ın kaleye yakın mesafeden vuruşunda top kaleci Zeki'den döndü. 17'nci dakikada sağ köşeden Emre'nin kullandığı korner atışında rakipleri arasından topa iyi yükselen Süleyman kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 1-0. 22'nci dakikada sağ kanattan gelişen Anadolu Selçukluspor atağında Fikret içeriye ortaladı. Murat Can'ın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İKİ TAKIM DA KAÇIRDI
Alanyaspor'da maçın 2. yarısında oyuna Ekrem'in yerine Burak, Aydın'ın yerine Gürcan, Onur'un yerine Gökhan, Süleyman'ın yerine Adem, Timuçin'in yerine Ünal, Efecan'ın yerine Mehmet, Emre'nin yerine Türker, Koray'ın yerine Murat girdi. 55'inci dakikada sağ kanattan Can'ın ortasında, Murat Can'ın kale alanı içinden yaptığı kafa vuruşunda top auta gitti. 82. dakikada Efecan'ın pasında Ünal kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top kalecide kaldı. 86'ncı dakikada gelişen konuk takım atağında Emre yerden sert vurdu ancak top kaleci Haydar'da kaldı. Karşılaşma Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


NAZİLLİ BELEDİYESPOR 


KULÜP BAŞKANI : DR.HİLMİ VOLAKA

TEKNİK DİREKTÖR : ARMAĞAN TURHAN


TAKIM KADROSU


TRANSFER RAPORU 
  Fatih Özer - Kırklarelispor 
 Mehmet Ersavaş  - Elibol Sandıklıspor (İlk hafta lisansı çıkmamıştı)
İsmail Konuk (Akhisar Belediyespor)

HAZIRLIK MAÇLARI


Nazilli Belediyespor  - Göztepe : 3-0 Fatih Üge,Tufan Zahid,Gökhan Çakır

Nazilli Belediyespor - Kızılcabölükspor : 0-0
Bucaspor - Nazilli Belediyespor : 3-2 Muğdat,Tufan Zahid
Nazilli Belediyespor - Karşıyaka : 2-2 (Sezon Açılış Maçı) Barış,Bora 
Nazilli Belediyespor - Elibol Sandıklıspor : 2-0 Muğdat,Tunç Behram
Denizli Belediyespor - Nazilli Belediyespor : 1-1 Fırat Akyıl
Nazilli Belediyespor - Balçova Belediyespor : 4-1 Muğdat,Tunç,Barış,Şükrü (K.K)
Nazilli Belediyespor - Bodrumspor : 3-1 Caner Hüseyin,Tufan Zahid,Onur Yavaş
Akhisar Belediyespor - Nazilli Belediyespor : 1-1 Aykut Yenen

9 Hazırlık maçında 4 Galibiyet,4 Beraberlik ve 1 Mağlubiyet aldık.

Golcüler : Tufan Zahid ve Muğdat 3 Gol, ve Tunç 2  Gol.
Armağan Hoca geniş kadrodaki tüm oyunculara şans verdi çoğu maçta her iki yarıda iki ayrı 11 bile oynattı.Sevindirici olan bu 9 hazırlık maçında ciddi sakatlık olmamasıydı.
Umarım Armağan Hoca bu maçlarda kafasındaki sistem ve 11 + oyuncular hakkında yeterli fikre sahip olmuştur.

*************************************
ANALİZ

 Alanyaspor bu sezon Şampiyonluk hedefi koydu ve ciddi paralar harcayarak önemli transferler yaptı.Yöneticiler kendi imkanlarıyla 600 bin TL.ödeme yaptıklarını söylüyorlar ve kimseden destek alamadıklarını da ekliyorlar.
  Buna rağmen 20 kişilik bir profesyonel oyuncu kadrosu ile çalışmışlar.
Isparta Davraz ve Bolu'da 26 günlük uzun bir kamp yaptılar.Kampta 7 ve şehirdeki son Anadolu Selçukluspor maçı ile birlikte 8 hazırlık maçı yaptılar.Bunlardan 5'ini kazanıp 3'ün de berabere
kaldılar hiç maç kaybetmediler.

Kadrolarına şöyle bir baktığımızda ; 

KALECİLER
Ethem (29 Yaşında.Geçtiğimiz sezon devre arasında Sarıyer'den geldi sadece 1 maç oynadı)
Haydar Yılmaz (Yeni Transfer.29 Yaşında Kartalspor2dan geldi.)

SAVUNMA

SAĞ BEKLER  :
Türker Toptaş (Yeni Transfer.29 Yaşında.Tepecikspor'dan)
Alper Tursun (20 Yaşında.Geçtiğimiz sezon 14 maç oynadı)

SOL BEKLER  : 
Kerem Gülbahar (Yeni Transfer.29 Yaşında.Balıkesirspor'dan)
Mertgül Çapoğlu (Yeni Transfer.25 Yaşında.Kızılcahamamspor'dan)

STOPERLER
Süleyman Varlık (Yeni Transfer - 31 Yaşında Giresunspor'dan)  
Koray Çölgeçen (Yeni Transfer -28 yaşında  Adanaspor - Balıkesirspor'da kiralıktı) 
Adem Gökçe (30 yaşında.Geçen sezon 25 maç oynadı)
Gökalp Seçal (Yeni Transfer.28 Yaşında.Bandırmaspor'dan)

ORTA SAHA
Orta Saha Orta : Caner Öztel (22 Yaşında)
Orta Saha Sol : Gürcan Gözüm (19 Yaşında.Geçtiğimiz sezon 2 maç oynadı)
Mehmet Resul Memiş (20 Yaşında.)
Mazlum Güneş (20 Yaşında.1 maç oynadı)
Emre Akbaba (Yeni Transfer.21 Yaşında.Antalyaspor'dan Kiralık)

ÖN LİBERO : 
Kazım Dülger (23 Yaşında.Geçtiğimiz sezon 30 maç oynadı.)
Onur Acar (Yeni Transfer.30 Yaşında.Balıkesirspor'dan)

FORVET
KANATLAR
Efecan Karaca (Yeni Transfer.23 Yaşında.Kartalspor'dan.27 maç oynadı)
Timuçin Aşcıgil (Yeni Transfer.27 Yaşında.Kartalspor'dan.18 maç oynadı)
Mehmet Burak Kağan Uça (Yeni Transfer.24 Yaşında.Kanat oyuncusu)

SANTRFORLAR : 
Gökhan Kaba (Yeni Transfer.29 Yaşında.Adanademirspor'dan.13 maç 7 gol)
Aydın Çetin (Yeni Transfer.33 Yaşında.Boluspor'dan)
Ekrem Sarıçam (Yeni Transfer.27 Yaşında.Fethiyespor'dan.17 gol attı.)
Ünal Noyan (20 Yaşında.Geçtiğimiz sezon 26 maçta 6 gol attı)

*  Bu kadro ışığında şu şekilde bir 11 ile çıkacaklarını düşünüyorum.


 * Sağ bek Türker dizindeki sakatlık nedeniyle 3 hafta yok,yerine Alper Tursun oynar.
Arka adalesindeki sakatlığı geçen Ön libero Kazım'ın maç kadrosunda olması bekleniyormuş ama ilk 11'de başlayacağını düşünmüyorum.Onur oynayacaktır ilk 11'de.
 * Ellerinde 4 tane Santrfor var.2 tanesi oynayacak.Ekrem Sarıçam ve Aydın Çetin'in başlayacağını düşünüyorum.Geçen yıldan kalan Ünal Noyan ile takıma 20 gün geç katılan ve hazır olmayan Gökhan Kaba'nın ise yedek bekleyeceğini tahmin ediyorum.

Gökhan Kaba Açık Kapatıyor


Takım arkadaşlarına yaklaşık 20 gün sonra katılan Gökhan Kaba, antrenman eksiğini özel idmanlarla kapatmaya çalışıyor. Tecrübeli futbolcu, "Yavaş yavaş istediğim düzeye geliyorum. Bir iki hafta sonra hedeflenen noktaya geleceğime inanıyorum. Alanyaspor'da müthiş bir birliktelik var, hepimiz bu takımı 1. lige taşımakta kararlıyız" dedi. 


* Bu 11'e göre geçtiğimiz sezonki kadrodan sadece Sağ bek Alper Tursun'un olduğunu görüyoruz.O da yeni transfer Türker Toptaş'ın sakatlığı  nedeniyle forma giyecek.
Tamamen yen bir takım görüyoruz bu da her ne kadar Teknik Direktör Mehmet Altıparmak 'Hazırız'' diyorsa da ben buna inanmıyorum.
  Tabii bu 11'deki oyuncuların tamamına yakını tecrübeli oyuncular.Bu takım olma ve uyum sorunlarının giderilmesinde avantaj oluşturabilir.

Alanya TV Yorumcusu Ali Naci Selbes'te benim düşündüğüm gibi konuşmuş ; 


Program yorumcusu Ali Naci Selbes ise Alanyaspor’un Şampiyonluk için oluşturduğu kadroyu değerlendirdi. Selbes, Alanyaspor’a transfer edilen futbolcuların 2. Lig’in iyi oyuncuları ve üst lig futbolcuları olduğunu söyledi. Kadronun bireysel olarak bakıldığında çok iyi isimlerden oluştuğunu ifade eden Selbes, Anadolu Selçukluspor ile oynanan hazırlık maçında turuncu yeşilli takımın bazı eksiklerinin ortaya çıktığını söyledi. Selbes, “Alanyaspor’un savunmada ve orta alanda eksikleri olduğunu ancak ve henüz kadronun tam oturmadığını gördüğünü belirtti. ''


  Bizim takıma gelince ; 

   Şurada http://nazillisporumuz.blogspot.com/2013/09/nazilli-belediyespor-2013-2014-sezonu.html
takımımızı daha ayrıntılı analiz etmiştik.
Şöyle bir 11 ile çıkacağımızı tahmin ediyorum

 *Gökhan'ın yanında Mehmet Taş defansif açıdan daha iyi olabilirdi benim düşüncem ama hoca Samet Bülbül'ü tercih edecek sanırım.
* İlk 11'imiz de 8 oyuncumuz geçtiğimiz sezondan.Bu da büyük bir avantaj.
* Sağ bek'te orijinal sağ bekimiz yok Hüseyin Akoğlu orta sahadan devşirme sağ bek olarak oynayacak sanırım ama elinden geleni yapar.Onlar da da asıl sağ bekleri Türker yok yedeği Alper Tursun oynayacak.O yüzden iki takımın da Sağ bek mevkii sıkıntılı.
* Armağan Hoca'nın dediği gibi bu maça ''Puan ve Puanlar hedefi'' ile çıkıyoruz.
Alanyaspor Şampiyonluk adaylarından biriyse (Şu anda öyle gözüküyor ama sezonun devamında bunu değişeceğini düşünüyorum.Daha sezon başlamadan baş gösteren maddi sıkıntı ve kadro derinlikleri ileride sorun yaratacaktır) bu yarıştaki rakibine deplasmanda kaybetmeden sezona başlamakta iyidir.
  O yüzden en az 1 puan diyorum ve kaybetmeden döneceğimizi tahmin ediyorum.
Galibiyet olursa tabii çok çok iyi bir avantaj olur.
* Takım halinde iyi oynamalıyız o yüzden kilit isim/isimler şunlar olabilir demiyorum ancak 
Muğdat'tan tabii çok şey bekliyoruz gene.
* Rakibin yeni ve oturmamış bir takım olması avantajımız.
Defans ve orta sahada sıkıntıları oldukları söyleniyor.
Bence de Sağ bek Alper ve Stoper Koray da problem yaşayacaklardır.
Orta saha ortasında da Ön libero Onur ve Emre tam oturmuş değil.
Sağ kanat Efecan'a da dikkat etmek lazım.
Santrfor Ekrem Sarıçam'a yalnız Yusuf ve Bora'nın veya Hasan'ın çok dikkat etmesi gerekiyor. 
* Maçın Saat 16:00'da ve sıcak bir bölgede oynanacak olması da futbolu etkileyecektir.

Meteorolojiye göre maç saatinde hava sıcaklığı 33 derece, nem oranı ise yüzde 63 olacak. Güneşte hissedilen sıcaklığın ise 38 derece olacağı bildirildi. 

15 Bin seyirci kapasiteli UEFA standartlarına uygun denilen Oba Stadında ışıklandırma var fakat jeneratör gücünün yetersiz olmasından maçlar gece oynanamıyor.

Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, son derece önemli olan Nazilli maçı için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yapmadıklarını belirterek, “Başvursak da izin alamayız. Federasyon statlarda şehir şebekesiyle gece maçı oynatmıyor. Maçın jeneratörle oynanması gerekiyor. Oba Stadı'nın jeneratörü ise 90 dakikalık maçı kaldırmıyor” dedi


* Alanya gibi turistik bir  belde de Oba Stadı'nın yolunun hala asfaltlanmaması da ayrı bir garabet.
Tozu Yine Yutarız

Taraftar Oba Stadyumu yolunu asfaltlamayan yetkililere mesaj gönderdi.

Alanyalı futbolseverler defalarca söz verilmesine rağmen Oba Stadyumu yolunu asfaltlamayan yetkililere mesaj gönderdiler. Futbolseverler, "Artık kimsenin sözüne inancımız kalmadı. Liglerin başlamasına bir hafta kaldı ama hala asfalta bir çözüm bulunamadı. Yaylalarda evlere özel asfalt yapılıyor ama binlerce insanın gelip geçtiği bir yol asfaltlanmıyor. Olsun, bu tozu biz yine yutarız, maçımıza gideriz" dediler. 
http://www.yenialanya.com/spor/tozu-yine-yutariz-h74055.html

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bu zorlu maç öncesi tüm futbolseverleri Oba Stadyumu’na davet etti. Çavuşoğlu, "Ligin ilk maçında tüm Alanya takımın yanında olmalı. Bu sezon takımın iyi bir yerde olması için çok çaba sarf ettik. Hedefimiz 1. Lig, buna ulaşmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz”

Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, takım halinde başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti. Savut, "Teknik heyet, futbolcular ve tüm görevliler olarak 34 haftalık uzun lig maratonunda takımın şampiyon olacağına inanıyoruz. Takım yavaş yavaş istenilen düzeye doğru ilerliyor. Bazen iyi oynayarak, bazen de iyi mücadele ederek maçlar kazanacağız. Önemli olan herkesin bu davaya inanması ve sonuna kadar mücadele etmesidir. Pazar günü ligin ilk maçında tüm futbolseverleri yanımızda görmek istiyoruz"

* Öte yandan Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Alanyaspor formasına reklam bulamadı.

Alanyaspor'un forma, şort ve forma sırt reklamları boş kaldı.

 Liglerin başlamasına bir hafta kala Alanyaspor'un forma, şort ve forma sırt reklamları boş kaldı. Son iki sezondur Alanyaspor'a forma sponsoru olan Aydoğan A.Ş. (Gold City) kararsız kaldı. Alanyaspor yönetim kurulu, kulübe forma sponsoru bulmak için araştırmalara başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da Alanyaspor'a forma reklamı bulmak için çalışmalar yaptığını söyledi.

* Takımımız ise bugün öğleden sonra Alanya'da olacak ve Gold City'de kampa girecekti.
2 gün önceden gitmemiz de iyi bir durum.
* Takımımıza Başarılar diliyorum.
İYİ BAŞLAYALIM SONU İYİ OLSUN İNŞAALLAH.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder