7 Ekim 2021 Perşembe

2.LİG BEYAZ GRUP 6.HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ !!!

6.HAFTANIN SONUÇLARI
PUAN DURUMU
7.HAFTANIN PROGRAMI
GOL KRALLIĞI 

MAÇLARIN DEĞERLENDİRMESİ
Uşakspor Cumartesi günü Konya da aldığı 5-1 lik ağır yenilginin ardından Teknik Direktör Serkan Afacan ile yolların ayrılmasından sonra yeni hoca Veli Özdemir ile çıktığı bu maçtan 69.dk.da Onurcan Güler in golü ile 3 puanla ayrılmış.
Erzincan ise Cumartesi günü sürpriz bir şekilde pahalı ve güçlü Pendik i 1-0 yenmenin morali ile geldiği bu deplasmandan eli boş dönmüş.
Erzincan da Sefa Akgün 82.dk.da Kırmızı kart görmüş.
Uşakspor da Konya da forvet olarak Yasin Ozan 11 de,Tayyip Kanarya yedeğe çekilmişti,bu maçta yeni hoca ikisini birlikte oynatmış.
Pazar günü Uşakspor ligin faavorilerinden zorlu Tarsus deplasmanına gidiyor.
Erzincan ise Kırşehir i konuk edecek.
6 maçta 3 gol ile ligin en az gol atan takımı hüviyetindeler.
Pendik e ilk yenilgisini tattırdıkları maçta gol Oktay Balcı dan gelmişti.
MAÇIN ÖZETİ
Ankara DS da işler iyi gitmiyor.
Cumartesi günü Kastamonuspor dan dolayı BAY dılar,dinlenik çıktıkları bu maçta Nazilli yi 2-1 yenerek gelen moralli ama yorgun Zonguldak karşısında 2 kez yenik duruma düşerek beraberliği zor kurtarmışlar.2-1 öne geçtikten hemen sonra karşı karşıya 3.golü atamamış Zonguldak.
Zonguldak yine en etkili oyuncuları Ercüment Eray Ataklı dan yoksun çıktığı maçta 20.dk.da Şahinali Terzi ile öne geçmiş,Serdar Eylik 54 te bu gole cevap vermiş.
Zonguldak 64 te Fatih Bektaş ile bir kez daha öne geçmiş,Ankara DS 81 de Mücahit Can Akçay ile eşitliği yakalamış.
Zonguldak 64 te Atilla Yıldırım ın yerine giren diğer forvet Berat Vardar ile önemli gol pozisyonlarını değerlendirememiş.
Ankara DS 1.Lig hedefi ile çıktıkları yolda 4 maçta 5 puanla 16.sıradalar.
Teknik Direktör Ersin Aka için Çanlar çalıyor.
Zonguldak ise Şenol Demir ile 3 maçta 7 puan alarak 6 maçta 7 puanla 9.sırada.
Pazar günü Ankara ekibi Buca ya giderken,Zonguldak Eskişehir i ağırlayacak.

İLK YARI
Evsahibi ekip istikrarsız bir görüntü sergiliyor.
Bu maçı alsalardı Lider olacaklardı.
Önce kendi evinde Zonguldak a kaybettiler,Cumartesi Buca yı İzmir de yendiler ve bu maçta yine evlerinde kaybetmişler.
Üstelik 64.dk.da 1-0 öne geçmişler ama 66 ve 75 te Mustafa Apardı nın 2 golüne engel olamamışlar.
Her iki takımdan Can Muhammet Vural ve Çağrı Yağız Yasak Maç sonunda Kırmızı kart görmüşler.
Konya ekibi Pendik yenilgisinden sonra Teknik Direktör Hakan Ünal ile yollarını ayırmıştı.Altyapı hocalarından Devriş Deniz ile çıktıkları ilk maçta Uşak ı 5-1 yenerek buraya gelmişlerdi.Maçın tamamını izleyemedim ancak linkten gollerine baktım.Mustafa Apardı ilk gol de Ahmet Önay ın araya pasında Kaleciyi de çalımlayarak ve 2.gol de defans arkasına atılan toplardan 2 gol bulmuş.
Devriş Deniz: "Şansı iyi değerlendirdim, kalmayı hak ediyorum" 
1922 Konyaspor ile çıktığı 2 maçta 2 galibiyet alarak yeşil-beyazlı takımı alt sıralardan uzaklaştıran teknik direktör Devriş Deniz, takımda kalmayı hak ettiğini belirterek, “Bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Kendimizi de kanıtlamış ve görmüş olduk.
FATİH ŞEKER 
İlk 4 haftada 2 puan alabilen Karatay Termal 1922 Konyaspor, teknik direktör değişiminin ardından son 2 haftada 2 galibiyetle çıkışa geçti. Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Devriş Deniz idaresinde önce sahasında Uşakspor’u 5-1 mağlup etti, son olarak da deplasmanda şampiyonluk adaylarından Kırşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. 
Yavru Kartal’da durumu henüz kesinlik kazanmayan teknik direktör Devriş Deniz, Anadolu’da Bugün’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Göreve geldikten sonra takımda bazı dokunuşlar yaptıklarını kaydeden Deniz, “Oyuncuların istek ve arzusu ile psikolojik durumlarını düzelttik. Mental olarak takımı yukarı çektik. Oyun yapısında biraz değişiklik yaptık. Takımın hücumsal anlamda daha iyi duruma gelmesi adına bazı dokunuşlar yaptık. Bu da bize olumlu cevap verdi ve iyi sonuçlar geldi. Takımı zaten tanıyordum ve takım hakkında bilgilerim vardı. İç saha ve deplasmanda her maçına gittim. Takımla da frekansımız tuttu. Organ nakli gibi oldu” dedi. 
NAZİLLİ’Yİ YENERSEK HEDEF PLAY-OFF OLUR 
Kırşehir galibiyetini değerlendiren 50 yaşındaki teknik adam, şunları söyledi: “Çok zor bir maça çıkacağımızı biliyorduk. Kırşehir bizi yenseydi lider olacaktı. Tempolu, mücadele gücü yüksek, kora kor bir maç oldu. Bizim başladığımız ve devamında oyuna attığımız isimler katkı sağladı. Oyuncularım çok istekli ve arzuluydu. Önemli bir galibiyet. En büyük sevinçlerimizden biri de genç bir takımla 1-0 geriye düşüp maçı lehimize çevirmemiz oldu. Daha önceki maçlarda geriye düşünce moral olarak düşüp maçı çeviremiyordu. Genç oyuncularımız yavaş yavaş ligin sertliğine alışıyor. Gelişime açık oyuncular. Oyuncularımızın sadece özgüven ve oynatılmaya ihtiyacı var. Bu haftaki Nazilli maçını alırsak artık hedefimiz play-off olur, yukarılara oynarız. Eşik maçı olabilir bizim adımıza.
” ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRDİM ''
Takımda kalmayı hak ettiğini belirten Devriş Deniz, “1922 Konyaspor’da daha önce de çalıştım. Salih Eken hocanın yardımcılığını yaptım. Ligi ve oyun formatlarını biliyorum. Bu benim için büyük avantaj. Böyle bir yetki almak bizim için de iyi oldu. Bize ihtiyaç vardı ve göreve geldik. Böyle bir şans verildiği için memnun oldum ve keyif aldım. Bu konuda müteşekkirim. Çok teşekkür ediyorum. Bu şansı da iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Kendimizi de kanıtlamış ve görmüş olduk. Takımda kalmayı hak ettim ama yönetimin vereceği karara da saygılıyım. Ben bana verilen görevi yapmaya çalışıyorum. Bekliyorum şuan. Başarılı bir teknik direktör olarak Konya futboluna ve Türk futboluna hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 
AHMET ÖNAY VE CAN DEMİR BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLIYOR 
Takım kaptanları Ahmet Önay ve Can Demir Aktav’ı takım için önemine vurgu yapan Deniz, “İkisi de takımın belkemiği. Çok büyük destek veriyorlar hem şahsıma hem de takım içi birlikteliğine. Takımın bütünlüğünü sağlıyorlar. Hem ağabeyliklerini yapıyorlar hem de oynadıkları futbolla örnek gösterilecek durumdalar” şeklinde görüş belirtti. 
MUSTAFA APARDI'DAN BEKLENTİ BÜYÜK 
Son 2 karşılaşmada 3 gol atan 23 yaşındaki forvet Mustafa Apardı hakkında da görüşlerini paylaşan deneyimli teknik adam, “genç ve gelecek vadeden bir oyuncu. Bonservis bizde. inşallah Konyaspor seviyesinde oynayabilecek bir oyuncu haline getirebiliriz.Beklentimiz yüksek Mustafa dan '' değerlendirmesinde bulundu.

http://www.anadoludabugunspor.com/devris-deniz-sansi-iyi-degerlendirdim-kalmayi-hak-ediyorum-62885h.htm

MAÇIN ÖZETİ
MAÇIN HİKAYESİ
Grubun iki ağır favorisinin Haftanın Maçında ev sahibi ekip gülmüş ama enteresan bir maç olmuş.Tarsus iki kez öne geçmiş ki bu goller de Pendik defansının amatörce hataları vardı.İkinci yarı başında Pendik in Golcüsü Serdar Deliktaş tehlikeli hareket sonucu ikinci sarı kart tan Kırmızı kart görmüş 48 de.
Bu dakikadan sonra ibrenin tamamen Tarsus lehine dönmesi beklenirken ki 
sanırım Sinan Kurumuş idi yakın mesafeden vuruşu direkten dönmüş ve 1-3 olacak maç oradan dönmüş,64 te Zahit Fındık ve 88 de Serdar Cansu nun golleri 
6 puanlık maçı Pendik e kazandırmış.
1-2 den sonra Tarsus un oyunu tutamaması,yedikleri 2.gol bomboş gidip aşırdı Zahit Fındık.
Yani bu kadar pahalı ve iyi kadroların bu kadar basit,amatörce defans hataları inanılmaz.
Pendik Teknik Direktörü Levent Devrim in rahatsızlığı olmuş,1 hafta sonra sonucu belli olacakmış.İnşaallah bir şey çıkmaz.Geçmiş Olsun diyorum.


Pendikspor Cumartesi günü Erzincan da kötü oynayarak sürpriz bir yenilgi almıştı.
Pazar günü Isparta deplasmanına gidiyorlar.Zor maç.
Tarsus ise Akhisar ı zor yenmişti.Pazar günü Uşakspor geliyor.
Tarsus taraftarı Sinan Kurumuş un alternatifine bakın Artun ve Hüseyin diyorlar.
Nasıl gülsem bilemedim bu kadar şımarıklığa :)
Tarsus için bu maç büyük psikolojik yıkım.
2-1 öndesin ve rakibin 1 devre Golcüsünden yoksun ve 3-2 yeniliyorsun.

Naz Naz Tek Attı 3 Puanı Kaptı : 1-0 !!!

İLK YARI
İKİNCİ YARI
Akhisar Cumartesi günü Tarsus ta tartışmalı bir penaltı golü ile mağlup dönmüştü.
Isparta ise BAY geçmişti.Daha hazır ve dinlenik çıktığı deplasmandan Golcüsü Burak Aydın ın 67.dk.daki golü ile 3 Altın Puan ile dönmüşler.
Bu galibiyetle 5 maçta 11 Puanla 4.sıraya yükseldiler ve Pazar günü Lider Pendik'i ağırlıyorlar.Bakalım Tarsus tan sonra Pendik i de yenebilecekler mi ?

TEKNİK PATRON SÖYLEYİCİ; “TAKIMDA SİSTEM HER GEÇEN GÜN OTURUYOR”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, dün akşam Akhisar İlçe Stadyumunda yaptıkları Akhisarspor maçını değerlendirdi. Teknik Patron Söyleyici, takımım tüm yönleriyle etkili bir oyun ortaya koyduğunu, bundan son derece memnuniyet duyduğunu söyledi. Söyleyici; “Sezon başından bu yana takımda bir sistem oturtmaya çalışıyorum. Evet, oturtmaya çalıştığım bu sistem takımda her geçen gün daha da bir ilerleme kaydediyoruz. Akhisarspor maçında da futbolcularım sistemi en iyi şekilde uygulananın gayreti içinde oldular ve rakibimize göre üstün bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmasını bildik.
“HİÇBİR ZAMAN OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPMADIK”
Bilindiği gibi, Akhisarspor daha iki sezon öncesine kadar Süper Ligdeydi. Dolayısıyla, süper lig görmüş bir takımla karşılaşıyorsunuz. Maçtan önce maçın zor geçeceğini biliyorduk. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık ve kazandık. Evet belki ilk yarıda aradığımız golü bulamadık. Ancak, hiçbir zaman oyun disiplininden kopmadan kontrollü oynayarak maçı dominize ettik. Bu maçta gol ikinci yarıda geldi. Fark etmez. Önemli olan maçın sonunda galip olabilmektir. Neticede 90 dakika sonunda istediğimiz üç puanı aldık. Futbolcularımı ortaya koydukları futboldan ve oyundan dolayı kutluyorum” dedi.
“O MAÇI UNUTTUK ŞİMDİ PENDİKSPOR’A ODAKLANDIK”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, takımın her geçen hafta biraz daha istediği noktaya gelmeye başladığını da vurgulayarak; “Akhisarspor maçında da üstün oynayıp rakibimizi mağlup etmeyi başardık. Ancak, Akhisar galibiyetinin sevinci bizim için maçın oynandığı gündür. Artık o maçı unuttuk ve şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz ve Pazar günü evimizde oynayacağımız Pendikspor’a odaklandık. Pendikspor’u da yenerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.
“TARAFTARLARIMIZI STADYUMA BEKLİYORUM”  
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, değerlendirmenin sonunda ise, taraftarların bir takım için 12. Adam olduğunu ve kendileri için taraftarların desteğinin son derece önemli olduğunu belirterek, Pazar günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Pendikspor maçında tribünlerin tıklım tıklım dolmasını istedi.
Akhisar ilk kez üst üste 2 maç kaybetmiş oldu.
6 maçta 7 puanla 12.sıradalar.
7.Haftayı BAY geçiyorlar.
İLK YARI
İKİNCİ YARI
Pazarspor Fırtınası esmeye devam ediyor.
Şahinler Şampiyonluk favorilerinden Şanlıurfa yı da deplasmanda geçtiler.
Cumartesi günü de sahalarında Karacabey i 1-0 yenmişlerdi.
Karacabey maçında Hakan Aydın 1.dk.da atmıştı,bu maçta +7 dk.uzatmanın +1.dk.sında Kadir Kaan Yurdakul altın golü atmış.
Çift maç haftasını 2/2 ile geçip 6 maçta 12 puanla 2.sıraya yerleştiler.
Nazillispor'a yenildikten sonra 4/4 yaptılar.
Ev sahibi ekip Cumartesi günü Kırklareli deplasmanından 2-2 ile dönmüştü.
Yeni hocası Serdar Bozkurt ilk maçında bu maç ile çıkmıştı.
Özgürcan Özcan ın 2 golü yetmemişti.
Mutlak kazanmaları gereken bu maçı kaybettiler ve 5 maçta 8 puanla 8.sırada kaldılar.Pazar günü Amed deplasmanındalar.
MAÇIN GOLLERİ 
1.GOL : DK.51 BERK ALİ NİZAM
2.GOL : DK.90+7 ENES KARAKUŞ
Ev sahibi ekip 4/0 (3M,1B) ile başladıktan sonra bu maçtan 1 gün önce Teknik Direktör İbrahim Cezayir ile yolları ayırmış  ve bu maça hocasız çıkmıştı.
Enteresan bir maç olmuş.
Ev sahibi ekip 51.dk.da Berk Ali Nizam ın ilginç golü ile öne geçmiş.
A.Sportif 90+2 de Çağatay Yılmaz ile eşitliği yakalayıp 1 puanla dönüyoruz derken 90+7 de duran toptan doğan karambolden Karacabey Enes Karakuş ile ilk galibiyetlerini getiren golü atmış.
Karacabey Pazar gününü BAY geçerken,Amed Sportif Şanlıurfa yı ağırlayacak.

HAFTANIN NOTLARI: 

*8 Maçta 4 Deplasman,2 ev sahibi takımı kazanırken,2 maç berabere bitti.

*Kırklarelispor ve hakları dondurulan Eskişehirspor BAY takımdılar.

*8 Maçta 19 gol atıldı.

*8 Maçta 47 Sarı,5 Kırmızı Kart gösterildi.

Akhisar - Isparta 32 maçında Hakem Ozan Ergün 9 Sarı (5+4) kart gösterdi.

*İlk 6 Haftada 7 Takımda Teknik Direktör Değişiklikleri Oldu :  

1922 Konya : Hakan Ünal - Devriş Deniz

Şanlıurfaspor : Gürses Kılıç - Serdar Bozkurt

Zonguldak Kömürspor : Cafer Aydın - Şenol Demir

1928 Bucaspor : Uğur Balcıoğlu - Tolga Doğantez

Tarsus İdman Yurdu : Ergün Penbe - Hüseyin Kalpar

Uşakspor : Serkan Afacan - Veli Özdemir

Karacabey Belediyespor : İbrahim Cezayir

*Kırklarelispor : Bilgin Erdem (*1 Hafta gitti,geldi.)

HAFTANIN TAKIMLARI

1922 KONYASPOR 

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRLERİ

DEVRİŞ DENİZ (1922 KONYASPOR)

HAFTANIN FUTBOLCULARI

MUSTAFA APARDI (1922 KONYASPOR)

-GRUBUN ''EN'LERİ''
- En Fazla Galibiyet : (4) Pendik,Pazar,Amed
- En Az Galibiyet : (1) Kırklareli,Karacabey,Ankara DS,Erzincan,Eskişehir
- En Fazla Mağlubiyet : (3) Akhisar,Uşak,Zonguldak,Buca,Karacabey,Ankara DS,Erzincan,Eskişehir
- En Az Mağlubiyet :(0) Isparta
- En Fazla Beraberlik : (2) Isparta,Konya,Şanlıurfa,Kırklareli
- En Az Beraberlik (0) : Pendik,Pazar,Amed,Nazilli,Kırşehir,Uşak
- En Çok Gol Atan Takım : (11) Pazar
- En Az Gol Atan Takım : (2) Erzincan
- En Çok Gol Yiyen Takım : (12) Eskişehir
- En Az Gol Yiyen Takım :  (2) Isparta

SARI KART CEZALILARI : 

4 SARI KART : 

Volkan Kılıç (Kırşehir Belediyespor)

Buğra Çağlıyan (Eskişehirspor)

KIRMIZI KARTLAR : 

Dk.82 Sefa Akgün (Erzincan)

Maç Sonrası Can Muhammet Vural (Kırşehir)

Maç Sonrası Çağrı Yağız Yasak (1922 Konya)

Dk.48 Serdar Deliktaş (Pendik)

Dk.77 Mustafa Hüseyin Seyhan (Buca 1928)

KENDİ KALESİNE GOL : 

Yok

KAÇAN PENALTI : 

Yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder