15 Ağustos 2020 Cumartesi

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 2015 - 2016 !!!

KULÜP BAŞKANIMIZ : 

NURETTİN ÖZKAT

TEKNİK DİREKTÖRLERİMİZ : 

AHMET KAZIM ERTEM

*23.11.2015 de İstifa etti.
MURAT ANGIN

*3 Maç
ALADDİN DEMİRÖZÜ

*11.12.2015-26.02.2016
CÜNEYT BİÇER

TAKIM KADROMUZ : 

SEZONUN ÖZETİ : 

''FEDA ve YAPILANMA'' Sezonu olarak adlandırılan bir önceki sezonu neredeyse Play Off'a kalarak bitiriyorduk.
Bu sezona ise
''HEDEF ÜST LİG'' olarak başladık.
Ahmet Kazım Ertem hoca ile yola devam dedik.

TRANSFER RAPORU
GELENLER :
Zafer Özden (Samsunspor),Fatih Üge (Forvet-Körfez İskenderunspor),Emre İşciler (Sağ kanat - Turgutluspor),Yüksel Kayaalp (Sağ bek - Altay),Mehmet Fuat Gölbaşı (Santrfor - Kahramanmaraş BBSK),Metin Uçar (Kaleci - Hacettepe),Yılmaz Özeren (Orta Saha-İnegölspor),Nuh Aşkın (Stoper-Pazarspor),Mustafa Cevret (Forvet arkası Sivas 4 Eylül Belediyespor) *Gönderildi,Cantuğ Temel (Kaleci-Akhisar Belediyespor) * Gönderildi.Adem Gökçe (Stoper-Alanyaspor),Mutlu İlengöz (Sol bek,Sol Kanat -Tokatspor),Caner Yılmaz (Orta Saha Hacettepe),Ahmet Güven (Bugsaş) * Gönderildi.Sabri Turgut (Stoper Fethiyespor),Ömer Yalçın (Santrfor Turgutluspor),Gökhan Erdoğan (Sol kanat - Ankaragücü),Ali Uçkulak Kaleci -Erzin Belediyespor),Ertan Koç (Forvet - Forvet arkası),Halil Zeybek (Kanat,forvet arkası-Hatayspor),Gökhan Demir (Santrfor-Tokatspor),Murat Tosun(Forvet-Kartalspor),Osman Kurtuldu (Kaleci-Sarıyer),Ramazan Işık (Sağ bek-Göztepe),Uğur Çiçek (Altyapı),Serkan Güler (Altyapı),

GİDENLER :
Bora Yelken (Keçiörengücü),Tufan Zahid Arslan (Tepecikspor),Sofu Baykal (Ankara Demirspor),Lider Koç (Tuzlaspor),Emin Yalın (Kırklarelispor),Eren Açıkgöz (Ümraniyespor),Barış Kol (Tirespor 1922),Abdullah Temircan,Fatih Gültekin (Ofspor),Gurur Yazar (Ankara Demirspor),Sedat Debreli (Kırklarelispor),Onur Yavaş (Kızılcabölükspor),Mustafa Acar (Ç.Madran),İbrahim Karaca (Düzcespor),Erdi Zengin (İnegölspor),Ahmet Gökhan Güney (Maltepespor), Hüseyin Akoğlu (Kırklarelispor),Osman Doğru (Kiralık-Ç.Madran,Pazarspor), Mehmet Fuat Gölbaşı (Etimesgut Bld.),Caner Yılmaz (Kiralık Pazarspor),Adem Gökçe (Sivas Bld.),Gökhan Erdoğan (Kiralık Darıca GB),Ertan Koç(Erzurum BŞB.),Halil Çelik (Kastamonu),Ali Uçkulak ,Ömer Yalçın,Gökhan Demir,Yasin Yener,Caner Hüseyin Bağ,Osman Kurtuldu

NOT : 26 oyuncu transfer edildi sonradan gönderilenler dahil ve içlerinde transfer edilenler dahil olmak üzere 30 futbolcu kiralık ve temelli gönderildi.

Maalesef Ahmet Kazım Ertem ve futbolcular arasındaki iletişim sorunları (geçen sezon da vardı aslında),transfer döneminde geçen sezon Golcü sorunumuzu görmemize rağmen bu sorunu gideremeden sezona girme, şanssızlıklar, beceriksizlikler (5 penaltı kaçırdık 7 puana mal oldu),2 maç seyircisiz ceza v.b. nedenlerle ilk devreyi başarısız bitirdik.
17 Maçta 4 Galibiyet,9 Beraberlik,4 Mağlubiyet,18 Gol atıp,17 gol yiyip topladığımız 21 Puanla 11.sırada bitirdik.

Halbuki geçen sezon aynı dönemde 17 Maçta 7 Galibiyet,7 Beraberlik ve 5 Mağlubiyet.21 Gol atıp 17 Gol yiyerek topladığımız 26 puanla Play Off hattının 1 puan gerisinde 6.sırada tamamlamıştık.
Ligin tersine Ziraat Türkiye Kupasında ise ''Gruplara kalarak'' Başarılı olduk.
Geçen sezon ise tam tersi idi ''Lig de Başarılı olup,ZTK'da Çankırıspor'a elenerek Başarısız olmuştuk ''

Ahmet Kazım Ertem ile yollar 13.Hafta sonunda ayrıldı.
Murat Angın hocamız ile 2 lig (Menemen 2-3,Sarıyer deplasmanı 0-0 ve Kupada Göztepe'yi deplasmanda 2-1 (Sonra cezalı oyuncu oynattıkları için 3-0 Hükmen) yenerek Gruplara kaldık.
(2.Eleme turunda Cizre'yi deplasmanda 2-1 yenmiştik.)

16.Hafta Bugsaş (3-1) maçında Alaaddin Demirözü ile başladık.

17.ve İlk yarının son maçında Hatay'ı deplasmanda 1-0 yendik.
Alaaddin Demirözü 2/2 ile çok iyi başlamıştı.
Kupada Trabzonspor'a 0-2 yenildik.Adanaspor'a deplasmanda 2-1 yenildik.

İkinci devre ; Alaaddin Demirözü ile işler umduğumuz gibi gitmedi 23.Hafta 0-1'lik Bandırma maçından sonra yollar ayrıldı.
24.Hafta Orduspor (3-0) maçı ile Cüneyt Biçer göreve başladı ve son 11 maç görev yaptı.

Sezonu 4 TD Ahmet Kazım Ertem,Murat Angın,Alaaddin Demirözü,Cüneyt Biçer ile 34 maçta 48 puan toplayarak 8.tamamladık.
ZTK da 2.eleme turunda Cizrespor'u 1-2,3.eleme turunda Göztepe'yi 0-3 yenerek gruplara kaldık. Trabzonspor,Gaziantepspor ve Adanaspor'un yer aldığı F grubunu 1 puanla 4.bitirdik.

Yani bu kez lig de başarılı olamadık kupada başarılı olduk diyebiliriz.
En Golcü Oyuncularımız Fatih Üge 10 Gol,Caner Hüseyin Bağ 8 Gol,6 Asist

Cüneyt Biçer döneminde,herhangi bir iddiamızın olmamasının da etkisi ile Özkaynak yapılı fazla sayıda oyuncu oynatmıştık,bu da önemli bir not idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder