7 Ağustos 2020 Cuma

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 2012 - 2013 !!!

KULÜP BAŞKANLARIMIZ :

VAHİT AYSAN

*KASIM 2012 de İstifa etti.

HİLMİ VOLAKA

TEKNİK DİREKTÖRLERİMİZ : 

MUSTAFA CEVİZ

*7.Hafta 27.10.2012 de İstifa etti.
CÜNEYT BİÇER

*28.10.2012-15.03.2013

AKİF KAYA

15.03.2013-31.05.2013

TAKIM KADROMUZ : 

SEZONUN ÖZETİ : 
  2.Lig'teki ilk sezonumuza aynı Başkan ve aynı teknik ekip ile başladık ancak işler istediğimiz gibi gitmeyince sezon içinde değişiklikler oldu.
 İlk 7 Haftada sadece 2 Galibiyet alabilince Mustafa Ceviz ile yollar ayrıldı.

Mustafa Ceviz İstifa Etti !!!!

Nazilli Belediyespor, kendi sahasında Hatayspor'la berabere kaldığı maçın ardından teknik direktörü Mustafa Ceviz istifa etti.

Önceki sezon devre arasında göreve gelen, geçen sezon siyah-beyazlı ekibi 3. Lig'de şampiyon yaparak 2. Lig'e taşıyan Mustafa Ceviz, 1-1 sona eren Hatay maçının sonrası istifasını açıklarken, "Ayrılma kararımı maçtan önce vermiştim. Kazansaydık bile bırakacaktım" diye konuştu.
Yerine 8.Hafta Pendik maçı ile birlikte Cüneyt Biçer göreve başladı.

Nazilli yeni hocasını buldu!

Pendik maçını deplasmanda 1-0 kaybettik ancak ondan sonraki 3 maçı üst üste
kazandık.Kahramanmaraş'ı 2-0,deplasmanda Sakaryaspor'u 4-1 ve Giresunspor'u 1-0 yenerek biraz toparlandık ancak daha sonra istikrarsız sonuçlar aldık.
Devreyi Lider Polatlı Bugsaş'ın 7 puan gerisinde 24 puanla 8.bitirdik.
İkinci devreye Mert Kaytankaş,Muzaffer Taşkın,Mustafa Aydoğdu,Kemal Okyay,
Hüseyin Akoğlu ve sezon başında Erzincan Refahiye ye giden Fatih Üge'nin geri
dönmesi ile 6 takviye ile başladık.
 Sezon başında da Fatih Üge ve İBB ye giden Hakan Canbazoğlu hariç Şampiyon kadroyu korumuş üstüne takviyeler yapmıştık.
*Geçen sezon 12 Gol İle En Çok Gol Atan Oyuncumuz Olan Fatih Üge'nin
satılması çok ilginç tabii.21 Yaşında gözde olunca Fatih in de bazı disiplinsizlikleri olmuştu ancak süreci iyi yönetebilirlerdi.

Nazilli Belediyespor'da şok istifa..

Vahit Aysan, yaptığı yazılı açıklamada, istifasının, görevi bırakan teknik direktör Mustafa Ceviz ile ilgili olmadığını söyledi. 
Aysan, açıklamasında şunları kaydetti: 
''Takımımızın istikrarı yakalaması için istifamı sundum. Bu takım, benim başkanlığımda şampiyon oldu. Şampiyon olduktan sonra da 2. Lig'de iyi bir takım kurduk. Ben, takımımızın play-off mücadelesi yaparak, bir üst lige yükseleceğine olan inancımı koruyorum. Bunun da kulübümüzün çok iyi yönetilmesi ile gerçekleşeceğine inanıyorum. Kulübümüz iyi yönetildiği sürece, büyük başarılara imza atacaktır. Kulübümüzün borcu yok denecek kadar azdır.'' 
ajansspor com
 İkinci devreye Tepecik'i deplasmanda 2-1 ve sahamızda Turgutluspor'u 3-1 yenerek 2/2 ile çok iyi başlangıç yapmıştık ancak daha sonra işler kötü gitti,üst
üste kötü sonuçlar aldık,4 maç kazanamadık 2 mağlubiyet,2 beraberlik.
Cüneyt Hoca arayışlara girdi ve çok sürpriz bir karar ile Hatay deplasman maçında Muğdat'ı yedek bırakarak çıktı,0-0 lık sonucun ardından bu kriz Cüneyt Hocanın sonu oldu ve yollar ayrıldı.
 26.Haftada Son 9 Maç göreve eski futbolcularımzdan ve Alt yapı Hocalarımızdan Akif Kaya getirildi.9 maçta 6 galibiyet,2 beraberlik ve sadece Tarsus İ.Y. deplasmanında kayıpla 6.bitirdik.Başarılı bir dönemdi.
30.Hafta farkı 50-46 4 puana kadar indirmiştik ama Tarsus İ.Y.deplasmanındaki
3-0 lık mağlubiyet maalesef büyük darbe vurmuştu.
 *Polatlı Bugsaş kulübünün Ankaraspor ile bağlarını koparmadığı gerekçesi ile TFF tarafından Play Off dışı bırakılması ile bize Play Off oynama şansı doğdu.
 Konya da yapılan Play Off maçında Beyaz Grup 5.si Bayrampaşa ile eşleştik.
Maalesef Uzatmada 98.dk.da Tufan Zahid Arslan'ın golüne cevap veremeyince
1-0 kaybederek elendik.
 *Golcümüz Muğdat Çelik 24 Gol İle Gol Kralı Oldu.
*Unutulmayacak maçlar ; 3-3 berabere kaldığımız Polatlı Bugsaş deplasmanında
Hakemin 90+8 de golü yedirip bitirdi maç 2 kez öne geçmiştik.
7 Sarı 1 Kırmızı (Furkan İlker Baştan) görmüştük.Onlardan da Şener Özbayraklı
Kırmızı Kart görmüştü.

"Yardımcı hakemden başka kimse görmedi"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da, Polatlı Bugsaş ile oynadığı maçta son dakika golüyle 3-3 biten karşılaşmadan 1 puanla ayrılmanın üzüntüsü yaşanıyor. 

Teknik direktör Biçer, yaptığı açıklamada, son iki deplasman maçında son dakika golleriyle galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, şunları söyledi: 

''Uzatma dakikalarında yediğimiz gollerle son 2 haftada 4 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dün oynadığımız Polatlı Bugsaşspor maçında uzatma dakikalarında yediğimiz son golü yardımcı hakemden başka hiç kimse gol olduğunu görmedi. Çünkü top, kale çizgisini geçmemişti. Deplasmanda grubumuzun liderinden aldığımız tek puana üzülelim mi, sevinelim mi bilemiyoruz. Buna rağmen tüm oyuncularımız saha içerisinde görevlerini yaptılar. Gollerini de attılar. Ancak galip gelemediğimiz için tabi ki üzgünüz.'' 

Sarıyer deplasmanında 2-0 öne geçmişken maalesef yine 3-3 bitirmiştik.
İçerideki maçı 5-1 kazanmıştık.



Sakaryaspor'u deplasmanda 4-1 yendiğimiz maçta unutulmaz.

Stat: Atatürk 

Hakemler: İbrahim Halil İleri, Soner Maraş, Murat Öztürk


Sakaryaspor: Harun, Metekan, Onur, Özgür, Bünyamin (Dk. 65 Mesut), Hakan, Levent, Ayhan, Alaattin, Abdülkadir, Doğan 


Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, İsmail, Lider, Yusuf, Mehmet, Aykut, Furkan, Muğdat (Dk. 66 Hüseyin), Burhanettin, Fatih 


Sarı kartlar: Dk. 14 Lider, Dk. 37 Erdinç, Dk. 50 Furkan (Nazilli Belediyespor), Dk. 60 Abdülkadir (Sakaryaspor) 


Goller: Dk. 6 Abdülkadir (Sakaryaspor), Dk. 12 Muğdat, Dk. 58 Furkan, Dk. 61 ve Dk. 89 Burhanettin (Nazilli Belediyespor)

Yine Ünye'yi deplasmanda 5-0 yendiğimiz Muğdat'ın Hat-trick yaptığı maç ta öyle.
*Şampiyon olan Kahramanamraşspor'u içeride ve dışarıda yenmiştik.

*Sezon boyunca sadece Fethiye 0-2 maçında Hakan Soylu ve Bugsaş 3-3
deplasmanında Furkan İlker Baştan Kırmızı Kart gördüler.
*Türkiye Kupasında ise 2.Turda Çankırı Belediyespor'u deplasmanda 2-1,
3.Turda yine deplasmanda Konyaspor'u 3-0 ile eledik ancak 4.Turda sahamızda
Bursaspor'a 3-0 yenilerek elendik.

Stat: Konya Atatürk 

Hakemler: Özgür Sepin, Özgün Karakoçlu, Sercan Ertemçöz 


Torku Konyaspor: Emrullah, Erdinç, Selim, Tolga, Recep, Ali, Serkan (Dk. 46 Neca), Coşkun (Dk. 46 Atilla), Ali Zitouni, İshak, Muhammet (Dk. 54 Erdal) 


Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Erdinç, Mehmet Taş, Aykut (Dk. 88 Furkan), Muğdat, Burhanettin (Dk. 76 Bora), Fatih (Dk. 64 Aytaç), Ümit, İsmail, Yusuf, Mehmet Ersavaş 


Goller: Dk. 23 ve Dk. 49 Muğdat, Dk. 90 Mehmet Taş (Nazilli Belediyespor) 


Sarı kartlar: Dk. 10 Muhammet, Dk. 82 Tolga (Torku Konyaspor), Dk. 56 Burhanettin, Dk. 60 Ümit, Dk. 61 Erdinç, Dk. 63 Fatih, Dk. 74 Mehmet Ersavaş, Dk. 90 Mehmet Taş (Nazilli Belediyespor)
* Büyük ümitlerle Süperlig'ten alıp Kaptan yaptığımız Santrfor Mert Kaytankaş maalesef çeşitli nedenlerden bekleneni veremedi.Play Off'tan 10 gün önce kadro dışı bırakıldı.
*Neticede 2.Lig'teki ilk sezonumuzda kadromuzu ve hocamızı koruyarak başlamamıza rağmen hoca ve oyuncu değişikliklerine rağmen prosedür gereği de
olsa Play Off oynama başarısı gösterdik.
*Hüseyin Akoğlu nun Polatlı Bugsaş Maçında Attığı Akrep Vuruşu Golü

Akrep Vuruşuyla Muhteşem Gol !!!!

Nazilli Belediyespor'un orta saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu, efsane Kolombiya milli takımının kalecisi Rene Higuita'yla özdeşleşen akrep vuruşuyla harika bir gole imza attı.

Nazilli Belediyespor ile Polatlı Bugsaşspor arasında oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Hüseyin Akoğlu, efsane Kolombiya milli takımının kalecisi Rene Higuita'yla özdeşleşen akrep vuruşuyla harika bir gole imza attı. Takımını beraberliğe getiren golü atan Akoğlu’nun muhteşem golü takımına da 1 puan kazandırdı. Sahasında oynadığı karşılaşmada kalesinde ilk yarı gol gören Nazilli Belediyespor ikinci yarıda ataklarını sıklaştırdığı sırada Aykut Yenen’in sağ kanattan açtığı ortasında topu zor pozisyonda topuğuyla Polatlı Bugsaşspor ağlarına gönderdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder