14 Ağustos 2020 Cuma

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 2014 - 2015 !!!

 

KULÜP BAŞKANIMIZ :

HİLMİ VOLAKA

*22.10.2014'te İstifa etti.
NURETTİN ÖZKAT

*28.10.2014-17.05.2016

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ : 

AHMET KAZIM ERTEM

*Sezon başında Taner Gülleri ile anlaşılmıştı ancak pahalı transfer istekleri ve garip açıklamaları ile sözleşme imzalanmadan vazgeçildi.

TAKIM KADROMUZ : 

SEZONUN ÖZETİ : 

''FEDA'' ,''YAPILANMA SEZONU''
''ŞAMPİYONLUK ve PLAY OFF '' hedefi koymuyoruz ama bu demek değildir ki İddialı olmayacağız ''NAZİLLİSPOR HER ZAMAN İDDİALI OLMUŞTUR '' mütevazi rakamlarla yetenekli oyunculardan kurduğumuz kadro ile çok koşan,mücadele eden,ses getiren bir takım olacağız '' hedefi ile sezona başladık.
Grubun mütevazi bütçeli 5 takımından biriydik.
Buna rağmen hocanın eline 30+2 genç 32 kişilik geniş bir kadro verildi.
Caner Hüseyin Bağ ile sözleşmesi uzatma konusundaki anlaşmazlık nedeniyle kadro dışı kalması,Hüseyin Akoğlu ve İsmail Baydil'in uzun süreli sakatlıkları,büyük ümitlerle aldığımız Ön libero Barış Kol'un antrenmanda çapraz bağlarını koparması ve son gün transfer edilen Arda Demiral ,Ahmet Gökhan Güney ve Umut Koçin gibi isimlerin hazır olmaması gibi nedenlerle sıkıntılı girdik sezona.
(Caner sonra affedildi ama hazır olması zaman aldı.)
Bütün bunlara rağmen ilk 6 haftada 3 kez Liderlik koltuğunda idik.6.Haftayı Lider geçirdik.
Ancak 7.Hafta Sarıyer deplasmanında aldığımız 0-0 beraberlik ile başlayan 7 haftalık bir kazanamama serisine girdik.
9.Haftadaki Altay deplasmanında alınan 1-0'lık yenilgiden sonra
Başkan Hilmi Volaka İstifa etti.
Yerine yönetim içerisinden Nurettin Özkat seçildi.


Kazanamama serisi devam ediyordu,bu süreç içerisinde Ahmet Kazım Ertem in de aldığı cezalar,yanlış tercihleri v.s. ile bocalıyordu adeta O da dağılmıştı.
Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem yönetimi rahatlatmak amacıyla 12.Haftadaki 1-3'lük Bugsaş sonra istifasını verdi ancak yönetim kabul etmedi ve hocanın arkasında durduklarını uzun vadeli plan yaptıklarını söyledi.
13.Hafta Diyarbakır Bşb.Spor deplasmanına gittik.İlk yarıyı 2-0
geride kapattık.Devre arasında Fenerbahçe'de 'Azizsilin' gibi Başkanın ''Özkatsilin''  konuşması ve uyarıları etkisini göstermiş olsa gerek ki ikinci devre sahada bambaşka bir takım vardı 2-0 geriden maçı 2-2'ye getirip 3.golü de kaçırıyorduk.Gollerimiz Golcüler Halil ve Eren'den di.
''Galibiyetsizlik Özlemi'' bu maçla birlikte 7 maça çıkıyordu ancak
ikinci yarıda 2-0 geriden 2-2'ye getiren iyi futbol ''gelecek için iyi 
sinyali     yakıyordu ''

Ve 14.Hafta da sahamızda Düzyurtspor'a Patladık.4-2


15.Hafta bu moralle Pazarspor deplasmanına gittik ve 2-1'lik Galibiyet ile
dönmeyi başardık.Artık kötü günler geride kalmıştı.

''SEZONUN EN İYİ MAÇI BU MAÇ ''

16.Hafta kara bulutların dağılmasından sonra 'Birlik - Beraberlik' ve güzel bir atmosferde Ankaragücü'nü 4-1 ile hezimete uğratıyorduk.
İlk yarının son maçı Göztepe deplasmanı öncesi hafta içi TD Ahmet Kazım Ertem'in rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması konsantrasyonumuzu bozmuş olsa gerek,etkisiz bir oyun ile 2-0 kaybederek döndük.
Devreyi Lider Bandırma'dan 10 puan,5.sıradaki Sarıyer'in 1 puan gerisinde 6.sırada Play Off iddiamızı devam ettirerek kapattık.

Devre arasında Transferde 6 isimle yollarını ayırıp 3 yeni isim aldık.Erzurum BŞB.Spor'dan Stoper Fatih Gültekin ve Orta Saha oyuncusu Yasin Yener ile Batman Petrolspor'dan kanat oyuncusu Emin Yalın.6 iç transfer de yaptık.

Oturmuş kadromuza,maddi olarak sıkıntıları olmadan en azından oyuncularına taahhütlerini yerine getirebilen bir takım olarak Play Off'a kalmaya çalışacaktık.

21.Haftada Gölbaşı'nı deplasmanda 2-1 yenerek 5.sıraya yükseldik.

22.Hafta Kahramanmaraş 3-1 ve 22.Hafta İnegöl deplasmanında 2-1'lik galibiyet serisi ile sezonun sonunda geriye baktığımızda bizim için KADER MAÇI olduğunu gördüğümüz Sarıyer maçına geldik 24.Haftaya.
Eser Birinci adında Hakem elbisesi giymiş tetikçi resmen kaderimizle oynadı ve 1-0 önde götürdüğümüz maçta Bora'nın temiz müdahalesine hiç alakasız bir şekilde Penaltı uydurdu ve 1-1 berabere kaldık.

Buna rağmen Hatay'ın yenilmesiyle averajla 4.sıraya yükseldik ama bu maç 6 puanlık maçtı zira maçtan önce bizim 39,Sarıyer'in 34 puanı vardı kazandığımızda 41-33 olacak Sarıyer havlu atacaktı ama iş oradan döndü ve Sarıyer sezon sonunda Play Off oynadı.

2.KADER MAÇI
31.Haftada yani ligin bitimine 3 hafta kala Sarıyer'in 1 puan önünde 5.sırada idik ancak 32.Haftada hala anlayamadığım bir şekilde sahamızda Pazarspor'a 0-3 yenilerek ''Harakiri'' yaptık ve Play Off şansımızı o maçta bıraktık.

Sezonu Sarıyer'in 5 puan gerisinde 50 Puanla 6.bitirdik.


Türkiye Kupasında 2.Turdan katıldık.
10 eksik ile gittiğimiz Çankırı da 2-1 yenilerek elendik.

SEZONUN ÖZETİ
* Mütevazi bir bütçe ile sezona FEDA diyerek başladılar,iç ve dış faktörlerle avuçlarının içine kadar gelmiş Play Off'u hediye ettiler.
* Teknik Direktör değiştirmeyen az sayıdaki takımlardan biri.
* Ancak Ahmet Kazım Ertem 9 maç ceza aldı.
* Sarıyer maçındaki manipülasyon (!) ve Pazarspor'a izah edilemeyen bir şekilde 0-3 yenilmeleri kaderlerini belirledi.
* Bir de 12 Gol atmasına rağmen Eren Açıkgöz ve Sedat Debreli'nin gol kaçırma ve gol kısırlığı çekmeleri büyük rol oynadı.
* En Farklı Galibiyetleri : Nazilli Belediyespor 4 Ankaragücü 1
* En Farklı Mağlubiyetleri : Nazilli Belediyespor 0 Pazarspor 3
* En Golcü Oyuncuları : Eren Açıkgöz 12 Gol (32 Maçta)

Halil Çelik 10 Gol
* En Çok Forma Giyen Oyuncuları : Caner Hüseyin Bağ 33 Maç
* En Çok Kart Gören Oyuncuları : Hakan Duran 9 Sarı Kart.

*Bana göre Eren Açıkgöz 12 Gol İle En Çok Gol Atan Oyuncu olsa Sezonun

Futbolcusu HALİL ÇELİK tir.


SEZONDAN KARELER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder