21 Kasım 2014 Cuma

Maç Öncesi Rakibimiz Düzyurtspor'un Analizi !!!


   1986 yılında Trabzon Merkez İlçeye bağlı Düzyurt köyü sakinlerinin 
kurduğu amatör bir takım.Bundan sonrası günümüze kadar 
''Tam bir Başarı Öyküsü' şurada gayet güzel anlatılmış okumak isterseniz ; 
  2012-13 sezonunda 3.Lig'de BAL liginden yükselerek yer almışlardı.
 Geçtiğimiz 2013-14 sezonunda da 3.Lig 2.Grubu türlü sıkıntılar yaşamalarına rağmen uzun süre lider götürüp Şampiyon oldular.''Köy takımı '' 
'' Kamyoncuların Takımı '' olarak biliniyorlar.
 Bu sezon takımın adını zaten ''BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR'' olarak değiştirdiler. 
    Düzyurt Merkeze bağlı 2 bin nüfuslu bir Köy.Kamyoncular Takımı diye bilinmesinin nedeni de köyün insanlarının ana geçim kaynağı kamyonculuk ve nakliyecilik.Onların desteği ile takım devam ediyor ve Şampiyon oluyor.
Son 2 sezon 2 Şampiyonluk ile 2 lig atlamış oldular.

Milliyet de şöyle bir haber çıkmıştı ; 
Dolmuşcu teknik adam kamyoncuları şampiyon yaptı.
Trabzon'un Düzyurt köyünde kurulan Düzyurtspor'u, 11 yıl önce dolmuş şoförlüğü yaparken arkadaşları ile bir araya gelerek kapanmaktan kurtaran teknik sorumlu Ortakudaş, takımıyla önemli başarılara imza attı. Geçimini kamyonculukla sağlayan köy halkının yardımlarıyla ayakta durduğu için "kamyoncuların takımı" olarak da adlandırılan Düzyurtspor, Ortakudaş yönetiminde 5 şampiyonluk yaşayarak Trabzon 2. Amatör Lig'den Spor Toto 2. Lig'e yükselme başarısı gösterdi.
Röportajın tamamı ; 

Takımın Başkanlığını Kamyoncular Birliği / Birlik Nakliyat Başkanlığını da 
yapan  ERDOĞAN GENÇ yapıyor.
Teknik Direktörlüğünü ise 2002'den beri bu kulübü dernek kapanmak üzereyken el atıp arkadaşları ve bir grupla buralara getiren ÖMER ORTAKUDAŞ yapıyor.
Ömer Hoca 4 yıldır kurs için başvuruyorum cevap bile vermiyorlar diye yakınıyordu.2.Lige çıkardıktan sonra fark etmiş olsalar gerek ki nihayet kursa gitmiş 3-4 hafta takımın başında yoktu yardımcı antrenörler çıkardı takımı Pazarspor maçından sonra bitti kursu.

TRANSFER RAPORU

GELENLER : 
Emre Özivgen - Selim Akbulut (Giresunspor), Samet Altuntaş (1461 Trabzon), Gökhan Durmuş (Kahramanmaraşspor), Serdar Üçüncü (Tepecikspor), Çağdaş Topal (İnegölspor), Sezer Güler (Bozüyükspor), Şafak Bayraktar (Sivas Dört Eylül Belediyespor), Gökhan Erdöl (Darıca Gençlerbirliği), Erhan Kırcı (Yimpaş Yozgatspor), Veysel Cankurt (Diyarbakırspor)
Kiralık Gelenler : Ufuk Sonay (Trabzonspor)


KALANLAR: 
Gökhan Durmuş, Hakan Aydın, Halil İbrahim Cenik, Halit Gündoğdu, Mehmet Üçüncü, Murat Kan, Murat Yetimhellaç, Mustafa Hoşoğlu, Raif Gündoğdu, Samet Aydın, Utku Demirel, Yasin Reis

GİDENLER:

 Yetkin Demir (1461 Trabzon), Erdinç Kedikli - Volkan Bekci (Kahramanmaraşspor), Nurullah Dağaşan (Kemer Tekirovaspor), Hakan Yağmurkaya (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor), Bünyamin Dilaver (Arsinspor), Coşkun Arslan (Erzin Belediyespor), Uğur Dilli (Yimpaş Yozgatspor)
(altligler blog)

TAKIM KADROSU





2014 - 2015 SEZONU
13 maçta 3 Galibiyet,5 Beraberlik,5 Mağlubiyet ,10 gol atıp 17 gol yiyip 
topladığı 14 puanla 15.sırada.
Deplasman Karnesi : 6 maçta 2 Galibiyet,2 Beraberlik,2 Mağlubiyet,7 gol atıp 8 gol yiyip topladığı 8 puanla 8.sıradalar.Deplasmanda sadece 2 kez yenilmişler.


  Bizim maç onlar için deplasmanda olduğu için Düzyurtspor'un Deplasmandaki maçlarını inceleyeceğim ;

1.HAFTA
SARIYER - BN DÜZYURTSPOR  : 2-2



Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Bahattin Şimşek, Kamil Çetin, Ercan Aydın
Sarıyer: Osman, Emre Bayraktarbaşı, Emre Karaman, Eser (Dk. 89 Mert), Mustafa, Yaşar, Güney, Günay, Soner, Eray, Fırat (Dk. 67 Gökhan)
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Mustafa, Halit, Emre (Dk. 66 Utku), Serdar, Gökhan, Raif, Selim, Halil İbrahim, Samet (Dk. 74 Şafak), Gürkan, Çağdaş (Dk. 14 Hakan)
Goller: Dk. 6 ve 12 Güney (Sarıyer), Dk. 18 Gökhan, Dk. 61 Serdar (Penaltıdan) (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Sarı kartlar: Dk. 11 Raif, Dk. 67 Samet, Dk. 75 Şafak, Dk. 90 Gürkan (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 60 Fırat, Dk. 63 Güney, Soner (maç bittikten sonra) (Sarıyer)
Pazar günü oynanan maçın özet görüntüleri 
http://www.youtube.com/watch?v=mprURn6n9EI&app=des


DÜZYURTSPOR 11'İ ; 


3.HAFTA
ALTAY - DÜZYURTSPOR 3-1

Stat: Atatürk
Hakemler: Fahri Var, Mehmet Yıldırım, Mehmet Tan
Altay: Bulut, Ozan, Ömer, Gökhan Caba, Serkan, Emrah (Dk. 88 Halil), Semavi, Cumhur, Mikail (Dk. 74 Can), Raşit (Dk. 81 Berk), Hüsamettin
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Mustafa, Samet (Dk. 84 Sezer), Şafak (Dk. 57 Ufuk), Halit, Gürkan, Emre (Dk. 57 Hakan), Selim, Serdar, Raif, Halil İbrahim, Gökhan Erdöl
Goller: Dk. 8 Gökhan Caba, Dk. 34 Mikail, Dk. 52 Emrah (Altay), Dk. 9 Gökhan Erdöl (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Sarı kartlar: Dk. 22 Gökhan Caba, Dk. 35 Mikail (Altay), Dk. 39 Serdar (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)

Maç Özeti ; 

https://www.youtube.com/watch?v=cPZpAD_ql_Q

DÜZYURTSPOR 11'İ ; 

Düzyurt defansı ve Kalecisi çok hata yapmış Altay da forvet sıkıntısı olmasına rağmen (Tahir yok,İlyas hazır değil yok, genç Hüsamettin'e kalıyorlar) 3 puanı
3 gollealmışlar.Kaptan Emrah'ın formu,Mikail ve Semavi'nin fark yarattığı,
Serkan Silan'ın da iyi olduğu,Kaleci Bulut,Cumhur ve Raşit'in iyi olmadığını söylüyor taraftarlar.
Henüz 7.dk.da kornerden gelen topta topu önünde bulan Stoper Gökhan 
Caba zor açıdan topu ağlara göndermiş.

Bu gole 1 dk.sonra Düzyurtspor Golcüsü Gökhan Erdöl ile cevap vermiş fakat Sağ dan Emrah'ın uzun pasında Kaleci'nin
hatalı çıkışından Mikail 34.dk.da 2.golü atmış

Kaptan Emrah 51.dk.da kafayla 3.golü atarak galibiyeti perçinlemiş.
Altay bu galibiyetle 3.sıraya yerleşti.


5.HAFTA
BANDIRMASPOR - DÜZYURTSPOR : 1-1



Stat: 17 Eylül
Hakemler: Serdar Akkoçoğlu, Ali Balsatar, Önder Çalış
Bandırmaspor: Bekir, Oğuz, Hakkı İsmet, Serkan, Ali Serin (Dk. 85 Gökhan Şen), Hacı Mustafa, Celal, Cenk, Yasin, Sertaç (Dk. 72 Ali Kuleli), Doğan (Dk. 79 Muharrem)
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Murat, Halit, Samet Altuntaş, Emre, Serdar, Gökhan Erdöl, Raif (Dk. 22 Utku) (Dk.74 Gürkan), Selim, Halil İbrahim, Hakan (Dk. 64 Sezer)
Goller: Dk. 51 Hakkı İsmet (Bandırmaspor), Dk. 90 Gökhan Erdöl (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Sarı kartlar: Dk. 55 Yasin, Dk. 77 Hakkı İsmet, Dk. 88 Gökhan Şen (Bandırmaspor), Dk. 83 Murat (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)     
 Haftaya Lider giren Bandırmaspor fikstür avantajını da iyi değerlendirerek koltuğunu korumak için çıktığı ve aynı zamanda geçen haftaki 4-1'lik Diyarbakır BŞB.spor hezimetini unutturmak için çıktığı maçta 90+4'de yediği golle şok yaşadı ve büyük avantaj kaçırdı.5.Haftada 3.cü iç saha maçlarıydı bu.Aşırı rüzgar altında pozisyonu çok az olan bir maç olmuş.Bandırmaspor 2.golü bulamamanın cezasını 90+4'de Düzyurtspor'un Golcüsü Gökhan Erdöl'den  yediği şok golle çekmiş.Kendi ümit bağladıkları Santrforları Muharrem Ozan Cengiz hala sakat ve yoktu.Onu arıyorlar.Düzyurtspor ise tam bir ''Beraberlikler Takımı '' oldu.5.maçta 4.cü beraberliklerini aldılar.
DÜZYURTSPOR 11'İ ; 

7.HAFTA
DİYARBAKIR BŞB.SPOR - DÜZYURTSPOR 0-1
Stat: Büyükşehir Belediye Tesisleri
Hakemler: Emre Yıldırım, Onur İçyer, Kemalletin Yiğit
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent, Ercan Ünal, Kamil, Ercüment, Barış (Dk. 46 M.Uğur), Şehmus, Yusuf, Erhan, Abdullah, Ertan (Dk. 63 Mesut), Emre (Dk.81 Ercan Çapar)
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Murat, Halit, Şafal, Emre (Dk.90 Samet), Serdar, Gökhan, Raif, Selim, Utku (Dk. 60 Çağdaş), Halil İbrahim (Dk.80 Sezer)
Sarı kart: Dk.17 Şafal (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Gol: Dk. 31 Gökhan (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)

10.HAFTA
ANKARAGÜCÜ - DÜZYURTSPOR : 3-0
Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Adem Elgörmüş, Hüseyin Han, Ramazan Onat
Ankaragücü: Gökhan Akkan, Orhan, Metin, Aytaç, Onur, Harun (Dk. 83 Mehmet Taşçı), Serhat Gülpınar, Gökhan Erdoğan (Dk. 68 Ramazan), Levent (Dk. 80 Ali Sinan), Mehmet Erdem Uğurlu, Mehmet Umut Nayır
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Samet, Şafak, Halit, Gürkan, Çağdaş (Dk. 80 Murat Kan), Utku, Emre (Dk. 86 Hakan), Gökhan Durmuş (Dk. 57 Sezer), Gökhan Erdöl, Halil İbrahim
Goller: Dk. 31 Serhat Gülpınar, Dk. 52 Mehmet Umut Nayır, Dk. 86 Mehmet Erdem Uğurlu (Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 38 Şafak, Dk. 51 Emre, Dk. 72 Halit (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 50 Metin, Dk. 70 Gökhan Akkan (Ankaragücü)
Konuk ekip Birlik Nakliyat Düzyurtspor, 45. dakikada Gökhan Durmuş, 69. dakikada da Utku ile penaltı atışından faydalanamadı. 
12.HAFTA
GÜMÜŞHANESPOR - DÜZYURTSPOR 0-1
Stat: Yenişehir
Hakemler: Halil Umut Meler, Sebahattin Ayvazoğlugil, Uğur Erdoğan
Gümüşhanespor: Hasan, Salih Zafer, Muhittin (Dk. 46 Bilal), Samet, Tekin, Yusuf Emre, Fatih Mustafa (Dk. 90 Ömer), Ali Kılı, Taner (Dk. 70 Ardahan), Hakan, Fırat
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Murat, Şafak, Serdar, Gökhan, Sezer (Dk. 46 Halit), Raif, Selim, Utku (Dk. 80 Emre), Halil İbrahim (Dk. 86 Samet), Gürkan
Gol: Dk. 3 Gökhan (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Kırmızı kart: Dk. 21 Gürkan (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Sarı kartlar: Dk. 90 Ömer (Gümüşhanespor), Dk.13 Raif, Dk. 34 Utku, Dk. 45 Selim, Dk. 88 Şafak (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Gümüşhanespor'da, yedek kulübesindeki oyunculardan İzzet, 78. dakikada sarı kart gördü.
Gümüşhane'ye Soğuk Duş.
Maçın hemen başında Gümüşhanespor defansının ofsayt duraklamasından bir anda topu önünde bulan Golcü Gökhan Erdil golü attı.0-1
18.dk.da gene Gümüşhanespor defansının bir türlü topu uzaklaştıramamasında bomboş durumda top Sezer Güler'in önüne geldi vuruşu auta gitti 0-2 olabilirdi.
20.dk.da ise Tekin'i son adam olarak düşüren Sol bek Gürkan Durmuş Kırmızı kart gördü.Bu dakikadan sonra rakibi en az 70 dakika 10 kişi oynamasına
rağmen bu avantajı değerlendiremeyip penaltı dahil kaçırıp gol bulamadılar ve kaybettiler.72.dk.da Gümüşhanespor Tekin Adar'ın düşürülmesi ile penaltı kazandı ancak Ardahan kaçırdı.
Hal böyleyken Golcü İzzet'i neden oyuna almadı Gürses Kılıç anlamadım.



DÜZYURTSPOR 11'İ ;

Aslında Düzyurtspor iç saha - dış saha ayrımı yapmadan aynı oyunu oynuyor.
O yüzden iç saha maçlarını da vermem lazımdı ama çok uzun olacaktı.

Sadece görüntüsü olan 8.Hafta Düzyurtspor - Kocaeli Birlik 1-1 maçı ; 

BİRLİK NAKLİYAT DÜZYURTSPOR1 1 KOCAELİ BİRLİKSPOR
http://www.youtube.com/watch?v=pX7TpEw53NU&feature=yout
ve TV'den izlediğim Göztepe (0-2) maçını da vereyim ; 
11.HAFTA
BN DÜZYURTSPOR - GÖZTEPE : 0-2

Stat: Ahmet Suat Özyazıcı
Hakemler: Hüseyin Çiftsüren, Muhammet Çekin, Gökhan Çelik
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Murat, Şafak, Serdar, Gökhan Erdöl, Sezer (Dk. 57 Emre), Gökhan Durmuş (Dk. 46 Raif ), Selim, Utku (Dk. 71 Hakan ), Halil İbrahim, Gürkan
Göztepe: Oğuzhan, İsa, Sabutay, Hasan, Timur (Dk. 71 Mustafa), Burak, Samed (Dk. 77 Enes), Ertuğrul, Halil, Fatih, Umut (Dk. 85 Cihan)
Goller:  Dk. 44 Umut (penaltıdan), Dk. 53 Halil (Göztepe)
Sarı kartlar: Dk. 66 Selim (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 55 Fatih, Dk. 69 Timur (Göztepe)

B.N. Düzyurtspor 0-2 Göztepe l Maçın Geniş Özeti l GözGöz Tv


  Göztepe suni çim zeminde futbol oynamakta zorlansa da tecrübesi ve rakibine göre daha kaliteli ayaklara sahip olmasının avantajı ile kazanmasını bildi.İlk gol de Hakem duran toptaki itme çekme de tartışmalı bir penaltı verdi. Düzyurtspor'lular bu pozisyona çok itiraz etti ancak Hakemin kararı değişmedi Umut Kaya takımını 1-0 öne geçirdi.Devre arasına 0-1 önde girmek de büyük avantaj oldu Göztepe'ye.2.devrenin başlarında Samed Kartal'ın getirdiği top da Halil Akbunar sol ayağı ile ceza sahası dışından köşeyi çok iyi plaseledi.      Kaleci ve defansın seyretmesi Düzyurtspor'un ümitlerini söndürdü.             Metin Diyadin'in geldikten sonra şans vermeye başladığı Hasan Küççük Ertuğrul Arslan'ın yükünü hafifletiyor.Halil gene en etkili isimdi.Timur Kosovalı boş geçti en kötüsü de bedava bir sarı kart görerek 4 Sarı kart ile cezalı duruma düştü.Sakarya da oynanacak Pazarspor'a karşı forma giyemeyecek.  Düzyurtspor iyi mücadele ediyor,çok koşuyor ama sonuca etki edecek ayakları çok sınırlıydı.İleri uçta Gökhan Erdöl tek başına çabaladı,yalnız kaldı.
DÜZYURTSPOR 11'İ ;

TAKIM ANALİZİ
* En çok süre alan oyuncuları : Gökhan Erdöl,Emre Özivgen,(13)
Selim Akbulut,Halit Gündoğdu,H.İbrahim Cenik,Serdar Üçüncü  (12)
* OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
* En Golcü Oyuncusu : Gökhan Erdöl (5)
Takımın Gol yükünü sırtlayan oyuncu.10 golün yarısı kendisinden.
* En Çok Kart Gören Oyuncu : 
Sarı Kart : Serdar Üçüncü (6),Selim Akbulut ve Şafak Bayraktar (4),Halit Gündoğdu  (3)
Kırmızı Kart : Gürkan Durmuş (Sol bek)
* İKİ TAKIM KARŞILAŞTIRMASI

* TAKIM KADROSU
KALECİ
ERHAN KIRICI
26 yaşında.Y.Yozgatspor'dan transfer.2012-13 sezonunda takımımızda da yer almıştı.10 maç oynadı hepsi ilk 11.

MUSTAFA HOŞOĞLU
25 yaşında.Geçen sezondan.3 maç oynadı.

DEFANS
SAĞ BEK
MURAT KAN
20 yaşında.Geçen sezon Trabzonspor A2 takımında ve geçen sezon ki takımda oynadı.8 maç oynadı 7'si ilk 11.

SAMET AYDIN
23 yaşında.Geçen sezondan.10 maç oynadı 6'sı ilk 11.2 sarı kart.

SOL BEK
GÜRKAN DURMUŞ
25 yaşında.11 maç oynadı 9'u ilk 11.2 sarı,1 kırmızı kart gördü.Geçen sezondan.

SAMET ALTUNTAŞ
26 yaşında.3 maç oynadı ilk 11'de.1461 Trabzonspor'dan transfer.

STOPERLER
SELİM AKBULUT
30 yaşında.2004-05 ve 2007-08 sezonunda Trabzonspor kadrosunda yer aldı.
12 lig 1 Kupa 13 maç oynadı.4 sarı kartı var.Bu hafta sarı kart cezalısı.

HALİT GÜNDOĞDU
29 yaşında.12 maç oynadı 11'i ilk 11,3 sarı kartı var.Geçen sezondan.

ŞAFAK BAYRAKTAR 
25 yaşında.Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan transfer.Bu sezon 7 maç oynadı 
5'i ilk 11,1 gol ,4 sarı kartı var.

ORTA SAHA
ÖN LİBERO
SERDAR ÜÇÜNCÜ
30 yaşında.Tepecikspor'dan transfer.Bu sezon 12 maç oynadı hepsi ilk 11,
1 gol 6 sarı kartı var.

ÇAĞDAŞ TOPAL
29 yaşında.İnegölspor'dan transfer.7 maç oynadı 5'i ilk 11,1 gol attı.

RAİF GÜNDOĞDU
21 yaşında.9 maç oynadı 8'i ilk 11.3 sarı kartı var.Geçen sezondan.

ORTA SAHA ORTASI
UTKU DEMİREL
24 yaşında.8 maç oynamış 5'i ilk 11.3 sarı kartı var.Geçen sezondan.

HAKAN AYDIN
21 yaşında.11 maç oynadı 4'ü ilk 11.1 golü var.

FORVET ARKASI
H.İBRAHİM CENİK 
25 yaşında.Sivas Yıldızeli doğumlu.Geçen sezon 32 maçta 13 gol attı.
Bu sezon 12 maç oynadı hepsi ilk 11.1 golü var.

FORVET
SANTRFOR
9 GÖKHAN ERDÖL
28 yaşında.Darıca Gençlerbirliği'nden transfer.Geçen sezon 33 maçta 10 gol attı.Bir önceki sezon Belediye Bingölspor'da 34 maçta 18 gol attı.
Bu sezon ise 13 lig 1 kupa 14 maçta 5 golü var.

SAĞ AÇIK
7 EMRE ÖZİVGEN 
30 yaşında.Giresunspor'dan transfer.13 lig,1 kupa 14 maçta 1 gol,1 sarı kart.

SOL AÇIK
SEZER GÜLER
28 yaşında.Bozüyükspor'dan transfer.11 maç oynadı 6'sı ilk 11.

GÖKHAN DURMUŞ
28 yaşında.6 maç oynadı 2'si ilk 11.Kahramanmaraşspor'dan transfer.

* Büyük çoğunluğu Trabzon'lu futbolculardan oluşmuş bir takım.
* Çok koşan,mücadele eden,yaratıcılık ve üretkenlik sıkıntısı çeken bir takım.
* İçeride ve dışarıda aynı oyunu oynuyorlar.İleri uçta Gökhan Erdöl biraz ağır gibi görünmesine rağmen en etkili ve tehlikeli oyuncuları.
Çok çok dikkat etmek lazım.
Son 2 deplasmanda Gümüşhanespor ve Diyarbakır Büyükşehir 
Belediyespor 0-1'lik galibiyetleri getiren tek goller ondan geldi.
Toplam 5 golü var.Takımın attığı 10 golün 5'i Onun.
Arkasında geçen sezon takımın 3.Lig'de Şampiyon olmasında büyük paylardan birine sahip  olan H.İbrahim Cenik var.32 maçta 13 gol atmıştı.
Bu sezon 1 golü var.O da dikkat edilmesi gereken futbolculardan biri.
Sağ açıkta Emre Özivgen tüm maçlarda oynayan istikrarlı bir futbolcu.
Geçen sezon 2.Lig'de Şampiyon olan Giresunspor'da başarı ile oynamıştı.
29 maç 19'u ilk 11,4 gol 3 sarı kart.
Sol açıkta Sezer Güler oynuyor.Geçen sezon Tarsus İ.Y.ve Bozüyükspor'da 
24 maç oynadı 18'i ilk 11,3 gol 8 sarı kartı vardı.
* Orta Sahada 3 futbolcu oynuyor Serdar Üçüncü,Raif Gündoğdu ve 
Utku Demirel.Serdar ve Raif çok koşan,mücadele eden Ön libero 
tarzında oyuncular.Utku Demirel ile oyun kurucu gibi oynuyor.
Çağdaş Topal da burada  oynayabilir.
Serdar Üçüncü yalnız çok sert oynuyor 6 sarı kart gördü.
Yalnız duran topları iyi kullanıyor.Göztepe maçında 2 tane kullandı 
Kaleci son anda kornere attı.
* Defansın göbeğinde Stoper tandemi Selim Akbulut ve Halit Gündoğdu'dan
oluşuyor.Ancak bu maçta Selim Akbulut sarı kart cezalısı olduğu için Şafak
Bayraktar oynayacaktır.Halit 3 sarı kartlı ceza sınırında.Şafak da 4 sarı kart gördü ve cezasını tamamladı.Sert,ağır kart potansiyeli yüksek Stoperler.
Şafak izlediğim Göztepe maçında arkaya 2 kez adam kaçırdı.
* Sağ bek Murat Kan oynuyor.Hücuma katkı yapan çabuk bir bek.20 yaşında.
Ancak kart görme potansiyeli yüksek.Bu sezon 2 sarı kartı var ancak geçen sezon 12 maçta 6 sarı kartı vardı.
* Sol bek Gürkan Durmuş.Takımın tek kırmızı kart gören oyuncusu.
Gümüşhanespor maçında 21.dk.da son adam olarak kademeye girdi ve faul
yaparak kırmızı kart gördü.
* Kalede Erhan Kırcı.26 yaşında ama tecrübeli bir Kaleci gibi çok takım
değiştirdi.Geçen sezon Körfez FK'da 32 maç oynadı.
2012-2013 sezonunda bizdeydi ama sadece 1 maç ZTK da oynamıştı.
* Deplasmanlarda her an her şeyi yapabilecek bir takım.
Asla maçı bırakmıyorlar.6 maçta 2 kez yenildiler sadece.
Birinde Ankaragücü'ne 3-0 ama o maçta da 2 penaltı atışından 
yararlanamadılar belki de maçı çevirebilirlerdi.
1-0 iken 45.dk.da Gökhan Durmuş (Sol açık) kaçırmış.
2-0 iken 69.dk.da bu kez Utku Demirel kaçırmış.
Golcü Gökhan Erdöl niye kullanmamış hayret.
Diğeri de Altay'a 3-1 yenildiler.Bu maçta Kalede geçen yıldan
Mustafa Hoşoğlu oynadı Onun ve defansın bariz hataları ile yenildiler.
Kalecinin hatalı çıkışı ; 
2 Galibiyet Gümüşhanespor ve Diyarbakır Bşb.den geçen hafta 4 gün 
içinde üst üste 0-1 ile.Gümüşhane maçında daha maçın başında 
defansın bir anlık ofsayt duraklamasından Gökhan Erdöl arkaya sarktı 
ve golü attı.Bu maçı 0-1 kazandılar ama 72.dk.da Gümüşhanespor 
bir penaltı kaçırdı.
Bunun yorgunluğundan olsa gerek geçen hafta kendi sahalarında 
beklenmedik bir şekilde Kırklarelispor'a 0-2 kaybettiler.
2 Deplasman beraberliği ise biri Bandırmaspor ile 90+4'de attıkları
gol ile 1-1 ve diğeri de ilk hafta Sarıyer'e karşı 12.dk.da 2-0 yenik 
duruma düşmelerine rağmen 2-2'yi yakaladılar.
* Zor kazanıp zor kaybeden bir takım.Maçı hiç bırakmıyorlar.
13 maçta 5 kez yenilmişler 3 kez kazanmışlar 2 tanesi deplasmanda.
Çok tehlikeli dikkat edilmesi iyi konsantre olunması gereken bir takım.
* Şu muhtemel 11 ile çıkmalarını bekliyorum ; 
Orta Sahada Raif veya Utku'dan birinin yerine Sol açık Sezer Güler de oynayabilir H.İbrahim forvet arkasına geçer.
* Maçın Hakemi Emre MALOK
Grubumuzda sadece Ankaragücü - Bugsaş 1-0 maçını yönetmiş.
Beyaz Gruptan ise 2 maç yönetmiş.3 maçta 1 ev sahibi 2 deplasman
takımları kazanmış.Gene hafif bir hakem göndermişler.
* Biz de Gurur dışında bir eksik yok gibi ama son durumu bilmiyorum.
7 maç oldu artık Galibiyet şart dememe gerek yok herhalde.
Zor bir maç bekliyorum ama ''kazanacağımıza inanıyor ve tahmin de
ediyorum '' Skor olarak da 2-1 geçiyor içinden.
* BAŞARILAR DİLİYORUM.
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN İNŞAALLAH.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder