5 Kasım 2014 Çarşamba

2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta Değerlendirmesi !!!!


11.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
11.HAFTANIN PUAN DURUMU
12.HAFTANIN PROGRAMI

BN DÜZYURTSPOR - GÖZTEPE : 0-2

Stat: Ahmet Suat Özyazıcı
Hakemler: Hüseyin Çiftsüren, Muhammet Çekin, Gökhan Çelik
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Murat, Şafak, Serdar, Gökhan Erdöl, Sezer (Dk. 57 Emre), Gökhan Durmuş (Dk. 46 Raif ), Selim, Utku (Dk. 71 Hakan ), Halil İbrahim, Gürkan
Göztepe: Oğuzhan, İsa, Sabutay, Hasan, Timur (Dk. 71 Mustafa), Burak, Samed (Dk. 77 Enes), Ertuğrul, Halil, Fatih, Umut (Dk. 85 Cihan)
Goller:  Dk. 44 Umut (penaltıdan), Dk. 53 Halil (Göztepe)
Sarı kartlar: Dk. 66 Selim (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 55 Fatih, Dk. 69 Timur (Göztepe)

B.N. Düzyurtspor 0-2 Göztepe l Maçın Geniş Özeti l GözGöz Tv


  Göztepe suni çim zeminde futbol oynamakta zorlansa da tecrübesi ve rakibine göre daha kaliteli ayaklara sahip olmasının avantajı ile kazanmasını bildi.İlk gol de Hakem duran toptaki itme çekme de tartışmalı bir penaltı verdi. Düzyurtspor'lular bu pozisyona çok itiraz etti ancak Hakemin kararı değişmedi Umut Kaya takımını 1-0 öne geçirdi.Devre arasına 0-1 önde girmek de büyük avantaj oldu Göztepe'ye.2.devrenin başlarında Samed Kartal'ın getirdiği top da Halil Akbunar sol ayağı ile ceza sahası dışından köşeyi çok iyi plaseledi.      Kaleci ve defansın seyretmesi Düzyurtspor'un ümitlerini söndürdü.             Metin Diyadin'in geldikten sonra şans vermeye başladığı Hasan Küççük Ertuğrul Arslan'ın yükünü hafifletiyor.Halil gene en etkili isimdi.Timur Kosovalı boş geçti en kötüsü de bedava bir sarı kart görerek 4 Sarı kart ile cezalı duruma düştü.Sakarya da oynanacak Pazarspor'a karşı forma giyemeyecek.  Düzyurtspor iyi mücadele ediyor,çok koşuyor ama sonuca etki edecek ayakları çok sınırlıydı.İleri uçta Gökhan Erdöl tek başına çabaladı,yalnız kaldı.Düzyurtspor'un ertelenen Diyarbakır Bşb.Spor maçı 12 Kasım Çarşamba günü oynanacak.
DÜZYURTSPOR 11'İ ;
GÖZTEPE 11'İ ; 

DİYARBAKIR BŞB. - GÜMÜŞHANESPOR : 1-1
Stat: Belediyespor Tesisleri
Hakemler: Mehmet Fatih Gökçe, Sercan Ertemçöz, Mustafa Han
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Serkan, Kamil, Ercan, Ercüment (Dk. 75 Uğur), Barış, Şehmus, Yusuf (Dk. 87 Sadat), Erhan, Abdullah, Mansur (Dk. 65 Emre), Sercan
Gümüşhanespor: Hasan, Salih, Samet (Dk. 88 Ardahan), Tekin (Dk. 85 Ali Osman), Hakan (Dk. 65 Bilal), Yusuf Emre, Muhittin, Mustafa, Ali Kılıç, Selçuk, Fırat
Goller: Dk. 38 Yusuf (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 60 Samet (Gümüşhanespor)
Sarı kartlar: Dk. 16 Mansur, Dk. 23 Barış (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 35 Muhittin, Dk. 90 Ardahan (Gümüşhanespor) 
Diyarbakır Bşb.Spor 2 maçı daha eksik ama sahasında ilk kez puan kaybetti.
Gümüşhanespor zor deplasmanda 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen Samet'in uzaktan şutunda Kalecinin göğsüne çarpan topun ağlara gitmesiyle bulduğu gol ile beraberliği kurtardı ve önemli 1 puan aldı. 
DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ ; 

GÜMÜŞHANESPOR 11'İ ; 

PAZARSPOR - ANKARAGÜCÜ: 1-0


Stat: Arhavi İlçe
Hakemler: Niyazi İzgören, Muhammed Yıldız, Mustafa Tuncer Bilir
Pazarspor: Fethi, Hakan, Uğur, Cabir, Burhan (Dk. 65 Salih), Nezir, Hasan (Dk. 88 Ramazan), Serkan, Aykut, Nuh, Ahmet (Dk. 80 Emre)
Ankaragücü: Gökhan Akkan, Metin, Onur, Mehmet Umut, Serhat (Dk. 78 Hasan), Mehmet Erdem (Dk. 72 Teoman), Harun, Gökhan Erdoğan (Dk. 63 Ramazan), Aytaç, Orhan, Levent
Gol: Dk. 59 Ahmet (Pazarspor)
Sarı kartlar: Dk. 39 Nezir, Dk. 52 Hakan, Dk. 55 Serkan (Pazarspor), Dk. 55 Harun, Dk. 81 Orhan, Dk. 85 Hasan, Dk. 86 Onur (Ankaragücü)


Maç Pazarspor'un sahasında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle karşılaşma Artvin'in Arhavi ilçesinde oynanmış.Pazarspor daha önce maçlarını Yeni Rize Şehir Stadında oynuyordu.Bir önceki Kocaeli Birlik (1-1) maçını da Arhavi de oynadılar.
Pazarspor'lular daha farklı kazanabilirdik diyorlar ama öte yandan Kalecileri Fethi 1'i penaltı 3 gollük pozisyonu kurtarmış.
Maç 0-0 iken 53.dk.da Ankaragücü Umut Nayir ile bir penaltı atışı kullanmış ancak Kaleci Fethi kurtarmış.59.dk.da ise Pazarspor Ahmet Kuru ile galibiyet golünü bulmuş.Pazarspor da defansta Aykut,kanatlarda Nezir ve Uğur etkili oynamış.Maç çok soğuk bir havada oynanmış.Zemin suni çim miş.
Ankaragücü ise yeni teknik adamları Mustafa Kaplan ile takım iyi bir ivme yakaladı derken bu maçtan beklemedikleri bir kayıp ile dönmüşler.
PAZARSPOR 11'İ ; 

ANKARAGÜCÜ 11'İ ; 

BUGSAŞSPOR - KIRKLARELİSPOR: 0-2
Stat: OSTİM
Hakemler: Gökhan Esen, Sedat Etik, Doğuş Darık
BUGSAŞ Spor: Ahmet Önal, Baki Mercimek (Dk. 46 Volkan Altınsoy), Rahmi Muhammet Akyazı, Burak Kardeş, Burak Kara (Dk. 46 İsmail Türk), Osman Torun (Dk. 79 Abdulkadir Dilekçi), Yavuz Koç, Mikail Koçak, Tolgahan Erbay, Ahmet Baykal, Şahin Fıstıkcı
Kırklarelispor: Olcay Çetinkaya, Müslüm Aydoğan, Cemal İşleyen, Davut Babur, Göksel Ergün, Enis Çeliksu, Deniz Durmuş (Dk. 70 Samet Kumbaşı), Hakan Güvençer, Lokman Akyıldız, Okan Derici (Dk. 58 Salim Kaya), Onur Garip
Gol: Dk. 14 ve 78 Onur Garip (Kırklarelispor)
Sarı kartlar: Dk. 42 Cemal İşleyen, Dk. 45 Okan Derici, Dk. 46 Olcay Çetinkaya, Dk. 75. Samet Kumbaşı (Kırklarelispor)

Bugsaşspor favori olarak çıktığı maçta kendi evinde büyük bir şok yaşadı.Maçı izleyen Antrenör kardeşimin izlenimine göre rakibi küçümsemişler hiç konsantre olarak çıkmış görünmemişler maçta.Haliyle ummadıkları bir şamar yemişler.
Bugsaşspor özellikle kendi sahasında iyi oynayan ve iyi sonuçlar alan bir takım.
Bu maça kadar çıktıkları 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik almışlardı.İlk yenilgilerini almış oldular.
Kırklarelispor ise belki de umduğundan fazlasını çıkararak döndü şehrine.
Onlar da ilk galibiyetlerini çıkardılar.Yanısıra 3 beraberlikleri de var.
Bu galibiyet onları düşme potasından çıkardı derin bir Ohhh çektirdi.
BUGSAŞSPOR 11'İ ;

KIRKLARELİSPOR 11'İ ; 

BANDIRMASPOR - NAZİLLİ BELEDİYESPOR : 0-0
Stat: 17 Eylül
Hakemler: Emre Yıldırım, Onur İçyer, Selahattin Abacı
Bandırmaspor: Bekir, Onur Bektaş (Dk. 82 Yasin), Ali Kuleli, Oğuz Kocabal, Serkan, Ozan (Dk. 71 Doğan), Ali Serin (Dk. 16 Sertaç), Hacı Mustafa, Oğuz Özden, Celal, Orkun
Nazilli Belediyespor: Sofu, Lider, Bora,  Mehmet, Mustafa, Erdi (Dk. 56 Abdullah), Tufan, Hakan, Saffet, Umut (Dk. 78 Hüseyin), Caner (Dk. 64 Eren)
Sarı kartlar: Dk. 54 Celal, Dk. 61 Oğuz Özden, Dk. 81 Hacı Mustafa (Bandırmaspor), Dk. 55 Caner, Dk. 59 Mehmet, Dk. 88 Mustafa, Dk. 89 Eren, Dk. 90 Sofu, Dk. 90 Hakan (Nazilli Belediyespor)
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü  Ahmet Kazım Ertem, yaptığı açıklamada, Bandırmaspor karşılaşmasında çok iyi mücadele ettiklerini ve galibiyeti kaçırdıklarını belirtti.
Grup liderine karşı galip gelmek için oynadıklarını ifade eden Ertem, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İyi futbol elbette memnun edici ama bunun karşılığı 3 puan olmalıydı. Şimdi seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Üst sıralardan kopmak istemiyoruz" dedi.

Maçla ilgili çok fazla bir şey yazmak istemiyorum çünkü gereksiz polemik oluyor.
Bandırmaspor cephesi farklı şeyler söylüyor bizim Nazillispor cephesi farklı şeyler söylüyor.Neticede 5 haftadır gol bile atamayan Nazillispor istim üstündeki Lider Bandırmaspor deplasmanından 1 puan çıkarmış.
BANDIRMASPOR 11'İ ; 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ; 

KOCAELİ BİRLİKSPOR - SARIYER : 1-1
Stat: İsmetpaşa
Hakemler: Adem Elgörmüş, Ramazan Onat, Muharrem Güzel
Kocaeli Birlikspor: Fırat, Erhan Şentürk, Erman, Cafercan (Dk. 77 Efe), Üstün (Dk. 66 Volkan), Kaan, Emre, Muhammed Burak (Dk. 55 Feyyaz), Adnan, Ramazan, Gökhan
Sarıyer: Osman, Emre Karaman, Eser (Dk. 84 Emre Bayraktarbaşı), Yaşar, Muhammed (Dk. 90+3 Bilal), Günay, Soner, Sami, Hakan (Dk. 56 Mustafa), Eray, Fırat
Goller: Dk. 89 Feyyaz (Kocaeli Birlikspor), Dk. 53 Yaşar (Sarıyer)
Sarı kartlar: Dk. 17 Eray, Dk. 73 Soner, Dk. 77 Yaşar (Sarıyer)
Kırmızı kartlar: Dk. 89 Adnan (Kocaeli Birlikspor), Dk. 37 Günay (Sarıyer)

Kocaeli Birlikspor da bu hafta hareketli günler olabilir deniliyor.Başkan Murat Aydın'ın görevden alınmasından sonra göreve gelmesi beklenen Fahrettin Kandemir maçı protokol tribününden izlemiş.Kemal Kılıç ile yolların ayrılması bekleniyormuş.
Sarıyer de Bahri Kaya da beraberlik serisini devam ettirdi.
Sarıyer Teknik Direktör Turhan Özyazanlar'a saldırının ardından istifa etmesinden sonra yeni Teknik Direktör Bahri Kaya ile çıktığı maçta Günay'ın 37.dk.da rakibi Erhan'a kafa atması ile gördüğü Kırmızı kart sonucu uzun süre  10 kişi oynayıp golü bulduktan sonra son dakika da Feyyaz'ın kafasından yediği golle 1 puan razı oldu ve Beraberlik serisine 8 maç ile devam dedi.
Bahri Kaya gelir gelmez uzun süre sonra Stoper Emre Karaman'ı oynatmış.
Geçen hafta Kırmızı kart gören Güney Atılgan yoktu.
KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ; 
SARIYER 11'İ ; 

TEPECİKSPOR - GÖLBAŞISPOR : 4-1
Stat: Tepecik Belediye
Hakem: Hüdaverdi Savcı, M. Mithat Levent, Necdet Çelik
Tepecikspor: Ramazan, Ümit, Ferit, Feyyaz, Serhat, Recep Onur (Dk. 60 Ali Görkem), Adem İnanç, Adem Çalık, Kemal (Dk. 87 Gökhan Öztürk), Sinan, İlker (Dk. 76 Şahinali)
Gölbaşıspor: Fırat, Kemal, Okan, Fatih, Selahattin (Dk. 75 Batuhan), Timur, Bülent (Dk. 60 Mehmet Talha), Nuri, Alihan, Murat (Dk. 78 Serhat), Mertgül
Goller: Dk. 17 Serhat, Dk. 21 Adem Çalık, Dk. 56 ve 66 Sinan (Tepecikspor), Dk. 50 Okan (Gölbaşıspor) 
Sarı Kartlar: Dk. 22 Fırat (Gölbaşıspor), Dk. 90 Adem İnanç (Tepecikspor)

Tepecikspor futbolcuları herhalde Armağan Turhan hocanın gitmesini bekliyorlarmış gibi :)) geçen hafta Nazilli'den aldıkları 0-0 beraberlikten sonra
bu hafta 4-1'lik muhteşem galibiyet 2 haftada Şenol Demir ile çıktıkları maçlardan 4 puan aldılar ve 11 puanla 14.sıraya yükseldiler.
Golcü Sinan Kurumuş gollerine devam ediyor.2 gol daha atarak gol sayısını 6'ya yükseltti.1 tane de Kupa da atmıştı.Toplam 7 golü oldu.
Sol kanat da oynayan Adem Çalık da 5.golünü attı.
Hafta içi Kupa da Bursaspor ile deplasmanda 2-0 kaybetmişlerdi.Farklı oyuncular oynamış olabilir bilemiyorum ama yorgunluğa rağmen böyle bir galibiyet çok iyi.
Tepecikspor da bu arada Yeni Teknik Direktör de Engin Çalışır oldu.
3 haftadır takımın başında olan Altyapı Sorumlusu Şenol Demir de teknik kadroda olacak.
Gölbaşıspor da geçen hafta aldıkları 2-1'lik Altay ilk galibiyetinin ardından hafta içi Kupada Kayserispor'a penaltılarla elenmişlerdi ve iyi durumdalardı aslında bu kadar farklı bir yenilgiyi ne onlar ne ben beklemiyordum.
Bu arada ara vermiştim Gölbaşıspor da Sedat Özbağ'ın yerine Teknik Direktörlüğe Ankaragücü'nün eski Kalecilerinden Adnan Erkan hocanın getirildiğini de belirtmiş olayım.Kendisine Başarılar diliyorum.
TEPECİKSPOR 11'İ ; 
GÖLBAŞISPOR 11'İ ; 

ALTAY - KAHRAMANMARAŞSPOR : 1-1
Stat: 7 Eylül
Hakemler: Burak Taşkınsoy, Salim Şanlıer, Can Öztekin
Altayspor: Onur, Emrah, Cumhur, Raşit (Dk. 58 Tahir), Semavi, Ömer, Mikail (Dk. 70 Furkan), İlyas, Serkan, Fatih, Yüksel
Kahramanmaraşspor: İlke, Mehmet (Dk. 80 Özcan), Onur, Dede, Tayfun, Fahri, Ramazan, Kadir (Dk. 56 Tufan), Hüseyin, Veli (Dk.23 Volkan), Ebubekir
Goller: Dk. 66 İlyas (Altay), Dk. 24 Tayfun (Kahramanmaraş)
Sarı kartlar: Dk.40 Mikail, Dk. 46 Ömer, Dk. 61 Hikmet (Altay), Dk. 22 Dede, Dk. 53 Hüseyin, Dk. 54 Tayfun, Dk. 61 Onur, Dk. 71 Ebubekir (Kahramanmaraşspor)
Altay Atatürk Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Kahramanmaraşspor'la Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda karşılaştı ve gene ummadığı bir sonuç aldı.
Geçen haftaki ligin alt sıralarındaki Gölbaşıspor yenilgisinden sonra bu beraberlik 2 hafta da 5 önemli puan kaybı demek.
Teknik direktör Mesut Toros, "Oyuncularımızın artık daha iyi motive olmaları lazım. Puan kayıplarından gerekli dersleri çıkardılar. Hepimiz üzgünüz ancak bunun üstesinden geleceğiz. Hedefimiz devre arasına 25 puanla girmek. Bunu başaracak güce sahibiz. Şimdiye kadar bu futbolcularla puanları topladık, devamını da onlar getirecek" dedi.
Mesut Toros böyle diyor ancak Altay taraftarları kendisinden memnun değil eleştiriler çok.17 yaşındaki bir Kaleci ile bu maça çıkılır mı gibi örneğin.Ayrıca oyunu okuyamadığı gerekli müdahaleleri zamanında yapamadığı gibi.
Kahramanmaraşspor da ligin dibinde ve 11.hafta da ilk beraberliklerini aldılar.
Tayfun Özkan ile 1-0 öne geçmelerine rağmen 66.dk.da İlyas'ın golüne engel olamadılar.İşleri hala zor ama 1 puan gene iyidir bu maçtan.
ALTAY 11'İ ; 
KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ; 

HATAYSPOR -İNEGÖLSPOR : 0-1
Stat: Antakya Atatürk
Hakemler: İlkay Aydın, Bülent Uludoğan, Tuğrul Akkoyun
Hatayspor: Fatih Öztürk, Halil Zeybek, Selahattin Selçuk Özkan (Dk. 70 Emin Altunay), Ömer Bozan, İbrahim Taylan Uzunoğlu, Özgür Çelik, Emre Özkurt, Mustafa Kayabaşı (Dk. 57 Akif Şerifoğlu), Serkan Koç, Halil Karataş, Murat Türkkan
İnegölspor: Ali Türkan, Kemal Hastürk, Alişan Ural, Bilal Özdemir, Emre Pehlivan (Dk. 46 Ömürcan Yıldırımlı), Yasin Görkem Arslan, Mümin Aysever (Dk. 46 Yılmaz Özeren), Okan Deniz, Cenk Demirel, Emrah Dağ, Muharrem Efe (Dk. 90+1 Ali Aytemur) 
Gol: Dk. 86 Kemal Hastürk (İnegölspor) 
Sarı kartlar: Dk. 2 Halil Zeybek (Hatayspor), Dk. 13 Kemal Hastürk, Dk. 90+2 Emrah Dağ (İnegölspor)

Maçın Özeti ; 
http://www.youtube.com/watch?v=ln3HZP3IxlA&feature=yout

Bandırmaspor ve Göztepe'nin takipçisi iki takımın ''6 puanlık '' maçında gülen taraf konuk İnegölspor olmuş.Hem de Golcüsü Raif Demir'in olmadığı maçta.
86.dk.da kullanılan bir duran topa Kalecinin yumrukladığı topu tekrar vuran oyuncunun şutunda arka direkte topu önünde bulan ileri çıkmış Stoper Kemal Hastürk ''Altın Gol'ü '' atmış.

HATAYSPOR 11'İ ; 
İNEGÖLSPOR 11'İ ; 

ÖZET
* HAFTANIN NOTLARI 
-Lider Bandırmaspor'un 5.Haftaki Düzyurtspor (1-1) maçından sonra 6 hafta sonra puan kaybetmesi.
- Sarıyer'in beraberlik sayısını 8 maça çıkarması.
- Sarıyer'in Yeni Teknik Direktörü Bahri Kaya'nın ilk kez görev alması.
- Kırklarelispor'un İlk galibiyetini hem de deplasmanda alması.
- Kahramanmaraşspor'un 11.haftada İlk beraberliğini alması.
- Nazillispor'un son 5 hafta ne galibiyet ne de gol atabilmesi.
- Tepecikspor'un Alt Yapı Sorumlusu Şenol Demir ile 2 hafta 4 puan alması.
Bu haftaki 4-1'lik Flaş Gölbaşıspor galibiyeti.
- İnegölspor'un zirve iddiasındaki rakibi Hatayspor'u deplasmanda yenmesi.
- Hafta içi oynanan ZTK maçlarında Kupada Gruplara kalan grubumuz takımları Ankaragücü,Sarıyer ve Diyarbakır Bşb.Spor oldu.

* GRUBUN ''EN''LERİ
- En Fazla Galibiyet : Bandırmaspor (8)
- En Az Galibiyet : Kırklarelispor,Gölbaşıspor,Düzyurtspor (1)
- En Az Mağlubiyet : Bandırmaspor,Göztepe,İnegölspor,Sarıyer (1)
- En Çok Mağlubiyet : Kahramanmaraşspor (8)
- En Fazla Beraberlik : Sarıyer (8)
- En Az Beraberlik : Kahramanmaraşspor (1)
- En Çok Gol Atan Takım : Göztepe
- En Az Gol Atan Takım : Bugsaşspor (7)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Tepecikspor (20)
- En Az Gol Yiyen Takım : Nazilli Belediyespor (6)

* HAFTANIN TAKIMLARI
2 takım seçiyorum çünkü ayırt edemedim.
KIRKLARELİSPOR
Gruptaki İlk galibiyetlerini hem de deplasmanda sahasında hiç kaybetmemiş Bugsaşspor karşısında Onur Garip'in 2 golü ile 2-0 ile aldılar.

İNEGÖLSPOR
Zirvede 3.ve 4.sıraları paylaşan iki takımın ''6 puanlık'' mücadelesinde İnegölspor deplasmanda takipçisi Hatayspor'u 1-0 yenerek aralarındaki  
farkı 5 puana çıkardı.

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRLERİ
BİLGİN ERDEM (KIRKLARELİSPOR)

ŞABAN YILDIRIM (İNEGÖLSPOR)

HAFTANIN FUTBOLCUSU
ONUR GARİP (KIRKLARELİSPOR)
Sezon başında Hatayspor'dan 2 yıllık anlaşma ile transfer edilen 25 yaşındaki Santrfor görev aldığı 9 maçta bu maçta attığı 2 gol ile birlikte 5 gole ulaştı.

HAFTANIN DİĞER BAŞARILILARI : 
- Sinan Kurumuş (Tepecikspor) : Takımının Gölbaşıspor'u 4-1 yendiği maçta attığı 2 gol ile galibiyet de önemli rol oynadı ve gol sayısını 6'ya yükseltti.
- Kemal Hastürk (İnegölspor) :  Stoper oyuncu duran top da ileri çıkıp pozisyonun devamında Altın Golü atarak takımına çok önemli 3 puan kazandırdı.
- Tayfun Özkan (Kahramanmaraşspor) : Tecrübeli Santrfor ligin dibindeki takımına hayati 1 puanı Altay deplasmanında attığı gol ile kazandırdı.
- Fethi Bilgin (Pazarspor) : Kaleci - Kurtardığı penaltı ve 2 net gol pozisyonu ile takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.
- Ahmet Kuru (Pazarspor) : Golcü oyuncu 3 puanı getiren golü attı.
- Halil Akbunar (Göztepe) : Düzyurtspor deplasmanında oynadığı futbol ve galibiyeti perçinleyen attığı 2.gol ile göz doldurdu.
- Samet Taş (Gümüşhanespor) : Diyarbakır deplasmanında uzaktan attığı şut ile bulduğu gol takımına 1 puanı kazandırdı.
- Hüdaverdi Savcı (Tepecikspor - Gölbaşıspor Maçı Hakemi) : Her iki takımdan da sadece 1'er oyuncuya sarı kart ve oyunu sık sık durdurmadan oyunu güzelleştirdi.

HAFTANIN KÖTÜSÜ
- Gölbaşıspor takımı.Tepecikspor karşısında 4-1'lik ağır yenilgi aldılar.
- Hüseyin Çiftsüren (Düzyurtspor - Göztepe Maçı Hakemi) : Tartışmalı bir penaltı kararı verdi.
- Günay Şakar (Sarıyer) : 38.dk.da rakibi Erhan'a kafa atarak Kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı.

GOL KRALLIĞI
KIRMIZI KARTLAR : 
- Günay Şakar (Sarıyer) Dk.38
- Adnan Güngör (Kocaeli Birlikspor) Dk.89 (İkinci Sarı Kart)

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 
- Timur Kosovalı (Göztepe)
- Harun Aydın (Ankaragücü)
- Cemal İşleyen (Kırklarelispor)
- Eray Açıkgöz (Sarıyer)
- Adem İnanç (Tepecikspor)
- Tayfun Özkan (Kahramanmaraşspor)
- Onur Berber (Kahramanmaraşspor)
- Emrah Dağ (İnegölspor)

KAÇAN PENALTI : 
- Umut Nayir (Ankaragücü) Pazarspor karşısında 0-0 iken 53.Dk.da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder