10 Eylül 2018 Pazartesi

3.Lig 1.Grup 2.Haftanın Panoraması

2.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
2.HAFTANIN PUAN DURUMU
3.HAFTANIN PROGRAMI

GOL KRALLIĞI 
3 GOL :
GÖKHAN ERDÖL (TİRE 1922 SPOR)

2 GOL :
BATUHAN ER (KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR)
TUNÇ MURAT BEHRAM (NEVŞEHİR BELEDİYESPOR)
AYKUT SEVİM (BÇ. TEPECİK)


HAFTANIN MAÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Lüleburgaz 8 Kasım Stadında oynanan maçta ligin yeni takımı Şile Yıldızspor geçen hafta farklı Gebze galibiyetinden sonra bu deplasmanı da geçerek 2/2 yaparak Liderliğini sürdürdü.
Goller her iki yarıda Tahsin Hacımustafaoğlu ve Burak Balaban dan geldi.Tahsin 30 metreden sol ayakla,Burak Balaban da
frikikten atmış.
Geçen haftaki aynı 11 sahada yer aldı.
Geçen hafta Erbaa deplasmanından galibiyetle dönen ev sahibi ekibin şeref sayısını 90+2 de Berat Eyüpoğlu attı.
Şile Yıldızspor bakalım bu çıkışını sürdürebilecek mi ?
Devam ettirebilirlerse ciddi bir Play Off adayı olabilirler.
Bizim Nazillispor da da çalışan Adnan Özbağcı hocayı kutlamak isterim.Başarılarını devam ettiriyor.
 Normal sonuç.
Her iki takımın da bu sezon ilk resmi maç idi aynı zamanda Artvin Hopaspor'un 10 yıl sonra,bizim de 7 yıl sonra 3.Lig'teki ilk maçımızdı.
10-12 bin arası dolu tribünler ve ev sahibi adına coşkulu bir destek atmosferinde oynandı maç.Burası aslında zor deplasman,buradan puan çıkarmak iyidir ki maçtan önce 'Yenemiyorsan yenilme' felsefesini uygula demiştim bu anlamda
1 puan iyi ve normal karşılanabilir.Ancak öte yandan 'deplasman fobisinin' devam etmesi,geçen sezon hiç deplasmanda maç kazanamamıştık,bu seriyi devam ettirmemiz ve gol pozisyonu anlamında olumsuzdu.
Gerçi TD Ahmet Yavuz yerel basına çok farklı şeyler söylemiş.
Belki saha kenarından farklı görülüyordur (!) ki bizim Artvin Hopaspor sayfasından izlediğimiz yayın da çok sağlıklı değildi,sahaya çok uzak ve yayını yapan arkadaş emeği için ne kadar teşekkür etsek az olsa da bir türlü telefonu yatay tutamadığı için görüntüyü net seçemedik.
''İlk maçta oyuncuların beklediğinden daha iyi bir performans sergilediğini belirterek geçti “Ev sahibi takımın 12 bine yakın seyircisi vardı. Oyuncularımız  saha şartlarından etkilenmeden mücadele ettiler. Oyun üstünlüğü bizdeydi, beş altı net pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik.  Oyuncularımıza teşekkür ediyorum”  (http://www.sesgazetesi.com.tr/)


“POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK”                        Net pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Yavuz, “5-6 tane pozisyona girdik ancak bunları sonuçlandıramadık. Bu fırsatları değerlendirebilseydik farklı bir maç olacaktı. Ama daha çok çalışarak önümüzdeki maçlarda bu pozisyonlara gole çevireceğiz” dedi.
“SAHAYA KARAKTER KOYDUK”                                          10 bin kişinin önünde iyi mücadele ettiklerine dikkat çeken Yavuz, “İnanılmaz bir seyirci topluluğu önünde mücadele ettik. Maçın başından sonuna kadar destek verdiler. Oyuncularımız iyi bir mücadele sergilediler. Deplasmanda oynuyor gibi değillerdi. Korkmadılar, çekinmediler. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiydik. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Bu mücadele her zaman devam edecek” ( http://www.mansetaydin.com/ )
Evet Ahmet Yavuz'un söyledikleri bunlar,kırmızı ile işaretlediğim yerlere özellikle dikkat çekmek istiyorum ''sanırım ben başka maç seyrettim'' 5-6 pozisyonumuz var,başından sonuna oyunun hakimi bizdik,rakibe çok fazla pozisyon vermedik ' diyor.
1 tek pozisyonumuz var o da 90+5'te Mert Çapar'ın götürüp vurduğu ve kalecinin kornere çelebildiği pozisyon.Evet belki çok fazla pozisyon da vermedik o açıdan tedbirleri almış mesela Stoper tandemini bu kez Mazlum-Sergen yapmış,Polat'ı Ön liberoya sürmüş,yanında zaten Aykut'ta var sağlam bir dörtlü vardı zaten omurgada,en arkada Kalecimiz Zekeriya zaten sağlam,iyi bir Kaleci.
Şu 11 ve Diziliş ile çıktık ; 
Kadro açıklandığında dizilişleri maçla birlikte görebiliyoruz ayrı zaten de,Mert Çapar'ın kesilip yeni transfer Buğra Temel'in 11 de olduğunu gördük.Buğra forvet arkası olunca orada oynattığı Yasin Dülger'i asıl yeri Sol kanada çekmiş diye düşündüm.Maçtan sonra öğrendiğim evet Yasin'i kanada çekmiş ama artık TD lerin moda imiş gibi ters ayaklı kanat oynatmasından Yasin Sağda,Burak Solda başlamış,sonra maç içerisinde esas yerlerine geçmişler.Bu ters ayaklı kanat oynatmayı pek anlayamıyorum,tek artısı ortaya çekip asıl ayağı ile şut atmak ama kendi kanatlarında kendi ayakları ile çizgiye inip orta yapabilmek pek olmuyor artık.
Bu diziliş ve kadro önce 1 puanı garantilemeyi amaçladığını gösteriyordu.Duruma göre galibiyet istiyorsa hamle yapması lazımdı ancak oyundan çok memnun olsa gerek ki zaten açıklamalarından bunu anlıyoruz ilk oyuncu değişikliğini 74'te Görkem Bitin'i çıkarıp Taylan Özgün'ü alarak yaptı.Bu değişiklikte giren isime şaşırdım zira Berk Elitez'i bekliyordum.
Son gün transfer edilen,1 haftalık takım idmanı ile 19 yaşında genç bir forveti Berk Elitez'e tercih ediyorsa demek ki Berk'ten pek ümidi yok,beklediğini bulamadı demektir.Taylan girdikten sonra hiç bir şey yapamadı,göbekte statik kaldı hiç sağa sola deplase olmayı da düşünmedi bu da Görkem'in çıkışından sonra rakip Stoperleri iyice rahatlattı.Ahmet Yavuz gidişattan memnun yani beraberliği yeterli sonuç olarak görüyor olsa gerek ki 2.değişikliği 87'de Burak Özbakır'ı çıkarıp,Mert Çapar'ı alarak yaptı.O Mert Çapar tek pozisyonumuzu 90+5'de buldu,biraz daha iyi vurabilse golü de atacaktı.
Mert'i kesmesi ayrı bir olay,87 de alması ayrı bir olumsuz olaydı.3.değişiklik ise daha kötü idi çünkü Zafer Özden gibi bir tecrübeli oyuncuyu +5 verilmiş uzatmanın +2 sinde alması.
Buğra Temel'in yerine girdi Zafer ki bu değişiklik eğer galibiyet isteniyorsa çok daha önce yapılması gerekirdi.
Sonuç olarak,Ahmet Yavuz 3 gün önceden gittiğimiz deplasmandan istediğini (!) alarak döndü.
Benim Ahmet Yavuz ile ilgili düşüncelerim önceden yazdığım gibi bellidir,güven vermiyor bana devam etmemesi gerekirdi.
Takımla ilgili de ilerleyen süreçte Gol sorunu çekeceğimizi düşünüyorum.Forvetlerimiz Görkem Bitin ki elimizdeki en güveniliri O da ağır kalıyor ve Berk Elitez ile Taylan Özgün,Berkant Kavsar gibi gençler.Bir de Tire'nin forvetlerine bakalım Berke Bıyık,Gökhan Erdöl,Sergen Yakupçebioğlu.
Kale,defans sağlam,orta sahada zaten çok adam var idare edilir ancak 3.bölgede sorun yaşayacağımızı düşünüyorum.
Futbolda Gol atamayınca maç kazanamazsın ve daha kötüsü küme düşersin ki biz bunu yaşadığımız halde bu sorunu çözecek hamle yapmamaları da ayrı bir yönetim yanlışıdır.
Tam 19 gol atmış Golcü almışlar hayret dediğimiz Sevcan Bıyıklı da sakat olarak alınmış,ne zaman oynayacağı meçhul.
Artvin Hopaspor'a gelince.
Geçen hafta çıkardıkları 11 den tek değişiklik Orta Sahada Emrah Şahinçiftçi nin yerine Ali Kemal Başaran'ın oynamasıydı.
Maç öncesi yazdığım be beklediğim gibi İsmail Sarı iyi oynadı.
Onların da Gol sorunu olacak gibi ki geçen sezon ki Golcüleri Yomra ya giden Bilal Çebi 3 gol atınca taraftarları yangın yapıyorlar haliyle bu işler böyledir :)
Baktım biraz taraftarlarının yazdıklarına,çok eleştiren de var,beraberliği iyi,normal sonuç olarak gören de bunlar gerekçe olarak bizim Nazillispor'u hem onlardan daha maliyetli hem kadro olarak ta üst seviye olarak görüyorlar ilginç bir şekilde.
İlk maçlarında bu seyirci desteği ve saha avantajı suni çim zemine alışkın olmalılar buna kazanamadılar 2 puan kayıp gibi görülebilir ama bence maçın hakkı beraberlik idi.
Tabii bu sonuca Tolgay hoca değil bizim Ahmet hoca sevindi.
Maçın başında bir pozisyonda penaltı beklediler ve çok itiraz ettiler,seyirci de çok tepki gösterdi buna rağmen doğrusu maç öncesi çekindiğim  ilk kez profesyonel maç yöneten ve hakem Burak Güner'in devam demesini takdir ettim bu ortamda çok hakem verirdi o penaltıyı ki ben pozisyonu tam süzemedim.

Bana göre haftanın sürpriz sonucu ve haklı olarak
Yomraspor'u Haftanın Takımı seçeceğim.
Geçen hafta Batman deplasmanında bazı oyuncularının etkisiz
futbol oynamasına rağmen hak ettiği puanı çıkarmayı başaran
ev sahibi ekip ilk yarıyı Batuhan Er'in golü ile önde bitirmesine
rağmen 2.yarıda Golcü Bilal Çebi'nin kükremesini engelleyemeyince sahadan mağlup ayrılarak şok yaşamış.
Karaköprü geçen haftaki aynı 11 ile başlamış.
1-2 yenik duruma düştükten sonra geçen haftanın etkisiz isimlerinden Kaptan Bilal Şeflek ile 71.dk.da beraberliği sağlamışlar ancak 5 dk.sonra adaşı Bilal Çebi 3.kez sahne
almış ve Hat-trick yaparak 3 puanı Yomra'ya götürmüş.
Bilal Çebi çok etkili bir forvet.25 yaşındaki oyuncu geçen sezon Artvin Hopaspor'un BAL Şampiyonluğunda attığı 19 gol ile önemli rol oynamıştı.
Maçın başarılı isimlerinden biri de ilk 2 golün asistini yapan
ikinci yarının başında Muhammet Mahmut Emir'in yerine oyuna giren Erhan Şengül olmuş.
3.golün asisti ise 7 numara Yasin Reis'ten.
Geçen hafta 90+2'de yedikleri golle Nevşehir'e kaybeden Yomraspor bu yenilgiyi telafi ederken geçen haftadan tek değişiklik 9 numara Ali Özgür Basa'nın yerine (18 de yoktu),
3 numara Mehmetcan Köse nin oynamasaydı.
Yomraspor eski oyuncuları geri dönen 8 numara Zafer Şengün'ü
de sayarsak 10 eski oyuncu ile oynuyor.
Tek yeni isim Golcü Bilal Çebi.
Oturmuş kadroya çok iyi bir Golcü takviyesi yapmışlar.
Raşit Çalık hoca da devam ediyor.
Golleri izleme imkanımız yok,Karaköprü taraftarı Kaleci Bilal Atmaca dan yakınıyor.Bilemiyorum hatalı gol yedi mi geçen hafta hatalı yemişti golü.
MAÇIN ÖZETİ
Geçen hafta Yomra deplasmanında 90+2'de Stoper Naci Bayraktaroğlu'nun golü ile 3 puan çıkaran ev sahibi ekip,geçen hafta sahasında Tire 1922'ye kaybeden Tepecik'i farklı mağlup ederek Şampiyonluk hedefi doğrultusunda 2/2 yapmış oldu.
Tepecik ise hayal kırıklığı yaşıyor olmalı.
Videoyu çekimi pek sağlıklı değil zaten Nevşehir'in 1.ve 3.golünü
çekememişler.2.golleri çok güzeldi organize bir atakta 7 numara
Metehan Andaç Özlü soldan iyi kesti sanırım Tunç Murat Behram
indirdi,Doğancan Aynacı golü attı.
Tepecik'in duran toptan Aykut Sevim in kafası ile kazandığı
1.golleri de güzeldi.
Geçen hafta kadroda olmayan Tita bu hafta Raif Uzuner'in
yerine 11 de yer almış.Tek değişiklik bu olmuş.
İlginç bir not ; atılan 6 golün 5'ini yolu Nazillispor dan geçen oyuncular attı.Nevşehir de Tunç Murat Behram (2)
ve Metehan Andaç Özlü,Tepecik'te geçen sezon devre arası büyük ümitlerle alınan ancak 49 dk. oynayabilen
Aykut Sevim (2) attı.
Ev sahibi Kozan gençlerden kadro oluşturabilen Körfez
Spor karşısında favori olduğu maçı kazanarak 2/2 yapmış.
Kaptan Yasin Hatipoğlu 1 gol,1 asist ile maçın yıldızı olmuş.
1.gol Yasin'in korner atışından Stoper Fikret Sevilgen'in kafası ile gelmiş.
Körfez Spor kulübü hazırlık kampına katılan 7 oyuncuya,U19 takımından profesyonel yapılan 5 oyuncu ve vizesi yapılan 4 oyuncudan oluşan yeni bir kadro vee yeni bir teknik ekip ile mücadeleye devam kararı almıştı.
2000 doğumlu genç kalecileri Muhammet Demir 67.dk.da
Kozanspor'un forveti Muzaffer Özcanlı ile çarpışıp burnu kırılmış
ve tedbir amaçlı hastaneye kaldırılmş.Geçmiş Olsun.
Aynı şekilde 11.dk.da sakatlanıp oyundan çıkan Kozansporlu Serhat Tunç'a da Geçmiş Olsun diyorum.
Kozanspor'un Fikret ve Muzaffer ile bulduğu kafa golleri ofsayt gerekçesi ile sayılmamış.
Kozanspor 4.yılını geçirdiği 3.Lig'te ilk kez 2/2 yaparak başlamış.
Maçın Yorumu kozanmedya.com dan
http://kozanmedya.com/kozanspor-2-korfezspor-0/
Körfez takımı bu maçta olduğu gibi bundan sonraki maçlarında da bu şekilde çok koşup,mücadele edip,iyi kapanıp kontra ataklardan gol bulmaya çalışan bir anlayışla mücadele edecektir,ne kadar başarılı olabilir bilemiyorum ama işleri zor zira tecrübe de çok önemli.
Geçen hafta Hekimoğlu Trabzon deplasmanında 90+2'de skor 1-1 iken yaptığı atağı sonuçlandıramayıp,dönen topu kalesinde gol olarak görüp 2-1 kaybeden Silivri sahasında güçlü rakibi Batman'ı 5.dk.da Hüseyin Eray Karataş'ın golü ile yenip 3 puanı almış.Erken buldukları golü koruyabilmeleri önemli.
Tabii Batman'ın geçen haftaki sahasındaki beraberlikten sonra bu maçta da erken yediği golü bu kadar klas oyuncularına rağmen çıkaramaması da dikkate değer.
(*Batman Petrolspor TD Mehmet Ak 4 net pozisyonu değrlendiremediklerini,2 toplarının direkten döndüğünü,2 penaltılarının verilmediğini söylemiş)
Golü attıktan sonra çok çekilip,kapanmışlar skoru korumak için
ve başarmışlar.Golü atan Hüseyin Eray Karataş iyi oynamış ama Kadir Akbulut Onu 64 de çıkarmış. 
Maç öncesi Silivri de 2.Başkan ve Asbaşkanlar galibiyet primini 2 katına çıkarmışlar,semeresini de aldılar.
Başkan Akgün Duru'nun Maçtan sonraki mesajı ; 
 “Çok kıymetli Silivrisporlular. Bugün konuk ettiğimiz Batman Petrolspor'u yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sezona şimdi 'başladık' diyebiliriz. Taraftarımız çok iyi destek verdi. Bunun daimi olmasını temenni ediyoruz. Sezon içerisinde inişli çıkışlı grafiğimiz olabilir. Zor dönemler de geçirebiliriz ancak bu kulüp için, bu ilçe için mücadele ediyoruz. Oyuncular sahada, biz de işin mutfağında. Bugünkü maçtan galibiyetle ayrılmamız sezonu bitirdik anlamı taşımıyor. Sadece bir engeli aştık. Nasıl ki bir çiçekle bahar gelmiyorsa bugünkü durum da o. Çok çalışacağız. Üstüne koyarak ilerleyeceğiz ve her zaman ligde en iyi bitirebildiğimiz yer neresiyse orayı hedefleyeceğiz. Bize destek veren tüm Silivrispor sevdalılarına teşekkür ediyoruz”
Batmanspor da Kaptan Halil Aşut 90+2'de Çift Sarı kart dan
Kırmızı kart görmüş.Santrfor Hasan Ahmet Sarı sakatlığı gerekçesiyle kadroda yokmuş,yerine Emrah Metoğlu oynamış.
Son dakikaları Burak Seres'in de sakatlanması ile oyuncu değişiklik hakları kalmadığı için 9 kişi ile oynamışlar.
Burak Seres maalesef çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatmış.Kendisine geçmiş olsun diyorum.
Batman da beklentiler büyük olunca haliyle 2 maçta 1 puandan sonra fırtına çok erken kopmuş.Adeta kazan kaynıyor.
YARASALAR Taraftar grubu çok uzun bir açıklama ile Başkan Ahmet Konanç'ı İstifaya davet ederken,
Başkan Ahmet Konanç ta yaptığı açıklama ile Hoca ve oyunculara gözdağı vermiş.
Takımın saha içinde disiplinsizlikleri,kontenjana takılan bazı oyuncular da ayrı bir sorunları.
Mehmet Ak hoca kadro seçiminde neşter vuramazsa korkarım ki yakın zamanda neşteri kendisi yiyecek,kendisini sever,sayarım
beğendiğim bir teknik adamdır.
Mehmet Hocanın ''Batman Çağdaş Gazetesine'' açıklamaları;
''Batman Petrolspor’da Teknik Direktör Mehmet Ak, Silivri maçında iyi futbol sergilemelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek: “Doyurucu bir futbol sergiledik. İki topumuz direkten döndü, iki net penaltımız da verilmedi. Futbolcularıma güveniyorum. Daha iyi olacağız” dedi.
“FUTBOL UMUT VERDİ”
Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Silivrispor’a 1-0 mağlup olan Batman Petrolspor’da rota kupa maçına dönerken, Teknik Direktör Mehmet Ak, açıklamalarda bulundu. Silivri karşısında oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu belirten Ak: “Şansız bir gol yedik. Daha sonra 4 net gol pozisyonunu değerlendiremedik. İki topumuz direkten döndü, iki de net penaltımız verilmedi. Maçın son bölümünde Halil’in kırmızı kart görmesi Burak Seres’in de sakatlanmasıyla 9 kişi kalmamıza rağmen rakip kaleye yüklendik. Ancak golü bulamadık. Oynanan futbol bizim için umut oldu. Daha iyi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
“KÖTÜ GÜN DOSTLARINA
İHTİYACIMIZ VAR”
Takımın geçiş sürecinden geçtiğini ve zorlu süreçte takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini de kaydeden Ak, şöyle devam etti: “Bizim yapıcı eleştirilere diyeceğimiz yok. Ancak takımın içinden geçtiği süreci anlamadan sırf eleştiri yapanları anlamak zor. Bize kötü gün dostu lazım. İyi günde herkes yanınızda olur. Ben takımımın arkasındayım ve her geçen hafta daha iyiye giden bir ekip olacağız.” 
http://www.batmancagdas.com/spor/futbol-iyi-sonuc-kotu-h59429.html
Sezona transfer yasağı,maddi sıkıntılarla krizi son anda çözerek ve ilk maçta Şile Yıldızspor'a 4-1'lik ağır bir yenilgi ile başlayan ev sahibi ekip güçlü ve kendisinden çok daha fazla maliyetli rakibine geçit vermemiş.Bana göre beraberlik iyi sonuç zira
bu maçın favorisini Hekimoğlu Trabzon FK olarak görüyordum.
Gebzespor çok koşup,mücadele edip,savaşarak oynamış.
Gol atamamaları en büyük eksikleri olmuş ancak Kalelerinde de tehlikeli pozisyonlar yaşamışlar.Bu hafta Kaleyi devralan tecrübeli Alptekin Teytey 4 net pozisyonu kurtarmış.
Geçen hafta Şile maçında Kalede Kemal Canlı vardı.
TD Özgür Vurur oyuncularına Teşekkür etmiş.
Gebzespor’un teknik patronu Özgür Vurur, Hekimoğlu Trabzon karşısında 90 dakika boyunca mücadele eden oyuncu grubuna teşekkür etti. ‘Tek eksik goldü’ diyen Vurur, ”Tüm oyuncularımız iyi niyetli ve gayretlilerdi. Savaştılar, mücadele ettiler. Hafta boyunca çalıştığımız taktik antrenmanlarını sahada iyi uyguladılar. Her zaman söylüyorum, puan ya da puanlar almanın sırrı büyük takım olmaktan değil, mücadele etmekten geçiyor. Oyuncularımız da çok iyi mücadele ettiler. Son vuruşlarda eksikliğimiz olmasa şuan galibiyeti konuşuyorduk. Zaten Hekimoğlu Trabzon maçında tek eksiğimiz goldü. Gol dışında her şeyi yaptık. Oyuncularımın alınlarından öpüyorum. Daha da iyi olacağız” 
http://www.gebzeyenigun.com/vurur-alinlarindan-opuyorum/21477/
Hekimoğlu Trabzon FK İlk deplasman maçından galibiyet çıkaramadı.
MAÇIN ÖZETİ
Ev sahibi ekip geçen hafta Tepecik deplasmanından aldığı deplasman galibiyetinin morali ile kendi sahasında gece maçında favori olduğu maça fırtına gibi başlamış,ilk 34 dk.da 3-0 yaparak maçı erken bitirmiş.Erzin takımı 41.dk.da durumu 3-1'e getirmiş ancak 43.dk.da 10 kişi kalmışlar.Bu dakikadan sonra Tire taraftarları sanırım ikinci yarıda daha farklı 5-6 gollü bir galibiyet bekliyorlardı ancak maç bu skorla bitmiş.
Tire takımı bu ligin en iyi 3.bölge oyuncularına sahip.
Berke Bıyık,Kaptan Gökhan Erdöl ve Sergen Yakupçebioğlu her takımın görmek istediği oyuncular,gollerini atmışlar.
Tire 2/2 ile iyi bir başlangıç yaparak Şampiyonluğun favorilerilerinden biri olduğunu gösterdi.

HAFTANIN NOTLARI
-8 maçın 4'ünü ev sahibi,2'sini deplasman takımları kazandı,2 maç berabere bitti.
-8 maçta 21 gol atıldı.
-8 maçta 46 Sarı,2 Kırmızı kart gösterildi.
-Velimeşe Ergene-Şile Yıldız maçının Hakemi Ömer Tolga Güldibi toplam 10 Sarı (4+6) kart gösterdi.
-Haftanın en hırçın takımı 6 Sarı kart ile Şile Yıldızspor
-Şampiyonluk favorilerinden Tire ve Nevşehir 2/2 ile kayıpsız giderken,Batman ve Hekimoğlu Trabzon FK puan kaybetti.
-Batman Silivri deplasmanında 4 net gol pozisyonunu değerlendiremeyip,2 topları direkten dönüp,TD Mehmet Ak'ın görüşüne göre 2 penaltılarının verilmediği maçı 1-0 kaybetti.
-Hekimoğlu Trabzon Gebze Kalecisi Akptekin Teytey'i geçememiş.Alptekin 4 net gol pozisyonunu önlemiş.
-Kozan ve Şile 2/2 yaparak dikkat çektiler.Kozan'ın oyunu yerel basını tarafından beğenilmiyor,ancak Şile Yıldızspor etkili oyunu ile Play Off adaylığına göz kırpıyor. 
-Tire'nin Golcüleri 2.haftada da sahne aldı.Gökhan Erdöl 3 gole ulaşırken,Sergen Yakupçebioğlu ve Berke Bıyık'ta siftah yaptı.
-Körfez Spor Kulübü yeni bir yapılanma ile lige devam ediyor.
7 kamp döneminden devam eden oyuncu,5 U19 takımından takviye ve 4 eski oyuncusunu vize ettirdiği kadroya TD olarak Mehmet Gökhan Terci'yi getirdiler.

NOT : 
Bu çalışmayı yapmak çok zor zira bilgi bulabilmek kolay değil.Çok az takım sayfası ve yerel medya sağlıklı bilgi paylaşımı yapıyor.Nevşehir Belediyespor,Hekimoğlu Trabzon FK ve Tire 1922 Spor sayfaları biraz daha iyi.Yerel basında ise bizim Nazillispor haberlerini Aydın Manşet gazetesinden Mustafa Çelik kardeşim,Silivri ile ilgili Engin Akın Silivrihürhaber,Tepecik ile ilgili Hüseyin Keskin Abinin Keskinbakış,Kozanmedya.com,Gebze Yenigün ve Batman Çağdaş gazeteleri en çok yararlandığım kaynaklar hepsine Teşekkür ediyorum.
Öte yandan yaptığım çalışmalar maalesef ''Altligler TR'' Sayfası hariç desteklenmiyor kendilerine Teşekkür ediyorum.
Tüm takımların toplu halde ve tek tek Takım İncelemelerini yaptım tek tek takımların Sayfalarının yöneticilerine gönderdim isterseniz paylaşabilirsiniz diye Tepecikspor dan Hüseyin Keskin Abi hariç 1 takımdan bile cevap gelmedi gördükleri halde.
Kendilerinin yapmaları gereken çalışmaları yapıyorum kıskançlıktan paylaşmaya bile ödü kopuyorlar.
Zaten 3.Lig taraftarları 2.Lig gibi değil 1.Hafta Değerlendirmemi 403 kişi okumuş,2.Lig'te bu rakam 800-900'lere ulaşıyordu.
İlgi yok denecek kadar az.Kendi çabalarımla zaman ayırıp,emek vererek alt liglere katkı yapmaya çalışıyorum ama destek yok.
1-2 hafta daha yaparım ondan sonra bırakırım gibi zaten Lap topum da arızalı çok zor yazabiliyorum,yenisini alacakken Euro patladı bizim Lap top alma şansı da patladı :(


-GRUBUN ''EN'LERİ''
- En Fazla Galibiyet : (2) Şile Yıldız,Nevşehir,Tire,Kozan
- En Az Galibiyet : (0) Nazilli,Karaköprü,Batman,Gebze,
Erbaa,Tepecik,Erzin,Körfez 
- En Fazla Mağlubiyet : (2) Tepecik,Erzin,Körfez
- En Az Mağlubiyet :(0) Şile Yıldız,Nevşehir,Tire,Kozan,
Artvin,Hekimoğlu Trabzon
- En Fazla Beraberlik : (1) Nazilli,Artvin,Hekimoğlu Trabzon,
Karaköprü,Batman,Gebze
- En Az Beraberlik (0) : Şile Yıldız,Nevşehir,Tire,Kozan,Yomra
Velimeşe,Silivri,Erbaa,Tepecik,Erzin,Körfez
- En Çok Gol Atan Takım : (6) Şile Yıldız
- En Az Gol Atan Takım : (0) Nazilli,Erbaa,Körfez

- En Çok Gol Yiyen Takım : (6) Tepecik

HAFTANIN TAKIMI
YOMRASPOR
Geçen hafta sahasında 90+2 de yediği gol ile Nevşehir Belediyespor'a kaybeden ekip Karaköprü gibi zor bir deplasmanda bunu telafi etmeyi başardı.
Geçen sezon ki oturmuş kadrolarına,Bilal Çebi gibi bir Golcü takviyesi en önemli avantajları.

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
RAŞİT ÇALIK (YOMRASPOR)
Geçen hafta 90+2 de şok bir gol ile mağlup olmalarına rağmen takımını bu zorlu deplasmana çok iyi hazırlamış.Özellikle ikinci yarı başında Erhan Şengül hamlesi çok yerinde olmuş,2 asist yapmış.

HAFTANIN FUTBOLCUSU
BİLAL ÇEBİ (YOMRASPOR)
26 yaşındaki Golcü Santrfor Hat-trick yaparak takımın deplasmandan 3 puanla dönmesinde en önemli pay sahibi oldu.Geçen sezon Artvin Hopaspor ile BAL da Şampiyonluk yaşarken 19 gol ile yine büyük pay sahibi olmuştu.

HAFTANIN DİĞER BAŞARILILARI
ŞİLE YILDIZSPOR
ADNAN ÖZBAĞCI (ŞİLE YILDIZSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ)
TUNÇ MURAT BEHRAM (NEVŞEHİR BELEDİYESPOR)
METEHAN ANDAÇ ÖZLÜ (NEVŞEHİR BELEDİYESPOR)
AYKUT SEVİM (BÇ.TEPECİKSPOR)
YASİN HATİPOĞLU (KOZAN BELEDİYESPOR)
HÜSEYİN ERAY KARATAŞ (SİLİVRİ)
ALPTEKİN TEYTEY (GEBZESPOR)
ERHAN ŞENGÜL (YOMRASPOR)
İSMAİL SARI (ARTVİN HOPASPOR)

KIRMIZI KART : 
-Ahmet Tamet (Erzin Belediyespor) Dk.43
-Halil Aşut (Batman Petrolspor) Dk.90+2

KENDİ KALESİNE GOL : 
-

KAÇAN PENALTI : 
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder