5 Şubat 2018 Pazartesi

Naz Naz Nihayet 3 Puanla Tanıştı : 3-0 !!!

MAÇIN GOLLERİ

''Ya 3 Puan Ya 3 Puan'' Parolası ile mutlak kazanmamız gereken bir maçtı.
Çok şükür kazandık ve 7 hafta sonra galibiyetle tanıştık,3.galibiyetimiz aldık.
Ahmet Yavuz hoca galibiyet için oldukça cesur ofansif bir 11 çıkarmış 3'lü orta sahadan 2'li orta sahaya geçmişti.
Fatih Üge Sol kanatta,Serdar Eylik forvet arkasında idi.
Maça çok hızlı başladık.
3.dk.da Kornerden gelen topta kale içerisinde elle golü önleyen Sağ bekleri Volkan Özcan hem Kırmızı kart gördü hem de Penaltıya sebebiyet verdi.
Penaltıyı kullanan Fatih Üge maalesef geçen sezondan takım arkadaşı kendisini çok iyi tanıyan Kaleci Metin Uçar'a karşı hiç bir şaşırtıcı hamle yapmadan göstere göstere soluna atınca Metin kolaylıkla çıkardı.Böyle bir maçta böyle bir şansı böyle basitçe harcamak çok kötü oldu.
Nedense takım çok yavaş ve temposuz oynuyordu sanki galipmişiz ve çok rahatmışız gibi.
31.dk.da Ahmet Yavuz ilginç bir hamle yaptı.Penaltı kaçırdığı için morali bozulan Fatih Üge'yi çıkarıp,Samet Bülbül'ü aldı.
Samet Bülbül orta sahaya bir hareketlilik getirdi.
35.dk.da sağ tarafta kaleye uzak bir mesafede kazandığımız duran topu Onur Karakabak çok akıllı bir şekilde herkes orta yapacak diye beklerken kaleye gönderdi ve Niğde li oyuncuların müdahalesinde Sefa Aksoy topu kendi ağlarına gönderdi.1-0
Gol bizi skor anlamında biraz rahatlattı ancak oyun anlamında daha da rahatlattı yine yavaş,temposuz,yan pas,geri pas yapmaya devam ettik.
2.devre başında 47.dk.da Niğde takımı mutlak gol pozisyonunu Tunç Behram ile kaçırdı daha doğrusu Kalecimiz Onur Bulut kurtardı diyebiliriz.
48.dk.da Niğde takımında Cabir Coşar ikinci sarı ve kırmızı kartını görünce takımını 9 kişi bıraktı.
Üst direkten auta giden bir kafa vuruşlarını da vardı.
56.dk.da iyi bir organize atak ile 2.golü bulduk.Soldan gidip çok iyi kesen İlter'in görerek yaptığı asisti,Görkem çok düzgün bir vuruşla Kaleci Metin'i kıpırdatamadan golü attı.
72 de bu kez Serdar Eylik'in asistinde Görkem yine aynı şekilde kendisinin 2.takımının 3.golünü attı.
9 kişi kalmış rakibe karşı daha fazla gol bekliyorduk ancak takım bu durumdaki rakibe saygı göstermek istercesine fazla üzerlerine gitmedi,Yine de 4 ve 5.golleri bulabilecek pozisyonları harcadık ve sonuçta 3 puanı 3 golle aldık.
Umarım bu galibiyet uzun süre maç kazanamama stresini biraz giderir ve bundan sonra seri galibiyetler getirir.
Hocanın kenardaki elektriği iyiydi.
Görkem'in 2 gol atmasına üstelik temiz vuruşlarla sevindim.
Samet Bülbül'ü de beğendim.Sanırım fizik kondisyonu henüz tam değil o açıdan maçı tamamlamasını isterdim maç kondisyonu kazanması için ama hoca rakiple didiştiği için ve sarı kartı olduğu için olası bir kırmızı kart görmemesi için 63.dk.da oyundan çıkardı sadece 32 dakika oynayabildi.Bu süre içerisinde hemen farkını belli etti.
Rakip eksildiği için tam bir değerlendirme yapamıyoruz tabii ancak Kaleci Onur'un o pozisyonda başarısı,Nuh'un Tunç'u iyi kontrol edişi,Onur Karakabak'ın performansı iyiydi.
Niğde takımı eksik kalmasına rağmen sağlam,ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü verdi.Haftaya Karşıyaka karşısında galip gelebileceklerini düşünüyorum.TD'leri Eser Kardeşler ama kenarda Necmettin Sert vardı ve zaten Onun PRO Lisansını kullanıyorlar,2.kırmızı kart tan sonra hakem tarafından tribüne gönderilmiş.
Önümüzde zirve adayı Altay deplasmanı var.Çok zor maç.
Artık iyi oyundan ziyade 3 puanlara bakıyoruz diyoruz ancak şu oynadığımız oyun Altay deplasmanına yetmez.
Daha fazlasına ihtiyacımız var.
Hoca da oyundan memnun kalmamış benim gibi temposuz oynadığımızı söylemiş ve maçın başındaki penaltı ve rakibin 10 kişi kalması bizi etkiledi demiş.
3 puan için mutluyum ancak oyun için aynı şeyleri söyleyemem” dedi.
RAKİBİN EKSİK KALIŞI BİZİ ETKİLEDİ
Başarılı çalıştırıcı, “Özellikle karşılaşmanın hemen başında kaçırdığımız penaltı ve rakibin 10 kişi kalması bizi etkiledi. Belki Niğde 11 kişi olsaydı daha iyi bir oyun ortaya koyabilirdik. Başlangıcımız çok iyiydi ama penaltıdan sonraki süreç beni futbol olarak üzdü. Tempomuz çok düşüktü. Antrenmanlarda dahi bu temponun üzerine çıkıyoruz” 

NORMAL KARŞILIYORUM
Oyuncularına anlayış gösterdiğini belirten Yavuz, “Bu haftaya kadar alınan mağlubiyetler oyuncuları etkiliyordu. O yüzden onlara kızamıyorum. Alınan 3 puan için futbolcularımı tebrik tebrik ediyorum” dedi.
FATİH NAZİLLİ’NİN EVLADI
Fatih Üge penaltı pozisyonundan etkilendiğine dikkat çeken Yavuz, “Fatih o pozisyonun ardından çok üzüldü. Maçtan sonra da arkadaşlarından özür diledi. Fatih buranın evladı. Bu takımın iyi olmasını herkesten fazla istiyor. Fatih’i desteklemek lazım. Samet’te her geçen gün üzerine koyuyor ve daha da iyi olacak” ifadelerini kullandı.
Yavuz, Altay maçına çok iyi hazırlanarak ilk yarının rövanşını almak için mücadele vereceklerini ifade etti.
(nazillimanşet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder