12 Şubat 2018 Pazartesi

2.Lig Beyaz Grup 21.Hafta Değerlendirmesi !!!

21.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
PUAN DURUMU
22.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI
GOL KRALLIĞI

MAÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
İLK YARI
Lider Gümüşhanespor yeni TD Güvenç Kurtar ile çıktığı ilk maçında beklemediği bir yenilgi ve ağır yara almış.
Aşağıda maç yazısında okuyacağınız gibi üstün oynamışlar ama golü bulamamışlar.Ev sahibi ekip tek atmış ve kazanmış.
Güvenç Kurtar 2 değişiklik yapmış.Skor bulmak için elindeki 2 yedek adam Zahit Fındık ve Furkan Yaman'ı almış ama bence Furkan Yaman'ı çok geç almış 88.dk.da oyuna alması ilginç.
Flaş yeni transferleri Can Erdem sakatmış ve tedavisine İstanbul da devam ediyormuş.
Kırklarelispor bu galibiyetle Play Off şansını sürdürdü,Hacettepe'nin Silivri de takılması ile farkı 4'e indirdi.
Sertaç BAĞATUR kardeşimin Maç Yazısı ve Değerlendirmesi şöyle ; 
KIRKLAR LİDERE GEÇİT VERMEDİ
 2.Lig Beyaz grupta zirvede bulunan Gümüşhanespor Play Off umutlarını yeniden yeşertmek isteyen Trakya temsilcisi Kırklarelispor ile Atatürk stadında kozlarını paylaştı.Ev sahibi ekipte Caner Koca sarı kart cezası nedeniyle forma giyemedi.
Gümüşhanespor taraftarları da kendilerine ayrılan yerden takımlarını destekledi.Gadalar maç boyunca centilmence bir şekilde takımlarını ateşlemeye çalıştı.
MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.4 Kaleyi ilk yoklayan ekip konuk takım oldu.İsmail Berk Ünsal ceza sahası dışından kaleye şutunu attı,Kaleci Alişan Şeker üstüne gelen topu iyi kontrol etti.
Dk.6 Tita kaleyi cepheden gören bir yerden şutunu çıkardı top adeta direği yalayarak dışarı çıktı.
Dk.13 gelişen ev sahibi ekip atağında gol geldi.
Sol kanattan Osman Torun,Oğuzhan Erdoğan işbirliği sonucu ev sahibi ekip gole kavuştu.Osman savunma arkasına iyi bir top bıraktı.Oğuzhan sol çaprazdan Kaleci Hasan Hüseyin Akınay ile karşı karşıya kaldı sol ayağı ile kalecinin uzanamayacağı köşeye bıraktı 1-0 oldu.
Golden sonra tel örgülere koşan Oğuzhan hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.
Dk.25 Recep Yılmaz sol taraftan getirdi Tita topla buluştu vuruşunda top üstten auta gitti.
Dk.28 bu kez Berk İsmail Ünsal ceza sahası dışından şansını denedi top az farkla auta gitti.
Dk.29 Mehmet Menderes Önkuzu'ya hava topunda faul yapan Ziya Şakar sarı kart gördü.
Dk.32 Osman Torun'a sert bir şekilde giren Benjamin Fucs sarı kart gördü.
Dk.37 Dilaver Güçlü sağ kanattan iyi bir top kesti Berk İsmail Ünsal'ın kafasında top az farkla auta gitti.
Dk.38 Oğuzhan Erdoğan sol kanattan iyi bir orta yaptı Mehmet Menderes Önkuzu kafayı çaktı ama kaleyi bulamadı.
İkinci yarıya Güvenç Kurtar hoca bir değişiklik ile başladı.
Sağ bek Benjamin Fucs'un yerine oyuna forvet oyuncusu Zahit Fındık'ı soktu.
Dk.54 Musa Sinan Yılmazer sağ kanattan etkili geldi,penaltı noktasında bom boş durumda olan Dilaver Güçlü'yü gördü fakat Dilaver topu ıskaladı.
Dk.55 Tita kaleyi cepheden gören yerden duran top kullandı Ziya Şakar bom boş durumda kafayı vurdu ama top Alişan Şeker'in üstüne geldi.
Dk.57 Orta sahadan atılan topta Zahit Fındık kaleci ile karşı karşıya kaldı,vuruşunu yaptı ama kaleyi bulamadı.
Konuk ekip adına maçtaki en net pozisyondu.
Dk.59 Saffet Gurur Yazar çıktı Ersoy Dinçer oyuna girdi.Gurur 1.dk.da sakatlık geçirmesine karşın bu dakikaya kadar idare etti,özveri ile mücadele etti.
Dk.63 Mehmet Menderes Önkuzu oyundan çıktı yerine Göktuğ Uzunoğlu girdi.
Dk.66 Sağ kanattan getirilen topta Tita ceza sahası çizgisinde topla buluşturuldu etkili bir vuruş çıkaran Tita direği geçemedi.
Yan direkten dönen topu Kırklarelispor savunması tam olarak uzaklaştıramadı konuk ekip bir kez daha doldurdu Berk İsmail Ünsal kafa ile çok güzel indirdi ancak Oktay Delibalta müsait pozisyonda topu dışarı attı.
Dk.71 ev sahibi ekipte Salim Kaya çıktı Yusuf Akyel girdi.
Dk.74 Musa Sinan Yılmazer ceza sahası dışından kaleyi yokladı ancak çerçeveyi bulamadı.
Dk.75 Hakeme itiraz eden Tita sarı kart gördü.
Dk.76 Musa Sinan Yılmazer ortaladı Berk İsmail Ünsal boş pozisyonda kafayı vurdu ama istediği hızda değildi Alişan Şeker kontrol etti.
Dk.79 Hakeme itiraz eden Dilaver Güçlü sarı kart gördü.
Dk.88 Berk İsmail Ünsal çıktı Furkan Yaman girdi.
Bu dakikada Hakkı İsmet Şimşek'in sakatlığı nedeniyle hakem oyunu durdurdu,hakem atışı ile oyun başladı hakem topu Hasan Hüseyin Akınay'ın önüne bıraktı fakat Kaleci Hasan Hüseyin Akınay topu kendi arkadaşlarına verince tribünlerden yoğun tepki gördü.
Hakem +5 dakika uzatma verdi.
Dk.90+2 Davut Babür ortaladı Soner Birinci kafayı vurdu ama kaleci kontrol etti.
Dk.90+3 Furkan Yaman ceza sahasına gelen topta,Alişan Şeker ile karşı karşıya kaldı ancak Alişan iyi yer kapadı ve topu kontrol etti.
Dk.90+4 Oktay Delibalta ceza sahasına doldurulan topta topu önünde buldu fakat net pozisyonda topu dışarı attı.Bu da maçın son pozisyonu oldu.
Maç 1-0 Kırklarelispor'un üstünlüğü ile sona erdi.Taraftarların deyimiyle ''Kırklar Yırtar'' yine gerçekleşti.
Kırklarelispor maçın başında bulduğu golün avantajını iyi kullandı ve güçlü rakibini yenmeyi başardı.
Ev sahibinde Oğuzhan Erdoğan ve Osman Torun sol kanadı yine nakış gibi işledi.Hakkı İsmet Şimşek te oyunu iyi soğuttu ve arkadaşlarına iyi servisler yaptı.Salim Kaya oyundan çıkana kadar orta sahada iyi savaştı.Mehmet Menderes Önkuzu da iyi driplingler yaparak eski takımına zorluklar çıkarttı.
Davut Babür istikrarlı oyununa devam etti.Defansta Saffet Gurur Yazar,Soner Birinci ve Koray Şanlı Berk İsmail Ünsal'ın hava üstünlüğüne maç boyu geçit vermemeye çalıştı ve genelde başarılı oldu.
Gümüşhane ise özellikle son yarım saat oyunu iyice rakip alana yığdı fakat yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.
Berk İsmail Ünsal iyi savaştı.Dilaver Güçlü ileri uçta etkili işler yaptı ve en büyük tehdit oldu.Zahit Fındık'ta oyuna girdikten sonra rakibi bayağı hırpaladı.Son olarak maçın hakemine değinmek istiyorum alt liglerde son zamanlarda izlediğim en iyi hakemlerdendi,gerek pozisyonlara yakın oluşu ve iyi süzüşü gerekse de oyuncularla iletişimi olsun iyiydi.Yardımcı hakemi ile bazen ters düşse de 4.hakemden de yardım aldı ve puanını arttırdı.
İki takıma da sezonun geri kalan kısmında başarılar dilerim. 

Silivrispor yeni TD'ü Bayram Toysal ile çıktığı ilk maçta az olan kümede kalma ümitlerini arttırmak istiyordu,Hacettepe ise Şampiyonluk ve Play Off iddiasını sürdürmek istiyordu.
Zevkli,çekişmeli geçen maçtan çıkan sonuç iki takıma da yaramadı.Hacettepe Lider Gümüşhane'nin kaybettiği haftada 2 puan bırakarak puan farkını 4'e indirme şansını tepti. 
Silivrispor için ise umutlar tükeniyor.9 puan çıktı düşme hattının üstü ile puan farkı.
MAÇIN ÖZETİ
Maalesef yine puan alamadık.Bu maçtan ümitliydim ama olmadı.
Maç beklendiği gibi Altay'ın hakimiyetinde geçti ancak pek pozisyon da vermedik.İlk yarıda sadece maçın başında İhsan Furkan Deniz'in kaçırdığı bir kafa pozisyonları ve 1-2 uzaktan şutları var.Biz de zaten etkili olamadık özellikle orta sahada çok pasif kaldık,top tutamadık haliyle hücuma servis yapamadık.
Bir pozisyonda çıktık,İlter frikik aldı Serdar Eylik'in vuruşunda top üst direğe vurarak auta gitti.
İkinci yarı da da çok fazla pozisyonları yoktu,soldan Ozan Sol'un şutunu Onur kurtardı.
Golü 79.dk.da yedik maalesef.
Ali Say dı galiba seçebildiğim görüntülerden taç çizgisinde tuttuğu topu geriye Altay'lı oyuncuya verdi,Onur Karkabak'ta topu kapamadı,kalabalıktan çıkan İbrahim Akın sağ kanatta Sağ bek Mustafa Murat Uslu'yu kaçırdı,onun kestiği ortaya dokunan Muharrem Ozan Cengiz Onur'un bacakları arasından topu ağlara gönderdi.
Şu golün aynısını Sakarya deplasmanında 1.gol olarak yemiştik 
ne tesadüf aynı dakikalarda 75 te yemiştik yine iyi mücadele vardı.Taç çizgisi kenarında at topu taça be kardeşim rakibe pas veriyorsun,ondan sonra 1 kişi de rakibi durduramıyor zincirleme hatalar ve gol.Burada şu şanssızlık ta oldu Nuh 63.dk.da sakatlandı ve çıktı,yerine Mert Er girdi,Mazlum da Stopere geçti.Golde Nuh olsa yemedik,Mazlum Muharrem Ozan'ın arkasında kalmış.Tabii maçtan önce sakatlığı nedeniyle oynamayacak denilen ve diğer maçlarda çok gol kaçıran Muharrem Ozan Cengiz'in maça yetiştirilmesi ve 60.dk.da girip golü atması da şanssızlıktı.
90.dk.da beraberlik şansını da yakaladık aslında.Sağdan Serdar Eylik'in ortasında Görkem müsait pozisyonda şutunda topu auta attı.Tabii tecrübesizlik rol oynuyor.
Nuh'un sakatlanıp çıkması 1 değişiklik hakkımızı da harcatmış oldu,belki Fatih Üge hamlesi gelecekti hoca yapamadı.
Maçtan önce bu maça Niğde maçından farklı olarak 2'li değil,3'lü orta saha ile çıkmalıyız demiştim hatta Mehmet Ersavaş ile başlamalıyız demiştim,öyle oldu 3'lü orta saha ile çıktık ancak şapkadan tavşan çıkar gibi Abdülsamet Can çıktı,Mehmet Ersavaş yine 18'e alınmamıştı.Mehmet Ersavaş gibi,Berkay Öztuvan gibi tecrübeli isimler varken böylesine önemli zor bir deplasmana ilk kez forma giyecek Abdülsamet ile başlamak ne kadar doğru bilemiyorum.Hoca belki Abdülsamet'in enerjisinden çok koşup mücadele etmesinden yararlanmak istedi ancak bunu Ersavaş rahatlıkla yapabilirdi.Oynayanlardan Hakan Turan da maalesef bir türlü istediğimiz katkıyı veremiyor,bal yapmayan Arı gibi,bir uzaktan şutla golü var şimdiye kadar o kadar.
Yeni transferlerden de maalesef Serdar Eylik artık ağırlığını koyması lazım.Ali Say öyle.Yeniydi,uyumdu,şuydu buydu bahanelere zamanımız yok maalesef her geçen hafta ligin boyu kısalıyor.
Hoca oyuncularımla gurur duyuyorum demiş bir de maç 0-0 iken bir penaltımız verilmedi demiş hangi pozisyon acaba ?
Çarşamba günü Karagümrük ile hayati önemde bir final maçımız var.Artık her maçımız final,özellikle iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok.Altay maçına 0 puan vermiştik,alacağımız 1 veya 3 puan ekstra olacaktı zaten ama bu maçtan ''Ya 3 Puan Ya 3 Puan'' almamız lazım.Bunun içinde hocanın yeni şeyler üretmesi lazım.Mesela Aykut Demir ile başlayabilir,Fatih Üge kendi mevkiisi Sağ açıkta başlayabilir.Orta sahada Mehmet Ersavaş değerlendirilebilir ki yönetimin bu konuyu hoca ile konuşması lazım nedir problem,neyi eksik Mehmet'in de 18'e bile alınmıyor ki bildiğim bazı şeyler var sezon sonunda yazarım.
Kısacası Ahmet hocam ne yapıp edip bu maçtan 3 puan çıkartabilecek kadro ve taktiği üretmen lazım.
Allah yardımcımız olsun.
Altay rakiplerinin kaybettiği hafta zor da olsa kazanarak puan farkını 3'e indirdi.Tebrik ediyorum galibiyet için.
MAÇIN ÖZETİ
Ev sahibi Fethiyespor kendisi için hayati önem taşıyan 3 puanı almayı başarmış.Özeti izlediğimize göre iyi de oynamış,daha farklı da olabilirmiş.Yiğit Gökoğlan güzel bir gol atmış,tabii Kaleci Sinan Ören'in hatasını da görüyoruz.
Zonguldakspor da ise düşüş sürüyor.Onur Eriş'in 3 maçlık cezası bitti,oynamış ama yine de dağınık,silik bir görüntü çizmişler.
7 maçtır kazanamıyorlar.
Nazillispor'da enkaz bırakıp giden Fatih Akyel ve ekibi bakalım neler yapacak ? Bu maçta lisansı yetişmesine rağmen tribünlerden izlemiş,takımı O çıkarmış ama.
MAÇIN ÖZETİ
Her Sakaryaspor maçında olduğu gibi yine zevkli çekişmeli bir maç olmuş.Maç 90+6'da gelen gol ile bitmiş ve Pendiksporlular yıkılmış.
Sakaryaspor ''Beykan'ın Dönüşü'' ile 2-0 öne geçtiği maçta 2-2 ve kaybedebilecek durumlara gelmiş ancak 90+6'da çok gol kaçıran Mahir Sağlık'ın yedekten girip attığı gol ile 3 puanı almış.
Ancak 74'te 2-2 olduktan sonra oyundan düşmeleri irdelenmeli.
Son anlarda yüklenmeleri doğal ve golü de bulmuşlar.
Bu gol de ofsayt tartışmaları var ancak Pendik sol beki sanırım ofsaytı bozuyor.
Sakaryaspor Lider Gümüşhane'nin kaybettiği haftada kazanarak farkı 4'e indirdi.Çarşamba günü Gümüşhane ile deplasmanda mini bir final maçları var.En azından kaybetmeden dönmek zorundalar.
Bandırmaspor da düşüşü ''İmparator İsmail Ertekin'' de durduramadı.Evet hafta içinde TD Mustafa Uğur'un istifa edip Adanademirspor'un başına geçmesinin ardından Bandırmaspor'u daha önce hem 3.Lig hem de 2.Lig'te Play Off'tan Şampiyon olarak 1.Lige çıkaran İsmail Ertekin getirilmişti.
Yine kazanamadılar ve 5 maçtır puan kaybediyorlar.
Bugsaş Erkan Taşkıran ile öne geçmiş,ev sahibi ekip beraberliği 90+3'te David Deniz Kılıç'ın frikik golü ile bulabilmiş ancak tabii kaybedilen 2 puan oluyor.Aynı şekilde Bugsaş'ta son dakikada 2 puan kaybetmiş oluyor.
İki takımın da Play Off iddiaları devam ediyor ancak Lider Gümüşhane'nin yenildiği haftada puan farkını kapatamadılar.
Beklediğim gibi Niğde kazanmış.İyi takım olduklarını geçen hafta bize karşı eksik kalıp kaybettiklerinde de göstermişlerdi zaten.
Karşıyaka TD Cihat Arslan yenilgiyi hak etmediklerini söylüyor.
YENİLGİYİ HAK ETMEDİK
Teknik Direktör Cihat Arslan,bir gollerinin verilmediğini,iki toplarının da direkten döndüğünü söyledi.Arslan,"Berabere kalırsak kahrolurum diyordum.Ancak yediğimiz goller sonrası hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık.Artık ileriye bakmak zorundayız" 

Karşıyaka 3 puanla birlikte 2 bekini de kaybetmiş.Sağ bek Abdülhamit sakatlanmış,sol bek Onur Kıntaş ta sarı kart cezalısı durumuna düştü.
Karşıyaka kaybetti ama onları asıl sevindiren -18 puan cezadan kurtulmaları olmuştur.
Teşekkürler Mesut Sancak
Karşıyaka'mız Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mesut Sancak'ın desteği ile FIFA'dan kararı çıkan toplam 18 puan silme cezasından kurtulmuştur.
Kulübümüzün 20 Ocak 2018 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulu öncesi, camiamız tarihinin en karanlık günlerini yaşarken; göreve gelen yönetim kurulumuz Sayın Mesut Sancak'ın tam desteği ile futbol takımımızı amatör kümeye kadar düşürebilecek kesinleşmiş 18 puan silme cezasını bu akşam itibariyle kaldırmış bulunmaktadır.

Pazartesi günü Mahir Shukurov ile İzmir'de anlaşıp 6 puan silme cezasının son anda önüne geçen yönetimimiz, Perşembe günü Juninho'nun avukatı ile anlaştıktan sonra bugün de Kovalchuk ile Antalya'da kamp yaptığı otelde anlaşarak eksi 18 puan ceza almamızı engellemiştir.

105.yaşını geride bırakan kulübümüzün içinde bulunduğu bu zorlu günlerde taşın altına elini koyarak bizlere destek olan; camiamıza, taraftarımıza, lig yarışını sürdüren futbol takımımıza büyük moral sağlayan Sayın Mesut Sancak ve Folkart Yapı'ya kulübümüz adına teşekkürü borç biliriz.
Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu
MAÇIN ÖZETİ
Hakem Serdar Akkoçoğlu maçın kaderi ile belki de ligin kaderi ile oynadı.Evet Kahramanmaraş'lı dostlar alınmasın ama hakemin 64.dk.da verdiği karar ile 1 puanı aldılar.
Maçın kırılma anı : 64.Dakika.
Konya Selçukspor Sol beki Ali Yaşar Kahramanmaraşspor ceza sahasına soldan giriyor ve Devrim Taşkaya'nın teması ile yerde kalıyor,penaltı beklerken aldatmadan ikinci sarı ve kırmızı kart ile ev sahibi ekibi 10 kişi bırakıyor hakem Serdar Akkoçoğlu.
Görüldüğü gibi Devrim Taşkaya'nın sol eli ile teması var,ha bu temas ile düşer mi düşmez mi tartışılır Ali Yaşar sırtında eli hissettiğinde almış penaltıyı.Hadi penaltı hakemin takdiridir diyelim de ne diye adamı aldatmadan ikinci sarı ile atıyorsun ?
Kader anı dedim çünkü penaltı verse belki 1-0 olacak,aksine 10 kişi bırakıyorsun,KAS TD Alper Avcı mecburen değişiklik yapıyor Santrfor Seddar Karaman'ı çıkarıp diğer sol beki Özkan Taştemur'u almak zorunda kalıyor,tüm oyun planı değişiyor.
KAS oyuncuları haliyle geriliyorlar ve 12.dk.sonra 76.dk.da bu kez Kaptan Ahmet Önay muhtemelen hakeme söylediği bir söz yüzünden atılıyor ama direkt değil ikinci sarıdan o da ilginç.
Kalan 14+5 dakikada KAS takımı 9 kişi oynuyor,buna rağmen KMS golü bulamıyor.9 kişi iken Yakup Ramazan Zorlu'nun ve ilk yarıda sanırım Devrim Taşkaya'nın pozisyonlarını Kaleci Mücahit Atalay kurtarıyor.KAS'ın da 1 net pozisyonu var.
Neticede KMS 9 kişi kalmış rakibini yenemeyerek 2 puan kaybediyor ama öte yandan Hakemin yanlış ve haksız kararı ile 1 puanı aldı da diyebiliriz.
MAÇIN GOLLERİ
ÖZER KUTLU'NUN VERİLMEYEN PENALTI VE KIRMIZI KART İDDİASI OLAN POZİSYONU
Maçtan önce şu şekilde polemikler olduğu maçı Karagümrük kazanarak çok önemli bir 3 puan almış.
Ev sahibi ekip alışkın olduğu suni çim zeminin avantajını iyi kullanıyor ama bu Şanlıurfa'nın mağlubiyetine mazeret olmamalı.Şampiyonluğa oynuyorsan bu tip deplasmanlarda da yenilmeyeceksin.Ağır bir yara almış Şanlıurfa hele Gümüşhane'nin yenildiği bir haftada.


HAFTANIN PANORAMASI
-Aynen geçen hafta olduğu gibi 9 maçın 6 tanesini ev sahibi takımlar kazandı.Deplasmanda kazanan takım yok,3 maç berabere bitti.
-9 maçta 16 gol atıldı. Geçen hafta 14 gol atılmıştı.
-9 maçta 42 sarı,3 kırmızı kart gösterildi.
Konya Anadolu Selçukspor çift sarı kart tan 2 kırmızı kart gördü.
Geçen hafta 51 Sarı,3 Kırmızı gösterilmişti.
-Zirvede Gümüşhane ve Şanlıurfa kaybetti,Altay kazandı ve en karlı takım oldu.Diğer karlı takım 90+6'da gülen Sakarya oldu.
-Alt sıralarda kümede kalma mücadelesinde Fethiye ve Karagümrük kazanırken,Nazilli ve Karşıyaka kaybetti.
Silivri ve Kahramanmaraş berabere kaldı.
-21.hafta itibariyle Teknik Direktörünü değiştirmeyen 3 takım kaldı.Hacettepe,Konya Anadolu Selçuk ve Kırklarelispor.
Hacettepe de Mustafa Kaplan,Konya Anadolu Selçukspor da Alper Avcı ve Kırklarelispor da Vehbi Haluk Bulgurlu görevlerine devam ediyorlar
15 takım TD'lerini bir veya birden fazla kez değiştirdi.
-GRUBUN ''EN'LERİ''
- En Fazla Galibiyet : (13) Gümüşhane
- En Az Galibiyet : (1) Silivri
- En Fazla Mağlubiyet : (13) Silivri,Nazilli Belediye
- En Az Mağlubiyet :(3) Sakarya,Hacettepe,
- En Fazla Beraberlik : (9) Karşıyaka,Hacettepe,Konya Selçuk
- En Az Beraberlik (2) : Karagümrük
- En Çok Gol Atan Takım : (41) Gümüşhane
- En Az Gol Atan Takım : (15) Silivri,Zonguldak Kömür
- En Çok Gol Yiyen Takım : (37) Nazilli
- En Az Gol Yiyen Takım :  (15) Hacettepe

HAFTANIN TAKIMI
KARAGÜMRÜK
HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
BÜLENT YENİHAYAT (KARAGÜMRÜK)

HAFTANIN FUTBOLCULARI
HALİL UYSAL (KARAGÜMRÜK)
MUHARREM OZAN CENGİZ (ALTAY)
MAHİR SAĞLIK (SAKARYASPOR)
YİĞİT GÖKOĞLAN (FETHİYE)
KART RAPORU
KIRMIZI KARTLAR : (3)
-Uğur Ayhan (Niğde Belediye) Dk.87
-Ali Yaşar (Konya Selçuk) Dk.64
-Ahmet Önay (Konya Selçuk) Dk.76 

SARI KART CEZALILARI : (5)
-Doğan Karakuş (Altay)
-Abdülsamet Can (Nazilli Belediyespor)
*3.Lig'te 7 sarı kartı vardı,bu sarı kart ile 8 sarı kartı oldu.
-Nurettin Kayaoğlu (Bandırmaspor)
-Sinan Kurt (Bugsaş)
-Onur Kıntaş (Karşıyaka)

EN ÇOK SARI KART GÖRENLER : 
9 SARI KART : 
-Arif Cılak (Karşıyaka)
8 SARI KART : 
-Erkan Taşkıran (Bugsaş)
-Onur Eriş (Zonguldak Kömürspor)
-İbrahim Kaş (Silivrispor)
-Abdülhamit Yıldız (Karşıyaka)
-Beykan Şimşek (Sakaryaspor)
-Mücahit Can Akçay (Konya Anadolu Selçukspor)
-Ethem Ercan Pülgir (Kahramanmaraş)
7 SARI KART : 
-Seçkin Getbay (Niğde Belediyespor)
-Okan Eken (Zonguldak Kömürspor)
-Atakan Rıdvan Çankaya (Altay)
-Serkan Odabaşoğlu (Karagümrük)
-Erdinç Pekgöz (Pendik)
-Hakan Turan (Nazilli Belediye)
-Soner Dikmen (Hacettepe)
-Mert Caymaz (Zonguldak Kömürspor)
6 SARI KART : 
-Bora Yelken (Nazilli Belediyespor)
-Soner Birinci (Kırklarelispor)
-Sefa Aksoy (Niğde)
-Hüseyin Çolak (Hacettepe)
-Ertuğrul Arslan (Fethiye)
-Mart Çakar (Nazilli Belediye)
-Hüseyin Yılmaz (Zonguldak Kömür)
-Tayfun Pektürk (Karşıyaka)
-Kamil İçer (Zonguldak)
-Saffer Gurur Yazar (Kırklarelispor)
-Feridun Kıroğlu (Şanlıurfaspor)
-Ali Yaşar (Konya Anadolu Selçuk)

KENDİ KALESİNE GOL : 
-

KAÇAN PENALTI : 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder