5 Şubat 2018 Pazartesi

2.Lig Beyaz Grup 20.Hafta Değerlendirmesi !!!

20.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
PUAN DURUMU
21.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI
GOL KRALLIĞI


MAÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
Aynı puanla 4 ve 6.sırayı paylaşan iki denk kuvvette takımın mücadelesinden gol sesi çıkmayınca puanlar paylaşılmış.
Sakaryaspor cephesinden maçın videosu henüz yok,gergin bir maç olmuş 5 sarı,1 kırmızı kart görmüşler.29.dk.da Stoper Burak Bekaroğlu'nun kırmızı kart görmesi maçı etkilemiş.
40.dk.da Santrfor Tevfik Köse'yi çıkarıp Stoper Cenk Kaplan'ı almak zorunda kalmış Engin Korukır.
En az 1 saat 10 kişi oynamalarına rağmen bu zorlu deplasmandan yenilmeden dönmeleri iyi sonuç.
Sağ bek Tufan Kelleci sarı kart,Beykan Şimşek'te sakatlığı nedeniyle yoktu.Bu maçta da 4 sarı kart cezalısı Talha Mayhoş ve Cenk Kaplan oldu.
Hacettepe böyle bir fırsatı kaçırmazdı aslında ama demek ki pozisyonları değerlendiremediler.
MAÇIN TEK GOLÜ
Ev sahibi ekip 82.dk.da Sağ bek oynattığı Süheyl Çetin'in duran topta Kaleciden dönen topa kafa ile ortalamalarına dokunması ile kazandıkları gol ile 3 puanı alıp iyice rahatlamış.
Kırklarelispor ise 5.Bugsaş'ın kazanması ile Play Off hattından 6 puan geriye düşmüş oldu.
Kırklarelispor da Stoper Müslüm Aydoğan 9.dk.da sakatlanıp çıkmış yerine Koray Şanlı girmiş.Müslüm Aydoğan gözünden başarılı bir ameliyat geçirmiş. Geçmiş Olsun.
Caner Koca da 4.sarı kartını gördüğü için cezalı duruma düştü.
Kümede kalma mücadelesi veren Karşıyaka açısından mutlak kazanılması gereken bir maçtı keza son 2 haftada 5 puan kaybeden ve zirveden kopmak istemeyen Bandırmaspor için de aynı şekilde ancak müsabakadan bizim istediğimiz sonuç çıktı.
Maçın ilk yarısının bir bölümünü Periscope yayınından izledim,Bandırmaspor ceza sahasına kadar gelip orada ilginç bir şekilde lakayt davranarak gol pozisyonlarını cömertce harcadı.
Özellikle maçın daha henüz başında Feyyaz Aydil'in karşı karşıya kaçırdığı net gol pozisyonu vardı.
İkinci yarıda Karşıyaka nın daha iyi oynadığını Cihat Arslan'ın maç sonu açıklamalarından duyuyoruz '' Teknik direktör Cihat Arslan, "İyi oynadık. Özellikle ikinci yarıdaki performansımızdan memnunum. Kazanamadık ama bu mücadele karşılığında üzgün değilim. Yarışta her puan önemli. Taraftarımız bize 90 dakika itici güç oldu. Onların da desteğiyle oyundan hiç kopmadık. Maç sonu bizi bağırlarına basmaları çok önemliydi. Çok özverili bir yönetimimiz var. Canla başla çalışıyorlar. Mesut Sancak'ın da böyle bir dönemde kulübe duyarsız kalmaması maddi-manevi çok sevindirici. Hep birlikte bu savaşı sonuna kadar sürdüreceğiz"
Karşıyaka yönetimi de mücadele için normalde iç saha beraberliğine prim olmamasına rağmen 1000 er Lira prim vermiş.
Karşıyaka nın işinin zor olduğunu düşünüyorum zira kalan 14 maçta sakatlık,cezalar gibi nedenler olduğu zaman kadrosunun kısıtlı olması,alternatif  oyuncu yetersizliği nedeniyle güçlük çekeceklerini düşünüyorum.
Ben bu maçtan 3 puan yazmıştım onlara ama 1 puan alınca -2 puan düşeceğim toplam tahmini puanları 35'den 33'e indi. 
Bandırmaspor şu 11 ile çıkmış maça ; 
Bandırmaspor 3 haftada kaybettiği 7 puan ile zirveden uzaklaşmaya başladı.
Taraftarların da yönetime istifa çağrısı var.
-Son Dakika : Bandırmaspor da Mustafa Uğur ile yollar ayrılmış.Yerine İsmail Ertekin getirilmiş.
MAÇIN TEK GOLÜ
Karagümrük her ne kadar rakibine göre 2 puan önde olma avantajı ile biraz daha rahat olsa da neticede alt sıralardan kurtulma mücadelesinde ''6 Puanlık'' maçtı.
Kahramanmaraş tıpkı bizim gibi iyi futbol oynamadığı maçta tek golle kazanmasını bilmiş.Zaten bu durumda iyi futboldan ziyade öncelik 3 puan.Bunu da Timur Bayram Özgöz'ün golü ile almışlar.Timur 58 de oyuna girip 69 da golü atmış.
TD Erdal Alpaslan'ın hamlesi tutmuş.
Benim bu maçtan hesabım ve beklentim beraberlik yönünde idi,bu durumda 1 puan verdiğim Kahramanmaraş 3 puan alınca +2 ilave ile tahmini 38 puana ulaşıyor.
Bizim için kötü sonuç oldu.Bir yandan Karagümrük haftaya Çarşamba Nazilli de oynayacağımız maçı kazanırsak aramızdaki puan farkını 3 puana indirmiş olacağı hafta sonu oynanacak maçları saymazsak çünkü biz Altay deplasmanına gideceğiz,Karagümrük ise sahasında Şanlıurfa ile oynayacak.
İki takım için de muhtemel kayıp maçlar.
Kahramanmaraşspor ise sıkıştırılmış fikstürde Konya Anadolu Selçuk deplasmanı ve içeride Fethiye ile oynayacak.
MAÇIN TAMAMI
MAÇIN ÖZETİ
Lider Gümüşhane iyi dönüş yaptı.İlk yarıda şok bir gol yediler Metin'in vuruşu ne kadar güzelse de Kaleci Hasan Hüseyin Akınay'ın hatası da vardı.Bu golün etkisi ile ev sahibi ekip kötü oynarken rakip Fethiye daha iyiydi.İkinci yarıda geri dönüş için 1 gol gerekiyordu ki o golü de 37 yaşındaki Usta Tita frikikten attı ve gerisi geldi.2.golden sonra iyice çözüldü Fethiye.
Takipçilerinin karşılaştığı haftada puan kaybetmek kötü olurdu.
Şanlıurfa kazandı ama Altay'ın kaybetmesi ile onlarla puan farkı yeniden 6'ya çıktı.
Gümüşhane de yeni transfer Can Erdem hala kadroda değil.
Geçen hafta yedek olan Musa Sinan Yılmazer'in 11'e dönmesini gördük Zahit Fındık'ın yerine.Sağ bekte ise yeni transfer Benjamin Fucs oynadı.
Gümüşhane de Güvenç Kurtar göreve getirildi ama henüz TD lisansı yetişmediği için görevinin başında değildi.Yardımcısı Orhan Şerit kenarda idi.
Fethiyespor için buradan alınacak 1 puan bile avantaj olacaktı kendileri de buraya 0 puan yazmıştır ben de öyle yazmıştım zaten.Levent Eriş için de zor maç olmuştur,gol de sevinmedi zaten tansiyonu arttırmamak için.
Golü atan ve iyi de futbol oynayan Metin Sevinç dikkat çekti.
Fethiyespor çok sayıda ve önemli takviyeler yaptı ama henüz hazır olmadıkları için 5 tanesini kullanabildiler bu maçta.
Levent Eriş iyi takviyeler yaptık ama asıl hedefimiz bu sezon kümede kalıp bu oyuncularla gelecek sezon Şampiyon olmak dedi.

Haftanın Maçında Şanlıurfaspor Güldü :2-1 !!!
http://ikinciligdosyasi.blogspot.com.tr/…/haftann-macnda-sa…
MAÇIN ÖZETİ
Haftanın Maçında ''6 Puanlık Maç''ta gülen taraf 90+2'de ev sahibi Şanlıurfaspor oldu.Doğrusu hak ettiklerini söyleyebilirim zira Altay ikinci yarı hiç bir şey oynamadı sadece geriye çekilerek seyretti oyunu.
Ev sahibi ekip 2 yeni transferi Yasin Ozan ve İsmail Güven'i de 11'e koyarak 4-4-2 Artun-Yasin Ozan çift forveti ile çıkmıştı.
Ali Tandoğan böyle bir maç için oldukça cesur çift forvet hatta  Feridun ve Hüseyin Kala gibi kanat forvetleri de katarsak 4-2-4 bile diyebileceğimiz hücumcu ağırlıklı 11 ile çıkmıştı.
Altay ise şu 11 ile sahaya çıkmıştı.
İsmet Taşdemir geçen hafta 3-1 kazandıkları Kahramanmaraş maçından 4 farklı değişik isim ve diziliş ile çıkmıştı.Orta sahada Atakan Rıdvan Çankaya'nın yerine Stoper Murat Türkkan'ı Ön liberoya çekmiş,Stoper de ise yerine Hayrullah Çelik'i koymuştu.Forvet te ise Muharrem Ozan Cengiz'in yerine Hüsamettin Yener,Doğan Karakuş'un yerine İhsan Furkan Deniz forma giyiyordu.Maç sonunda özellikle Atakan'ın yerine Stoper Murat Türkkan'ın Ön liberoya çekilmesi oldukça tartışılacaktı.
Altay 30.dk.da bulduğu gole kadar önde basarak iyi oynadı.
Şanlıurfa'nın sadece maçın başında Yasin Ozan ile bulduğu bir pozisyon vardı.
Altay Ozan Sol ile iyi geliştirdiği bir atakta golü buldu ama ofsayt idi ve sayılmadı.
Daha sonra penaltı kazandılar,doğru karardı ve İbrahim Öztürk gole çevirdi öne geçtiler.
1-0 öne geçtikten sonra Altay adeta durdu ve Şanlıurfaspor pozisyon bulmaya başladı.Yasin Ozan'ın şutu çizgiden çıkarıldı.
Ev sahibi ekip devre böyle bitecek derken,4.hakem uzatma dakikalarını gösterirken sahanın en iyi ismi Feridun'un soldan geliştirip yaptığı ortada 37 yaşındaki çok tecrübeli isim Kaptan İbrahim Öztürk son derece kötü bir müdahale ile topla elle müdahale edince Şanlıurfaspor penaltı kazandı ve Hüseyin Kala 10.golünü attı-1-1
İkinci yarıda ev sahibi takımın daha etkili olduğu,Altay'ın neredeyse hiç çıkamadığını gördük.
Yeni transfer Yasin Ozan bir kez daha gol ile burun buruna kaldı,soldan yine Feridun getirdi kaleciden dönen topa yakın mesafeden Yasin Ozan'ın vuruşu üst direkten auta gitti.
Ali Tandoğan 68 de bir diğer önemli yeni transferi Golcü Kurt oyuncu Mehmet Albayrak'ı Yasin Ozan ile değiştirdi ve Albayrak girer girmez pozisyona girdi uzun topta ama Kaleci erken davrandı.
Son dakikalarda golün kokusu şu pozisyon ile gelmişti 88 de Sağdan yapılan ortada Hayrullah son anda kafası ile arkaya sıyırttı ve Mehmet Albayrak'ın bom boş kafa ile golü atmasını önledi.
90+2 de günün en başarılı ismi Feridun koridor yaptığı Altay sağ kanadından yine iyi kesti ve Altay defansının hatasında Mehmet Albayrak iyi yükselerek galibiyet golünü attı.
Kaleci Egemen maç boyunca iyi kurtarışlar yaptı ancak bu gol de üstüne gelen kafa şutunu kurtarabilirdi bence hatalı idi,ayrıca ortanın geleceği belli çıkıp yumruklayabilirdi.
Golden sonra son saniyede Altay eşitlik şansını yine de yakaladı ancak yakın mesafeden değerlendiremediler zayıf şut kalecide kaldı.
Maçın Adamı Şanlıurfaspor Sol açığı Feridun Kıroğlu idi.
Bu maça kadar iyi oynayan ki grubun ilk yarı Altın Karmasının Sağ beki seçtiğim Altay Sağ beki Mustafa Murat Uslu'yu perişan etti.İsmet Taşdemir'in buraya hiç bir önlem almaması da ilginçti.
Feridun Kıroğlu geçen hafta bizim sağ kanadımızı da mahvetmişti Sağ bekimiz Mazlum Demir zor anlar yaşamıştı.
Feridun grubun en iyi Sol kanat oyuncusu.
Zaten Şanlırfaspor Feridun ve Hüseyin Kala ile Lider Gümüşhane nin kanatları Musa Sinan Yılmazer ve Dilaver Güçlü ile birlikte grubun en etkili kanat oyuncularına sahip.
Ali Tandoğan maçı iyi okuyup,yerinde müdahaleler (68 de Yasin Ozan-Mehmet Albayrak ve 82 de Artun Akçakın-Halil Köçer) yaptı.
Yasin Ozan'ı zaten Denizlispor dan tanıyoruz iyi oyuncu.Ali Tandoğan eski öğrencisini aldırarak iyi iş yapmış.3 pozisyona girdi biri çizgiden çıkarıldı,biri üst direkten auta gitti.
Mehmet Albayrak zaten usta golcü.Yani forvet rotasyonuna çok iyi 2 takviye yapmışlar,bu Şampiyonluk yolunda onlara çok rahatlık getirecektir.Orta sahadaki İsmail Güven de iyiydi.
Altay da İsmet Taşdemir ise hem çıkardığı kadro,hem de oyunu okuma ve oyuna müdahalelerinde gecikmesi ile eksi puan aldı.
Atakan Rıdvan Çankaya varken Stoper Murat Türkkan'ın Ön libero oynatılması çok enteresandı.Oraya bir Çapa düşünmüş ama Şanlıurfa'nın en etkili yeri kanatlara önlem almaması ilginç.
Altay da ayakta kalan tek oyuncu Stoper Hayrullah Çelik'ti.
Ozan Sol ve Hüsamettin Yener çok etkisiz kaldılar.Özellikle Ozan Sol bu kadar etkisiz iken 88 dakika beklemedi de ? işaretiydi.
İbrahim Akın 79 da İhsan Furkan Deniz'in yerine girdi ama bitik.
Murat Uluç her maçta aranıyor.
Altay geçen hafta ipleri eline geçirmişti ama şu anda yine kaçırdı,fark yine 6'ya çıktı.
Neticede Şanlırfaspor son dakikada da olsa rakibin yenerek 3 puan önüne geçti ve ikili averajı da aldı,ilk maç 1-1 bitmişti.
Şanlıurfaspor'un Şampiyonluk şansı kendi elinde.
Takviyeleri iyi bu avantaj.Eğer Gümüşhane'yi de sahalarında 2 farklı yenebilirlerse zaten farkı kapatıp ikili averaj ile şu an ki puan durumuna göre Şampiyon oluyorlar.
Şanlıurfaspor haftaya Karagümrük deplasmanına gidiyor.
Altay ise sahasında Nazilli Belediyespor ile oynuyor.
Kağıt üstünde kazanabilecekleri maçlar gibi görünüyor ama her şey sahada belli olacak tabii.
14 hafta kala bu grupta daha köprülerinde altından çok su akar.
Bu arada her iki takım taraftarları da takımlarını iyi desteklediler.
Maçın Hakemi Burak Şeker'i beğendim.Çok koşarak,pozisyonları yakından takip etti,verdiği penaltı kararları ve iptal edilen gol kararı doğru idi.Ev sahibi ekipten 5,Altay dan 2 toplam 7 sarı kart gösterdi ama genel olarak iyi maç yönetti en azından maçın skoruna etki etmedi,maçın önüne geçmedi.

MAÇIN ÖZETİ
MAÇ SONRASI AÇIKLAMALAR
Özeti izlediğimizde yine çok gol kaçırmışlar.Son 10 dakika müthiş bir baskı kurmuşlar.1 metreden Furkan Demir ile üst direğe vurdukları top var.Sonradan giren ve henüz hazır olmadığını söyleyen 10-15 dakika oynamaya müsait kapasitem var diyen Tahir Babaoğlu nun kaçırdığı bir gol var.
Zonguldakspor ilk devrede takımın attığı 15 golün 9 tanesinin altında imzası olan Okan Eken ve Onur Eriş ikilisini mumla arıyor.Okan Eken Keçiörengücü ne satıldı,Onur Eriş ise ilk yarının son maçı bizim maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza almıştı.Golcü olarak Furkan Demir ve Tahir Babaoğlu'nu aldılar ama henüz çare olamadılar.3 maçtır gol atamıyorlar ve bu yüzden 3 maçta 2 puan onlarda kendi sahalarında iki kez 0-0 beraberlikten.
Son 6 maçtır kazanamıyorlar.3 beraberlik ve 3 mağlubiyet.
25 puanları var,küme düşme hattı ile 10 puan fark var.
Şimdilik rahatlar ama böyle devam ederlerse bir kaç maç daha alt sıralara doğru gelebilirler.
Son Dakika : Zonguldakspor da Şenol Demir istifa etti.
Yerine sezon başında Nazilli Belediyespor da başarısız olan Fatih Akyel getirildi.
Konya Selçuk takımının her maçtan puan çıkarabilecek potansiyeli var.Zaten 20 maçın sadece 6 sından puan alamamışlar.
Bu maçta da direkten dönen topları ve pozisyonları varmış.
Onların da yukarı Play Off hattı ile 9 puan farkları var. 
Normal sonuç.
Ev sahibi ekip sezon başında Utaş Uşakspor'a verdiği ancak devre arasında geri aldığı genç yıldız adayı Yavuz Koç'un tek golü ile kazanmış Play Off şansını sürdürmüş.
Silivrispor için yapılabilecek çok fazla bir şey yok.Taraftarlar Taşkın Güngör'ün istifasını bekliyor ama bu saatten sonra çare olur mu ? Ayrıca sözleşmesinde önemli tazminat maddesi olduğu bu nedenle yolların ayrılamadığı söylentisi dile getiriliyor.
Son Dakika : Silivrispor da beklendiği gibi Taşkın Güngör ile yollar ayrılmış.Yerine Bayram Toysal ile anlaşılmış.

Naz Naz Nihayet 3 Puanla Tanıştı : 3-0 !!!
https://nazillisporumuz.blogspot.com.tr/…/naz-naz-nihayet-3…
MAÇIN GOLLERİ
''Ya 3 Puan Ya 3 Puan'' Parolası ile mutlak kazanmamız gereken bir maçtı.
Çok şükür kazandık ve 7 hafta sonra galibiyetle tanıştık,3.galibiyetimiz aldık.
Ahmet Yavuz hoca galibiyet için oldukça cesur ofansif bir 11 çıkarmış 3'lü orta sahadan 2'li orta sahaya geçmişti.
Fatih Üge Sol kanatta,Serdar Eylik forvet arkasında idi.
Maça çok hızlı başladık.
3.dk.da Kornerden gelen topta kale içerisinde elle golü önleyen Sağ bekleri Volkan Özcan hem Kırmızı kart gördü hem de Penaltıya sebebiyet verdi.
Penaltıyı kullanan Fatih Üge maalesef geçen sezondan takım arkadaşı kendisini çok iyi tanıyan Kaleci Metin Uçar'a karşı hiç bir şaşırtıcı hamle yapmadan göstere göstere soluna atınca Metin kolaylıkla çıkardı.Böyle bir maçta böyle bir şansı böyle basitçe harcamak çok kötü oldu.
Nedense takım çok yavaş ve temposuz oynuyordu sanki galipmişiz ve çok rahatmışız gibi.
31.dk.da Ahmet Yavuz ilginç bir hamle yaptı.Penaltı kaçırdığı için morali bozulan Fatih Üge'yi çıkarıp,Samet Bülbül'ü aldı.
Samet Bülbül orta sahaya bir hareketlilik getirdi.
35.dk.da sağ tarafta kaleye uzak bir mesafede kazandığımız duran topu Onur Karakabak çok akıllı bir şekilde herkes orta yapacak diye beklerken kaleye gönderdi ve Niğde li oyuncuların müdahalesinde Sefa Aksoy topu kendi ağlarına gönderdi.1-0
Gol bizi skor anlamında biraz rahatlattı ancak oyun anlamında daha da rahatlattı yine yavaş,temposuz,yan pas,geri pas yapmaya devam ettik.
2.devre başında 47.dk.da Niğde takımı mutlak gol pozisyonunu Tunç Behram ile kaçırdı daha doğrusu Kalecimiz Onur Bulut kurtardı diyebiliriz.
48.dk.da Niğde takımında Cabir Coşar ikinci sarı ve kırmızı kartını görünce takımını 9 kişi bıraktı.
Üst direkten auta giden bir kafa vuruşlarını da vardı.
56.dk.da iyi bir organize atak ile 2.golü bulduk.Soldan gidip çok iyi kesen İlter'in görerek yaptığı asisti,Görkem çok düzgün bir vuruşla Kaleci Metin'i kıpırdatamadan golü attı.
72 de bu kez Serdar Eylik'in asistinde Görkem yine aynı şekilde kendisinin 2.takımının 3.golünü attı.
9 kişi kalmış rakibe karşı daha fazla gol bekliyorduk ancak takım bu durumdaki rakibe saygı göstermek istercesine fazla üzerlerine gitmedi,Yine de 4 ve 5.golleri bulabilecek pozisyonları harcadık ve sonuçta 3 puanı 3 golle aldık.
Umarım bu galibiyet uzun süre maç kazanamama stresini biraz giderir ve bundan sonra seri galibiyetler getirir.
Hocanın kenardaki elektriği iyiydi.
Görkem'in 2 gol atmasına üstelik temiz vuruşlarla sevindim.
Samet Bülbül'ü de beğendim.Sanırım fizik kondisyonu henüz tam değil o açıdan maçı tamamlamasını isterdim maç kondisyonu kazanması için ama hoca rakiple didiştiği için ve sarı kartı olduğu için olası bir kırmızı kart görmemesi için 63.dk.da oyundan çıkardı sadece 32 dakika oynayabildi.Bu süre içerisinde hemen farkını belli etti.
Rakip eksildiği için tam bir değerlendirme yapamıyoruz tabii ancak Kaleci Onur'un o pozisyonda başarısı,Nuh'un Tunç'u iyi kontrol edişi,Onur Karakabak'ın performansı iyiydi.
Niğde takımı eksik kalmasına rağmen sağlam,ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü verdi.Haftaya Karşıyaka karşısında galip gelebileceklerini düşünüyorum.TD'leri Eser Kardeşler ama kenarda Necmettin Sert vardı ve zaten Onun PRO Lisansını kullanıyorlar,2.kırmızı kart tan sonra hakem tarafından tribüne gönderilmiş.
Önümüzde zirve adayı Altay deplasmanı var.Çok zor maç.
Artık iyi oyundan ziyade 3 puanlara bakıyoruz diyoruz ancak şu oynadığımız oyun Altay deplasmanına yetmez.
Daha fazlasına ihtiyacımız var.
Hoca da oyundan memnun kalmamış benim gibi temposuz oynadığımızı söylemiş ve maçın başındaki penaltı ve rakibin 10 kişi kalması bizi etkiledi demiş.
3 puan için mutluyum ancak oyun için aynı şeyleri söyleyemem” dedi.
RAKİBİN EKSİK KALIŞI BİZİ ETKİLEDİ
Başarılı çalıştırıcı, “Özellikle karşılaşmanın hemen başında kaçırdığımız penaltı ve rakibin 10 kişi kalması bizi etkiledi. Belki Niğde 11 kişi olsaydı daha iyi bir oyun ortaya koyabilirdik. Başlangıcımız çok iyiydi ama penaltıdan sonraki süreç beni futbol olarak üzdü. Tempomuz çok düşüktü. Antrenmanlarda dahi bu temponun üzerine çıkıyoruz” 

NORMAL KARŞILIYORUM
Oyuncularına anlayış gösterdiğini belirten Yavuz, “Bu haftaya kadar alınan mağlubiyetler oyuncuları etkiliyordu. O yüzden onlara kızamıyorum. Alınan 3 puan için futbolcularımı tebrik tebrik ediyorum” dedi.

FATİH NAZİLLİ’NİN EVLADI
Fatih Üge penaltı pozisyonundan etkilendiğine dikkat çeken Yavuz, “Fatih o pozisyonun ardından çok üzüldü. Maçtan sonra da arkadaşlarından özür diledi. Fatih buranın evladı. Bu takımın iyi olmasını herkesten fazla istiyor. Fatih’i desteklemek lazım. Samet’te her geçen gün üzerine koyuyor ve daha da iyi olacak” ifadelerini kullandı.
Yavuz, Altay maçına çok iyi hazırlanarak ilk yarının rövanşını almak için mücadele vereceklerini ifade etti.
(nazillimanşet)

HAFTANIN PANORAMASI
-9 maçın 6 tanesini ev sahibi takımlar kazandı.
Deplasmanda kazanan takım yok,3 maç berabere bitti.
-9 maçta 14 gol atıldı.Bu an az gol atma rekoru olabilir.

Geçen hafta 20 gol atılmıştı.
-9 maçta 51 Sarı,3 Kırmızı kart gösterildi.

Geçen hafta 43 sarı,2 kırmızı kart gösterilmişti.
-Zirvede Gümüşhane kazandı.

Haftanın maçında Liderin takipçileri Şanlıurfa-Altay maçında ev sahibi ekip 90+2 de güldü ve takibi devam ettirirken,Altay yine 6 puan geriye düştü.
-Alt sıralarda kümede kalma mücadelesinde Nazilli ve Kahramanmaraş kazanırken,Silivri,Fethiye ve Karagümrük mağlup,Karşıyaka ise sahasında berabere kaldı.
-Gümüşhanespor da yeni TD Güvenç Kurtar oldu ancak lisansı yetişmediği için maçı tribünde izledi,kenarda yardımcısı Orhan Şerit vardı.

-Son Dakika : Bandırmaspor da Mustafa Uğur ile yollar ayrılmış.Yerine İsmail Ertekin getirilmiş.
Son Dakika : Silivrispor da beklendiği gibi Taşkın Güngör ile yollar ayrılmış.Yerine Bayram Toysal ile anlaşılmış.
Son Dakika : Zonguldakspor da Şenol Demir istifa etti.
Yerine sezon başında Nazilli Belediyespor da başarısız olan Fatih Akyel getirildi.
-GRUBUN ''EN'LERİ''
- En Fazla Galibiyet : (13) Gümüşhane
- En Az Galibiyet : (1) Silivri
- En Fazla Mağlubiyet : (13) Silivri
- En Az Mağlubiyet :(3) Sakarya,Hacettepe,
- En Fazla Beraberlik : (9) Karşıyaka
- En Az Beraberlik (2) : Karagümrük
- En Çok Gol Atan Takım : (41) Gümüşhane
- En Az Gol Atan Takım : (14) Silivri
- En Çok Gol Yiyen Takım : (36) Nazilli
- En Az Gol Yiyen Takım :  (14) Hacettepe

HAFTANIN TAKIMI
ŞANLIURFASPOR
HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
ALİ TANDOĞAN
HAFTANIN FUTBOLCUSU
FERİDUN KIROĞLU (ŞANLIURFASPOR)

KART RAPORU
KIRMIZI KARTLAR : (3)
-Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor) Dk.28)
-Volkan Özcan (Niğde Belediye) Dk.3
-Cabir Coşar (Niğde Belediye) Dk.49

SARI KART CEZALILARI : (10)
-Mahmut Bilir (Hacettepe)
-Cenk Kaplan (Sakaryaspor)
-Talha Mayhoş (Sakaryaspor)
-Caner Koca (Kırklarelispor)
-Yunus Özdemir (Bandırmaspor) *3.Lig'te 3 sarı kartı vardı.
Lig farklılığı oluyor mu emin değilim bakmaları lazım.
-Ethem Ercan Pülgir (Kahramanmaraşspor)
-Ramazan Işık (Fethiyespor)
-Mehmet Taşçı (Şanlıurfaspor)
-Serkan Gürses (Silivri)  *3.Lig'te 2 sarı kartı vardı.
Lig farklılığı oluyor mu emin değilim bakmaları lazım.
-Hüseyin Eray Karataş (Silivri) *U21 de 3 sarı kartı vardı.
Lig farklılığı oluyor mu emin değilim bakmaları lazım.

EN ÇOK SARI KART GÖRENLER : 
9 SARI KART : 
-Arif Cılak (Karşıyaka)
8 SARI KART : 
-Erkan Taşkıran (Bugsaş)
-Onur Eriş (Zonguldak Kömürspor)
-İbrahim Kaş (Silivrispor)
-Abdülhamit Yıldız (Karşıyaka)
-Beykan Şimşek (Sakaryaspor)
-Mücahit Can Akçay (Konya Anadolu Selçukspor)
-Ethem Ercan Pülgir (Kahramanmaraş)
7 SARI KART : 
-Seçkin Getbay (Niğde Belediyespor)
-Okan Eken (Zonguldak Kömürspor)
-Atakan Rıdvan Çankaya (Altay)
-Serkan Odabaşoğlu (Karagümrük)
-Erdinç Pekgöz (Pendik)
-Hakan Turan (Nazilli Belediye)
6 SARI KART : 
-Bora Yelken (Nazilli Belediyespor)
-Soner Birinci (Kırklarelispor)
-Sefa Aksoy (Niğde)
-Hüseyin Çolak (Hacettepe)
-Soner Dikmen (Hacettepe)
-Ertuğrul Arslan (Fethiye)
-Mart Çakar (Nazilli Belediye)
-Hüseyin Yılmaz (Zonguldak Kömür)
-Tayfun Pektürk (Karşıyaka)
-Kamil İçer (Zonguldak)
-Saffer Gurur Yazar (Kırklarelispor)
-Feridun Kıroğlu (Şanlıurfaspor)
-Mert Caymaz (Zonguldak Kömürspor)
-Ali Yaşar (Konya Anadolu Selçuk)

KENDİ KALESİNE GOL : 
-Dk.35 Sefa Aksoy (Niğde Belediyespor)

KAÇAN PENALTI : 
- Dk.4 Fatih Üge (Nazilli Belediyespor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder