10 Ekim 2013 Perşembe

Yeni Teknik Direktör Taşkın Güngör Oldu !!!

 Kulüp Başkanı Hilmi Volaka; “İnşallah hayırlısı olmuştur. Akabinde yaptığımız araştırmalar neticesinde takımımızla yakından ilgilendiğini öğrendiğimiz Taşkın hocamızla görüşme imkanımız oldu. Sağolsun kendisi takımımızı bildiğini, hedeflerimiz olduğunu ve bu hedeflere ulaşmanın üstesinden geleceğine sonuna kadar inandığını bizlere de inandırdı. Kendilerine ve ekibine başarılı bir sezon diliyorum, başarılarının daim olmasını Allah’ın onlara yardımcı olmasını diliyorum”

 Taşkın Güngör ise; “Büyük bir camiaya geldiğimizi biliyoruz. Buradaki hedefleri de çok iyi biliyoruz, bizde zaten bunun bilinciyle buraya geldik. Belki şu anki durum çok iyi gözükmese de şunu iyi biliyorum ki  Nazilli Belediyespor’un geçmişi, kulüp yapısı, potansiyeli, fiziki yapısıyla, taraftarıyla büyük bir camia olduğunu biliyorum. Tekrar büyük bir atılım, büyük bir heyecanla işe başlayacağımızı söylemek istiyorum. Artık dünü unutup, yeni bir sayfa yeni bir heyecanla şu dakikadan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Hepimiz için hayırlı olsun diliyorum. Bütün camiamızdan destek istiyorum. Herkesin gönlü rahat olsun zevkli, keyifli ve inançlı bir takım sahada görecekler. Bunu özellikle taahhüt ediyorum. Ama burada birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu özellikle söylemek istiyorum”
KARİYERİ 
ÇAYKUR RİZE’DE KARİYERİNE BAŞLADI

Çaykur Rizespor A.Ş. gençlik gelişim antrenörü olarak teknik kariyerine başlayan Taşkın Güngör, 2003-2005 yılları arasında Çaykur Rizespor’da antrenörlük, Gümüşhanespor, Malatyaspor, MKE Ankaragücü, Medical Park Antalyaspor ve Ankaraspor’da anterenörlük ve Teknik sorumlu görevlerinde bulunan Taşkın Güngör, yine çeşitli takımlarda Hikmet Karaman’ın yardımcı antrenörlüğünü üstlendi. 2010-2011 sezonunda düşme hattındaki İstanbul ekibi Bayrampaşaspor’u üst üste aldığı başarılı sonuçlarla 2. Lig’e yaklaştıran Taşkın Güngör, 3. Lig ekibi İnegölspor’u ise 2. Lig’e taşımıştı. Taşkın Güngör geçtiğimiz sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u çalıştırmış ve Play-Off'u averajla kaçırmıştı. Son olarak Gaziosmanpaşaspor ile anlaşan Taşkın Güngör, ligde 2 galibiyet 2 de beraberlik alırken, Ziraat Türkiye kupasında da sahasında Alanyaspor’a 1-0 mağlup olmuştu.


**************************
 Öncelikle Hayırlı Olsun ve Başarılar diliyorum.
Açık söylemem gerekirse şaşırdığım ve içime sinen bir tercih değil.Nazillispor'umuzun Teknik Direktörlüğü daha kariyerli,daha kendini ispat etmiş büyük isimlere layıktır.
 Taşkın Güngör'ün kariyerini yukarıda verdik.Sadece İnegölspor'u 3.Lig'te Şampiyon yapması var.
Az bir şey değil elbette ancak yeterli değil.
  Ayrıca gelişi hiçte şık ve etik değil.Futbol tabiriyle ''Ofsayt veya faullü''.
Gaziosmanpaşa ile sözleşmeyi bir gün önce 16.55'te feshediyor ertesi gün bize geliyor.Kendisi 
 “Dün saat 16.55 itibariyle Gaziosmanpaşa ile sözleşmemizi feshettik. Şunu özellikle söyleyeyim ki Nazilli ile anlaşıp, sözleşmemizi feshetmedik. Burada yanılgıya düşmeyelim. Türkiye’de herkes senaryo üretmesin çünkü Gaziosmanpaşa ile ayrılma nedenleri varken Nazilli ile anlaşmama gerek yoktu. Çünkü birçok neden vardı. Teknik adam olabilir ama her şeyden önce insanız. Herkesin gururu, aile yapısı var, haysiyetleri var, katlanabileceği nokta vardır. Bunları şimdi açıklamaya gerek yok ama hem Gaziosmanpaşa için hem de bizim için hayırlısı olur ama kesinlikle buradan bir sinyal alıpta orayı bırakmadık '' diyor da ne kadar inandırıcı olabiliyor tartılma konusu.Ayrıca Hilmi Başkan'ın ''Akabinde yaptığımız araştırmalar neticesinde takımımızla yakından ilgilendiğini öğrendiğimiz '' sözleri  de dikkat çekiciydi.
  Görülüyor ki bizim yönetim gene birilerinin dolduruşu ile acele bir karar almış.Futbolcuların bu hocayı istediği de söyleniyor.Tabii futbolcuların derken ''takımda sözü geçen bazı futbolcuların (!) demek '' daha doğru olur.
  Ezcümle güzide kulüp ''bazı yönetici ve bazı futbolculara göre yönetiliyor ''
     Hoca 3 yardımcısı ile birlikte gelmiş.Aydın Yavuz,Kadir Kar,Refah Birkan Kayalarlı.Refah sanırım eski Rizespor kalecisi ve Kaleci Antrenörü olarak görev yapacak.
 Hocanın 3-4 kaç yardımcı ile gelmesi önemli değil ancak takımda kalan önemli değerlerimizden Hasan Kanpolat hocamıza da kendi yardımcıları ile bir tutması gerekir kanaatindeyim.
 Aldığım duyumlara göre de Hoca 15 bin TL.gibi ciddi bir maaş alacakmış.Ayrıca gelir gelmez 80 bin TL.lık fitness salonu 2 masör 2 fizyoterapist istemiş.Bunlar güzel şeyler elbette ancak hocam önce bir icraatini görelim derim.Bu kadar maliyet,devre arası da 6-7 futbolcu daha ister gene maliyet.
Peki 1,5 yıllık anlaşma yapıldı güya ama o süre sözleşmede yazan başarısız olduğunda bırakıp gidecek hesabı ,faturayı kim ödeyecek ? NAZİLLİ HALKI mı ?
  Neyse umarım başarılı olur ve devam eder neticede Nazillispor başarılı olmuş olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder