1 Ekim 2013 Salı

Armağan Turhan’ın istifası kabul edildi.Yeni Hoca Kim Olacak ?


Spor Toto 2. lig kırmızı grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da, alınan 5-0’lık Altay mağlubiyetinin ardından istifasını sunan Armağan Turhan ile yollar ayrıldı. Turhan’ın dün öğleden sonra sunduğu istifası akşam saatlerinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında kabul edildi.

Armağan Turhan’ın ve  Nazilli Belediyespor’un önünün açılması için önemli kararı verdiği için teknik direktör Turhan’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Volaka; “Allah onun ve takımımızın yolunu açık etsin. Her takımda bazen inişler ve çıkışlar olabilir. Sanırım doku uyuşmadı. Başarılı bir teknik direktörümüzü, kendisinin kişiliğine ve şahsına diyebileceğimiz en ufak bir şey yok. İstifasını saygıyla karşılayarak kabul ettik. Dün akşam saatlerinden itibaren de teknik direktör arayışlarına girdik. Kesinlikle dikkatli ve hata yapmadan karar almak istiyoruz. Takımıza gelmek isteyen çok istekli teknik direktör arkadaşlarımız var ve hepsine teşekkür ediyoruz. Sanırım bugün öğleden sonra görüşmelerimiz sonuçlanır. En geç de yarına imzayı atarız. Çünkü önümüzde çok kritik bir hafta var. Pazar günü deplasman, Çarşamba günü sahamızda ve yine Pazar günü deplasmana giderek yorucu bir hafta yaşayacağız. Bu maçlara yeni hocamızla girmek istiyoruz” dedi.

FETHİ ÇOKKESER SESLERİ

Başkan Hilmi Volaka’nın hata yapmadan bildiğimiz başarılı bir teknik direktör ile anlaşmak istiyoruz açıklamaları ise gözlerin Kahramanmaraş Belediyespor’u tarihinde ilk kez namağlup olarak Spor Toto 3. Lige çıkaran ve arından göreve geldiği Kahramanmaraşspor’u PTT 1. Lige çıkaran başarılı teknik direktör Fethi Çokkeser’e çevrilmesine neden oldu. Çokkeser’in, sezon öncesi Nazilli Belediyespor tesislerine gelerek yönetim kurulu ile prensipte anlaştığı Kahramanmaraşspor ile son görüşmelerine göre yanıt vereceğini söylemesi üzerine transferi askıya alınmıştı. Daha sonra Armağan Turhan ile anlaşan Nazilli Belediyespor’un daha önce görüştüğü ve çok beğendiği Çokkeser ile bugün anlaşma sağlayarak söz keseceği ön görülüyor 

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN


************************
Öncelikle bu karar hem camiamıza hem Armağan Turhan'a Hayırlı Olsun.
İskenderun DÇ maçından sonra Altay maçının hoca için ''kader maçı '' olacağını yazmıştım.
Keşke galip gelip düzlüğe çıksaydık ve bu ayrılık olmasaydı.Çünkü bir an önce istikrarı sağlamak lazımdı.Olmadı ve Profesyonel Futbol hayatında sıkça görülen ve en kolay yöntem olan ''Teknik Direktörün ayrılması'' gerçekleşti.
 Armağan Turhan Hoca'ya Nazillispor'a katkıları için teşekkürler.Bundan sonraki profesyonel ve özel hayatından her şeyin gönlünce olmasını diliyorum.
 Kaderin garip cilvesi 2006-2007 sezonunda da gs eski Kalecisi Hayrettin Demirbaş'ın istifasının ardından göreve gelmiş ve 4 maçta 4 mağlubiyetle istifa etmişti.7 yıl sonra gene bir 4 maçlık periyod ,bu kez 4 maçta 3 mağlubiyetle istifa.
 Açıkcası sezon başından ismi açıklanınca şaşırmış ve pek içime sinmemişti.Sezon başında bazı antrenmanları seyrettiğimde gözlemim Hocanın sert ,disiplinli bir görüntü verdiğiydi.
Hatta o kadar bağırıyordu ki seyreden herkes bu yönünü çok beğenmişti oysa ki ben içimden ''futbolcular bu tip sert,bağıran,çağıran disiplinli hocaları sevmez'' diye düşünmüştüm.
Bu özelliği futbolcularla iletişimini,verdiklerini almasını ne kadar etkilemiştir bilemem ama ''en güvendiği futbolculardan istediklerini alamadığını''da biliyorum.
Transfer edilen futbolcuların gerek yetersizlikleri,gerek sakatlıkları - buna eski önemli oyuncularımızın da sakatlıkları eklendi - bu duruma getirdi.
 Armağan Hoca üzerine düşeni yaparak yönetimin önünü açmak istedi ve onurlu bir davranış gösterdi.Şahsi fikrim bu davranışı yapmayıp istifa etmeseydi bile yönetim gönderirdi.Ki zaten maçtan sonra Armağan Hoca ''Benim lugatımda pes etmek yok'' diyerek istifayı düşünmediğini belirtmiş ancak yönetimle görüştükten sonra istifa kararı almış demek ki iyi sinyal almadı.
  Şimdi habere göre hoca arayışları çoktan başlamış belki de bu satırları yazdığımız sırada nihayetlenmiş bile olabilir.İsmi geçen Kahramanmaraşspor'da başarılı olmuş Fethi Çokkeser hocayı tanımıyorum.
Orada başarılı olmuş olması bizde de başarılı olacağını göstermez.
Açıkcası yanlış tercih olur diye düşünüyorum.Yukarıda yazdım tabiri caizse 'eli sopalı ' hoca bile olmadı bu isimsiz hoca futbolcular tarafından ne kadar kabul görür,Cüneyt Biçer örneği var (aynı kariyerde olmasalar da) olmayan önümüzde.
 Bence kariyerini ispatlamış,futbolcular,taraftarlar,medya tarafından üzerinde ittifak edilmiş ağırlığı olan bir Teknik adam getirilmeli.
 İnşaallah doğru tercih yaparlar.Bu kan değişimi zorlu ve kritik Ankaragücü maçında işe yarayabilir.Zira hoca değişimlerinde hep ilk maçlar da işler iyi gitmiştir.
Umarım gene öyle olur.Hayırlısı Olsun. 
NOT : Şimdi Fethi Çokkeser'in fotoğrafını bulmak için arattığımda şu haberi gördüm ; 
Golcü Şadi Çolak ile sorun yaşamış ve göndermiş sanırım.
Eyvahhh diyorum :)) 2.bir Cüneyt Biçer - Muğdat Çelik 
vakası yaşamayalım sakın :))

  Bu arada Fethi Çokkeser'in yanısıra Manisaspor'un eski hocası Reha Erginer ile de görüşülüyor.
Reha Erginer genç bir hoca 1970 doğumlu.
Manisaspor'da önce yardımcı antrenör sonra tek başına çalıştı ve iyi işler yaptı.Yeni sezonda ise görevi bıraktı.Yukarıda olmasını istediğim profilde bir hoca değil bana göre.Son olarak Denizlispor'un teklifini kabul etmemişti.
Reha Erginer ''Denizlispor'un teklifini kabul etmedim. Hedefi olmayan bir kulüpte çalışmayı düşünmüyorum.''

Reha Erginer Manisaspor ile Süperlig'in kapısından dönmüştü.Finalde T.Konyaspor'a 2-0 yenilmişlerdi.

Son Dakika : Güvendiğim bir kardeşim yazmış ; 

Dedikodunun da ötesinde >> Nazilli Belediyespor, GOP'tan ayrılan Taşkın Güngör ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Taşkın Güngör nereden çıktı yaaa diyorum sadece.

Rizeli 1966 doğumlu bir hoca Taşkın Güngör.İnegölspor'u 2.Lig'e çıkarmış.

3 isim de içime sinmese de aralarından tercihim Reha Erginer olur.Ancak Denizlispor'u kabul etmedi Şanlıurfaspor ve Manisaspor'a gelse diye ismi geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder