17 Ekim 2013 Perşembe

Eyüpspor 2 Nazilli Belediyespor 2 (Korkaklar Kazanamaz) !!!



Eyüpspor: 2 - Nazilli Belediyespor: 2
Stat: Eyüp
Hakemler: Mehmet Nevzat Adal, Atilla Ünlü, İlker Karaciğer
Eyüpspor: Emrehan, Ethem (Dk. 46 Tuncay), Mehmet, Aytürk Halil, Aytek, Ümit, Muhsin, Emrah, Furkan (Dk. 83 Uğur), Ersin, Güven (Dk. 46 Eser)
Nazilli Belediyespor: Hakan, Hasan, Mehmet, Muğdat, Tufan Zahid (Dk. 87 Kemal), Ali (Dk. 67 Aykut), Bora, Hakan, Hüseyin Akoğlu (Dk. 81 Yusuf), Hüseyin Bülbül, Lider
Goller: Dk. 20 Muğdat, Dk. 26 Hüseyin Bülbül (Nazilli Belediyespor), Dk. 45 Aytek, Dk. 65 Ersin (Eyüpspor)
Sarı kartlar: Dk. 15 Hüseyin Bülbül, Dk. 44 Ali, Dk. 90+3 Aykut (Nazilli Belediyespor), Dk. 30 Ersin, Dk. 36 Muhsin, Dk. 55 Tuncay, Dk. 56 Emrah (Eyüpspor)


*********************
* Gene yazık oldu.Deplasmanda acil,elzem 3 puan peşindeyken 2-0 öne geçtiğin maçı korkarak,geri çekilerek beraberliğe razı olarak bitiriyorsun.Bora topu çizgiden çıkarmasa da yenilecekmişiz.
* Gerçi Başkan memnun muş performansımız artıyormuş ya ; 

''Nazilli Belediyespor durumdan memnun

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Eyüpspor'la 2-2 berabere kalan Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, "Takımımızın form grafiğinin yükselmesini görmekten mutluyuz" dedi.

Volaka, yaptığı açıklamada, zorlu İstanbul deplasmanında Eyüpspor karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen rakipleriyle 2-2 berabere kaldıklarını söyledi. Oyuncuların skoru koruma psikolojisine girdiklerini bu nedenle telaş yaptıklarını kaydeden Volaka, "Nitekim rakip takımın kazandığı bir korner sonucunda duran toptan kalemizde ikinci golü görerek, galip bitireceğimiz bir maçta tek puana razı olduk.Tabi ki üzüntülüyüz. Ancak takımımızın form grafiğinin yükselmesini görmekten de mutluyuz. Taraftarımıza bayram hediyesi olarak 3 puan hediye edemediğimiz için buruk bir bayram geçireceğiz" dedi.
(A.A)
* Hoca 2-2 olduktan sonra Ali Setirekli - Aykut değişikliği yapıyor.Daha sonra Tunç veya Burhanettin'i alarak galibiyet golü araması gerek derken skoru korumak için 81'de Hüseyin Akoğlu'nu çıkarıp Stoper Yusuf'u alıyor anlaşılır şey değil.Yetmiyor 86'da Tufan çıkıyor Kemal giriyor.Ve bu değişikliklerle 2-2'yi korumayı başarıyor (!)
* Hala 4-5-1 hatta Stoper Hüseyin Bülbül'ü defansın önünde oynatarak 5-4-1 gibi oynatıyor.
Hüseyin Bülbül elinden geleni yapıyor hatta bu maçta gol de atarak fazlasını yapıyor ama bu sistemi anlamak mümkün değil.
* Gene Muğdat'a endeksli oynuyoruz.Muğdat tek forvet ,golünü de atmış ama yetmiyor işte.
* Kaleci Hakan da tecrübesine yakışmayacak goller yemiş.1.golü frikikten 2.gol de de hatalı çıkmış maçı izleyenlerin anlattığına göre.
* Şu maçı alıp bu hafta sonu Diyarbakır B.B.maçını da alarak 3 maçlık galibiyet serisi ile ilk 8 içine yukarılara çıkacaktık ama nerede ? Yazık yerimizde sayıyoruz.
14.sırada kaldık gene.
* Bu arada bizim golcülerimiz karavana atar ve maçta oynayamazken gözden çıkarıp Sandıklıspor'a verdiğimiz kendi çocuğumuz Fatih Üge Çorum Belediyespor deplasmanında 2-1 kazandıkları maçta takımının beraberlik golünü atmış.Bravo Fatih kardeşim diyorum.
Gene sezon başında kapımıza kadar gelen son anda almadığımız ve ligin ilk maçında 100 kilo bu adam nasıl oynar denilen Gökhan Kaba bu hafta 2 gol atmış.Milletin golcüleri atıyor biz hala Muğdat'ın sırtındayız.
* Bu hafta artık Tunç da oynatılmalı.
* Gökhan Çakır,Barış Bakır ve Hasan Yaşar'ın sakatlıkları sürüyor.Gökhan 1 hafta sonra dönecek ama fedakarlık yaparak.Gökhan ve Barış'ın yokluğu dezavantaj yaratıyor.
* Tüm Nazilli halkı ve Nazillispor Sevdalılarının Mübarek Kurban Bayramını Kutluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder