12 Kasım 2020 Perşembe

Naz Naz ''Tokat'' ladı : 4 - 0 !!!

  İç sahamızdaki sıkıntıyı düşününce Harika bir sonuç.
Oyun olarak çok fazla bir değişiklik yoktu,Hasan hoca da ikinci yarıdaki oyundan memnun olmadığını söylemiş ama her iki yarıda da buna rağmen net gol pozisyonları kaçırdık fark daha fazla olabilirdi.
Şu 11 ile çıktık ; 
Her zamanki gibi orta saha mücadelesi şeklinde bir kör döğüşü vardı ilk yarım saat içinde buna rağmen 2 net pozisyon vardı özellikle Hasan Demir'in 1 metreden kaçırdığı pozisyon inanılmazdı.

Kapalı savunmaların kilidini açmak için yapılması gerekenlerden biri her zaman yazdığım ceza sahası dışından şut atmaktı,Mehmet Ersavaş nihayet bunu çok şık bir vuruşla yaptı ve kilidi açtık.Asist Mehmet Akif'ten.

28.Dk.da gelen bu gol takımı rahatlattı.Devre sonunda akan oyunda çabuk geliştirdiğimiz bir atakta Soldan Sağ kanada gönderilen topu Hasan Demir çok çabuk Murat Can ın önüne geçirdi ve Golcü görevini yaptı.

2-0 ın rahatlığı ile hafta sonu uzak ve zorlu Ağrı deplasmanını düşünerek biraz daha rölantiye alındığını düşünüyorum ki bu da gayet doğal.

65 de Hasan Hoca 1 Aylık sakatlıktan dönen Bünyamin i aldı Hasan Demir i çıkarıp ve Mehmet Akif Sol kanada çekildi.
9 dk.sonra Bünyamin Murat Can'ın asisti ile 3.golü kaydetti.
Bünyamin in golle dönmesi güzel oldu,klas bir oyuncu ancak sık sakatlanması,fizik gücünün biraz Çıtkırıldım olması en büyük sorunu.
3-0 dan sonra rölanti sürecinde Tokatspor gelmeye başladı ve izleyenlerde Tokatspor oynuyor biz seyrediyoruz böyle takım mı olur ? serzenişlerine yol açtı.
Yine net kaçırdığımız hatta anonsçunun bile gol sandığı içeriden mi çıktı dediğimiz Murat Can ın pozisyonu vardı.
Tokat ın bir kaç atağında Zekeriya şans tanımadı.
Kapanışı Mert Çapar yaptı Bünyamin in asistinde.
Neticede Şampiyonluk yolunda içeride bir kayıp daha vermeden Liderliğimizi devam ettirdik.Bazen kötü oynarken de kazanacaksın Şampiyon olmak istiyorsan ki ben çok ta kötü oynadığımızı düşünmüyorum.2-0 skoru almışsın 3 gün sonra ülkenin bir ucuna zor bir deplasmana gideceksin haliyle biraz rölanti futbol normal sakatlık riskini almaya da gerek yok.
Taraftar 3-4-5-6 olsun istiyor normal ama realist te davranmak lazım.

Top 3
1-Murat Can Bölükbaşı
Gol Kralı forma giriyor gollerini atmaya başladı.1 Gol 1 Asist.
2-Bünyamin Cesur
Sakatlıktan 1 Gol 1 Asist ile iyi döndü.Sağlıklı bir Bünyamin bu takım için çok önemli faktör.
3-Oktay Kancı.
Sağlam ve belli bir standart ile güven veriyor.
Zekeriya,Polat,Berkay da bu sıralamaya eklenebilir.

Tokatspor,sürekli söylendiği gibi 17-18 yaşındaki gençlerden oluşan,şu kadar ucuza mal edilmiş bir takım diye hafife alınacak,küçümsenecek bir takım değildi.
Dünkü 11 de sezon başından beri oynayan en iyi gençlerinden Kaleci Mikail, Berkcan,Kağan,Ahmet Talha ve Alican olmak üzere 5 genç oyuncu ve bunlara transferin son günü gelen Mehmet Menderes Önkuzu,Eser Yayla,Vedat Budak,Deniz Bağlan,Mert Güney ve Ali Kemal Yükseker gibi 6 tecrübeli ve isimli oyuncu vardı ,eski oyuncumuz Eren Açıkgöz de ikinci yarı başında Menderes in yerine oyuna girdi.
Bazı konuları bilgi sahibi olmadan abartmamak lazım.

Pazar günü Ağrı maçı çok zor olacak.Ağrıspor son 3 maçını kazandı ki bir tanesi erteleme maçında grubun Gizli Lideri İskenderun'u deplasmanda yendiler.
Çok formda bir takım,buradan galibiyet çıkarmak zor olacak ama bizim de deplasmanda daha rahat ve iyi oynadığımızı düşünürsek neden olmasın ?

Başarılar diliyorum.Allah yardımcımız olsun.

Bu takıma destek vermeliyiz,sürekli her şeyi hocayı,takımı,oyuncuları eleştirerek bir yere gidemeyiz.Taraftar sürekli eleştiriyor buna hoca ve bazı yöneticiler cevap veriyor,bu şekilde bir kısır döngü yarar sağlamaz.
Yapıcı eleştiri elbette olacak ama ''takıntı'' lar olmamalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder