13 Aralık 2015 Pazar

Naz Naz Bugsaş ''FATİH'' i : 3-1 !!!


STAT: Nazilli İlçe
HAKEMLER: Doğu Yılmaz **, Erhan Gündoğdu ***, Gencehan Şahnar ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Metin *, Adem **, Sabri ***, Mutlu *, Yüksel **, Mehmet Ersavaş ***, Yasin *** (Dk.70 Ertan Koç **), Caner Hüseyin ***, Yılmaz *** (Dk.87 Zafer ?), Fatih Üge *****, Ömer ** (Dk.62 Mehmet Fuat **)
BUGSAŞ SPOR : A.Ş.: Oğuz **, Mehmet * (Dk.83 Eray *), Rahmi **, Ömer Alp **, Tolgahan **, Ahmet Baykal **, Yavuz Koç ***, Arif Çoban ****, İsmail ** (Dk.74 Yılmaz Can *), Yusuf Emre * (Dk.74 Muhammed Burak *), Mikail **
SARI KART: Caner (Nazilli Belediyespor)
GOLLER: Dk.51-68-71 Fatih Üge (Nazilli Belediyespor) – Dk.22 Ahmet (Bugsaş Spor A.Ş.)
MAÇIN GOLLERİ
(GOL) Dk.22; Karşılaşmada ilk kez atak geliştiren Bugsaşspor’da Arif Çoban’ın orta sahadan attığı uzun pasında Nazilli defansın da kaleciye dönmek isteyen Mutlu’nun topuyla kaleci Metin’den önce buluşan Ahmet Baykal, bekletmeden vurduğu sert şutu ile deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
(GOL) Dk.51; Sahasında beraberlik için yüklenen Nazilli ekibinde sol kanattan Mutlu’nun açtığı ortada Ömer’in ıskaladığı top, karambol yaşanmasına neden oldu. Yaşanan karambolde arka direkten sokulan Fatih Üge meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1.
(GOL) Dk.68; Kaleci Metin’in uzun degajında defansı aşan topa çıkan kaleci Oğuz’dan önce davranan Fatih Üge, fırsatçılığını kullanarak topa muhteşem dokundu. Kaleci Oğuz’un solundan giden top seke seke ağlarla buluştu: 2-1.
(GOL) Dk.71; Seyircisi önünde üstünlüğü sağlayan golün ardından ataklarını artıran Nazilli ekibinde sağ kanattan sokulan Ertan, topu Caner Hüseyin’e aktardı. Caner’in pasıyla buluşan Fatih Üge, 6 pas içinde iki defans oyuncusunu çalımlayarak topu kaleci Oğuz’un sağından ağlarla buluşturdu: 3-1.
(http://www.sesgazetesi.com.tr/)

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ
* Yeni Hocamız Alaaddin Demirözü ile Yeni bir hava ile çıktığımız ilk maçtan geriye düşmemize ve devreyi geride kapatmamıza rağmen 2.devre müthiş bir geri dönüş ile gelen galibiyet için takımımızı,teknik heyetimizi kutluyorum.
* Kan değişikliği her zaman iyidir demiştik ama geç kalındı,inat edildi boş yere 3,4 haftada gereksiz puanlar kaybettik.Ha bu demek değildir ki yeni hoca gelir gelmez hep böyle olacak bütün maçları kazanacaktık ama mesele ''takımın içine girdiği travmatik halden bir an önce çıkmasıydı''.   
Bunun için bir radikal değişiklik,bir şok ,bir farklılık lazımdı.
Önce ''Kupada Gruplara kalarak'' aradığımız o şok değişiklik kara bulutların dağılmasını gördük,o yorgunlukla gittiğimiz zorlu Sarıyer deplasmanında galibiyeti kaçırdık.
* Ve Yeni Hocamız göreve başladı ayağının tozu ile ve biraz abartılı da olsa bu tip söylemler kullanmak çok da yanlış değil ''Sihirli dokunuş'' ile güzel bir galibiyet aldık devamı da gelecek inşaallah.
Vesile ile yeni hocamız Alaaddin Demirözü'ne Camiamıza Hoşgeldin,Hayırlı  Olsun ve Başarılar Diliyorum.
* Karşılaşmaya her iki takım şu 11 ve dizilişlerle başladı.
Geçen haftaki Sarıyer maçından sarı kart cezaları nedeniyle Nuh Aşkın ve Halil Çelik'in yerine Adem Gökçe ve Ömer Yalçın forma giymişti.
Fatih Üge kanat da Ömer Yalçın da kendi yeri Santrfor'da görev yaptı.
Rakip takımda ise geçen haftaki Bandırma maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Sağ bek Cebaril Karayel,Sol bek Doğan Altınkaya ve Orta Sahada Yaşar Yurdusev'in yerine İsmail Türk,Yusuf Emre Kasal ve cezası biten Ömer Alp Kulga görev yapıyordu.
* Maça fırtına gibi başlamışız bir kardeşimizin deyimi ile ''ilk 20 dakika Barcelona gibi oynadık '' ama golü bulamamışken ilk Bugsaş atağında Sol bekimiz Mutlu'nun bireysel hatasında Ahmet Baykal geri pası yakalayıp golü atmış.
* Haftaya 24 puanla 6.sırada giren geçen sezonda bizi 1-3 yenen genç,diri bir Bugsaşspor karşısında yenik duruma düşünce ''Kahretsin yine mi olmayacak, yine mi kısır döngüyü kıramadık'' diye bir düşünceye kapılmadık değildi. Eşitliği yakalama çabalarımız sonuç vermeyince soyunma odasına 0-1 mağlup gittik.
* İkinci yarının başında bulacağımız 1 gol ile bu maçı çevirebiliriz diye düşünüyorduk.Nitekim de beklediğimiz gol tam zamanında 50.dk.da Fatih Üge ile geldi.Her zaman söylediğimiz ''Bu takımda gole en yakın isim'' Fatih'imiz golü iyi koklayarak fırsatçılığını göstermiş.
* Galibiyet golü için yüklenmeye devam ederken Alaaddin Hoca dan ilk hamle gelmiş 62.dk.da Ömer Yalçın'ın yerine bir diğer Santrforumuz Mehmet Fuat Gölbaşı girmiş.
* Veeee 67.dk.da yine Fatih'imiz yine fırsatçılığını konuşturmuş Kalecimiz Metin'in uzun degajını takip edip mükemmel bir dokunuş ile takımımızı öne geçirmiş.
* Alaaddin Hoca dan 2.hamle gelmiş hemen 69.dk.da Yasin Yener'in yerine Ertan Koç'u almış.Yani forvet arkası pozisyonunda oynayan oyuncularımızı değiştirmiş cesur bir hamle bu arkasından sallamak gibi değil görevde iken de yanlış bulduğum değişikliklerini zaten yazıyordum Ahmet Kazım Ertem Hoca olsaydı Yasin'in yerine Ertan'ı değil Zafer'i veya Caner Yılmaz'ı alırdı bundan eminim.
* Yani Alaaddin Hocanın getirdiği havadan başka teknik olarak önemli bir artısını da görmüş olduk.
*  Veee 3.Gol 3 dk.sonra gelmiş.Son haftaların formda ismi Caner Hüseyin Bağ'ın getirdiği top da Fatih'imiz ''Hat Trick'' yaparak 7.gole Gol Krallığında 1.sıraya oturuyordu. 
Kendisini ayrıca Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum.
* Caner'in form tutmasına ayrıca seviniyorum.Tabii tam tersi Halil'in formsuzluğuna da üzülüyorum.Neyse ki Fatih nazar değmesin formunu 
yakaladı ve artık formayı vermez zorunluluk olmazsa.
* Maç sonrası özlediğimiz ve gerçekten bu çocuklara çok yakışan Galibiyet sevincini Hocamızın da katılımı ile taraftarlarımızla paylaşmışlar.
* Şimdi önümüzde Salı günü Kupada Trabzonspor ve Pazar günü deplasmanda ilk devrenin son maçında kritik durumdaki Hatayspor maçımız var.Kupa maçında elimizden geleni yapıp en azından yenilmeden 1 puan almak bile iyi olur.
Hatay maçı ise çok önemli.Play Off hattı 5.sıradaki Menemen ile 8 puan farkımız var onlar sahalarında Üsküdar ile oynuyorlar muhtemelen kazanacakları bir maç o yüzden en azından bu 8 puanlık farkın açılmaması için kazanmak zorundayız.Hatay'ın da durumu sıkıntılı,bugün Bandırma da kaybettiler,Ordu Fethiye den 3.golü yemeyip kazansaydı (3-3 bitti) Hatay'ın üstüne çıkacaktı Hatay düşme hattında yer alacaktı şu anda Hatay 13,Ordu 12 puanda.
Zor maç olacak ama kazanıp 2.devreye daha fazla ümit taşımalıyız.

* Şu kenetlenme tablosu ile başaramayacağımız bir şey yok ; 
* Önce Salı günü Trabzonspor sonra da Pazar günü Hatayspor maçında Başarılar diliyorum takımımıza.
NOT : 
Nazillispor ile ilgim alakam hiç bir karşılık olmadan sadece katkı sağlamak,faydalı olmak içindi.Bazı üst yöneticilere kırgınlığım nedeniyle ilgimi,alakamı kestim demiştim.Nazillispor Benim sevdam kopmam imkansız,uzaktan da olsa takip etmeye devam edecektim fakat çok sayıda   neden bu kararı aldın,neden yazmıyorsun ilgi ile takip ediyorduk şeklinde destek mesajları aldım.''
Bir kaç kişinin kırması ile pek çok kişiyi kırmam aynı zamanda bazı Çakalları sevindirmem de doğru olmaz'' diyerek yine yazdım ve devam edeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder