15 Eylül 2015 Salı

2.Lig Beyaz Grup 2.Hafta Değerlendirmesi !!!

2.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
2.HAFTANIN PUAN DURUMU
3.HAFTANIN PROGRAMI
GOL KRALLIĞI

KIRKLARELİSPOR 1 NAZİLLİ BELEDİYESPOR 1
Stat: Lüleburgaz 8 Kasım 
Hakemler: Mehmet Güngör, Levent Görün, Hağrun Dağdeviren
Kırklarelispor: Ozan, Davut, Göksel, Sefa (Dk. 73 Enis), Sedat (Dk. 18 Nazif), Emin (Dk. 60 Cafercan), Cemal, Aytek, Engin, Salim, Şahinali
Nazilli Belediyespor: Metin, Yılmaz, Yasin (Dk. 46 Fatih), Mutlu, Adem (Dk. 46 Sabri), Yüksel, Zafer, Mehmet, Halil (Dk. 75 Emre), Nuh, Caner
Goller: Dk. 32 Nazif (Kırklarelispor), Dk. 51 Yüksel (Nazilli Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 24 Emin, Dk. 69 Cafercan, Dk. 75 Ozan, Dk. 81 Aytek, Dk. 88 Enis (Kırklarelispor), Dk. 27 Halil, Dk. 54 Yüksel (Nazilli Belediyespor)
Nazilli Belediyespor ilk hafta ligin ağır favorisi Bandırmaspor'u deplasmanda yenerek Flaş bir başlangıç yapan Kırklarelispor karşısında geriye düşmesine rağmen eşitliği yakalayıp galibiyeti kaçırdı.İkinci yarıya 2 değişiklikle başlayan Siyah İnciler Yüksel'in Quaresmavari golü ile önce eşitliği yakaladı sonra galibiyet için yüklendi ancak bir önceki haftaki Ümraniyespor maçında penaltı dahil 20'ye yakın gol pozisyonunu değerlendiremediği gibi yine çok sayıda gol pozisyonunu harcayarak bir kez daha galibiyeti kaçırdı.2 haftada 2 beraberlik ve 2 puan.Pekala 2/2 ile 6 puanda olabilirdik.Geçen sezon yaşadığımız ''gol kaçırma hastalığı'' ortada iken bu transfer sezonunda santrfor transferi bütçesini arttırıp 'net bir Golcü''yü ne yapıp yapıp almalıydık ama olmadı :( Artık antrenmanlarda çok sıkı gol / bitiricilik çalışması,Halil Çelik'in geçen sezonki formuna ulaşması ve son gün transferi Ertan Koç'un kısa zamanda hazırlanıp yararlanmaya bakacağız.
Kırklarelispor bu sezonda Lüleburgaz'da oynuyor.Onur Garip gibi Golcülerini kaybetmelerine rağmen iyi transferler yaptılar bunların 3 tanesi Hüseyin Akoğlu,Sedat Debreli ve Emin Yalın eski oyuncularımız.Bu arada Sedat Debreli maçın başında sakatlık geçirip çıkmıştı çapraz bağları kopmuş kendisine çok geçmiş olsun diliyorum.Gol sorununu çözebilirlerse geçen sezon yaşadıkları kümede kalma stresini bu sezon yaşamayacaklardır.
KIRKLARELİSPOR 11'İ
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ

PAZARSPOR 1 ORDUSPOR 1
Stat: İlçe
Hakemler: Murat Türkoğlu, Aydın Şengül, Emrah Gündoğdu
Pazarspor: Fethi, Hasan Hakan, Volkan, Hacı Şükrü (Dk. 46 Tahir), Serkan (Dk. 63 Emrah), Evren, Ozan, Taner, İzzet, Aykut, Cem (Dk. 69 Mehmet Aytemiz)
Orduspor: Emrehan, Gökhan Caba, Murat, Mehmet Arı (Dk. 70 Burak), Safa, Mahmut, Gökhan Meral, Ardahan, Yasin, Tolga, Emre (Dk. 61 Ahmet)
Goller: Dk. 79 Mehmet Aytemiz (Pazarspor), Dk. 58 Ardahan (Orduspor)
Sarı kartlar: Dk. 40 Ozan, Dk. 90+3 Volkan (Pazarspor), Dk. 27 Safa, Dk. 48 Tolga, Dk. 72 Ardahan, Dk. 87 Murat (Orduspor)
Pazarspor yeniden yapılanmaya gitti,geçen sezona göre küçülme daha çok Rize'li oyunculardan kurulu bir takım oluşturdular ki bunu da sezona ucu ucuna yetiştirdiler.Geçen hafta 2 1 kaybettikleri Bayrampaşa maçında 9 Rizeli oyuncu varmış mesela.Sabretmeleri lazım.Teknik Direktör Oktay Çevik buna rağmen kişisel olarak ''..Bir kez daha söylüyorum; ben kişisel olarak hedefimi şampiyonluk olarak koydum ve buna inanıyorum’’ diyor bence gereksiz,genç oyuncular üzerinde baskıyı arttıracak bir hedef.Sezona büyük sıkıntılarla giren,transfer yasağını son anda kaldırabilen,Ulusal Kulüp Lisansı alamadığı için puan silme cezası alan genç oyunculardan kurulu Orduspor  maçını her şeye rağmen kazanmaları lazımdı.
Orduspor'u bu maç için tebrik etmek lazım ilk yarıda mükemmel oynamışlar.Tam 8 pozisyona girmişler 5 tanesi net bunların 3 tanesini Murat Torun,2 tanesini Mehmet Arı gole çevirememiş.İkinci yarıda Altay ve geçen sezon Gümüşhanespor'dan tanıdığımız Ardahan ile golü bulmuşlar ama sonra 65.dk.da oyuna giren Pazarspor'un yetenekli genç oyuncusu Mehmet Aytemiz'in 78.dk.daki golüne engel olamamamışlar.
PAZARSPOR 11'İ
ORDUSPOR 11'İ

BUGSAŞSPOR  0 ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 0
Stat: OSTİM
Hakemler: Hasan Ertuğan, Nurettin Dinçer Demir, Necati Şenkeleş
BUGSAŞ Spor: Oğuz, Cebrail, Ömer Alp, Rahmi, Doğan, Yusuf Emre, Tolgahan (Dk. 46 İsmail), Mikail, Yavuz, Burak (Dk. 81 Ferdi), Arif (Dk. 59 Ahmet Baykal)
Anadolu Üsküdar 1908: Eren, Ulaş, Samet, Fatih, Furkan, Nurettin, Erim, Can (Dk. 88 Yiğit), Cenk (Dk. 56 Ali İhsan), Seyit, Berk (Dk. 71 Kayhan)
Kırmızı kart: Dk. 90+4 Cebrail (BUGSAŞ Spor)
Sarı kartlar: Dk. 24 Tolgahan, Dk. 35 Yusuf Emre, Dk. 41 Ömer Alp (BUGSAŞ Spor), Dk. 42 Ulaş, Dk. 72 Fatih, Dk. 84 Nurettin (Anadolu Üsküdar 1908)
Osmanlıspor'un Pilot Takımı Bugsaşspor ile Sivasspor'un Pilot takımı Anadolu Üsküdar yenişememişler.Bugsaşspor geçtiğimiz sezon son anda kümede kalmayı başarmıştı.Bu maçta geçen sezondan tam 6 isim ilk 11'de yerini almıştı.Yeni isimler ise Şanlıurfaspor'dan Kaleci Oğuz Çalışkan,Osmanlıspor'dan Stoper Ömer Alp Kulga,Pendikspor'dan Sol bek Doğan Altınkaya,Orta Saha oyuncusu Gümüşhanespor'dan Yusuf Emre Kasal ve Osmanlıspor'un bir diğer Pilot takımı Keçiörengücü'nden Santrfor Arif Çoban.Santrfor Ahmet Güven'in yerine Arif Çoban'ın ve Süper Yıldız Adayları Yavuz Koç'un hücumda göstereceği performanslar kaderlerini belirleyecektir.
Anadolu Üsküdar 1908 22,5 yaş ortalaması ile ligin En Genç 2.takımı.Geçen sezon ki takımı koruyorlar.Bu maçın 11'inde sadece Beylerbeyin'den gelen Ulaş Ali Çelik ve Tuzlaspor'dan gelen Fenerbahçe Altyapısından yetişen Santrfor Recep Berk Elitez yeni isimlerdi.
BUGSAŞSPOR 11'İ
ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 11'İ

MENEMEN BELEDİYESPOR 3 BAYRAMPAŞA 1
Stat: Menemen İlçe
Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Gökmen Canlıdinç, Uğur Akalp
Menemen Belediyespor: Umut, Mazlum, Murat, Efe, Yasin, Mustafa, Samet, Ersin (Dk. 57 Mehmet), Veli, Özkan (Dk. 86 Ramazan), Sinan (Dk. 74 Emre) 
Bayrampaşa: Sercan, Ömer Karancı, Ali Fırat (Dk. 46 Tugay), Berat, Caner (Dk. 41 Koray), Muhammed Raşit (Dk. 56 Muhittin), Oğuz, Feridun, Hasan, Sinan, Melik
Goller: Dk. 34 Mustafa, Dk. 41 Özkan, Dk. 81 Berat (kendi kalesine) (Menemen Belediyespor), Dk. 80 Sinan (penaltıdan) (Bayrampaşa)
Sarı kartlar: Dk. 6 Ersin (Menemen Belediyespor), Dk. 29 Melik, Dk. 39 Sinan, Dk. 45 Feridun, Dk. 85 Ömer Karancı (Bayrampaşa)
Menemen Belediyespor üstün oynayarak özellikle Aydınspor 1923'den transfer Mustafa Şen ve Keçiörengücü'nden transfer Özkan Toprak'ın etkili oyun ve golleri ile sonuca gitmiş.Geçen sezondan 7 oyuncuları var ilk 11'de.Özkan ve Mustafa Şen hariç diğer 2 yeni isim Kalede eski oyuncuları Umut Kaya ve Balıkesirspor'dan Santrfor Sinan Uzun.Yeni Teknik Direktör Selahattin Dinçel bu liglerde tecrübeli bir isim.Geçen sezon Play Off oynayan ekipten ayrılan isimlere rağmen yine üst lig hedefine koşmak isteyen bir takım oluşturacaktır.
Bayrampaşaspor bilindiği gibi Beşiktaş'ın Pilot takımı.Beşiktaş'dan 7 Kiralık,2 bonservisi ile 9 oyuncu geldi.Sinan Kurumuş,Hasan Türk,Berat Çetinkaya,Caner Turp gibi isimler bazı önemli isimler.Başlarında Eski Golcü isim Yeni Salihlispor dan da tanıdığımız Halim Okta Hoca var.İşleri zor ama.
MENEMEN BELEDİYESPOR 11'İ
BAYRAMPAŞA 11'İ

SARIYER 1 PENDİKSPOR  0
Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Çağdaş Altay, Alper Uslu, Ali Uğurtan Demirtaş
Sarıyer: Atacan, Serkan Yalçın, Ercüment, Mustafa Soytaş, Can (Dk. 68 Mustafa Tahir Baboğlu), Berkay (Dk. 70 Caner), Kağan Timurcin, Sabutay Alper, Hakan, Serdar (Dk. 60 Cihan), Serkan Çalık
Pendikspor: Yakup, Alişan, Hakan, Fahri Tatan, Hayrullah, Hasan (Dk. 67 Fatih), Oğuz, Okan (Dk. 86 Umut), Ramiz, Samet (Dk. 78 Samed), Abdülkadir
Gol: Dk. 76 Mustafa Tahir (Sarıyer)
Kırmızı kart: Dk. 90+5 Hayrullah (Pendikspor)
Sarı kartlar: Dk. 36 Fahri Tatan, Dk. 50 Yakup, Dk. 71 Fatih, Dk. 84 Hakan (Pendikspor), Dk. 40 Berkay (Sarıyer)
* Karşılaşma, Sarıyer'in cezası nedeniyle seyircisiz oynandı.
Sarıyer seyircisinden yoksun oynadığı maçta kendisi gibi Şampiyonluk adaylarından Pendikspor'u Göztepe'den transfer Tahir Babaoğlu'nun golü ile geçmeyi başardı ve 2/2 ile İstanbulspor ile kayıpsız 2 takımdan biri oldu.Tahir 68.dk.da Can Erdem'in yerine oyuna girdi ,75.dk.da ise golü attı.Sarıyer geçen sezon Play Off oynayan kadroyu hoca dahil baştan aşağıya değiştirdi yepyeni bir takım kurdu.Ayhan Akman yeni teknik adam oldu,çok sayıda transfer yaptılar.Bu maçın 11'inde Mustafa Soytaş geçen sezondan kalan tek isim.Yedeklerde de Kaleci Osman Kurtuldu,Eray Açıkgöz,Fırat Arıkan var eski isimler.Bana göre geçen sezon ki kadroları daha iyiydi.
Pendikspor geçen sezon Şampiyonluğu son maçlarda Yeni Malatyaspor'a kaptırmış,Play Off oynamış ve başarılı olamamıştı.Teknik adam Ahmet Yıldırım Fethiyespor'a gitmiş,takımı sırtlayan Golcüler İlhan Şahin ve Yaser Yıldız Ümraniyespor'a gitmişti.Kadroyu korudular gidenlerin yerine nokta transferler yaptılar.Santrfor Sakaryaspor'un Genç Golcüsü Abdülkadir Akyıldız'ı Kiraladılar.Şaban Yıldırım İnegöl'den Okan Deniz ve Alişan Ural'ı getirdi. 
SARIYER 11'İ
PENDİKSPOR 11'İ

ÜMRANİYESPOR  0 HACETTEPESPOR  0
Stat: Ümraniye Belediye
Hakemler: Levent Balcı, Can Savaşan, Emir Eray Eyisoy
Ümraniyespor: Burak, Ziya, Bulut (Dk. 56 İbrahim), Bahadır, Yaser (Dk. 78 Eren), İlhan, Erol, Mehmet, Eser (Dk. 46 Samet), Tarık, Oğuz
Hacettepe: Taha Cengiz, Murat (Dk. 46 Ferhat), Hüseyin, Recep Eren (Dk. 70 İbrahim Utku İnce), Alaaddin, Soner, Turgut Selim (Dk. 80 İbrahim Kıymaz), Cenk, Mahmut, Eren, Gökhan
Kırmızı kart: Dk. 60 Bahadır (Ümraniyespor)
Sarı kartlar: Dk. 15 Alaaddin, Dk. 70 Recep Eren, Dk. 81 İbrahim Utku İnce (Hacettepe), Dk. 31 Tarık, Dk. 72 Yaser (Ümraniyespor)
Ümraniyespor geçen hafta Nazilli Belediyespor maçında da 16.dk.da 10 kişi kalmıştı bu hafta da 60.dk.da Bahadır'ın atılması ile 10 kişi kalmışlar.Her iki maçı da 0-0 bitirerek puan almayı başardılar.Nazilli maçını canlı izledim penaltı dahil 20'ye yakın gol pozisyonundan kurtuldular.Bu maçta da Hacettepespor'un hocası Metin Kaplan'ın anlatımı ile galibiyeti kaçıran Hacettepe olmuş Ümraniye sadece son iki dakikada iki pozisyon yakalamış Kaleci Taha Cengiz kurtarmış.
Gençlerbirliği'nin Pilot takımı ve grubun en genç takımı Hacettepespor her maçta her sonucu alabilecek dinamik bir takım.
ÜMRANİYESPOR 11'İ
HACETTEPESPOR 11'İ

İSTANBULSPOR  1 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  0
Stat: Bahçelievler İl Özel İdare
Hakemler: Özer Özden, Osman Karakaş, Çağlar Mehmet Uludağ
İstanbulspor: Ersel, Oğuzhan Yazıcı, Alihan, Abdulkadir, Onur (Dk. 60 Kurşat Ergun), Selahattin, Orhan, Muhsin, Yalçın, Zafer (Dk. 84 İsmail), Emrah (Dk. 74 Hurşit)
Konya Anadolu Selçukspor: Ahmet Üçgün, Can Demir, İsmail, Seddar, Oğuz (Dk. 59 Celal), Ali, Tufan, Yusuf Onur, Ahmet Önay, Aykut (Dk. 84 Soner), Okan (Dk. 59 Koray)
Gol: Dk. 83 Hurşit (İstanbulspor)
Kırmızı kart: Dk. 36 Oğuzhan Yazıcı (İstanbulspor)
Sarı kartlar: Dk. 26 Ahmet Önay (Konya Anadolu Selçukspor), Dk. 42 Zafer, Dk. 62 Abdulkadir, Dk. 85 Alihan, Dk. 88 Selahattin (İstanbulspor)
İstanbulspor 36.dk.da Oğuzhan Yazıcı'nın Kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalmasına rağmen son dakikalarda golü bularak 2 haftada 2 galibiyet ile Liderliğe yükseldi.
Konya Anadolu Selçukspor Torku Konyaspor'un Pilot takımı bilindiği gibi.Bu maçın 11'inde tam 7 oyuncu vardı Konyaspor'dan.Ali Dere ve geçen sezon Kırklarelispor'da başarılı bir sezon geçiren Okan Derici gibi 2 önemli isim de bu sezon çok dikkat çekecektir.Antalyaspor'dan Santrfor Seddar Karaman da hazırlık maçlarında iyi bir izlenim gösterdi. 
İSTANBULSPOR 11'İ

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR 11'İ

FETHİYESPOR  1 BANDIRMASPOR  3
Stat: Fethiye Şehir
Hakemler: Serkan Ergün, Mehmet Yıldırım, Mehmet Ali Akkor
Fethiyespor: Metin, Murat, Onur, Bilal (Dk. 81 Seydihan), Uğur (Dk. 67 Hakan), Onur (Dk. 67 Hüseyin), Salih, Cenk, Tunay, Aytaş, Emre 
Bandırmaspor: Ali Türkan, Oğuz Özden, Mehmet (Dk. 46 Hakkı), Oğuz Kocabal, Murat (Dk. 82 Abdurrahman), Özgür, Hurşut (Dk. 89 Ali), Talha, Hacı, Orkun, Bahri
Goller: Dk. 33 Aytaç (Fethiyespor) Dk.26 Hurşut, Dk. 56 ve Dk. 77 Hacı (Bandırmaspor)
Sarı kartlar: Dk. 35 Bilal, Dk. 46 Murat, Dk. 55 Aytaç (Fethiyesor) Dk. 57 Murat (Bandırmaspor)

Fethiyespor 1 - 3 Bandırmaspor Maçın Özeti (KANAL F)
https://www.youtube.com/watch?v=Abxran3HBrM&feature=yout
Sezona kendi evinde şok Kırklarelispor mağlubiyeti ile başlayan ''grubun ağır favorisi'' Bandırmaspor zorlu Fethiye deplasmanından kadro kalitesinin farkı ile net bir galibiyetle dönerek geçen haftayı telafi etmiş oldu.Bandırmaspor geçen sezon uzun süre önde götürdüğü ligi Göztepe'ye kaptırmış,Play Off'da da İnegölspor'a elenmişti.Transfer sezonunda 8 oyuncu gönderip 8 oyuncu transfer ettiler ancak iskeleti koruyup en az gol yiyen Kaleci Ali Türkan,Gol Kralı Murat Uluç,Süperlig deneyimli Hurşut Meriç,1.Lig deneyimli Mehmet Boztepe,Yusuf Akyel gibi önemli transferler yaptılar.Öyle ki geçen sezon kadrolarında bulunan önemli santrfor Muharrem Ozan Cengiz yedek ve geçen hafta 90.dk.da oyuna girebildi bu hafta süre almadı.Yine geçen sezon ki kadrodan başarılı stoper Cenk Kaplan ile başarılı orta saha oyuncusu Hakkı İsmet Şimşek yedek.Pek çok takımın biz dahil kadrosunda olmasını isteyeceği (Ben isterdim) Doğan Karakuş gibi bir santrfor 18'e giremiyor.Böyle lüks bir kadroları var yani.Söylenenlere göre 10 milyon'un üzerinde bir bütçeleri var.
Fethiyespor geçen hafta rakibi Anadolu Selçukluspor'un penaltı kaçırdığı maçı deplasmanda 0-1 kazanarak başlamıştı sezona ancak güçlü rakibine kendi evinde karşı koyamadı.Geçen sezon hayal kırıklığı yaşamış 36 maçta 10 galibiyet,13 beraberlik,13 mağlubiyet,28 gol atıp 39 gol yiyerek 39 puanla ligi 14.sırada bitirmiş kümede kalma mücadelesi vermişlerdi son haftalarda.Bu sezon yeni bir yapılanmaya gittiler.Bu haftaki maçın 11'inde geçen sezondan Kaleci Metin Erol,Tunay Acar,Kaptan Emre Okur,Aytaç Deniz ve Bilal Türkgüler olmak üzere 5 isim vardı.Stoper tandeminde KSK'den Cenk Özbey ve Altınordu'dan Murat Cömert var,Sol bek Pendik'den Salih Aygen,Ön Liberolar Onur Acar ve Onur Bektaş ile forvet de Kocaeli Birlikspor'dan Uğur Erdoğan yeni transferler olarak yer aldı.Yeni takım olmanın sıkıntısını yaşıyorlar.
FETHİYESPOR 11'İ
BANDIRMASPOR 11'İ

HATAYSPOR 0 KAHRAMANMARAŞSPOR 1
Stat: Antakya Atatürk
Hakemler: Ömer Murat Tülger, Suha Adıyaman, Mustafa Savranlar
Hatayspor: Şener, Ahmet Güven, Halil, Emrah, Mesut, Onur (Dk.69 Mithat), Burak, Fuat (Dk.30 Gökhan), Ufuk (Dk.54 Yunus Emre), Hakan, Metin
Kahramanmaraşspor: Mesut, Koray, Mehmet, Sinan (Dk.88 Ahmet Kutluer), Recep, Ramazan (Dk.80 Volkan), Ali Osman (Dk.72 Ahmet Topal), Hüseyin, Onur, Eser, Volkan
Goller: Dk.15 Mehmet (Kahramanmaraşspor) 
Sarı kartlar: Dk.47 Ufuk Bayraktar, Dk.80 Ahmet Güven (Hatayspor)

Hatayspor'un 2/0 ve ligin dibine demir atması henüz 2.haftada Hatay 
çocuğu Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak'ın kellesini götürdü.
Yerine geçen sezon Gümüşhanespor'u çalıştıran Gürses Kılıç getirildi.
Geçen sezon pahalı bir kadrodan Play Off hariç istedikleri Şampiyonluk 
hedefini gerçekleştirememelerinden sonra yeni bir takım kurdular biraz küçülerek.Bu toplama takımın oturması için zaman lazımdı ama anlaşılan 
bu zaman camiada tanınmayacak.
Kahramanmaraşspor ise geçen sezon çektiği sıkıntılardan ders çıkarmış gözüküyor.Sezon başı ve devre arası olmak üzere 2 kez takım kurmuş 
ve güç bela kümede kalmışlardı şimdi 2.devre kurdukları takımdan bu 
maçta 7 isim oynamış.Yeni transferlerden Mehmet Önkuzu ve tecrübeli 
Kaleci Mesut Balkan iyi isimler.Bu sezon daha iyi olacaklar gibi görünüyor.

Hatayspor 0-1 Alpedo Kahramanmaraşspor Maç Özeti
https://www.youtube.com/watch?v=oInJZ1l_yg4

HATAYSPOR 11'İ
KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ

2.HAFTANIN PANORAMASI
* HAFTANIN NOTLARI 
- Takımların henüz hazır olmadığı ve bu sezonda geçen sezon ki Kırmızı
Grup gibi her hafta sürpriz sonuçlara açık bir grup olacak gibi.
 - Haftanın maçlarında Sarıyer Pendik'i,Bandırmaspor da deplasmanda 
Fethiye'yi geçmeyi başardı. 
- 2 maçlarını da kazanıp kayıpsız geçen İstanbulspor ve Sarıyer var.
- 2 maçlarını da kaybeden Konya Anadolu Selçukspor ve Hatayspor var.
- Deplasman galibiyetleri Bandırmaspor ve Hatayspor'dan.
- İlk Teknik Direktör kurbanı Hatayspor TD'ü Durmuş Ali Çolak oldu.
Yerine geçen sezon Gümüşhanespor'u çalıştıran Gürses Kılıç getirildi.
- Nazilli Belediyespor'un ''Gol kaçırma hastalığı'' sürüyor.
- Ümraniyespor'un 2 haftada 2 kez maçı 10 kişi tamamlaması.
- 47 Sarı,4 Kırmızı Kart çıktı.
- Hafta içi kupa maçları nedeniyle 3.Hafta maçları Cumartesi günü oynanacak.

* GRUBUN ''EN''LERİ
- En Fazla Galibiyet : İstanbulspor,Sarıyer (2)
- En Az Galibiyet : Bugsaş,Nazilli Belediye,Ümraniye,Pazar,Pendik,Anadolu Üsküdar,Ordu,Konya Selçuk,Hatay (0)
- En Fazla Mağlubiyet : Konya Selçuk,Hatay (2)
- En Az Mağlubiyet : İstanbulspor,Bandırmaspor (0)
- En Fazla Beraberlik : Bugsaş,Nazilli Belediye,Ümraniye (2)
- En Az Beraberlik : İstanbul,Sarıyer,Bandırma,Bayrampaşa,Fethiye,Konya Selçuk,Hatay  (0)
- En Çok Gol Atan Takım : Menemen Belediyespor (5)
- En Az Gol Atan Takım : Ümraniye,Anadolu Üsküdar,Konya Selçuk,(0)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Hatayspor (5)
- En Az Gol Yiyen Takım : İstanbul,Sarıyer,Ümraniye (0)

* HAFTANIN TAKIMLARI
BANDIRMASPOR
Zorlu Fethiye deplasmanından 3 gollü net bir galibiyet ile dönerek geçen haftaki  şok mağlubiyetli başlangıcı unutturdular ve güçlerini gösterdiler.

KAHRAMANMARAŞSPOR
Hatayspor'u deplasmanda yenerek bu sezon farklı bir görüntü sergileyeceklerini gösterdiler.

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRLERİ
KEMAL KILIÇ (BANDIRMASPOR)
MEHMET ERDAL ALPASLAN (KAHRAMANMARAŞSPOR)

HAFTANIN FUTBOLCUSU
HACI MUSTAFA KARABULUT (BANDIRMASPOR)
Geçtiğimiz sezon takımı sırtlayan oyuncuların başında geliyordu bu sezonda kaldığı yerden devam ediyor.Zorlu deplasmanda attığı 2 gol ile takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

HAFTANIN 11'İ

KIRMIZI KARTLAR : 
Cebrail Karayel (Bugsaş) Dk.90+4
Hayrullah Akyel (Pendikspor) Dk.90+5
Bahadır Taşdelen (Ümraniyespor) Dk.60
Oğuzhan Yazıcı (İstanbulspor) Dk.36

KENDİ KALESİNE GOL : 
Berat Çetinkaya (Bayrampaşa),

KAÇAN PENALTI : 
- Yok.

NOT : 
Kısa zaman önce Annemi kaybettim bilenlerin olduğu gibi.
Bu acılı günlerimde böyle bir çalışma yapmam kimilerine göre abes
gelip ayıplanabilir biliyorum ama üzüntüm derin kafamı dağıtmam lazım bir yandan da o yüzden mazur görmenizi istirham ediyorum.

2 yorum: