1 Mayıs 2014 Perşembe

Bayrampaşa - Nazilli Belediyespor : 2-2



Bayrampaşa: 2 - Nazilli Belediyespor: 2
Stat: Bayrampaşa Çetin Emeç
Hakemler: Hasan Avcı, Uğur Erdoğan, Tamer Okuldaş
Bayrampaşa: İlyas Burak, Caner, Süleyman (Dk. 45 Barış), Hüseyin, Mehmet Sait (Dk. 68 Burak Korkakçı), Taner, Burak Can Balcı, Yasin, Mert (Dk. 61 Alicivan), Tufan Deniz, Can
Nazilli Belediyespor: Sofu, Onur, Hüseyin (Dk. 71 Doğancan), Yunus Emre, Bora (Dk. 76 Tolga), Oktay, İlker, Hakan, Yusuf (Dk. 86 Burhan), Mehmet, Caner Hüseyin
Goller: Dk. 8 Tufan Deniz (Penaltıdan), Dk. 90 Can (Bayrampaşa), Dk. 47 Mehmet, Dk. 59 Hüseyin (Nazilli Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 15 Mert, Dk. 35 Mehmet  Sait, Dk. 35 Hüseyin, Dk. 50 Burak Can Balcı, Dk. 60 Can, Dk. 77 Taner, Dk. 80 Tufan Deniz (Bayrampaşa), Dk. 7 İlker, Dk. 14 Hakan, Dk. 44 Bora, Dk. 80 Yunus Emre (Nazilli Belediyespor)
ajansspor.com

Nazilli Belediyespor 'Gençlerden' Memnun

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta gençlerle yoluna devam eden Nazilli Belediyespor’da Bayrampaşa deplasmanında genç oyuncuların performansı güldürdü.
Tolga, Onur, Doğancan, Yunus Emre ve Burhan’a Bayrampaşa deplasmanında forma şansı veren Nazilli Belediyespor’un Sportif Direktörü Orhan İbiş, “Genç oyuncuların oyun arzusu iyiydi. Zaten 90+1’de yediğimiz golle berabere kaldık. Hedefe gittiğimiz yolda genç oyuncuları bazen kullanamayabiliyorsunuz. Ancak, ligdeki konumumuz rahat olduğundan genç oyuncularımızı kazanmak istiyoruz. İnşallah, aynı performansı sürdürürler” dedi.
http://www.nazillihavadis.com/nazilli-belediyespor-genclerden-memnun-13218h.htm
***************
Hafta başında Yönetim şöyle bir açıklama yapmıştı ; 
 ''Yönetim Kurulu kararı gereği 7 futbolcumuza (Kaptan Barış Bakır,Yusuf Abdioğlu,Gökhan Çakır,Onur Berber,Hicabi Demir,Yahya Alpaslan ve Kaleci Ceyhun Demircan) sezon sonuna kadar izin verilmiştir.Ligde kalan maçlara bu oyuncularımızın yerine Onur Yavaş,Tolga Akyüz,Hüseyin Bülbül gibi bu sezon fazla forma şansı bulamayan oyuncularımız ve ve altyapıdan profesyonel yapılan gençlerimizle çıkacağız.

Not:Tufan Zahid Arslan ve Lider Koç bu hafta oynanacak olan Bayrampaşa maçında cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler... ''
 Bu isimlerden Yusuf'un yanlış olduğu görüldü çünkü Yusuf maçta oynadı.
Gökhan Çakır'ı zaten devre arasında kadro dışı bırakmışlardı göndereceklerdi geri dönüş oldu ama
Hoca unutmadı tabii şimdi gönderildi.(Sözleşmesi bitmişti zaten evet ama bu karar seneye sizinle devam etmeyeceğiz demektir) 
Kaptan Barış Bakır ile yıldız barışmadı onu da sildi.Bu isimler takım kaptanları dikkat edilmeli.
Gökhan ve Barış'a verdikleri hizmetler için kendi adıma teşekkür ediyorum,yolları açık olsun.
Diğer isimler ise Taşkın Güngör'ün devre arasında aldırdığı isimler.Şimdi göndertiyor.
Yahya ve Onur Berber'in ''SIFIR GOL'' ile sezonu tamamlamaları da ibretlik.Fiyasko'nun tam adı.
İlk kez oynayan Tolga, Onur, Doğancan, Yunus Emre ve Burhan'a Hayırlı Olsun diyorum.İnşaallah devamlı ve kalıcı olurlar.Ama bakacağız seneye kaç tanesi kadroda olacak ve oynayacak.
 Maçta da keşke son dakikada beraberlik golünü yemeseler oradan galibiyetle dönselerdi ama şanssızlık olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder