5 Aralık 2013 Perşembe

Gençlerbirliği 0 Nazilli Belediyespor 1 (KUPA EFESİ / GENE YAPTIK) !!!!!


Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Gençlerbirliği, evinde Nazilli Belediyespor'a 1-0  mağlup oldu.

19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Spor Toto 2. Lig ekibine galibiyeti getiren gol 61'de Tunç Behram'dan geldi.
Böyleyece sürprizlerin yaşandığı haftada Başkent ekibi de modaya uydu ve bir Süper Lig ekibi daha kupaya veda etti.
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Abdülkadir Bitigen, Özgür Ertem, İlyas Emektar
Gençlerbirliği: Ferhat Kaplan, Serkan Yanık, Kulusic, Ferhat Görgülü,  Uğur, Özgür, Gosso, Tomic, Smiljanic (Dk. 65 Yusuf), Deniz (Dk. 65 Jimmy),   Atabey (Dk. 46 Zec)
Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Lider, Mehmet (Dk. 9 Hasan), Bora,  Hakan Duran, Yusuf, Aykut (Dk. 69 Caner), Gökhan, Tufan, Tunç (Dk. 80  Burhanettin), Muğdat
Gol: Dk. 60 Tunç (Nazilli Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 76 Bora, Dk. 90+3 Caner (Nazilli Belediyespor), Dk.  88 Özgür (Gençlerbirliği)

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Spor Toto 2. Lig  Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni  1-0 yenerek, 5. tura yükseldi.
Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını 37. dakikada misafir ekip  geliştirdi. Tufan'ın uzun pasında topla Gençlerbirliği ceza alanının sağ  çaprazında buluşan Aykut'un sert şutunda, meşin yuvarlak kale direğinin yanından  auta gitti.
54. dakikada Özgür'ün pasıyla Nazilli Belediyespor ceza alanı önünde  topla buluşan Zec'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Kurtuluş'ta kaldı.

60. dakikada misafir ekibin golü geldi. Bu dakikada kaleci Ferhat  Kaplan'ın öne çıktığını gören Tunç, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1  GOLLLLLLLLLLLLLLL

68. dakikada Yusuf'un sert şutunda kaleci Kurtuluş, topu yumruklayarak  uzaklaştırdı.
88. dakikada Jimmy, kullandığı serbest vuruşta topu arka direğe  ortaladı. İyi yükselen Kulusic, meşin yuvarlağı kafayla altı pasın içindeki  Özgür'e indirdi. Bu futbolcudan önce araya giren kaleci Kurtuluş, meşin yuvarlağı  iki hamlede kontrol etti.
Karşılaşmayı 1-0 kazanan Nazilli Belediyespor, kupada 5. tura yükselen  ekip oldu.

215 taraftara, 387 güvenlik görevlisi

Ankaralı futbolseverler, Gençlerbirliği-Nazilli Belediyespor  karşılaşmasına ilgi göstermedi. Kombine kartların geçerli olmadığı ve maraton tribün bilet  fiyatlarının 5 lira olarak belirlendiği karşılaşmayı, sadece 215 taraftar izledi. Maçta taraftar sayısının azlığına karşın, 387 güvenlik elemanının  görev yaptığı öğrenildi.


Kaynak : 
https://www.facebook.com/SiyahBeyazNazNaz

* Tarihe geçecek esame listesi işte bu :))

Ulusal Basına Yansımaları
Kupada bir Sürpriz daha.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/900505-kupada-bir-surpriz-daha

Gençler'e Nazilli Sürprizi

http://www.aksam.com.tr/spor/genclere-nazilli-surprizi/haber-266412

Gençlerbirliği 0 Nazilli Belediyespor 1

http://www.cnnturk.com/2013/spor/futbol/12/04/genclerbirligi.nazilli.belediyespor.0.1/733211.0/index.html

Nazilli Belediyespor Gençlerbirliği'ni Eledi.
http://skorer.milliyet.com.tr/nazilli-belediyespor-/-/detay/1802617/default.htm

Mehmet Özdilek ''Üzgünüz''


http://www.fanatik.com.tr/mehmet-ozdilek-uzgunuz_3_Detail_281_345856.htm

Kupada büyük bir sürpriz daha 

Maçtan Sonra Ne dediler ? 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçla ilgili konuşacak çok şey olmadığını ifade etti. Özdilek, "Enteresan bir gol yedik. Ancak böyle bir gol ile mağlup olabilirdik. Maçtan önceki düşüncemiz 16’ya kalabilmekti. Bunu başaramadık. Önümüzde önemli müsabakalar var. Bu günden sonra lige döneceğiz. Oyuncuların genel anlamda performanslarını görme adına önemli bir maçtı."dedi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, maçtan önce tur şanslarının az olarak değerlendirildiğini belirtti. Hedeflerinin, bu az görünen şanslarını artıya çevirmek olduğunu vurgulayan Güngör, "İyi bir taktik mücadelesi yaptığımızı düşünüyorum. Haddini bilerek oynayan bir takım olarak sahadaydık. Çocuklarımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
( Taşkın Güngör maçtan önce ise şunları söylemişti ; 
 “Süper lig ekipleri için kupa çok önemli. Gençlerbirliği’nin gücü belli.Bizde elimizden geleni yapacağız. Aramızda iki lig siklet farkı var.Bu siklet farkını mücadelemiz ve inancımızla kapatmak istiyoruz. Geçmişte Nazillispor Gençlerbirliği’ni kupadan elemişti. Tarih tekerrürden ibarettir. Şartlar farklı olsa da elimizden geleni yapacağız” )
Maç sonrası büyük mutluluk yaşayan futbolculardan Gökhan, Gençlerbirliği’nin kendilerine nazaran maç öncesi daha şanslı olduğunu ancak golü bulan tarafın kendileri olduğunu ve turu atladıklarını  söyledi.
Bir diğer Nazilli Belediyesporlu oyuncu Yusuf ise, Gençlerbirliği’nin gücünü bilerek oynadıklarını ve kupada alınan sürpriz sonuçların kendilerini etkilediğini kaydederek, bundan sonra kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini dile getirdi.
http://www.aksam.com.tr/spor/genclere-nazilli-surprizi/haber-266412

***********************************************************************
GENE TARİH YAZDIK !!!!!!!!!!!
* Evvvetttt İşte buuuuuuuuu :)) Harika !!!!!
* Tarihi Zafer'de emeği geçen tüm takımı Hoca ve teknik ekibi,futbolcularımız,doktorumuz,masörümüz,malzemecimiz,cefakar - vefakar taraftarlarımızla birlikte kutluyorum.5.Tur Nazilli'mize ve Nazilli Belediyespor Camiamıza Hayırlı Olsun.
* Evet ''Tarih Tekerrür'den ibarettir'' derler boşuna değilmiş.Daha önce 14 yıl önce yapmıştık bir kez daha yaptık hem de bu sefer deplasmanda ve normal sürede ve normal oyun ile :))
  Konu ile ilgili maç öncesi kardeşlerimiz şurada güzel bir çalışma yapmışlardı ;  


Tarih tekerrürden ibarettir!

http://www.nazillispor.org/haber/291-tarih-tekerrurden-ibarettir.html

Ve bir başka Alıntı Alkaralar (Gençlerbirliği Taraftar forumundan) ; 
Bir dip not olarak; Eski adıyla Yeni Nazillispor ile 1999'da bir kere daha karşı karşıya gelmiş ve penaltı atışlarından sonra gülen taraf Nazilli'ler olmuştu. O günlerde Nazilli 2. ve biz 1. ligde yer alıyorduk...

http://www.macanilari.com/15.Aralik....0008610--.html
http://www.macanilari.com/04.Aralik....0148240--.html


 * Ne yazık ki maçı yayıncı kuruluş A HABER'in kepazeliği yüzünden izleyemedik.
Bizim maç yerine Sivasspor - Silivrispor gibi dandik bir maçı yayınladılar.Bu rezilliklerini kınadık hem bireysel olarak hem de Nazilli Belediyespor taraftarları olarak toplu halde ancak yüzleri kızarmadı,utanmadılar ve gıcıklığına gece Kupa Günlüğü Programında o kadar beklememize rağmen maçtan özet ve golümüzü göstermediler.İnanılır gibi değil yani ülkenin Başkent'inde
bir Kupa maçı oynanıyor yayıncı kuruluş 1 tane kamera gönderip görüntü aldırma zahmetine bile girmiyor.Böyle rezil bir zihniyet olabilir mi ?
Buyrun sayfalarına bizim maçın görüntü kaydı yok,olan maçlar belli ; 
http://www.ahaber.com.tr/turkiye-kupasi
Yani bu rezil zihniyet yüzünden ''Tarihe geçecek maçımızdan tek kare görüntü yok bırakalım golümüzü'' :((
Bir kez daha kınıyor Allaha havale ediyorum bunları.
* Maçla ilgili görüntü olmayınca yazacak bir şey de olmuyor.Tüm basın da kısa bir ajans haberi vermiş.
Gençlerbirliği sitesi aynı şekilde,Ankara yerel basınını taradım hiç bir yorum falan yok.
* Kupa maçları böyledir her an sürprizlere gebedir.Bizim galibiyetimiz de kimilerine göre sürpriz gelebilir ancak diğer büyük takım şokları gibi bir sürpriz değil bana göre.
* Bunu demişken kahretsin ki Fenerbahçe gene zaferimizi gölgeledi :)) 14 yıl önceki turda da Pendik'e yenilip elenmişti dün de Fethiye'ye yenilip elendi ve bizim zaferimizi maalesef gölgeledi :((
* Gençlerbirliği az oynama şansı bulan oyuncularına yer verdi deniyor.Bu bizi ne ilgilendirir ne zaferimize gölge düşürür.Onların sorunu.Çaktık mı Çaktık Olay bitmiştir :))

http://www.transfermarkt.com.tr/tr  sitesi dizilişimizi böyle vermiş ama ben sanmıyorum.
Şu dizilişle oynadığımızı düşünüyorum ; 
Zaten ben doğru bulmasam da bu dizilişi hoca artık bunu oturttu.Benim doğru bulmadığım yer daha önce de çok yazdım ; Tunç'un Sol kanatta oynaması,Tufan'ın forvet arkası ve Muğdat'ın en uçta tek başına olması.Bir kere Tunç Santrfor adam ve yerinde oynamalı Muğdat'ın Onun arkasında serbest gezici forvet oynamalı.Ama Hocanın kararıdır saygı duyarım ''kazandıkları ölçüde sorun yok demektir ''
* Mehmet Taş 9.cu dakikada sakatlanmış yerine Hasan Demir girmiş.Umarım Mehmet'in ciddi bir sakatlığı yoktur.Hasan Demir defansın önünde 3.Stoper gibi oynamıştır.
* Neticede 5.Tur'dayız.Asıl hedefimiz Lig ve bir üst tura çıkmak ancak Kupa her zaman şehrin ve takımın prestij unsurudur.Gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.Yarın kuralar çekiliyor
kim bilir belki bir G.Saray,turu geçerse Beşiktaş gene Bursaspor'u ağırlarız evimizde.
* Son olarak tekrar kutlarken hafta sonu Bayrampaşaspor maçında takımımıza başarılar dilerim.

NOT 1 :
A HABER tepkilerden sonra lütfedip 1 dakikalık bir mini özet yapmış ;
 
http://www.ahaber.com.tr/turkiye-kupasi/canli-mac?matchId=1613541&uniqueId=933aef2b-098b-4df0-a6be-d10024133f40&type=matchdetail

https://www.youtube.com/watch?v=Z-lXP0Ml_M4
NOT 2 :
5.turdaki rakimiz Sivasspor oldu.Deplasmandayız.
Hayırlı Olsun.İnşaallah tur atlarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder