29 Ocak 2021 Cuma

NAZİLLİSPOR SON ANDA BERABERLİĞİ KURTARDI : 1-1 !!!

 Maalesef hiç beklemediğim hayal kırıklığı bir oyun sonucu son saniye Penaltısı ile beraberliği kurtarabildik.

İki takım şu 11 lerle çıkmıştı.

Bizim 11 tam beklediğim gibiydi.
Fethiyespor da ise Sol bek te Bülent Kalecikli yi bekliyordum ama Onu göndermişler galiba o yüzden Hayrullah ı Sol bek'e çekip,Sol Stopere de Mert Özmen i koymuştu Mesut Toros.Sağ bek te ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Serhat Mutlu nun yerine yeni transfer Tahir Kurtuluş vardı.
Aslında Fethiyespor un defans dörtlüsü tam işimize yarayacak isimlerden oluşuyordu ama Orta Sahamızdan 3.bölgeye bağlantı yapacak oyuncuların ve kanatlardaki Hasan Demir ve Aytaç Deniz in yetersiz performansları nedeniyle yararlanamadık.
Bu dörtlüden hepsi kart gördü zaten.Sağ bek Tahir Kurtuluş son saniyede yaptırdığı Penaltıda Kırmızı kart,Sabri Turgut,Mert Özmen,Hayrullah Çelik Sarı Kart.Kaleci Serkan Demirol da vakit geçirmekten Sarı kart gördü.
Mert Özmen de Penaltı golünden sonra itirazdan gördü galiba.

2.Dk.da Hediye bir gol bütün oyun stratejimizi alt üst etti.
Fethiyespor için ise Ballı kadayıf oldu.Zaten bekleyerek kaptıkları toplarla hızlı çıkmak üzerine kurgulamışlardı oyun planını,iyice kapandılar ve istedikleri pozisyonları da buldular ancak Yakup,Alihan ve Anıl Zekeriya yı geçemedi.
4 gol pozisyonları vardı risk aldığımız dönemlerde.

Maalesef o şok gol zaten maçın ağırlığı yüzünden baskı altında olan takımımızı daha çok gerdi,hiç performans gösteremediler.
Mental olarak hiç iyi hazırlanamamışız.
Yönetim aslında gerek son 2 maç Tepecik ve Yomra galibiyet primleri 3+3=6 bin lira,gerek bu maça 5 bin lira hatta devre arasında Kürşat Başkan 10 bin e çıkarsak mı acaba demiş,gerekse de oyuncuların peşinatları ile ilgili ödemeler yapmış,takıma yemek ve baklava ziyaretleri ile arkalarında olduklarını göstermişler.Şehir,taraftar aynı şekilde Stadın süslenmesi,şehrin bayraklarla süslenmesi,hazırlanması,konvoyla takımı tesislerden stada getirme v.s. yapılabilecek her şeyi yapmıştı ama maalesef bunların hepsi ters motivasyon yarattı,çok tutuk kaldılar.
 Ayakta kalan sadece Mehmet Ersavaş ve Kaleci Zekeriya oldu.

Polat ile Zekeriya yaptıkları hatayı,Zekeriya kurtarışları ile Polat ta yaptırdığı Penaltı ile affetirdi.

 Muhammet Ali ve Zafer girdikten sonra oyuna hareket geldi.
Hasan Hoca son 15 dakika Sefa yı da çıkarıp Zafer ve Batuhan ı aldı ve üçlü defansa döndü,biraz da topu şişirdik ve neticede son saniyede haklı bir penaltı ile 1 puanı kurtardık,belki de o gol bizi Şampiyon yapacak.
Hasan Hoca her zamanki gibi düşük performans gösteren Ufukcan ve Hasan Demir i hatta Bünyamin i çıkarmakta geç kaldı.Ufukcan ı 81 de,Hasan Demir i 42 de çıkardı.Bünyamin-Mali değişikliği 57 de oldu ikinci yarı başında olmalıydı.

Fethiye açısından da yıkım oldu tabii.

Fethiyespor'un Taraftar grubundan isimleri Yönetici olarak Stada sokması ve Onların provoke edici tutumları maçı iyice gerginleştirdi.Planlı bir işti bu.

Bizim taraftarımız soğukta,çatılarda gezerken Fethiye taraftarının bu şekilde maça girmesi kabul edilir şey değildi.Biz de böyle yapalım bundan sonra.

Neyse bu maç bitti.

Devam etmeliyiz,burada kayıp 2 puanı haftaya Ceyhan dan alınacak galibiyetle kapatırız İnşaallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder