23 Nisan 2019 Salı

NAZİLLİSPOR İÇİN HER ŞEY BİTTİ Mİ ?

Maalesef Tepecik maçını kazanamayarak, ayağımıza kaçıncı kez gelen şansı yine teptik.
Daha önce bir kaç kez yazmıştım ''Şans kapıyı kaç kez çalacak ? '' diye.
Tepecik maçında çok kötü oynadık,adeta sahada yoktuk.
Bunun sebepleri için,rakibin kümede kalma mücadelesi vermesi,suni çim zemin ve sıkça dile getirilen oyuncularımızın uzun süredir para alamadıkları için moralsiz olmaları gibi nedenler söylenip,yazılabilir.
Sebep her ne olursa olsun buraya kadar getirmişsiniz ne yapıp yapıp bu maçı almanız lazımdı.
Adeta sahada yürüdük,pozisyonumuz yoktu,sadece ikinci yarının başlarında bom boş önüne düşen topu gol yapamadı sanırım Sergen di.
Gol bulmamız mucize gibi bir şeydi,piyango gibi bir gol bulduk ama 40 saniye sonra yedik
inanılır gibi değildi.Futbolun Altın kurallarından biridir 'golün sonrası dakika en tehlikeli zamanlardır'' çünkü konsantrasyonu kaybetmişsin galibiyet sevinci ile.
Rakip galibiyeti kaçırdı.
Futbolcuların paralarını alamadıkları için oynamadıkları,Şampiyon olmak istemedikleri gibi görüşlere de katılmıyorum,30 hafta kendi emekleri ile buraya getirdiler niye heba etsinler emeklerini.Şampiyon olunca kendi kariyerlerine önemli bir kazanım kaydedecekler,piyasaları da artacak.Ayrıca paralarını hiç alamayacakları diye bir şey yok illaki alırlar,asgari ücretle çalışan işçi bile acından ölmüyor onlar mı ölecek ?
Şampiyonluk yolunda tek güvencemiz zaten ne Başkan ve yönetim,ne hoca tek güvencemiz futbolcularımızdı.
Ahmet Yavuz şöyle bir final maçında bile hala çift ön libero Polat-Aykut ile çıkıyor,çift santrfor çıkamıyor,sonra çorba yapıyor Sercan ı,Berk i alıyor 3 santrfor sahada ama onlara pas atacak adam Buğra yı çıkarıyor - iyi değildi ayrı -
Son düzlükte 2 maç kala para meselesi yüzünden kazanamadık,Şampiyonluğu kaybettik düşüncesine inanmıyorum,bu durumda paranın sözü bile geçmemesi lazım artık
Eğer bu para meselesi sorun ise o zaman hala şansımız var ama Play Off a kalırsak oradan da çıkamayız çünkü o zamanda sorun olacaktır.
Kısacası artık şu saatte ''para meselesi konuşulmamalı''
Futbolcularımız en azından hiç değilse ''şu vefakar taraftarlar için oynasınlar,Şampiyonluğu getirsinler''
Neyse artık geriye dönmeye gerek yok,önümüze bakalım.
Kilit maç : Nevşehir - Hekimoğlu
Tabii bizim Erzin maçı da çantada keklik değil,Erzin tüm imkansızlıklarına rağmen ikinci devre çok başarılı oldu.15 beraberlikle en fazla berabere kalan takım.Aman dikkat 16.Beraberlik olmasın.
Nevşehir - Hekimoğlu maçına dönersek,Nevşehir taraftarı bile bize 2 maçta kaybetmenin kuyruk acısı ile takımlarının yatmasını Hekimoğlu nun Şampiyon olmasını,Play Off ta bizimle kapatılacak bir hesapları olduğunu yazıp çiziyorlar.
Umarım yönetimleri,hocaları Bülent Topuzoğlu ve oyuncuları taraftarları gibi düşünmüyordur.
Gerçi Tita sanırım öyle düşünüyor (!) ki 37.dk.direkt kırmızı kart görmüş.
Şimdi şöyle bir durum var ; Nevşehir ister yatar,ister kalkar,yedeklerle çıkar,sıkmaz bilemem ama eğer Play Off'ta şanslarını arttırmak istiyorlarsa kazanmak,en azından yenilmemek zorundalar ki berabere kalsalar bile Tire ye geçilme durumları var çünkü aralarında 1 puan fark var.
Bunun ne önemi var ?
Şu anki duruma göre Play Off eşleşmeleri şöyle ;
2.Nazilli Belediyespor - 5.Ergene Velimeşe
3.Nevşehir Belediyespor - 4.Tire 1922 Spor
İLK MAÇLAR 5.VE 4.TAKIMLARIN SAHASINDA
RÖVANŞ MAÇLARI 2.VE 3.TAKIMLARIN SAHASINDA.
Yani Nevşehir 3.lüğü kaybetmemek zorunda,kaybederse 2.maçı Tire de oynamak zorunda olacak,ev sahibi avantajını kaybedecek.

İşte bu 2.maçı kendi evinde oynama avantajını kaybetmek istemiyorsa NEVŞEHİR ,H.TRABZON'A YATAMAZ !!!
Bakalım hafta sonunda göreceğiz.

Bu arada İnşaallah oynamayız da
PLAY OFF PROGRAMI AÇIKLANMIŞ ŞÖYLE ;
Ligi 2.3.4.ve 5.Sırada bitiren Takımlar play-off oynamaya hak kazanacaklardır.
Ligi 2. bitiren takım ile 5. bitiren takım
Ligi 3. bitiren takım ile 4. bitiren takım
Çift maç eleme usulüne göre Yarı Finalde karşılaşacaklardır.
Yarı Finallerin İlk maçları 4. ve 5. sıradaki takımların sahalarında, rövanşları ise 2. ve 3. sıradaki takımların sahalarında oynanacaktır
İki maç sonunda avantajlı sonucu elde eden iki takım TFF’nin belirleyeceği tarafsız bir sahada tek maç üzerinden Final karşılaşması oynayacaktır. Kazanan takım 2019-2020 sezonunda TFF 2.Lig’de mücadele edecektir.
Yarı Final İlk Maçları
10.05.2019
Cuma
5-2
4-3
Yarı Final Rövanş Maçları
15.05.2019
Çarşamba
2-5
3-4
Final Maçı
22/23/ ve 24.05.2019
Çarşamba/Perşembe/Cuma
5-2/2-5 Galibi
4-3/3-4 Galibi

NOT: Final karşılaşması TFF tarafından belirlenecek tarafsız bir sahada oynanacaktır. Tribünlerin ve ev sahibi takımın kim olacağı TFF nezdinde çekilecek olan kura sonucu belirlenecektir. Ayrıca belirlenecek olan stadyum iki takım taraftarlarının farklı güzergahlardan gelebileceği bir stadyum olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder