15 Nisan 2015 Çarşamba

2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta Değerlendirmesi !!!

31.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
31.HAFTANIN PUAN DURUMU
32.HAFTANIN PROGRAMI

DÜZYURTSPOR - NAZİLLİ BELEDİYESPOR 1-3


Stat: Ahmet Suat Özyazıcı
Hakemler: Serkan Önsal, Enes Vahit Çavuş, Mustafa Aldemir
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Samet Aydın (Dk. 88 Hakan Aydın), Selim, Hakan Macit, Samet Altuntaş, Suat (Dk. 76 Mustafa), Raif, Serdar, Yasin (Dk. 73 Yetkin), Halil İbrahim, Gökhan
Nazilli Belediyespor: İbrahim, Lider, Hüseyin Bülbül, Bora, Hakan, Mehmet, Hüseyin Akoğlu (Dk. 46 Yasin), Caner Hüseyin (Dk. 82 Osman), Tufan Zahid, Halil, Eren (Dk. 46 Sedat)
Goller: Dk. 5 Gökhan (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 52 Bora, Dk. 85 Tufan Zahid, Dk. 90+2 Osman (Nazilli Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 41 Hakan Macit, Dk. 49 Gökhan, Dk. 85 Raif (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 11 Halil, Dk. 57 Hakan, Dk. 72 Bora, Dk. 90+1 Osman (Nazilli Belediyespor)

Naz Naz ''TRABZON FATİHİ'' : 1-3 !!!
http://nazillisporumuz.blogspot.com/2015/04/naz-naz-trabzon-fatihi-1-3.html


DÜZYURTSPOR 11'İ ; 
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ; 

ALTAY  - HATAYSPOR 1-1


Stat: Atatürk
Hakemler: Ömer Murat Ülger, Muammer Uçar, Ali Etlikci
Altay: Burak, Yüksel, İsmet, Hayrullah, Hikmet Yiğit, Kürşat Ergun, İhsan Furkan (Dk. 50 Ömer), Emrah, Cumhur, Hüsamettin (Dk. 90+1 Aziz), Raşit (Dk. 72 Bedri Can)
Hatayspor: Ozan, Necdet (Dk. 70 Serkan), Özgür, Doğan Can, Mesut, Ömer, Selçuk (Dk. 46 Ekrem), Cihan (Dk. 55 İbrahim), Halil, Semavi, Murat
Goller: Dk. 20 Raşit (Altay), Dk. 45+2 Murat (Hatayspor)
Kırmızı kart: Dk. 48 İsmet (Altay)
Sarı kartlar: Dk. 39 Özgür, Dk. 58 Halil (Hatayspor)
ALTAY 1-1 Hatayspor Maçın Özeti
https://www.youtube.com/watch?v=3Kfw8vK-e1Y


Altay'ın galibiyet özlemi 22 maça çıktı ama giderayak Hatayspor'a Play Off yolunda çelme takmış oldu.Hatayspor bu sonucu beklemiyordu.2.yarı başında 10 kişi kalmış bir devre 10 kişi oynayan,bu maça kadar 21 maçtır kazanamayan rakibi yenememeleri soğuk duş yarattı.Hatayspor taraftarı yine tepkilerde.1 hafta kazanınca göklere çıkarıyorlar öbür hafta kaybedince yerin dibine batırıyorlar.


ALTAY 11'İ ; 

HATAYSPOR 11'İ ;


BANDIRMASPOR - İNEGÖLSPOR 1-0


Stat: 17 Eylül
Hakemler: Serkan Tokat, Fevzi Demirhan, Mustafa Savranlar
Bandırmaspor: Bekir, Onur, Ali Kuleli, Oğuz, Serkan, Ozan (Dk. 87 Eren), Volkan (Dk. 81 Hakkı İsmet), Hacı Mustafa (Dk. 78 Talha), Celal, Cenk, Yasin
İnegölspor: Hamdi, Kemal, Alişan, Semih (Dk. 72 Muharrem), Bilal, Yılmaz, Yasin Görkem (Dk. 66 Mümin), Okan, Cihan, Ersel, Uğur (Dk. 90 Ömürcan)
Gol: Dk. 16 Ozan (Bandırmaspor)
Kırmızı kart: Dk. 62 Onur (Bandırmaspor)
Sarı kartlar: Dk. 7 Uğur, Dk. 86 Bilal (İnegölspor)

Bandırmaspor erken gol bulup korumayı başarmış hem de 62'de 10 kişi kalmasına rağmen.Göztepe'nin puan kaybı ile tekrar Liderliği aldılar.Bu hafta Sarıyer deplasmanı onlar için dönüm noktası olabilir.İnegölspor'un taraftarı ve büyük iddia ile gittiği bu deplasmanda gol bulamaması da onlar adına kötü.

BANDIRMASPOR 11'İ ; 
İNEGÖLSPOR 11'İ ; 
PAZARSPOR - KIRKLARELİSPOR 0-0
Stat: Pazar İlçe  
Hakemler: Murat Türker, Birol Güldane, İbrahim Çağlar Uyarcan
Pazarspor: Fethi, Uğur, Cabir, Ramazan, Taner (Dk. 63 Serkan), Hasan Güleryüz, Tuğay (Dk. 73 Mehmet), Aykut, Nuh, Tayyib, Ahmet (Dk. 80 Müleyim)
Kırklarelispor: Alişan, Davut, Hasan Can, Emrah (Dk. 43 Deniz Durmuş), Lokman (Dk. 89 Anıl), Cemal, Göksel, Hasan Türk, Salim, Enis, Okan (Dk. 90 İlkem) 
Sarı kartlar: Dk. 7 Ramazan, Dk. 57 Cabir (Pazarspor), Dk. 32 Okan, Dk. 38 Cemal, Dk. 86 Enis, Dk. 89 Davut (Kırklarelispor) 

Pazarspor son 7.maçını da kazanamadı.Son 14 maçta tek galibiyetleri var.
Küme düşme potasından da uzaklaşamıyorlar.1 puan var.Kırklarelispor da rakibi olan bir deplasmandan 1 puan almış ama onlarda hala tehlikedeler.
Onur Garip'i 18'e almışlar ama oynatmamaları da enteresan olmuş.

PAZARSPOR 11'İ ; 
KIRKLARELİSPOR 11'İ ; 

ANKARAGÜCÜ - GÜMÜŞHANESPOR 0-0
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Levent Balcı, Mustafa Han, Halil İbrahim Atabay
Ankaragücü: Gökhan Akkan, Orhan, Volkan, Aytaç, Mehmet, Muhammed, Harun, Hasan Ayaroğlu, Hasan Kaya, Gökhan Erdoğan (Dk. 74 Ali Sinan), Teoman (Dk. 62 Emir)
Gümüşhanespor: Hasan, Muhittin, Salih Zafer, Hakan Çevik, Fırat, Ali, Yusuf Emre (Dk. 85 Burak), Süleyman, Fatih Mustafa (Dk. 78 Bilal), Hakan Albayrak, Samet (Dk. 89 Koray)
Sarı kartlar: Dk. 68 Aytaç, Dk. 90+2 Muhammed (Ankaragücü), Dk. 90+3 Burak, Dk. 90+4 Hakan Albayrak (Gümüşhanespor)
Denk kuvvetlerin mücadelesinden normal sonuç çıkmış.Gümüşhanespor'lular son dakikada penaltılarının verilmediğini iddia ediyorlar.Bu nedenle hatta protokol tribününde bir gerginlik yaşanmış.
ANKARAGÜCÜ 11'i ;  
GÜMÜŞHANESPOR 11'i ; 

KOCAELİ BİRLİKSPOR - GÖZTEPE 1-1
Stat: Alparslan Türkeş
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Recep Yıldırım, Önder Yılmaz
Kocaeli Birlikspor: Fatih, Engin, Recep, Turgay, Erhan, Üstün (Dk. 84 Feyyaz), Emre, Adnan, Ufukhan, Ramazan (Dk. 90+4 Gökhan), Maksut (Dk. 84 Burak)
Göztepe: Oğuzhan, İsa (Dk. 81 Mustafa), Umut (Dk. 64 Timur), Erdem, Hasan, Cemil, Halil (Dk. 64 Emre), Erkan, Emrah, Fatih, Ertuğrul
Goller: Dk. 61 Erhan (Kocaeli Birlikspor), Dk. 90+5 Erkan (Göztepe)
Kırmızı kartlar: Dk. 90+5 Erhan, Dk. 90+5 Ufukhan (Kocaeli Birlikspor)
Sarı kartlar: Dk. 11 Emre, Dk. 66 Turgay, Dk. 71 Erhan (Kocaeli Birlikspor), Dk. 12 Erdem, Dk. 77 Emre, Dk. 88 Erkan (Göztepe)

Kocaeli Birlikspor 1-1 Göztepe | Maçın Golleri | GözGöz Tv HD
https://www.youtube.com/watch?v=Crw-rmMa3-4


Göztepe için dönüm maçıydı.Bu maçı kazanmaları halinde Şampiyonluk şansları çok artacaktı ancak beraberliği 90+5'de kurtarmışlar.Liderliği yeniden Bandırmaspor'a kaptırdılar ancak 90+5'de attıkları çok önemli çünkü 1 puan fark oldu yoksa  2 puan olacaktı ve ikili averaja sahip Bandırmaspor'a kalan maçlarda bir beraberlik obsiyonu doğmuş olacaktı.Kocaeli Birlikspor Play Off yarışında geri kaldı bu 1 puan onlara da yaramadı,galip gelselerdi yine de biraz şansları devam ediyor olacaktı.O yüzden 5 dakika uzatma verilmesine tepki gösteriyorlar.Golden sonra zaten gollerini atan Erhan Şentürk ve Ufukhan Bayraktar kırmızı kart görmüş. 
KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ;  
GÖZTEPE 11'İ ; 

TEPECİKSPOR - SARIYER 5-4
Stat: Tepecik
Hakemler: Mustafa Aydın, Serhan Malkoç, Uygar Bebek
Tepecikspor: Ziya, Anıl, Gökhan, Evren, İlker, Adem İnanç, Recep Onur (Dk. 50 Fatih), Kemal, Adem Çalık (Dk. 73 Gürhan), Abdullah (Dk. 79 Feyyaz), Sinan
Sarıyer: Osman, Mustafa, Güney (Dk. 66 Yaşar), Gökhan, Ozan, Soner, Cemre, Fırat Sezer, Hakan (Dk. 46 Serhat), Fırat Arıkan, Ferdi (Dk. 54 Eray)
Goller: Dk. 11 ve 22 Adem, Dk. 24 Abdullah, Dk. 63 Kemal, Dk. 71 Sinan (Tepecikspor), Dk. 15 Mustafa, Dk. 16 Güney, Dk. 68 ve 77 Eser (Sarıyer)
Kırmızı kart: Dk. 76 Sinan (Tepecikspor)
Sarı kartlar: Dk. 36 Kemal, Dk. 59 Fatih, Dk. 90 Ziya (Tepecikspor), Dk. 62 Serhat (Sarıyer)

Haftanın maçıydı.Tam bir gol düellosu şeklinde geçmiş.Bir ara acaba kalelerde kaleciler yok mu diye düşündük :)) Tepecikspor kümede kalmak için son şansını çok iyi kullandı ve kazanarak averaj ile de olsa şimdilik Gölbaşı'nın üstüne çıktı.
76.dk.da Golcüleri Sinan Kurumuş'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmalarına yaklaşık son 20 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen galibiyeti korumayı bilmişler.45 gole ulaştılar.En fazal gol atan Göztepe'nin 49 golü var.Gol atmakta sıkıntı çekmiyorlar ancak çok kolay gol yiyorlar zaten 52 gol ile en fazla gol yiyen takımlar.Sarıyer haftalardır 'Cemre atıyor,Osman tutuyor' ile gidiyordu.Kaleci Osman Kurtuldu bu maçta 5 gol yemiş hatalı mıydı görüntüleri izleyemediğim için bilemiyorum.Play Off yolunda büyük darbe aldılar.
Sarıyer cephesinin maçtan önce futbolcularına şike teklif edildiği yönündeki iddiaları da enteresan.Böyle bir şey var ise neden yöneticileri çıkıp açıklama yapmamışlar o da ilginç.
DİYARBAKIR BŞB.SPOR - GÖLBAŞISPOR 3-0
Stat: Belediyespor Tesisleri
Hakemler: Halil Umut Meler, Gökmen Baltacı, Uğur Erdoğan
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent Taşkın, Kamil İçer, Ercüment Balıkçı (Dk. 76 Caner Erdoğan), Şehmus Özer, Yusuf Yağmur, Erhan Eren, İbrahim Ferdi Coşkun (Dk. 87 Önder Karaboğa), Nezir Özer (Dk. 67 Ertan Koç), Abdullah Çetin, Samet Yeniçeli, Mansur Çalar
Gölbaşıspor: Fırat Kocaoğlu, Fatih Şahinoğlu (Dk. 79 Okan Salmaz), Yakup Kayış, Nurullah Çelik, Ufuk Arslan, Timur Karagülmez, Nuri Terliksiz, İbrahim Bulut (Dk. 72 Alihan Can), Yakup Zorlu, Mehmet Bulut, Batuhan Er
Goller: Dk. 53 ve Dk. 82 İbrahim Ferdi Coşkun, Dk. 69 Kamil İçer (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 19 Şehmus Özer, Dk. 29 Kamil İçer (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor),  Dk. 22 İbrahim Bulut, Dk. 40 Mehmet Bulut, Dk. 52 Ufuk Arslan (Gölbaşıspor)

Gölbaşıspor yine kaybetmiş.Son 4 maçta 3 mağlubiyetleri bu ve küme düşme potasına girdiler.Şanssızlıklarını bir türlü kıramadılar.Adnan Erkan hoca da bırakmış maçtan sonra.Yazık oldu böyle bırakması.

DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ ;

 GÖLBAŞISPOR 11'İ ; 
BUGSAŞSPOR - KAHRAMANMARAŞSPOR 0-0
Stat: Ostim
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Emre Suna, Esat Sancaktar 
BUGSAŞ Spor: Ahmet Eyüp Türkaslan, Volkan, Tolgahan (Dk. 77 Mikail), Ahmet Baykal, Yavuz, Baki, İsmail (Dk. 70 Ferhat), Necati, Osman (Dk. 46 Burak), Bahadır, Burak
Kahramanmaraşspor: Erman, Koray, Recep, Hakan, Ramazan, Ali Osman (Dk. 90 Mehmet), Hüseyin, Onur, Hayrettin (Dk. 81 Salim), Sinan, Ahmet (Dk. 58 Volkan)
Sarı kartlar: Dk. 64 Hüseyin, Dk. 77 Recep (Kahramanmaraşspor)

Kümede kalma mücadelesi veren iki takımın 6 puanlık maçında gol sesi çıkmamış.Bugsaşspor 12.maça ulaştı maç kazanamadığı.Teknik adam değişikliği de çare olmadı.
BUGSAŞSPOR 11'İ ; 
KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ  

31.HAFTANIN PANORAMASI
* HAFTANIN NOTLARI 
- Liderlik el değiştirdi.Yeni Lider tekrar Bandırmaspor oldu.
- Göztepe kritik eşik Kocaeli Birlikspor deplasmanını geçemedi.Ancak 90+5'de Erkan Sekman'ın golü belkide onları Şampiyon yapabilir.
-Hatayspor'un Altay'a takılması.
Nazilli Belediyespor'un Düzyurt deplasman galibiyeti.
Kümede kalma mücadelesi nefes kesiyor.10.sıradaki 36 puanlı Gümüşhanespor'da tehlike altında.
-Tepecikspor gol düellosunu kazanarak küme düşme hattından çıktı.
-Altay'ın galibiyet özleminin 22 maça çıkması.
-Bugsaşspor da 12 maçtır kazanamıyor.
-18 takımdan teknik adam değiştirmeyen 6 takım kaldı.Bandırmaspor,İnegölspor,Hatayspor,Nazilli Belediyespor,Kırklarelispor ve Düzyurtspor
- 9 maçta 21 gol atıldı.3 maç golsüz sona erdi.
- Tek deplasman galibiyetini Nazilli Belediyespor aldı.
- 9 maçta 44 Sarı,5 Kırmızı kart gösterildi.
- Şampiyonluk Mücadelesi Son 3 Hafta Maçları ; 
- Play Off Mücadelesi Son 3 Hafta Maçları ; 

* GRUBUN ''EN''LERİ
- En Fazla Galibiyet : Bandırmaspor (17)
- En Az Galibiyet : Altay (4)
- En Fazla Mağlubiyet : Kahramanmaraşspor (16)
- En Az Mağlubiyet : Göztepe (3)
- En Fazla Beraberlik : Gümüşhanespor (15)
- En Az Beraberlik : Kahramanmaraşspor (7)
- En Çok Gol Atan Takım : Göztepe (49)
- En Az Gol Atan Takım : Altay (24)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Tepecikspor (52)
- En Az Gol Yiyen Takım : İnegölspor (24)

* HAFTANIN TAKIMI
NAZİLLİ BELEDİYESPOR
Haftanın tek deplasman galibiyetini Düzyurtspor'u deplasmanda 3-1 yenerek aldılar ve Play Off hattı içine girdiler.

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
AHMET KAZIM ERTEM (NAZİLLİ BELEDİYESPOR)
  Cezalı olduğu için kulübede bulunmamasına rağmen takımı bu zorlu deplasmana çok iyi hazırlayıp,yardımcıları Osman Demir ve Gürhan Sönmez hocaları ile iyi iletişim kurarak birlikte galibiyeti aldılar.

HAFTANIN FUTBOLCULARI
OSMAN DOĞRU (NAZİLLİ BELEDİYESPOR)
Genç Golcü 82.dk.da oyuna girdi 85.dk.da 2.golün asistini yaptı,90+2'de ise 3.golü attı.10 dakikada 1 gol 1 asist ile 3 puanın alınmasında büyük rol oynadı.

ADEM ÇALIK (TEPECİKSPOR) 
Attığı 2 gol ile gol sayısını 14'e çıkarırken takımının ligde kalması için hayati 3 puanın kazanılmasında büyük rol oynadı.

GOL KRALLIĞI
KIRMIZI KARTLAR : 
- İsmet Kavuştu (Altay) Dk.47
- Sinan Kurumuş (Tepecikspor) Dk.77
- Erhan Şentürk (Kocaeli Birlikspor) Dk.90+5
- Ufukhan Bayraktar (Kocaeli Birlikspor) Dk.90+5
- Onur Bektaş (Bandırmaspor) Dk.63

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 
- Gökhan Erdöl (Düzyurtspor)
- Hakan Macit (Düzyurtspor)
- Hakan Duran (Nazilli Belediyespor)
- Hasan Yaranlı (Gümüşhanespor)
- Ramazan Erarslan (Pazarspor)
- Cemal İşleyen (Kırklarelispor)
- Emre Balak (Koceli Birlikspor)
- Uğur Kavuk (İnegölspor)
- Bilal Özdemir (İnegölspor)
- Şeyhmus Özer (Diyarbakır Bşb.)
- Kamil İçer (Diyarbakır Bşb.)
- İbrahim Bulut (Gölbaşıspor)

KAÇAN PENALTI : 
- Yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder