6 Şubat 2014 Perşembe

Nazillispor'da Yeni Umut Gençler.7 Genç Profesyonel Oldu !!!


Nazilli şampiyonları profesyonel yaptı.

Nazilli Belediyespor, geçen sezon Yıldızgücüspor’da U19 Türkiye Şampiyonluğu yaşayan A2 Takımı futbolcularından 5'ini profesyonel yaparken, anlaşmaya vardığı Ankara Adliyespor'dan Hasan İyikan'a da imza attırdı.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor'un A2 Takımı’nda bu sezon gösterdikleri başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki Yunus Emre Çabuker, 20 yaşındaki Ramazan Kocabıyık, 20 yaşındaki İsmail Atış, 19 yaşında Burhan Salık ve 20 yaşında Alican Sudun, profesyonelliğe imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadılar. Beş futbolcu da geçen sezon Yıldızgücüspor'da U19 Türkiye Şampiyonluğu yaşamıştı.

"YOLLARI AÇIK OLSUN"
Yıldızgücüspor Kulüp Menajeri Önder Şimşek, "Geçen sene U19 Türkiye Şampiyonu olan takımımızdan oyuncularımızın profesyonel yapılması bizi gururlandırdı. İnşallah Nazilli Belediyespor kariyerlerinde başarılı olurlar. Hepsini teker teker kutluyorum. Yıldızgücüspor yetiştirici bir kulüp olma yolunda ilerliyor. Futbolcularımızın yolları açık olsun" dedi.
 (ARİF YILMAZOĞLU)
http://aydindenge.com.tr/spor/04/02/2014/nazilli-sampiyonlari-profesyonel-yapti
 * Bu 5 gencimiz ile birlikte U19 Takımımızdan Doğancan Koca ve Ankara Adliyespor'dan Hasan İyikan da Profesyonel yapıldı.

*******************
* Öncelikle Hayırlı Olsun Genç kardeşlerimiz Adına ve Kulübümüz Adına.
İnşaallah kalıcı olurlar ve uzun yıllar Nazillispor'umuzun başarısı için ter dökerler,başarılı kılarlar.
* Teknik ekip ve yönetimimize de tebrikler böyle bir tasarruf için ancak umarım ''Göstermelik,kadroyu tamamlamak için yapılmış bir icraat değildir ''
*  Gençleri biraz daha yakından tanımak,tanıtmak ve Onları takip edebilmek için şunları derledim ; 
Soldan Sağa ; Yunus Emre Çabuker (Orta Saha - 19 Yaş),Alican Sudun (Stoper - 20 Yaş),Ramazan Kocabıyık (Sağ açık,Sağ bek - 20 Yaş),Hasan İyikan (Forvet),İsmail Atış (Sol bek - 20 Yaş),Burhan Salık (Orta Saha - 19 Yaş),Doğancan (Orta Saha)
 A2 TAKIMIMIZ ; 

Nazilli Belediyespor A2 Takımı ; 
Altyapı Sorumlusu Hasan Aygün
Altyapı Koordinatörü Cumhur Sezer
Teknik Direktör Gürhan Sönmez
Yardımcı Antrenör Murat Angın


*****************
Nazilli Yıldızgücü U19 takımımız 2012-2013 Türkiye Şampiyonu olmuştu.
Bu kadrodaki çoğu oyuncumuz zaten Nazillispor bünyesinde yetişip Pilot takım hüviyeti gören Yıldızgücü'ne verilmişti.Bu sezon başı 8 oyuncu tekrar A2 takımımıza alındı.Bunların içinden 5 tanesi ile 4 Şubat 2014 tarihinde Profesyonel Sözleşme imzalandı.
   Şimdi bu oyuncularla birlikte U19 takımımızdan Doğancan Koca ve Ankara Adliyespor'dan gelen Hasan iyikan'ı yakından tanıyalım ; 
İsmail Atış.20 Yaşında.Kağızman doğumlu.Sol bek.
Bu sezon A2 takımında 16 maç oynamış 15'i ilk 11'de 1 sarı kartı var.
12 yaşında Nazillispor Futbol Okulunda başlamış.U15,U16,U17,U18 ve Gençlik Geliştirme liginde oynamış.Geçen sezon Yıldızücü U19 ile Türkiye Şampiyonluğu yaşamış.Bu sezon başında tekrar Nazillispor'a dönüp A2 takımında yer almış.

Yunus Emre Çabuker.19 Yaşında.Adıyaman doğumlu.
Bu sezon A2 takımında 12 maç oynamış 11'si ilk 11'de 3 gol 2 sarı 1 kırmızı kartı var.1 kez de U19 Coca Cola Gelişim Liginde oynamış.

Burhan Salık.19 yaşında.Ergani doğumlu.Orta Saha.
Bu sezon A2 takımında 14 maç oynamış 11'i ilk 11'de 2 sarı kartı var.
Futbola benim de başladığım Pamukspor'da başlamış.2 sene orada oynadıktan sonra Nazillispor'a geçmiş 5 sene orada oynamış.Oradan yarım sezonluğuna Yıldızgücü U19 takımına geçmiş ve bilindiği gibi orada U19 Türkiye Şampiyonluğu yaşadılar.Sonra bu sezon tekrar Nazillispor'a geçmiş A2 takımında oynarken devre arasında Profesyonel sözleşme yapılmış.

Alican Sudun.20 Yaşında.Seyhan doğumlu.Stoper.
A2 takımında bu sezon 11 maç oynamış hepsi ilk 11'de ,1 gol 3 sarı kartı var.
Adana Sağlıkspor takımında başlamış.6 sene orada son 2 senesi Süper Amatör de olmak üzere oynadıktan sonra Nazillispor'a gelmiş.Bundan sonraki öyküsü Burhan ile aynı yarım sezon Yıldızgücü U19 ile Türkiye Şampiyonluğu ve Nazillispor'a dönüş A2 takımında devam.Şimdi Profesyonel sözleşme.
(Alican Sudun - Burhan Salık)
Hasan İyikan.Ankara Adliyespor'dan.Forvet.Santrfor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Ankara Adliyespor'dan 20 yaşındaki genç yetenek Hasan İyikan ile anlaştı.
Hasan İyikan, futbol kariyerine 11 yaşında Gençlerbirliği alt yapısında başladı ve 3 yıl burada oynadı. Ardından Hacettepespor, Türk Telekomspor, Ankaraspor ve Keçiörengücüspor'da oynayan Hasan, Ankara Adliyespor ile profesyonel sözleşme imzalarken, Aralık ayında Adliyespor ile sözleşmesini karşılıklı sonlandırmıştı. Hasan İyikan, artık Nazilli Belediyespor forması için terleyecek. 
(ARİF YILMAZOĞLU)
http://aydindenge.com.tr/spor/04/02/2014/hasan-iyikan-nazilli-ile-anlasti
TÜRK FUTBOLUNA BİR SERVİS DAHA

Ankara olarak gurur duymalıyız. Genç bir futbolcu kardeşimiz daha Ankara futbolunu dışarıda temsil etmek için transferini gerçekleştirdi. Hasan İyikan, oynadığı takımlar sırasıyla Gençlerbirliği, Telekomspor, Ankaraspor, Adliyespor ve son durak Nazilli belediyespor. Başkentin golcüsü gurbet yolunda. Onu Nazilliye yetenekleriyle gönderiyoruz, umarız İyikan bizleri mahçup etmeyecektir. Evet genç adam 94 doğumlusun ve şu an 2.lig kapısını araladın, ancak yetmez. Bizleri daha yukarılarda temsil etmelisin çünkü o yetenek sen de var, haydi bakalım rastgelsin.

http://www.sporsizvebiz.com/?Syf=26&Syz=307616&/Hasan-%C4%B0yikan-Nazillide



Ramazan Kocabıyık.20 Yaşında.Kuşadası doğumlu.
Bu sezonda A2 takımında 15 maç oynamış.14'ü ilk 11'de 1 gol 1 sarı kartı var.

Doğancan Koca.U19 takımımızdan.
8 Mayıs 1996 Sinop doğumlu.Orta Saha.
Coco Cola Bölgesel Gelişim U19 Liginde bu sezon 15 maç oynamış.4 Şubat'ta 31 Mayıs 2016'ya kadar Profesyonel sözleşme imzalanmış.

3-0 kazandığımız Denizli Belediyespor maçında 3.golü şöyle atmış ; 
''2. yarıya daha kontrollü başlayarak dakika 52 de Mert ÇAPAR'ın golüyle 1-0 öne geçen takımımız
golden sonrada üstünlüğünü korudu. dakika 65'te kontra atak yakalayan takımımız, Mete ÖZYER ile 2. golünü buldu. sonlara doğru iyice baskıyı arttıran takımımız
Doğancan KOCA'nın kaleciyi önde görüp yaklaşık 50 metreden gönderdiği füzeyi ağlarla buluşturdu ''

  *********
    Bu oyuncuların yetişmesinden emeği olan isimleri bilmediğim Futbol emekçisi Hocalarımız ile birlikte şu an Alt yapılarda görev yapan Nazilli Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Hasan Aygün,    Alt Yapı Koordinatörü Cumhur Sezer ,A2 Takımı Teknik Direktör Gürhan  Sönmez,               A2 Takımı Yardımcı Antrenör Murat Angın,U19 Takımı Sorumlusu Akif Kaya ,Murat Turkar Hocamıza gene U18 Takımı Antrenörü Murat Akkaş, U17 Takımı Yardımcı Antrenörü Murat Angın, U16 Takımı Antrenörü Süleyman Salman, U15 Takımı Antrenörü Utku Duru ve U14 Takımı Antrenörü Mahmut Esin Girgin hocalarımıza,geçmiş dönemlerde altyapıda çalışmış Süleyman Kabasakal hoca'ya ve Yıldızgücü takımı yöneticisi ve tam bir Genç Oyuncu aşığı Önder Şimşek'e,başta Haluk Alıcık Başkan olmak üzere Hilmi Volaka Başkan önceki dönemlerde görev yapmış Başkanlarımız,yöneticilerimiz
şu anda görev yapan yönetim kurulumuza ve içlerinden Akademi Lig takımlarının Sorumlu Yöneticimiz Haluk Volaka'ya
şahsım adına çok teşekkür ediyorum.

   İnşaallah dediğim gibi bu kardeşlerimiz,daha önceden şu an kadroda bulunanlar ve daha ileriki seneler de gene altyapımızdan katılacak gençlerimizle birlikte artık ''çok transfer yapmadan'' özkaynaktan üretim ile Nazillispor'umuz daha iyi yerlere gelecektir.Bu yolu izlemeli ve bunda ısrarcı da olmalıdır.
  Tabii genç kardeşlerimiz de çok çalışmalı hemen ''ben oldum havalarına girmemeli '',bu saatten sonra hareketlerine,tavırlarına dikkat etmeliler gözler çünkü üzerlerinde olacak.Sosyal medyadaki hareketlerine de dikkat etmeliler.Bir kardeşimizde gördüm eski yazdığı bir mesajı ''Her gün antreman yaaaaa '' diye sızlanıyordu.Bu mantaliteyi bir an önce bırakmalı.

  Ancak bugün okuduğum şu haberdeki Sportif Direktörümüz Orhan ibiş'in sözleri kafamı karıştırmadı değil.
Elbette bu profesyonel yapılan gençlerin birden bire hemen oynamasını,sahaya sürülmesini beklemiyorum ancak 
''Bu oyuncuların A2 takımına yönelik '' olduğunu söylemesi en başta dediğim ''Umarım yararlanmak için olmalı göstermelik,kadroyu tamamlamak için değil '' tezimi güçlendirmiyor değil.


Nazilli’de eksik yok

 06-02-2014
Hafta sonunda sahasında İskenderun Demir Çelikspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Siyah-beyazlı ekipte eksik ve cezalı oyuncu bulunmazken Sportif Direktör Orhan İbiş, zorlu rakiplerle mücadele ettiklerini söyledi. 
Takıma transferin son günü katılan Ankara Adliyesporlu Hasan İyikan ve diğer oyuncuların A 2 takımına yönelik olduğuna değinen İbiş, “Eksik oyuncumuz yok. 2.Lig’de gününde olan takımlar galip geliyor. Moral-motivasyonumuz yüksek. Evimizde oynadığımız her maça olduğu gibi, İskenderun karşısına da kazanmak için çıkacağız. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz”dedi. 
http://www.sesgazetesiaydin.com/news.php?fn_mode=fullnews&fn_id=21985

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder