4 Mayıs 2015 Pazartesi

Nazilli Belediyespor 3 Göztepe 4 (İşkence Bitti) !!!


Stat: Nazilli Şehir
Hakemler: Mehmet Emre Atasoy, Aydın Karsavuran, Vural Gül
Nazilli Belediyespor: Sofu, Lider, Hakan, Gurur, Hüseyin, Erdi, Yasin, Caner (Dk. 74 Osman), Sedat (Dk. 52 Eren), Tufan, Halil (Dk. 81 Onur)
Göztepe: Egemen (Dk. 60 Cengiz), İsa, Burak (Dk. 78 Sabutay), Erkan, Hasan, Tolga, Emre, Serdar, Halil, Fatih, Tahir (Dk. 70 Timur)
Goller: Dk. 8 Hüseyin, Dk. 14 Yasin, Dk. 83 Eren (Nazilli Belediyespor), Dk. 7, Dk. 17 ve Dk. 37 Serdar, Dk. 73 Tolga (Göztepe)
Sarı kart: Dk. 19 Burak (Göztepe)
Maçın Golleri ; 



* Maçtan önce her ne kadar Matematiksel olarak 'Play Off'' şansımız devam ediyor olsa aslında o şansı ve sezonu Pazarspor maçında bitirmiştik.Böyle olduğunu da maçta gördük zaten.
* Sezonu Şampiyon bitiren Göztepe maçtan önce Şampiyonluk Kupasını aldı.Sahaya çıkışlarında İngiltere Premier liginde gördüğümüz jesti takımımız da Göztepe'ye yaptı.
* Bende Göztepe'yi Tebrik ediyor ve 1.Lig'de Başarılar Diliyorum.
* KANAL 35 yayınladığı için maçı Analiz etme şansımız oldu ama neyini analiz edeyim diyorum çünkü mucize Play Off şansını bırakalım yedek ağırlık çıkmış  ''Şampiyon takımı yenerek sezonu bitirme prestiji'' için bile uğraşmadılar.
* Dediğim gibi yukarıda bizim takım sezonu Pazarspor maçı ile bitirmiş.Hiç bir şey yapmadılar,amatör takımların yemeyeceği golleri yediler.Göztepe her çıktığı atakta tehlike yarattı ve gol buldu.
* Defansta Bora'nın da sakatlığı nedeniyle olmamasından Tandemde oynayan Gurur ve Hüseyin Bülbül oldukça uyumsuzdu,orta sahadan onlara yardım edecek Erdi'nin de çok etkisiz kalması ile yol geçen hanına döndük.
* Sadece Yasin Yener ve biraz da Halil Çelik vardı ayakta kalan oyuncumuz.
* Maçtan sonra Başkan Nurettin Özkat ve Eren Açıkgöz Veda açıklaması yaptılar.
* Sezonun değerlendirmesini daha sonra ayrıca yapacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder