1 Nisan 2015 Çarşamba

2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta Değerlendirmesi !!!

29.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
29.HAFTANIN PUAN DURUMU
30.HAFTANIN PROGRAMI


ALTAY - İNEGÖLSPOR : 3-5
Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Murat Türker, Cumhur Altay, İbrahim Çağlar Uyarcan 
Altay: Burak, Hayrullah, Yüksel, Kürşat, Emrah (Dk. 82 İhsan), Cumhur, Raşit, Mikail (Dk. 61 Aziz), Hikmet, İsmet, Hüsamettin 
İnegölspor: Hamdi, Kemal, Alişan, Semih (Dk. 87 Ali), Bilal, Yasin, Uğur, Cihan (Dk. 74 Muhammet), Ömürcan (Dk. 80 Mümin), Okan, Ersel 
Goller: Dk. 6 Mikail, Dk. 81 Emrah, Dk. 90+1 Kürşat (penaltı) (Altay), Dk. 31 Yasin, Dk. 54  Ömürcan, Dk. 57-71 Cihan, Dk. 90+6 Mümin (İnegölspor) 
Sarı kartlar: Dk. 61 Hayrullah (Altay), Dk. 21 Cihan (İnegölspor) 
Kırmızı kart: Dk. 90 Yasin (İnegölspor) 

Altay 3-5 İnegölspor
https://www.youtube.com/watch?v=q32btDsilQg&feature=yout


Altay artık gün sayıyor diyebiliriz.Öne geçtikleri maçtan bile puan alamadılar ve galibiyet özlemini 20 maça çıkardılar.İnegölspor geçen hafta rakibi Hatayspor'a yenilerek kaptırdığı 3.cülüğü bu hafta geri aldı onların yenilmesiyle.
Altay havlu attıklarını kabulleniş olsalar gerek ki operasyon yapıp 3 oyuncuyu kadro dışı bırakmışlar.
''Siyah beyazlı takımın devre arasında transfer ettiği stoper Ferit Cömert, orta saha oyuncuları Bilal Turgut ve Gökhan Çakır'ın disiplinsiz hareketleri nedeniyle gözden çıkarıldığı bildirildi. Operasyon hakkında ayrıntı vermeyen Başkan Aslan Savaşan, "Konuyu teknik heyetle de değerlendireceğiz. Başka isimler de gündeme gelebilir" dedi.

Olağanüstü genel kurul konusunda yönetimin hemfikir olduğunu dile getiren Başkan Savaşan, şunları söyledi:

"En geç mayıs sonunda kongreye gideceğiz. Tarih konusunda camia büyüklerine danışacağız. Önümüzdeki sezon gelmesi muhtemel transfer yasağını düşünerek sözleşmesi biten futbolcular konusunda teknik heyetten rapor alacağız. Altay'a kambur olacak isimlerle vedalaşıp, kulübün borçlanmasını engelleyeceğiz."

Bu arada yönetimin, disiplin yönetmeliğine göre iç sahada yaşanan puan kayıpları için futbolculara para cezası vereceği kaydedildi ''
ALTAY 11'İ ; 
İNEGÖLSPOR 11'İ ; 

BANDIRMASPOR - GÖLBAŞISPOR : 3-1


Stat: Bandırma 17 Eylül
Hakemler: Ümit Öztürk, Kamil Çetin, Ulaş Aksoy
Bandırmaspor: Bekir, Oğuz Kocabal, Hakkı İsmet (Dk. 74 Abdurrahman), Furkan (Dk. 46 Ali Kuleli), Serkan, Ozan, Volkan (Dk. 46 Eren), Hacı Mustafa, Oğuz Özden, Cenk, Yasin  
Gölbaşıspor: Sadrettin, Fatih, Kemal, Yakup, Timur, Bülent (Dk. 79 Hüseyin), Nuri, İbrahim, Murat (Dk. 58 Nurullah), Mehmet, Batuhan
Goller: Dk. 30 ve 78 Hacı Mustafa (penaltı), Dk. 90 Eren (Bandırmaspor), Dk. 8 Timur (penaltı) (Gölbaşıspor ) 
Sarı kartlar: Dk. 7 Bekir, Dk. 14 Oğuz Kocabal, Dk. 42 Hacı Mustafa, Dk. 73 Eren, Dk. 82 Ali Kuleli (Bandırmaspor), Dk. 66 Mehmet, Dk. 67 Batuhan, Dk. 77 Nuri, Dk. 82 Yakup, Dk. 83 Hüseyin (Gölbaşıspor)

Bandırmaspor puan kaybetmeye ramak kala 3 puanı almış ama ne alma.
Kötü futbol oynamışlar Muharrem Şen'in yorumuna göre ; 
Teknik Direktörümüz Çapanoğlu’na birkaç söz etmeden geçemeyeceğim. “Çapanoğlu kardeşim, Orta sahan yok, orta sahanın olmaması nedeni ile iki stoperimiz Cenk ve Oğuz Özden rakip ataklarda Cascavlak kaldılar. Hocam, forveti dörtleyip orta sahayı boşaltman kumar bile değil, olsa olsa çılgınlık olabilir.” Çapanoğlu ısrarları ile istemeden de olsa az kalsın mağlubiyete davetiye çıkartıyordu. Fakat ! Allah’tan orta hakem kardeşimiz bizim yanımızdaydı, rakibin kazandığı ilk penaltı ve daha sonra rakibini düşüren kalecimize kırmızı kart ve penaltıyı verseydi hem eksik hem farklı bir skor ile karşı karşıya kalabilirdik.  Maçın bitimine 45 dakika varken Çapanoğlunun çift santrafora dönmesini akıl tutulması olarak değerlendiriyorum. Sanıyorum hocamızın en büyük sorunu Futbol takımımızdan önce kendisinin paniklemesi. M. Çapanoğlu’nu daha soğukkanlı ve temkinli olmaya davet etmekten başka bir şey elimizden gelmiyor ''
 Bunun yanı sıra her ne kadar taraf olmuş olsalar da salladıklarını düşünmüyorum http://www.gozgoz.tv/ sitesinde bu Gölbaşının verilmeyen penaltısı ve Gölbaşı'nın kaçırdığı gol pozisyonları belirtilmiş ; 
''İkinci yarıda da aynı düzende devam eden maçta konuk Gölbaşı Talha ve Batuhan ile müsait pozisyonlardan yararlanamadı. 68. dakikada Mehmet Talha , Cenk Kaplan’in büyük hatasıyla kazandığı  topla hızla ceza sahasına girdi. Bekir’in hamlesiyle yerde kalmasına rağmen hakem taktir hakkını Bandırma lehine kullandı ve oyunu devam ettirdi. Gölbaşıspor  kazandığı kontra ataklarda bomboş durumda üst üste net 4 mutlak gol pozisyonunu değerlendiremeyince atamayana atarlar kuralı devreye girdi. 78. dakikada Bandırmaspor’un sağdan kullandığı kornerde Mert (Cenk olacaktı) Kaplan’ın kafa vuruşu Gölbaşıspor’lu oyuncunun eline çarptı ve hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Hacı Mustafa kullandı 2-1.Bandırmaspor 5 hafta sonra 3 puana uzansa da bunda Gölbaşıspor’lu oyuncuların maçın berabere olduğu dakikalarda kaçırdığı net pozisyonlar belirleyici oldu ''
 Neticede kalan 5 haftada Bandırmaspor Göztepe'nin nefesini ensesinde hissetmeye devam ediyor.Liderliği kaptırma stresini fazlasıyla yaşıyorlar.Penaltı rekoruna doğru da gidiyorlar. 
 Adnan Erkan Hocamın Gölbaşıspor'u umarım bu kaçan golleri ve puanları aramaz zira küme düşme hattına bu mağlubiyetle 2 puan daha yaklaştılar.
BANDIRMASPOR 11'İ ; 
GÖLBAŞISPOR 11'İ ; 

DÜZYURTSPOR - GÜMÜŞHANESPOR : 0-0


Stat: Ahmet Suat Özyazıcı
Hakemler: Oktay Taş, Barış Önal, Turgut Evran
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Samet, Serdar, Gökhan, Raif, Selim, Erdinç, Feridun, Halil (Dk. 81 Hakan), Suat (Dk. 65 Batınay), Yetkin (Dk. 46 Mustafa)
Gümüşhanespor: Hasan, Salih, Bilal, Tekin (Dk. 90+3 Burak), Hakan Albayrak (Dk. 79 Ali), İzzet (Dk. 81 Samet), Hakan Çevik, Yusuf, Fatih, Taner, Fırat
Sarı kartlar Dk. 66 Raif (Birlik Nakliyat Düzyurtspor), Dk. 80 Tekin (Gümüşhanespor)
Kırmızı kart: Dk. 84 Erdinç (Birlik Nakliyat Düzyurtspor) 

Gümüşhanespor Santrforu İzzet Akgül'ün haftalar sonra iyileşip dönmesine rağmen yine gol sorununu çözememiş ve üstün oynadığı maçı kazanamamış.Düzyurtsporlular futbol adına hiç bir şey ortaya koyamadıkları maçtan aldıkları 1 puana seviniyorlar.

DÜZYURTSPOR 11'İ ;
GÜMÜŞHANESPOR 11'İ ; 

DİYARBAKIR BŞB.SPOR - KIRKLARELİSPOR : 3-1

Stat: Büyükşehir Tesisleri
Hakemler: Çağdaş Altay, Oğuz Kağan Çalışır, Aykut Onar
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent Taşkın, Ercan Ünal, Kamil İçer, Ercüment Balıkçı, Şehmus Özer, Yusuf Yağmur, Ferdi Coşkun (Dk. 88 Önder Karaboğa), Abdulah Çetin, Ertan Koç (Dk. 72 Nezir Özer), Emre Hasan Balcı (Dk. 83 Mansur Çalar), Sercan Özçelik
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Davut Babur, Müslim Aydoğan, Hasancan Özkan (Dk. 61 Enis Çeliksu), Emrah Ekmekçi (Dk. 85 Anıl Akkoyun), Cemal İşleyen, Göksel Ergün, Hasan Türk, Salim Kaya, Okan Derici, Deniz Durmuş (Dk. 62 Ali Akburç)
Goller: Dk. 38 Şehmus Özer, Dk. 55 Ercüment Balıkçı, Dk. 67 Emre Hasan Balcı (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 60 Hasan Türk (Kırklarelispor)
Sarı kartlar: Dk. 23 Şehmus Özer, Dk. 81 Nezir Özer, Dk. 90 Abdulah Çetin (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 90 Salim Kaya (Kırklarelispor)

Kırklarelispor 7 hafta sonra yenildi.Bundan geçen hafta 34.dk.da sakatlanıp çıkan Golcüleri Onur Garip'in olmamasının da büyük etkisi oldu.Diyarbakır Bşb.2 haftalık yenilginin ardından Play Off için son şansını iyi kullanış oldu. 

DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ ; 
KIRKLARELİSPOR 11'İ ;

PAZARSPOR - GÖZTEPE : 0-2

Stat: İlçe
Hakemler: Murat Özcan, Deniz Turgut, Barış Yüksektepe
Pazarspor: Onur, Cabir, Burhan (Dk. 69 Tayyip), Ramazan (Dk. 18 Devrimcan), Taner, Mülayim, Hasan Güleryüz, Tugay, Aykut, Nuh, Mehmet Aytemiz (Dk. 65 Gazanfer)
Göztepe: Oğuzhan, İsa, Umut (Dk. 81 Hasan Küçük), Mehmet Erdem, Hasan Hüseyin, Cemil, Halil (Dk. 88 Serdar), Erkan, Emrah (Dk. 89 Timur), Fatih, Ertuğrul
Goller: Dk. 63 Emrah, Dk. 90+1 Hasan Hüseyin (Göztepe)
Sarı kartlar: Dk. 79 Tugay (Pazarspr), Dk. 38 Ertuğrul, Dk. 79 Umut (Göztepe)

Pazarspor 0-2 Göztepe | Maçın Golleri
https://www.youtube.com/watch?v=Iw5ZMRdIfuo


Göztepe ilk yarıda zorlandığı maçta ikinci yarıda sonuca gitmeyi bildi.
Maçı izledim Sakarya'da oynanan ilk maçı da izlemiştim Pazarspor o maçtan çok farklıydı çok güç kaybetmişler.Ona rağmen yine de ilk yarıda değerlendiremedikleri önemli gol pozisyonları vardı mesela 16.dk.Burhan 1 metreden dokunamadı.Aynı Burhan'ın 50.dk.da Sağdan Tuğay'ın nefis ortasına vurduğu kafayı ki köşeye değil üstüne vurdu çizgide Oğuzhan çok iyi refleks ile net golü önledi.Göztepe'nin ilk yarıda 2 pozisyonu vardı 39'da Umut Kaleciyi de geçti sağa çekti ama direkten dışarı gitti.43'de ayağa paslarla geldiler Emrah'ı pozisyona soktular Kaleci Onur çok iyi kapattı.Bekledikleri golü 64'de Umut Kaya'nın sağdan ortasında kendini unutturan Emrah arka direkte golü attı.
Emrah'ı marke etme görevi verilen Ramazan'ın 18.dk.da sakatlanıp yerine Devrimcan'ın girmesi de defansta onları sıkıntıya soktu.
Bu maçtan sonra Pazarspor'da Hasan Çelik görevi bıraktı yerine Oktay Çevik getirildi.
ÇEVİK: "PAZAR'DAN EMİR GELDİ; GELİYORUZ"
Pazar53 editörüne açıklamalarda bulunan Pazarspor’un yeni teknik direktörü Oktay Çevik, “Pazar benim memleketim. Başkan ardı ve çağırdı, geliyorum. Ben olaya para, pul veya başka bir açıdan bakamam.  Pazarspor bana yardımcı hocalık yap dese onu yaparım. Bize ihtiyaç var, emir telaki ettik ve geliyoruz. Mesele kalan 5 maçta iyi sonuçlar alıp takımımızı ligde tutmaktır.” dedi.
"5 HAFTA PAZAR EL ELE VERECEK"
Hasan Çelik’in istifasına üzüldüğünü de söyleyen Çelik, “Hasan Hoca benim hem takım arkadaşım hem de öğrencim. Gönül isterdi ki iş bu noktaya gelmesin. Ancak takımda yeni bir heyecan ve kan değişikliği gündeme gelmiş. Bizim hoca olarak her zaman karşılaşabildiğimiz durumlar. Salı günü Pazar’da olacağım. Basını, taraftarı, yönetimi ile el ele verip takımımızın kalan 5 maçta en iyi sonuçları alarak sıkıntısız bir şekilde ligi tamamlaması için mücadele vereceğiz.” diye konuştu. 
(Kaynak: www.pazar53.com)
Küme düşme hattına 2 puan kaldı.Bakalım bu kan değişikliği yarayacak mı ?
  Göztepe de Metin Diyadin 26 hafta oynattığı Sabutay - Burak tandemini 2 haftadır keserek Cemil - Erkan Sekman'ı oynatıyor.Cesaretli bir karar aslında.
Ümit Tütünci'nin sakatlığı bence yaradı Halil Akbunar 11'e girdi ve daha iyi oldu.
Her zaman geriden gelen avantajlıdır çünkü kaçan ,önde olan baskı altında,stres altında olur ki Bandırmaspor'da bunu görüyoruz.
Bakalım Göztepe yakalayıp geçebilecek mi ?
Metin Diyadin'in görüşleri ; 
"Bandırmaspor bu hafta düşmeme mücadelesi veren Kahramanmaraşspor'a konuk olup, daha sonra ardı ardına play off hesapları yapan İnegölspor, Sarıyer ve Hatayspor ile oyanayacak. Yine son maçına kadar umudunu koruyacak olan Altay'la İzmir'de karşılaşacak. Bu periyotta mutlaka takılacaklar. Biz tüm maçlarımızı kazandığımız takdirde mutlu sona ulaşırız. İplerin bizim elimizde olduğunu düşünüyorum. Yeter ki kaybetmeyelim, her şey istediğimiz gibi olacak."
1.Golden sonra tribünden düşüp yaralanan taraftarlara da geçmiş olsun.

PAZARSPOR 11'İ ; 
GÖZTEPE 11'İ ; 

KOCAELİ BİRLİKSPOR - ANKARAGÜCÜ : 1-1

Stat: Alparslan Türkeş
Hakemler: Burak Cem Tahiroğlu, Bekir Can Tahiroğlu,  İlker Karaciğer
Kocaeli Birlikspor: Fatih, Engin, Recep, Ufukhan, Turgay, Efe (Dk. 56 Burak), Erhan, Cafercan (Dk. 83. Maksut), Adnan, Ramazan, Üstün
MKE Ankaragücü: Gökhan, Mehmet, Gürkan, Aytaç, Orhan, Muhammed, Metin (Dk. 72 Volkan), Gökhan Erdoğan (Dk. 84. Emir), Hasan Ayaroğlu, Teoman, Hasan (Dk. 65 Levent)
Goller: Dk. 39 Engin (Kocaeli Birlikspor), Dk. 10 Teoman (MKE Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 8 Ufukhan, Dk. 23 Cafercan, Dk. 54 Üstün, Dk. 57 Engin (Kocaeli Birlikspor), Dk. 32 Orhan, Dk. 58 Gürkan, Dk. 72 Aytaç (MKE Ankaragücü)
Kırmızı kartlar: Dk. 68 Üstün (Kocaeli Birlikspor), Dk. 73 Aytaç  (MKE Ankaragücü)

Ankaragücü iyi gidiyor.Öne geçtiler sonra yakalandılar ama Play Off hedefindeki Birlikspor'dan 1 puan almaları da iyidir.
Birlikspor'da İsmail Ertekin Gol kaçırmaktan yakınıyor.Üstün Bilgi de 68'de Kırmızı kart görmüş.
 İsmail Ertekin, “ İki haftadır, çok büyük avantajı kaybettik. Önce Sarıyer yenilgisi ardından Ankaragücü maçı işimizi iyice zora soktu. Her iki maçta da net gol pozisyonlarını maalesef değerlendiremedik. Bu tür maçlarda net gol pozisyonlarını değerlendirmeyip gol atamıyorsanız, sonuç itibarıyla puanları kaybediyorsunuz. Sarıyer karşılaşmasında da olduğu gibi bu maçada yazık oldu. Biraz daha son vuruşlarda dikkatli olmamız gerekiyor. Bu tür maçlar önemli maçla kazanmamız gerekiyor. Hatay karşılaşmasında artık son şansımızı kullanacağız. Bu maç bizim için ölüm kalım niteliğinde olacak. ”

KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ;
ANKARAGÜCÜ 11'İ  ;

HATAYSPOR - SARIYER : 1-2

Stat: Antakya Atatürk
Hakemler: Emre Yıldırım, Onur İçyer, Murat Tekbaş
Hatayspor: Ozan, Doğan, Halil Zeybek (Dk. 75 Ekrem), Selahattin, Murat Uluç, Özgür, Semavi (Dk. 46 Ömer), Necdet, Mesut, Cihan (Dk. 66 İbrahim), Halil Karataş
Sarıyer: Osman, Emre, Eser (Dk. 83 Yaşar), Mustafa, Güney (Dk. 70 Mert), Gökhan, Ozan, Soner (Dk. 66 Muhammed), Cemre, Hakan, Fırat
Goller: Dk. 80 İbrahim (Hatayspor), Dk. 25 Cemre, Dk. 82 Hakan (Sarıyer) 
Sarı kartlar: Dk. 47 Selahattin (Hatayspor), Dk. 22 Fırat, Dk. 57 Gökhan, Dk. 87 Cemre (Sarıyer)


Hatayspor şöyle bir maçı nasıl kaybettiğine hala inanamıyor.Sarıyer'in şansı bir kez daha yaver gitti.Allah yürü ya kulum dedi dedik ya aynen öyle.
Bunu ben yazmadım Hatayspor sayfası yazmış mesela ; 
'' 15'e yakın pozisyon 10 Korner , uzaktan atılan şutlar sonuç yok ,Çizgiden çıkan ,direkten dönen top. rakip 2 korner 2 hata 2 gol. Futbolun adaleti yok. Dakika 90
#SaldırHatayspor '' 
Bu da gözgöz.tv sayfasından ; Oyun genelinde daha baskılı oynayan Hatayspor kimi zaman son vuruşları yapamadı.Kimi zaman ise Sarıyer kalecisi Osman’ı geçemedi.Maçın 16. Dakikasında Hatayspor’lu Cihan’ın nizami golü ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı ''

 Gerçekten de maçın özetini izleyince yazılanlara hak vermemek elde değil.Sarıyer'in pozisyonu yok 2 kornerden karambolden Kaleci hatası ile 2 gol.
 Ayrıca şu Hatayspor'un sayılmayan nizami golünü özeti izleyince fark etmiştim zaten gözgöz.tv sayfasında da yazılmış.Aynı pozisyon Sarıyer'in Kahramanmaraş deplasmanında kazandığı golde oldu ve gol geçerli sayılmıştı.
1.resimde ortada kümede arkada kafası görülen beyazlı Sarıyerli oyuncu ofsaytı bozuyor top ayaktan çıktığı andaki görüntü bu.Kaleciden seken topu tamamlıyorlar ama nizami gol geçersiz sayılıyor.
+2 puan daha haneye yazılmış Nazilli maçındaki +1 puan ve Nazilli'nin hanesinden 2 puan eksildiği maç gibi.O maçtaki haksızlık yüzünden Sarıyer bugün Nazilli'nin 2 puan önünde.Eser Birinci provokasyon yapmasaydı Nazilli 46,Sarıyer 45 olacaktı diğer maçlardaki kayıplar,hataları geçelim her iki takımın yaşadığı.Bunları yazınca Sarıyerliler bozuluyor ama gerçek bunlar.
 Şans devam ediyor dedik ya bu hafta Altay ile oynayacaklar Altay'da 3 oyuncu kadro dışı bırakıldı devamı da gelecek deniyor.

Biz yazınca alınıyorlar,kızıyorlar ''tesadüf'' mü deyince buyrun bir yazı ; 

HATAYSPOR 11'İ ; 
SARIYER 11'İ ; 

TEPECİKSPOR - KAHRAMANMARAŞSPOR : 4-0


Stat: Tepecik Belediye
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Oğuz Terzi, Birol Güldane
Tepecikspor: Ziya, Recep Onur (Dk. 89 Onur), Adem, Kemal, Abdullah (Dk. 79 Gürhan), Yasin (Dk. 68 Metin), Evren, Gökhan, İlker, Anıl, Sinan 
Kahramanmaraşspor: Erman, Koray Sönmez, Recep (Dk. 55 Tufan), Özcan, Dede, Hakan (Dk. 62 Ali Osman), Ramazan, Onur Karakabak, Dündar (Dk. 75 Volkan), Sinan, Rıdvan
Goller: Dk. 9 Abdullah, Dk. 20 Yasin, Dk. 80 Gürhan, Dk. 87 Sinan  (Tepecikspor) 
Sarı kartlar: Dk. 10 Abdullah, Dk. 56 Yasin, Dk. 60 Recep Onur (Tepecikspor), Dk. 43 Sinan, Dk. 67 Tufan (Kahramanmaraşspor) 

Tepecikspor 4 Kahramanmaraşspor 0 Maçın Özeti
https://www.youtube.com/watch?v=ozlimBfNwdM


Tepecikspor yeni hocası Enver Şen ile 2/2 yaptı ve ümidini arttırdı.Kümede kalma mücadelesindeki rakiplerini yani 6 puanlık maçı kazanmaları hem de 4-0 gibi bir sonuçla çok önemli bir galibiyetti.Kahramanmaraşspor'da bu ağır yenilgiden sonra Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar istifa etti ve yönetimde istifasını kabul etti.

TEPECİKSPOR 11'İ ; 
KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ; 

BUGSAŞSPOR - NAZİLLİ BELEDİYESPOR 0-0
Stat: Ostim
Hakemler: Caner Ak, Mithat Levent, Fatih Karatağ 
Bugsaşspor : Ahmet Eyüp Türkaslan, Rahmi Muhammet, Tolgahan, Burak Kara (Dk. 54 Ferhat), Yavuz, Baki, Necati (Dk. 64 Mikail), Osman (Dk. 78 Ahmet Baykal), Bahadır, Burak Altıparmak, Ahmet Güven
Nazilli Belediyespor: İbrahim, Lider, Bora, Mehmet, Tufan Zahid (Dk. 90+1 Hüseyin), Hakan, Saffet Gurur, Yasin, Eren (Dk. 85 Emin), Halil, Caner Hüseyin (Dk. 57 Sedat)
Sarı kart: Dk. 45 Necati (Bugsaşspor)
Gol : Yok
BUGSAŞSPOR 11'İ ; 
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ; 

29.HAFTANIN PANORAMASI
* HAFTANIN NOTLARI 
- Lider Bandırmaspor 3 penaltının verildiği (2 Bandırma,1 Gölbaşı) maçta çok zorlanmasına rağmen galip geldi.Gölbaşı'nın kaçırdığı goller ve verilmeyen penaltısı sonuçta rol oynamış.Hacı Mustafa Karabulut bu kez penaltı kaçırmayıp 2'sini gole çevirmiş.
- Gölbaşıspor'da sarı kart gören 5 oyuncudan 4'ü cezalı duruma düşmüş.
- Göztepe amansız takibini sürdürüyor.Kümede kalma mücadelesi veren Pazarspor'u 2.yarıda geçtiler.Ev sahibi takım eski gücünde değil ancak kaçırdığı önemli pozisyonlar vardı.
- İnegölspor İzmir'de geriye düştüğü maçta son sıradaki Altay'ı 5 gollü galibiyetle yenerek,Hatay'ın da yenilmesi ile 3.sıraya yükseldi.
- Hatayspor'un harakirisi.Sayısız kaçan goller,sayılmayan gol,direkten dönen top,çizgiden çıkan top ve kornerden karambolden yenilen 2 gol.
- Nazilli Belediyespor'un galibiyet özlemi 6 maça çıktı.
- Kırklarelispor Golcüsü Onur Garip'in yokluğunda 7 maç sonra yenildi.
-Kümede kalacak 3.takım olmamak için Tepecikspor var gücü ile çalışıyor.Yeni hocaları ile 2 haftada aldıkları 6 puan ilaç gibi geldi.
-Düzyurt,Pazarspor,Gölbaşı ve Bugsaşspor küme düşme korkusunu hissetmeye başladılar.
-Galibiyetsizlik serisi 20 maça çıkan Altay havlu attı diyebiliriz.
- Kahramanmaraşspor'da Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar istifa etti.
- Pazarspor'da Teknik Direktör Hasan Çelik istifa etti,yerine Oktay Çevik geldi.
-Hiç sarı kart görmeyen takımlar Nazilli Belediyespor.
- 9 maçta  27 gol atıldı.
- 9 maçta  39 sarı, 4 kırmızı kart çıktı.

* GRUBUN ''EN''LERİ
- En Fazla Galibiyet : Bandırmaspor (16)
- En Az Galibiyet : Altay (4)
- En Fazla Mağlubiyet : Kahramanmaraşspor (16)
- En Az Mağlubiyet : Göztepe,Bandırmaspor (3)
- En Fazla Beraberlik : Sarıyer,Gümüşhanespor (13)
- En Az Beraberlik : Kahramanmaraşspor (6)
- En Çok Gol Atan Takım : Göztepe (46)
- En Az Gol Atan Takım : Altay (21)
- En Çok Gol Yiyen Takım : Tepecikspor (45)
- En Az Gol Yiyen Takım : İnegölspor (22)

* HAFTANIN TAKIMLARI
İNEGÖLSPOR
Altay deplasmanında 5 gollü galibiyetle kazandılar.

GÖZTEPE
Pazarspor deplasmanında ikinci yarıda sonuca gittiler Şampiyonluk takibini devam ettirdiler.

TEPECİKSPOR
Kümede kalmak için rakipleri Kahramanmaraşspor ile 6 puanlık maçı 4-0 gibi net bir skorla kazandılar.

* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRLERİ

ŞABAN YILDIRIM
İstifa etmesi istenen ama göreve devam eden Şaban Hoca bir kez daha kürsümüzde yer aldı.

METİN DİYADİN
Şampiyon olmak için risk alıyor,değişik tercihlerde bulunuyor yani bir şeyler yapmaya çalışıyor.

ENVER ŞEN
Yeni teknik adam 2/2 yaparak Tepecikspor'a hayat verdi.

HAFTANIN FUTBOLCULARI
CİHAN YILMAZ (İNEGÖLSPOR)
Düşüşteki tecrübeli orta saha oyuncusu deplasman galibiyetinde iyi futbolu ve attığı 2 gol ile büüyk pay sahibi oldu.

OĞUZHAN ARSLAN (GÖZTEPE)
Burhan'ın kafa vuruşunu çizgi üzerinde mükemmel bir refleks ile kurtarması maçın kaderini değiştirdi zira maç 0-0 idi o anda.Sanırım 17.maçı oldu bu gol yemediği.

HACI MUSTAFA KARABULUT (BANDIRMASPOR)
Kritik maçta takımın penaltıcısı Kırklarelispor maçında kaçırmasına rağmen 2 penaltıyı da gole çevirdi ve takımını puan kaybından kurtardı.

GOL KRALLIĞI

KIRMIZI KARTLAR : 
- Yasin Görkem Arslan (İnegölspor) Dk.90+1
Üstün Bilgi (Kocaeli Birlik) Dk.68
- Aytaç Öden(Ankaragücü) DK.72
- Erdinç Kedikli (Düzyurt) Dk.84

HAFTANIN SARI KART CEZALILARI : 
- Ali Kuleli (Bandırmaspor)
- Nuri Terliksiz (Gölbaşıspor)
- Yakup Kayış (Gölbaşıspor)
- Hüseyin Korkmaz (Gölbaşıspor)
- Batuhan Er (Gölbaşıspor)
- Abdullah Çetin (Diyarbakır Bşb.)
- Mülayim Erdem (Pazarspor)
- Engin Aktürk (Kocaeli Birlikspor)
- Selçuk Özkan (Hatayspor)
- Abdullah Topkara (Tepecikspor)

KAÇAN PENALTI : 
- Yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder