28 Eylül 2014 Pazar

2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta Değerlendirmesi !!!!

5.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

5.HAFTANIN PUAN DURUMU

6.HAFTANIN PROGRAMI

BANDIRMASPOR - DÜZYURTSPOR : 1-1
Stat: 17 Eylül
Hakemler: Serdar Akkoçoğlu, Ali Balsatar, Önder Çalış
Bandırmaspor: Bekir, Oğuz, Hakkı İsmet, Serkan, Ali Serin (Dk. 85 Gökhan Şen), Hacı Mustafa, Celal, Cenk, Yasin, Sertaç (Dk. 72 Ali Kuleli), Doğan (Dk. 79 Muharrem)
Birlik Nakliyat Düzyurtspor: Erhan, Murat, Halit, Samet Altuntaş, Emre, Serdar, Gökhan Erdöl, Raif (Dk. 22 Utku) (Dk.74 Gürkan), Selim, Halil İbrahim, Hakan (Dk. 64 Sezer)
Goller: Dk. 51 Hakkı İsmet (Bandırmaspor), Dk. 90 Gökhan Erdöl (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)
Sarı kartlar: Dk. 55 Yasin, Dk. 77 Hakkı İsmet, Dk. 88 Gökhan Şen (Bandırmaspor), Dk. 83 Murat (Birlik Nakliyat Düzyurtspor)     
 Haftaya Lider giren Bandırmaspor fikstür avantajını da iyi değerlendirerek koltuğunu korumak için çıktığı ve aynı zamanda geçen haftaki 4-1'lik Diyarbakır BŞB.spor hezimetini unutturmak için çıktığı maçta 90+4'de yediği golle şok yaşadı ve büyük avantaj kaçırdı.5.Haftada 3.cü iç saha maçlarıydı bu.Aşırı rüzgar altında pozisyonu çok az olan bir maç olmuş.Bandırmaspor 2.golü bulamamanın cezasını 90+4'de Düzyurtspor'un Golcüsü Gökhan Erdöl'den  yediği şok golle çekmiş.Kendi ümit bağladıkları Santrforları Muharrem Ozan Cengiz hala sakat ve yoktu.Onu arıyorlar.Düzyurtspor ise tam bir ''Beraberlikler Takımı '' oldu.5.maçta 4.cü beraberliklerini aldılar.
BANDIRMASPOR 11'İ ; 

DÜZYURTSPOR 11'İ ; 

HATAYSPOR - GÖZTEPE : 1-1
Stat: Atatürk
Hakemler: Öner Fırat, Nevzat Teker, Burak Gültek
Hatayspor: Fatih Öztürk, Doğan Can Otman, Halil Zeybek,  Murat Uluç, Ömer Bozan, Özgür Çelik, Emre Özkurt, Mustafa Kayabaşı, Necdet Kaba, Mehmet Akif Şerifoğlu (Dk. 51 İbrahim Taylan Uzunoğlu), Murat Türkkan (Dk. 62 Selahattin Selçuk Özkan)
Göztepe: Oğuzhan Bahadır, İsa Ökgöl, Sabutay Alper Bayülgen, Timur Kosovalı (Dk. Mustafa Tahir Babaoğlu), Umut Kaya (Dk. 82 Tolga Çavdar), Ramiz Ok, Burak Keskin, Samet Kartal (Dk. 64 Furkan Alakmak), Halil Akbunar, Ertuğrul Aslan, Mateus Şenkal
Goller: Dk. 46 Timur Kosovalı (Göztepe), Dk. 66 İbrahim Taylan Uzunoğlu (Hatayspor)
Kırmızı kart: Dk. 45 Ertuğrul Aslan (Göztepe)
Sarı kartlar: Dk. 3 Murat Uluç, Dk. 84 Özgür Çelik, Dk. 90 Ömer Bozan, Dk. 90+3 İbrahim Taylan Uzunoğlu (Hatayspor), Dk. 18 Ramiz Ok,  Dk. 30 Ertuğrul Aslan, Dk. 74 Timur Kosovalı, Dk. 90+3 İsa Akgöl (Göztepe) 
İlk yarıda tatsız tuzsuz pozisyonsuz maç olmuş devre biterken 44.dakikada Göztepe Sağ beki Ramiz'in 2.sarıdan atılması ile soyunma odasına 10 kişi gitmiş.2.devre artık 10 kişi Göztepe'nin işi bugün zor Hatay bu maç alır denilirken hemen 2.yarı başında Golcü Timur Kosovalı 4.maçında da boş geçmeyip golünü atmış ve takımını 1-0 öne geçirmiş.Hatayspor'un baskısı Gol geliyorum dedirtmiş 64.dk.da Kaleci Oğuzhan ile karşı karşıya golü kaçırdıktan sonra 67.dk.da 51.dk.da oyuna giren Taylan Uzunoğlu beraberlik golünü atmış.Göztepe diğer maçlarda olduğu gibi gene 2.yarı farklı bir kimlikle oynamış.Hatayspor ise Şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilmesine rağmen gene Onlardan biri olan rakibi karşısında 1 kişi fazla oynama avantajını değerlendiremeyip ''Beraberlikler Takım'larından biri olduğunu 5.maçında 4.beraberlikle göstermiş.Sonuçta iki takım da 2'şer puan kaybetmiş oldu.Göztepe 1 devre 10 kişi oynadığı için 1 puan kazanç sayılır ama galibiyeti kaçırdıkları da söylenebilir.
HATAYSPOR 11'İ  

GÖZTEPE 11'İ ; 

BUGSAŞSPOR - DİYARBAKIR BŞB.SPOR : 1-1
Stat: OSTİM
Hakemler: Nuri Karahançer, Eser Eti, Hicabi Pür
BUGSAŞ Spor: Ahmet, Abdülkadir (Dk. 57 Burak Kara), Burak Kardeş, Rahmi, Baki, Ahmet, Yavuz, Mikail, Tolgahan (Dk. 72 İsmail), Osman, Şahin (Dk. 56 Kudret)
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent, Kamil, Ercan (Dk. 81 Yusuf), Barış, Şehmus (Dk. 90 Mesut), Yusuf, Abdullah, Ertan, Emre Hasan, Caner (Dk. 80 Ağıt), Sercan
Goller: Dk. 50 Emre Hasan (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 75 İsmail (BUGSAŞ Spor)
Sarı kartlar: Dk. 34 Baki Mercimek (BUGSAŞ Spor), Dk. 61 Yusuf,  Dk. 78 Caner (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Geçen haftanın Lideri Bandırmaspor'u 4-1 ile bozguna uğratan Diyarbakır BŞB Spor bu moralle gittiği Bugsaş deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen beraberliğe yakalanmaktan kurtulamadı.1-1 normal sonuç.Sürpriz takım Kapalı kutu Bugsaşspor 7 puanla 8.sırada bulunuyor.

BUGSAŞSPOR 11'İ ; 

DİYARBAKIR BŞB.SPOR 11'İ ; 

İNEGÖLSPOR - KIRKLARELİSPOR : 1-0
Stat: İnegöl İlçe
Hakemler: Özer Özden, Nurettin Dinçer Demir, Hilmi Göktürk İmamoğlu
İnegölspor: Ali, Kemal, Alişan, Bilal, Yılmaz (Dk. 85 Emre), Mümin (Dk. 90 Uğur), Raif, Okan (Dk. 69 Ömürcan), Cenk, Emrah, Muharrem
Kırklarelispor: Olcay, Davut, Müslüm, Emrah (Dk. 69 Lokman), Onur, Cemal, İlkem, Hasan (Dk. 60 Okan), Hakan, Enis (Dk. 82 Gökhan), Deniz
Gol: Dk. 5 Raif (İnegölspor)
Kırmızı kart: Dk. 89 İlkem (Kırklarelispor)
Sarı kartlar: Dk. 78 Ömürcan (İnegölspor), Dk. 25 Deniz, Dk. 56 Müslüm, Dk. 68 Hakan (Kırklarelispor)  

İNEGÖLSPOR - KIRKLARELİSPOR 1-0
http://www.kanal16.com.tr/haber-15093-inegolspor_kirklarelini_eli_bos_gonderdi.html
İnegölspor Olağanüstü performans gösteren Golcüsü Raif Demir'in tek golü ile haftayı en karlı kapatan 2.takım oldu.Gerçekten de Raif sıra dışı bir performans gösteriyor 5 haftada 5 gol müthiş.

İnegölspor kendi sahasında favori olduğu bu maçı az pozisyon bulsa da 1 tanesini değerlendirerek 7 maçın berabere bittiği haftada Nazilli Belediyespor ile birlikte avantajlı kapatan diğer takım oldu.Teknik Direktör Şaban Yıldırım işi şansa bırakmamak ve Okan Deniz'in sezon başından beri suskunluğundan olsa gerek Mümin Aysever'i de 11'e koyarak Çift Santrfor ile çıkmış maça.
İNEGÖLSPOR 11'İ ; 

KIRKLARELİSPOR 11'İ ; 

KOCAELİ BİRLİKSPOR - GÖLBAŞISPOR :0-0
Stat: İsmetpaşa
Hakemler: Ekrem Gerginci, Mehmet Uğur Alptekin, Özcan Çiçek
Kocaeli Birlikspor: Ziya, Emre, Turgay, Cafercan (Dk. 84 Erhan Şentürk), Uğur (Dk. 68 Feyyaz), Vedat (Dk. 58 Maksut), Muhammet Burak, Adnan, Ramazan, Gökhan, Üstün
Gölbaşıspor: Fırat, Kemal, Ufuk, Murat, Mertgül, Fatih, Berkay, Alihan, Batuhan (Dk. 72 Bülent), Timur (Dk. 89 Selahattin), Mehmet (Dk. 58 Hüseyin)
Kırmızı kart: Dk. 81 Adnan (Kocaeli Birlikspor)
Sarı kartlar: Dk. 49 Vedat, Dk. 88 Ramazan (Kocaeli Birlikspor), Dk. 12 Murat, Dk. 25 Berkay, Dk. 40 Batuhan, Dk. 53 Fırat, Dk. 88 Fatih (Gölbaşıspor)
Kocaeli Birlikspor  Ligin merakla beklenen ancak bu beklentileri Nazilli Belediyespor maçı hariç (bize patladılar maalesef) karşılayamayan takımlarının en başında geliyor.5 maçta 4.kez puan kaybettiler.Topa sahip olma,topu kazanma ama gol yollarında etkisiz bir takım görüntüsü çizmişler ve geçen hafta Nazilli deplasmanında Golcüsü İbrahim Şahin'i kaybetmiş üst üste 2.deplasmanına çıkmış Gölbaşıspor'u geçemediler ve 2 puan daha kaybettiler.Büyük umutlarla kurulan bu takım istenileni veremiyor.Şurada bu konuda güzel bir yazı var tavsiye ederim.
Kocaeli Birlikspor'da Kaptan Adnan Güngör 83.dk.da 2.sarı kartından Kırmızı kart görmüş.Gölbaşıspor ise geçen hafta Nazilli'de gösterdiği direncin ardından Kocaeli de de bunu sürdürüp 1 puan almayı başarmış.Bravo demek lazım.
KOCAELİ BİRLİKSPOR 11'İ ; 

GÖLBAŞISPOR 11'İ  ; 

SARIYER - GÜMÜŞHANESPOR : 2-2
Stat: Yusuf Ziya Öniş 
Hakemler: Levent Aktan, Osman Gökhan Bilir, Fırat Zengin
Sarıyer: Osman, Eser, Mert, Güney, Gökhan, Soner, Gürhan, Hakan (Dk. 46 Yaşar), Eray, Serhat, Fırat (Dk. 46 Günay)
Gümüşhanespor: Hasan, Salih Zafer, Bilal, Tekin (Dk. 73 Ali Osman Aydoğan), Hakan (Dk. 70 Fatih Mustafa), İzzet (Dk. 86 Samet), Yusuf Emre, Muhittin, Ali Kılıç, Taner, Fırat
Goller: Dk. 24 İzzet, Dk. 35 Taner (Gümüşhanespor), Dk. 69 Yaşar, Dk. 90+2 Mert (Sarıyer)
Kırmızı kart: Dk. 45+1 Bilal (Gümüşhanespor)
Sarı kartlar: Dk. 40 Serhat, Dk. 42 Mert, Dk. 44 Gürhan, Dk. 46 Yaşar (Sarıyer), Dk. 40 Hakan, Dk. 44 Yusuf Emre, Dk. 45+1 İzzet, Dk. 59 Taner, Dk. 85 Hasan (Gümüşhanespor)
Sarıyer de büyük beklenti oluşturan ancak onu yerine getiremeyen takımlardan biri.Enteresan bir şekilde ''5'' rakamına bağladılar.5.haftada 5 beraberlik  5 gol atıp 5 gol yiyip 5 puan almışlar :)) Evet ''Beraberlikler Kralı '' demek lazım.Tüm maçlarında berabere kaldılar.Ellerinde Yaşar Çetin,Mert Somay,Hakan Soylu,Güney Atılgan,Günay Şakar gibi Golcü oyuncular var ancak maç kazanamıyorlar.Geçen sezon Diyarbakır BŞB.Spor ile ve Mert Somay ile orada iyi işler çıkarıp beraber Sarıyer'e gelen Turhan Özyazanlar bir türlü ideal bir 11 kuramadı.Farklı bir takım kimyaları var.Bazı mevkilerde bolluk bazı mevkilerde yokluk var.Mesela Eray Açıkgöz Sağ bek oynuyor.Beraberlik serisi bu hafta yenilgi ile sona erecekti yalnız.Gümüşhanespor 2-0 öne geçtiği maçta 90+3'de Mert Somay'ın nihayet dedirten golüne engel olamayınca Haftanın sürprizini yapma ve 2 puan daha alma şansını kaçırdı.Turhan Özyazanlar 0-2 geride girdiği soyunma odasından Hakan Soylu ve Stoper Fikret Arıkan'ı çıkarıp Yaşar Çetin ve Günay Şakar'ı alarak hamlesini yapmış ve 70'de Yaşar Çetin 90+3'de de Mert Somay'ın golleriyle 1 puanı kurtarıp beraberlik serisini bozmamış.Tabii bunda Gümüşhanespor'dan Bilal Isak'ın 45.dk.da ikinci sarı kart ve kırmızı kart ile oyun dışı kalması da büyük rol oynamış.Gümüşhanespor taraftarı büyük tepki gösteriyor.Maçtan sonra da olaylar çıkmış Sarıyer taraftarının Gümüşhanespor taraftarına saldırdığı iddiaları var.Sarıyer taraftarı sadece Gümüşhanespor'lulara değil Turhan hocaya da tepki gösteriyor her hafta farklı oyuncularla oynadığı kendi getirdiği Mert Somay'dan vazgeçemeyip Yaşar Çetin'i oynatmadığı (İlk haftalarda Yaşar oynuyor Mert yedekti) takımın yarısının kanat yarısının stoper oyunculardan kurulduğu v.s. şeklinde eleştirileri var.
SARIYER 11'İ ; 

GÜMÜŞHANESPOR 11'İ ; 

TEPECİKSPOR - PAZARSPOR : 1-1
Stat: Tepecik
Hakemler: Serkan Önsal, Levent Görün, Gündoğdu Yiğit 
Tepecikspor: Ramazan, Ümit, İlker, Feyyaz, Ali Görkem (Dk. 88 Metin), Adem İnanç, Recep Onur, Adem Çalık, Sinan, Kemal (Dk. 69 Habip), Şahinali (Dk. 82 Türker)
Pazarspor: Onur, Hakan, Uğur, Burhan, Salih (Dk. 69 Hacı Şükrü), Nezir (Dk. 75 Ahmet), Taner, Mülayim, Hasan, Aykut, Oğuzhan
Goller: Dk. 46 Kemal (Tepecikspor), Dk. 78 Ahmet (Pazarspor)
Sarı: Dk. 43 Ümit, Dk. 76 Adem Çalık, Dk. 77 Adem İnanç, Dk. 89 Recep Onur (Tepecikspor), Dk. 55 Uğur (Pazarspor)
Tepecikspor iyi gidişini az daha devam ettiriyordu.2.yarının başında 1-0 öne geçtiler ancak Bandırmaspor'dan son gün alınan Ahmet Kuru ki 75.dk.da oyuna Nezir'in yerine girmişti 3 dakika sonra takımına 1 puan getiren golü attı.32 yaşındaki tecrübeli forvet geçen sezon Bandırmaspor da 23 maçta 9 gol atma başarısını göstermişti Bandırmaspor Onunla devam etmek istemedi.Maçın ilk yarısında Pazarspor üstünmüş ikinci yarı karşılıklı ataklar olmuş.Pazarspor da ''Beraberlikler Takımı '' kulübü üyesi :)) 5 maçta 4 beraberliği oldu. 
TEPECİKSPOR 11'İ ; 
PAZARSPOR 11'İ ; 

ALTAY - ANKARAGÜCÜ : 1-1
Stat: Atatürk
Hakemler: Yavuz Çetin, Felat Tekeş, Atilla Ünlü
Altay: Bulut, Serkan, Gökhan, Cumhur (Dk. 55 Tahir), Raşit (Dk. 78 Berk), Semavi, Hüsamettin, Ozan, Ömer, Mikail (Dk. 72 İlyas), Emrah
Ankaragücü: Gökhan, Aytaç, Volkan, Gürkan, Mehmet Taşçı, Serhat, Harun, Orhan (Dk. 87 Emir), Levent (Dk. 76 Hasan), Mehmet Erdem Uğurlu, Mehmet Umut Nayir
Goller: Dk. 5 Mehmet Umut Nayir (Ankaragücü) Dk. 35 Raşit (Altay)
Kırmızı kart: Dk. 78 Hüsamettin (Altay)
Sarı kartlar: Dk. 29 Cumhur (Altay), Dk. 49 Serhat, Dk. 53 Aytaç (Ankaragücü)
ALTAY 11'İ ; 

ANKARAGÜCÜ 11'İ ; 

Haftanın zor maçlarından biriydi ve beklendiği gibi berabere bitti.Altay Liderlik şansını tepmiş oldu.Daha maçın başında 4.dakikada Ankaragücü Golcüsü Umut Nayir ile 1-0 öne geçmiş ;

Altay bu gole 24.dakikada Raşit Sevindir ile cevap vermiş.Altay'lılar penaltılarının verilmediğini iddia ediyorlar.Altay da Santrfor Hüsamettin'in 77.dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışı kalması Altay'ın 2.gol arayışlarını engelleyen büyük faktör olmuş hem 10 kişi kalmak hem gol atacak adamlardan birini kaybetmek kötü olmuş onlar adına.Ankaragücü'n de Levent Kale de oynuyor artık Umut Nayir,Mehmet Erdem Uğurlu çok iyi bir ileri üçlüsü de var ama bir türlü beraberlik zincirini kıramıyorlar.Onların da 5 maçta 4 beraberlikleri oldu.''Beraberlikler Kulübü'' üyelerinden biri daha Gülümseme                                          
Taraftar hocadan ümitsiz Gençlerbirliği'nde İlhan Cavcav'ın kovduğu Mustafa Kaplan'ı istiyorlar ama yönetim seslerini duyar mı bilemiyorum.Altay UNİA taraftalarının açtığı pankart güzelmiş ;

KAHRAMANMARAŞSPOR - NAZİLLİ BELEDİYESPOR : 0-1


Stat: 12 Şubat
Hakemler: Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok, Fatih Çeltikci
Kahramanmaraşspor: Onur Nazmi Terzioğlu, Volkan Bekçi (Dk. 46 Özcan Dağ), Tufan Deniz Gelen, Sercan Uslu, Onur Berber, Dede Çelik, Ramazan Durdu, Niyazi Erdem, Erdinç Kedikli (Dk. 70 Tayfun Özkan), Veli Torun (Dk. 24 Hüseyin Keleş), Hayrettin Cengiz
Nazilli Belediyespor: Sofu Baykal, Bora Yelken, Mustafa Öztürk, Erdi Zengin, Yunus İçuz (Dk. 52 Abdullah Temircan), Mehmet Öztonga (Dk. 63 Lider Koç), Eren Açıkgöz, Hüseyin Bülbül, Arda Demiral, Halil Çelik (Dk. 77 Mehmet Ersavaş), Caner Hüseyin Bağ
Goller: Dk. 28 Eren Açıkgöz (Nazilli Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 12 Sercan Uslu, Dk. 41 Tufan Deniz Gelen, Dk. 89 Tayfun Özkan  (Kahramanmaraşspor) Dk. 7 Hüseyin Bülbül Dk. 46 Mehmet Öztunga Dk. 62 Eren Açıkgöz, Dk.74 Abdullah Temircan Dk. 85 Mustafa Öztürk Dk. 86 Mehmet Ersavaş (Nazilli Belediyespor)



LİDER'liğe yükselen Nazilli Belediyespor'un galibiyetini şurada değerlendirmiştim ; 

Siyah İnciler Kahramanmaraş'dan LİDER dönüyor : 0-1 !!!

KAHRAMANMARAŞSPOR 11'İ ; 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 11'İ ; 

ÖZET  
* HAFTANIN NOTLARI : 
- Liderliğin el değiştirmesi.Bandırmaspor sahasında 90+4'de yediği gol ile Kahramanmaraş'dan 1-0 galibiyetle dönen Nazilli Belediyespor'a devretti.
- 9 maçın 7 tanesi beraberlikle sonuçlandı.
- Tek deplasman galibiyeti Nazilli Belediyespor'dan Kahramanmaraş'a karşı.
- 5.Hafta sonunda Grupta 5 namağlup takım var.İnegölspor, Göztepe, Hatayspor,Ankaragücü ve Sarıyer
- 5.Hafta sonunda Grupta 5 nagalip takım var.Sarıyer, Düzyurtspor, Pazarspor,Kırklarelispor ve Gölbaşıspor
- 5 maçın hepsinde berabere kalan tek takım Sarıyer
- ''Beraberlikler Kulübü'' üyeleri Sarıyer'den sonra Düzyurtspor,  Ankaragücü,Hatayspor,Pazarspor
- Bandırmaspor'un 90+4'de,Gümüşhanespor'un 90+3'de yedikleri gollerle 2'şer puan bırakması.
- Kocaeli Birlikspor'un Hayal Kırıklığı
- Raif Demir'in 5'de 5 yapması.
- Golcülerin sahne almaya devam etmesi.Eren Açıkgöz (Nazilli Belediyespor),Timur Kosovalı (Göztepe),Umut Nayir (Ankaragücü),Gökhan Erdöl (Düzyurtspor),İzzet Akgöl (Gümüşhanespor)
* HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ : 
 AHMET KAZIM ERTEM (NAZİLLİ BELEDİYESPOR)
Takımını zorlu Kahramanmaraşspor deplasmanında 1-0 galip getirerek LİDER olmasında önemli pay sahibiydi.

* HAFTANIN TAKIMI : 
NAZİLLİ BELEDİYESPOR
  Zorlu hava ve saha şartlarında moralli Kahramanmaraşspor'u deplasmanda 1-0 yenerek rakiplerinin berabere kalması avantajı ile birlikte 5.Hafta sonunda LİDER'lik koltuğuna da oturmayı başardı.
* HAFTANIN FUTBOLCUSU : 
EREN AÇIKGÖZ  (NAZİLLİ BELEDİYESPOR)


  Golcü futbolcu geçen haftadan sonra üst üste 2.kez bu kürsüye çıkma başarısını gösterdi.Geçen hafta 2.yarıda oyuna girip takımını 0-1 geriden 2-1 üstünlüğe taşıyan golleri atıp 3.sıraya çıkmasına büyük rol oynamıştı.Bu hafta da zorlu Kahramanmaraşspor deplasmanında attığı tek - Altın - gol ile bu kez LİDER'liğe taşıdı ve haklı olarak bir kez daha kürsümüzü şereflendirdi.

* HAFTANIN DİĞER BAŞARILILARI : 
- Raif Demir (İnegölspor) Galibiyet golünü attı 5 hafta 5 golü var.
- Timur Kosovalı (Göztepe) Takımını öne geçiren golü attı.
- Umut Nayir (Ankaragücü) 4.golünü ve 1 puan getiren golü attı.
- Gökhan Erdöl (Düzyurtspor) 90+4'de 1 puanı getiren golü attı.
- İzzet Akgöl (Gümüşhanespor) 3.golünü attı.
- Ahmet Kuru (Pazarspor 71.dk.da oyuna girdi 78.dk.da beraberlik golünü attı)
- İsmail Türk (Bugsaşspor 73.dk.da oyuna girdi 75.dk.da beraberlik golünü attı)
- Taylan Uzunoğlu (Hatayspor 51.dk.da oyuna girdi 68.dk.da beraberlik golünü attı)
- Mert Somay (Sarıyer) 90+3'de beraberlik golünü attı.

* HAFTANIN KÖTÜLERİ : 
- Kocaeli Birlikspor.Sahasında Gölbaşıspor'u da geçemeyip 5.maçta 4.puan kaybını yaşadılar.
- Sarıyer.Sahasında 2-0 yenik durumdan ikinci yarı 10 kişi oynayan rakibi karşısında güç bela 1 puanı kurtardılar.
- Burak Şeker (Kahramanmaraşspor - Nazilli Belediyespor Maçı Hakemi) 9 sarı kart gösterdi 3+6
- Ekrem Gerginci (Kocaeli Birlikspor - Gölbaşı Maçı Hakemi ) 7 sarı 1 kırmızı kart gösterdi.
- Öner Fırat (Hatayspor - Göztepe Maçı Hakemi) 7 sarı 1 Kırmızı kart gösterdi.

* GOL KRALLIĞI : 
5 GOL : Raif DEMİR (İnegölspor)
4 GOL : Eren AÇIKGÖZ (Nazilli Belediyespor)
4 GOL : Timur Kosovalı (Göztepe)
4 GOL : Umut Nayir (Ankaragücü)
3 GOL : Gökhan ERDÖL (Düzyurtspor)
3 GOL : İzzet AKGÜL (Gümüşhanespor)

* KIRMIZI KART  : 
- Ramiz Ok (Göztepe) Dk.44
- Bilal Isak (Gümüşhanespor) Dk.45
- İlkem Özkaynak (Kırklarelispor) Dk.90
- Adnan Güngör (Kocaeli Birlikspor) Dk 83
- Hüsamettin Yener (Altay) Dk.77
* KAÇAN PENALTI : 
Yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder